maanantai 4. joulukuuta 2017

Siitä se sitten lähti ja vuoden Listerine arvonnan voittaja!

Jepulis, eilen oli miehellä sellainen touhukas fiilis ja mies tuumi, että tuon valkoisen tason päältä lähtee telkkari hiiteen, kun ei sitä kukaan siinä koskaan availe, saatikka katso. Mies myös tuumi, että vaihdellaan sohvien ja nojatuolien järjestystä, haetaan toisesta huoneesta tuoleja ym. Siitä se kaikki sitten oikeastaan lähti, sillä kolme tuntia suttaantui tuon olohuoneen kanssa, kunnes kaikki esineet palautettiin vanhoille paikoilleen. Telkkarin tuikkasimme päälle ja kuului vihainen pamaus vaan, taisi olla niin loukkaantunut, kun ei oltu availtu kuukausiin ja päätti päättää päivänsä. 
Kolmen tunnin rupeama teki kuitenkin sen, että teki luonnollisesti mieli touhuta muutakin. Tyttärillä on ollut toiveita huoneidenvaihdosta ja koska meidän leffa-ja kirjastohuone aika paljon tyhjyyttään ihmisistä on kumissut, päätimme jo toistamiseen muuttaa meidän makkarin sinne. Ensin piti tyhjentää meidän makkari ja Sofian huone, jotta saatiin nämä huoneet vaihdettua päittäin. Voin kertoa, että tätä päivää en ollut odottanut, sillä kävimme eilen yksitellen läpi jokaikisen lelulaatikon ja oli ihan karmeinta hommaa. Lelulaatikoissa ei ollut päätä eikä häntää ja kaikki kamat oli sikin sokin. Löytyipä lelulaatikoista lukemattomia pesukoneen syömiä yksittäisiä sukkiakin, jännää miten ne pesukoneesta lelulaatikoihin on joutuneet. Jätesäkkitolkulla lähtee kamaa kaatikselle ja leluja ystävän lapsenlapsille ym. 
Illalla kuitenkin tyttäret pääsivät joltisenkin valmiisiin huoneisiin, mitä nyt meidän kaikkien vaatekaappien sisällöt on entisellään, mattoja puuttuu ja sellaista yleistä tunnelman tuojaa. Kauhulla odotan vaatekaappien selvittämistä, tyttärien liian pieneksi kahlattavien vaatteiden läpikäymistä, samaten tämän äidin pieneksi käyneiden vaatteiden läpikäymistä. Kummilapselle tyttären vaatteet, mutta kelles tämän äidin pienentyneet vaatteet vai odotanko sitä laihaa aikaa, hehe?


Kristan vanha huone ammottaa nyt tyhjyyttään ja sinne saan viedä ne omat vähät sopivat vaatteet ja tehdä huoneesta oman sopen.  Kristan huoneeseen saatiin kiva sohvanomainen viritelmä runkopatjasta ja sänky taasen talonpoikaissohvasta, tämäkin huone odottaa vielä muotoutumista, mutta jo jotain valmistakin on jo nähtävillä. 


Mies saa miesluolahuoneensa takaisin, sillä siellä oma tyhjä huoneeni odottaa sisustamistaan ja tuolla soffalla mies taasen voi katsella niitä formuloita ja golf-ohjelmiaan omassa rauhassa. 


Meidän kirjasto, leffa, makkarihuoneessa odottaa hirvittävä kaaos, kirjojen ja joka kulmien huolella pölyjen pyyhkiminen ja kamojen asettaminen. Enpä eilen arvannutkaan, että kaikki lähti pitkään hiljaan olleesta telsusta ja vei siihen, että miltei koko koti menee nyt uusiksi. Hyvää tässä on, että turhaketta lähtee roskiin ja kierrätykseen ja kaikki kulmat tulee nuoltua ja pölypallerot häädettyä. 

Tyttärillä on nyt myös mieluisammat ja tilavammat huoneet molemmilla, mies saa miesluolansa pitää ja minullekin on kehittymässä oma naisluola, tosin sinne ei ole valmiina huonekaluja. Leffa-ja kirjastohuoneelle tulee nyt makkarina parempaa käyttöä, mutta huhhahei en malta odottaa, että tulee valmista, mutta meidät ja meidän maanisuuden tuntien, kaikki tässä heti ja nyt fiiliksellä, parin päivän sisällä tulee melkosen lailla valmista eli ei kun hommiin!
Miki oli tästä kaikesta aivan sekaisin suht tuoreena perheenjäsenenä, jotenkin hänen levottomasta ja tarkkailevasta olotilastaan oli havaittavissa pelkoa, että onko tämä muutos uhka hänelle. Taas tuli mietittyä, että kuka on Miki-poloisen hylännyt tai onko poika eksynyt kauas kotoaan. Ilta menikin Mikillä suhaten huoneesta toiseen ja raapien ovia, koska ovethan ei saa olla suljettuina, ettei toiselle tule hylätyksi tulemisen tunne.

Vielä Vuoden Listerinet arvonnan voittajaan eli arvonnan voitti: Pepsi ja Max27. marraskuuta 2017 klo 14.59
Listerine Zerot ovat käytössä täällä. Molemmat maut on tuttuja; välillä on kiva vaihtaa makua :D ja Miki toimi arvontamestarina seuratessa myös tiukasti tätä arvontatoimitusta silmä kovana. 

Onnea voittajalle ja olen sinuun tänään yhteydessä sähköpostitse tai sinäkin voit havaitessasi tämän voiton laittaa minulle yhteystiedot sähköpostiosoitteeseen tiia68@gmail.com

Nyt alan takkatulen lämmössä, joka meinaa tosin tehdä raukeaksi ja saada eilisen koitoksen jälkeen silmät tahattomasti sulkeutumaan, niin pyyhkimään pölyjä kynsilakkapulloistani, jeps luitte oikein. Kaiken tulee kiiltää tulevassa naisluolassani. ;) Josko realistisesti jouluksi valmista. :)

Sydämellistä uutta viikkoa kaikille ja milloin teillä on mopo karannut käsistä ja yksi asia johtanut toiseen ja sen asianhan ei tarvitse olla huonejärjestelyiden muuttamista, vaan ihan mitä vaan elämän saralla. Olisi lohdullista kuulla, että toisillakin. kuten meillä, pieni televisio voi johtaa lumipalloilmiöön. :)

Kuvien laatu on huono, tempaisin ne tämän aamun ja eilisen illan hämärässä. 

60 kommenttia:

 1. Meillä on samanlainen proggis menossa. Siirtelemme huonekaluja alakerrassa ja sitä varten olemme joutuneet tyhjentämään kirjahyllyt (liikaa kirjoja!) ja astiakaapit (liikaa astioita!). Meillä hommat vaan etenevät niin hitaasti, että menee jännäksi tuo joulun vietto. Vieraitakin olisi tulossa *huoh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh kirjat ihania, mutta näissä hommissa suorastaan kirottuja. Eilen hommattiin koko päivä ja vielä jatkuu, joten zemppiä sinne paljon <3

   Poista
 2. Ohhoh. Työhän innostuitte :) Hyvä te ja teidän joukkue! Työn iloa. (veri)naisluola kuulostaa hyvälle! Miks min ajatukset lähti nyt taas ihan omille poluillee, hahahaha :D Ihanaa viikkoa Siule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihana sinä ja hommat ne täällä sen kun vaan jatkuu. :) Ihanaa päivää <3

   Poista
 3. No siellä on touhuttu menemään tornadon lailla :). Ihanaa (mutta tiedän, että samalla kamalaakin anakin siinä kohtaa, kun turnauskestävyys uhkaa loppua).

  Tulee ihan mieleen oma ukkeli, joka kirjaimellisesti vaelsi ympäri olkkaria sohva selässä, kun en osannut päättää, mihin se tulee, ja lopulta päätyi takaisin sinne, missä olikin..

  Ja juu. Kyllä on eräätkin kerrat käynyt just noin, että vähän karkaa käsistä. Ehkä pitkäkestoisin (ja kallein) tapahtumaketju oli, kun suunnittelin, että lisätään keittiöstä ovi suoraan ulos ja nikkaroidaan sinne vähän terassintynkää. No, ovi tehtiin, mutta siihen jatkoksi suunnittelinkin lopulta lasiterassin, jonka jatkoksi tuli se tavallinen terassi. Ja samalla rakennettiin kylppäri talon entisen sisääntulon paikalle ja koska sisääntulo jäi kylppärin alle, piti taloa laajentaa, että saatiin uusi eteinen mahtumaan :). Mutta kyllä kannatti.

  Lähetän täältä kaikki liikenevät henkiset voimavarani tueksi sinne Puuhapenteille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi just sitä, eilen taas jatkui koko päivän ja vielä arvioisin, että pari päivää menee ja sitten ollaan kuivilla vesillä. Hurjaa miten paljon lähtee jätesäkkitolkulla ihan roskiin, kierrätykseen ja lahjoitukseen, huh miten paljon turhassa roinassa sitä tuleekin elettyä.

   Haha just sama täällä, kaikki palasi paikoilleen ja heh mähän sen jo tiesinkin, kuten varmaan sinäkin. ;)

   Voi hurja Annukka, tuohon ei ehkä olla ihan päästy, tuo on jo kunnon lumopalloefekti, hih ihan huippua.

   Kiitos niin paljon ja energiavaroja tarvitaan, sanotaanko, että pahin takana, mutta riittävästi inhaa edessä.

   Sydämellistä torstaita <3

   Poista
 4. Ai mahoton, mikä souvi. Olkkarin kohdalla vielä lähes turhaan :) Nuorena jaksaa (ja usein täytyykin). Näissä touhuissa, kun yhden nurkan saa kuntoon, tekee mieli kohentaa muitakin. Tuttua touhua itselläkin menneiltä vuosilta. Silloin kamoja raahatessa päässä jyskytti kiinalaisen ajattelijan lause: "Länsimaisen ihmisen ajasta suurin osa menee itselleen tarpeettomien tavaroiden siirtelyyn paikasta toiseen." Nyt heilläkin näkyy tuota tavaraa olevan siirrettäväksikin. Lämpiä ajatuksia sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih justiinsa se, kun yksi nurkka on nuoltu, loppupeleissä pakko siivota koko taloa tai mieli ei lepää. ;)

   Kiitos niin paljon Kirsti ja sydämellistä torstaita <3

   Poista
 5. Kiitos Miki! On sulla kyllä tuossa kodissa urakkaa katsoa ihmisten ja tavaroiden perään, mutta hienoa että ehdit vielä arpoakin ja vielä meille! Oot huippu kissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miki on kaikessa mukana, on niin nuori ja terhakas poika. Onnea vielä voitosta ja ihanaa torstaita <3

   Poista
 6. Suloista että miehesi on kiinnostunut sisustamisesta. Minun mieheni ei asialle korvaansa lotkauta vaan rassaa vnhoja autojaan. Aina vain. Teillä on kaunis koti. Voi sinun kanssa: pyyhkiä pölyt kynsilakkapulloista. Toisaalta jos niitä on paljon, voi olla asiallinen toimenpide. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä me miehen kanssa yhdessä isot linjat ja minä sitten ne pienemmät, pikkuasioiden sisusteluista mies ei ole kiinnostunut. :)

   Ihanaa torstaita Marja <3

   Poista
 7. Meillä poika odottaa, että isosisko miuttaisi omaan kotiin, että hän saisi isomman huoneen :)
  Viimeisin sekoaminen tapahtui pojan huoneessa ja sisälsi kaappien siivouksen. Vaatetta tuli pari pussillista siskonpojalle ja yks jätesäkki ihan vaan roskaa.
  Mukavaa alkanutta viikkoa Tiia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä sitä roskaa oikein kertyykään, sitä sai taas täälläkin ihmetellä. Ihanaa päivää Outi <3

   Poista
  2. Mistä sitä roskaa kertyykin, sitä on täälläkin nyt moneen kertaan ihmetelty. :) Ihanaa päivää Outi <3

   Poista
 8. Ounou! sulla on siellä jo niin jouluista!! Mulle tulee kiire! Ja kiirus alkaa sillä että lähen hakemaan kunnon voita lähikaupasta kun leivoin pumpulikakun kirjastomme kaffeetukseen enkä sa tehtyä kuorrutusta..Hui!! Kivvaa maanantaita sulle! Puspus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Bikke ei meillä ole edes joulujutut vielä esillä, muuta kuin tuo punainen lautataulu, meillä on muuten vaan niin paljon punaista, koska se on oma lempiväri. Vissiin vähän niin kuin talvi/joulusisustus ymoäri vuoden. :)

   Hui kauhistus tuollaisia kakkusia ja minä olen leipomisten suhteen niin tietämätön, että pakko googlata mikä tuo pumpulikakku edes on. ;)

   Sydämellistä torstaita muiskujen kerra Bikke <3

   Poista
 9. Onpa teillä ollut puuhakas päivä :D

  Ihanaa alkanutta viikkoa - kivasti pyhäpäivä välissä katkaisee viikon kahtia :)

  VastaaPoista
 10. Onkohan tää joku buumi, vai veressä oleva ajastus, meinaa meilläkin lähti Santerin toimesta sisustus uusiksi! :D Siinä sitten kannettiin konetta ja pöytiä huoneesta toiseen, ja mä rupesin siivoomaan olohuoneen hyllyjä niin perusteellisesti, että pöly vaan lensi! Kissat seuras sohvalta huolestuneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih on selvästi joku buumi, sillä kirveelläkään en tähänkään hommaan ole mielinyt ja hommat on muuten kesken vielä. Hauskaa, että meillä on niin isä ja poika niin puuhakkaina <3

   Kisut täälläkin hädissään, etenkin Miki, heti pelko, että koskeeko tämä huolestuttavasti jotenkin heitä, onko uhka. :)

   Sylillinen halauksia teille ja terkkuja Santulle ja jouluna nähdään <3

   Poista
 11. Ihania kotikuvia. Rentouttavaa alkanutta viikkoa Tiia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Katja ja kiitos, vaikka rentoa ei varmaan näissä huoneidenmuuttohommissa näistä päivistä tulekaan. ;) Ihanaa päivää <3

   Poista
 12. Teillä on kyllä niin ihana sisustus, lämmin ja kodikas :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos niin paljon Laura ja jos vielä tuosta sekasotkusta saa jotain tolkkua. <3 Ihanaa päivää <3

   Poista
  2. Ooh kiitos niin paljon, etenkin kun ollaan sekasorron keskellä. <3 Ihanaa päivää Laura <3

   Poista
 13. Kyllä ootte olleet ahkeria, upeeta:) Mä en ole ollenkaan sistustusihminen, enkä suin surminkaan rupeisi huoneiden vaihtorumbaan, enkä mööpeleitä siirtelemään, en jaksa enkä viitti. Mööpelit on siinä, missä ne on olleet aina. Tykkään muutenkin minimalistisesta tyylistä, kun taas ukkelin mielestä joka neliösentti pitää täyttää jollain, niinpä esim. tuoleja on vähän siellä sun täällä, vaikkei siellä sun täällä koskaan kukaan istuisikaan;) Tulevaisuudessa muutan kyllä kaiken oman makuni mukaiseksi, se on varma, niin lähtee ne turhat tuolit pois ja muu sälä.
  Kivaa uutta viikkoa Tiia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä karseaa hommaa ja vähän jo iskee epätoivo, sillä eilinen meni näissä hommissa taas ja tänään ja huomenna jatkuu, blaah. Ennen tein yötä myöten ja hyvä kun muistin syödäkään, nykyään pitää huilia välillä. ;)

   Ihanaa päivää Sari <3

   Poista
 14. Aikas ruljanssi teillä siellä päällä! Huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhahhei eikä loppua näy. Kivaa torstaita Marketta <3

   Poista
 15. Niin kodikasta ♥ Tuo lumipalloilmiö on tuttu, viimeks viime viikolla pistin kotia uuteen uskoon ja kaikki lähti yhdestä maljakosta .D Niin ja kadonneita sukkia löytyy täälläkin mitä ihmeellisimmistä paikoista ja lelulaatikot on ihan viheäisiä siivota..onneksi niiden aika alkaa olla jo ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi voihan maljakko sentään, mutta näin nämä menee. :)

   <3 Ihanaa torstaita Maiccu <3

   Poista
 16. Kuulostaa tutulta! :D Ennen mun rippijuhlia silloin pari vuotta sitten tarkoitus oli vain vähän muuttaa sekä mun ja pikkusiskon huonekalujen järjestystä huoneissa. Noh, sehän päätty sitten siihen, että löysin omat tavarani pikkusiskoni entisestä huoneesta ja hänen tavaransa oli mun entisessä huoneessa. Toi vaihdos oli kyllä hyvä, koska sain itelleni isomman huoneen :D Kivaa maanantai-iltaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihan huippua ja hei isompi huone isosiskon oveluuledella. ;) <3

   Ihanaa päivää Sofia <3

   Poista
 17. Huh, kuulostaa työläältä.
  Arvaamattomat ovat sukkien tiet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä arvaamattomia nuo sukkien reitit <3 Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 18. Oi ois kyllä niin huippu tuommoinen naisluola! Mä oli onnessani, kun tänä syksynä sain vihdoin meikkipöydän (eli työpöydän..). Tosin enpä ole siinä kauheasti pystynyt meikkaamaan, kun ei ole luonnonvaloa ollut. On pitänyt tyytyä eteisen tai vessan keinovaloon. Mut tommonen ihan oma soppi olisi ihana, mä olen haaveillut ainakin sellaisesta nojatuolista, mihin voisi upota läppärin tai kirjan kanssa. Sellaisen säkin tarviit! Ja sit tietty paljon kynttilöitä, tunnelmavaloja ja muuta tunnelmanluojaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh ihanaa ja meikkipöytää ei ole, mutta josko sellainen naisluolaan tulisi. Olen kyllä vähän sellaisen varastotyyppisen kannalla, mutta eihän sitä tiedä, jos huoneesta tulee nättikin.

   Juu sellainen ihan oma huone, nojatuoli, jalkalamppu, kynttilöitä ja olla vaan ja sulkea välillä oven, ehkä huoneesta tuleekin sellainen. <3 Vielä kaikki on auki.

   Ihanaa loppuviikkoa Nella <3

   Poista
 19. No melko vauhdikasta, mutta eikös olekin kiva tunne sitten, kun tulee valmista - ihan kuin uusi koti :) Ihastelin tuota punaista vinoruutuista mattoasi, kaunis! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on varmasti, sitä odotellessa, mutta hei jo voiton puolella eli meidän lasi todellakin on jo puolitäysi hih. :)

   Kiitos se pieni punavalkoinen matto löytyi Henkasta ja Maukasta Tukholmasta. :)

   Ihanaa loppuviikkoa Susanna <3

   Poista
 20. Teillä on ollut superahkera päivä. Välillä on ihana vaihtaa huonejärjestystä tai vain huonekalujen paikkaa. Itse olen tosin erittäin laiska siihen puuhaan. Kivaa itsenäisyyspäiväviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko, että sen jälkeen on niin ihanaa ja odotan kovasti, että meillä tulee valmista. <3 Laiska meinaan täälläkin.

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 21. Ahahaaa ihan parast toi olkkari, kolme tuntia siirtelyä ja kaikki samoille paikoille takas kuin aluksi. :D Been there done that. :D Onneksi siitä seurasi sitten muidenkin huoneiden järjestelyä sentäs, ettei ihan hukkaan mennyt. :D Mukavaa viikkoa Tiia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta ja sanoin kyllä miehelle, ettei tosta sen visiosta mitään tuu, että tämä vanha järjestys on jo loppun asti hiottu ja mietitty, mutta se nyt toisen piti kokeilemalla todeta. :)

   Noh siitä seurasi järjetön ruljakssi, joka aina vaan jatkuu hihi.

   Ihanaa torstaita Jonna <3

   Poista
 22. Olette olleet touhukkaita! Sitten on kivaa kun uudet huoneet ja tavarat löytäneet paikkansa :)
  Minun on kesästä asti pitänyt tehdä huoneiden organisointia, joka jää varmaan tammikuulle, mutta kuviasi katsellessa, alkaa ideoita ja inspistä pukkaamaan ;)

  Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ties jos vaikka aiemminkin alat hommiin? Meidänkin piti vasta joululomilla, mutta niin se vaan yllättäen mopo karkasi käsistä ja hommat jatkuu aina vaan, mutta hei jouluksi tulee siistiä. :)

   Ihanaa päivää Hertta-Viola <3

   Poista
 23. Hih, meillä on sänky ollut samassa paikassa täällä vanhassa kämpässä, siitä asti kun tänne muutettiin :D Yhden kerran sain vision, ja vaihdoimme sängyn paikkaa. Kuukauden kuluttua sänky palautui takaisin omalle paikalleen, haha :D Mutta olkkarissa ollaan huonekalujen paikaka muuteltu, tää nykyinen on ihan kiva kun rajaa pitkän huoneen kahteen osaan mutta on vähän epäkäytännöllinen kuitenkin.

  Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tämä on yhtä huonekalujen pyörittelyä, mutta kokeilemallahan sitä tietää mikä toimii ja mikä ei. <3

   Ihanaa loppuviikkoa Salka <3

   Poista
 24. Oi joi... mäkin voisin saada jonkin vastaavan "nurkatuusiksi" innostuksen!!! Tulisi käytyy noita kaappeja samalla läpi ja ennen joulua olis kaikki nurkat siistinä :D
  - Oikein mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö meiltä lähtenyt niin paljon kamaa pois, ettei itsekään voida uskoa tuota näkyä eli ihanaa, että tehdään ja valmista ei vielä ole, mutta kyllä jossain kohden on hyvä fiilis, tosin ei alkuunsakaan vielä. Väkisin ei näitä hommia kannata, kyllä se inspis sieltä aina jossain kohden iskee ja sitten on tehot tapissa. :)

   Ihanaa päivää Marru <3

   Poista
 25. Ihanat kuvat! Teillä on niin kaunis koti, kodikas ja ihana lämmin tunnelma♥ Välillä tuo kodin laittaminen "hyrskyn myrskyn" on oikein mukavaa, sitten taas kun kaikki tavarat paikoillaan voi tyytyväisenä istahtaa sohvalle ja ihan vaan olla:) Onnea voittajalle ja mukavaa alkanutta viikkoa sinne teille, karvakamuille rapsutuksia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih eih ja vaikka näissä kuvissa hävityksen kauhistusta <3

   Pian saa olla, pari päivää kun vielä jaksaa puskea kamoja paikalleen ja siivota, sitten helpottaa.

   Ihanaa päivää Päde <3

   Poista
 26. Siis sä saat oman naisluolan!! Voi ei, miten ihanaa! Innolla jään odottamaan sen valmistumista ja sisustusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tai sitten siitä tulee naisvarasto hihi, eli siellä on meikäläisen vaatteet ym. naiseudet.

   Ihanaa päivää Taru <3

   Poista
 27. Teillä on ihana koti, tosi lämminhenkinen. <3

  Meilläkin on myllinki päällä, mutta taitaa olla aika paljon pienempi myllinki kuin siellä teillä. Täällä kaikki lähti koruhelmistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi lähtikö koruhelmistä, voi meitä ja sitä ei koskaan voi tietää mistä se mopo lähtee keulimaan. :)

   Kiitos niin paljon Soili ja ihanaa päivää <3

   Poista
 28. Jos vauhti on päällä, voit tulla meillekin järjestelemään! Tarjoan lakukahvit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakukahvi kyllä houkuttelisi <3 Ihanaa päivää Tuuli <3

   Poista