maanantai 25. syyskuuta 2017

Tonnikalapastasalaattia ja omenapiirakkaa ja lukijoiden reseptejä

Heippatirallaa. :) Eilen kyselin teiltä hyviä salaattiohjeita ja ajattelinpa sitten jakaa teidän reseptit täällä ja samaan syssyyn yhden suosikkisalaattiresepteistäni. Tonnikalapastasalaatti on sellainen resepti, ettei täyttävyydessään kenties voi salaatiksi aivan kutsua, mutta menkööt nyt sillä nimellä. Salaattia on tehnyt ensimmäisen kerran minulle päälle parikymppisenä hyvä ystäväni ja tässä retrosalaatissa onkin ehdottomasti majoneeseineen kasari/ystäri-piirteitä. 

Tonnikapalastasalaatti maistuu itselleni aina, mutta harvemmin sitä tulee tehtyä näin arkena perheelle, mutta tänäänpä päätin tehdä, koska on kummitellut jo tovin mielessäni ja kielessäni. ;)

Tonnikalapastasalaattiin paras pasta on jyväpasta ja onneksi Myllyn paraskin on jyväpastaa alkanut valmistamaan jossain kohden, sillä aina aiemmin jyväpasta itsessään on ollut oikea metsästettävä pastalajike, jota on löytynyt aniharvoista kaupoista. Moni luulee, että kyseissä salaatissa ulkonäön perusteella on riisiä, mutta riisijyvän muotoinen jyvänen onkin herkullista pastaa. 

Tonnikapalastasalaattiin kuuluu muuten pussillinen herneitä ja ne surautin sulaksi hetkessä mikrossa. Pari purkkia tonnikalaa ja tänään laitoin tonnikalat öljyineen kaikkineen tuomaan lisämakua salaattiin. Yksi iso purjo pilkotaan pieneksi, nippu tilliä ja kaksi maustekurkkua tai suolakurkkua pilkottuna myöskin. Kosteutta ja mehevyyttä salaattiin saadaan tuubillisella majoneesia ja miltei kokonaisella purkilla kermaviiliä. Tänään käytin kummankin suhteen kevytversioita, en tiedä miksi, mutta maukasta tuli siltikin. 

Siinäpä se, valmiina herkullinen tonnikalapastasalaatti kamu Tarun ohjeen mukaan. 

Ohessa vielä eilen teidän vinkkaamia salaatteja tähän mukaan: 


Ehdoton lempparisalaatti (meillä miehen kanssa myös "seurustelun aloitussalaatti", eli jota syötiin kun ekaa kertaa tavattiin :D) : romainea, paistettua kanaa, viinirypäleitä, cashew-pähkinöitä, vuohenjuustoa ja päälle sweet chili-kastiketta!


 Tuiskulan-broisu-nuudelisalaatin löydät täältä.


Savustettua lohta, katkarapuja, kirsikkatomaatteja, kurkkua, ananasta, punasipulia, muutama kananmunan puolikas ja päälle valkosipulikastike ja lisää Leenan salaatteja löydät täältä.


Täällä on ihastuttu kanasalaatteihin...lisänä tuoretta ananasta, raejuustoa, aurinkokuivattua tomaattia...välillä kainuun leipäjuustoa:) mitä milloinkin kaapista löytyy:)


Silputtua makeaa friseesalaattia, paprikasuikaleita, hillo sipuleita, paahtopaisti ja kastikkeeksi:sweetchilikastiketta+kermaviiliä sekasin ja eiku syömään.


Meidän (miehen ja minun) lemppari salaatti on tällainen. Jäävuorisalaatti, broilerin filesuikaleita, kurpitsan siemeniä, fetaa, kirsikkatomaatit, kurkku, herneen versoja.


Kiinan kaali käy parhaiten, tomaatti, kurkku, kranaattiomenaa reilusti, paahdettua sipulia ja joskus tuorettakin, kesällä ruohosipulia ja tilliä ja tietysti fetaa.

Ihan mielettömän paljon kiitoksia kaikille salaattireseptivinkeistä ja lisää vinkkejä saa halutessaan antaa, tämänkin postauksen kommenttikenttään. Tulin teidän vinkeistä iloiseksi ja saimme täällä kotonakin taas uutta potkua erilaisten salaattien tekemiseen. <3 Miltei kaikkien nimet otsakkeissa vievät blogeihin, joten kannattaa kurkata kivat blogitkin samalla. :)



Kun omenapiirakkaa tekee mieli ja sitä on saatava, samalla on pakko myös aina saada vaniljakastiketta omenapiirakan kanssa ja sellaista paksua vanhanajan vaniljaa, eikä mitään vispattavaa Floraa. Tämä omenapiirakka ei kuitenkaan vaniljakastiketta kylkeensä tarvitse, sillä vaniljakastike keitetään itse ja kaadetaan taikinan ja taikinan päälle ladottujen omenoiden päälle. Omenoiden päälle olen myös sirotellut kanelia ja intiaanisokeria ja mikä tahansa muukin ruskea sokeri käy. Pohja on kauramurotaikina, johon nimenomaan kaurahiutaleet tuovat erityisen herkullisen ja miltei keksimäisen maun. 

Omenapiirakka

Pohja: 75g margariinia, 1dl kaurahiutaleita, 2dl vehnäjauhoja ja 0,5dl sokeria.

Vaniljakastike: 75g voita, 1dl sokeria, 2tl vehnäjauhoja ja 3dl kermaa. Keitä kattilalla kunnes kastike saoustuu ja kaada omenoiden päälle. 

Uunissa noin 20-30min ja päälle paahdettuja mantelilastuja. 





Kyllä ruoka vaan on ihanaa ja saa hyvälle mielelle ja vielä, kun te siellä autoitte ja annoitte uusia ideoita salaateiksi, niin tuli valtaisan hyvä fiilis. Kenties juuri sen innoittamana sain minä leipomista inhoava, aikaiseksi omppupiiraan, jonka varmaan joudun syömään yksin, koska ei muu perhe välitä. ;)

Miten siellä maanantai ja nyt saa vinkkailla edelleen salaattireseptejä, mutta hyviä omppupiirakkareseptejä otetaan myöskin vastaan ja yhteen jo tänään törmäsinkin Souliinan blogissa ja ties vaikka sieltä sain myös alitajuntaani kipinän valmistaa itsekin omppupiirakkaa. :)

Ai niin ja ihan hullu juttu vielä tähän loppuun, kun olin herkutellut palan omenapiirakkaa, vatsani oikeasti kirjaimellisesti kurahti iloisesti ja soitteli oikean biisin tai ainakin sävelen, se vasta hullua olikin se, onko teidän massut koskaan rämpäytelleet ihan säveltä?

Aurinkoista iltaa kaikille. <3

55 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeista kaikille niitä jakaneille. Joskus salaatti tuntuu liian tylsältä mutta kyllähän siihen on variaatioita kun jaksaa vaan vähän miettiä :) Tonnikalasalaattia on kyllä tehtävä tässä joku päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, en tajua miten sitä aina urautuu tekemään ihan samoilla kaavoilla, näistä lukijoiden vinkeistä sain salaatteihin ihan uutta potkua.

      Mukavaa päivää <3

      Poista
  2. Oi mitä ohjeita, nyt tulee valitsemisen vaikeus mitä kokeilen ekana.

    Valoisaa ja maukasta viikkoa Tiia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä juuri, mutta hei onhan onneksi näitä päiviä. <3 Muiskis Taru <3

      Poista
  3. Jyväpastaan en ole itse tainnut koskaan törmätä, pitääkin seuraavalla kauppareissulla tarkemmin tsiigailla osuisiko silmään :) Salaattiinkin saisi hyvin vaihtelevuutta, mutta jostain kumman syystä siinäkin tulee valittua herkästi aina ne samat raaka-aineet :D

    Ihanaa viikonalkua, täälläkin ehkä pikkuhiljaa aletaan olla elävien kirjoissa, ehkä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jyväpasta toimii ihanasti salaatin kanssa, koska sitä saa juuri sopivasti suuhun kaikkia makuja. :)

      Ihanaa kuulla Mira ja toivottavasti paranet pian täysin <3

      Poista
    2. Hyvältä alkaa vaikuttaa, perjantaina saisi ompeleetkin poistettua ja pääsee ehkä pikkuhiljaa kropankin ihoa paremmin huoltamaan :)

      Poista
    3. Voi eihhh <3 En tiedä muuta, kuin olen kokenut keisarinleikkauksen, joten jotain jyvää on on leikkauksesta. Zemppiä Mira <3

      Poista
  4. Pitääpä tuolta muutamaa kanasalaattia testailla :)
    Ihanan paljon uusia reseptejä. Omppupiirakka vaan kuuluu syksyyn, nam!
    Ihanaa maanantai-iltaa Tiiuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun tuli teiltä kaikilta uusia ideoita, kiitos sinulle Outi ja ihanaa viikkoa <3

      Poista
  5. Oi miten herkullisia ohjeita!
    Tässä maha alkoi ilmoittelemaan, että olisi saatava jotain murua rinnan alle. Onhan jo edellisestä kerrasta useampi tunti ;)
    Kivaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi toivottavasti oli nautinnollinen iltapala <3 Ihanaa viikkoa Milli <3

      Poista
  6. Hyvä, että muistutit jyväpastasta, jonka olemassaolon olin unohtanut. Kiitos siitä ja ohjeesta, samoin kiitos muista ohjeista. Omppupiirakka kuuluu syksyyn. Vatsani on äänekäs, mutta epämusikaalinen. Hyvää illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa ja juu itsekin unohdan sen olemassaolon usein. :) Hih täälläkin on normaalisti epämusikaalinen, mutta eilen meni ja rämpäytti vallan sävelen, se oli merkillinen juttu ja olisin toivonut, että asiaa olisi ollut joku todistamassa. :)

      Ihanaa päivää Kirsti <3

      Poista
  7. Tonnikalapastasalaatti on todella herkullista, mutta sitä tulee tosiaan tehtyä liian harvoin - tällä viikolla vois kyllä tehdä... kiitos muistutuksesta :D

    Aurinkoista viikkoa Tiia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa ja taidanpa nyt mennä muuten itsekin nauttimaan sitä, on ihanaa myös leivän päällä ja siihen vaan päälle voita tai margariinia.

      Ihanaa päivää Marru <3

      Poista
  8. Herkullisia ohjeita, kiitos!
    Mä silppua tavallista kaalia ja makeaa chilekastiketta ja sitten lisäilen mitä kaapista löytyy: säilykkeitä, tomaatia, kurkkua, raejuustoa jne. Joka kerta erilainen säilyvä salaatti. Kaupassa käyn harvoin eli muut salaatit ei säily.
    Mukavaa jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh hei kaali on mielenkiintoinen ja se varmaan säilyy paremmin, kun vihersalaatti tosiaan lätsähtää vuorokaudessa. Kiitos kovasti tästä vinkistä Marketta. <3

      Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

      Poista
  9. Kesän grillailujen/herkkujen jälkeen täällä kyllä salaatit maistuu:) Kiva on vähän kevennellä kun sitten taas jouluna tulee ahmittua herkkuja kunnolla:) Hyvältä näytti ja kuulosti herkut♥ Omenapiirakkaa ei vielä tänä syksynä olekkaan saatu..tänne meidän suunnille tuli kovin vähäisesti omppu satoa:) Kaunista alkanutta viikkoa sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu jouduin ostamaan omput vallan kaupasta, koska rempan yhteydessä mies antoi kaataa meidän omppupuun, apuva! Ja kun näin kaikilla somessa omenapiirakoita, niin alkoi niin kamalasti tekemään mieli.

      Ihanaa viikkoa Päde <3

      Poista
  10. Mieletön postausidea ja nythän tuolta tuli taas monta omaakin arkea helpottavaa kombinaatiota ja reseptiä! Arvaas olenko syönyt opiskeluajoilta saakka tonnikala-pastasalaattia (ihan parasta), omaan versiooni lisään myös omppua ja emmentaljuustoa ; )
    Ja kyllä, vatsa (onneksi) murahtelee tyytyväisyyttänsä, kun tulee niin hyviä makuja maisteltua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli <3 Tosi kiva saada muiden salaattivinkkejä, koska olen niitä kovasti vailla, tehdään aina hieman samanlaisia. Täällä tullut monen monta uutta hyvää ideaa meille viemään salaatit taas uuteen nousuun. :)

      Emmentaljuusto on ihana salaatissa ja on niin harmi, että olen allerginen raaoille omenille, snif.

      Hih juu eilen massu vallan soitti sävelen, aikamoista. .)

      Ihanaa päivää Heli <3

      Poista
  11. Oi mikä ihana omppupiirakka❤ Salaatteja tulee paljon syötyä kesällä, mutta ei niitä syksylläkään kannata unohtaa. Tai yleensä kyllä syödäänkin jonkinlaista salaattia pastan tai riisin sijaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja juuri lihan kanssa on kiva syödä salaattia perunan ym. sijaan. Kiitos Tuuli ja ihanaa päivää <3

      Poista
  12. Kiitos salaattivinkeistä! Niitä ei koskaan ole liikaa ja kiva kuulla miten muut salaattinsa tekevät. Mukavaa alkanutta viikkoa Tiia ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin oli ihanaa, kun ihmiset vinkkaili omia lempparisalaattireseptejään, tuli valtavan hyvä mieli.

      Ihanaa viikkoa Marjo <3

      Poista
  13. Ihanan kuuloisia salaattiohjeita. Kiva saada uusia ideoita, helposti tulee aina laitettua samoja aineksia salaatteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina samat täälläkin, oli tosi kiva saada uusia vinkkejä. Upeaa viikkoa Belladonna <3

      Poista
  14. Kääk, mihinkä kommenttini katosi

    Tonnikalapastasalaattia pitää heti huomenissa tehdä ja tuo Sinun omppupiirakka kuulostaa suorastaan herkulta. Luinkohan oikeen, ettei muu perhe välitä ☺ Oliskohan sitä viä jäjellä, jos tulisin "syömäkökkähän"
    No meillä syödään huomenna omppujälkkäriä. Kun tulin illallla kotiin, oli pöydälle ilmestynyt jälkkäri ja viesti "ei paistettu saat itse paistaa" kiitos tyttären.

    Hyvää yötä ja kauniita unia Tiialle ♫♥♫

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi itku kun nuo kommentit välillä katoaa, mrrrr... <3 Kurjaa, mutta kiitos kun jaksoit kirjoitella uudelleen, ihana sinä. <3

      Juu ei muu perhe välitä, mutta mies yllätti ja söi eilen, mutta lapset ei tykkää, ihan hassua, tuo kun on oikea herkkujen herkku. <3 Hih olisi jäljellä miltei koko piirakka, kunpa asuisitkin tässä naapurissa, olisi ihana <3

      Ihana tytär ja miten liikuttava viesti, paistamista vaille valmis, no siihen pystyy ja jaksaa, kun toinen on tehnyt koko työn. Ihana äiti, ihana tytär.

      Muiskuja viikkoon ihanuus <3

      Poista
  15. Kiitos pastasalaatti-ideasta, lähdin heti mielessäni kehittelemään kasvisversiota :D Mietin, et saattais myös pavuilla toimia kivasti. Ja siihen vaikka fetaa sekaan, hmmm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimis ja feta, ah nam. :) Kivaa päivää Nella <3

      Poista
  16. Mä olen tehnyt evässalaatiksi Meetvursti-pastasalaattia, jonka ohjeen olen löytänyt täältä: https://www.yhteishyva.fi/reseptit/meetvursti-pastasalaatti/04697.

    Itse en herneistä välitä joten ne olen jättänyt pois, kastikkeena käyttänyt Creme Bonjour pippurisekoitusta. tämän siis olen sotkenut ainesten sekaan. En ihan koko purkkia.

    Mutta hyvä muunneltava resepti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja kävin heti kurkkaamassa, kauniin värikäs ja herkullinen salaatti ja juuri kiva tuo chilikastike siihen creme fraichen ym. kanssa, nam!

      Loistava vinkki tuo Creme Bonjour, miten en ole ikinä tajunnut sitä käyttää, tuhannesti kiitoksia vielä siitä.

      Kivaa, taas tuli uusia vinkkejä, kiitos kovasti sinulle Hertta-Viola ja aurinkoa viikkoon <3

      Poista
  17. Voi, mie niin tykkään salaateista. Tonnikalariisisalaatti on taas mun yks lempparini ja lohisalaatit, nami.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin, nam ja arvaa kuka veti aamupalaksi tuota pastasalaattia ;) Ihanaa päivää ihana <3

      Poista
  18. Mun on tehnyt monta päivää mieli salaattia. En ole vaan saanut aikaiseksi. Tästä postauksesta tuli taas uutta inspiraatiota. Josko meillä tänään vihdoin syötäisiin jotain herkkusalaattia. Nyt vaan pitäisi valita minkälaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nyt vain tekemään, tästä postauksesta iski oikea salaattikuume, niin kivoja vinkkejä on moni laitellut tänne. <3 Herkullisia hetkiä Minna <3

      Poista
  19. Ihanat herkut sinulla. Teen itsekin tonnikalasalaatin pastan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ne niin toimii <3 Ihanaa päivää Marja <3

      Poista
  20. Kiitos ihanuus <3
    Olipa mukava saada itsekkin uusia ohjeita!
    Tänään tehdään tonnikalapastasalaattia :)
    Me ollaan lähdössä veneellä saaristoon, pitäisi tulla kaunis ja lämmin päivä.
    Halauksia tiistaihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jihuu ihanaa kuulla, että teett <3 Teidän seikkailuja on niin kiva seurata instassa, ihana tehopari olette kyllä. <3

      Muiskuja ja kivaa saaristopäivää <3

      Poista
  21. Mun lemppareihin kuuluu tällainen salaatti, jota tosin ei viitsi alvariinsa tehdä, kun noi granaattiomenat on niin työläitä ja sotkuisia käsiteltäviä ja halloumeista tulee kauhea jano, mutta kumminkin :D.

    Pohjalle tammenlehväsalaattia (voi tietty olla muutakin) ja päälle viinirypäleitä, punasipulia, granaattiomenan siemeniä, grillattua halloumia, pekaanipähkinöitä ja balsamico-kastiketta. Ja kaveriksi lasiin tietty viiniä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Annukka tästä, aina unohdan nuo granaatinomenan siemenet, jotka ovat järkyttävän hyviä, mutta todellakin raivostuttavia laittaa. Halloumi on ihanaa ja sitähän sitten klassisesti mansikoiden ja balsamicon kanssa on tullut natusteltua ja siihen vielä juuri salaattia ja viinirypäleitä. Mies rakastaa pähkinöitä ja tykkään niistä minäkin, joten tämä salaatti kuulostaa kuules sellaiselta, että mies rakastuisi tähän. Granaatinomenan siemenet meinaan olisi hänelle varmaan uutta twistiä. Viini tietty kylkeen. <3

      Kiitos ohjeesta ja ehkä jaksan lähteä tuon sottuhomman kanssa taikomaan tätä sinun salaattia ja ilahduttaa miestäni.

      Huisin kivaa päivää ja kiitos <3

      Poista
    2. Arvelinkin, että saattaisi olla ukkelin mieleen, joten kiitos tästä positiivisesta palautteesta :)

      Kerran erehdyin laiskuuttani ostamaan niitä granaattiomenan siemeniä cittarin pakastealtaasta ja tuulettelin jo, että oujee, tässäpä pelastus, mutta en voi parhaalla tahdollakaan suositella. Jostain syystä ne pakastetut siemenet todellakin tuntui ihan vaan siemeniltä, eikä hedelmäisiltä ollenkaan. Sama olisi syödä hiekkaa pihalta :D

      Poista
    3. Ohhoh hyvä tietää tämäkin, sillä minä kyllä mielelläni aina oikaisen jos vaan voin. ;) Siemenet vaan ovat niin mielettömän hyviä ja ihanan makeita ja toimivat salaateissa tosi kivasta ja juu aina olen syönyt vain muiden tekemää, kuinkas muuten. Mutta ukkeli ilahtuisi kyllä tälläisestä salaattiylläristä, kun ei kotona illalla muuta söisi, kuin salaatteja.

      Ihanaa päivää Annukka <3

      Poista
  22. Salaatit ovat niin ykkösiä! <3 Oma lemppari lienee se, mihin tulee porkkanaa, kurkkua, salaattia, kurpitsansiemeniä, paistettua lohta ja wasabikastiketta, oi joi joi. Ja kurkut ja porkkanat ohuiksi juustohöylällä! En olekaan saanut vielä ollenkaan omppupiirakkaa tänä syksynä, pitäisiköhän tehdä...! Aurinkoista tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh ihan huippuvinkki tuo wasabikastike, rakastan wasabia, voisin uida siinä ja välillä sushia syödessä tulee ihan höyry nenästä. Ikinä en ole kotona muistanut käyttää wasabia lohen kanssa, mutta ehkä nyt muistan. :)

      Aurinkoa sinnekin Katja <3

      Poista
  23. Kiva kun kokosit ideoita/reseptejä meille muillekin. Sain heti pari ideaa arkiseen ruoanlaittoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ihanaa ja mitä tämä postaus olisi ollut ilman teitä, ei mitään. Ihanaa kun ihmiset lähti jakamaan omia reseptejä. <3

      Muiskuja Kaisa <3

      Poista
  24. Jaettu ilo on paras ilo ♥Itseasiassa osa mun bloggauksen aloitusta oli ns somekiukku siitä kun eräs fb-kaveri kehui tekemäänsä suppilovahverohilloketta muttei suostunut jakamaan reseptiä!? Mä en vieläkään tajua miksi, multa ei ole tosiaankaan pois jos jaan resepsejä muille. Mutta toki jokaisella on myös oikeus omiin pikku salaisuuksiiinsa, hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh ja hei hauskaa kuulla bloggaamisesi syy, vaikka se onkin outo meinaan kamusi taholta. Itsellekin on käynyt kahdesti elämässä noin ja hei muistan molemmat kerrat, vaikka toisella kertaa olinkin teini. En vaan ymmärrä, tietenkin iloa pitää jakaa, olen ihan pihalla, miksi joku haluaa pitää jemmassa jonkun reseptin, etenkin jos ei ole kyseessä huippukokin luomus tai coca-colan tarkkaan varjeltu salaisuus. Eittämättä minulle tulee tälläisestä hämärät vibat, ei voi mitään, koska totta mooses pitää jakaa reseptit kaikille! Hih eli hyvä sinä, tosi hyvä syy aloittaa blogi. <3

      Juu ja jokaisella on toki oikeus salaisuuksiin, vaikka ihan ei mene kupoliin, että miksi. Tulee fiilis, että halutaan ettei toinen pääse briljeeraamaan samalla herkulla, että se on toisen hehkutusherkku. Ymmärrän tämän siis hyvin, jos on huippukokki kyseesä, mutta että peruspirkko, hih. Mutta mutta, omalla kohdalla ainakin kävi niin, että nämä jotka eivät kertoneet, niin ihan hetsilleen ne reseptit siihen aikaan oli vallan lehdistä luettavissa, eli turhaan jemmasivat, eivätkä alunperin olleet edes heidän omia reseptejään.

      Muiskis <3

      Poista
  25. Ihana kommenttien koonti-bloggaus! Se on pidettävä nyt salaattiviikko, tuo tonnikala-satsi kuulostaa suorastaan syntisen hyvältä. Kalapohjaisia salaatteja tulee tehtyä äärimmäisen harvoin, vois laajentaa kokkailurepertuaaria sen suhteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piia kiitos ja hei täytyy heti korjata ja linkata blogisi myös tuohon reseptiin, kirjoittaessa jotenkin ei langat yhdistynyt, että olet bloggaaja, mutta minähän tulin sitten profiilisi kautta blogiasi kurkkimaan ja liityin lukijaksi. :) Tonnikalasalaattia on nautittu kahtena päivänä ja vielä tänään uppoaa, nam.

      Ihanaa päivää. <3

      Poista
  26. Ihania salaatteja<3 Viime aikoina mieli on tehnytkin salaattia (tosin aina vähän ruokaisempaa kuten kana, katkarapu tms), ehkäpä se on tämä syksy. Meillä tehtiin taannoin jättikatkarapusalaatti jossa paistoin katkat pannulla chilin, pippurin ja suolan kera, salaattiin avokaadoa ja kirsikkatomaatteja ja salaattisekoitus, päälle sitruunamehua ja hyvää oli!

    VastaaPoista