sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Meille tuli kissanpentu!

Vihdoin se päivä eilen koitti, että pääsimme noutamaan luovutusikäisen kissanpennun kotiin. Odotus on ollut piinaavan pitkä! Kissanpennusta vinkkasi Matkatar Nauran auringolle blogista, jonka sukulaisen kissalle oli syntynyt pentuja. 
Ihastuimme heti tähän tyttökissaan ja valinta kolmesta ei vielä varatusta kissanpennusta oli selvä. Heh tätä tytteliä noutaessa valinta alkoi jo hämärtymään ja olisimme halunneet viedä kaikki kolme kissanpentua kotiin. 
Noin tunnin automatka meni uskomattoman hyvin pieneltä. Muutama kovin hento ja pieni naukuna vain kuului kantokopasta. Ei tullut oksuja, ei pissiä kantokoppaan, ei mitään. Muistan kyllä hyvin edesmenneiden Onnin ja Oskun kanssa matkatessa, miten Onni oksensi aina jo heti kotikadun aikana. Noh Onni ehkä kärsi autopahoinvoinnista. ;)
Nimeksi pikkuiselle tytöt antoivat "Diana" metsien jumalattaren mukaan. Tällä hetkellä tuntuu, että "Yoda" olisi osuvampi nimi, sillä nuo korvat!
Ensialkuun kantokoppa tuntui turvalliselta pesältä, eikä sieltä uskaltautunut toinen lähtemään pois. Hieman pelottavaa oli, kun Miki tuli nuuhkimaan ja tuijottelemaan pikkuista silmiin. Kumpikaan ei sähissyt tässä vaiheessa. 

Koiriin tottunut kissanpentu sähisemällä varoitti Samua tulemasta enempää lähemmäs. Sillä ensimmäisenähän Samu hyökkäsi iso pää edellä ja sukelsi suoraan koppaan. Samu totteli kiltisti. Mutta emme kyllä ole aiemmin nähneet, että Samu olisi ollut mistään näin innoissaan.

Samuahan ei kiinnosta toiset koirat, eikä Miki-kissa pätkääkään. Samu jopa oudoksui, kun Miki meille tullessa haki turvaa eniten Samusta. No tämä toki selittyy sillä, että Samu yritti pentuna kovasti leikkiä aikuisten kissojen Oskun ja Onnin kanssa ja kuonoon tuli. Siitä lähtien Samu on oppinut, ettei kissoihin voi luottaa, mutta toista on vissiin kissanpentu.
Voi mitä pyörii pienen kissan mielessä, joka on erotettu emosta ja sisaruksistaan ja turvallisesta kodistaan ja joutunut suorastaan hirviöiden keskelle. 
Samun ilme kertoo kaiken, tää on nyt silkkaa rakkautta!
Yö meni mallikkaasti tyttären kainalossa ja välillä tyttären sängyn alla. Sain monta kuvaa yhteisistä hetkistä. Vahdinvaihto kuulemma tapahtui aamuyöllä ja pikkuinen pääsi toisen tyttären kainaloon loppuyöksi. 

Jos eilen vähän tärisyttää pelotti, niin tänään on oltu rohkeasti Mikin kanssa yhteisellä ruokahetkellä, käyty jo isojen kissojen hiekkalaatikolla vaikka pienikin laatikko on, tutkittu kotia ympäriinsä, sähisty hieman Samulle, ettei ison köntyksen tarvitse tulla lähelle. Miki kissa on hieman taas sähissyt pikkuiselle, ettei nyt ihan niin vikkelään sovi tehdä tuttavuutta. 
Voisi kyllä sanoa tuosta Mikin ja Dianan yhteisestä ruokailuhetkestä, että jos näin hyvin menee jo vuorokauden tuttavuuden jälkeen, niin uskon, että Mikistä ja Dianasta tulee vielä hyvät kaverit. Miten tähän kuvioon Samu mahtuu, se jää nähtäväksi, mutta Samun innokkuuden vuoksi toivon, että Diana tulisi rakastamaan Samua myös. 
Täällä pyörii nyt ihan paras eläinshow. Ei huvita mennä minnekään, tekee mieli vaan tuijotella pikkuista. Kissanpennut, miten suloisia ovatkaan ja samalla laillahan sitä omia tyttäriäkin vauvoina tuli vaan tuijoteltua tuntitolkulla. Vauvoissa on taikaa.

Tälläistä meille täällä, miten siellä on viikonloppu mennyt? Mukavaa päivää kaikille. <3

96 kommenttia:

 1. Voi ei, onko mitään söpömpää kuin Diana? En ihan heti keksi. En yhtään ihmettele, että tekee mieli vaan tuijotella uutta perheenjäsentä. Kisuenergiaa ja nauttimista sinne <3<3

  ps. NOI KORVAT<3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään! Diana on taikaolento. <3 Kiitos niin paljon ja heh nuo korvat on ihan omaa luokkaansa. Sydämellistä uutta viikkoa Taru. <3

   Poista
 2. Ihana ihana metsän jumalatar❤️ Eiköhän kaikista tule ystäviä. Seuraatko Henry the Colorado dogia Instassa? Henryllä on ihana kissakaveri Baloo, ehkä Dianasta ja Samusta tulee vielä samanlaiset kaverit💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten seuraa ja kiitos vinkistä. <3 Uskon, että kaikista kolmesta tulee kamuja. Mikin kanssa on tänään heh jo juostu rallia ympäri kämppää. <3

   Kivaa uutta viikkoa Tuuli. <3

   Poista
 3. Oi, onnea ihan valtavasti uudesta perheenjäsenestä! Kissanpennut kyllä hurmaa hetkessä ;) Toivottavasti postailet pikkukisusta vielä lisääkin!
  T. 16v kissan ja vajaa 3vee koiran omistaja Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Nelliina ihana kissan ja koirulin omistaja. Hieno ikä kisulla siellä. <3

   Juu voisin kuvata vaikka kasvua ja toisen toilailua ja viimeistään neljän viikon päästä raportoida. Varmaan pitää joku videokin tehdä jo ihan muistoksi itselle.

   Ihanaa päivää sinulle ja terkkuja karvateille.<3

   Poista
 4. Onko mitään suloisempaa kuin eläinvauvat ja varsinkin kisut <3 Onnea uudesta perheenjäsenestä, hän on valloittavan ihana. En tiedä miten pitää päätöksemme olla hankkimatta ainakaan just nyt enää lisää lemmikkejä, kun näkee tällaisen söpöliinin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä ole ja voisi tuijotella loputtomiin. <3 Kiitos niin paljon ja saapa nähdä miten teidän käy, never say never. <3

   Pus uuteen viikkoon Heli. <3

   Poista
 5. Kyllä on söpö pieni kissa vauva.
  Ruokakuppikin näytti isolta leuan alla. Suuressa maailmassa. 🐈Näistä kaikista tulee varmaan ystäviä.
  Onnittelut vielä. Lyyli-kissalta terkut Dianalle.
  >Leenalii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyyliltä ja Leenalta kovasti, meillä on täällä nyt paljon ihmeteltävää. <3 Ihanaa uutta viikkoa teille. <3

   Poista
 6. Voi miten söpö tämä pikku Diana on ❤️ Nuo korvat ovat ihan huippuihanat! Ja tuo katse.
  Onnea uudesta kissanpennusta ja mukavaa sunnuntaita Tiia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katse on sellainen ujo, vaatimaton ja vähän arka. <3 Kiitos niin paljon Marjo ja ihanaa uutta viikkoa. <3

   Poista
 7. Oih 😻 Niin pieni ja söpö ja ihana ja saamassa jo kavereita 😻 Olisiko teidän sohvalla tilaa yhdelle Dianaa rakastuneelle kissatädille 😉😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih olisi tilaa, sillä missään ei kyllä ole niin paljon taikaa, kuin kissanpennussa. <3 Kiitos niin paljon ja heh tänään on jo Mikin kanssa juostu rallia ympäri taloa, mutta Samu koira ei kyllä vielä kiinnosta.

   Ihanaa uutta viikkoa teidän pesueelle. <3

   Poista
 8. Oi, miten on ihana pikkuinen! <3
  Ilahdun myös joka kerta, kun näen, ettei kissanpentua ole hankittu liian nuorena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon. <3 Kyllä se on kissanpennun parhaaksi, että saa nauttia emon ja sisarusten turvasta niin pitkälle kuin mahdollista. Kovin pikkaraiselta toinen silti tuntuu. <3

   Ihanaa uutta viikkoa. <3

   Poista
 9. Apua, miten suloinen! Voi tota Samua, toivottavasti nyt saa uuden kaverin Dianasta. Pitää vaan oppia vähemmän sähläämään niin kyllä se siitä. :D

  Mukavaa sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi nyt on Miki ja Diana vetäneet rallia ympäri kämppää, mutta Samun seura ei kelpaa. Samu on tosi tosi mustasukkainen. ;) Mutta ehkä se siitä.

   Ihanaa uutta viikkoa Jonna. <3

   Poista
 10. Tää ei tee yhtään hyvää mun kissakuumeelle!🥰😍❤️

  VastaaPoista
 11. Voi kun toinen on suloinen <3 meillä Hippu ja Pipsa nukkuvat samalla sohvalla vierekkäin ja molemmat ovat yhtäaikaa sängyssä minun vieressäni. Joskus Hippu murahtaa jos Pipsa tulee liian lähelle häiritsemään unta tai luun syöntiä. Joskus Pipsa taas antaa Hipulle käpälää kuonoon mutta kyllä ne vaan on parhaat ystävykset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi niistä on tullut hyvät kaverukset vaikka Hippu tulikin myöhemmin. Niin kiva kuulla. Toki joskus pitää vähän käpälällä koittaa, jos toinen tulee liian iholle. ;)

   Ihana kuulla näitä ystävyystarinoita ja toivon, että sukeutuu myös meille tälläinen ystävyys kaikille kolmelle karvaiselle.

   Kivaa uutta viikkoa Taina. <3

   Poista
 12. Voi miten ihana. <3 Hyvin näyttää sopeutuvan, kiva kun on eläinystäviä vastassa.

  VastaaPoista
 13. Voi suloisuus, miten ihana pieni tyttö <3. Ja Samullakin suu hymyssä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Samu ihan innoissaan. <3 Kiitos niin paljon, kyllä täällä on nyt oikeat onnenpäivät. <3 Kivaa uutta viikkoa Ninni. <3

   Poista
 14. Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! Hyvin on ainakin alku sujunut teillä ja neiti on aivan ihana, aivan täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana tapaus, arka mutta samalla reipas. Niin kaunis, tietenkin meidän silmissä kaunein päällä maan.

   Ihanaa uutta viikkoa Jamuska ja kiitos kovasti. <3

   Poista
 15. Suloinen ja ilmeisen sopeutuva tuo uusin zoo-perheenne jäsen.
  - Seijahannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi zoo-perhe kyllä juu ehdottomasti. Hän on todella ihana, arka hieman, mutta mutkaton.

   Mukavaa uutta viikkoa Seijahannele. <3

   Poista
 16. Onnea uudesta perheenjäsenestä!
  Tytöllekin tulossa koiranpentu viikolla. Paljon touhua ja opettelua heilläkin.
  Kivoja hetkiä kisulin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi nyt teilläkin siellä jännät ajat, koiranpennutkin niin suloisia.

   Kiitos niin paljon Majan Molla ja ihanaa uutta viikkoa teille. <3

   Poista
 17. Ihana, ihana, ihana!!!! Voi kuinka suloinen Diana on. Toivottavasti sopeutuu nopeasti Mikin ja Samun kanssa yhteiseloon. On siinä pienellä kissavauvalla ollut jännittävä päivä, kun on teille muuttanut.

  Kehrääviä ajatuksia teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikin kanssa ovat tänään jo juosseet rallia. Samusta ei piittaa, mutta ei pelkääkään ja Samu raukka kun on niin kiinnostunut, hih.

   Kiitos niin paljon ja että on ihanat päivät täällä seurata toisen touhuja.

   Ihanaa uutta viikkoa Mannilainen. <3

   Poista
 18. Onpa suloinen pikkuinen kissanpentu <3

  VastaaPoista
 19. Voi, iik, miten suloinen pienen pieni kissa. On teillä hauskat eläinperheenjäsenet. Tuo Samun innokkuus. Onnellista aikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi sanopa muuta, mutta kaikilla sydän kultaa eli hyvin tämä menee. Miki ja Diana tänään jo juosseet rallia ympäri kotia hih. Kiitos niin paljon Marja ja ihanaa uutta viikkoa. <3

   Poista
 20. Ihana kisu ♥️ ja voi miten innokkaasti Samu ja Mini yrittävät tehdä tuttavuutta 😁. Voi teitä onnellisia 👍🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä onnellinen olo, ihan uutta virtaa tuo noin pieni olio. <3 Kivaa uutta viikkoa Minna ja kiitos kovasti. <3

   Poista
 21. Ihana pentu ❤️ Olen jo muutamaan otteeseen ääneen sanonut, että haluaisin kissan ❤️ Kissakuumekissakuumekissakuume ❤️ Kaikkea parasta teille Dianan kanssa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua näiden kuvien myötä se kissakuume vaan kasvaa. Kiitos niin paljon ja oikein sydämellistä uutta viikkoa Rita. <3

   Poista
 22. Mä heti ajattelin, että koska tykkäät kuninkaallisista ja erityisesti prinsessa Dianasta niin siksi kisustakin tuli Diana. Hyvä nimi pikkuiselle kuitenkin. Miten voikin olla noin söpö ja nuo korvat, voi toista suloisuutta!
  Ihanaa vauva-arkea teille sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä, tämä olisi ihan hyvin voinut olla munkin antama nimi, mutta ei. Tytöt eivät varmaan oikein Prinsessa Dianaa edes tiedä.

   Kiitos niin paljon Outi ja ihanaa uutta viikkoa. <3

   Poista
 23. Voi kääk, miten suloinen Diana onkaan!! <3
  Nyt hellyyspuuskia taas riittää kaikilta kaikille kun tuo söpöliini pistää teidän perheen sekaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi hyvin kiteytetty ja juurikin näin täällä nyt. Ihanaa uutta viikkoa Susanna. <3

   Poista
 24. Onhan toi nyt niin ihana ettei voi todeksi uskoakaan <3<3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, ihan sydän halkeaa ihastuksesta ja rakkaudesta. <3

   Sydämellistä uutta viikkoa Kristiina. <3

   Poista
 25. Hän on niin suloinen! Samua selvästi kiinnostaa, vaikka onkin saanut köniin muilta, pienempi on helpompi opettaa tavoille :D

  Itsekin mietin kun Sepon aikoinaan hain, että mitähän raukan mielessä liikkui kun otimme sen mukaan... Onnea tätäkin kautta uudesta perheenjäsenestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi näin on, tosin pieni jo komentaa Samua ja Samu sydän kultaa tottelee, hih. <3

   Niin onhan se ihmiselle ihan kauhea ajatus, että ihmislapsi revittäisin pois perheestään kesken kaiken, mutta kaikki toki sopeutuu lopulta ja vissiin nämä eläinlapset aika äkkiä. Täällä meinaan tänään ollut jo aikamoinen ralli Mikin ja Dianan kesken.

   Ihanaa uutta viikkoa Hanna. <3

   Poista
 26. Hänhän on siis sulous maximus🐱 Ihmettelevä ja viaton katse kuin ihmisvauvoilla💞Ja voi Samu,niin hellyttävän huolehtivana💖 Onnea ja hyviä kissanpäiviä pikku Dianalle 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kirjoitettu, sillä niin on, katseessa on oikein sellaista viatonta kyseleväisyyttä ja vähän arkuuttakin. <3

   Kiitos niin paljon Pipsamuori ja ihanaa uutta viikkoa sinulle. <3

   Poista
 27. Voi murua. Meillä on kaikilla muilla kamala kissakuume paitsi isännällä... Oikeassa hän tietysti on, juuri nyt ei ole sopiva hetki ottaa pentua, kun ensi kesällä on tiedossa parin viikon reissu ja muutenkin on pientä haipakkaa. Silti, suloisia ovat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muru kiittää. <3

   Niin hyvin ymmärrän ja täälläkin oli isäntä hieman vastaan, ettei enää, kun kaksi edesmennyttä sairastelivat ja se oli aika rankkaa. Mutta mitä se elämä olisi ilman näitä ihmeellisyyksiä. <3

   Joten ehkä ensi syksynä teillekin.

   Ihanaa uutta viikkoa Minna. <3

   Poista
 28. Ihana pieni karvalapsi ja hyvin on muut lemmikit hänet ottaneet vastaan! Hyvä että kotimatkakin sujui ilman draamaa. Siitä se yhteiselo alkaa ja pikkuinen Diana sujahtaa porukkaa kummasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti suhahtaa ja koko ajan reippaampi, mitä on kiva seurata. Oikein ihanaa uutta viikkoa Maikku. <3

   Poista
 29. Onpa hän suloinen! <3 Paljon onnea uudesta tulokkaasta perheeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari niin paljon ja sydämellistä uutta viikkoa. <3

   Poista
 30. Kyllä osaa olla suloinen kisuli! Hellyttävää tuo Samun innokkuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi Samu raukka ihan innoissaan, eikä pieni oikein ainakaan vielä lämpene. Kiitos kovasti ja mukavaa maanantaita Belladonna. <3

   Poista
 31. Oi jestas miten ihana kisuliini. Kyllä sitä on takuulla pelottanut alussa - vähän kyllä huvittaa nuo kuvat missä kaverukset tuijottelee koppaan, että mikä ihme tänne huusholliin on tullut, hih. Ja tuo ruokailukuva lipaston päällä :) On teillä siellä ihanat karvaturrit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi sanos muuta ja pikkuinen ollut kauhuissaan, kun moiset isot kaverit tekevät tuttavuutta ja tulevat iholle. ;)

   Kiitos Maarit ja mitä ihaninta uutta viikkoa sinne. <3

   Poista
 32. Toivon sydämestäni että kaikki menee hyvin uuden pikkutulokkaan ja talossa olevien kanssa. Vähän aina säälittää kun katsoo näitä eläimiä, meillä on ollut ain vain yksi ja kerran kaksi eri taloista tullutta kissaa ja silloin oli tosi raskasta etteivät ne tulleet toimeen, vaikka annoin rohkeasti mahdollisuuden eli uusi tulokas hakkasi tullen mennen vanhuksen sairaalakuntoon:( Eihän siitä mtn tullut. Kyseessä oli kaksi aikuista yli 10 vuotiasta kissaa, joilla oli ankeaa historiaa takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee hyvin. Täällä jo Miki ja Diana tänään juosseet täyttä häkää rallia ja syöneet samasta ruokakiposta. Samu ja Diana taas eivät käy toisten iholle vielä, mutta liikkuvat talossa toisensa lähellä luontevasti. Oli helppoa ottaa kissanpentu, kun oli tieto, että Samu koira rakastaa aina kaikkia ja Miki kissa ei ole ollut moksiskaan vaikka naapurin kissakin on tullut Mikin ruokakipolle.

   Kun olin päälle parikymppinen ja otin toisen kissan, niin kyllä siinä se ensin tullut Minja kissa välillä aina näytti toiselle paikkansa. Minulle Minja oli vihainen yli vuoden, mutta sitten Sennistä ja Minjasta tuli erottamattomat ja nukkuvat aina kiinni toisissaan.

   mutta aina ei mene asiat valitettavasti näin ja ikävä kuulla, että teillä kävi ihan kamalia tuossa tutustumisessa. Joskus kun on oikein iäkkäät kisut eivät totu. Toisaalta meidän Osku 14 vuotiaana hyväksyi Mikin ensipäivästä. On niin erilaisia kissoja ja luonteita.

   mutta täällä menee loistavasti. <3

   Sydämellistä uutta viikkoa Irja. <3

   Poista
 33. Voi mikä söpöliini. Onko suloisempaa kuin pieni kissan- tai koiranpentu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä ole vaikka on ne ihmisvauvat kyllä yhtä ihania. <3 Kivaa tammikuun jatkoa Sude.<3

   Poista
 34. Awww...niin suloinen <3 Ihanaa, kun Samukin noin innoissaan. Iloista uutta viikkoa koko pesueelle <3

  VastaaPoista
 35. Pakko kommentoida vielä tännekin, että hän on kyllä aivan ihana pikkuinen <3 Saan kiinni tuosta tunteestasi siinä hetkessä, kun näitte kaikki pennut ja halusitte napata niistä jokaisen mukaanne. Muistan, kun kävimme hakemassa kauan odotetun koiranpentumme Iiriksen kasvattajaltaan. Rakastin pentua jo kuvien perusteella koko sydämestäni, mutten voinut kuvitellakaan, miltä tuntui nähdä kaksi muutakin pikkuista, Iiriksen siskot! Onneksi tiesin kodit, joihin he pääsisivät asumaan. Se helpotti kovasti ja pystyin kuin pystyinkin lähtemään vain yhden pennun kanssa kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Suvi kiitos. <3

   Juu eikö käykin näin, iskee oikein suojeluvaisto, että haluaa ottaa kaikki pennut huomaansa ja tulee huoli, saavatko ne muut hyvää kotia. Tällä meidän kissanpennulla, niin toisen sisaruksilla kaksi oli vielä koditta.

   Eli saan kiinni tuosta ajatuksesta, että kun tietää minne pikkaiset pääsevät asumaan, niin se helpottaa oloa kummasti. Nyt ajattelin, että jäävät kenties sinne emonsa luokse, hyvään perheeseen. <3

   Ihanaa uutta viikkoa Suvi. <3

   Poista
 36. Voi suloisuus! Toivottavasti muut perheen eläinjäset ja Diana sopeutuvat hyvin yhteiselämään. Minäkin toivon, että Diana tykkäisi Samusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuntuu jo menevän. Tänään Miki ja Diana ovat laukanneet rallia ympäri kämppää ja Samu on ilmaa, hih.

   Kivaa uutta viikkoa. <3

   Poista
 37. Siis niin ihana ja suloonen on kisulivauvanne 🐅
  Ihania kisulin päiviä sinne kaikille 🎶🐅💞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämelliset kiitokset ihanuus. <3 Kivaa uutta viikkoa Marja-Terttu. <3

   Poista
 38. Voi mikä söpöliini!😍 Ihana!😍
  Onnea uudesta perheenjäsenestä!
  Hyvää uutta viikkoa!💕⭐️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari niin paljon ja samoin sinulle, ihanaa viikkoa. <3

   Poista
 39. Yoda :D aivan vallattoman sopiva nimi. Eikös lapsilla ja karvalapsilla ole monta lempinimeä <3 Ihanaa viikkoa eläintarhaan Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. 😻Kyllä on ja toisella on jo monta.

   Ihanaa päivää Onneli. 😘🧡

   Poista
 40. En kestä, hän on niiiiiin IHANA <3 <3 <3 Ja kyllä, ihan Yoda :) Iski ihan hillitön kissavauva-kuume, mutta meidän kuningattaren seuraksi ei kyllä uskalla ottaa toista kissaa, hän on niin selvä itsevaltias, en usko, että täällä kaveri pärjäisi.

  Ihania kisuhetkiä teille koko perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän niin hyvin, kyllä sitä kissansa luonteen tuntee, voiko ottaa kaveria vai ei. 🤗

   Kiitos niin paljon ja myös pikku-Dianan puolesta. 🧡

   Ihanaa päivää Emma. 😘

   Poista
 41. Voi yhden kerran ja hellanduudelis miten soma hän onkaan!

  Oikein ihanaa vauva-aikaa teille kaikille suloisuutta ihmetellessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja ihanaa viikkoa Marianna. 🧡🤗😻🤗🧡

   Poista
 42. Ihana poppoo. ❤ Samukin niin helluinen. Heti ottamas kaveriksi uuden tulokkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja totta, Samun sydän on kultaa. 🧡Ihanaa päivää sinulle. 😻🤗🧡

   Poista
 43. Voi ihana kun hän on niin suloinen ja ihana <3
  Ihanaa pentuaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ihan mielettömän paljon ja mukavaa viikon jatkoa sinne. 🧡🤗🧡

   Poista
 44. Aivan ihana pieni kisuli. Olen positiivisesti kateellinen.
  Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Raija kauniista sanoista ja ihanaa viikonloppua sinulle. <3

   Poista
 45. Koiria rakastan ja erityisesti noutajia, shelttejä ja Merin villakoiria, mutta tämä pikkukisuli on kyllä maailmankaikkeuden suloisin♥ Noutajat ovat siitä kivoja, että ne vain haluavat leikkiä.Meidän Olgakin luuli, että hänen parvekkeen vesikupilleen tulevat oravat ovat perheenjäseniä:)

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noutajat ovat kultaisia sielultaan. <3 Hih ja varmaan omaksi pennuksi luulevat. <3 Tämä pieni kissa on kyllä hurmannut meidät täysin.

   Poista
 46. PS. Halusin näyttää tämän linkin Merille, mutta ei sallinut????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tätä ei voi jakaa Facessa, kun on nyt tämän kiusaajan vuoksi jonkin aikaa esto Facessa. Mutta kyllä se sieltä aikanaan korjaantuu ja ei ole vaikuttanut blogin lukemiin suuntaan eikä toiseen. :)

   Ihanaa viikonloppua Leena. <3

   Poista
 47. Voi toista miten suloinen. Kivat kotiintulokuvat olet saanut otettua. Aika hienoa, että pentu, isompi kissa ja koira tulevat noinkin hyvin toimeen keskenään. Se ei ehkä aivan tavallista tai itsestään selvää ole. Parasta jatkoa, kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomatonta, viikko meni ja Miki eli tuo mustakissa pesee jo pikkuista ja pikkuinen nukkuu Samu koiran jalkojen välissä. Ihanaa. <3 Oikein sydämellistä viikonloppua sinulle. <3

   Poista