torstai 18. tammikuuta 2018

Marc Jacobs Daisy Twinkle

Vuoden odotetuin tuoksulanseeraus on jo vuosia ollut minulle Marc Jacobs Daisy tuoksujen ilmestyminen. Daisy tuoksut huumasivat jo vuosia vuosia sitten mennessään, silloin jo kun oli vain yksi Daisy tuoksu. Kun Daisy perheeseen saatiin uusi tuoksuperheenjäsen Daisy Eau So Fresh tuoksun muodossa, meinasin huumaantua innosta ja muistan aivan täydellisesti tuon ensihetken, kun Porvoon Sokoksella Eau So Fresh tuoksua suihkautin ja ostin pullon heti siinä paikassa. En jäänyt odottelemaan  miten tuoksu toimii iholla, vaan tiesin heti, että toimii yhtä kauniisti, kuin alkuperäinen Daisy tuoksukin on toiminut, ihoni rakastaa Daisy tuoksuja. Sukkuloidessani välillä eri tuoksumaailmoissa, olen saanut mieheltä palautetta, että tuoksu vaan niiltä kukkaisilta ja hedelmäisiltä, viitaten Daisy ja samaten myös Escadan kesätuoksuihin, niihin tuoksuihin, joita miehenikin on oppinut rakastamaan minun yllä. 

Alkuperäistä Daisy tuoksua keräsinkin kaikissa mahdollisissa väreissä ja itken vieläkin verta aina ajatellessani, että käytettyäni tuoksut loppuun ja aikani katseltuani tyhjiä pulloja, heitin ne menemään. Mikä vääryys, sillä miten kiva olisi jakaa näissä postauksissa kuvia kaikista niistä Daisy tuoksupulloista, jotka ovat vuosien varrella ilahduttaneet. On ollut mustaa pulloa pinkillä kukilla, hopeista kultaisilla kukilla ja läpinäkyvää vaaleansinisillä kukilla ja tämän pullon jostain syystä kaiketi lempivärin vuoksi olen säilyttänytkin.

Daisy tuoksut ovat minulle syvää tuoksurakkautta, matkoja, muistoja, miten monta asiaa Daisy tuoksut ovat kanssani jakaneetkaan. Kun ensimmäinen Daisy Dream tuoksu sitten ilmestyi, olin viisaampi ja säilytin tyhjänkin pullon ja nyt Dream tuoksuja on blogin myötä kerääntynyt jo useaa eri väriä ja on ihanaa, että kyseinen tuoksukokoelma on täydellinen, eli omistan kaikki Daisy Dream tuoksupullot. 

Kun sain tietooni, että tänä vuonna Daisy on pukeutunut violetin laventeliseen pukuun, en tiedon saatuani meinannut pysyä liitoksissani odotuksen tuskasta. Herkän laventelinen violetti Twinkle kolmikko, kauniine glitter kukkineen toi minulle jollain tasolla vanhan ajan tunnelman mieleen. Tuoksunuotteja tavasin ulkoa ja tiesin jo etukäteen miltei varmasti mikä tästä kolmikosta tulisi olemaan suosikkini, enkä mennyt arvauksessani vikaan. Suosikki kuulostaa sinänsä hassulta, sillä Daisy tuoksut ovat pääsääntöisesti olleet kaikki mieluisia, mutta silti voi aina olla joku sarjasta ylitse muiden ja niin on tälläkin kertaa. 
Daisy Twinkle tuoksu ikonisesta ja ensimmäisestä Daisy klassikosta on tänä vuonna kolmikon voimallisin ja makein tuoksu. Kenties jopa voimallisin Daisy kaikista tähän mennessäni tuoksuttelemistani ja tietääkseni olen tuoksutellut ihan kaikki. 

Daisy Twinkle ensituoksussa purskahtaa ilmoille punaiset marjat ja orvokin kukan lehden tuoksut. Sydäntuoksussa tuoksu puhkeaa kukkaan orvokin ja valkoisten kukkien voimalla. Tuoksun viimeistelee puiset nuotit. 

Daisy Twinkle on joukon huumaaviin kukkaistuoksu, joka yllä nainen huomataan.  Tuttu ja perinteinen Daisy limited edition Twinkle versiona on kesän runsain ja makein marjainen kukkakimppu. Kaikkia runsaampia tuoksuja rakastaville tämä huumaavaa kesäinen houkutus on varmasti suurta rakkautta. 

Daisy Dream Twinkle on kaikkien aikojen puhtain Dream tuoksu. Daisy Dream Twinkleen varmasti viehättyy, jos rakastaa aamukasteen puhdasta tuoksua tai tuulessa kuivunut puhdas pyykkin on omiaan kuvaamaan tätä tuoksua. Toki tässäkin tuoksussa voi aistia perinteisen Daisyn tuoksun, mutta hyvin vienona ja salaperäisenä, kauniisti piilotettuna kaiken puhtaan keskelle. 

Tuoksunuotit Daisy Dream Twinklessä on suorastaan syötävän herkulliset. Ensituoksussa herkästi ilmoille leijailee kirsikan pirteä tuoksu, liittoutuen pian sydäntuoksun  valkoisten kukkien kanssa  yhteen. Tuoksun kietoo ympärilleen metsämarjat ja maitomousse tuoden juuri Daisy Twinklelle aivan oman persoonallisen puhtaan säväyksen kukkien ja marjojen joukkoon. 

Daisy Dream Twinklessä on kolmikon tavallaan miedoin tuoksu, juuri tuon tuoksun kauniin puhtaan henkäyksen muodossa, jonka uskon tulevan maitomoussesta. Oma ehdoton suosikkini kolmikosta, kahta muuta tuoksua mitenkään vähättelemättä, mutta kun tämä Daisy Eau So Fresh Twinkle on aivan mielettömän ihana ja uskon sen johtuvan siitä, että kerrankin tuoksu, joka tuoksuu aivan aidolla vadelmalle. 

Nyt ei kenellekään enää tule yllätyksenä ensituoksun vadelma ja ooh miten aidolle ja kauniin makealle vadelmalle tämä tuoksuukaan. Ilokseni vadelma myös jää tuoksumaan, eikä katoa liikaa muiden tuoksunuottien joukkoon, kuten monissa tuoksuissa ensituoksun suhteen käy. Vadelmaa kannattalee kauniisti sydäntuoksun orvokki ja ruusu. Ruusun kuitenkaan mitenkään puskematta läpi, vain hennosti pehmentäen vadelmaa. Tuoksun viimeistelee mustaherukka ja kermavaahto, kermavaahdon kauniisti pehmentäen ja samalle mustaherukan tuoden terää tuoksulle. Tuoksu on aivan ihana cocktail kaikkea mitä oma tuoksunenäni pitää hyvänä tai suorastaan rakastaa. Tässä on tuoksu, joka vaan tekee Daisystä sen, mihin Daisy tuoksuissa jo ensituoksutuksella alunperinkin rakastuin, säilyttäen jotain vanhaa perinteistä Daisyä, mutta kauniisti muuntautuen. 

Ohessa vielä kokoelmani eli kaikki Daisy Dream tuoksut. Päätin jossain kohden nyt tammikuussa, etten arvota tai laita tärkeysjärjestykseen asioita, jotka ovat yhtä hyviä. Miksi puristaa itsestään sellaisia päätöksiä. Kaikki Daisy Dream tuoksut ovatkin mielestäni yhtä hyviä, mutta Twinkle kolmikosta uskallan sanoa, että Daisy Eau So Fresh oli tällä kertaa suosikkini, joka räjäytti samalla tavoin maailmaa, kuin aikoinaan ensimmäinenkin Eau So Fresh. Ah vadelmalta tuoksuva Daisy, olen taivaissa.

Mitä pidätte Daisy tuoksujen laventelisesta asusta ja miltä kolmikon tuoksut kuulostaa, löytyikö joku oma suosikki näistä tai onko joku muu Daisy suosikki? Mitä sinun mielestä valitessasi tuoksua, tuoksusta tulisi löytyä ja kuinka paljon tuoksupullon ulkonäkö vaikuttaa valintaan?

Tuoksuvan kaunista torstaita kaikille ja tuoksuthan olen saanut blogiin pr-näytteinä. <3


46 kommenttia:

 1. Ihanilta kuulostavia tuoksuja ja niin kauniit pullot <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuuloisia tuoksuja, pitääkin käydä tuoksuttelemassa uusia Daisyja :) Ja aivan hurmaavat pullot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tuoksutella, nämä on niin ihania tuoksuja ja voi vitsi miten kauniisti violetti toimii näissä.

   Ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 3. Itsellä käytössä tuo Daisy Dream Kiss. Näihin tulee aina palattua😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on niin oi ihana, nämä kaikki on. 😊 Totta, nämä on omia nimikkotuoksuja ja aina palaan näihin.

   Kivaa viikonloppua 😘

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ihan extrakauniit tänä vuonna, tosin tältä aina tuntuu, kun näen uusimman Daisy tuoksun.

   Kivaa viikonloppua 😘

   Poista
 5. Daisyn pullot saavat minut aina hymyilemään ulkonäöllään!!
  niin kukkaiskeijun pulloja ja tuoksuja!
  Tuo vadelmainen kiinnostaa myös...
  Minun mieheni taasen ei pidä niistä rakastamistani kukkais-hedelmätuoksuista vaan haluais minun tuoksuvan vaniljalle(lue vaniljapullalle)!! =D
  Itse olen jotenkin vaniljaan jo kyllästynyt....blaah.

  Mukavaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurena kukkafanina nämä olisi ihan sinun juttu. 💜 Ymmärrän miestäsi, sillä Maijukin haluaa aina tuoksua vaniljalle ja ihana tuoksu se onkin. Jos hän pikkuhiljaa siedättyisi, hih.

   Ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 6. En tiennytkään, että Daisyt ovat liiloja tänä vuonna. Pakko mennä haistelemaan Sokkarille. Kiinnostuin kaikista. Terv. Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kauniin sävyiset. 💜Kaunista viikonloppua 😘

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Nämä on niin jumalaiset💜kivaa viikonloppua 😘

   Poista
 8. Itse en juurikaan käytä tuoksuja, mutta sain näistä lahjaidean. Ystävätär, jonka tuoksumaun tunnen saa tuon Eau So Fresh Twinklen, eikä pullon ulkonäkö ole vähäisin syy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh ystäväsi taitaa pitää vadelmasta💜ihan huippu lahjaidea😊

   Mukavaa viikonloppua 😘

   Poista
 9. Eau so Fresh on kyllä paras tänä vuonna, viime vuonna makuuni eniten olis Dream, eli näin ne vaihtelee riippuen vuodesta. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu ja niin nämä vaihtelee, Eau So Fresh on superihana.💙

   Kivaa viikonloppua 😘

   Poista
 10. Nuo on niin kauniita hajuvesipulloja!😍
  Tuoksu on tärkeä ja kaunis pullo on plussaa.
  Ihanaa torstaita Tiia!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on tärkein, mutta jos pullot ovat näin kauniita, niin sulaa täydellisyyttä.

   Ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 11. Sain kaverilta vastoittain Daisy Dream Kiss -tuoksun ja rakastuin siihen kyllä täysillä <3 Eli ehdottomasti pitää tämä kolmikko käydä myös tuoksuttelemassa lävitse :)

  Ihastuttavaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana lahja ystävältä. 😊 Nämä vie kyllä niin mennessään eli ehdottomasti kannattaa tuoksutella.

   Ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 12. Mulla on tuo vaaleanpunainen Daisy dream ja viimeksi tänään sitä suihkautin ♥ Tuo on pakko käydä tuoksuttamassa ja veikkaampa että jos se on yhtään edellisenlainen, lähtee mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana, kaikki Daisyt on. Ihana kuulla, että nämä on tuttuja.😍

   Kannattaa tuoksutella nämä kaikki, niin ihania.

   Kivaa viikonloppua 😘

   Poista
 13. Kuulostaa ihanalta tuoksulta ja tuo pullo jo houkuttaa tuoksuttelemaan ��
  Ihanaa talavista torstaiehtoota Sinulle Tiia ♥️❄♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin aivan ihania. Niin kaunista viikonloppua sinulle 😘😘😘

   Poista
 14. Siis taas niin kauniit nuo pullot. Tuoksut kuulostavat aivan ihanilta. Mä taisin nyt vähän ihastua tuohon laventelin väriin :)
  Ihanaa torstai-iltaa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ja ihan sama juttu, miten kauniisti tämä laventeli toimiikaan näissä. 💙💜💙

   Ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 15. Ou wow mikä kuvaus, aivan kuin marjainen jälkiruoka. Pakko saada tuoksutella näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta, miten näissä onkin niin herkulliset nuotit. Ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 16. Kuulosti ihanilta tuoksuilta ja että voikin olla kauniita pulloja! Mukavaa viikonjatkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niin kauniita. Oikein ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 17. Kyllä on taas herkullisia pulloja. Täytyypä käydä tuoksuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, nämä on niin upea kolmikko. 💜

   Ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 18. Mielettömän kauniit hajuvesipullot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä upeista upeimmat. Ihanaa viikonloppua 😘

   Poista
 19. Varmasti todella ihania tuoksuja nuo kaikki uutuudet ja miten kauniit pullot jälleen kerran. Hauskaa, että pulloissa säilyy sama tyyli vuodesta toiseen ja vain väri vaihtuu. Itse en tällä hetkellä omista yhtään hajuvettä, mutta varmasti joku näistä tuoksuista olisi sellainen, jota tykkäisin käyttää. Kiva perjantaita Sinulle, Tiia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ja nyt on jotenkin niin onnistuneet sävyt ja ihanat nuo kultaiset glitterkukat. <3 Ihan varmasti pitäisit näistä Krisse. Ihanaa torstaita <3

   Poista
 20. Tosi kauniit pullot, eihän noita voi ikinä hävittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mitenkän ja miksi voi miksi olen aiemmin hävittänyt. <3

   Poista
 21. Voi miten syötävän näköisiä pulloja :) Ihanaa viikonloppua Tiiuska <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeita kaunottaria <3 Ihanaa loppuviikkoa Jaana <3

   Poista
 22. Voi kuinka kauniita kuvia <3 Harmi kun olet heittänyt ne vanhat pullot silloin pois, olisipa nyt komea kokoelma noita.

  Aivan ihanat tuoksukuvaukset näissä, en malta odottaa että pääsen nuuhkimaan.
  Kirsikkaa ja toisessa vadelmaa metsämarjaajne, siis ihania <3
  Nuo pullot on taas niin kauniita ja herkkiä, kimalteineen päivineen.

  Ihanaa viikonloppua Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä kestä toopeuttani, joku siivousvimma silloin iski... :( Olen katunut!

   Nämä on niin kauniita ja tuo Eau So Fresh Twinkle, rakastan sitä <3

   Huomenna nähdään ihanuus <3

   Poista
 23. Olipa ihanat pullot, täytyypä tutustua uusiin tuoksuihin! ne ovat kyllä aiva yhtä suloiset nämä kukkaiset purkit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näissä olekin niin ihanat pullot, tosin aina on ollut, mutta jokin tässä lilassa viehättää erityisesti. <3 Näissä on aivan ihanat tuoksut, kannattaa tuoksutella.

   Ihanaa torstaita Jessica <3

   Poista