perjantai 23. maaliskuuta 2018

Paha päivä

Nonni, tänään on päivä jolloin tapaan Helsingissä Lumenen markkinoinnin operatiivisen johtajan Lumene keissin tiimoilta. Miksi tämä on sitten paha päivä, eikä hyvä, no koska totta kai kyseinen tapaaminen jännittää. Olen kuullut  henkilöstä, että hän on todella kiva, joten se toki helpottaa hieman ja kivahan täytyy olla, koska haluaa tavata, sillä eihän hänen oikeasti olisi yhtään pakko. 
Tälläisissä tilanteissa jännittää aina se ensikohtaaminen, miten jutustelu lähtee siitä luonnistumaan. Löytyykö juteltavaa, saanko sanottua mitään järkevää, muistanko kaiken ja osaanko esittää asiani fiksusti. Toisekseen jännityksen toisena puolena on, että muuttuuko mikään vai onko tämä kaikki kuitenkin turhaa? Jää aika tyhjä olo, jos kaikki energia ja ajatus ja toivo lakaistuu vaan hiljakseen pois. 

Ainakin olen  huomannut Lumenen instatilillä pari kivaa poikkeamaa. Ensimmäinen oli instakuva Lumenen instaseuraajasta ja toinen oli oman ikäisestä naisesta eli Lumenen henkilökuntaan kuuluvasta henkilöstä. Aiemmin Lumenen instasivu on ollut vaalean eteerinen ja eikä suuria poikkeamia kuvasarjoissa ole ollut, eli instaseinä on ollut todella yhtenäinen.
No mutta ei siinä kaikki, tähän viikkoon on mahtunut kaikkea muutakin pientä päänvaivaa ja itseaiheutettua. Eilen kävin verikokeissa ja tänään selviää, onko minulla virallisesti mummovuodet. Ette nimittäin usko, tällä viikolla olen ollut itkuinen, poikkeuksellisen väsynyt ja koko ajan koko kroppa ihan turboturvoksissa, edes kuminauhapöksyt hyvä kun mahtuu päälle! Lisäksi olen kärsinyt merkillisistä hormonalisista vaivoista eli välivuodoista ja päätin sitten eräs ilta tarrautua googgelin ihmeelliseen maailmaan ja ei olisi pitänyt, sillä googgelin mukaan olen multisairas ihminen.

No näinhän ei voinut jatkua, vaan pakko oli ottaa asioista selvää ja siksi kävin eilen lääkärissä ja siellä nyt vahvasti epäiltiin, että tässä on kyseessä vaihdevuodet. No nehän selviää sitten tänään. Nainen taisi muuten olla  hoitaja, oli ihanan empaattinen ja tuntui, että sain pahimman terän huolista pois, vain purkamalla sydämeni hänelle. Hän kauniisti totesikin, että "vaihdevuodet ovat yhden ajan loppu ja väkisinkin se aiheuttaa monenlaisia tunteita. Vaikka ei enää haluaisi lapsiakaan, niin asian lopullisuus mietityttää kuitenkin monella tasolla." Sanoinkin hänelle, niin "se on naiseuden pieni kuolema." 

No mutta kaiken kukkuraksi, mitähän olen sekoillut tällä viikolla. Lähtenyt kauppaan autolla ja huomannut kaupan pihalla, että käsilaukku jäi kotiin. Kotiin palatessa havainnut, että kaulahuivini nököttää lumessa pihalla. 

Mutta ehkä kaikkein hauskin ja noloin sekoilu oli eiliseltä, koska meillä on Meikkibeibin, Nella Törnroos vloggaajien ja Tätien kanssa yhteinen messengerryhmä, meillä on nimittäin suunnitteilla jotain hauskaa yhdessä tubeen. Noh minä sitten siinä mesettelin samalla ystäväni Kikan kanssa vaihdevuosiongelmista ja samalla  tuossa meidän messengerryhmässä ja sillä seurauksella, että laitoin ryhmään intiimejä asioita vaivoistani ja mummokuumeesta, omg...
Kun tämä päivä on ohi ja oli tulos mummokuumeinen tai ei, niin jahka kotiin pääsen, niin syön roskaruokaa ja laitan päälle jättiverkkarit, ettei kuminauhakaan kiristä ja otan yhden illan ihan vaan chillaten. Josko se tästä ja joskus täytyy kelata asiat mielessä ihan tyhjiksi ja myös löytää asioiden positiiviset puolet ja nollauksesta sitten tietenkin lähdetään taas uuteen nousuun. 

Miten siellä, mummohommista avointa keskustelua, oletko laittanut joskus viestejä väärälle henkilölle ja jopa noloja sellaisia ja oletko joskus pelännyt turhia tai googgeloinut liikaa sairauksia ja ajatellut, että sinullakin on kaikki maailman sairaudet tai ainakin puolet?

Mahtavaa perjantaita kaikille. <358 kommenttia:

 1. <3 Tsemppiä tähän päivään, hyvin sä pärjäät! Sieltä ne mummovuodet tulee itse kullakin. Vielä en niitä oota, mutta kauhulla kylläkin sitten jonkun vuoden päästä :D Ihana tuo keskustelu somessa :D Mulla kans joskus pelottaa, että viesti lähtee väärälle henkilölle tms...Saattaa helposti sattua niinkin nyt someaikana... Ihanaa viikonloppua ja epäilen, että Lumene reissu menee paremmin kuin osaat luullakaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kirjoitan miten kaikki meni, blogista löytyy. Kiitos niin paljon tuesta ihana Jaana. Kivaa viikonloppua😘

   Poista
 2. OlEN laittanut viestin väärälle henkilölle - nolotti. Mutta loppujen lopuksi siitä alkoi hyvä ystävyys. Pitkä tarina, ei siitä sen enempää. SIlti tarkkana pitää näiden kanssa olla. Minulla ikää 55v ja mummovaivat alkoi kun täytin 50 v..ihan kertaheitolla. Selvisin ilman mitään lääkitystä ja vei sen 5v. Aika varmaan kultaa muistot kun tuntuu, että pääsin vähällä, mutta jos vähän muistoja kirkastan niin kyllä monesti tympi. Kuumaa ja kylmää- huonot unet. Onneksi ohi.Kriisiä ei siitä tullut. Onneksi. Tätä se elämä on - kuten laulussakin sanotaan :) mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mielenkiintoinen tarina, olisi kyllä mahtavaa kuulla. Mutta hei se kantoi hedelmää.

   Elämä kyllä on, mutta miksi vaihdevuosien pitää kestää vuosia. En ymmärrä miksi naisia aina määrittelee hormonit. ihanaa viikonloppua sinulle ja kiitos zempeistä. 😘

   Poista
 3. Ne ajat häämöttää itselläkin ja yöllisistä hikihetkistä päätellen aika pian😅Jänskä päivä tosiaan, kerro sitten kaikki.Tsemppiä ihana, hyvin se menee💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian kirjoittelen blogiini miten meni. ihanaa viikonloppua kiitos tuesta. 😘

   Poista
 4. Vääriä viestejä on tullut läheteltyä paljonkin, onneksi ei mitään kauhean noloa minnekään :) Itse en mitenkään harmittele tulevia vaihdevuosia. Ne vaan kuuluu asiaan. Ainoa mitä kauhulla odotan, on ne kuumat aallot. Inhoan olla punoittava ja hikisen nahkea. Ja jos vielä yöllä hikoilee, ei nukkumisesta tuu mitään. Nytkin jos illalla on ollut takassa tuli, meidän makkari lämpiää siinä samalla. Yöt on aika tuskaisia, varsinkin kun sänkykin lämmittää pehmetessään.

  Joka tapauksessa toivottelen ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi ei sentään noloja viestejä ole tullut läheteltyä. 😊

   Ei minuakaan niinkään ahdistaa se että kuukautiset loppuu ja niin edelleen mutta esimerkiksi limakalvojen kuivuus on todella ikävä vaiva, unettomuus kylmä ja kuuma, jatkuvat välivuodot masentuneisuus ärtyisyys mielialojen vaihtelu eli uskon kyllä että kun vaihdevuodet ovat päällä, niin kyllä ne siinä kohdin tympii.

   Ihanaa viikonloppua sinulle Tuija 😘

   Poista
 5. Kaipa aina uuden ihmisen tapaaminen vähän jännittää. Mutta sinulla on asiallista sanottavaa. Nuo vaihdevuodet. Ei vielä ole. Mutta jo etukäteen pelottaa etenkin mielialan heittelyt. Kun nytkin heittelee ihan riittävästi.Huvittava tuo nolo tilanne. Mutta tekevälle sattuu. Minä olen möheltänyt ja säheltänyt kärsimättömänä digiblondina noiden viestien kanssa useamman kerran. Minulla on taipumusta luulosairauteen mitä googlettaminen ansiokkaasti ruokkii. Kivaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaanko Marja ettei enää käytetä Googlea sairauksien etsimiseen, siitä saa paljon turhaa harmia itselleen. ihanaa viikonloppua sinulle😘

   Poista
 6. Tsemppiä tapaamiseen, se menee varmasti hyvin! <3
  Täälläkin tuota googlettamista sairauksista silloin tällöin tapahtuu. Ei kyllä pitäisi sinne mennä ollenkaan. Pää vaan entistä pyörällään. ;) Rentouttavaa viikonloppua sinulle Tiia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäisi ja yrittää sopia ettei mennä enää Googleen ollenkaan, ainakaan sairauksia googlaamaan. ihanaa viikonloppua sinulle😘

   Poista
 7. Oi voi - vääriä viestejä on tullut läheteltyä ihan tarpeeksi ja koko ajan pelkään kauhulla, mitä kenellekin mesettelen - minulla on nimittäin työn puolesta myös monta ryhmää, joiden kanssa viestittely käy mesellä;)
  Vaihdevuodet oli ja meni ilman, että niistä kauheasti kärsin. Minulla ne alkoivat reilusti yli viisikymppisenä ja vielä 55 vuotiaana oli ihan normaalimenkat. Yhden vuoden kärsin ajoittaisista kuumista aalloista mutta en niin pahoista, että niihin olisi lääkitystä tarvinnut. Mieliala on vaihdellut aina, joten kun perhe ei valittanut, en niihinkään vaihteluihin niitä lääkkeitä hommannut. Ei ne vaihdevuodet aina ole vuosien piina vaan saattavat mennä nopeastikin ohi!
  Tsemppiä sinulle tähän päivään; olet vain oma itsesi, niin hienosti menee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei monta ryhmää saisi kyllä sekaisin, kun minulla on jo tuossa yhdessä ryhmässä käsittelemistä, että heti meni viestit väärään osoitteeseen.😂

   Hyvä tietää ettei vaihdevuodet aina ja kaikilla kestä vuosia ja vuosia, helpottaa tuo tieto. kiitos sinulle ihana ja kivaa viikonloppua😘

   Poista
 8. Toivottavasti sinulla ja Lumenen edustajalla on hyvä ja hedelmällinen keskustelu tänään.

  VastaaPoista
 9. Mä täytän ihan kohta 50 vuotta ja ainoa mummo-oire toistaiseksi on unettomuus! Vähän jännitän tulevaa ja varsinkin mahdollisia mielialaheittoja, jotka ovat kyllä tuttuja jo ennestäänkin (etteivät vaan pahenisi).
  Tsemppiä päivääsi - hyvin se menee <3

  Ja mitä meseviesteihin tulee.....on mokailtu täälläkin ja ihan hirmu nolosti vieläpä. Onneksi aika saa unohtamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin välillä tuota unettomuutta pukkaa, liekö johtuu tuosta. Samana vuonna taidetaan täyttää 50 vuotta muuten. Juu paha on, kun viesti menee väärään paikkaan siinä tulee kyllä ihan kauhea olo, varsinkin jos on nolo viesti. Kivaa viikonloppua sinulle😘

   Poista
 10. Hyvin se menee, mielenkiinnolla odotellaan millaista keskustelua saatte aikaan.

  Gynen mukaan sisuskaluni näyttävät siltä, ettei vaihdevuosia ole vielä aikoihin odotettavissa. Luonteeltani olen vain tasoittunut vuosien varrella, en jaksa kiihkota niin kuin nuorena. Olen ilmeisesti kiihtynyt nollasta sataan nuorempana aika usein, vanha poikaystäväkin joitain vuosia sitten kuvaili minun olleen melkoisen kipakka vaikken itseäni ihan sellaisena muista. Katsotaan millainen luonne olen siten kun vaihdevuodet alkavat.

  Vääriä viestejä menee aina välillä. Pahint taisi olla parikymmentä vuotta sitten kun eräälle oastavan suhteen toiselle osapuoelle lähtein tekstiviestin vappuna "Mä olen vessassa. Missä sä olet?" Oli tarkoitettu ystävälleni jota odottelin Kallessa. Siitä suhteesta ei tullut sen kummempaa.

  Unohtelen nykyisin kyllä kaikenlaista. Viime viikolla työkaveri löysi pioni ja toisen lapaseni roikkumasta rapun ovenkahvasta. Toinen lapanen oli jäänyt autoon. Töistä lähtiessä ihmettelin mihin se ppon kanssa löytynyt lapanen oli joutunut. En jaksanut kauaa etsiä vaan vedin pipon päähän ja lähdin. Kotona sitten selvisi; olin kulkenut kaupungilla lapanen pipossa. Toivottavasti ei kovin paljoa pilkottanut pipon alta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuli olet paras! Lapanen pipossa ihana Sinä ja mahtava kuulla, että sinullekin sattuu, minun silmiin olet aina niin rauhallisen tyyni, semmoinen superihminen ja kyllä sitä nuorena elämä oli vähän enemmän vuoristorataa kuin nyt. Hauska tuo vessan viesti. Voi elämän kevät näitä juttuja. ihanaa viikonloppua sinulle😘

   Poista
 11. Joo, vääriä viestejä on täälläkin lähetetty ja saatu välillä. :) Tsemppiä tapaamiseen ja aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikille sattuu kiitos kovasti ja mukavaa viikonloppua Kaisa😘

   Poista
 12. Tsemppiä päivään siitä tulee varmasti mukava! Kaikkea me naiset joudutaankin kokemaan..raskaudet,synnytykset,vaihdevuodet..yhtä hormoonimyrskyä:) Mukavaa alkavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän elämä on kyllä paljolti hormoneiden määrittämää. Kivaa viikkistä Päde <3

   Poista
 13. Ihanaa elämänmakua, Tiia <3 Mukavaa viikonloppua! -J.

  VastaaPoista
 14. Tsemppiä sinä ihana! Hyvin se menee :). Sä oot niin ihana totuudentorvi, ettei mitää rajaa <3

  VastaaPoista
 15. Tsemppiä ihanuus <3 Nuo on kyllä klassikoita, väärät viestit suuntaan jos toiseen! :D Täällä tänään tällainen päivä: kukaan ei tykkää musta, en osaa kirjottaa, potkasin varpaani tuoliin, haluan heittää tuolin ulos, mä oon lihonut, pinna palaaaaa! Hetkeksi lattialle risti-istuntaan ja kissat ravaa koiranpentu kintereillä, kilinä ja kolina on valtava, miksi Jack kuoli Titanicissa? Olisiko sille voinut tehdä jotain, snif... :D Hormonit sekaisin enemmän siis kuon ennen. Taitaa tuo mummoilu tulla kohta tännekkin. En ole ihan varma miten vaikuttaa, kun aika pitkällä ollut raskaus meni kesken, sanovat että kun ei ole synnyttänyt niin voi tulla aiemmin menosysteemit. Hmm... ainakin menkat ovat vähän muuttuneet...Ihanaa naiseutta! Kaikesta huolimatta ihanaa päivää ihanuus <3 mä meen korvatulpat korvissa, suklaakeksit kädessä tuohon risti-istuntaan hetkeksi ja katon tuhot tunnin kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kestä, miten joku on päässyt kaappaamaan tilisi ja sähköpostin, siis ihan karmea keissi ja pahin painajainen. Ilman muuta tulen uuttakin seuraamaan. Voi eih. Zemppihali ja rutistus täältä <3

   Poista
 16. Onneksi harvemmin tulee väärälle henkilölle viestiä laitettua, mutta kyllä noita aina ajoittain itsellekin sattuu - onneksi ei mitään pahoja mokia vaan on saanut vaan lopulta nauraa, mutta kyllähän siinä aluksi nolous itselle nousee hommasta :D

  Ihanaa alkavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja toivotaan ettei meille niitä pahempia enää tulekaan. Ihanaa viikkistä <3

   Poista
 17. Joskus on saattanut väärä viesti lipsahtaa jonnekin. Taudit on tullut googletettua monesti ja ainahan sieltä karmeita löytöjä tulee. Tsemppiä, Tiia.

  VastaaPoista
 18. Voi ihanuus, miun blogi ja maili kaapattu. Nyt sitten uusi pystyyn ja huoks, uudet duunit. Tuuksie sit mukaan sinne uuteen? ❤️❤️❤️ kandee varmaan poistaa se tosta lukujutustakin😶😶 hohhoijaa nykymeno....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kommentoin samaa, kuin aiempaa, olen niin järkyttynyt puolestasi ja tulen ilman muuta! <3 <3 <3

   Poista
 19. Jaksamista!

  Pitäisi olla jokin mummoennakkopankki. Miksei missään kerrottu esim. sitä, että vaikka vuoto loppuu, selkäsärystä kiukutukseen kaikki muut oireet jäävät aluksi jäljelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, sellainen ihmeellinen vaiettu salaisuus, tabu, kuin jotain häpeällistä, höh!

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 20. Ensitapaamiset jännittävät minua aina, joten en ihmettele, että myös sinua jännittää uuden ihmisen tapaaminen.
  Teetin strelisaation viidennen tytön jälkeen. Kuusi vuotta myöhemmin oletin olevani vaihdevuosissa, kun kuukautiset jäivät pois ja mieliala vaihteli. Sitten ilmavaivat olivat kuin lapsen liikkeitä. Menin lääkäriin hakemaan vahvistusta omalle diagnoosille. Olinkin raskaana. Olisin saanut abortin, mutta päätin synnyttää lapsen.
  Tsemppiä ja hyvää illan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole totta, eli teidän kuudes on suorastaan ihme. <3 Olipa mielenkiintoista ja niin ihanaa kuulla. <3

   Sydämellistä viikonloppua Kirsti Kaija <3

   Poista
 21. Mun isi aina sanoi, että mulle ei voi ostaa lääkärikirjaa, koska heti löydän ittestäni kaikki sairaudet. Mummotauti tai ei niin hauska olet kuitenkin. Kiva tuo messengermoka, just niin minua. Lähettelin just miehelleni äidilleni tarkoitetut viestit.
  Ihanaa viikonloppua Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, ei googgeloida, pitäydytään siitä. ;)

   Hihi juu ja oma mies on kerran lähettänyt hallituksen puheenjohtajalle, rakastan sinua viestin, kun piti lähettää minulle. <3

   Ihanaa viikkistä Outi <3

   Poista
 22. Nykyinen mies sanoo aina että pysy kaukana siitä guuggelista oireinesi, muutama klikkaus niin sitähän on kuollut.
  Uudet ihmiset ja tilanteet jännittää aina, koska olen ujo ja puolierakko muutenkin.
  Jännää, jotenkin sitä on aina kuvitellut että ainakin päällepäin reipas, sosiaalinen ihminen ei jännitä koskaan mitään, mutta eihän se pidä paikkaansa.
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh ujo ja erittäin erakko olen minäkin. Energisoidun kun tapaan ihmisiä, mutta sen jälkeen olen aina myös ihan puhki ja tarvitsen paljon omaa aikaa tai päässä alkaa raksuttaa. Uudet ihmiset jännittää aina ja olen itse aika ehdotonkin, odotan aina paljon kohtaamiselta, että kaikki olisivat vaikka avoimia ja aitoja ja petyn, jos ihmiset ovat vaikka feikkejä. Koen että niihin kohtaamisiin olen tuhlannut täysin aikaani.

   Ihanaa viikkistä Heli <3

   Poista
 23. Voi juu, sama mikä on -> ei kannata googlata. Koska sen jälkeen on vaikka mitä! OMG :D
  Halit Tiiaseni <3

  VastaaPoista
 24. Täh? Onko elämää vielä tässä iässä vielä ilman mummovuosioireitakin?? Kaikenlaisia niihin liittyviä oireita on ollut niin pitkään etten tiedä mitä olisi elämä ilman. Mietin tuossa äsken että tässä kun on ollut 2 viikkoa flunssassa, keuhkoputkentulehduksessa ja poskiontelotulehduksessa niin onko mummovuosistressi ollut laukaisemassa... ei se ainakaan stressitöntä olen. Tsemppiä tapaamiseen, ainahan sitä jännittää uusia ihmisiä, älä liikoja jännitä, tavallisia naisia vain. Lumene on ollut viime aikoina vähän pannassa täällä ja oikea luomukosmetiikka käytössä. En tykkää että ratsastetaan "puhteen" kosmetiikan maineella kun ihan tavallista ei-ekoa suurin osa on Lumenen tuotteista. Mutta se on vaan mun mielipide asiasta.

  Rentoa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ollut niin paljon kipeänä, voi että mistähän se voi johtua. Totta tuokin muuten, mutta nyt ainakin mitä uusia pakkauksia näin, niin Lumenen tuotteissa on nuo luonnonmukaisuusprosentit, niin mikään ei jää epäselväksi, että kuinka luonnonmukaisia ovat. Tämä ei ole niinkään itseäni häirinnyt, sillä en ole koskaan kokenut Lumenen olevan luonnonkosmetiikkaa, paitsi uusi Harmonia sarja, vaan kokenut, että tuotteisiin käytetään mm. suomalaisia marjoja. Sitten on joitain brändejä, jotka todella mainostavat itseään erittäin luonnonmukaisina ja kun eivät sitä ole, niin se on rassannut hieman enemmän.

   ihanaa viikonloppua Sari ja toivottavasti voit jo paremmin <3

   Poista
 25. Tuo Lumene pisti kyllä mullakin silmään, onneksi otit asiaa puheeksi ja oikeasti avasit suusi. Ka kun mä en jaksanut... Laiskuus, mikä ihana tekosyy... tai itseasiassa pieni vauva jos tarkkoja ollaan :D

  Aurinkoita ja toivottavasti jo parempaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oli pieniä vauvoja, niin taisin kerran viikossa avata sähköpostin ja katsoa onko tullut joku viesti, hih. <3 Joten Satu ymmärrän paremmin, kuin hyvin. Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 26. Toivottavasti eilinen päiväsi meni Lumenella hyvin.

  Mummokuumeilua on ja se ärsyttää. Siihen liitty kaikkea sellaista, jota ei oikeasti edes viitsi tähän kirjata. Sanon, että ei ole helppoa naisilla tässä(kään) iässä. Aika hauska sen sijaan tuo sinun mesettely väärään ryhmään. Tekevälle sattuu.

  Ja googlettelu on kuolemaksi. Sen olen huomannut, koska jos sinua jokin vaivaa ja googletat tietoja, niin huomaat olevasi kuolemansairas. Silti sitäkin harrastan. :D Minulla oli työpaikalla tähän liittyvä sarjakuva seinällä, mutta taisin heittää sen pois remontin yhteydessä. Olisin voinut lähettää sinulle siitä kuvan. :D

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi sellainen sarjakuva olisi hyvä omalle seinälle, aina kun tekisi mieli alkaa googlettelemaan. ;)

   Kivaa sunnuntaita Mannilainen <3

   Poista
 27. Ootan mitä pääset Lumenen kanssa jutteleen. 👍🏻 Nuo ’Hups väärään keskusteluun’ mokat on ihan noloudessaan parhaita. 😂👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi voi elämän kevät, mahdoit olla ihmeissäs, että mitäs alan mummokuumeilemaan. ;)

   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 28. Viime viikolla lähti ukkelin itsestään ottama, ja mulle lähettämänsä tyhmä lomaselfie (oli tehnyt itselleen tuohesta parran :D) vahingossa Nordeaan :D. Mun piti vaan vahvistaa yksi maksu, mutta sinne meni naavaparta...

  Olen huomannut, että mua turvottaa stressi. Johtuen varmaan kylläkin siitä, että siinä tilassa en niin jaksa miettiä, mitä syön tai en syö. Mutta onneksi kuminauhavyötäröt on keksitty :).

  Levollista loppuviikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ihan mahtavaa ja hei tämä on vähän sama, kun oma mies laittoi hallituksen puheenjohtajalle "rakastan sua". ;) Arvaat varmaan kenelle viestin oikeasti piti mennä. ;)

   Totta muuten stressi turvottaa, aineenvaihdunta menee ihan sekaisin ja komppaan, eläköön kumpparinauhat. ;)

   <3

   Poista
 29. Jaa niin. Justiin tässä yhtenä iltana huomasin, että mun kieli on ihan sininen ja säikähdin puolikuoliaaksi, koska kelasin koko päivän ruokalistan mielessäni, enkä ollut syönyt mustikoita tai mitään, mikä sen vois aiheuttaa. Justiin ennen nukkumaanmenoa sitten kuukkeloin, mistä moinen voi johtua ja hyvästelin siinä samalla ukkelin ja sanoin, että kiitos kaikesta, jos en enää aamulla herää, koska mulla on mitä todennäköisimmin sydänvika. Ukkeli siinä hetken huokaili ja alkoi kuorsaamaan ja minä siinä sitten yön pitkinä tunteina valvoessani ja kuolemaa odotellessani muistin, että jaaniinjuu. Mullahan on työpöydällä niitä mustia Mulperinmarjoja, joita edellispäivänä pistelin varmaan kourallisen menemään. Tönin sitten miehen hereille ja sanoin, että en ehkä kuolekaan, koska voi olla, että olikin vaan ne marjat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määä en kestä ja niin hyvin ymmärrän sua ja myös tuota, että ukkeli jatkaa nukkumista. Mutta jos täällä ukkelilla on vatsavaivoja, niin kaikki valot päälle kuule. ;) Miehet ja hei naiset. Sovitaanko Annukka, että lopetetaan se googgelointi. ;)

   <3

   Poista