maanantai 18. joulukuuta 2017

Jääkaapin karmaiseva yllätys ja Burt's Bees arvonnan voittajat!

Tämä meidän huoneidenvaihtohommeli, joka on saatu miltei viimeistä taulua ja paria sisustuselementin hankintaa lukuunottamatta päätökseen, on synnyttänyt ketjureaktiollisesti mitä moninaisempia muotoja. Lauantaina sitten suoritettiin perusteellinen jääkaapin pesu. 

Jääkaapin sisus on tullut pestyä säännöllisesti, kaikki hyllyt irroitettu ja viimeisen päälle kuuraus ja myös jääpin poistoputkea olemme seuranneet säännöllisesti ja puhdistaneet sen ja tarkkailleet silmä kovana, ettei se vaan ole tukossa. Jääkaapin takana olevan poistokouru onkin jäänyt vähemmälle huomiolle ja mietin, kuinka moni sellaisen olemassaolosta tietää edes, vai onko vettä keräävä kouru kaikille ihan tuttu juttu?

Siinäpä se on meidän jääkaapin takana oleva kouru, joka kerää ylimääräisen kosteuden ja myös roskat jääkaapin sisällä olevan poistoaukon kautta. Muttereilla oli visusti kiinni tämä kouru ja näky oli suorastaan ällöttävä, mutta ei sentään niin ällöttävä, kuin oletin. Oikeastaan kouru näytti siltä, kun puhdistat suihkun viemäriä... Mutta epämiellyttävintähän asiassa on, että se mitä kourusta löytyy, on möhnää ja mahdollisesti eltaantunutta ruokaa, mikä kouruun poistuu jääkaapin poistoaukon kautta, sanonko yök! 

Sanonko myös, että tämä homma tullaan tekemään meillä jatkossa kerran vuodessa ellei kahdesti, sillä en kestä ajatusta, että tuossa kourussa asustaa niin yhtikäs mitään. Kyllähän me olemme tienneet, että mahdollisen tulipalovaaran vuoksi jääkaapin takaseinä tulee imuroida pölyltä, mutta että tuo kouru!
Jääkaapin sisällä olevaan poistoaukkoon letku, joka vie jääkaapista ulos astiaan. Letkusta sisään etikkavettä, joka desinfioi ja poistaa hajut. Sitten vaan hyvin pesty kouru takaisin paikalleen ja jääkaappi on kuin nuori puhdas ja raikas varsa kevätlaitumilla. 

Kyllähän näitä jääkaapin laatikoita ja hyllyjä ollaan osattu nuolla ja pitää puhtaana, tiesin toki poistoaukonkin, joten minne kuvittelin poistoaukon vievän, hävettävää kyllä, etten koskaan ole ajatellut niin pitkälle, onneksi ukkeli on ja otti homman haltuunsa. 
Kyllä nyt kelpaa nauttia hetkestä, kun tiedostaa, että kaikki nurkat on kotona puunattu ja pesty ja vielä se viheliäinen jääkaapin takana piilossa muttereilla kiinni oleva jääkaapin kourukin. Hyh mikä iljettävä kouru se onkin. Nyt vasta tuntuu, että koti on aikuisten oikeasti putipuhdas. Jäin tämän tiimoilta miettimään kaikkia kotoa juuri muuttaneita nuoria aikuisia ja vanhuksia... Jääkaapin irroittaminen meillä ei ollut helppo rasti, sillä jääkaappi on juuri ja juuri mitoitettu koloon, jossa jääkaappi majailee. Miten esimerkiksi yksinäiset vanhukset saavat jääkaapin vedettyä esille, imuroitua pölyt takaseinästä ja vielä putsattua kourun, mietinpä tässä vaan....

Miten teillä siellä, kuinka usein irroitatte jääkaapin seinästä, sulatatte jääkaapin, irroittatte ja pesette kaikki hyllyt, imuroitte jääkaapin takaseinän ja se tärkein kysymys, pesette jääkaapin kourun?  Sen me olemme tehneet hävettävän harvoin, jos tämän jääkaapin suhteen ikinä... Kuuluuko teidän joulusiivoukseen jääkaapin ja pakastimen perusteellinen siivous?

Nyt vielä mukavampiin asioihin eli Burt's Bees arvonnan voittajiin. Arvontahan päättyi lauantai yönä, mutta eilen en valitettavasti ehtinyt arpoa voittajia, koska olimme koko päivän Helsingissä. :) Mutta nyt on voittajat arvottu ja hiustuotteet itselleen voitti:Anonyymi10. joulukuuta 2017 klo 22.12
En ole testannut, mutta joskus Stockalla tuotteita nähnyt. Jos onni suo, niin hiustenhoitotuotteita testaisin mielelläni. T:Maiqqu
maiqquu(at)gmail.com  ja vartalotuotteet itselleen voitti: Salka10. joulukuuta 2017 klo 20.01
Tämä on vain nimenä tuttu, mutta ooh, tuoksumaailmakuvailun jälkeen alkoi kuola valumaan :D Ihonhoitosetti kiinnostaisi, ja osoite: salkanposti@gmail.com

Ihanaa sunnuntaita-iltaa!

Sydämelliset onnittelut, saatte pian kotiinne hemmoteltavaa luonnonkosmetiikkaa.  Olen voittajiin tämän päivän aikana yhteydessä sähköpostitse. Mutta olkaahan kaikki kuulolla, joulun jälkeen on tulossa vielä isompi ja ylellisempi arvonta täällä blogissa, en malta odottaa. 

Mukavaa jouluviikkoa kaikille. <3

51 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta... taidetaan täälläkin siivota jääkaapin takaa tarkemmin... :) Ihanaa jouluviikkoa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä muistutus tämä oli itsellekin ja nyt useammin, kuin jatkossa. Ihanaa tiistaita <3

   Poista
 2. Öyh, pitääkin siivota toi kouru ens kesänä, kun imuroidaan jääkaapin taus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, näky oli meinaan sellainen, etten tohtinut sitä tänne kuvata. Iiks. Ihanaa päivää Jonna <3

   Poista
 3. Jessus. En edes tiennyt jääkaapin takana tuollaista kourua olevan. En tiedä, uskallanko edes katsoa. Ehkäpä laitan mieheni asialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa, siellä saattaa piillä aika karsea yllätys ja meillä ainakin oli, hyi kauhistus. Kaikkea sitä oppii, sillä tuolla alhaalla Salka kommentoi, että uuneissakin on kouru, omg, enpä tiennyt sitäkään, apua!

   Mukavaa tiistaita Sara <3

   Poista
 4. Nyt on pakko sulattaa pakastin ja siivota jääkaappi (kourusta en ollut kuullutkaan!) ja imuroida se takaosa! Just tyhjenisin suihkun lattiakaivon, ja yöks mikä kotityö! Kaikilla pitkätukilla on varmasti jo lattiakaivosuodatin paikallaan, niin minullakin nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja se takaosahan pitää imuroida, ettei pöly sytytä tulipaloa ja täytyy sanoa, että meillä oli todella vähän pölyä takaosassa, mutta se kouru, hyi! Juu täälläkin kun asuu nytkin kolme naishenkilöä, niin voit vaan kuvitella.

   Ihanaa jouluviikkoa Liiolii <3

   Poista
 5. Perhana. Mikä jääkaapin kouru??? XD Elikkä taas tuli yksi kotityö lisää siihen loputtomaan kotityösuohon! :D Kaksi kertaa vuodessa imuroin takaa ja tarpeen vaatiessa pesen ja pyyhin hyllyt. Karseeta hommaa :) Hyvää jouluviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps sama ajatuskupla oli meidän pään ympärillä. Tai mies tiesi kourusta kyllä, ajatteli että sinne menee jääkaapin kondensoitu vesikin ja niin meneekin ja muutakin ja ne muut sitten lilluu siellä vedessä ja homehtuu sinne, karmaisevaa>!

   Ihan karseeta hommaa, mutta ihanaa nyt kun tietää, että jääkaappi on putipuhdas, jotenkin sitten mielikin on.

   Ihanaa jouluviikkoa Tuuli <3

   Poista
 6. Olen ihmetellyt joskus, miksi ukko on säännöllisesti kirkonut jääkaappeja irti seinästä. Nyt kun osasin kysyä tästä kourusta niin se on kuulemma yksi syy, toinen on imurointi. No sen olin kyllä itsekin havainnut. Joka päivä näemmä oppii uutta. Tuo vanha etikka-kikka on hyvä. Täytyy ottaa käyttöön. Hyvää viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut sinun ukkelille <3 Juu ja taas sain oppia jotain uutta, kun Salka tuolla alla kommentoi, että uuneissakin on kouru, apua!

   Mukavaa päivää Kirsti <3

   Poista
 7. Ai hitto mä vihaan kaikkia näitä kodeissa olevia "piiloduuneja" :D Kun on jo ihan tarpeeksi tekemistä siinä, että muistaa (=jaksaa) säännöllisesti järjestää, imuroida, pyyhkiä pölyt jne.jne, niin sitten pitää vielä muistaa jääkaapin kourut, ilmalämpöpumpun suodattimet, imurin pussit ja kaikki kymmenet muut jutut. Ja aina tietää ja tajuaa, että jotain on taas kuitenkin jääänyt muistamatta! Niinkuin hei milloin viimeksi tuli siivottua se tiskikokeen roskaritilä (yök!!), suihkuhuoneen lattiakaivo (ällö!!), liesituulettimen suodattimet vai mitkä ne nyt onkaan nimeltään (huoh!!) ja niin edelleen...??

  Kääk, iski ressi :D Mutta ihanaa joulunalusviikkoa kuitenkin Tiia <3

  p.s. en taatusti rupea mitään noista siivoamaan ennen joulua, mutta sitten lomalla ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nimenomaan piiloduuneja ja hei ilahdutan lisää, Salka tuolla alla kommentoi, että uunissakin on kouru, iiks. <3

   Joulun jälkeen sitten, joulussa on ihan riittävästi hommaa. <3

   Mukavaa tiistaita Emma <3

   Poista
 8. Voi kauhistus, en ole edes ajatellut tuota, nyt pitää kyllä kurkistaa sinne jääkaapin taakse, vaan vähän vaikeaa saada se siitä tilasta yksin käännettyä, mutta kokkeillen.
  Oikein ihanaa joulunalusviikkoa Tiia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin vaikeaa irroit, irroittaa se jääkaappi seinästä... Ei varmaan ikinä olisi tullut tehtyä, ellei mies olisi irrottanut jääkaappia seinästä.

   Ihanaa jouluviikkoa Jael <3

   Poista
 9. Huh. Onneksi tuo ei kuitenkaan ainakaan kuvassa ollut aivan karmaiseva näky. Meillä mies on hoidellut (ainakin toivottavasti) jääkaapin takaosan imuroinnin. Sisäpuolelta tulee kaappi pestyä, kun alkaa näyttää ällöltä. Yöks.
  Tästä tuli mieleen, että kävin lauantaina apteekissa ja siinä reseptilääkkeitä odotellessa silmiini osui sitruunahappopussit. Kiiruusti otin näppeihini pussukan ja ajattelin, että nyt se pesukone vihdoin virkistyy. Kotiin päästyäni heitin pussin sisällön koneeseen ja kone kuumimmalle mahdolliselle pesuohjelmalle, kuten apteekin ohjelapusta olin lukenut. Joo, 95 astetta. Ajattelin, kuinkakohan käy, koska en luultavasti ikinä ole tuota lämpötilaa testannut. Hyvin pesi. Tämän jälkeen sama temppu tavallisella pesuaineella. Hyvin toimi edelleen, mutta nyt se pesukone vasta ummehtuneelle haiseekin. Mietin, oliko sitruunahappoa liian vähän vai eikö pesuaine kestänyt noin kovaa lukemaa. Siinä samalla tuli huomattua, että pesukoneen kansi on RUOSTUNUT tai maali kupruilee. Mitä ihmettä? Kyllä mieskin tuota ihmettelee. Sanoi, ettei ole kuullut aiemmin moisesta. Takuukin on mennyt umpeen. No, koneella kyllä vielä pesee, mutta ärsyttää silti.
  Ihanaa joulun odotusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en tohtinut sitä ennen kuvaa tänne laittaa. Mutta sanotaanko, että muistuttaa lattiakaivon möhniä, ainoana eroavaisuutena, että kyseessä on kondensoitunutta vettä ja jossa lilluu homehtunutta ruokaa, jotka päässeet pienestä aukosta ajan kanssa. Hyh.

   Mutta mitä ihmettä teille tapahtui ja onko se tuo sitruunahappo vai tuliko se sattumalta se pesukone tiensä päähän! Olen kyllä pessyt tuossa 95 asteessa juurikin samasta syystä, kun pesukonehan rupeaa aina haisemaan. Miten etikka, sopiiko se tuonne pyykinpesukoneeseen, se poistaa hyvin hajuja? Hitsi kun muistaisin millä pesin viimeksi koneen ja se ah tuoksui niin hyvälle. Mutta eihän tuohon kupruiluun mikään auta, voi kurjuus.

   Ihanaa joulun odotusta Mannilainen <3

   Poista
 10. Ei... älä olis ees kertonut!!! :D
  Mun piti tänään kuurata ja siivota, mutta... ruoka ja hiusten värjäys vei voiton ;)
  - Ihanaa viikkoa ahkera Tiia <3

  VastaaPoista
 11. No enpä tienyt minäkään mokomasta kourusta, ennen kuin se tulvi yli. Oltiin siis aina imuroitu takaosaa, mutta sitten tuli se vesivahinko meidän keittiöön ja sitä kävi joka toinen Espoon huoltomies korjailemassa. Joku heistä, oli sitten asetellut jääkaapin huonosti ja kouru keräsi veden vinoon ja se tulvi yli...nyt sitten tyhjennellään sitä kourua kerran vuodessa ainakin.
  Mukavaa viikkoa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, olette käyneet pahimman kautta tuon jääkaappiongelman. Ei kiva juttu ollenkaan... Kouru on tärkeä ja tosiaan sinä jo tiesitkin, putsaaminenkin on ensiarvoisen tärkeä homma.

   Ihanaa tiistaita Outi <3

   Poista
 12. Meillä ei mitään erikoisia joulusiivouksia tehdä, mutta jääkaapin suhteen olisi syytä ehkä ryhdistäytyä.... Eli en tiennyt minäkään moisesta kourusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, sillä siellä kourussa saattaa tosiaan piillä aikamoinen yllätys. Toki jääkaapin tausta sitten tulipalovaaran takia tulee imuroida, vaikka en nyt ole kyllä kuullut ikinä, että kenenkään jääkaappi on pölystä syttynyt tuleen.

   Ihanaa tiistaita Katja <3

   Poista
 13. Jaiks...meillä onneksi mies hoitaa nuo "ällöt" hommat, minulla kun alkaa vatsassa pyöriä jo kun näen kuinka hän puhdistaa käsienpesualtaita ja sieltä putkesta löytyviä hiusmoskamössöjä..yöks!!:) Onnea kovasti voittajille tuo olikin aivan ihana arvonta! Leppoisaa alkavaa jouluviikkoa sinne teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi kauhistus ja jotenkin se jääkaappimössö on vielä karmaisevampaa, koska ne löydökset ovat eltaantunutta ja homehtunutta ruokaa!

   Ihanaa tiistaita Päde <3

   Poista
 14. Mun on pakko sanoa, etten ole koskaan imuroinut jääkaapin takaa (omilleni olen muuttanut 16-vuotiaana ja nyt olen 35). Juurikin siitä syystä, etten yksinkertaisesti pysty omin voimin siirtämään jääkaappipakastinta, eikä ole ikinä ollut sellaisia tuttavia tai sukulaisia, jotka hommaan ryhtyisivät/pystyisivät. Olen kyllä tietoinen siitä, että kyseinen homma pitäisi tehdä ja sen takia kysyinkin kerran huoltomieheltä, että saisiko tällaiseen heiltä apua samalla, kun tulevat johonkin toiseen kämppään vaikka korjaamaan jotain. Vastaus oli hyvin selkeä "ei". Eli pitää toivoa vaan parasta ja jos jääkaappipakastin sanoo sopimuksensa irti, tuodaan uusi tilalle vuokranantajan piikkiin. Pakastinta sulatan tarpeen mukaan, eli suht harvoin, kun on vielä aika uusi laite kyseessä. Yleensä pyrin ajoittamaan sulatuksen kesään, sillä silloin se käy paljon nopeammin, mutta toki vaatii sitten sen, että kaappi pitää syödä ensin tyhjäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän niin hyvin ja en minäkään tehnyt ikinä tuota hommaa yksin asuessani, kyllä tuon jääkaapin ulos kolostaan tarvitaan mies apuun ja vielä jos se jääkaappi on sellainen pienempi, joka seisoo hyllyllä, eihän sitä millään nosteta sieltä.

   Niin kuka sitten auttaa, jos ei huoltomiehenkään hommiin kuulu. Juu meillä on eri, kun saa nuo ruoat tuohon ulos ja voi sulatella niin jääkaapin, kuin pakastimen talvipakkasilla, mutta jos ei ole edes parveketta, niin vaikea on sitä pakastintakin sulattaa Hyvin olet toiminut kyllä. <3

   Mukavaa joulunalusviikkoa ja toivottavasti saat jonkun miehen avuksi putsaamaan jääkaapin takaakin joku kerta. <3

   Poista
 15. Onnea voittajille!

  Ja, taidankin tästä lähteä jääkaappia siivoamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih puhdas jääkaappi, parempi mieli <3 Ihanaa tiistaita Kaisa <3

   Poista
 16. Jääkaappia tulee siivottua tarpeen mukaan ja takaosan imurointi kerran vuodessa, mutta että vielä kourukin. Sitä en ole tullut ajatelleeksi. Onneksi nyt on uusi koti ja uudet koneet, joten ihan heti ei tarvitse kourun pesuun ryhtyä.
  Lattiakaivoihinkin ostin sellaiset verkot jotka sitten tarpeen tullen vaihdetaan. Ei pääse ainakaan niin paljon moskaa itse lattiakaivoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps että kourukin, huhhahei ja eipä ole tullut täälläkään sitä ajatelleeksi ja kourun sisällön näkeminen oli kyllä puistatus.

   No teillä on nyt onneksi uudet koneet, niin josko parin vuoden päästä viimeistään.

   Juu ne verkot on loistavat, eivät vaan meillä toimi, kun meillä on suorakaiteen muotoiset pitkät lattiakaivot seinän rajassa eli ei sitä pyöreää. Mutta niiden putsaaminen on kyllä tosi helppoa.

   Mukavaa jouluviikkoa Kristiina <3

   Poista
 17. Hih, me kerran pestiin se, samalla kun imuroitiin se taus 😀 Oli aikas exto-plasmainen kouru ja siellä asui aivan varmasti uusi yhdyskunta..jääkaappikourukansaa 😂 Pitääkin muuttaessa siivota tuo taus sekä se kouru. Ja muuten, hellassakin on oma rasvakourunsa ja sekin voi olla ällö!

  Ja jee, oli niin kiva voittaa! Huomasinkin paketin olevan jo matkalla kun tsekkasin Postin appin, tänään tein osoitteenmuutoksen 🤗

  Ihanaa viikkoa ja kiitos vielä palkinnosta 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvailet jetsulleen sitä näkyä, ihan taatusti oma kouryhdyskunta siellä majailee, voi yök sentään. Mutta nyt järkytyin ja heti aamulla veistelin miehelle, että nyt meillä onkin uusi hommeli edessä, uunin kouru! Hih olisit nähnyt toisen ilmeen, mutta kiitos tästä tiedosta, en kuule tiennyt.

   Ihanaa, että paketti on jo tulossa ja hyvinkin saattaa jo tänään tulla perille. Toivottavasti tykkäät omasta lempisuihkugeelistä tai hah yhdestä lemppareista.

   Ihanaa jouluviikkoa Salka <3

   Poista
 18. Hyvä muistuttaa tuosta :) Sillä ei kuulu kyllä joulusiivoukseen mutta kerran vuoteen pyrin puhdistamaan ja samalla pestään uuni. Onnea voittajille ja ihanaa jouluaikaa ♥

  VastaaPoista
 19. Tuo on homma, joka jää aivan liian usein tekemättä. Muuten teillä näyttää niin ihanan jouluiselta, että ihan tekisi mieli tulla sinne sohvalle fiilistelemään joulua. Lämminhenkistä joulunalusviikkoa teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ja taitaa meillä olla jouluisa fiilis ympärivuoden. Joskus pitääkin ottaa meillä treffit nelisteen, olisi kivaa <3

   Sydämellistä joulua teille tätien ihanat ystävät <3

   Poista
 20. Siinäpä se! Jää- pakastinkaappi on niin tiukasti kolossaan, että en saa vedettyä sitä yhtään ulospäin. Sormet ei edes mahdu väliin ja se on alunperinkin laitettu liian syvälle. Pitänee pyytää jotain miespuoleista kokeilemaan, josko keksisi jonkun konstin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan saat jonkun joskus apuun, niin kannattaa pyytää. Hyvä vinkki on, jos jääkaapin takaa ei kuitenkaan tule pahaa hajua, niin siellä on varmaan kaikki ihan hyvin.

   Sydämellistä joulun aikaa sinulle <3

   Poista
 21. Oi voi... vielä kun muistaisi... Tai laiskuuttahan se on ollut että en ole jääkaappia tai seun taustaa kunnolla siivonnut. Pitä ottaa vaan siivousvälineet kauniiseen käteen ja toimia. Jahka sohvalta pääsen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih sepä se, tuo sohva on niin lämpöinen, pehmeä ja kutsuva. <3 Sydämellistä joulun aikaa ihana Satu <3 sinun perheelle <3

   Poista
 22. Kyllä sitä jääkaappi tulee siivottua sisältä mutta sinne taakse on minullakin vähän vaikeampi päästä kun on niin tiukasti paikoillaan...täytyy varmaan tarkistaa.
  Hyvää joulun odotusta Tiia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri se ikävyys noissa jääkaapeissa. Sieltä joku kerta joku mies vaan apujoukkoihin tai ystävä <3

   Ihanaa joulun odotusta Marjo <3

   Poista
 23. Täytyy myöntää, että itse pesen kyllä jääkaapin sisältä, mutta se sulattaminen jää miehelle. Mutta en todellakaan muista koska oisin noi kourut ja letkut putsannut, hui!
  No niin nyt mun on pakko pestä se ennen joulua, jotta täälläin ois putipuhdas jääkaappi:D
  Ihanaa viikkoa sinne teille kaikille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja huh, mutta tuli tuosta kauheudesta jotenkin puhdistuneen hyvä mieli ja kelpaa jääkaapissa säilöä jouluherkkuja. :)

   Sydämellistä joulun odotusta ihana kamusein <3

   Poista
 24. Meillä on sellaiset kunnon jenkkikaapit vierekkäin, jääkaappi ja pakastin, on muuten melko siirtäminen kun haluaa sen taustan siivota! Ja tuo lian kerääjä on tuttu omasta jääkaapista. Täksi jouluksi ei jaksettu irrottaa hyllyjä, vaan nopea putsaus suihkeella ja liinalla. Laita pian kuvia tuosta uudesta huonejärjestelystä ja huoneista. Ihanan tsemppaavaa keskiviikkoa sinne joulutouhujen keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se just on kyllä niin paha homma, siirtäminen on suorastaan hullun hommaa. Meillä meni jo tuon yhden kaapin kanssa valehtelematta koko päivä!

   Ihanaa joulun odotusta Heli ystäväin <3

   Poista
 25. Eilen just pesin jääkaapin, mutta arvaapa vaan pesinkö kourua? Enpä tietenkään, ei tullut edes pieneen mieleen. Täytyy ottaa työn alle joulun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh älä välitä, ei meilläkään ole tullut se ikinä aiemmin mieleen, että silleen. Ehtiihän tuota ja jos ei teillä pahaa hajua ole, niin kourussa on varmastikin kaikki hyvin. <3

   Sydämellistä joulun odotusta Belladonna <3

   Poista
 26. Putsasin ja imuroin (ja kuivatin hieman lattiaakin, ei pahasti vettä kuitenkaan) viime loppukesällä, kun olin vahingossa ottanut jääkaappipakastimen töpselin seinästä (piti ottaa mikron) kun lähdin lomalle. Mutta sitä ennen en ole vetänyt koko kaappia esiin... ja nyt siis saa olla seuraavat 10 v.. heko.

  Mutta, sinulla on tosi upea jääkaapin oven koristelu. Niin tasaisesti kaikki magneetit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihana ja hei meilläkin on tuo kouru ollut putsaamatta sen 10-vuotta, että silleen. :) Voi mahoton.

   Sydämellistä jolun odotusta ja kiitos kovasti Orvokko, nuo ovat kaikki sellaisia vintagemagneetteja <3 Keräsin niitä monta vuotta. <3

   Poista