perjantai 8. marraskuuta 2019

Soijaa pukkaa!

*Cocis Diesel pipo saatu
Huhheihaa, kohta karauttaa auto kohti Himosta, mutta sitä ennen aika on mennyt tavallista nopeammin. Aamutilaisuus Helsingissä yhtäkkiä venyi niin paljon eli jäin suusta kiinni miltei kaikkien kanssa ja miten yhtäkkiä oli päivä edennyt jo pitkälle.

Tuli kiire ja mitä kiire teettää, aivojen katoamisen. Yhtäkkiä huomasin pahimmassa kiireessä matkaavani aivan väärässä metrossa kohti Vuosaarta, kun auto oli Mellunmäen metroasemalla. 

Yllättävän kauan päiväsaikaan suhahtaa, että pääsee takaisin metroon ja taas oikean suunnan metroon ja lopulta sinne pääteasemalle. Tuumasin, että aika alkaa olla niin kortilla ettei enää jää aikaa käydä Porvoon Lidlissä vaan hankinpa kätevänä emäntänä eväät Mellunmäen K-kaupasta. Ei olisi kannattanut, lasku oli turkasen paljon isompi, kuin Lidlissä ikinä. Eikä siinä mitään, kärryn ollessa puolillaan tytär soitti, että olenko pian kotona, sillä olikin päässyt koulusta tuntia aiemmin. 

Ööh no en olisi kotona vielä ainakaan 45 minuuttiin. Aamulla tosiaan tyttären kanssa huikattiin, ettei tarvitse ottaa avaimia mukaan, koska olen jo kotosalla. Ei muuta kuin kamaa kärryyn ja autoon ja kiitolaukkaa kotiin niin kovaa kuin nopeusrajoitukset sallii. Siellä toinen poloinen värjötti odottamassa sisäänpääsyä. 

Tässä kohti pulssi oli jo hieman korkealla ja läähättävä olo. Ei muuta kuin hakemaan toista tytärtä koulusta ja postiin, koska kissanruokalähetys oli tullut. Postissa aloin jo sekoilemaan, aivot olivat tippuneet sinne ruokakoriin vissiin Mellumäessä. Nimittäin aikani jonotettuani pakettia, yhtäkkiä aivot luki Postin sovelluksesta sanan "noutokoodi" ja sanoin virkailijalle, että nämä ovatkin tulleet pakettiautomaattiin. 

Pakettiautomaatilla oivalsin, no eivätpä olleetkaan tulleet vaan nimenomaan sinne Postiin. Takaisin jonottamaan ja nauraen selitellen, aivot on ihan narikassa, paketti on sittenkin täällä. 

Nyt täällä on peffa pystyssä pitkin lattioita etsitty tyttären kännykän kuulokkeita ja kaikkea muuta on löytynyt paitsi niitä. Sehän on ihan kuolema lähteä pitkälle ajomatkalle, jos ei voi kuunnella musiikkia. Lopulta hoksasin, että katsopas rakas reppu ja ulkotakin taskut ja jos olisivat siellä ja sielläpä ne.

Nyt tässä mietin kieli vyön alla, että mitähän vielä unohtuu ja tapahtuu. No jos joku ihmettelee miten ehdin kirjoitella vielä blogipostausta, niin nyt on hetken tauko, kun muut pakkaa roiniaan ja syö välipalojaan. 
Miten se aina onkin niin, että kun on reissuun lähtö, niin korttitalossa alkaa huojumaan. Mutta eipä muuta kuin kivaa viikonloppua kaikille ja perästä kuuluu menikö kaikki maaliin vai tapahtuuko vielä jotain hiuksia nostattavaa. 

Reissuun kuuluu läskipyöräilyä ja pitempään blogia lukeneet ehkä muistaa, että kaaduin ensimmäisellä ja ajatuksen tasolla viimeisellä kerralla läskipyörällä aika pahasti eli jännittää taas nousta tuon pedon selkään. 

Sydämellistä viikonloppua kaikille ja mitäs teillä kuuluu viikonloppusuunnitelmiin. <3

28 kommenttia:

 1. Perusmeininkiä ��

  Ihanaa Himos-viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihan normimenoa! Viime tingan kiire on aina.

  Olen useamman kerran sekoillut postissa pakettien kanssa; saman lähettäjän paketit voivat välillä tulla tiskille, välillä automaattiin. Joskus olen kyksellyt paketteja aivan väärästä paikastakin kodin läheltä, kun joskus tilaan työpaikan osoitteella, siellä kun on Matkahollon noutopiste vastapäisessä talossa ja postikin korttelin päässä.

  Mukavaa, sekoiluvapaata reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voihan posti sentään. Nyt ei muuten isänpäiväkirje mennyt perille vaikka laitoin jo maanantaina. Postin lakko tähän vielä.

   Kiitos kovasti Tuuli ja ei tullut muuten yhtään sekoiltua. 😅💙🤗

   Ihanaa päivää 💙

   Poista
 3. Vähän pukkasi hikeä jo tämän lukeminen. Ihanaa reissua teille ja ajelehan varovasti sen pyörän kanssa. Ihanaa viikkistä ystis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki meni hyvin, jopa läskipyöräily. 😍

   Ihanaa päivää Outi. 💙🤗💙

   Poista
 4. Kiireessä sattuu ja tapahtuu <3
  Ihanaa reissua teille!

  Ps. Huomenna on tarinateatteriharkat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja toivottavasti oli mahtavat harkat. 😍

   Ihanaa päivää Kirsti Kaija. 💙🤗💙

   Poista
 5. Voi jestas mikä päivä! Minulla olisi mennyt kaikki pasmat sekaisin vieraassa kaupassa. Mistä kaikki löytyy jne. Ja on muuten ihan totta, että ostoskorin hinta vaihtelee kauppojen välillä melkoisesti.

  Ihanaa reissua ja viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niin menikin, ei meinannut tulla shoppailusta mitään 😅

   Ihanaa päivää Mannilainen ja kiitos kovasti, meillä oli todella mukava reissu. 💙

   Poista
 6. Ihanaa reissua, meidän perhe tulee perässä ens viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavuutta, kivaa Himosta teille ja oli kuule mahtava reissu. 💙

   Ihanaa päivää Maikku. 💙🤗💙

   Poista
 7. Mulla on huomenna jalkahoito ja kesälomani alkoi tänään,maanantaina lähdetään kohti Yhdysvaltoja,eli myös pakkausta,siivousta jne :D

  Hauskaa reissua teille !

  -Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jee mahtavaa. 😍Mitä ihaninta reissua teille. 💙🤗💙

   Poista
 8. Kiire on mullekin kirosana. Silloin asiat luistavat aivan väärään suuntaan ja sekös vasta suututtaakin. Ajattelukyky herpaantuu ja kaikki menee päin prinkkalaa. Ihanaa reissua katastrofaalisesta lähdöstä huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireessä ei mikään toimi. Unohdin mm. Kaikki ihonhoitotuotteet kotiin. 😅Onneksi miehellä oli.

   Kiitos ihana ja sydämellistä sunnuntaita. 💙🤗💙

   Poista
 9. Jos kiire tulee niin se on varma että juuri silloin ei mene mikään putkeen:) Ihanaa reissua teille ja mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin.😅

   Sydämellistä päivää Päde. 💖

   Poista
 10. Sydämellistä viikonloppua myös Sinulle <3

  VastaaPoista
 11. Kivaa viikonloppua!
  Perheen matkalle pakkaaminen on aina aikamoinen operaatio. Meillä ainakin tavaraa kertyy pienemmällekin reissulle ihan kiitettävästi, vaikka pyritäänkin pakkaamaan kevyesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on karmeaa hommaa, mutta silloin se vasta olikin, kun lapset oli pieniä. Mutta sillon mekin oltiin nuorempia.

   Ihanaa päivää teille. 💙🤗💙

   Poista
 12. Pyyhälsit hienosti ennen reissua. Mukavaa viikonloppua ja matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi hyvin pyyhälletty💙Sydämellistä sunnuntaita Marja. 💙🤗💙

   Poista
 13. Hih, onpa sulla ollut suhinaa :D Toivottavasti viikonlopun aikana ehdit rauhoittua ja rentoutua. Kivaa viikkistä Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, meillä oli kyllä aivan mahtava viikonloppu. Ihanaa päivää. 💙🤗💙

   Poista