torstai 26. lokakuuta 2017

Herkullinen Evolve luonnonkosmetiikka-arvonta!

Vinkkailin täällä ennen I Love me-messuja itselleni täysin uudesta luonnonkosmetiikkamerkistä Evolvesta ja miten nämä jotenkin aivan erityisesti ihastutti, niin tuoksuillaan, pakkauksillaan ja miten hemmottelevalta tuntuu iholla. Sain mahdollisuuden arpoa yhdelle teistä samaisen setin, jonka sain itsellenikin testiin messuyhteistyönä. 

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve iho-, vartalo- ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla.

Lääkemäiset purkit ovat aina miellyttäneet kovin silmää tai sellaiset vanhan ajan apteekkituotteen oloiset. Meidän tiiliseinäkylppäri onkin täysin sisustettu niin, että nämä Evolve Organic Beautyn kosmetiikkatuotteet sopii sinne, kuin nenu nassuun. 

Sain testiin Daily Defence Moisture mistin eli kosteuttavan ja suojaavan kasvosuihkeen ja aivan suklaavanukkaalle tuoksuvan ihoa heleyttävän Radiant Glow kasvonaamion. Kasvosuihkeessa on kauniin puhdas tuoksu, kuin tuulinen sää joka tuivertaa kukkapellolla. Peukut myös sille, että kasvosuihketta suihkutettaessa, mist raikastaa koko kasvojen ihon yhdellä painalluksella ja itse suihkaus on pehmoinen, kuin pumpuli. 

Radiant Glow kasvonaamio antaa iholle kaunista säteilyä, kuorii ihoa hellästi ja rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää raakakaakaota, joka sisältää runsaasti antioksidantteja auttaen ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon. Raakakaakao sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa, parantavat ihon kosteustasapainoa sekä ihonsävyä. Siinä on myös paljon magnesiumia, C vitamiinia ja omega 6 rasvahappoja. Nämä edistävät solujen korjaantumista.

Manteliöljy sisältää runsaasti A, E ja B vitamiinia ja sillä on voimakkaasti kosteuttavia, pehmittäviä ja ravitsevia ominaisuuksia. Se imeytyy helposti, ei tahmaa ja jättää ihon hoidetuksi. Kookoksenkuorijauhe kuorii hellästi kuolleita ihosoluja pois, jättäen ihon sileäksi, pehmeäksi ja raikkaaksi.
Tämä kasvonaamio on aivan ihana ja antaisin tämän lahjaksi suklaata rakastavalle suklaarasian sijaan, onhan tämä kasvonaamio tehtykin aidosta raakakaakaosta.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT
Arvonnan säännöt ovat seuraavat, yksi arpa kaikille osallistujille ja arvonta päättyy 30.10.2017. Kommenttikenttään olisi kivaa kuulla, luonnonkosmetiikka vai kaikki käy ja onko mainita joku oma lempiluonnonkosmetiikkamerkki ja onko jollekin Evolve tuttu merkki? Onnea tasapuolisesti kaikille arvontaan ja sydämellistä iltaa kaikille <3

90 kommenttia:

 1. Kaikki käy, vaikka luonnonkosmetiikkaa kuitenkin reilusti vähemmän.
  Tää olis kyllä ihana tuote testattavaksi :)
  Evolve on tuttu vaan sosiaalisesta mediasta.

  VastaaPoista
 2. Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, mutta toistaiseksi ei ole juurikaan kokemuksia.
  Evolve ei ole tuttu.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kaikki käy mikä toimii! Ja sama juttu näiden apteekkimaisten pakkausten kanssa,joku niissä viehättää!Oon tota glow maskia himoinnut,että sen verran vaan on merkkinä tuttu.

  VastaaPoista
 4. Melkein kaikki käy itselle. Tosin usein tulee katsottua onko kosmetiikka firmoilla millainen suhtautuminen eläinkokeisiin ja tottakai olisi kiva laittaa hyllyt täyteen pelkkää luonnonkosmetiikkaa,mutta monta hyvää tuotetta on myös ei luonnokosmetiikkana. Evolvesta olen aiemminkin kuullut.

  VastaaPoista
 5. Kaikki käy :) En ole aiemmin tuollaisesta merkistä kuullut :)

  VastaaPoista
 6. Evolvesta olen kuullut ja hyvää! Mukana kivassa arvonnassa🤗

  VastaaPoista
 7. Nimen tunnistan, koskaan en ole käyttänyt. Varmaan ihania tuotteita😊 Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 8. Sekakäyttäjä, vaikka vähän enemmän olenkin luonnonkosmetiikkaan kallellaan ^_^ Evolvea en ole henk.koht. kokeillut. Mutta tykkään esim. Olivia Kleinista :)

  Ihanaa iltaa! <3 salkanposti@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihania arvontoja sinulla on. Itse kuulun kaikkiruokaisiin eli kaikki kosmetiikka käy, jos vain ei allergiaa pukkaa päälle.

  Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 10. Olen yrittänyt siirtyä käyttämään luonnonkosmetiikkaa yhä enemmän ja suosikkini on Boho.
  Evolve on kyllä nimenä tuttu.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Uusi tuote minulle ja voisi sopia kuivalle iholleni.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa, mutta meikeissä käy kaikki :)
  Suosikkeja on monia, mutta Ekopharma ja Naturativ on ylitse muiden. Evolven seerumia olen kokeillut ja se oli kyllä todella kosteuttava!
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kummatkin käy, jos iho vaan tykkää :) Lavera taitaa olla minulle se tunnetuin luonnonkosmetiikka merkki. Naamiot <3
  Ihanaa torstai-iltaa Tiia <3

  VastaaPoista
 14. Jospa mummelinkin iho noista hiukan kirkastuisi, eli arvonnassa olen mukana.

  VastaaPoista
 15. Kaikki käy☺ Evolve ei ole minulle tuttu merkki.
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Tätä en olekaan vielä testannut, joten mukana ollaan :)

  VastaaPoista
 17. kaikki käy. ihanaa tuo evolven naamio! olen yhden purnukan käyttänyt. ja muistakin evolven tuotteista mitä olen testannut olen tykännyt paljon.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Nyt olen ajautunut enemmän luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, ihan siitä syystä kun on löytynyt niin hyviä tuotteita. Evolvea en ole itse vielä kokeillut, mutta kuulostaa oikein hyvältä! :) Argital on yksi omista suosikkimerkeistä.

  VastaaPoista
 19. Mieluiten luonnonkosmetiikkaa, mutta muukin herkälle iholle sopiva käy. Merkki ei ole tuttu.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 20. Tähän mennessä olen kulkenut "molempi parempi"-menetelmällä, valikoiden tuotteet omien mieltymysten mukaan. Ja jos totta puhutaan, mikäli olisin lottomiljonääri, ostaisin vain luomua, luonnonmukaista, lähellä tuotettua ja paikallisten yrittäjien palveluja. Vaan kun valitettavasti ei...kukkaro sanelee myös meikkivalintoja usein, ja se edullisin on harvoin luonnonmukaista.

  Ihanaa kun esittelet uusia tuotteita, saa aina mielenkiinnon heräämään! :D

  VastaaPoista
 21. Merkki ei ole tuttu mutta kokeilisin mielelläni:)
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 22. Minulle ei ole tuttu merkki.joitakin muita merkkejä ollut käytössä välillä luonnonkosmetiikassa. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Käytän kaikkea kosmetiikkaa ihan sekaisin, mutta mieluusti suosin luonnonkosmetiikkaa. Lempparimerkkejä on useita, kuten Madara, Lavera ja Ekopharma :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Tällä hetkellä kaikki käy, mutta suunta on selkeästi luonnonkosmetiikkaan. Lempparimerkkiä ei ole ja tämä Evolve on minulle ihan uusi. Juuri luin uudesta Luontaisterveys-lehdestä yrityksestä nimeltä Luonkos. Käyhän sinäkin tsekkaamassa ;)
  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
 25. Kuulostaa ihanilta tuotteilta, olisi kiva testata. Käytän sekä luonnonkosmetiikkaa että perinteistä, enemmän kuitenkin perinteistä. Lavera on yksi suosikeistani luonnonkosmetiikassa :)
  joulumimminluona@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Pääasiassa käytän luonnonkosmetiikkaa, lempparimerkki varmaan siberica.🙂

  VastaaPoista
 27. En ole tästä merkistä kuullut, lavera on ehkä se suosikkini. Mutta aika laidasta laitaan, kaikenlaista tulee kokeiltua.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Pikkuhiljaa vanhojen tuotteiden loppuessa vaihdan uusia hankkiessa luonnonkosmetiikkaan. Tykkään Mossa-sarjan tuotteista.
  Evolve ei ole tuttu merkki muuten kuin nimeltä.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 29. Enpä ole Evolveen törmännyt mutta ihanalle näyttää ja kuulostaa!
  Pyrin käyttämään paljon luonnonkosmetiikkaa.
  Mm. hiusvärini on aina kasviväri!!

  VastaaPoista
 30. Luonnonkosmetiikka on minun juttuni! <3 Värikosmetiikan puolelta käytän enimmäkseen Bohoa, muutoin on käytössä mm. Laveraa. Evolvesta olen lukenut, mutta omakohtaista kokemusta ei vielä löydy.

  VastaaPoista
 31. Luonnonkosmetiikkaa suosin. Evolvesta kuullut vain positiivista mutta en ole vielä kokeillut.
  suonpera.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Kaikki käy, mutta suosin luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa mm. Yonka-merkkiä. Teen kasvonaamiot yleensä itse luonnonaineista tai savijauheesta. Tuo Radiant Glow kasvonaamio kuitenkin kuulosti todella ihanalta. Voisin kokeilla, jos sitä täällä maakunnissa saa mistään kaupasta.

  VastaaPoista
 33. Kuulostaa niin mielenkiintoiselta että mukaan arvontaan, vaikken ole koskaan Evolvesta kuullutkaan =)

  VastaaPoista
 34. Mun täytyy tunnustaa että olen käyttänyt halpoja ihhan marketin kasvonaaamioita ja sitten meikeissä Lumenea . Mutta olisi kiva testata tuota luonnonkosmetiikkaa

  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Suosin luonnonkosmetiikkaa :) En ole aikaisemmin kuullut Evolvesta... Vaikuttaa mielenkiintoiselta!
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kaikki käy minulle, tykkään kokeilla monenlaista kosmetiikkaa :)
  Evolvesta olen kuullut, mutta omakohtaisia kokemuksia ei ole.
  Mukana arvonnassa ehdottomasti!
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Mulla on yksi Evolven tuote odottamassa kunhan ehtisin vaan aloittaa sen käyttämisen;)
  Evolve merkkinä kiinnostaa kovasti ja monet muutkin luonnonkosmetiikkamerkit:)
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 38. Kaikki käy :). Luonnonkosmetiikkaa en ole vielä niin hirveästi päässyt kokeilemaan, että osaisin lempparimerkkiäni sanomaan. Madaralta ja Laveralta olen jotain kokeillut ja näistä olen ainakin tykännyt - varsinkin Madaran tuotteista :)
  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 39. Mä en ole vielä tutustunut luonnonkosmetiikkaan (olen aina kaikessa vähän hidas perässähiihtäjä...), mutta kovasti olen sitä suunnitellut kokeilevani. Olisi tosi kiva voittaa tässä arvonnassa ja päästä vihdoinkin kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa, jospa saisin siitä kipinän. Olen Evolvesta kuullut tosi paljon kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 40. Harmittaa kun en messuilta tullut napanneeksi mukaan Evolven seerumia, joka oli hyvässä tarjouksessa. Mutta kieltämättä kyllä seerumeita löytyy kaapista jo jonoksi asti, että ehkä se järki oli joka laittoi jarrut päälle :D

  Sekaisin käytän niin luonnonkosmetiikkaa ja synteettistäkin. :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mulle käy kaikki,vaikka yritänkin ostaa enemmän luonnonkosmetiikkaa.
  Evolve ei oo vielä tuttu,olis ihana päästä testaamaan!
  mielettömän kivat noi purkit♡♡

  VastaaPoista
 42. Luonnonkosmetiikka on vasta juuri viime aikoina herättänyt mielenkiintoni. Olisin siis erittäin ilahtunut jos arpaonni suosisi minua 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonnuska on lisännyt kommentin tekstiisi "Herkullinen Evolve luonnonkosmetiikka-arvonta!":

   Ja edellisestä viestistä jäi uupumaan yhteystiedot 😬 nonnalarissa@hotmail.com

   Poista
 43. Ihan uusi merkki mulle! Käy luonnoskosmetiikka ja tavallinen, mutta olisihan se kiva, jos kaikki käytetyt tuotteet olisivat helliä ja hyviä niin iholle, elimistölle kuin luonnollekin.

  VastaaPoista
 44. Kaikki käy, mutta yritän suosia enemmän luonnonkosmetiikkaa. Muiskuja päivääsi <3!

  VastaaPoista
 45. Ei ole vielä suosikki merkkiä luonnonkosmetiikasta löytynyt. Tuo kasvonaamio kuulostaa luksukselta!
  tahrataide@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Ei ole vielä kokemuksia luonnonkosmetiikasta, kiinnostaa kyllä
  seppa.paivi63@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Suosin luonnonkosmetiikka jos mahdollista, mutta olen avoin muillekin :) Tämä sarja ei ole tuttu.

  VastaaPoista
 48. Sekakäyttäjä olen mutta luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa yhä enemmän. Bo-ho ja Madara ovat tuttuja ennestään.Tästä sarjasta ei ole kokemuksia mutta vaikuttaa ihanalta.

  VastaaPoista
 49. Ei ole tuttu tuote eikä muukaan luonnonkosmetiikka. Mielelläni testaisin tätä.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Bohon meikit on ihan ykkösiä, niitä käytän todella paljon! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Eipä ole tuttu Evolven, mutta olisin innokas kokeilemaan, josko tätä vanhaa hipiää sais vähänkin siliämmäksi ☺☺
  Arvonnas mukana kiitos, peukut ja varpaat ylöspäin ☺

  Parhainta perjantaita Sinulle Tiia ♥♥

  VastaaPoista
 52. Ihan uutuustuotteita, mutta kiinnostaa😙Laveraa käytän mutta myös muita, en ehdoton mihinkään suuntaan☺Mukana!

  VastaaPoista
 53. Evolve ei ole tuttu, mielelläni kokeilisin, paljon luonnonkosmetiikkaa on käytössä!

  VastaaPoista
 54. Ihan uusi tuote minulle!
  Kiva olisi kokeilla.
  Mukana kivassa arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 55. Ei ole tuttu, mielelläni kokeilisin :) Luonnonkosmetiikkaa käytän aina vain enemmän.
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Pyrin suosimaan luonnonkosmetiikkaa, mutta en ole ehdoton sen suhteen. Evolve on mulle uusi tuttavuus. :) saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mukana! Kaikki käy, mutta mieluiten luonnonkosmetiikka. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 58. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana, luonnonkosmetiikka on jonkin verran tuttua, tukassa on jo pidempään ollut kasviväri. Evolve on minulle uusi merkki, toivottavasti onni potkii ja pääsen tutustumaan :)Kivaa viikonloppua!
  sartzu ät kymp.net

  VastaaPoista
 59. Käytän hiusten-ja ihonhoidossa ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Evolvea en ole (vielä) kokeillut, kiitos vinkistä! Eniten käytössä ollut Lavera.
  Noille kaikille purkeille olisi käyttöä - kivassa arvonnassa siis mukana
  johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 60. No mähän olen hulluna kaikkiin kivoihin purnukoihin..pojat innostu eilen silmittömästi :) kun sanoin että nyt vartalosavet kroppaan!! Ei ne ollu mukana :) Evolvea en tunne ja luonnonkosmetiikkaa suosin tietyistä syistä..mukana siis

  VastaaPoista
 61. Luonnonkosmetiikka ei oo vielä tuttua. Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 62. Ehdottomasti ennemmin luonnonkosmetiikka, kun niistä tuntuu sopivan mulle suurin osa. "normikosmetiikasta" ei käy kuin harvat hajusteettomat, niitä käytän silloin tällöin, jos haluan vaihtelua. Evolve on vielä tuntematon, mutta kiinnostava kyllä. Omia lempparimerkkejä on mm. Lavera, Mádara.
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Aika pitkälle käytän luonnonkosmetiikkaa, mutta jonkin verran myös muuutakin, kuten tuoksuttomia perusvoiteita. Evolven hyaluronihappo seerumia on tullut käytettä ja siitä tykkäsin kyllä kovasti. Messuilla se olisi ollut tarjouksessakin, mutta ehdin ostaa sieltä jo aiemmin Ekopharman seerumin. Merkkien suhteen mulla ei ole suosikkia, mutta ehkä hieman suosin kotimaisia tuotteita.

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 64. Sekakäyttäjä olen, mutta luonnonkosmetikkaa suosin. Kaapeistä löytyy ainakin Madaraa, Laveraa ja Dr.Hausckaa. Tämä Evolve ei ole tuttu.
  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Olen iloinen sekakäyttäjä, mutta luonnonkosmetiikassa tykkään Nafhasta paljon. Evolve on mulle tuntematon merkki.
  hopeapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Kyllähän luonnontuote vetää reilummin puoleensa näinä päivinä :) Evolve ei ole vielä tuttu, mutta meinaan nyt käydä katsomassa mitä kaikkea heiltä löytyy. Kasvosuihke olisi nyt kovassa tarpeessa, sisäilma alkaa olla jo kuivaakin kuivempi.

  Ihanaa viikonloppua sinulle.
  Lukijana mukana :)

  VastaaPoista
 67. Kaikki käy ja merkki ei ole ennestään tuttu minulle.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 68. Kaikki käy. Mutta jos valintatilanteessa toinen on luonnon kosmetiikkaa, valinta kallistuu sille puolelle. Uusi merkki minullekin.
  jaanaair@gmail.com

  VastaaPoista
 69. ei ole tuttu merkki ekokosmetiikka ja vannon myös kookosöljyn nimeen. myös nivea ja doven ovat ok ja apteekin aqualan. anytime85@luukku.com

  VastaaPoista
 70. Tuote ei ole tuttu. Mielelläni testaisin.
  Arvonnassa mukana.
  Ann A

  VastaaPoista
 71. Oijoi!! Tietenkin mukana, näitähän ihailin jo aiemmin!

  VastaaPoista
 72. Ei ole tuttu, nyt kuulin ensimmäistä kertaa :)
  Mukana arvonnassa!
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Ei ole tuttu.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 74. Evolve on merkkinä tuttu, mutta mitään en ole vielä ehtinyt heiltä testaamaan. Nuo apteekkityyliset pakkaukset miellyttävät minunkin silmääni :) Kuten tiedätkin, niin luonnonkosmetiikka on minulle lähellä sydäntä, mutta ihan sekakäyttäjä olen kosmetiikan suhteen. Ainoa ehdottomuus on se eläinkokeettomuus. Suosikkimerkkinä luonnonkosmetiikasta ensimmäisenä tulee mieleen Mádara, jolla on vaan ihan huikeita ihonhoitotuotteita!
  neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 75. Tutun kuuloinen merkki vaikka käytän myös muutakin kuin luonnonkosmetiikkaa. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Luonnonkosmetiikka ei ole minulle tuttua. Siihen voisin tutustua paremminkin .Mukana arvonnassa.
  tuula.poukari@luukku.com

  VastaaPoista
 77. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 78. Evolve ei ole tuttu. Mieluiten valitsen luonnonkosmetiikkaa

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 79. Ei ole tuttu merkki. Luonnonkosmetiikkaa jonkin verran itsellä on.
  Olisi ihana päästä kokeilemaan tuotetta😊
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Kaikki periaatteessa käy, tästä merkistä en ole aikaisemmin kuullutkaan :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 81. Kaikki käy, ellei tuoksu ole ihan hirvittävän voimakas. Uusi merkki minullekin tämä Evolve. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 82. Essence on vakkarimeikkini, LilyLolo:oon oon just tutustunut ja ihastunut.
  Madara, Dermosil ja markettituotteet yleensä vakkarikäytössähoitopuolella.
  Tuolta Evolvelta olen näytteen verran kokeillut kosteuttavaa seerumia ja kyllä tykkäsin. Oispa onni kerrankin myötä ja pääsisin näitä kokeilemaan :)
  Ihanaa talven odotusta Tiialle.

  Terkuin
  -mari-
  mari.pajunen(at)meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 83. En ole aikaisemmin kuullut tästä merkistä :) Madaraa olen joskus käyttänyt :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 84. Luonnonkosmetiikka= <3

  Evolve on hyvä ja tykkään Lushista <3

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 85. Olen joitakin luonnonkosmetiikkatuotteita kokeillut, mutta en ole löytänyt vielä kohtuuhintaista suosikkia.

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Kaikki käy, evolve on tuttu vain blogeista

  lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 87. käytän sekaisin luonnon- ja normikosmetiikkaa. Evolve ei ole tuttu merkki muuta kuin nimeltä - olisi kiva päästä kokeilemaan :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Luonnonkosmetiikkaa. Evolveen olisi kiva tutustua. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista