perjantai 4. toukokuuta 2018

Tuhansien ämpärien maa

Käväisimme eilen Pinkit korkokengät Maijun kanssa UIT:n kutsuvierastilaisuudessa katsastamassa "Tuhansien ämpärien maa" 40-vuotisjuhlarevyyn ja ehdimme  hieman karkeloida Linnanmäellä sitä ennen. Pitkät ja pätkät ihmeteltiin toinen toisiamme ja myös Lintsin uudet vessat herättivät ihastusta ja aihetta sometukseen.

Todistekappaleen nappaaminen todisteeksi meidän paikalla olosta oli eilen hieman haasteellista hommaa. Epäonnistuneita otoksia tuli aika monta ja ei oikein osannut kohdistaa, että milloin se kamera nappaa sen kuvan, homma ei ollut ns. keskittyneesti hanskassa.

Tuhansien ämpärien maa oli kyllä mielettömän hauska ja pullollaan huikeita lauluesityksiä. Pilaa tehtiin niin poliitikoista, papeista, tasa-arvo nimikkeistä ja kiroiluakin löytyi, joten ehkei ihan kovimmille kukkahattutädeille, mutta meikäläiseen naseva, hauska ja kaiken kaikkeen kohdistuva huumori iski kyllä ja Maijuun myös. 

Lähdin revyystä niin hyvillä mielin ja virkistyneenä, ettei viime yönnä tullut uni silmään. Voi olla samoja ongelmia ensi yönä, sillä tänä iltana se onkin sitten Mamma Mian ensi-ilta. Kyllä viihdekin voi käydä työstä, mutta onneksi nauru pidentää ikää ja jää mahtavat muistot. Eli iso peukku hauskalle Tuhansien ämpärien maalle, mahtavaa, kun Suomi-kliseille voidaan nauraa, me suomalaiset kollektiivisesti yhdessä. Mikä niissä ämpäreissä oikein kiehtoo, se on merkillinen juttu se ja vielä en ole jonotellut yhtään ämpäriä, mutta vannomatta paras. 

Oletteko käyneet katsomassa UIT revyytä aiemmin, mitä olette pitäneet ja aiotteko mennä katsomaan Tuhansien ämpärien maan tai muuten viettämään aikaa Lintsille tänä kesänä? 

Iloa ja naurua perjantaille!

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Täydellinen ja eilen myös. <3 Ihanaa viikonloppua ystäväin <3

   Poista
 2. Kuulosti kivalta ja teillä on ollut huippuhauska ilta! Nauru pidentää ikää:) Linnanmäellä ei ole enää muutamaan kesään käyty, pitäisikin käväistä:) Mukavaa alkavaa viikonloppua ja hauskaa Mamma Mia ensi-iltaa:)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, pitäisi mennä myös härpyttimiin, aiemmin Lintsi oli joka kesäinen juttu. Ihanaa viikkistä Päde <3

   Poista
 3. UIT-revyyn olen pari kertaa nähnyt, mutta siitäkin on vuosia vai olisiko jopa vuosikymmeniä. Hauskoja olivat kuitenkin.

  Mukavaa musikaali-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ottaa joka vuotiseksi tavaksi, oli meinaan niin hyvä.

   Kiitos Lumo ja kivaa viikkistä <3

   Poista
 4. Ai että, olipa hauskoja kuvia :D Mukava kulttuuriputki sinulla, aurinkoista viikonloppua, täällä meillä onkin edessä pitkä viikonloppu maanantain bank holidayn myötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah teillä on nyt bank holiday, nauttikaa kovasti <3 Ihanaa viikkistä Susanna <3

   Poista
 5. Hauskaa iltaa ja nauttikaa! Minä menen katsomaan sen vasta loppukuusta, mutta tänään hankin jo liput seuraavaan musikaaliin, Oopperan kummitukseen, ensi syksyksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi muuten Oopperan kummituskin olisi ihan mieletön, rakastan sitä musaa.

   Kivaa viikonloppua Ei-Leen <3

   Poista
 6. Ihania juttuja siellä. Tuo Mamma Mia on varmasti huikea - eli ei muuta kuin huikeaa iltaa ja viikkistä <3<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh Mamma Miakin oli ihan mieletön ja miten nyt on kuin krapula, kun kaksi iltaa on käynyt ihan ylikierroksella ja limun voimalla.

   Ihanaa viikkistä Taru <3

   Poista
 7. En ole muutamaan vuoteen käynyt lintsillä. Äitini käy joka vuosi katsomassa tuon UIT:n revyyn.
  Ihanaa viikonloppua ja mukavaa musikaali-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ensimmäinen UIT omalla kohdalla ja ai hitsi se oli hauska ja viihdyttävä.

   Ihanaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 8. UIT:n esityksen nimikin on jo niin hauska, että alkaa hymyilyttää. Oli varmasti ihanaa lähteä esityksestä kevennein ja iloisin mielin. Minä metsäläinen en ole ikinä onnistunut roudaamaan perhettäni tai ystäviä sinne pääkaupunkiin UIT:n esityksistä nauttimaan.Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta never say never, ehkä te vielä menette ja kyllä oli niin viihdyttävä, että suosittelen kovasti.

   Ihanaa viikonloppua Marja <3

   Poista
 9. Lapsena ollessani vanhemmat veivät meidät joka vuosi katsomaan UIT:n esitystä. Nyt vanhempana olen käynyt harvemmin.

  On muuten totta, että tuollaisen viihde- tai kulttuuri-illan jälkeen uni ei tule aivan helposti. On tullut monesti todettua, että seuraavana aamuna töissä ei olekaan jaksanut olla kaikkein pirteimmillään. Mutta kaikesta huolimatta tuollaiset illat ovat ihania.

  En muista, mitä olin Peacockissa katsomassa, mutta nuo ihanat vessat jäivät mieleen. Todella hienot. :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana perinne lapsuudenkodissa. <3 Tämä oli minulle eka kerta, vaikka tuossa naapurissa Töölössä elin lapsuuden. Lintsillä tuli kyllä rampattua tämän tästä, mutta UIT se on jäänyt näkemättä.

   Niin totta ja tänään on kuin krapula, kun kahteen iltaan ei ole tullut uni silmään, niin ylikierroksilla.

   Nuo vessat on ihan superit.

   Kivaa viikonloppua Mannilainen <3

   Poista
 10. Olipa mukava lukea, että sinä ja Maiju viihdyitte. Teillä oli vielä toinenkin spektaakkeli heti putkeen. Sulateltavaa varmasti riittää.

  Ihanaa viikonloppua sinulle Tiia <3

  VastaaPoista
 11. Mahtavia kuvia ihanista naisista <3
  Halit lauantaihin <3

  VastaaPoista