tiistai 25. syyskuuta 2018

Boot Camp salat julki ja Star City avaruuskeskus kutsui Venäjälle!

Vihdoin pitkällinen piina on ohi ja pääsen kertomaan, niin täällä blogissakin, kuin ystäville ja sukulaisille miten kesäkuun Boot Campillä kävi. Sain nimittäin kertoa uutisista kesäkuussa vain omalle ydinperheelle. Meikäläinen uskomatonta kyllä pääsi viiden joukkoon Venäjälle ja Moskovan Star Cityyn eli avaruuskeskukseen. Eli aikuisten oikeasti paikkaan, jossa tällä hetkellä kaikki maapallon niin kosmonautit, astronautit, kuin taigonautitkin treenaa avaruusmatkailua varten!!!!!!!!!!!!!
Moni ei varmaan edes huomannut, että olin kesällä viiden päivän reissulla Moskovassa ja siinä olikin piteleminen, kun piti salailla asiaa ja suorastaan huijata ihmisille, että olin Suomessa, vaikka olinkin Venäjällä. Huijaus ilmeisesti meni täydellisesti läpi, sillä osa luulee, että olen nyt Venäjällä ja osa ei huomannut mitään.
Boot Camp tosiaan oli kesäkuussa ja itse päivä alkoi klo 6:00 aamulla ja päättyi klo 19:00. Päivään mahtui paljon muutakin, kuin käänteinen Benji-hyppy, joka eilisessä Sub Suomella esitettävässä jaksossa näkyi. Moni myös on kysynyt, sinkosinko ollenkaan ilmaan, mutta kyllä sinkosin ja ihan kaikki sinkoutui, sillä jokainen sanoi matemaattisen rivin numeroita väärinpäin, lopulta väärin. Koska jaksot ovat vain 4-minuutin pituisia ja Boot Campillä oli 20 kisailijaa, niin kaikkien sinkoutumista ei millään olisi voinut ohjelmassa esittää. Meitä Venäjälle päässeitä näkyykin sitten muissa jaksoissa yllin kyllin. 
Tämän blogipostauksen alla on ensimmäinen jakso, jonka voi katsoa YouTubesta ja lisäksi on Behind the Scenes matskua, jossa hieman näkee kaikkea muutakin, mitä Boot Campillä tapahtui. 

Boot Campillä tosiaan oli haastattelu osuus, matemaattisia tehtäviä, avaruus aiheisia tieto kysymyksiä ja mm. tornin rakentaminen spagetista, mikä ei ollut helppo tehtävä ei. Eli viisikon valinta kaiketi perustui kokonaisuuteen. Jos ymmärsin oikein, meitä tarkkailtiin koko pitkä päivä. Päivä olikin siinä mielessä pitkä, että itse jännitin Boot Campiä niin megapaljon, etten ollut nukkunut kolmeen yöhön.
Boot Campillä oli mielettömän hyvä henki ihan kokonaisuudessaan, niin kisailijoiden, kuvausryhmän, Tupla tiimin ja kaikkien kesken. Oli suorastaan ällistyttävää, ettei kisajengiin mahtunut yhtään outolaista tai pissapäätä, vaan kaikki nuoret olivat sympaattisia ja sydämellisiä tyyppejä. 

Meillä oli mieletön henki ja itse Boot Campille pääsy oli suuri voitto jo itsessään. Kiitos kaikille äänestäneille, ilman teitä en ehkä olisi valikoitunut mukaan. Kiitos kaikille, jotka jakoivat vielä omilla Facebook-sivuillaan kisasivua ja kannustivat vielä omia ystäviään äänestämään meikäläisen Boot Campille. Jakajissa oli myös mukana ihanin Kiti Kokkonen eli Tanhupallo, kiitos niin paljon. 
Elli kuvassa ja tästä tyypistä sain itselleni mahtavan ystävän. Jaoimme Ellin kanssa huoneen Venäjällä ja pulputimme ja spekuloimme reissua aamuvarhaiseen asti ja ihan joka yö sama juttu. Voin sanoa, että viisi päiväisellä Venäjän reissulla, matkan loppua kohden hieman jo alkoi ramaista, mutta kotona sitten vasta huilittiin ja koko reissu vedettiin niin täysillä, kuin ihminen vaan voi. 

Olen muuten ihminen, joka nykyään aina haluaa olla rauhassa omassa hotellihuoneessa, mm. oman kuorsauksen pelossa. Veinkin Ellille tuliaisiksi korvatulpat ja ostin vielä Otrivin suihketta kuorsauksen estoon. Elli vaan tuntui heti siltä, kuin olisimme aina tunteneet ja ensimmäisenä Venäjä-päivänä satuimme suorastaan vahingossa ottamaan päikkäritkin samaan aikaan. Ei ole kuunaan tapahtunut moista, että siinä vaan rentona reissussa uuden ihmisen kanssa vallan päiväunetkin sain otettua. 

Reissun päätteeksi kysäisin varovaisesti Elliltä, että miten Elli sai nukuttua meikäläisen kuorsauksen vuoksi ja Elli vastasi, että kerran kuului "krooh" ja Elli pohti, että tässäkö se koko kuorsaus sitten olikin. Tämä jengi, aivan huippu porukkaa. Suuria seikkailijoita kaikki ja kun kuuntelin näiden nuorten tarinoita, mitä he ovat ehtineet jo elämässään touhuta, niin pakko tunnustaa, että heidän nuoruus on aikamoisen suurempi seikkailu, kuin meikäläisen  ikinä.

Valmiina valloittamaan Moskovan Star City avaruuskeskus! Tänään Sub Suomi osa 2 18:55 ja YouTubessa jaksot halutessaan omaan tahtiin voi katsoa heti klo 19 lähtien. Vielä on 4 huikeaa osaa jäljellä ja nythän vasta se seikkailu alkaa. 

Jee saako vähän tuulettaa. Sillä olihan se pysäyttävä hetki, kun huomasin, että kaikki muut kisaajat voisivat olla lapsiani ja vissiin varmaan kuvaustiimikin ja ehkä jopa Tuplan tiimi. Eli olin ehdottomasti ja päivänselvästi joukon vanhin. 

Boot Campillä jossain kohden väsymys vei hieman voiton ja olin hetken häpeissäni ja siipi maassa, että olenko nolo, mitä minä vanhus näiden nuorten kanssa täällä teen. Riku, joka lähti Venäjälle myöskin ja joka on ehdoton avaruudellinen sielunveljeni ja jonka kanssa kävimme sielukkaita filosofisia ja avaruudellisia keskusteluja niin elämästä, kuin kuolemasta ja tietenkin avaruudesta, niin Riku sen sanoi ääneen "tällä asialla ei ole mitään tekemistä iän kanssa."  Viisas Riku. 

Rikulla on ihan mieletön YouTube-kanava, käykää kurkkaamassa. 

Niin ja ei hitsi vieköön ollutkaan iän kanssa niin mitään tekemistä, ihminen voi seikkailla milloin vaan ja kun avaruus kutsuu, niin se kutsuu voimalla ikään katsomatta! Sitä paitsi Tuplaahan on täällä jyskytetty jo ihan äidinmaidossa. 

Kuka sanoo, että elämän pitää loppua tai seikkailemisen johonkin tiettyyn ikään, no ei kukaan!

Upeaa ja tähtitieteellistä tiistaita kaikille ja syökäähän Tuplaa. <3

Tulen varmaan aika paljon spämmäämään asian tiimoilta, toivottavasti kestätte. ;) Lisäksi pitää kertoa Venäjän tuliaisista, eikös olekin komea Putin-muki. ;)Kuvat Tupla.fi ja Prinssi Jusuf ja omia kuvia mukana myöskin. 

Alla vielä ensimmäinen osa ja Behind the Scenes-matskua. 


107 kommenttia:

 1. Kokonaisuudessaan ihan mieletön juttu tää kaikki :) !!!!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava kokemus ja sinä jos kuka ansaitsit päästä tuonne mukaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauniisti sanottu, mutta koko sydämestä sanon, että kaikki oli niin kivoja, että jokainen olisi ansainnut kyllä paikan. <3 Kova juttu, kun tuli tiputukset ja osa ei päässyt.

   Ihanaa päivää Mira <3

   Poista
 3. Ei kääk! Olen niin iloinen sun puolestasi, meni kylmät väreet kuin luin tätä. Ihan huippuhienoa, Tiia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks oot ihana, tää on kyllä jotain sellaista, ettei vieläkään käsitä. Kiitos niin paljon Liiolii <3

   Poista
 4. Onneksi olkoon, niin hienoa ja mahtava juttu!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Iiks, miten kauniisti sanottu, kiitos niin paljon Heli <3

   Poista
 6. Ihan mahtavaa Tiia, oon hehkuttanut sua kaikille kavereillekin! Vähänkö upeeta tuntea tuollainen "avaruustäti"ja miten upeasti suoriudut tuonne viiden kärkeen, tuokin kertoo jo sen, ettei iällä ole väliä, ainoastaan sillä palavalla halulla ja sitkeydellä, minkä olet näyttänyt jo kisan alkumetreillä. UPEETA, TIIA SÄ RULEET!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kestä, oletko, että olet ihana. <3 Kiitos niin paljon Sari. Jo3skus jos jotain oikein toivoo, se saattaa tapahtuakin.

   Ihanaa viikkoa sinulle <

   Poista
 7. Aivan mahtava juttu! Mieletön kokemus. <3 Aivan parasta, että osui loistoporukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja ihan samaa mieltä. <3 Ihanaa viikkoa sinne <3

   Poista
 8. Onneksi olkoon, vaikka ei tämä ollut minulle yllätys.
  Harvoin istun telkan edessä, mutta eilen istuin ja sanoin miehelle, että sinä pääset jatkoon.
  Mahtavaa Tiia. Olen niin ylpeä sinusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, kiitos niin paljon, olen ihan sanaton. Muiskuja <3

   Poista
 9. Oon niin onnellinen sun puolesta joten pitää katsoo jaksot. Mahtavaa Tiia!!!

  VastaaPoista
 10. Minäkin, vaikka en youtubea yleensä katso innostuin katsomaan nyt kun teitä siellä näkyi. Peukkuja pidän sinulle että pääsisit niiden onnellisten joukkoon jotka pääsevät seikkailemaan avaruuteen. Nyt pitää tunnustaa etten edes tiedä mihin lennätte. Kovinkin kauas? Onnea jo tähänastisesta saavutuksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kukaan ei ole lähdössä avaruuteen vaan seikkailu oli tuolla Juri Gagarin Training Centerissä, että sinne lennettiin ja kyllä koettiin elämääkin isompi seikkailu. Ihanaa jos katsot tai olet katsonut. Kiitos Kristiina <3

   Poista
 11. Onneksi olkoon!!!Olet upea esimerkki kaikille keski-ikäisille naisille, että mikä vain on vielä mahdollista vähän kypsemmälläkin iällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ja koskaan ei ole liian vanha seikkailemaan. Kiitos paljon Marja <3

   Poista
 12. Aivan mahtavaa että pääsit Venäjälle! Olen siitä bootcamp päivästäsi alkaen yrittänyt laskelmoida ja hoksata että oletko jossain välissä reissussa eli pääsitkö mukaan, mutta lopulta päädyin ettet päässyt reissuun ja harmittelen sitä itsekseni.. No eikä mitä! Olethan sinä siellä! Hyvin onnistuit pitämään salassa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei oletko, juu piti allekirjoittaa vaitiolosoppari ja postaukset blogiin kirjoitin etukäteen ja otin myös aamukahvikuvat ja jaoin ne aamutuimaan siellä Venäjällä, ettei kukaan huomaisi mitään, että olen reissussa. ;)

   Kiitos niin paljon ja ihanaa, kun olet hengessä mukana. <3

   Poista
 13. Haha toi Putin-muki. :D :D :D Sori nauraa hekotan sille, en tiedä meniskö itsellä aamukahvit kurkkuun, tosta juodessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on uskomaton, oon miltei sanaton sen kauheudesta. Hih. <3

   Poista
 14. Hieno kokemus ihan varmaan, huippujuttu! ONNEA :-) hiih mikä muki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muki on kyllä aikamoinen, mutta hei sille nauraa joka kerta, kun näkee. ;) Kiitos niin paljon Pihakeiju <3

   Poista
 15. Tiia sä on vaan niin makee. Onnea sylin täydeltä sulle.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä miten ihanasti sanottu, kiitos niin paljon Leena <3

   Poista
 16. Voi miten upea juttu ja suuri seikkailu.
  Onnellinen sun puolestais <3
  Pitää ehdottomasti katsoa sopivalla aikaa youtubesta jaksot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa jos katsot ja myös Tupla.fi sivulta löytyy. Ihanaa viikkoa ja kiitos Heli <3

   Poista
 17. Mä jotenkin tiesin alusta alkaen, että pääset tuonne. Innolla odotan uusia jaksoja.
  Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marketta, kiitos uskosta minuun. <3 Ihanaa syksyn jatkoa sinullekin <3

   Poista
 18. Siis ihan mieletöntä! En ole ikinä oikeaan aikaan telkkarin ääressä, joten katsoin nyt putkeen sekä 1- että 2-osan. Huikeaa! Täytyy katsoa loputkin jaksot, kunhan ilmestyvät.

  Lähdittekö te muuten oikeasti siltä seisomalta Venäjälle vai kävittekö välillä kotona? Epäolennainen kysymys. Tiedän, mutta aika jännää, jos siitä paikasta lähdette matkaan.

  Olisin muuten varmasti oksentanut siinä tasapainotuolissa. Jotenkin tuntuu, etten enää yhtään kestä mitään tuollaista.

  Mahtavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, ihan mieletöntä, että katsot! <3

   Hih jotkut asiat jääköön salaisuudeksi. ;)

   Juu tasapainotuoli oli kova ja kyllä kaksi päivää velloi sillä lailla kivasti, hih.

   Ihanaa viikon jatkoa Mannilainen <3

   Poista
 19. Vau! Ai se toinen jakso tuli jo tänään. Pitääpä katsoa. Anteeksi, Tiia, mutta ihan kamala muki! Iik! Putin karhun selässä... Apuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi karmein muki ikinä ja siksi ihan huikea. Ihanaa jos katsot ja mahtavaa viikon jatkoa Satu <3

   Poista
 20. Tuo on kyllä niin mahtava kokemus! Hienoa että pääsit mukaan <3

  VastaaPoista
 21. Mä niin tiesin että sä meet ja saat toteuttaa unelmaasi. Olet sen ansainnut <3
  Niin ihanaa seurata sua nyt näissä jaksoissa ...
  jotenkin antaa itsellekin uskoa siihen, että unelmat voivat toteutua vielä näin kypsemmälläkin iällä. Ja vaikka ei toteutuisikaan, niin on upeaa seurata kun sun unelma on toteutuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Ritva ja kiitos niin paljon, että olet hengessä mukana. Kaiken ikäisenä saa unelmoida ja tavoitella unelmiaan. <3

   Ihanaa viikon jatkoa <3

   Poista
 22. Siis mä oon jotenkin niiin happy sun puolesta! Mahtavaa olla mukana jutussa, josta on innoissaan. Muistan itse elävästi Rajalan kuvauskilpailun! Se oli niin mahtavaa 💞💞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin mieletön se Rajala ja oot niin lahjakas. Jännitin niin sun puolesta. <3 Kiitos ihanuus <3

   Poista
 23. Tubesta katsoin tänään aamulla töissä ekan jakson (ennen kuin lapset tuli hoitoon). Pitää vielä illalla katso tuo toinen osa. Niin mahtavaa, että pääsit Venäjälle, minusta kyllä ansaitsin matkan ilman mitään testejäkään :)
  Ihanaa tiistaita Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa oot kun katsot ne jaksot. <3 Kiitos sparrauksesta, tilanne hämmentävä, koska jokainen olisi ansainnut paikan Venäjälle. <3

   Ihanaa viikon jatkoa Outi <3

   Poista
 24. Olipa varmaan mahtava reissu ❤️ pitääpä katsoa tuo jakso 👍 Leppoisaa iltaa Tiia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niitä on peräti 5-jaksoa, mutta ovat tosiaan 4-minuutin pituisia. :) Ihanaa viikkoa Jaana <3

   Poista
 25. Mahtavaa Tiia! Keski-ikä rocks ja unelmia kuuluu toteuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin rocks ja tässä iässä voi vielä tehdä ihan mitä vaan. Kiitos niin paljon Sanna ja ihanaa syksyn jatkoa <3

   Poista
 26. Siis miten huikea kokemus ja todeksi tullut haave! Wow!
  Tätä on hyvä muistella vielä kiikkustuolissakin sitten vanhana :)

  Mukavia kahvihetkiä Putinin seurassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja hih Putin mukista kahvia juoden siellä kiikkustuolissa. ;)

   Ihanaa viikon jatkoa <3

   Poista
 27. Todellakin kestetään :D Ihan mahtava kokemus ollut teillä! Tällaisena scifi&avaruus-nörttinä ihana seurata! Ja oikeesti, kiva nähdä Daven YouTubesta ja täältä blogista tätä 4min ulkopuolelle jäävää osuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mahtavaa, kun olet hengessä mukana ja löytää hengenheimolainen joka rakastaa scifi juttuja. Juu Bootcamp oli niin paljon enemmän, kuin jaksossa, näkyi, mutta onneksi oli Daven video. :) Ihanaa kun katsoit.

   Kivaa viikon jatkoa Päivi <3

   Poista
 28. Aikamoista - onneksi olkoon! Nyt on viikko taas niin kiireinen että täytyy palata lukemaan ja katsomaan seikkailuasi paremmalla ajalla!

  Olen kyllä aikamoinen nainen! Mahtavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 29. Oot kyllä niin huippu nainen♥ Tosi kivalta kuulosti ja ihana kun on tuollainen porukka, varmasti unohtumaton kokemus kaikille! Ihanaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tosi kiva jengi, ihan kuvaustiimiä ja Cloetan tiimiä myöten. Superreissu <3 Kiitos niin paljon Päde ja ihanaa viikon jatkoa <3

   Poista
 30. Ei tässä voi muuta sanoa kuin että Tiia rocks!
  Uskomaton, rohkea ja upea nainen olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten ihana oot, kiitos niin paljon ja muiskis <3

   Poista
 31. Mä NIIIIIN TIESIN tän!!! Tai en siis tietenkään tiennyt, mutta arvasin ja olin 100% varma sun pärjäämisestä. Vau, ihan mielettömän paljon onnea!! Täältä iso jättionnittelurutistus avaruussiskolta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii scifihörhöseni siellä, kiitos niin niin paljon. <3 Samoin sinne avaruussiskolle. <3

   Poista
 32. Wau, mahtavaa! Olet kyllä ihan super - ja jotenkin (monen muun tapaan)ajattelin, että tulet olemaan mukana. Putin-muki on hieno korniudessaan. Heti ottaisin kokoelmiini, jos saisin. :) Ihanaa syksyä, Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi muki on kyllä kaikessa karmeudessaan vallan huikea. Kiitos Airi kovasti ja ihanaa viikon jatkoa <3

   Poista
 33. Ihan mahtavaa, mihin kaikkialle ootkaan päässyt! Ja hei, sinä aina niin sanot jännittäväsi ja pidit kuitenkin hermot parhaiten yhtenä neljästä! Mieletön suoritus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään kestä, mut kai ikä sitten tuo tiettyä rauhallisuutta tai jotain. Ihana oot, kiitos niin paljon. <3 Muiskuja <3

   Poista
 34. Tää oli niin huikea juttu. Itselläkin syke nousi avaruudellisiin sfääreihin jännittäessä, pääsetkö viiden parhaan joukkoon ja sinne menit ryminällä. Upeaa Tiia!

  VastaaPoista
 35. Olet todella rohkea !! toi muki oli kyllä paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin huikee muki. Kiitos Ulrika mielettömän paljon <3

   Poista
 36. Vihdoin ehdin tänne kommentoimaan, että kääk, mutta voin kuvitella, kuinka on ollut aikamoista tulisilla hiilillä oloa varmasti se, kun on pitänyt visusti varoa, ettei paljasta mitään kenellekään. Ja voisin kuvitella, että kyllä on tyttärilläkin ollut pidättelemistä siinä, etteivät vahingossa kerro äidin mahtiseikkailuista, vaikka ihan varmasti olis monesti tehnyt mieli.

  Kerrassaan mahtihomma, jota en oikeastaan varmasti edes hahmota, mutta yksistään Moskova jo on niin hulppea paikka (oma mielipiteeni), saati sitten vielä avaruuskeskus siellä. Huuuuh. Todellakin niin erityinen once in a lifetime-keikka, että siitä riittää kiikkustuolissa (sitten 50 vuoden päästä, kun oikeasti aletaan olla ikäihmisiä) muisteltavaa ja jälkipolville kerrottavaa. Ihan superia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ajattele vielä sitäkin, että vaan joka miljoonas suomalainen pääsi mukaan ja olit yksi heistä :)

   Poista
  2. On ollut polttelevat paikat ja sitähän meinasi niinä hetkinä suorastaan pakahtua, kun kuuli pääsevänsä Venäjälle ja hiljaa piti olla. :)

   Hih en ole varma, mutta tyttärien mielestä ainakin taidan olla aika nolo, mutta jos en olekaan, niin eihän ne sitä kehtaa myöntää. ;)

   Moskova oli mieletön, tekisi todellakin mieli mennä uudelleen ihan ajan kanss. Juu ei sitä ymmärrä, että joka miljoonas suomalainen ja niissä puvuissa, kuinkahan monta ihmistä niissä on ollut, ei montaa.

   Ihana Annukka kiitos mielettömän paljon <3 Muiskuja viikkoon <3

   Poista
 37. Wautsi, aivan mahtava juttu! Hyvä sinä!!!!!!

  VastaaPoista
 38. No aivan mahtavaa! Hienoa, että meidän äänestäneiden äänet kantoivat karsintoihin ja sieltä pääsit aina Moskovaan toteuttamaan suurta unelmaasi! Ja onnistuit vielä pysyttelemän hiljaakin siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannesti kiitoksia kaikille äänestäjille, olihan se jotenkin ihan käsittämätöntä miten paljon niitä ääniä tuli!

   Juu paha paikka oli olla hiljaa, mutta ihan pakko, ettei ohjelman vaiheet olisi menneet pilalla tai tulleet julki.

   Kiitos niin paljon Tuuli <3

   Poista
 39. Mä ihmettelin kesällä, kun mitään ei asian tiimoilta kuulunut. Piti vaan näköjään olla kärsivällinen ja odottaa, kun bloggaajan loistavasti onnistunut sumustus paljastui :D Tää on Tiia ihan sairaan mieletön juttu, ei pelkästään sulle ja muille osallistujille vaan kaikille maailman keski-ikäisille tädeille <3

  Just katoin tubesta osan kolme ja multa pääsi itku. Mä oikeasti liikutuin niin totaalisesti, että päristelin silmät onnesta soikeana kärsääni ja kissat tuijotti muo loukkaantuneina :D Sinä, avaruuspuvussa, painottomana. WOW. Siis WOW!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen miettinyt, että juuri haluan viestittää kaikille meidän ikäisille, ettei elämä lopu mihinkään tiettyyn ikään. Kerran täällä eletään, niin eletään suurella uteliaisuudella, palolla ja sydämellä. <3

   Oi ei ihana myötäeläjä, koska se oli koskettavaa olla tunti siinä puvussa ja miettiä, että aidot avaruudessa käyneet kosmonautit ovat treenanneet samalla puvulla. <3 Olin todella liikuttunut ja pitkin matkaa, jotenkin niin kiitollinen, kiitollinen, että sain olla mukana. <3

   Kiitos mielettömän paljon ihana Taru <3

   Poista
 40. Siis WOW!!!!
  Aivan mahtava juttu ja Tiia rokkaa täysillä!!!
  Ihanaa ja hyvä sinä!! <3

  VastaaPoista
 41. Wautsi wau! Olipa hurjan hieno kokemus sinulla! Onnittelut <3

  VastaaPoista
 42. Huikea kokemus varmaan ja kun niin olet odottanut, niin ihanaa, kun toiveesi toteutui!:)

  VastaaPoista
 43. Aivan mahtava suoritus Tiia! Olen niin iloinen, että pääsit Moskovan avaruuskeskukseen! You rock!

  VastaaPoista
 44. Kiitos Tiia,

  mukavista lukuhetkistä näiden postausten parissa sekä tietysti ystävällisistä sanoistasi meikäläisenkin suuntaan. Avaruusmatka Helsingistä Moskovaan ja takaisin oli kirjaimellisesti ikimuistoinen - pääosin matkaseuran ansiosta.

  Rakkaudella,

  Riku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Riku ja sullahan on hieno tubekanava, joka ansaitsee tulla kaikkien tietoon. :)

   Meillä oli kyllä niin hyvä henki, niin tuotantotiimin, Cloetan tiimin ja ns. meidän kisailijoiden kesken, niin hyvä ettei mitään kisailua ollutkaan vaan uskomaton reissu. Juu ei ollut kuin hyviä ihmisiä matkassa eikä jotain outoja ylpimyksiä.

   Mahtava syksyn jatkoa Riku. :)

   Poista
 45. Onnea ja jes!!! <3 I knew you would go....:) Koska ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun hyvä kohtaa hyvän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä ja mistä kaikki tämä hyvyys, olen onnekas. Kiitos niin paljon Maarit ja halit <3

   Poista
 46. Aivan mahtavaa!!! Mä olen Tiia niin onnellinen sun puolesta <3

  VastaaPoista
 47. Siis ÄÄK miten MAHTAVAA!

  Mieletöntä. Olet niin mun idoli. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei sinä ihana, tuhannet tähtitieteelliset kiitokset ja muiskuja päivään <3

   Poista
 48. Mahtavaa, että pääsit mukaan ja iso haave toteutui. Ja anna tulla vaan hehkutuksen. Mielellään näitä seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja vielä pukkaa kyllä matskua eli hih tulossa on. Kiva on itsellekin muistoksi, että kuvat löytyy täältä.

   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista