sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Purlisse uusi korealainen ihonhoitosarja ja arvonta!

Kaupallinen yhteistyö Oletkaunis.fi ja postaus sisältää mainoslinkkejä

Hurahdin viime syksyn aikana korealaiseen kosmetikkaan, joka alkaa hiljakseen mukavasti rantautua meidän suomalaistenkin tietoisuuteen. Ensin kiinnitin huomiota erilaisiin leikkisiin sarjoihin ja tämän myötä kiinnostuin vielä syvemmin korealaiseen ihonhoitofilosofiaan. 

Varmasti monille hyvinkin tuttu kauneuden verkkokauppa Oletkaunis.fi lanseerasi hiljattain markkinoille uuden korealaisen Purlisse-ihonhoitosarjan, jonka ilme on hyvinkin rauhoittava ja kutsuva näin suomalaisittain. Sarjaa olen testannut nyt n. parin kuukauden ajan ja kovasti tykännyt ja muutama suosikkituotekin on löytynyt. 

Sarjan taustalla on klassinen tarina. Korealaisen näyttelijättären Jennifer Yenin oma iho meni varsin huonoon kuntoon mm. näyttelijän työssä käytettävien vahvojen meikkien vuoksi ja kiireisen ja stressaavan elämäntyylin myötä. 

Jennifer halusi ihonsa takaisin parempaan kuntoon, kuten jokainen meistä kaipaa iholta säteilyä ja terveen näköistä ihoa. Jennifer päätti palata oman isoäitinsä juurille ja häneltä opittujen ihonhoidon saloihin. 

Näin syntyi sarja Purlisse. Vaikka vastaavia tarinoita olemmekin kuulleet paljon, aina nostan peukkuja tehokkaille naisille, jotka jos eivät löydä itselle mitään juuri täydellisen sopivaa markkinoilta, päättävät he tarttua toimeen ja luoda oman ihonhoitosarjan itse. Kyllähän me kaikki myös ymmärrämme, ettei mikään tuosta vaan noin synny. 
Purlisse Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milk on hellävaraisuudessaan ja tehokkuudessaan yksi sarjan omia lemppareita. Oma iho on herkkä, atooppinen ja poskissa couperosaa. Eikä kestä puhdistustuotteelta lainkaan kiristelevää tai kirvelevää tunnetta.

Puhdistusmaito poistaa epäpuhtaudet hellävaroen ja hyvin ja jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Lämpimän suihkun jälkeen iho ei punoita samalla tavoin kuin normaalisti eli puhdistusmaito selkeästi rauhoittaa ihoa. Soveltuu myös erinomaisesti meikinpoistoon. 

Voi käyttää suoraan kuivalle iholle meikin puhdistukseen tai kostealla iholla suihkussa aamuin ja illoin. Sopii myös silmämeikin puhdistukseen, koska on niin hellävarainen. 

Sisältää sinisen Lootuksen kukan uutetta, joka on voimakas antioksidantti, joka lieventää ihotulehduksia ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Valkoisen teen kerrotaan nuorentavan ihoa, tämän varmasti korealaiset taitavat hyvin. Soijamaitoa, jossa on aminohappoja ja joka pitää yllä ihon elastisuutta. Täyskauraa, joka ah rauhoittaa ihoa ja lievittää ihoärsytystä. Ilmankos iho ei punoita suihkun jälkeen niin kovin. 

Hinta 21.90e 150ml

Kangasnaamiot Blue Lotus+Seaweed ja Blue Lotus+ White Tea on mahdollista tilata joko yksittäin 4,90e hintaan tai 6kpl paketissa hintaan 21,90e. Purlisselta löytyy monenlaisia kangasnaamiota mm. ihana vesimeloni, jonka sarjan balmista kerron alhaalla lisää. Kangasnaamiot ovat valmistettu luonnonkuidusta ja rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. 

Pidän itse enemmän purkki-ja tuubinaamiosta, paitsi hellepäivinä kangasnaamiot ovat ihanan virkistäviä. Kangasnaamiot monesti tuntuvat varsin kylmiltä iholla ja monesti varsin nestemäisen valuvilta. Purlissen kaksi testaamaani kangasnaamiota eivät ole limaisia, eikä niin kylmiäkään joihin olen tottunut. Tuntuvat pehmeiltä ja hyvin äkkiä eivät lainkaan kylmiltä iholla. Ihanasti kosteuttavat ja rauhoittavat  ihoa. Miellyttävä vieno puhdas tuoksu näissä naamioissa. 

Blue Lotus+Seaweed on kyllästetty sinisen lootuksen, merilevän ja korjaavien aasialaisten kasvien uutteilla, jotka sisältävät tehokkaita antioksidantteja ja mineraaleja, jotka rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. Sisältää myös ihoa kirkastavaa valkomulperia ja pitkäestoisesti kosteuttavaa tähtianista, jotka yhdessä hoitavat ihoa saaden sen eloisaksi, kauniiksi ja hehkuvaksi. Käytä puhdistetulla iholla ennen kosteusvoidetta. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa.

Sininen lootus on tunnettu sen tulehdusta vähentävistä hyödyistä, jotka auttavat rauhoittamaan punaisuutta sekä ärsytystä. Eli juuri minulle kohdistettu. Merilevä on kosteuttava, ihon vanhenemista hidastava ainesosa, ja se vähentää tulehdusta. Mulperi kirkastaa ihoa. Anis-hedelmä on intensiivisesti kosteuttava.

Blue Lotus+White Tea uudistaa ja hemmottelee ihoa. Sinisen lootuksen sekä valkoisen teen ja korjaavien aasialaisten kasvien uutteilla, jotka sisältävät paljon tehokkaita antioksidantteja ja mineraaleja. Tämä supersekoitus taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja parantaa ihon kimmoisuutta. Valkomulperi kirkastaa ihoa ja anis kiinteyttää. Käytä puhdistetulla iholla ennen kosteusvoidetta. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa.
Sininen lootus on tunnettu sen tulehdusta vähentävistä hyödyistä, jotka auttavat rauhoittamaan punaisuutta sekä ihoärsytystä. Onkin kuin täsmäisku omalle ihotyypille. Valkoinen tee rauhoittaa ihoa, samalla suojaten sitä UV-säteilyltä. Valkoinen mulperi kirkastaa. Anis hedelmä kiinteyttää. Kirkastusta ja kiinteytystä aina kaivataan tämän ikäiselle iholle. 
Blue Lotus Seed Mud Mask+Exfoliant toinen sarjan suosikeistani. Naamio joka tuntuu ihanasti aavistuksen viileältä iholla, kihelmöi hieman, sillä tekee taikojaan iholla ja kuivuu iholle, mutta ei liikaa kiristä, koppuroidu tai varise lainkaan. Naamion ja kuorinnan jälkeen iho on levollinen, kosteutettu ja pehmeä. 

Pieni kihelmöinti kertoo siitä, että naamio nostaa epäpuhtaudet ihon pinnalle ja mikä parasta supistaen ihohuokosia samalla eli niitä omia kraatereita. Pestessä pyörivin ja hellin liikkein pois, samalla irtoaa kuollutta ihosolukkoa. Itse en niin hankaa couperoottisia poskia vaan sivelen vain kuorinnan tältä osin pois. Iho ei lainkaan punoita naamion jälkeen vaan on rauhoittunut.

Sinisen lootuksen uute on voimakas antioksidantti, jolla on tulehdusta vähentäviä etuja. Valkoinen savi kiinteyttää ihoa & puhdistaa ihohuokosia. Bambu ja riisinjyvävesi parantavat ihon tekstuuria. Inkivääri syväpuhdistaa. Sieniuute auttaa kirkastamaan ihonsävyä. Valkoinen tee rauhoittaa ihoa.

Hinta 28,90e 70ml


Blue Lotus Brighteng Serum heleyttävä seerumi. Käytin toisen sarjan hoitonesteen kera, joka valmistelee ihon vastaanottamaan seerumin ja päivä-ja yövoiteen hyödyt.  Suositellaan käytettäväksi heti ihonpuhdistuksen jälkeen. 

Seerumi on erittäin riittoisa, pari pientä pisaraa riittää kasvoille ja vielä kolmas kaulalle. Imeytyy heti ja jättää iholle heti mukavan pehmeyden tunteen. Kerrotaan vähentävän ihon sameutta,  vähentävän elottomuutta ja pigmenttimuutoksia. Pigmenttimuutoksia kasvoillani ei ole, mutta ehkäpä juuri ihon sameus tämän testijakson aikana on saanut häätöä. Kokonaissuudessaan iholla ei ole testijakson aikana ollut kummempia näppyjä tai epätasaisuuksia.

Tuote sisältää sinisen lootuksen uutetta, joka on voimakas antioksidantti, jolla on tulehdusta vähentäviä etuja ja sen tiedetään taistelevan vapaita radikaaleja vastaan. Lupiinin peptidejä, jotka heleyttävät hipiää. C-vitamiinia ja alfa arbutiinia, jotka kirkastavat ja tasoittavat ihonsävyä. Neem- ja luumu-uutteita, jotka häivyttävät pigmenttikäisikiä ja aurinkovaurioita. Avokadoöljyä & skvaleenia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat herkkää ihoa.
Tuoksumaailmaltaan juuri tässä seerumissa on eniten sellainen aavistuksen perinteinen luonnonkosmetiikan tuoksu. 

Hinta 39,00e 30ml
Blue Lotus Broad Spectrum SPF 30 Essential Daily Moisturizer on ajankohtainen etenkin nyt, sillä kevätaurinko porottaa aurikoisina päivinä voimakkaimmillaan. Hämmentävän kevyt ja nopeasti imeytyvä päivävoide, joka kuitenkin sisältää SPF 30. Korealaiset nämä jutut osaa, sillä hehän suojaavat ihoa kaikin keinoin ihoa vanhentavalta auringolta ja arvostavat kalpeaa hipiää. 

Päivävoide jättää ihon mukavan pehmoiseksi ja meikkaushommiinkin pääsee heti, eikä rullaa meikin alla, en voi olla tätä korostamatta, sillä wow tuo SPF 30. Ihanan kevyt päivävoide, joka selkeästi silti kosteuttaa ihoa ja suojaa samalla auringon säteitä vastaan. 

Taistelee happiradikaaleja vastaan ja suojaa ihoa auringolta sisältäen suojakertoimen sk 30 (suoja UVA ja UVB säteilyä vastaan). Vaikka voide sisältää aurinkosuojan, se ei jätä iholle valkoista filmiä tai tunnu rasvaiselta. 
Tuote sisältää sinisen lotuksen uutetta, joka on voimakas antioksidantti, jolla on tulehdusta vähentäviä etuja ja sen tiedetään taistelevan vapaita radikaaleja vastaan. Valkoista teetä, joka rauhoittaa herkkää ihoa. Soijaproteiinia, joka pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana. Merileväuutetta, joka auttaa ihoa pidättämään kosteutta itseensä ja näin tuo esiin ihon hehkua. E-vitamiinia, joka estää ennenaikaista ihon ikääntymistä ja parantaa ihon tekstuuria.
Vielä extrapeukut SPF-voiteen ns. anti aging vaikutuksille. Hinta 27e 50ml tuubista, on mielestäni aivan älyttömän edullinen hinta näin monipuolisesta päivävoiteesta. 
Purlissesta on myös sanottava kokonaisuudessaan, että tämä sarja sopii jotenkin täydellisesti suomalaiseen sielunmaisemaan. Pidän rauhoittavasta sarjan ulkonäöstä, joka toimii Suomen luonnonkin keskellä tai siellä meikkikaapissa kovin hyvin istuen suomalaiseen tyyliin. Pirteänä poikkeuksena Vesimeloni Balm, josta kerron pian lisää ja joka on yksi sarjan lemppareistani. 

Sarjan tuoksumaailmakin on suomalaisen tuoksunenään rauhoittava ja miellyttävä ja sarja sopii hyvin suomalaisen herkälle iholle. Peukut sarjan edullisesta hinnasta, onhan kyseessä kuitenkin enemmän 30+ ihonhoitosarja kaikkine hoitavine ja suojaavine ainesosineen. 
BB Tinted Moist Cream SPF 30  on juurikin sellainen BB-voide, jonka laitan mielelläni kesät talvet mm. koiralenkille tai mennessä kauppaan. SPF suojaa ihoa koiralenkillä auringolta ja itse BB voide kosteuttaa päivävoiteen tavoin ja tasoittaa ihoa ja antaa kaunista heleyttä samalla. Laitan aina ihoa suojaamaan kevyttä meikkivoidetta, myös pinnallisista syistä, ettei iho näytä niin suoraan sängystä nousseelta, mutta mieluiten juuri tälläistä, joka sisältää kunnon aurinkosuojan. 

Perfect Glow BB Cream yhdistää meikkivoiteen ja BB-voiteen parhaimmat puolet. BB-voide tasoittaa ihon tekstuuria, häivyttää pieniä juonteita, suojaa ja kosteuttaa ihoa.  Sisältää Purlissen ainutlaatuisen sekoituksen aasialaisia yrttejä sekä aurinkosuoja sk 30. Sopii keskivaaleille ihonsävyille. Goji & Tyrni kirkastavat ihoa  Jasmiini parantaa ihon tekstuuria ja pitää kosteuden ihossa
Hinta 21e 40ml

Watermelon Energizing Aqua Balm koko sarjan oma lemppari! Jouduin oikein syväluotaamaan mieltäni, että koitan suhtautua tähän voiteeseen irrottaen asiayhteydestä herkullisen näköisen pakkauksen ja mukavan miedon, mutta silti selkeän ihanan vesimelonin tuoksun. Joka ei jää nenään tuoksumaan vaan käyttökokemuksena tuoksuu aivan fantastisena, kuitenkin tuoksun heti kadoten iholta. 

Mutta kun omat suosikkini ihonhoitotuotteista ovat juuri koostumukseltaan geeli-ja sorbettivoiteet. Oma iho on nimenomaan kosteusköyhä ja siihen tämä ihastuttava vesimeloni balm vastaa täydellisesti. Tätä voisin kernaasti pumppupullosta laittaa koko kropalle, aah. 

Koska en myöskään niinkään usko ryppyjä siloittaviin anti aging-tuotteisiin juuri muilla keinoin, kuin ihoa kosteuttamalla ja kosteutettu iho muuttuu näin kimmoisammaksi eli se on juuri parasta anti aging hoitoa omalle iholle. 

Kevyt, öljytön geelivoide, joka energisoi, raikastaa ja rauhoittaa ihoa samalla kosteuttaen. Vesimeloni on täynnä A-,B-, ja C-vitamiineja, jotka pitävät ihon kosteutettuna ja eloisana. Aloe Vera vähentää ihon tulehdusta, valkoinen tee suojaa ihoa soluvaurioilta ja kurkku rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille

Hinta 24,90e 50ml
Kokonaisuutena sanottava, että korealaiset sen osaa, kepeiden, mutta hoitavien ihonhoitotuotteiden valmistuksen, jotka eivät rullaa meikin alla, jotka imeytyvät iholle heti ja kiireisimmät pääsevät meikkaamaan heti. Suojakertoimellisetkin tuotteet ällistyttää, koska eivät ole lainkaan tahmaisia ja tuntuvat iholla niin eleettömiltä, kuin suojakerrointa ei olisikaan. 

Purlisse on sarjana mielestäni mukavan simppeli eli helposti miellettävä. En usko, että moni tavallinen suomalainen nainen jaksaa tyypilliseen korealaiseen tapaan hölvätä ja kerrostaa seitsemää eri ihonhoitotuotetta. Sarjasta nousi heti pintaan fiilis, kuin tehty aikuiselle suomalaiselle naiselle.

Hinnatkin ovat kohdillaan, sillä hinnat vaihtelevat 21-39e välillä. Kangasnaamiot toki ovat edullisempia. Vielä koodilla "MINÄKÖ19" on tarjota teille lukijoille -15% alennus Oletkaunis.fi verkkokaupasta kaikista Purlissen tuotteista ja alekoodi on voimassa 12.5 asti. Linkin kautta ostamalla saan pienen provision, jolla kustannan mm. arvontavoittojen postimaksuja. 

Lisäksi saan arpoa yhdelle teistä,  joko kangasnaamiosetin tai kaksi Purlissen tuotetta. Ensin ajattelin, että arvon kaksi omaa lemppariani, mutta eihän se olisi niin kivaa vaan mukavinta on, että voittaja saa itse valita ne kaksi mieluisinta tuotetta tai kangasnaamiosetin, kun voitto osuu kohdalle. 

Arvonnan säännöt ovat, voit kertoa mitä tahansa minkälaisia fiiliksiä Purlisse-sarja teissä herättää. Mutta ainakin kommenttikenttään haluaisin kuulla, mitkä kaksi tuotetta te valitsisitte Purlissen valikoimista tai kangasnaamiosetin

Arvonnassa kaikille tasapuolisesti yksi arpa, koska Oletkaunis.fi sponsoroi ja postittaa palkinnon voittajalle. Arvonta päättyy 22.4.2019 Postitus Suomeen. 

Oikein kaunista ja sydämellistä sunnuntaita kaikille. <3


90 kommenttia:

 1. BB Tinted Moist Cream SPF 30 ja Blue Lotus Seed Mud Mask+Exfoliant ovat heti suosikkejani. Hieno esittely ja aion tutustua tähän sarjaan paremminkin.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 2. Heleyttävä seerumi ja 30 suojakertoimen sis. pöivävoide. Itse en ollut aikaisemmin tästä merkistä kuullut. marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tuo bb-cream ja seerumi kuulostavat just siltä, mitä herkkä ja atooppinen ihoni haluaisivat :)
  Mukana arvonnassa hihkuen.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 4. BB-voide ja seerumi kiinnostavat. Mukana arvonnassa!
  kirsi.luominen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Watermelon energizing aqua balm ja purlisse blue 4-in-1 cleaning milk kiinnostavat eniten, merkki uusi tuttavuus itselle. Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyykin tutustua tarkemmin. Jos onni suosii, niin valitsen kasvonaamiosetin :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Heleyttävä seerumi ja kangasnaamiosetti <3 Ihan uusi tuotesarja oli minullekin! kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tällä hetkellä tarvetta olisi Purlisse Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milkille ja BB-voiteelle.
  Kauniit kuvat ja hyvä esittely!

  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Kangasnaamio, seerumi! riittakaipiovihmalo@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olipa houkutteleva esittely 😍
  Sait minutkin innostumaan tuosta vesimeloni voiteesta 😂 seerumikin kuulosti hyvältä.
  Huolisin ne tai kangasnaamiot ( varsinkin kun kerroit ettei ne ole "limaisia")
  tinttaliira@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Herätti mielenkiintoni, ehdottomasti. Olen käyttänyt korealaista ihonhoitoa jo tovin arjessani ja ollut tyytyväinen. Tämä merkki ei ole entuudestaan tuttu mutta jäi kiinnostamaan ehdottomasti. Kiitos kattavasta postauksesta ja ihanista kuvista . Arpaonnen suosiessa valintani olisi naamio ja heleyttävä seerumi ❣️

  VastaaPoista
 12. BB Tinted Moist Cream SPF 30 ja Blue Lotus+White Tea olisivat varmaankin minulle sopivia tuotteita. Tyttäreni on käyttänyt Korealaisia voiteita jo jonkin aikaa ja vannoo sen etananlimaa sisältävän voiteen tehoon. Kuulostaa ällöttävältä, mutta tuntuu ihan hyvältä iholla =)

  VastaaPoista
 13. Tämä sarja on ihan uusi tuttavuus mulle, mutta heti kiinnostuin. Pakkaukset kyllä miellyttää silmää ja niin kuin sanoitkin, sopivat hyvin suomalaiseen sielunmaisemaan. Mä valkkaisin näistä ensin testiin BB-voiteen ja seerumin.

  VastaaPoista
 14. Onpas kivan kuuloisia tuotteita itsellenikin ihan uudelta merkiltä:)

  Mua kiinnostaisi eniten Purlisse Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milk ja BB Tinted Moist Cream SPF 30 <3

  blooomxo at gmail.com

  Kivaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 15. Valitsisin puhdistusmaidon ja seerumin! <3

  VastaaPoista
 16. BB-voide ja seerumi kuulostaisivat hyville.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Korealainen kosmetiikka on tuttua mutta tämä oli itselleni uusi mErkki. Kiinnostavalta vaikuttaa. Valitsisin kangasnaamiosetin.

  Paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. seerumia kokeilisin mielelläni ja puhdistusmaito olis myös kiva. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Kiinnostavasti esitelty sarja, heti voisin tilata tuon hehkuttamasi puhdistusmaidon, jos se on hellävarainen ja puhdistaa vielä meikinkin! Toinen mitä ihoni janoaisi on tuo kirkastava ja heleyttävä seerumi. On kyllä kauniit purkit ja hinnatkin kohtuulliset, täytyy tutustua sarjaan. Ihanan kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 20. Jonkun verran olen tutustunut aikaisemmin tähän sarjaan ja vaikuttaa hyviltä tuotteilta.

  Valintani olisivat: Blue Lotus Brighteng Serum ja Purlisse Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milk.

  VastaaPoista
 21. Seerumi ja BB voide voisi olla mun juttu :)

  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Vaikuttavat toimivilta tuotteilta.valintani olisi kun on kuiva iho niin vesimeloni voiteen ja varmaankin seerumin.Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kiva kuulla näistä korealaisista tuotteista ja kuulostavat järkeviltä ja hintakin on sopiva! Tuo on niin totta noissa useissa kangasnaamioissa, että ovat todella kylmiä ja limaisia:)
  En osallistu nyt arvontaan, vaan annan mahdollisuuden toisille!

  VastaaPoista
 24. Kokeiltavan arvoisia tuotteita kaikki varmasti 😉minua kiinnostaisi kokeilla tuota kangasnaamiota, näin talven jälkeen iho kuiva ja väritön 😏Mukavaa sunnuntaita 💖

  VastaaPoista
 25. Watermelon Energizing Aqua Balm ja Blue Lotus Brighteng Serum voisivat sopia mun iholle! :)

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 26. Heleyttävä seerumi ja lootus päivävoide kuulostavat just hyviltä minun iholleni.
  tarjap196@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Ihana arvonta! :D Kaikki kelpaisi, mutta ehkäpä puhdistusmaito ja BB-voide tai ehkäpä seerumi olisivat mielenkiintoisimmat testata. :)

  VastaaPoista
 28. Pakko osallistua taas, kun on niin hyvä esittely. Olo on tosi kulahtanut tän flunssajakson aikana, ja tää nostais kummasti oloa.
  Eli tuo puhdistusmaito ja BB voide on mun suosikkeja.
  >Leenalii

  VastaaPoista
 29. BB-cream ja heleyttävä seerumi! Tämä merkki vielä uusi tuttavuus.
  mircamaria@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Minäkin haluaisin BB-voiteen ja seerumin. Kaikki tuotteet kyllä vaikutti ihanilta. merja.kuortti@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Bb cream ja heleyttävä seerumi

  VastaaPoista
 32. Heleyttävä seerumi ja moist cream :)

  tiinatorg@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Lotus päivävoide ja naamio kiinnostivat eniten.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 34. Seerumi ja blue Lotus kiinnostaa.
  luna.riitta@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Vaikuttaapa kiinnostavalta sarjalta, monipuolisesti erilaisia tuotteita. Itselläni on melko kuiva ja helposti punoittuva iho, joten kiinnostavia tuotteita olisi Purlisse Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milk ja Watermelon Energizing Aqua Balm. Superkiva pakkaus tuossa balmissa kyllä :) riigxx @ gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kuulen sinulta sarjasta ensimmäistä kertaa. Aqua balm ja 30sk päivävoide olisivat suosikkini.

  suonpera.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. BBCcream ja heleyttävä seerumi. Ensimmäistä kertaa kuulen sarjasta ja mielenkiintoiselta vaikuttaa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 38. Seerumi ja vesimelonivoide kuulostavat ihanimmilta. :)

  Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa <3

  VastaaPoista
 39. Kiinnostava sarja.
  Blue Lotus Brighteng Serum ja Blue Lotus Seed Mud Mask+Exfoliant sykähdyttävät minun sydäntäni.

  VastaaPoista
 40. Kiinnostuin tästä ihonhoitosarjasta, koska vanhat tuotteet minulla ovat kohta lopussa. Hyvin osaat myös esitellä näitä tuotteita. Päivävoide, jossa on suojakerroin 30 sekä seerumi olisivat ne tuotteet, jotka valitsisin arvontapalkinnoiksi.

  anvarp88@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Päivävoide ja seerumi on valintani, tosin kaikki tuotteet vaikuttavat hyviltä.
  T. Ann A

  VastaaPoista
 42. Heleyttävä seerumi ja 30 suojakertoimen sis. pöivävoide. Olisi mun valinnat, sarjasta josta en ole aiemmin kuullut.
  mari.pajunen(at)meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 43. Seerumi ja Blue lotus seed mud mask + exfoliant ovat kiinnostavimpia. todella kiinnostava sarja!
  tarjaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Ihan täydellisen kuuloinen sarja. Olen täydellisesti menettänyt sydämeni kangasnaamioille, joten sellaisia haluaisin! Ihanaa sunnuntaita sinulle Tiia <3
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 45. Brightening serum ja bb-voide. En ole kuullun näistä aiemmin,mutta kiinnostuin.
  Somanyinspiration@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Uuuu, mikä uusi sarja taas minulle!
  Kaunis esittely sai minut kiinnostumaan eritoten tuosta päivävoiteesta (jossa hyvä aurinkosuoja) ja BB-voiteesta.
  Mukana arvonnassa, kiitos!

  VastaaPoista
 47. Watermelon Energizing Aqua Balm ja BLUE LOTUS Essential Daily Moisturizer

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Tää on mulle ihan tuntematon sarja, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta. Skippaan kuitenkin arvonnan, että muille jää paremmat mahdollisuudet. :)

  VastaaPoista
 49. Olen utelias! Minun valintani on kangasnaamiot. Olen kokeillut niitä jokin aika sitten, mutta toiselta merkiltä ja ihastuin.

  VastaaPoista
 50. BB-voide ja seerumi kiinnostavat. Mukana arvonnassa, kiinnostaisi kokeilla.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 51. SPF-voide ja watermelon balm kuulostavat parhaimmilta. Aasialainen kosmetiikka on innovatiivista ja houkuttelevaa

  VastaaPoista
 52. Rakastan K-kosmetiikkaa! Kangasnaamiot ovat valinntani :)
  satu.jalko@wippies.fi

  VastaaPoista
 53. Oikein hyvän kuuloisia tuotteita ja vaikea olisi valita:) Heleyttävä seerumi ja seed mud mask olisivat sellaisia mitä olisi kiva kokeilla:) Leppoisaa palmusunnuntai-iltaa♥

  VastaaPoista
 54. Todellakin kiinnostus heräsi!
  BB-voide ja Blue Lotus Seed -naamio kiinnostavat eniten.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Seerumi ja BB-voide kiinnostaa! 😊

  Kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Päivävoide ja tuubikasvonaamio kuulostavat ihan täydellisiltä! Etenkin kesän tullessa suojakertoimellinen kasvorasva on ihan must. Olisi ihana päästä kokeilemaan.
  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 57. BB-voide ja puhdistusmaito ois ehkä kokeilun arvoiset.
  paperitypy@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Kyseistä merkkiä en aikaisemmin ole kokeillut, mutta mielenkiinto heräsi heti. Talven kuivattama iho kaipaisi päivävoidetta ja seerumia.😊
  julia.hakkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Kiinnostava merkki, joka ei ole tullut ennen vastaan! Tarpeellisimmat tuotteet olisivat cleansing milk ja spf 30 päivävoide.
  kbeautygiirl@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Watermelon energizing aqua balm ja bb-voide. Kiinnostava uutuus. :-) Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Kangasnaamio kuulostaisi kivalta, jos sais muutaman rypyn siloitettua ☺
  Mukana arvonnassa, kiitos ♫
  Aurinkoista viikkoa Sinulle Tiia ♥

  VastaaPoista
 62. Minua kiinnostaa Perfect Glow BB Cream SPF 30 MEDIUM ja Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant ! :)

  j.marjatan (at) gmail.com
  S-postiani saa käyttää tiedottamiseen.

  VastaaPoista
 63. Tuotteet kuulostaa aivan ihanilta, ei ole minulle ennestään tuttu sarja. Palkinnoiksi valitsisin Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant ja Blue Lotus Brightening Serum :)
  helistiel(at)gmail.com

  VastaaPoista
 64. Aasialaiset sen ovat aina tienneet ja osanneet. Valitsisin noista seerumin ja vesimeloni balmin. Jos ne on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, käytän itse, jos ei annan tyttärelle.

  VastaaPoista
 65. Bb-voide olisi yksi..toista tuotetta pitäisi vähän miettiä ehkä joku naamio :)
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 66. BB Tinted Moist Cream olisi toinen ja Daily Moisturizer varmaankin toinen, minkä valitsisin, jos voitto osuisi kohdalle. Uusi merkki, olisi kiva kokeilla.
  satu.heinonen@kktavastia.fi

  VastaaPoista
 67. Daily Moisturizer ja Watermelon balm olis ihania eli arvonnassa mukana ♥ Ihan uusi tuotemerkki!
  S.posti:maikku.gullman(at)gmail.com

  Arinkoista pääsiäisen odotusta Tiia ♥

  VastaaPoista
 68. Nämä täytyy ottaa jossain vaiheessa kokeiluun! Korealaiset tuotteet ovat omalle kuivalle iholleni tehneet ihmeitä, joten uudet merkit kiinnostavat aina.

  Watermelon Energizing Aqua Balm ja Blue Lotus Seed Mud Mask olisi kiv saada kokeiluun jos onni suosii.

  VastaaPoista
 69. BB voide ja seerumi olisivat ne omat suosikit ❤️
  xlelamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Valitsisin nämä: Blue Lotus Broad Spectrum SPF 30 Essential Daily Moisturizer ja
  Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant.
  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 71. Todella tyylikkäitä ja houkuttelevan näköisiä pakkauksia nämä! Itseltäni ei tällä hetkellä löydykkään suojakeroimella olevaa päivävoidetta joten tuo päivävoide tulisi tarpeeseen, ottaisin mielelläni sen kaveriksi myös seerumin, koska uskon että tuo kombo pystyy ihmeisiin ;)

  Ida916@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Sarja onkin ihan uusi tuttavuus! seerumi ja Blue Lotus Seed Mud Mask olisi mun valinnat. :)

  VastaaPoista
 73. Kiitos hyvästä ja yksityiskohtaisesta tuoteselostuksesta, mukava kun joku toinen tekee löytöjä ja kertoo niistä sitten selkokielisesti! Pääsee itse poimimaan helmet päältä :) Käyttöä olisi ehkä eniten seerumille ja mud maskille, mäkin olen muiden kuin kangasnaamioiden suuri ystävä... vaikka joskus kangasnaamio onkin ihanan kosteuttava ratkaisu (viinilasi kädessä rentouttaa myös). hmpuntanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Uusi tuttavus. Valintani on päivävoide suojakertoimella :)
  -Seijahannele
  hannele.lang@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Sarja tosiaan minullekin uusi tuttavuus. Ihanalta vaikuttavat tuotteet! Bb-voide sekä spf30 sisältävä kosteusvoide olisivat noista minun valinta kevääseen♥️

  VastaaPoista
 76. Uusi tuttavuus minullekin! Ihanalta vaikuttavia tuotteita. Oma valinta näistä olisi bb-voide sekä päicävoide suojakertoimella♥️ (marianka@uef.fi)

  VastaaPoista
 77. Vau, hyvän kuuloinen sarja! Heleyttävä seerumi ja kangasnaamiosetti olisi mun valinta.
  suvi.jalko@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Nyt tekee kyllä mieli noita kokeilla. Kiitos esittelystä!
  Jos sattuisin voittamaan, niin naamiot ovat vieneet minut mennessään. Ovat niin ihanan tuntuisia kasvoilla. heikkilajanet@gmail.com

  VastaaPoista
 79. En ole näihin aiemmin tutustunut, mukava saada infoa. :)

  Lempparini voisi olla Purlisse Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milk ja BB-voide.

  arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Heleyttävä seerumi ja blue Lotus seed mud mask kiinnostaa :)
  Milla
  Mil-mil-lie@hotmail

  VastaaPoista
 81. Heleyttävä seerumi ja BB-voide :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Onpa upealta kuulostavia tuotteita! Mielelläni kokeilisin ainakin vesimeloni balmia ja heleyttävää seerumia. Aurinkoista pääsiäistä!

  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 83. Heleyttävä seerumi olisi tuote jota haluaisin testata.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 84. BB-voide ja seerumi kiinnostavat. Tulen mukaan arvontaan.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 85. Heleyttävä seerumi ja blue lotus seed mask mud kiinnostavat eniten, tuotemerkki on minulle entuudestaan ihan tuntematon.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 86. Olipa kiva esittely ihan uudesta tuotemerkistä! Jos voitan, ottaisin nämä: Blue Lotus 4-in-1 Cleansing Milk ja BB Tinted Moist Cream SPF 30. Ehkä saisin rauhoitettua punoittavaa ihoani (tai ainakin peitettyä punoitusta). t. Johanna

  mutter at suomi24.fi

  VastaaPoista
 87. Tuo heleyttävä seerumi kiinnostaa paljon, myös tuo vesimeloni energisoiva voide ois sellainen. Ylipäänsä nuo tuotteet vaikuttavat omaan ihotyyppiini sopivilta. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Kuulostaapa niin ihanilta! <3 Oon samaa mieltä, en jaksais kuin harvoin kerrostaa montaa eri tököttiä naamaan korealaiseen tapaan, jo 2-3 tuntuu välillä työläältä! :D

  Näitä ihoni kaipaa:
  https://www.oletkaunis.fi/epages/OletKaunis.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015081901/Products/pur527

  https://www.oletkaunis.fi/epages/OletKaunis.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015081901/Products/pur514

  eli naamio ja seerumi.

  Kivaa pääsiäisen jatkoa!

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 89. Blue lotus 4in1 cleansing milk ja watermelon energising aqua balm
  Jenelyne@windowslive.com

  VastaaPoista