maanantai 27. maaliskuuta 2017

Blogi täyttää tänään 3-vuotta!Tälläisissä tunnelmissa blogi täyttää tänään 3-vuotta ja tuo soffa jolla Samu tänä aamuna taas luvatta makoili, oli se sohva, jossa istua törötin 3-vuotta sitten, suhauttaessani ilmoille ensimmäisen postauksen. Sanoin miehelleni eilen, että miten voi olla 3-vuotta, pikemminkin 2-vuotta. Mies tuumi, että sehän on hyvä asia, että tuntuu vaan kahdelta vuodelta. 

Mitä kaikkea on sitten tapahtunut kolmen vuoden aikana? Merkityksellisimpinä, olen saanut aitoja uusia ystäviä ja paljon virtuaaliystäviä, joita kohtaan tunnen sielunystävyyttä. Olen erittäin onnekas ja kiitollinen, että niin moni viisas, sydän kultaa oleva ja sielukas ja aito nainen ja muutama mieskin on löytänyt blogini pariin. 

Olen myös otettu monista yhteistyökumppaneista, jotka ovat ottaneet lämpimästi minunkin ikäisen bloggaajan vastaan ja mielestäni blogimaailmassa vähemmän esiintyy ikäsyrjintää, kuin esimerkiksi tavallaan aikakauslehdissä. Aikakauslehdissä mainostaa nuoret ja kauniit, blogissa blogin edustama henkilö, ikään, sukupuoleen ja ulkonäköön katsomatta. 

Sivuilmiöinä olen päässyt kivoille reissuille, yöksi Messukeskukseen, perustanut Pinkit korkokengät Maijun kanssa Tädit tubettaa kanavan ja vielä omakin tubekanava on heräämässä eloon nimeltä Tiia K. Saan kuulua 40+ blogiyhteisöön, jossa on aivan mielettömän hyvä henki ja joka on myöskin tuonut ystäviä ja paljon kivoja happeninkejä elämään. 

Blogi on myös toiminut äärimmäisen terapeuttisena. On ollut mahdollisuus purkaa sydäntä vaivaavia asioita ja saada aivan valtaisasti tukea teiltä lukijoilta ja muilta bloggaajilta. Koenkin koko blogin ytimen olevan yhteisöllisyydessä.

Kommentteja blogiin on tullut 55000 ja siitä puolet on omia vastauksia kommentteihin, jos ymmärsin oikein eli huiman paljon on kommentoitu ja kommentteihin vastattu. Ilmankos vuoden ikäisestä läppäristä on kaksi kirjainnäppäintä haljennut ja kynnet heh liuskoittuu. Postauksia olen rustannut 1129 kappaletta eli yli yhden postauksen per jokaikinen blogipäivä. Kärsimättömälle luonteelleni aika hyvin. Jossain kohden blogi ylitti miljoonan sivulautauksen verran, joka oli aikamoinen rajapyykki tämän ikäiselle bloggaajalle alle 3-vuodessa. 

Luvuista kuitenkin viis, tärkeintä olette te ja tänään kyhään täällä kotosalla arvonnan blogin 3-vuotissynttäreiden kunniaksi ja julkaisen arvonnan huomenna. Mitä sinne arvontavoittoon sitten sisältyy, tuumin että suklaata ja kosmetiikkaa, asioita joista minä pidän ja varmasti moni muukin siellä. :)

Kiitos kaikille, jotka olette siellä, te jos ketkä olette muovanneet blogia yhdessä kanssani, sellaiseksi kuin se on tänä päivänä. Ukkeli jossain kohden tuumi, että enkö ole jo tuosta ja tuosta asiasta ole jo kirjoittanut, etten vaan toista itseäni. Tuo toisto on taatusti aikamoinen rotanloukku, mutta minkäs teet, olen vain yksi ihminen, joten todennäköisesti tulette jatkossakin näkemään sitä samaa mitä ennenkin. :)

Alla vielä ihan ensimmäinen postaus 3-vuoden takaa ja eniten tuossa 3-vuoden takaisessa postauksessa ketuttaa, että ikä on selkeästi tehnyt tuhoja nassulle, lippaluomet ym. ja kurjimpina suupieliin on tullut inhat rypyt, jos en hymyile, näytän surulliselta. Kilojakin on selvästi tullut, huoahh..  Noh mutta ensi vuonna 50v, pakko se on kuulkaas vanheta. 

Mahtavaa maanantaita kaikille ja täällä nämä blogisynttärit alkoi hieman ärsyttävissä merkeissä, sillä tuli valvottua koko yö vatsan merkillisten kivistysten vuoksi, ehkä tämä blogi-ikääntyminen sitten jännitti niin maar mahottomasti. :) Hulluinta muuten, että eilen oli tuo alla olevan kuvan raitapaita päällä, mutta nyt se on vähän niin kuin napapaita, jostain syystä nousee kummasti ylös. 


Tässä olen minä keski-ikäinen, 163cm pitkä ja kiloja niin paljon, että kerron niistä enemmän jahka lukumäärä on pudonnut kymmenyksen. Eli mitä todennäköisimmin en koskaan.


Päätin osallistua ylläolevalla kuvakollaasilla Vichy Dermablend kisaan, koska Dermablendin tulisi olla se kaikkien aikojen peittävin meikkisarja, joka taikoo ihoni hehkuvan kauniiksi. Siis minun keski-ikäisen? Laitoin kisakupongin vetämään kuvitellen, että onpa tässä aito näkemys meikin parantavasta voimasta. Tämä keski-ikäinen ei vain ottanut huomioon sitä seikkaa, että nuoret ja kauniit ovat myös taitavampia. Kuvani on suorastaan alkeellisen nolo näiden tekniikan ihmelapsien taituroimien kuvakkeiden joukossa.  

Mitä oikein muutenkaan  kuvittelin itsestäni, ei kai kukaan muutenkaan valitsisi voittajaksi keski-ikäistä? Vai valitsisiko? Onko meillä keski-ikäisillä mitään mahdollisuuksia noin ylipäänsä?  Sitä olen blogini kautta selvittämässä.

Keski-ikä on tila joka vain tapahtuu, hiipii salakavalaa kuin uni. Huomaat täyttäväsi lomakkeita ja ikää kysyttäessä, et tiedä mitä vastata. Minähän juuri olin 30-vuotias, nyt joudun täyttämään rastin kohtaan 40+ tai mikä omituisinta 45-50. 

Huomaat valokuvista, että vain hymyillessä näytät vähemmän väsyneeltä, että nenäsi on kasvanut satuja kertovan Pinokkion lailla, että hiuksistasi koostuva ponihäntä on vain ohut siima,  nappi 
kiristää
navan kohdalta  ja kengän kokokin on kasvanut yhdellä, koska sinulle on kasvanut LIIKAVARPAAT!

Paino ei putoa, vaikka söisit vain pillillä imutettavia ruokia, vaikka rehkisit kuinka urheiluareenoilla! Kuulostaako tutulta? Toki meitä keski-ikäisiäkin on nuorekkaita versioita, kauniita, sorjia, ihot ihanaisen persikkaisia. Tämä blogi kertookin vain tämän keski-ikäisen seikkailuista keski-ikäisyyden viidakoissa. Ketään loukkaamatta, nuoria, vanhoja, keski-ikäisiä, sillä mikä ei ole takana, on vielä edessä.139 kommenttia:

 1. Mitä, vasta kolme vuotta. Blogisi ja sinä Tiia tunnutte vanhoille tutuille vuosien takaa, kuin olisi aina tuntenut. Onnea ja moninkertaisesti vuosia lisää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja aurinkoa sinun viikkoosi <3

   Poista
 2. <3 <3 <3 kolme sydäntä, yksi jokaiselle vuodelle! Onnea ja pitkäääääääää ikää blogille(-kin)! toivoo, Heidi xxx

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea kolmevuotiaalle. Kiitos kun kirjoitat ja siitä, miten kirjoitat. Juttujasi on mukava lukea ja niihin on niin helppo samaistua. Aurinkoista viikkoa muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Tinsku ihanuuspakkaus ja muiskuja keskiviikkoon <3

   Poista
 4. Tuhannesti Onnea Ihanainen <3. Mielettömän työn (postauksia) olet jo laittanut maailmalle ja mielettömästi niistä on tykättykkin eli tarvetta on ollut juurikin aikuisen naisen näköiselle blogille. Minä olen seurannut mukana vasta puolen vuoden ajan, mutta aiheesi ovat minut jo koukuttaneet mukaan jutskailemaan. Aurinkoista synttäripäivää blogillesi ja tulkoon sillekin täysi-ikä joskus vastaan (eli mainioita vuosia paljon lisää). Pusut ja halit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sari kiitos tuhannesti ja hurjana pusuja sinne ja halit myös <3

   Poista
 5. Onnea 3-vuotiaalle <3 Mitenkähän itse kuvittelin, että olet blogiasi pyörittänyt pidempään - niin ammattimainen meininki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullako, olen ajatellut olevani armoton tumpelo ja blogi sellainen sillisalaatti. Kiitos niin paljon ihana Mira <3

   Poista
 6. Sydämelliset onnentoivoitukset mun lemappari blogille ja sinulle ihanainen Tiia! <3

  VastaaPoista
 7. Onnea blogillesi! :) Ja pitkää ikää. ;)

  VastaaPoista
 8. Mää niin muistan noi ekat kuvat. Ihan kuin olis ollut vasta eilen.

  Paljon Onnea 3-vuotiaalle nyt ja aina <3. Mutta sen verran pakko säätää, että 50 v EI ole vanha. Korkeintaan viisas :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ei ole vanha tietenkään ja oma ukkeli on jo 50v ja ihan nuori varsa vielä. <3 Kiitos niin paljon Annukka ja muiskuja <3

   Poista
 9. Hirmuisen paljon onnea 3-vuotiaalle, tulkoon ihania blogivuosia vielä paljon lisää. Ja Annukan kommenttiin täytyy yhtyä, vaikka en itse ole vielä lähimainkaan viiskymmpinen :D Mutta tunnen eräänkin viisaan 50v bloggaajanaisen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niinpä ja oma ukkeli on jo 50v eli ei ole ikä eikä mikään, varsinkaan oman 95-vuotiaan mummini mielestä. ;)

   Ihquisaa päivää Tuija <3

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Viltsu ja aurinkoa sinun päivään <3

   Poista
 11. Mä olen kirjoittanut blogia vuodesta 2014 ja mietin mihin vuodet ovat vierineet. Tuntuu, että sunkin blogi on ollut aina olemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih en vaan tajua ja meillähän on sitten saman ikäiset blogit. Ihanaa päivää Maija <3

   Poista
 12. Paljon onnea! Blogisi on ihana ja lämminhenkinen. ❤

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea ihanalle blogille ja monta, monta antoisiaa vuota lisää:)

  VastaaPoista
 14. Onnea! Blogisi on ihana! Ja hassua tämä virtuaaliystävyys että se on mahdollista :) Meidän blogiin tulee kolme vuotta täyteen toukokuussa :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan saman ikäiset blogit ja sinä emäntä ja teidän niin ihanat kissut tunnutte niin tutuilta <3 Ihanaa viikkoa ja kiitos niin paljon <3

   Poista
 15. Onnea 3-vuotiaalle Keski-ikäiselle! :D <3

  Ja aaaah tuo Samu <3 <3 <3 Kuva kertoo, että kyllä siinä saa olla. Niin raukeeta. Hyvä meininki, Samulla ja blogissa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi Samppa on ominut ja ei sille vaan mitään voi. Kiitos ihana Ninski ystäväin <3

   Poista
 16. Onnea kolme vuotiaalle ja sen ihastuttavalle perustajalle. huimia lukemia olet saavuttanut tuon kolmen vuoden aikana.

  VastaaPoista
 17. Onnea 3-vuotiaalle ja aurinkoista maanantaita! <3

  VastaaPoista
 18. Oikein paljon onnea blogille ja sulle <3 Ihanan yhteisön oot saanut luotua ja tulee aina hyvä sekä kotoisa fiilis, kun täällä vierailee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ihanuuspakkaus kultakimpale <3

   Poista
 19. OI miten nopeasti aika menee hyvässä seurassa ja kun on mukavaa, onnea kolmevuotiaalle, juurihan luin ensimmäisen postauksesi... Ja vau mitä lukuja! Niin ja viisikymppinen on tänä päivänä parhaassa iässä, usko pois, saman ikäisiä kun ollaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon pois, ukkeli on jo 50v <3 Kiitos niin paljon ihanainen Anu ja aurinkoa sinun päivään <3

   Poista
 20. Paljon Onnea 3-vuotiaalle blogillesi!! Blogisi on tavoittanut näiden kolmen vuoden aikana hurjan suosion. Hienoa Tiia ♥ Itseäni viehättää blogissasi sen aitous ja rehellisyys. En erityisemmin pidä ns. kiiltokuvablogeista. Vaikka blogeissa ei aina voi kirjoittaa ihan kaikesta, minusta on hienoa, että olet kirjoittanut myös niistä pettymyksistä, suruista ja murheista.

  Kiitos Tiia blogistasi! Minulla on ollut ilo tämän yhteisen harrastuksemme kautta tutustua sinuun. Menestystä ja paljon lisävuosia blogillesi jatkossakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Krisse, täällä ollaan taas niin herkillä, että itkuhan tässä tirahti. Viime aikoina on tullut sellainen lämpöinen tunne, että olen saanut sinusta sydänystävän. <3 Aurinkoa viikkoosi ja toivottavasti flunssa talttuu pian <3

   Poista
 21. Paljon Onnea 3-vuotiaalle blogillesi!!! <3 Näytät raikkaalta ja kauniilta, molemmissa kuvissa,tyttömäinen tähtisilmä olemuksesi huokuu sinusta joka tapauksessa- hymyilit tai et. :) Ikää tulee juu, mutta onneksi me saadaan olla keski-ikäisinä just tämmöisiä tässä someajassa. Kiitos paljon rohkeudestasi, ja odotankin että mitähän jännää tästä kaikesta vielä tulee lisää teille, sinulle, koska sehän vaan jalostuu tämä homma. 50veet ne vasta onkin suosiossa. Heh, täällä kans yks 160cm, ihmettelen asiaa koska minustahan piti tulla 176cm. Noh, hyvä näinkin on kipittää hahhaa ja viiden vuoden päästä minäkin olen 50!:D (innolla odotan).Iloa, menestystä, lahjarikasta aurinkoista blogisynttäripäivää! <3 Iloisin terveisin; 45v.Maria-Amanda :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Maria-Amanda ja instasta ollaan taidettu löytää toisemme <3 No sano muuta, oma äitini on 174cm, niin miten meikäläisestä tuli tälläinen tappi.

   Hih todellakin jalostuu ja lopulta ollaan jalokivia, kun aika meistä jättää. <3

   Ihanaa viikkoa ihanuus ja kiitos <3

   Poista
 22. Paljon onnea 3-vuotiaalle blogillesi!💐
  Ja ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 23. Onnittelut ihanalle Tiialle ja blogillekin tietty :)
  Mä olen joskus kommentoinut miehelleni, että onneksi meillä naisilla on meikit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin onneksi on <3 Ihanaa kitos niin paljon sinulle <3

   Poista
 24. Kovasti onnea! Ekaks; luulin jostain syystä että blogisi on ollut jo kauemmin. Toiseks; et voi vielä lähestyä viitäkymmentä, näytät vasta nelikymppiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummo kiitos tuhannesti ja ensi vuonna kajahtaa 50vee. :) Ihanaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 25. Onnittelut :) Kyllä sulla on hurja postaustahti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin hieman ihmettelin samaa, kun olen niin kärsimätön luonne, että miten on mahdollista. :) Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 26. Onnea, Onnea Tiia♥♥♥

  Nauroin taas kun luin noita juttujasi ja nyt just kurmii eniten tuo paino. Takuulla oma syy, sillä mies lähti äsken kylille ns. pikkuostoksille ja kirjoitin listaan ekaksi, että 'Pågenia'. Siis sellaista kanelipullaa. Äitikään ei ikinä juo teetä tai kahvia ilman pullaa tai kakkua...Miksi mun täytyisi.

  Maan vetovoima on kirottu!Meinasin taas repiä passikuvani, kuten olen joskus tehnyt, mutta tajusin, että se toinen voikin olla vielä tätä huonompi:) Ja mitä välii, miltä passissa näyttää, mutta kyllä se jotenkin masensi.

  Ihanaa jatkoa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan Pågen sentäs ja heti menee koko pussi, ne on liian hyviä. :)

   Hih hyvin naulittu, niin entäs jos se seuraava passikuva onkin huonompi ja hei sehän taatusti on, kun ikää pukkaa.

   Kiitos ihana ystävä Leena <3

   Poista
 27. Onnea kolme vuotiaalle blogillesi. Aika alusta asti olen seurannut sun blogia. Kiitos kun oot myös mun ystis ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Outi ja kiitos kun sä olet mun ystis <3

   Poista
 28. Hurjasti onnea sinulle ja blogillesi Tiia <3
  Olet esikuvani ja inspiraationi lähde. Itse upeus<3
  Aurinkoista viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkö? Eih apua, mutta niin niin paljon kiitoksia ihana Sari <3 Aurinkoista viikkoa sinullekin <3

   Poista
 29. Onnea mulla tuli tammikuussa 5 vuotta ja blogissa viel arvonta käynnissä ku hiukan myöhässä sain sen järjestettyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hurja, 5v on pitkä aika, tuhannesti onnea eekku <3

   Poista
 30. Onnea ihanalle kolmevuotiaalle💕💕💕

  VastaaPoista
 31. Oikein isot onnitteluhalit 3-vuotiaalle ja varsinkin sinulle tuon ihanan blogin kirjoittajalle! Olet kyllä saavuttanut mahtavia lukuja tuossa ajassa. Mun blogi täyttää ensi kuussa kuusi vuotta, mutta en ole päässyt lähellekään noita lukemia. Mutta minä olenkin niin paljon vanhempi ja sitä myöten hitaampi, että kestää kauemmin päästä tuolle tasolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Kristiina ja itse sitä taas ei pääse samoihin lukuihin mitä nuorilla on, kai tuo ikäliitännäinen on maailman meno. <3 Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 32. Onnee 3-vee:D Ihana blogi ja ihana ihana Tiia:) Huikeet on sun luvut ja hauskat on sun jutut ja lisää tulee tuutin täydeltä vielä jatkossakin!!!:) Tälle etapille skoolataan ens viikolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me niin skoolataan ja ihan meille. <3 Muiskuja M <3

   Poista
 33. Onnea upealle naiselle ja 3 v blogille. Olette molemmat timanttia!

  VastaaPoista
 34. Onnea 3 vuotiaalle blogille <3 <3 <3
  Tätä hauskaa blogia jaksaa seurata päivästä toiseen. Oot huippu!

  VastaaPoista
 35. Paljon onnea kolmivuotiaalle ja upealle bloggaajalle♡
  Blogikirjoituksesi ovat mahtavia ja nauruhermoja kutkuttavia;)
  Jatka samaan malliin Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos niin paljon ja ihanaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 36. Superisti onnea Tiia kolmivuotiaalle blogille. Olet saavuttanut hurjasti tänä aikana ja saanut oman fanijoukon :) On ollut suuri ilo tutustua ja saada sinut omaan ystäväpiiriin. Ikää tulee kaikille lisää, mutta se ei menoa haittaa. Tsemppiä seuraaville blogivuosille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ihana Jani ja Maijun kanssa ollaan onnekkaita, että ollaan saatu teistä ystäviä. <3 <3 Mahtavaa viikkoa Jani <3

   Poista
 37. Onnea 3-vuotiaalle - kiva on ollut lueskella sun postauksia ja innolla odotan tulevia :).

  VastaaPoista
 38. Onnittelut kolmivuotiaalle ja mahtavia tulevia vuosia eteenpäin!!! Nauruhermoja on kutiteltu jo useampaan otteeseen sinä aikana, kun minä olen ollut kyydissä, joten älähän ala vaan muuttua yhtään!! =)

  Peukku tälle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos on kutiteltu <3 Mihinkäs tästä pantteri pilkuistaan hih pääsisi <3 Ihanaa viikkoa Vivi <3

   Poista
 39. Onnea kolmivuotiaalle!
  Keski-ikä on hienoa aikaa. Sitä ihminen muuttuu, kuten murrosiässä, mutta tekee sen tyylikkäämmin ja fiksummin. Jos murrosiässä alkoi kiinnostamaan pojat ja baarit, niin keski-iässä luonto ja itsensä henkinen kehittäminen. Lehtien siis pitäisi hehkuttaa tätä uutta elämänvaihetta, eikä leimata otsaan, että parasta ennen päivä meni jo. Ollaan ylpeästi keski-ikäisiä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavasti kirjoitettu eli jalostutaan ja kohta ollaan ihan timantteja, ellei olla jo. <3 Hih ollaan <3 Kiitos paljon Rva Kepponen ja aurinkoista viikkoa <3

   Poista
 40. Paljon onnea, on ollut ilo olla mukana blogisi matkassa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja kiitos niin paljon ja aurinkoista viikkoa <3

   Poista
 41. Onnea kolmevuotiaalle! Vastako siitä on kolme vuotta kun aloitit?! Elämään ja blogimatkaan on mahtunut kaikenlaista. Kiva, että ollaan tavattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mahtunut ja ihanaa kun ollaan tavattu <3 Aurinkoa <3

   Poista
 42. Mahtavan paljon onnea 3-vuotiaalle! Blogiasi on ihana seurata. Jatka samaan malliin. <3

  PS. Toivottavasti vatsakipusi helpottavat. Tuli heti mieleen omat sappivaivani, jotka alkoivat öisillä, rajuilla vatsakivuilla. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen vielä kramppasi, mutta tänään on enää jälkikaikuja eli taisi olla stressin laukeaminen/järktyksen, joka johtui Onnista <3

   Ihanaa viikkoa ja kiitos <3

   Poista
 43. Paljon Onnea kolmevuotiaalle!

  Ollaan muuten samanpituisia, tai -lyhyisiä. Kompakteja, rakettiin mahtuvia avaruusajan ihmisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtia, hih ja ihan paras lohkaisu eli pituuden puolesta olisi voinut tulla astronautti, jihuu. <3 Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 44. Paljon onnea 3-vuotiaalle, kiitos ihanasta blogistasi. Takana on monipuolinen, mielenkiintoinen ja antoisa matka ja toivottavasti yhtä mahtavaa on vielä tulevien vuosien ajan edessä.

  VastaaPoista
 45. Heipsan!

  Ja tuhannesti onnea 3-vuotiaalle ;-) Minä niin rakastan tätä blogiasi ja sinun tapaa kertoa ihan kaikista asioista... Niin monet kerrat olen nauranut maha kippurassa jutuillesi ja surrut myös silloin kun on ollut surullista kerrottavaa sinulla. Hymyn tuot jokaiseen päivään postauksillasi ja ihanilla insta-kuvillasi. Olet valonsäde ja päivänpiristys. Usein tuntuu siltä ihan kuin tuntisin sinut oikeasti.

  Kiitos kun olet ja kiitos kun kirjoitat <3

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan Johanna mykistyin, niin kauniita sanoja, tuli tunne "minäkö", mutta nyt en ala inttämään, vaan kiitäs kauniisti. Olet ihana ja sydän kultaa, aurinkoa viikkoosi ja kaikkea hyvää. <3

   Poista
 46. Onnen onnen omenoita, menestyksen mansikoita, ilopäivien ihmeitä noita! Yllätyin, kun luulin sinun bloganneen kauemmin. Minulla tulee elokuussa neljä vuotta täyteen. Näihin aikoihin aloittelin todellista haaveilua osallistumalla valokuvauskurssille, jonka myötä tutustuin ihanaan Villa Puomin Hannaan, josta kehkeytyi ikioma mentorini. Toivon sinulla onnea ja menestystä jatkossakin! Olet rohkea nainen Tiia! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että olette Hannan kanssa ystäviä ja ihmeellinen on blogimaailma. <3 Kiitos niin paljon Tuija ja aurinkoa viikkoosi <3

   Poista
 47. Aivan ihanana on blogisi pysynyt sinä aikana, kun olen sitä seurannut (ehkä noin 2 vuotta). Ja tuo eka postauksesi on juuri sitä aitoa sinua. En yhtään ihmettele, että olet tätä kautta löytänyt monia tosiystäviä. Olet itse oikea blogimaailman ilopilleri, aito ihminen, ja varmasti tosi tärkeä vertaistuki monelle hiljaisemmallsekin lukijalle. Kiitos Tiia! Ja hei, ikääsi en tiennyt ja olisin kyllä sanonut, että ehkä 5 v vähemmän - rehellisesti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvi kiitos niin paljon, tässä vaan mykistyy enemmän ja enemmän Kiitos kaunis ihanista sanoista ja kiitos, että olet täällä. <3 Aurinkoa viikkoosi <3

   Poista
 48. Onnittelut, Tia! Blogisi on henkisesti avara - ja sen perusteella (ja tekstiesi) olet itse ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Airi miten kauniisti ilmaistu, sydämelliset kiitokset ja aurinkoa päivääsi <3

   Poista
 49. Onnittelut 3-vuotiaalle blogille! <3

  VastaaPoista
 50. Oikein Paljon Onnea Ihanalle Blogille ♡

  VastaaPoista
 51. Sydämelliset onnittelut 3-vuotiaalle! Ja ennenkaikkea sinulle ihanaiselle siellä ♥
  Muistan tuon ensimmäisen postauksesi kuin eilisen päivän!!! Uskomatonta että siitä on jo 3 vuotta aikaa. Hyvässä seurassa aika rientää vielä tavallistakin nopeammin :)
  Aina kun tänne tulen, tuntuu kuin tulisin hyvän ystävän luokse. Tänne on aina ilo tulla.

  Pitkä kommenttini edelliseen postaukseesi on hävinnyt näköjään jonnekin bittiavaruuteen? No, lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna, olemme yllättävän samankaltaisia, monet kohdat olivat kuin suoraan itseni kirjoittamia. Eipä siis mikään ihme, että blogisi on yksi ehdottomista suosikeistani ja viihdyn täällä erinomaisessa seurassasi paremmin kuin hyvin =D
  Ihana Tiia, onnea vielä ja kiitos että olet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku <3 Eihh onko hävinnyt, en kestä ja nyt en ole itse tyrinyt, vaikka kerran kävi niin, että poistin vahingossa, varmaan 300 kommenttia eli lukuisten postausten kommentit, se oli kauheaa. Minnehän sinun kommenttisi on kadonnut... :(

   Kiitos niin paljon ja miten kauniisti sanasi puet ja sinulla on aina jotain aitoa ja sydämellistä sanottavaa ja arvostan jokaista kommenttiasi niin paljon. <3 Kiitos ihana Ansku ja paljon halauksia <3

   Poista
 52. Oikein paljon onnea ja paljon ihania postauksia lisää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marliska kiitos niin paljon ja aurinkoa viikkoon <3

   Poista
 53. Onnea Tiia!
  Olipas kiva sattuma, että joskus blogiisi eksyin! On ollut ihana lukea blogiasi ja tuntea aidosti kaikki ne asiat mitä tänne olet postaillut. Parasta on ollut myös tavata sinut ja Maiju ihan livenä :). Parasta on ollut se että monien +40 kirjoittajien blogit ovat paljon enemmän kiinnostavia ja nimenomaan aidon oloisia kuin oman ikäluokkani! Aloitin joskus blogin kirjoittamisen, mutta sitten into lopahti. Välillä on houkuttanut aloittaa uusi puhtaalta pöydältä!
  - Heini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus ja onpa todella kivasti sanottu. Mehän joudumme aika paljon kokemaan ikäsyrjintääkin, niin on jotenkin erityisen ilahduttavaa, että blogejamme lukevat nuoretkin ja miksi ei lukisi, monet aiheet varmasti kattavat kaikilla 40plus blogeilla kaikki iät. <3

   Muiskuja ihanuus ja toivottavasti taas törmätään ja paremmalla ajalla <3

   Poista
 54. Onnea Tiia! Paljon iloa ja naurua blogisi on minulle antanut ❤ Ihanaa päivää 😍

  VastaaPoista
 55. Upeita saavutuksia 3 vuodessa! :) Sun blogi on niin aito ja ihana. <3 Lämpimät onnittelut ja menestystä tuleville blogivuosille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Piiuli ja kaikista sydäntä lämmittävistä kommenteista <3 Aivan ihanaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 56. Ihan valtavasti onnea 3-vee & onnea jatkoon! Olet kyllä yksi Suomen ahkerimmista, suosituimmista, aidoimmista ja luetuimmista aikuisbloggaajista. Ihailen tarmokkuuttasi, ahkeruuttasi, taitoasi kirjoittaa niin osuvasti ja koskettavasti sekä noita upeita kuvia ja niiden tuomaa tunnelmaa. Tuhannesti aurinkoa viikkoosi & hienoja onnistumisia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli <3 Luin sanasi eilen miehellenikin, niin niin otettu, sanaton ja sydän täynnä. <3 Kiitos niin paljon ja aivan ihanaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 57. Paljon onnea! En olisi ikinä uskonut, että vasta kolme vuotta olet pitänyt blogiasi. Hienosti olet menestynyt!! Tästä on hyvä jatkaa <3

  VastaaPoista
 58. Onnea blogille! Hienosti on blogisi kasvanut ja on ollut kiva olla matkalla mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nella kiitos niin paljon ja on ollut ilo saada sinuunkin tutustua blogin kautta <3 Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 59. Ihan keski-ikäinen Tiia <3 onneksi löysin sinut ja blogisi, monet naurut ja mietinnät olet saanut aikaan. kiitos.
  Onnea ja haleja <3 xxxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja ihanaa on ollut tutustua, toivottavasti joskus kasvotustenkin <3 Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 60. Onnea upealle 3-vuotiaalle! Sinä oletkin tehnyt aikamoisen matkan tässä ajassa - ja blogipostauksiakin yli 3 kertaa enemmän kuin minun yli 4-vuotiaallani;)
  Ihana, että olet - aitoutta, iloa ja välillä silmän kostuketta täällä blogistaniassa tarvitaan aina <3 Halirutseja tuhannen sata ja monia, monia tulevia vuosia blogillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Lady, ensimmäisiä blogiystäviäni ja jonka blogia rakastan ja kaikkia sielukkaita juttujasi ja kommenttejasi. Kiitos niin paljon ja aurinkoa sinun viikkoon <3

   Poista
 61. Paljon onnea ihanalle 3-vuotiaalle blogille, on ollut ihana kulkea mukanasi kaksi vuotta, mitkä olen blogimaailmassa liikkunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulikki kiitos niin paljon ja mukavaa viikonloppua💛💛

   Poista