lauantai 10. maaliskuuta 2018

Maybelline kevätuutuudet, Karvamato ja Maybelline arvonta!

Eilen kävimme ihanan naiskoplan voimin katsastamassa Maybellinen kevätuutuudet ja pakko tähänkin hehkuttaa, että Maybelline/L`Oreal järjestää tapahtumat niin pieteetillä, että jos kutsu käy, niin joudun jo hieman naurahdellen ilmoittautumaan, että kanta-asiakas olisi taas tulossa paikalle. 

Hurjana olinkin odotellut Maybellinen uutuuksista The City Kits luomiväri+poskipunapaletteja ja joista jotkut sävyt taipuvat myös highlightereiksi. Molemmissa paleteissa on mitä herkullisin otanta kevään sävyistä, Pink Edge lämpimine sävyineen ja Urban Light herkullisine pastellisävyineen. Näitä olen kaupassa käynyt testailemassa ja nämä on kyllä joka naisen kevään must have. Toinen kuumottava uutuus oli Maybelline ja L`Orealin ripsivärien nimeen vannovalle, uutuusripsari "Total Temptation", jonka vintage henkinen look vaikuttaa todella ihastuttavalta ja ettepä usko, tämä ripsiväri tuoksuu kookokselta! 

Mukana menossa kainalokaverina Souliina, Pinkit korkokengät ja Kristallikimara.Kävipä sitten niin, että Karvamadon serkunserkunserkutkin kaksi päivää synnytyksen jälkeen olivat jo luovutusiässä ja pääsivät tätien mukana Maybelline pirskeisiin. Maijun tyttö Karvamato oli ihan coolina, mutta minun Karvamato oli kaikesta ihmispaljoudesta hieman järkyttynyt ja vetäytyi farkkutakin taskuun lepäämään. 

Kolmas kokoelman innostuksen kohde on nämä Superstay Matte Ink huulipunat, jotka kestävät huulilla todella pitkään. Olen enemmän huulikiiltonainen, mutta mattapunia käytän laittamalla lisäksi kiiltoa päälle. Odotankin innolla testausta, että miten puna pysyy päivän mittaan huulikiiltoa lisäämällä. 

Alle olevat Python Metallic Lip Kitit ovat aika mielenkiintoisia myöskin ja voipi olla, että joihinkin juhliin juurikin tuo sävy 05 passionate eli punainen ja kulta, lähtee huulille, sipauksella punaa alle ja kultaa aavistus päälle. Nämä tulevat todella kivassa rasiassa. 


Kiitos Maybellinelle aivan ihanasta tilaisuudesta ja Maijulle Karvamadosta. Karvamato oli tosin hyvin hyvin järkyttynyt tänä aamuna. Ensinnäkin joutuessa noin pian syntymän jälkeen uuteen kotiin ja vielä Mickey kissan runtelemaksi. Karvamato löytyi aamulla olohuoneen matolta. Kun Karvamadon kassin uumeniin korjasin, kävi Mickey-kissa sen sieltä heti läpsyttelemässä pois. Nyt Karvamato on toipumassa tästä järkytyksestä yläilmoihin tehdyssä pikkupesässä. 

No mutta ajattelin järjestää pienen arvonnan Maybelline uutuuksista eli kaksi uutta mattahuulipunaa ja kaksi Super Stay nestemäistä mattapunaa etsii kotia ja sävyvalinnat ovat tuolta mustahylsyisistä punista oikealla oleva tumma sävy ja toinen nude roosa sävyistä. Super Stay mattapunista kuvan ylimpänä oleva tumma sävy ja yksi nude roosa sävyistä. 

Arvonnan säännöt ovat 1 arpa anonyymit lukijat ja toinen arpa kaikille Instagram seuraajille tällä kertaa, koska teitä en ole Instan puolella hemmotellut vielä lainkaan. Arvonta päättyy 16.3. :) Muistakaa vielä kaikki anonyymit jättää selkeä nimimerkki ja sähköpostiosoite toki helpottaa ottamaan yhteyttä, jos voitto osuu kohdille.

Kommenttikenttään tietenkin saa jutustella mitä vaan, mutta jokin teidän oma Maybellinen lempituote olisi myös kiva kuulla? Kaunista lauantaita kaikille ja ketkä siellä uskoo, että Tanhupallo&Karvamato voittaa tänään Putouksen?

*Kaksi harmaampaa kuvaa ottanut kuvaaja Leila Emine Lundsten ja osa kuvien tuotteista saatu pr-näytteinä eli ne, jotka ovat vaaleanpunaisen farkkutakin päällä

78 kommenttia:

 1. Joudutko lainkaan keskustelmaan omantuntosi kanssa, kun mainostat oikein näkyvästi kahta eri merkkiä jotka testaavat/käyttävät eläinkokeilla testattuja raaka-aineita? Etenkin kun omistat vieläpä kissoja itsekin?

  Ps. En halua osallistua arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L`Oreal, jonka omistuksessa myös Maybelline on, ei testaa eläinkokeilla länsimaissa. Kiinassa testataan eläinkokokeilla kaikki Kiinan markkinan merkit, myös brändit, jotka ovat visusti hiljaa asiasta ja mainostavat luonnonmukaisuudellaan. L`Oreal tekee mittavaa työtä eläinkokeiden lopettamiseksi Kiinassa. Olen tällä hetkellä myös enemmän huolissani Kiinan ihmisoikeuksien rikkomisista ja jos haluaa eettisesti toimia oikein, niin tälläisenä ihmisenä en varmaankaan omistaisi yhtäkään Kiinassa tehtyä esinettä tai matkustaisi Kiinaan tai tukisi mitenkään Kiinan taloutta. Toivon, että ihmisoikeudet saadaan kuntoon ja sitä kautta myös jonain päivänä eläinoikeudet, joita rikotaan mm. Espanjassa hirttämällä aikansa palvelleet metsästyskoirat. Ehkäpä en ostaisi myöskään mitään Espanjalaista ja matkustaisi Espanjaan jne.

   Olen elämäni aikana ottanut kuusi 7 kissaa kaikkinensa eläinsuojeyhdistykseltä ja antanut niille ja myös muille perheen eläimille erinomaisen kodin, nukun yöni hyvin.

   Mukavaa viikonloppua.

   Poista
  2. Usein nuo jotka ovat eläinkokeita vastaan kosmetiikassa eivat tiedä että esim. lääkkeet joita syömme on testattu eläimillä. Harva pystyy kuluttamaan niin ettei se jotenkin vaikuttaisi.Joten tekopyhyys ja toisten alentaminen taas kyseessä. Huoh. :-)

   Poista
  3. Hei, kiitos tästä tarkennuksesta ja hyvä on myös muistaa se, että monien tuotteiden ainesosat on joskus testattu eläimillä, vaikka nyt yritys olisi ns. eläinkokeeton.

   Ylemmälle kommentoijalle taasen vielä sen verran, että ehdottomasti, kun on noin hyvää energiaa eläinten puolesta, se kannataa valjastaa suoraan tekoihin. Jatkokommentit jäävät julkaisematta sen vuoksi, että kerroin jo kantani ja inttäminen menee jo loukkaavaksi muita täällä kommentoivia ja arvontaan osallistuvia kohtaan.

   Mukavaa sunnuntaita molemmille.

   Poista
  4. Anteeksi nyt vain, mutta minä en ymmärrä tätä ainaista piikittelyä eläinkokeiden suhteen. Tiedän, että täällä luki, ettei kommentteja julkaista enää, mutta eilisen perusteella olen kokeita vastaan ja osin puolesta.

   Tapahtuipa eilen.. Ostin ystävälleni luonnonmukaisesti valmistetun huulirasvan (kahta eri makua), suoraan valmistajalta. Luojan kiitos, ystäväni kokeili sitä ainoastaan kädelleen, eikä huulille. 🙏 Käsi turposi kamalaksi aivan hetkessä. Punainen, suuri turvonnut läiskä lähti leviämään. Allerginen reaktio. Mitenpä olisi käynyt huulilla? Eikä ollut ns. eläinkokein testattu merkki. Koitin tutkiskella ainesosaluotteloa, keksimättä, mikä allergian olisi aiheuttanut. Kenties marjasorbetti-huulirasva sisälsi marjaa, jolle hän on allerginen. Mutta.. Samainen reaktio tuli marjasorbetin & suklaan makuisesta huulirasvasta. Mikä suklaisessa olisi allergisoinut????Kieltämättä tunsin olevani huono ja jopa paska ystävä, sillä tämä ei ollut tarkoitus, mutta tämä sattumaketju oli sellainen, mikä poiki paljon muuta hyvää meille. Meillä oli hauska ilta puhuen kosmetiikasta ja muusta. Useimmiten puhumme Essencestä ja muista market-merkeistä. :'D
   Molemmat rakastamme kasvonaamioita! <3
   Niistäkin riittää puhuttavaa.

   Vaikka eläinkokeet onkin hirveä asia, ilman niitä moni asia olisi vaarallisempi. Olen mielissäni, että turvallista, eläinkokeetonta kosmetiikkaa on olemassa ja rakastan niitä tuotteita. mm. The Body Shop on vuosikausia ollut suosikkejani. Ja tosiaan, monet ainesosat on kuitenkin testattu eläinkokein, vaikka valmis tuote ei sitä olisikaan.

   En vaan käsitä sitä, että vegaaniset ihmiset syyttää heitä, joille tuotteista tehdyt kokeet voi olla elintärkeä asia.

   Maailma muuttuu. Asiat voi ilmaista positiivisemminkin. Sillä se, että joku kertoo vegaanisista tarkoitusperistään positiivisesti, piikittelemättä, varmasti edesauttaa muutosta todennäköisemmin, kuin halveksunta. Eikö totta?

   Olen muuttanut myös ruokavaliotani viime aikoina paljon ja jättänyt eläinperäisiä tuotteita pois, koska positiivinen asioista kerronta on edesauttanut muutosta. Myös olen kokenut ehkä jonkinlaisen "heräämisen".

   Pyrin ostamaan paljon "kierrätettyä" tavaraa, kirppistelen ja käytän käytettyjen tavaroiden myyntiin erikoistuneita sivustoja. Monikin asia löytyy käytettynä, jolloin hintakin voi olla jopa tuntuvastikin halvempi. Kaiken ei aina tarvitse olla uutta.

   Monesti parfyymejä ym. löytyy myös käytettynä, jolloin käytännössä tuotetta on suihkautettu kerran-kaksi. Tällöin se on oikeastaan uusi tuote.

   Enköhän vuodattanut jo tarpeeksi. 😜

   Rauhaa ja rakkautta. ✌🙂 ♥

   P.S. Maybellineltä on käytössä ollut useamman vuoden ajan kivipuuteri. Hyvän hintainen, edullinen ja toimiva tuote. Mitäpä sitä hyvää vaihtamaan?!! Mm. meikkivoiteissa on myös hyviä tuotteita, jotka on myös edullisia. Pahin kilpailija näille on juurikin Essence vieläkin edullisemmin hinnoin ja heilläkin hyvät, toimivat tuotteet. Tykkään kuitenkin testata uusiakin tuotteita. En ole naimisissa kosmetiikan kanssa, vaan ns. vilkuilen muitakin. Olen avoin lähtemään toisen merkin matkaan, jos se vie jalat altani. 😸😹

   Poista
  5. Tuo etten kommentteja enää julkaise oli tälle ihan ensimmäisen ja ylimmän kommentin antajalle, joka ns. alkoi inttämään ja syyllistämään lisää. Se oli jou loukkaavaa arvontaan osallistuvia Maybelline faneja kohtaan ja olisi minusta ollut tyylitöntä jatkaa keskustelua, jolle ei näy loppua ja jossa oman kantani tein selväksi ja hän tuli jo kerran kuulluksi eli sai mielipiteensä julki. :)

   Täytyy myös itse todeta, että olen saanut niin monista aidoista luonnonkosmetiikka ihonhoitotuotteista allergisia oireita, olen monelle allerginen, siitepölylle, omenille jne. eli ihonhoitotuotteissa vältän nimenomaan ihonhoitovoiteita, Vielä huulirasvat, sampoot ja putsari ym. käy, mutta ei naamarasvat. Eli luonnonkosmetiikka ei sovi kaikille, jos nyt ihan luonnonkosmetiikasta puhutaan.

   Body Shop on ihan lempibrändejäni, sieltä vaan ei tule huonoja tuotteita. Niin totta tuo, että vaikka olisi eläinkokeetonkin sarja, niin ainesosat on jossain kohden testattu eläimillä. Olen itse henkilö, joka ei missään nimessä käyttäisi turkiksia, mutta syön lihaa, vaikka ei Luoja eläimille tälläisiä tehdas oloja tarkoittanut. Lihan osuus on tosin vähentynyt ruokavaliossa kovasti, joten sekin on jokin selvä alitajuinen suuntaus.

   Tämä lauseesi on maailman paras: "Maailma muuttuu. Asiat voi ilmaista positiivisemminkin. Sillä se, että joku kertoo vegaanisista tarkoitusperistään positiivisesti, piikittelemättä, varmasti edesauttaa muutosta todennäköisemmin, kuin halveksunta. Eikö totta?"

   Ei ilkeä vihapuhe ja inttäminen vaan ikinä toimi, jos haluaa puhua asiansa puolesta, sen voi tehdä asiallisella tavalla vähintään, mutta positiivinen tapa on vielä kannattavampi. Kuten miehenikin toiseen asiaan liittyen tänään sanoi, kukaan ei tykkää räyhähengistä. Ei toisen mielipidettä inttämällä muuteta ja myös tuo toisen alentaminen ja itsensä ylentäminen ei toimi yhtään täällä päässä, saa vain karvat pystyyn. Nimenomaan vielä eläinystäviltä odotan myös ihmisystävällisyyttä ja myös valistamisen suhteen. <3

   Eläinkokeet on järkyttävä asia ja ei sitä toki poista se, että maailmassa on niin paljon muutakin pahuutta, mutta silti ihmisoikeuksien rikkominen Kiinassa on tällä hetkellä pääasiallisemmin mielessä. Maa joka ei kunniota ihmisiä, ei kunniota eläimiäkään. Loreal tekee asialle jotain ja se on paljon enemmän, kuin turhan huutelu, joka on yhtä tyhjää vaan. Minä ehdottomasti jos on kova palo, käyttäisin kaiken energiani tekoihin, enkä huudelleen toisten blogeihin.

   Kierrätys on loistava asia ja juuri kävin itsekin tällä viikolla kirpparilla, ostettiin tarpeellinen uusi matto ja kirjoja ja tyttärelle vaatteita.

   Rauhaa ja rakkautta ja näin luulisi kaikkien eläinystävienkin ajattelevan. <3

   Ihanaa iltaa sinulle ja kiitos sydämellisestä ja monitahoisesta kommentista, jota todella arvostan. <3

   Poista
 2. No nyt selvisi mitä nuo Pythonit ovat. Näin eilen pakkaukset Sokoksella, mutta tuote/käyttötarkoitus ei ihan selvinnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne on tälläisiä jänniä ja ehkä omalla kohdalla bilelookiin. Ihanaa sunnuntaita Tuuli <3

   Poista
 3. Mukana yhdellä, ja ripsiväri on suosikkini. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 4. 2 arvalla mukaan! :) Mun lempparituote Maybellineltä on "tattoo brow"- kulmaväri, johon jäin koukkuun ennen joulua. Nopeuttaa elämää hyvin, kun pysyy 3 päivää kulmat hyvinä ;) Ihanaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköisiä meikkiuutuuksia! Plus ihana karvamato :D Olen yhdellä mukana :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 6. ripsari on suosikkini ja kahdella mukana, koska menen nyt heti tykkään istankin puolella :)

  VastaaPoista
 7. Mukana, koska huulijuttuja ei vaan voi olla liikaa :) Yksi arpa, kiitos!
  Mipzu/ tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 8. Kiitos kivasta jutusta. Taas pakko mennä kauppaan😊ja miekin haluun oman karvsa/korvamadon😄 muuten se sokerikuorinta( Loreal) aivan ihana 1 arpa

  VastaaPoista
 9. Upeita värejä !

  Mnnsilvennoinen@gmail

  VastaaPoista
 10. Siis noi Maybellinen uutuusmeikit on aivan ihanan näkösiä eli mukana oon yhellä

  P.s toivon todellakin et Tanhupallo voittaa Putouksen tänään.

  hkalajainen42@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mitään lemppari-tuotetta ei oikeastaan ole, mutta huulipunat ovat aina olleet hyviä!
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 12. Upea tilaisuus! Voisin koittaa osallistua tuohon nude punan arvontaan kun kai pitäisi edes yksi huulipuna naisena omistaa😀

  VastaaPoista
 13. Kahdella mukana , hurjan pitkä aika kun viimeksi ollut jotain Maybelineltä �� ja mukavaa kevään odotusta sinulle Tiia ,nautitaan , kohta se kesä taas sieltä tulee . On ollut kyllä minun mieleinen "perinteinen " talvi , kerrassaan ihana ❤ pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. Heips, mukana arvonnassa! Mulla ei oikeastaan ole Maybelline-suosikkeja enkä ole juurikaan ko. merkkiä käyttänyt - en kyllä oikeastaan tiedä miksi :) Varmasti hyvä merkki, joten ehkä pitäisi joskus tutustua.

  Kiva viikonloppua! Ja toipumista teidän karvamadolle :D Minäkin toivon, että Tanhupallo voittaa tänään.

  VastaaPoista
 15. Kivoja uutuuksia, yhdellä mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Pakko parilla arvalla olla mukana huulipunien ja varsinkin -kiiltojen suurkuluttajana! Ripsarit on vuosia olleet M:n ja onpa noita muitakin tuotteita tullut käytettyä 😉
  Kivvaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 17. Lempituote on huulikiilto.
  sirpa@hotmail.gr

  VastaaPoista
 18. Voihan karvamato sentään noita herkkuja:)♥ Upeat kuvat ja kiva kun pääsitte uutuuksiin tutustumaan! Kivanoloisia tuotteita kaikki:) Ihanaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 19. Mukana yhdellä arvalla! Maybellinen eyelineria on tullut käytettyä useampi kynä, joten se on varmaan suosikkini :-) ripsiväreistä olen myös tykännyt paljon.
  siirun@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Hei, yhdellä arvalla mukana!
  Mitä nyt kommentoisin.... ripsarit on tuttuja 😆
  Karvamato on muuten eri söpö. Ja kizu 😻
  On muuten makee toi Python kit!

  VastaaPoista
 21. Tanhupallo voittaa!
  2 arpaa.

  Käytän tällä hetkellä ihan sekalaisia tuotteita Maybellineltä lähinnä huulipunia.

  Krisu

  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tanhupallo voittaa niiin Putouksen, sanoin jo eka jaksossa miehelle et tää voittaa :) Ihan superihanaa heittäytymistä Kiti Kokkoselta!
  Kahdella mukana ihanassa arvonnassa ♥

  VastaaPoista
 23. Ihania kuvia! Noi farkkutakit ovat huippuhienoja. Tykkään. Ja arvaa, alkoiko tehdä mieli jotain imelää pirtelöä, kun näin tuon kinuskia valuvan karkkihörhellysjuoman? Argh. Onneksi oli pakkasessa jäätelöä. :D

  Nyt äkkiä ei tule mieleen, mikä tuote on Maybellinen lemppari. Jotenkin näen silmissäni jonkin kajalin tai ripsarin, josta olen tykännyt tosi paljon. Huulipunat on kuitenkin aina kivoja, joten kahdella arvalla mukana.

  Kivaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa.Maybellieniä en ole koskaan käyttänyt!Olen ehkä otaksunut mainosten mukaan olevan hieman nuoremmalle käyttäjäkunnalle...😂
  Tanhupallo varmasti voittaa!
  T.Sari (sari.a.marttio@gmail.com)

  VastaaPoista
 25. Mitkä tarjoilut & nuo teidät rotsit, hienosti järjestetty tilaisuus! Meidänkin kisut varmasti tykkäisivät karvamatolelusta, täälläkin aiotaan katsoa finaali tänään. Oma suosikki on se keltainen Big Shots ripsiväri, noista uutuuksista haluaisin testata mm.Metallic lip kittiä!

  VastaaPoista
 26. Herkullisia kuvia. Kyllä mun lempparit on huulikiillot ja -punat :) Tiedätkö, me ei olla katsottu Putousta ollenkaan...
  Ihanaa lauantai-iltaa Tiiaseni <3 <3
  Ai juu, kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 27. 2 arvalla mukana! 😊

  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Jaa-a. Ei minulla taida olla yhtään Maybellinen tuotetta. Kahdella arvalla mukana. Teillä olikin hienot kekkerit.

  VastaaPoista
 29. Kahdella mukana ja olen kyllä käyttänyt Maybellinen tuotteita, mutta tällä hetkellä ei taida olla mitään.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kahdella mukana :) Ripsarit ovat olleet hyviä! Kivaa viikonlopun jatkoa :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 31. 1 mukana:)
  Tuo ripsari on ihana, tälläkin hetkellä käytössä.
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 32. Voihan karvamatok ihania herkkuja, niin sisäisiä kuin ulkoisia. Huulipunat kiinnostaa mua aina. Ihanaa viikonloppua ja iltaa 💖 Saa nähdä että voittaako tanhupallo, veikkaan kyllä👌 ainiin kahdella arvalla mukana...

  VastaaPoista
 33. Mun suosikkini on ripsiväri. Ihania kaikki nuo punat <3
  Mukavaa viikonloppua Tiia ja mukana olen arvonnassa parilla arvalla!
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 34. Kahdella mukana. Ripsari on mun suosikki :)
  Nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Herkullisen näköiset meikit ja tarjoilut. Ripsiväri on lempparini. Pakkohan Tanhupallon on voittaa.
  kai3ki@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ihastelinkin kaikkien insta stooreja näistä Maybellinen bileistä ja teillä on kyllä ollu huikeen näköset pirskeet!

  Kahdella mukana arvonnassa :)

  Paletilla1@outlook.com

  VastaaPoista
 37. Huulipunista olen tykännyt. Yhdellä mukana. :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana! Houkuttelevan näköisiä meikkejä, ja nuo Karvamadot ovat aika suloisia :D
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Näyttääpäs kivoilta!:) yhdellä arvalla mukana. Ripsari taitaa olla suosikkini, tosin muista tuotteista ei (vielä) ole juurikaan kokemusta:)
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Ripsiväriä olen Maybellineltä käyttänyt, muusta en muista.. Huulipunissa suosin mattaa, silloin harvoin kun muistan käyttää.

  Olisiko juttuvinkkinä mahdollista että kirjoittaisit Tiia semmoisen `kosmetiikkamerkit / eläintestaukset -yhteenvedon? Haluaisin valita kosmetiikkani mahdollisimman eettisin perustein, mutta (ihan umpisuoraan sanottuna) laiskuuttani jää ottamatta selvää ja sitten kun kaupassa valintaa tekee, niin sitten sitä vaan valitsee useimmiten ihan muilla perustein kosmetiikkaansa.

  Arvonnassa mukana kahdella.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Animalian sivuilta löytyy lista, mutta tarkentaisin kuitenkin vielä sitä, että Kiinassa testataan kaikki Kiinan markkinoilla olevat kosmetiikkabrändit eläimillä, myös joitan luonnonmukaisiakin brändejä.

   Onnea arvontaan ja mukavaa sunnuntaita <3

   Poista
 41. Kahdella arvalla mukana :)

  Ai kun näyttää kivoilta nuo juhlat, noi takit on ihan mahtavat!

  VastaaPoista
 42. En osallistu arvontaan, koska noille tuotteille ei olis just ny tarvetta, mutta pakko oli tulla kommentoimasn, että hauska postaus taas kerran ja kuvat kuvat. Pidä toi tyyli😄
  T. Nelliina

  VastaaPoista
 43. Piti oikeasti miettiä olenko koskaan edes kokeillut ky. merkkiä, mutta varmaan on huulipuna joskus ollut.
  Kahdella arvalla mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mukana 2 arvalla.
  hakkinen.mirva[a] gmail.com

  VastaaPoista
 45. Mukana kahdella arvalla ihanassa arvonnassa❤kauniimpaakuinkoskaan@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Maybellinen kaikki kuulaammat meikkivoiteet on ainoita jotka sopii mun kuivalle iholle! ❣️ Lisäksi maybellinen ihan meikkipohjan muutkin tuotteet esim nestemäinen highlighter on lemppari ��

  Kahdella arvalla mukana! Helenanvara@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Kaksi arpaa kiitos! :) Maybelinen puuteri ollut käytössä jo monta vuotta
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Huulipunat ovat olleet pitkään suosikkejani. Yhdellä arvalla mukana :)
  -aapee-
  4nneli(at)outlook.com

  VastaaPoista
 49. Maybelinen ripsarit on kivoja.
  Mukana kahdella arvalla.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 50. Suosikkituotetta ei oo ja mukaan 2 arvalla

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 51. Ripsiväri on lempparini. Mukana yhdellä arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 52. Maybellien ripsivärit ovat suosikkejani. Odotan pääseväni testaamaan tätä uutuus ripsaria, köyhänä ja pihinä pitää vaan vanha kuluttaa ensin loppuun. :)

  Kaksi arpaa.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 53. 2 arvalla mukana :) Ripsiväriä ja huulipunaa on tullut testattua. Tykkään<3 ketolansanna(at)gmail.com

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla mukana. Toisen huulipunan antaisin varmaan omalle Emine-tytölleni.

  VastaaPoista
 55. Yhdellä arvalla mukana! :) en ole hirveästi tuota merkkiä käyttänyt ja putoustakaan en ole katsonut...
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Ihania uutuuksia, kahdella arvalla mukana :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 58. Yhdellä arvalla mukana! :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Yhdellä arvalla mukana,maybellineltä ei ole selkeitä lemppareita mutta ripsivärejä tulee käytettyä eniten!! ps.karvamadolle terkkuja :) niinuska09@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Eka kuvassa on ihana tyttömeininki :D Ehdottomasti paras Maybellinen tuote mulle on Vivid Matte Lipstickit (muistinkohan oikein?...) :) Mukana kahdella arvalla <3 tuuli.uusitalo@luukku.com

  VastaaPoista
 61. Mukana yhdellä arvalla! :) Ripsari suosikki.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 62. Ääks en kestä, sun kuvat on aina niin ihanan värikkäitä. Olen pitänyt hiljaiseloa täällä blogimaailmassa ja nyt istahdin oikein ajan kanssa koneelle ja jumituin lueskelemaan, että mitä kaikkea mm. sinun blogiin kuuluu. Täytyy sanoa, että on ollut ihan ikävä sun juttuja. <3

  Kahdella arvalla mukana ja mun yksi pitkäaikainen suosikki Maybellinelta on Fit Me meikkivoide sävyssä 115. <3

  VastaaPoista
 63. Kahdella arvalla mukaan, ripsarit on olleet jo vuosia käytössä =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Mukana yhdellä arvalla! En ole kauheesti Maybellinen tuotteita käyttänyt, joten suosikkia ei toistaiseksi ole :)
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Arvalla mukana arvonnassa. Ripsiväri ja punat tuttuja.
  Ann A

  VastaaPoista
 66. Kahdella arvalla mukaan! Maybellinen uudet huulijutut on kivoja.

  VastaaPoista
 67. Yksi arpa. Ei mitään yhtä erityistä suosikkia, monista tykkään. Esimerkiksi ripsivärit ovat hyviä.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Vieläkö ehtii yhdellä arvalla mukaan?

  sanna.pietinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä hyvin ehtii mukaan ja tämä päivä onkin viimeinen päivä osallistua. :)

   Poista