tiistai 2. tammikuuta 2018

Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja arvonta!

Nyt ollaan taas yhden lempiasiani äärellä, nimittäin hampaidenhoidon. Luultavasti hammasneurootikoksi olen hiljakseen syntynyt sukulaisten hammastenhoitopenkeissä jo lapsena. Hammashoitajatädit-ja hammaslääkärit ovat iskostaneet minuun jo lapsena, miten suuri merkitys hampaiden hoidolla on. Toki lapsena hampaiden hoitoa on voinut innoittaa, pelotteet hammaspeikoista ja hirmuisista porista, joilla niitä hampaita porataan. Oli niin tai näin, hampaiden hoito on kauneudenhoitopuolelta se johon eniten panostan ja se näkyykin terveissä hampaissa. 

Hampaidenvälejä puhdistan päivittäin aamuin ja illoin ja kannan jopa hammaslankaa mukanani käsilaukussa ja on se hammasharjakin siellä käsilaukun pohjalla pyörinyt pitkinä päivinä, sillä en vaan pidä tunteesta, että hampaissa on likaa tai miten iltapäiväkahvi jää tummentamaan hampaita. 
Hampaiden hoito on myös sydänterveydellisesti tärkeää, sillä juuri ikenien kautta voi kulkea bakteereja sydämeen ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa, jopa sydäntulehduksia. Etenkin sydänlapsen vanhempana tätä ei voi olla korostamatta liikaa tai jättää ikinä muistamatta.

Selvää myös on, että toki perushammasharjalla pärjää, mutta eihän se tavishammasharja vaan pääse samalla lailla jokaiseen paikkaan ja tavallisen hammasharjan kanssa tulee helpommin oikaistua. 

Ei myöskään tarvinut kahteen kertaan miettiä, kun sähköpostiin kilahti kysymys, haluanko testata uutta Oral-B Genius 9000 sähköhammasharja kaunotarta, sillä markkinoiden kaunein kaikessa ruusukultaisuudessaan kyseinen hammasharja todellakin on. Kun testaamisen lisäksi kerrottiin, että saan arpoa vielä yhdelle teistä tämän kaunottaren, joka on myöskin toiminnoiltaan niin viimeisen päälle mietitty, niin hihkaisin riemusta. 

Mikä voisi olla parempi tapa aloittaa uutta vuotta, kuin aloittaa vuosi hoitamalla hampaitaan mitä parhaimmalla tavalla ja tietäen, että hampaat ja hammaslääkärikin tämän jälkeen kiittää. 


Oral-B:n paras sähköhammasharja on saatavilla tyylikkään ruusukultaisena. Ruusukultainen Oral-B Genius 9000N on tyylikäs, elegantti ja intuitiivinen harjausjärjestelmä, joka auttaa sinua harjaamaan hammaslääkärien suosittelemalla tavalla. Tässä kohden mietin, miten niin intuitiivinen, miten hammasharja voi ajatella ja myös harjata puolestani, mutta kerrotaan lisää. 

Ainutlaatuisen paikannusteknologian ansiosta mikään alue ei jää harjaamatta. Oral-B:n pyöreä pää huolehtii lopusta. Se poistaa jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja, jotta saat terveemmät ikenet ja tekee hymystäsi valkoisemman ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä. Harja joka poistaa pinnasta värjäytymiä, tämä on kaikille kahvisiepoille, colaa ja lakritsia rakastaville jymyuutinen. Valkaisukuppi pitää hammastahnan paikoillaan, jotta se voi vaikuttaa siellä missä sitä tarvitaan ja valkaisee hellävaraisesti ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä.

Lisäksi hammasharja auttaa suojaamaan herkkiä ikeniä patentoidun SmartRing-toiminnon ansiosta ja paineentunnistusteknologia hidastaa hammasharjan liikkeitä ja hälyttää, jos harjaat liian kovaa. Myönnän olen aina painanut liian kovaa hammasharjalla, sillä olen halunnut tehdä niin totaalisen puhdasta jälkeä. Olen myös käyttänyt liian kovaa hammasharjaa, mikä ei tee hyvää hammaskiilteelle. 


Kännykkäsovelluksen kanssa varmistut, että harjaat hampaitasi juuri oikean ajan eli 2-minuuttia. 
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä ruusukultainen Genius 9000N sisältää litiumioniakun, joka kestää jopa 12 päivää yhdellä latauksella. Hammasharjan mukana seuraa kaksoislataava matkakotelo, joka lataa sekä hammasharjan että älypuhelimen samalla pistokkeella. Paljon matkustavan unelma!Ruusukultainen Oral-B Genius 9000N -sähköhammasharja on yhteensopiva seuraavien harjaspäiden kanssa: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho CareSisältö: 1 ruusukultainen runko-osa, 4 harjaspäätä, litiumioniakku, USB-ladattava matkakotelo, älypuhelimen pidike. Yllä oleva kuva lainattu Oral-B sivuilta
Halusin vielä mukaan liittää videon tästä hammasharjojen kuningattaresta, jotta viimeisinkin mietitty yksityiskohta avautuisi teille lukijoille. 

Sitten siihen iloiseen asiaan eli arvontaan. Yksi teistä lukijoista voittaa itselleen samaisen kuvan Oral-B Genius 9000 sähköhammasharjan kaikkine sisältöineen. Yksi arpa kaikille tasapuolisesti, koska arvonnan sponsoroi ja postittaa Oral-B. Arvonta päättyy 9.1.2017 ja kommenttikentässä olisi kiva kuulla mitä tahansa hampaiden hoidosta tai käytättekö sähköhammasharjaa vai tavallista hammasharjaa?

Hurjasti kaikille onnea arvontaan ja on kyllä mitä mahtavinta aloittaa vuosi näin upealla arvonnalla hymyssä suin. <3

279 kommenttia:

 1. Mukana, tulisi tarpeeseen! :)
  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Oi mikä arvonta!Mukana vielä hymyillen suu kiinni 😊kauniimpaakuinkoskaan@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Sähköhammasharjaa käytän iltaisin, mutta aamulla laiskottaa joten käytän silloin ihan tavallista hammasharjaa :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Todellakin mukana 😊 Niin kaunis tuo ruusukultainen.

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa - kerrankin arvonnan palkintona on jotain sellaista, jonka Todella Haluaisin! Ja huikeeta Tiia lukea miten tunnollisesti pidät hampaistasi huolta, hyvähyvä!
  taikkut@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana. Tavallinen harja nyt käytössä, mut tää olis unelma.😊

  VastaaPoista
 7. Siis tottakait mukana! Nyt jos koska on munkin niin tärkeää hoitaa hampaita näiden sytojen aikana, koska pelkona voi olla jopa hampaiden tippuminen, kääk sitä en totisesti halua. Onnea siis mulla :)

  VastaaPoista
 8. Hampaiden hoitoa on todella tärkeä asia, sitä ei kai voi liikaa korostaa. Oma vanha Oral-B:ni on tulossa polkunsa päähän erittäin hyvin palvelleena, joten koetanpa onneani saadakseni sille jatkajan. Pelottaa tosin hieman, mahtaako tuo kaunotar olla minulle liian älykäs 😄

  VastaaPoista
 9. Kerrassaan upea arvonta.. mukana:)

  VastaaPoista
 10. oi mikä unelma! tuolla kaunottarella harjailisin aamuin illoin ja plussana vielä tuo akun kestävyys!!! joten peukut pystyyn!
  t. hampaidenhoito ykkössijalle tänä vuonna

  VastaaPoista
 11. Voi apua, miten mahtava arvonta uuden vuoden alkajaisiksi! Mulla käytössä ikivanha Braun ja siinä on akku jo niin heikossa hapessa, että välillä vaan sammuu, eli uusi sähköhampiharja olisi niin paljon enemmän kuin tarpeen (ostoslistalla jo siis)! Ja tällaiselle paljon matkustavalle vielä, ihan paras! Eli 110% mukana tässä arvonnassa! Terkkusin ja onnellisen uuden vuoden toivotuksin Ninski :) <3

  VastaaPoista
 12. Sähköhammasharjaan siirryin hammashoitajan suosittelusta. Pitää hammaskiven poissa paremmin.

  Jonnrawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. Tärkeää asiaa! Meillä harjaillaan hampaat aamuin illoin tavallisella harjalla... Ehkäpä ei kauaa ;) khih. Mukavaa päivää Siulle Tiia <3

  VastaaPoista
 14. Mahtava arvonta, ehdottomasti mukana! Mä käytän sähköhammasharjaa, oon käyttäny lapsesta asti. Oma Oral-B alkaa olla jo aika vanha joten päivitys kelpais :)
  kynsipollo@gmail.com on sähköposti jos vahingossa vaikka satun voittamaan :D Ihanaa uutta vuotta Tiia <3

  VastaaPoista
 15. Käytän 99% sähköhammasharjaa, ainoastaan matkustellessa olen käsikäyttöisen harjan ottanut mukaani. Itse koen, että sähköhammasharjalla tosiaan saa nopeammin ja tehokkaammin hoidettua päivittäisen hammashuollon - itsekin pyrin päivittäin huolehtimaan myös hammasvälien puhdistuksesta :)

  Oral B -sähköharja minulta löytyykin käytöstä, mutta olen kieltämättä sen uusimista useampaankin otteeseen miettinyt, koska kyseinen peli on jo useamman vuoden vanha - tämä tulisi siis kuin tilauksesta :D

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Upea arvonta! Mukana ehdottomasti.

  VastaaPoista
 17. Upea arvonta! Ehdottomasti mukana.

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Mahtava arvonta, pakko osallistua. :) En ole vuosiin käyttänyt hampaiden harjaukseen muuta kuin sähköhammasharjaa, jos nyt joskus joutuu tilanteisiin, että pesee normiharjalla niin tuntuu, että hampaat ovat edelleen silti likaiset. :D

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mukaan arvontaan ja tavallisella harjalla mennään mutta haaveena olis sähköinen. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Käytän tavallista harjaa, mutta lapsuudenkodissa totuin surruttelemaan sähköhammasharjalla. Suun ja hampaiden terveys on tärkeä asia! Mukaan arvontaan. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Miten tämä arvonta tulikaan kohdalle juuri nyt, kun totesin ääneen muutama päivä sitten tarvitsevani uutta sähköhammasharjaa?! :D Oma harjani vetelee varmaan viimeisiä, lataus ei kestä kovinkaan kauan enää. Ja sähköhammasharja sen olla pitää, inhoan tavallista harjaa!

  VastaaPoista
 23. Käytän tavallista Jordania, en tahnaa ollenkaan vaan nautin xylitolpurkkaa senkin edestä.

  aiholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 24. Vanha sähköhammasharjani on ladattava joka pesun välissä, siksi osallistun arvontaan ;)
  kai3ki@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Olisipa ihana ja värikin sellainen mitä koruussakin rakastan. Mietin juuri joulun aikaan,että pitäisi hankkia sähköhammasharja,kun tuntuu,että kaikkea likaa ei saa tavallisella harjalla irti. Sellaista en ole vielä omistanut,saatika käyttänyt koskaan, joten ehkä joku päivä. Hampaat harjaan aamuin illoin ja se lapsuudesta tuttu 2 minuuttia vähintään. Myös hammaslanka on käytössä. Tosin tunnustan,että se hampaiden lankaus ei joka päivä onnistu,jos väsymys on kova,mutta hampaiden harjauksesta ei koskaan luisteta! :) merwii@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Osallistun arvontaan! riittakaipiovihmalo@gmail.com

  VastaaPoista
 27. On kyllä upea palkinto. Lähden kilpailemaan. Ja matkalla kätevä. hpaivi@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana! Ei ole vielä sähköhammasharjaa :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 29. No nyt on oikeasti niin vimpanpäälle kaunis ja hyödyllinen palkinto, että hullu olisin, jos en toiveikkaasti osallistuisi arvontaan. Matkakotelo on kaunis ja ruusukulta ihan super. Mätsäisi täydellisesti mun ruusukultaiseen rannekelloon, joka pitäisi näin ollen ottaa käyttöön, vaikka enimmäkseen en edes raski, koska on niin nätti :D.

  Oral-B:t on meillä koko porukalla (ukkelia lukuunottamatta) käytössä. En muista tarkkaa mallia, mutta valittiin niin, että samanmoisella laturilla pärjätään. Ettei tarvi poikain kotona käydessään ottaa muuta kuin harja mukaan, kun mulla on laturi valmiina. Ja hammasväliharjat kuuluu vakkareihin myös ja se hammaslanka hätätapauksia varten käsilaukussa. (Mitään muuta järkevää mun laukusta ei löydykään).

  Olet mun hammasidoli, koska haluaisin itsekin kauniit ja valkoiset hampaat. Ei ne pahasti vinksallaan ole nytkään, mutta tiedän, että teen niille osittain hallaa itse. Vaikkapa nyt sillä joka-aamuisella sitruunavedellä ja muulla happamalla. Mutta sen verran kyllä varon, etten heti sen jälkeen lähde Oralia käynnistämään.

  Ei tähän varmaan nyt mitään romaania pitänyt kirjoittaa, mutta ei kai haittaa <3

  VastaaPoista
 30. Tietenkin haluan olla mukana arvonnassa! Onkin kulunut jo muutama vuosi, kun viimeksi käytin sähköhammasharjaa -jo olisi aikanakin päivittää sellaiseen, eli olisi todella mieluinen voitto :)

  VastaaPoista
 31. Tähän on pakko osallistua kyllä :8)

  VastaaPoista
 32. Mukana! Käytössä on sähköhammasharja, mutta vuosien aikana tehot ovat vähentyneet siihen malliin, että harja olisi hyvä päivttää :-)
  siirun@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Mukana arvonnassa! Käytän itse tavallista hammasharjaa, mutta tämä olisi sopiva hetki siirtyä sähköiseen :)

  VastaaPoista
 34. Mukana :) Vanha on jo niin huonossa kunnossa...
  Ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Mukana! :) Oon miettinyt jo pari kk, että pitäis hommata sähköhammasharja.. sillä saa kuitenkin niin paljon paremman pesutuloksen! :)

  puikoltapudonnut@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Olin ihan varma, että oisin ainut tavallisen hammasharjan käyttäjä :D
  No jospa minäkin käyttäisin kohta sähköhammasharjaa... ehdottomasti lähden mukaan näin upeaan arvontaan!

  VastaaPoista
 37. Käytän sähköhammasharjaa ja tavallisella harjalla putsaan kielen. Hammaslankaa käytän, mutta liian harvoin. Hammaslääkäri suositteli hammasvälien tikutusta parin kolmen päivän välein, on kuulemma hyvää ienjumppaa :)
  herttax@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Tämä tulisi tarpeeseen sillä edellinen sähköhammasharja alkaa olla jo loppuunkäytetty, kun akkukaan ei kestä kuin pari pesua ja taas pitää ladata. tammilehto.katriina@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Kun lapset olivat pieniä meillä oli sähköhammasharja käytössä, mutta nyt on tavalliset harjat. Hammasväliharja ja hammaslankain myös käytössä päivittäin.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Mukaan arvontaan, jos voittaisi ekan sähköhammasharjan;)
  kitiv69@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Käytän sähköhammasharjaa, mutta uusi on tarvelistalla.

  KaijaP

  parhiala.kaija@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Käytän sähkö-sekä manuaalista harjaa,mutta sähköharjadta akku jo finaalissa eli uusi olisi tervetullut.
  pohjamarja@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Omat hampaat ovat jo kohta 50 vuotta puhdistuneet vanhanaikaisesti ihan tavallisella harjalla - reikiä 0 :) mutta esikoiselle tämä olisi a i v a n huippujuttu! Hammasraudoilla koristetut hampaat puhdistuisivat entistä paremmin <3

  VastaaPoista
 44. Oi mikä kaunotar! Tulisi just hyvään saumaan tämän voittaminen, koska suunnitteilla on ollut uuden sähköhammasharjan ostaminen jo jonkin aikaa. Vanha sanoi itsensä irti loppusyksystä, joten manuaalilla on menty. En edes joulupukilta muistanut pyytää... 😊

  VastaaPoista
 45. Tavallinen harja vaan löytyy niin että mukaan arvontaan!
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 46. Uudelle sähköhammasharjalle olisi tilausta vanhan reistaillessa. Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 47. Molemmat versiot harjoista käytössä mutta tämä kaunokainen on tervetullut meille. satu.heinonen@kktavastia.fi

  VastaaPoista
 48. Koko perhe harjaa perinteisellä harjalla. Tuo olisi mukava ylläri latauksenkin puolesta kun WC:ssä ei ole latausmahdollisuutta, kun ei ole pistorasiaa.
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 49. Koko perhe harjaa perinteisellä harjalla. Tuo olisi mukava ylläri latauksenkin puolesta kun WC:ssä ei ole latausmahdollisuutta, kun ei ole pistorasiaa.
  Hyvää uutta vuotta!
  sirpa@hotmail.gr

  VastaaPoista
 50. Tavallista hammasharjaa olen käyttänyt ikuisuuden, tulisi todella tarpeeseen! ♥ sannialina@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Sähköhammasharjaa käytän yleensä. Uutta kaipaisin jo!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Onpa tuo varsinainen luksusharja. Sopisi hyvin tälle äidille. Meillä muksuilla on jo jokaisella sähköhammasharjat, mutta vanhemmat edelleen jynssäävät perinteisillä. Ehkä tämän jälkeen on enää isäntä kunnon varusteita vailla...

  VastaaPoista
 53. Mahtava arvonta! Meillä sähköhammasharja käytössä, mutta vanha hajosi juuri ennen uutta vuotta ja uusi olisi hankintalistalla! Nyt käytössä tavallinen harja, mutta sähköhammasharjaan tottuneena tuo tuntuu inhottavalta :D eli ehdottomasti mukana arvonnassa!
  daniela.nissin@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Käytän aina sähköhammasharjaa mutta nykyinen on aivan käyttöikänsä päässä. Siten uusi tulisi enemmän kuin tarpeeseen.
  suvi.jalko@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Vau mikä palkinto, olen kuullut paljon hyvää tuosta harjasta. Itse olen vielä harjannut hampaani ihan perinteisellä hammasharjalla :)
  cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 56. Onpa hieno hammasharja ♡ Tuolla olis kiva korvata nykyinen jo hitaalla käyvä sähköharja... on niin nätti♡

  VastaaPoista
 57. Mukana ollaan.Erittäin hyvä hammasharja, jos poistaa jopa värjäytymät. Minulla niitä riittää ja hampaat on vähän kellahtavat, koska olen kahvikatti. Sähkäri: marja.liljestrom@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Mukana. Kunnon pesukone hampaille olisi tarpeen. saana_v(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Mukana ois tarpeen,kun vanha sähköharja vetelee viimeisiä.
  hakkinen.mirva[a]gmail.com

  VastaaPoista
 60. Käytän tällä hetkellä tavallista hammasharjaa, mutta kovin mielelläni vaihtaisin sähköiseen sen paremman tehon vuoksi 😊
  emilisko@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Sähköhammasharja jo käytössä..mutta uusiminen olisi edessä..niin mulle kyllä passais tommonen oikein hyvin��

  VastaaPoista
 62. Sähköhammasharja jo käytössä,mutta uuden ostaminen olisi edessä. Tämä harja passais oikein hyvin😊

  VastaaPoista
 63. Sähköhammasharjaa käytän kotona, mutta matkoilla olen yleensä käyttänyt vain tavallista.

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 64. Olisi mahtava nähdä puhelimelta kuinka harjaa hampaitaan. Nyt kun on raudat suussa hampaiden pesun kanssa pitää olla super tarkka.

  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Käytän sähköhammasharjaa aina kotona ollessani, mutta se olis päivityksen tarpeessa. Eli uusi ja kaunis vempain olis enemmän kun tervetullut. Vanhan voisi sitten viedä mökille 😁

  VastaaPoista
 66. Mukana arvonnassa ��
  Käytän tavallista hammasharjaa, mutta pitkään olen miettinyt sähköhammasharjan ostoa.
  Tuo tulisi enemmän kuin tarpeeseen!
  Matkallekin tuo pääsisi mukaan ensi kuussa! ☀️��
  Terkuin,Johanna johanna.joenmies@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Olen käyttänyt tavallista harjaa tähän asti.ois kiva vaihtaa tähän! ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 68. Juuri mietin eräs päivä, miksi sähköhammasharjan pitää olla niin arkisen ja tylsän näköinen. No tämä ei ole! Mukana! Karoliina.saarnikko@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Olisipa nyt arpaonnea! Hampaiden hoitoon liittyen ihmettelen, että miksi kummassa Rainbown 0,4 hammasväliharjat olivat/ovat viikko-/kuukausikaupalla loppu lähi-Prismasta... Monta hukkareissua sai tehdä yläkertaan.

  VastaaPoista
 70. Tavallista hammasharjaa käytän, mutta sähköhammasharjan hankinta on varmaan edessä hammaslääkärin mainitessa asiasta joka käynnillä. Ongelmana on hammaskivi, joka varmaan sähköhammasharjalla pysyisi paremmin pois. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 71. No nyt! Mukana ehdottomasti 👍🏻 Uutta sähköhamasharjaa olen juuri vailla.. kun joulupukkikin tuotti sen osalta pettymyksen 😕 Ja tuo on vielä niin kätevä ottaa matkoille mukaankin! Nyt vaan toivotaan että arpaonni suosisi 👍🏻😊

  VastaaPoista
 72. Tuota kokeilisin mielelläni.
  mukaan arvontaan.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Sähköisellä mennään, mutta olisihan ilo voittaa tämä niin kaunis harja :)

  sari.ovaskainen@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Nykyinen Oral sähköhammasharja alkaa pikkuhiljaa hiipumaan. Uudelle olisi tarvetta.
  Oral sähköhammasharjoja olen käyttänyt jo varmaan 30 vuotta. Tavallisella en enään tulisi toimeen ollenkaan. hannemul10@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Uusi sähköhammasharja olisi tarpeen. Mukana arvonnassa! :)

  Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 76. Kokeilisin mielelläni kun ei sähköhammasharjaa ole vielä ikinä ollut :)
  Sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Mukana arvonnassa. <3 Oralin sähköhammasharja on ollut jo pitkään käytössä, itseasiassa jo niin pitkään, että alkaisikin olemaan aika hommata uusi. Tämä kuulostaisi kyllä ihan mahtavalta. :D (koivikonkatveessa@gmail.com)

  VastaaPoista
 78. Toistaiseksi tavallinen hammasharja käytössä, mutta hammaslääkäri suositteli sähköiseen siirtymistä. Ja noin hienoon harjaan olisi ilo tarttua!
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 79. Voi herttileijaa, miten mahtava palkinto! Osallistun! Minulla on ollut aikuisiän sähköhammasharja ja kyllä olen myös pilannut ienrajani harjaamalla tavisharjalla liian kovaa. Mutta kyllä sähköhammasharjallakin saattaa liian kovaa harjata, joten hyvä kun nämä nykyiset harjat osaavat siihenkin puuttua:) Nykyinen harjani on kyllä hiukan jo takkuillut, joten tämä harja olisi hymyni pelastus:)

  mysteriousmx3@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Kyllä kiitos uusi hammasharja tulisi tarpeeseen ja vielä kun on noin nättikin.

  VastaaPoista
 81. Käytän sähköhammasharjaa tavalliseen ei ole paluuta.
  Mukana arvonnassa.
  Terveiset Puistolasta wallemari@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Mukaan arvontaan.joo käytän ihan tavallista hammasharjaa.hammaslääkäri kyllä suositteli sähkökäyttöistä. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Sähköharja alkaa olla jo vanha eli olisi aika päivittää uudempaan.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Juuri tuollaisen tarvitsisin! Harjaan nimittäin aina aivan liian voimakkaasti :(
  Reikiintyminen ei ole ollut ongelmani, mutta hammaskiveä kyllä syntyy. Hygienisti suositteli juurikin tuota harjaa viimeksi...
  Pidän peukkuja, että onnetar suosii :)

  VastaaPoista
 85. Mukana :) Sähköhammasharja on kyllä paras mahdollinen hampaiden harjaukseen! Uudelle olisi ehdottomasti tarvetta.
  minna1995@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Mukana! En enää osaisi kuvitellakaan harjaavani hampaita muulla, kuin sähköhammasharjalla. Tuo vaikuttaa kyllä ihan huikealta hammasharjalta :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 87. Mukana arvonnassa! Sähköhammasharjaa käyttänyt niin kauan kun niitä on ollut. Vanha oral-b olisikin uusimisen tarpeessa.

  VastaaPoista
 88. Tavallinen harja käytössä, osallistun!

  VastaaPoista
 89. Mukana arvonnassa. Olen käyttänyt sähköhammasharjaa vuositolkut.
  tiinanlempi@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Sähköhammasharjaa olen käyttänyt siitä lähtien kun ne tulivat markkinoille. En varmaan osaisi enää tavallisella harjalla pestäkkään. Nykyinen harjani alkaa vedellä viimeisiään, joten arvontapalkinto tulisi kyllä nyt tarpeeseen.
  Terveisin Anne
  (anvarp88@gmail.com)

  VastaaPoista
 91. Hieno palkinto.
  Sähköhammasharjaa olen käyttänyt jo vuosia.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 92. Sähköhammasharja, ehdottomasti. terv. päivi
  patsy2@luukku.com

  VastaaPoista
 93. Käytössä on sähköhammasharja, mutta sitä saa olla lataamassa vähän väliä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 94. Kun kerran kokeilee sähköhammasharjaa, niin sen jälkeen ei sitä puhtauden tunnetta hampaisiin saa enää tavallisella hammasharjalla.
  kirsket(at)gmail.com

  VastaaPoista
 95. tavallinen harja käytössä vielä mutta mielelläni vaihtaisin. saana.99@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Sähköhammasharjaa tulee käytettyä pääasiallisesti ☺️ Joskus kun akku on loppunut, niin saattaa mennä muutama päivä ennen kuin saan laitettia lataukseen, niin silloin mennään "vanhanaikaisesti"😁
  laurakarsio@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Loistava kilpailu, wau!
  Ehdottomasti mukana siis!
  Tuo jos jokin tulisi tarpeeseen.
  Vanha sähköhampiharja sanoi itsensä irti, joten mennään tällä hetkellä ihan perinteisellä harjalla, tunne ei koskaan ole sillä täysin puhdas, joten i feel you!
  Käytän myös erikois hammaslankaa sisäpuolisten hammasrautalankojen takia!
  Synnynnäisen kiillevaurion takia olisi kiva joskus valkaista hampaat ihan kunnolla.
  Mukavaa uuden vuoden alkua!
  Terkuin Heini
  Heiniemilia.reis@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Ihana hammasharja.Mukana arvonnassa.
  kikun@luukku.com

  VastaaPoista
 99. Ostin meille juuri bambuvartiset hammasharjat matkakäyttöön, sähköhammasharjaa ei vaan jaksa raahata reissuun mukaan. Harmittaa, ettei sähköhammasharjoista ole ekologisempia versioita, mutta nyt on vaan mentävä näillä. Toinen harja tulisi tarpeeseen, nyt harjaillaan poikaystävän kanssa vuoron perään samalla (toki omat päät ;)) Kotona siis sähköhammasharja käytössä, on se vaan ylivoimainen tavalliseen verrattuna.
  neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 100. Voi miten mahtava arvonta! Näin tämän sähköhammasharjan ystävälläni ja aloin haaveilemaan myös omasta, joten tulisi kyllä heti käyttöön!
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 101. Aikamoinen härveli onkin! Voisi olla kiva tuollaisella elektroniikkavempeleellä pestä hampaat. Eli mukana!

  VastaaPoista
 102. Oon ruennu miettimään tosissani sähköhammasharjan hommaamista. Mulla ku ei oo semmosta koskaan ollu. Astma pistäny miettiin myös suun terveyttä.
  Mukana siis ja maili on laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Upea paketti!

  Käytän molempia, yleensä kotona sähköhammasharjaa ja reissussa tavallista. Sähkis oli pitkään pois käytöstä, kun en saanut siihen helposti uusia vaihtoharjoja ja ovat hurjan kalliita. :/ (Ei siis ole Oral-B, sellainen oli meillä joskus ja harjoja sai helposti sekä usein tarjouksesta :) )

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 104. Kiva kilpailu ja hampaiden hoito on kyllä tärkeää.

  Täällä käytössä sekä sähkö- että tavallinen hammasharja. Vaihtelen niitä niin, että kiireaamuina hutaisen tavallisella harjala, vaikka eihän niin saisi tehdä....

  VastaaPoista
 105. Mukaan ihanaan arvontaan :)
  Käytän tavallista harjaa, kun en koskaan ole saanut aikaiseksi sähköistä ostaa.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Mukana :)! Itse olen harjaillut aina vain tavisharjalla, mutta joka kerta hammaslääkärissä suositellaan sähköiseen siirtymistä.
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Mukana. Onpa ajankohtainen juttu. Ostin kaikille joululahjaksi Oralin hammasharjat, mutta en itselleni ;)
  Tämä olis kyllä sellainen komistus, että saisi olla esillä kokoajana. Ennen kaikkea tietenkin tarpeeseen tämä tulis, olen kans ahkera huolehtimaan hampaista, kun inhoan niin hammaslääkärillä käyntiä.
  Päivi

  VastaaPoista
 108. Olisipa ihana saada tuommoinen luxus-malli. Sähköhammasharjalla harjailen, tavallista käytän hyvin harvoin esim. yön yli matkoilla.
  arjahaa@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Mukana.illalla sähköharja aamulla tavallinen.

  VastaaPoista
 110. Mukana ja toivon itsekkäästi itselleni arpaonnea! Muuten täytyy ryhdistäytyä ja marssia itse kauppaan ostamaan sähköhammasharja, juurikin tuollainen harjauskovuuden tunnistava, minulla kun on taipumuksena harjata huolellisesti mutta ihan liian kovaa, hammasharjani harjakset harottavat minne lie muutaman viikon käytön jälkeen :( Terv. HM / hmpuntanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Meilläkin sähköhammasharja käytössä! Ja kun 4 käyttää on kone kovilla, tarpeeseen tulisi koska vanha vetelee viimesiään! Ollaan jo vuosia käytetty sähköistä ja jos joskus joutuu tavista käyttää ... tuntuu hullulta! Ja tuo Ruusukulta sointuisi hyvin mun kännykkään ... sama sävy �� voi, kun kerrankin onni suosisi! Onnea kaikille arvontaan!

  VastaaPoista
 112. Tuo hienous olis kiva saada.
  Sähköhammasharjalla harjailen. Se on niin kätevä.
  liimatainen.leena@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Mukana. Mulla tällä hetkellä tavallinen hammasharja

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Mahtava postaus sekä arvonta! Mukana innolla :) mun sähköhammasharja on jo aika vanha ja akku ei kestä kauan.
  T. Olga
  Olga.khvr@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Sähköhammasharjalla harjaillaan täälläkin. Tyttärelle antaisin tämän kaunokin, hän jo kovasti kerää tavaraa omaa kotia varten.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 116. Käytän sähköhammasharjaa 😊 sturja@luukku.com

  VastaaPoista
 117. no voihan herranpieksut , nyt on upea palkinto jollekkin onnelliselle <3 itsellä sähköhammasharja kotona käytössä , johon pitäisi kiireen vilkkaa uusia harja tai olisi jo pitänyt ;) matkoilla ja mökillä käytän tavallista :)pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 118. Olisipa kiva omistaa tuollainen. Sähköhammasharjaa käytän😊

  VastaaPoista
 119. Väri sopisi täysin mun kylppäriin ja sähköhammasharjaa olen käyttänyt vuosia mutta nyt on aika uusia se,joten toivon arpaonnen lankeavan minulle :).

  VastaaPoista
 120. Käytän molempia. Sähköhammasharjaa aamuin illoin ja tavallista päivällä, kun iskee tarve pestä hampaita!
  tarjap196@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Kotona harjailen sähkösesti, mutta mökillä tavallisella harjalla. Tuo olis kätevä viedä mukana sinnekin. Eli mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 122. Onpa viimeisen päälle pakkaus! Sähköhammasharjaa olen käyttänyt nyt jo pitkään, tuohon olisi luksusta vaihtaa entinen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Hieno arvonta! Vanhaa sähköhammasharjaani joutui lataamaan jatkuvasti loppua kohden ja sen käyttö jäi viime kesänä kokonaan. Uutta en ole hankkinut tilalle, olen tyytynyt tavalliseen harjaan. Mielestäni sähköhammasharja on kuitenkin tehokkaampi.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 124. Wau, mikä arvonta. Todella kaunis ja erilainen sähköhammasharja.

  Itse käytän sähköhammasharjaa ja hammaslankainta hampaiden puhdistamiseen. Hammasharja on mukana lähinnä reissuissa.

  VastaaPoista
 125. Osallistun! Ihan halvimman mallin sähköhammasharja on ollut käytössä.

  annaeveliinanen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 126. Olisipa kiva voittaa tuollainen luksusharja. Käytössä on sähköhammasharja ja hammasvliharjat.

  VastaaPoista
 127. Ihana arvonta! Mukana :)
  Tällä hetkellä käytän tavallista hammasharjaa. Harjauksen ja langan lisäksi käytämme kotivalkaisua kerran kaks vuoteen :)

  VastaaPoista
 128. mukana ihanassa arvonnassa.Molemmat versiot harjoista käytössä sekä lanka että tikut hampaista kannattaa pitää huolta

  VastaaPoista
 129. mukana :) tavallinen harja käytössä.
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. En omista vielä sähköhammasharjaa joten tavallista hammasharjaa käytän :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Tavallista harjaa käytän! Hyvää uutta vuotta!

  Oonjustiina @gmail.com

  VastaaPoista
 132. Harjaan tavallisella harjalla :) säännöllisen harjauksen lisäksi käytän suuvettä sekä hammaslankaa aina kun jaksan :)

  viiiksi@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. Ihana kilpailu ja juuri minua varten! :)
  Kerran päivässä sähköhammasharjaa käytän ja muuten tavallista. Illalla en juurikaan viitsi "metelin" vuoksi harjata sähköhammasharjalla, kun muut nukkuvat vieressä, muuten kyllä käyttäisin silloinkin...

  lumikukka80 at hotmail.com

  VastaaPoista
 134. Huippuarvonta! Oral B:tä käytän jo nyt, mutta on tavallinen versio. Tämä kiinnostaa kovasti siksikin, että matkustan. Hammaslanka on myös minun päivieni pelastus, kuten myös kaikenlaiset muut vempaimet esim. sellainen pieni "pulloharja" :)

  VastaaPoista
 135. Voi mikä herkku. Ehdottomasti mukana arvonnassa koska sähköhammasharja on ollut pitkään hankintalistalla. Käytän normiharjaa ja lisäksi hammaslankaa.

  VastaaPoista
 136. Tavallinen harja käytössä, mutta lankailua olen nyt yrittänyt muistaa tehdä useammin! Tämä tulisi tarpeeseen 👌 kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 137. Sähköhammasharja on se ainut oikea, mulla alkaa olla jo kulahtanut, että ilolla ottaisin tuon kaunotttaren käyttööni <3 kiisu.maki@gmail.com

  VastaaPoista
 138. Tavallinen harja on ollut nyt käytössä kun sähköhammasharjani hajosi marraskuussa :/ 'Pukki' ei tuonut uutta, joten toistaiseksi perinteisellä mennään.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Mukana, käytän tavallista hammasharjaa :)
  tyttinurminenn@hotmail.com

  VastaaPoista
 140. Ihan tavis käsikäyttöinen hammasharja käytössä. Lapsilla on sähköhammasharjat, mutta itse tyydyn tavikseen. Hammasharja myös käsilaukussa ja inhoan hampaiden tahmaista oloa, eli ehkä pieni neuroosikin tuo hampaiden pesu ;)
  Siis mukana!!!!

  VastaaPoista
 141. No johan on vempain! Ilman muuta tätä tavoittelemaan!
  rakkauttajamaanantimia@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Mukana arvonnassa :) Harjaan hampaani tavallisella hammasharjalla kahdesti päivässä ja putsaan hampaiden välit langalla säännöllisesti :) Ravintolailoissa hammasharja kulkee mukanani että saa illan aikana puhtaat hampaat loppuillaksi.

  VastaaPoista
 143. Mukana, ikivanhaa sähköhammasharjaa käytän. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 144. Tulisi käyttöön sähköhammasharja, sillä normaalilla hammasharjalla tälläkin hetkellä mennään. Hampaatkin varmasti kiittäisivät jos saisivat parempaa puhdistusta! iida.ala@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 145. Tavallista mutta olispa kiva vaihtaa tuohon!
  jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 146. Oi, mikä kaunotar hammasharjaksi <3 Tuolla olisi suorastaan ilo harjata hampaita, siis mukana arvonnassa :)

  Siru (sirukka(at)hotmail.com)

  VastaaPoista
 147. Sähköhammasharja on käytössä mutta voisin vaihtaa uudempaan malliin!
  Paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. Todellakin mukana, tämä kun on niin upea ja vielä näppärä matkaan mukaan otettava!

  Olen myös todella tarkka hampaiden hoidon suhteen, hampaat kun kertoo ihmisestä paljon (varsinkin ne hoitamattomat) Sähköhammasharja on ollut käytössä iät ja ajat, mutta en ole raaskinut perusmallia kummoisempaa ostaa. Olen myös tässä vuosia vitsaillut, että kumpikohan tulee ensin: ensimmäinen reikä hampaisiin vai 'mummolasit'? Ikää nyt 45 ja pesulappujen tekstin perusteella taitavat ne lasit tulla ensin :)

  mia@elamaajamatkoja.fi

  VastaaPoista
 149. Ihana! Tavallisella harjalla nyt harjailen, sähköhammasharja pitäisi hankkia...
  Katja.salonen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 150. Mukana mahtavassa arvonnassa! hanskun87@gmail.com

  VastaaPoista
 151. Mukana, olisi jo aika saada käyttöön ensimmäinen sähköhammasharja
  anncaiza@gmail.com

  VastaaPoista
 152. Ompa mahtava arvonta! Itse käytän ihan tavis hammasharjaa ja välillä myös hammaslankaa. Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan, miten tämä sähköhammasharja todellakin pystyy hampaiden tummentumiin. Itsekin kahviholistina kaipaan kyllä apua hampaiden tummentumien poistamiseen.

  VastaaPoista
 153. No nyt, toinen hammasneurootikko täällä hei! Tavallisella hammasharjalla, hammaslangalla ja suuvedellä on paras luottamukseni, mutta kovin on hehkutettu sähköhammasharjojen paremmuudesta, joten peukut pystyssä arvontaan mukaan. (=

  Ihanaa uutta vuotta,
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 154. Osallistun kiitos, koska en omista sähköhammasharjaa... Esteetikkona en ole tykännyt niiden rumista ja epäkäytännöllisistä osista jotka ei mahdu mihinkään kaappiin!! Toi on mulle kuin nenä päähän, kaunis sähköhammasharja<3

  VastaaPoista
 155. Yleensä olen melko skeptinen arvontoihin ja siihen voitanko koskaan, mutta nyt hyvä arvonta ja eikun kommentoimaan. Minulle hampaiden hoito on tärkeää vaikkakin olen 60-luvun lapsi ja suussa on paljon amalgaamia. Nuoruudessa opin harjaamaan hampaitani säännöllisesti ja säännölisesti käyn myöskin hammaslääkärissä. Täytyy sanoa, että hampaiden harjaus kannattaa eikä minulla usein ole reikiä enää ollut. Käytössä jo vanha Oral B, joka seisoo latauksessa jo usein eli uutta tarvitsisin. tarja.sadi@gmail.com

  VastaaPoista
 156. Tavallisella hammasharjalla ollaan menty mut olisihan tollainen harja aivan upea!! ksiermala@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Sähkö- ja tavisharja käytössä, tuo ruusukultainen on ihqu- ritva.verajankorva@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Käytän ihan tavallista harjaa, kun usein on tullut muka tähdellisempää hankittavaa, kun sähköhammasharjaa olen harkinnut. Säännölliset ruoka-ajat ovat myös hampaille mannaa!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 159. Mukana - tulisi tarpeeseen, sillä vanha Braun vetelee viimeisään ja kun sen akku ei kestä kuin hetken, käytän useimmiten ihan käsikäyttöistä hammasharjaa;)

  VastaaPoista
 160. Mukana ollaan. Sähköhammasharja on käytössä, mutta päivittäminen olisi tarpeen. laiskiainen2015@gmail.com

  VastaaPoista
 161. Tavallista hammasharjaa käytän, olisi ihana vihdoin omistaa sähköhammasharja ja vielä noin upea semmoinen😍 ✨
  maryanne.aalto@gmail.com

  VastaaPoista
 162. Mukana upeassa arvonnassa! Tällä hetkellä käytössäni on tavallinen harja, joten tulisi kyllä tarpeeseen :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 163. Kiva arvonta! Käytän nykyään tavallista hammasharjaa, mutta haluaisin kyllä noin nätin sähköhammasharjan. :)
  vilmakoon@gmail.com

  VastaaPoista
 164. Kotona käytän sähköhammasharjaa ja matkoilla/reissuilla tavallista. Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 165. Mikä ihana arvonta! Kyllä sähköhammasharja on ollut jo pitkään käytössä, aamuin illoin. Tavallisella harjalla ei oikein tule puhdasta kun on tottunut sähköhammasharjaan.
  suonpera.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 166. Vanha sähköhammasharjani ei ole enää vesitiivis ja vaatii kikkailua mennäkseen pois päältä. Sähköiskua en ole onneksi vielä saanut. :| voronur@yahoo.com

  VastaaPoista
 167. Pakko osallistua �� meidän perheessä olen ainoa ilman sähköhammasharja joten tämä olisiki aivan huippu lahja koska pukin lahjat eksyny johonki ��
  katjaruonaniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 168. Mahtava arvonta, olen mukana :)
  eveaikk@gmail.com

  VastaaPoista
 169. Onpa kaunis hammasharja! <3 Itsellä on karvalakkiversio sähköhammasharjasta ja sekin on kyllä ollut parempi kuin normi harja. Lisäksi opin vihdoin lankaamaan! Kävin juuri suuhygienistillä ja hän opetti kädestä pitäen homman. Olin tehnyt lankauksen ihan väärin ja aivan liian paksulla langalla, joten homma oli ollut inhottavaa ja jäänyt sitten tekemättä. Nyt olen ilolla putsaillut hammasvälit vähintään joka toinen ilta ja oikeasti nauttinut siitä. Ihanaa alkanutta vuotta! msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 170. Mahtava arvonta, olen mukana :)
  eveaikk@gmail.com

  VastaaPoista
 171. Hyvä kirjoitus! Mukava on olla mukana arvonnassa marjo.johansson73@gmail.com

  VastaaPoista
 172. On todellakin kaunotar ja vieläpä ruusukultainen! Meillä käytetään kotona sähköhammasharjaa, mutta matkoilla perinteistä harjaa. Yksi vanha ja hyvin kestänyt Oral-B sähköhammasharjan runko on kotona kolmella käytössä, eikä sitä siksi voi ottaa yksikseen matkoille mukaan. Ei kovin käytännöllistä! Nuoremman tyttären oikomiskojeiden alta hampaat puhdistuvat sähköhammasharjalla varmemmin. Ongelma minullakin, että helposti harjaan liian kovaa, painan varsinkin perinteisellä hammasharjalla. Onhan siinä aika iso ero, onko pessyt hampaat sähköhammasharjalla vai perinteisellä! kaisatimonen@gmail.com

  VastaaPoista
 173. Jo vain eron huomaa, kun reissulla käyttää manuaalista vekotinta sähköisen sijaan. Kotiin tultua tuntuu, että pitää pestä hampaat kunnolla.
  autsis@gmail.com

  VastaaPoista
 174. Mukana! Tulisi ehdottomasti käyttöön😍
  ilona02ur@gmail.com

  VastaaPoista
 175. Vau tää olisi mahtavaa voittaa! Käytän sähköhammasharjaa, se saa hampaat tuntumaan ihanan puhtailta.:) emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. Sinulla onkin aivan upea hymy♥ Täällä käytetään vähän kumpaakin, kotona sähkistä ja töissä manuaaliharjaa:) Kivassa arvonnassa mukana ja oikein ihanaa alkanutta vuotta sinne♥ Hymyillään!!:)

  VastaaPoista
 177. Mukana arvonnassa. Tavallista hammasharjaa käytän.

  abackman66 at hotmail.com

  VastaaPoista
 178. Mukana. Onneksi on vihdoinkin panostettu tuotteen ulkoasuun!

  VastaaPoista
 179. Mukana! Tavisharjaa olen käyttänyt tähän asti.

  valkoisenlumoissa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 180. Mukana :) Sähköhammasharja käytössä, mutta akku on alkanut reistailemaan, joskus sammuu kesken harjauksen :(
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 181. Mukana! Nykyisin käytän sähköhammasharjaa, en vaihtaisin takaisin perinteiseen harjaan. kirsi.luominen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 182. Mukana!:) merijaakonaho@gmail.com

  VastaaPoista
 183. Tavallinen hammasharja on käytössä tällä hetkellä, mutta sähköhammasharja olisi huippu! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 184. Mukana! Lidlin halpa sähköhammasharja nyt käytössä, se on liian kovakourainen ja rikkoo ikenet!
  anne.viita-aho@elisanet.fi

  VastaaPoista
 185. Mukana! Lidlin halpa sähköhammasharja nyt käytössä, on liian kovakourainen! Tulee ikenet kipeiksi :(

  VastaaPoista
 186. Pesen hampaat aamuin illoin, uusi ihana sähköhammasharja tulisi varmasti kovaan käyttöön! :)

  millaeve@welho.com

  VastaaPoista
 187. Tavis harja on käytössä mutta haaveena on ollut pidempään hankkia sähköhammasharja ☺️

  heli(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 188. mukana! :-) tavallinen harja käytössä mutta tällaisesta haaveillut jo jonkin aikaa..
  henni.haapalainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 189. Sen verran on minullakin vielä omia hampaita suussa, että sähköhammasharjalle olis kyllä käyttöä =)
  sudemi@luukku.com

  VastaaPoista
 190. No tämä juttuhan sai heti hymyn leviämään kasvoilla. Vanha Oral on jo siinä kunnossa, että olen miettinyt uuden ostamista, mutta ensiksi innostun tästä postauksestasi.
  Osallistun ehdottomasti arvontaan =D

  VastaaPoista
 191. onpas kaunis sähköhammasharja. Yulee käytettyä välillä kumpaakin sekä tavallista harjaa että sähkö.
  viveca.tikkanen@luukkku.com

  VastaaPoista
 192. Olisipa ilo harjata tuollaisella😍👍Iloa ja terveyttä jokaiseen päivää💝

  VastaaPoista
 193. Upea arvonta! Käytän sähköhammasharjaa mutta ikänsä puolesta lataus ei toimi enää oikein hyvin vaan ladata tarvii lähes päivittäin.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 194. Minulla on ihan tavallinen hammasharja, olen aikonut ostaa sähköhammasharjan jo vuosia mutta sen valitseminen on tuntunut hankalalta ja latauspisteen löytyminen pesuhuoneesta on tuntunut haastavalta, roikkuvat sähköjohdot eivät houkuttele. Tässä olisi kyllä hyvä ratkaisu.
  Ihanaa Uutta Vuotta Tiia!

  VastaaPoista
 195. Upea arvonta, mukana ollaan! :)
  Käytän sähköhammasharjaa, mutta nykyinen on jo vähän vanha ja huono, joten tälle löytyisi ehdottomasti käyttöä!

  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista