lauantai 25. maaliskuuta 2017

25 faktaa minusta

Blogeissa pyörii kiva haaste: 25 faktaa minusta ja päätin laittaa korteni kekoon, vaikka muistaakseni olen toteuttanut joskus vastaavan postauksen. 

1, Olen paljasjalkainen stadilainen ja kuudennen polven töölöläinen ja isovanhempien kasvattama 1-vuotiaasta. Helsinki on koti ja paikka, jossa voin hengittää ja haaveilen vanhuuden päivistä Töölössä tai ainakin Helsingin keskustassa. Meren lähellä on pakko saada asua, jotta voin hengittää, onneksi nytkin on meri vieressä.

2, Meri elementtinä vastaa vapaudenkaipuuseen, jos meri ei ole lähellä, tulee ahtaanpaikankammo, joka onkin miltei yhtä kovana, kuin käärmekammo ja säännöllisten palleroiden kammo. Uskon myös, että pienenä ollut haaveammatti astronautti oli merkki kaipuusta jonnekin kauas. 
3, Olen horoskoopiltani jousimies, joka kuvaa hyvin minua vapaudenkaipuuta omaavana henkilönä. Minua ei saa määrätä tai syyllistää, painostaa tapaamisiin jne. tai ahdistun. Annan myös muille saman vapauden, enkä yritä omistaa ketään. Jos emme tapaa ystävän kanssa vuoteen, en koe että ystäväni ei haluaisi olla enää ystävä, vaan yksinkertaisesti aina ei ole aikaa. Koen, että ystävyys ja avioliitto perustuu vapaaehtoiseen tahtomiseen, ei omistamiseen tai toisen ihmisen tekemisten määräämiseen. Sitoudun vahvasti ja olen vääjäämättömän uskollinen, mutta haluan tuntea oloni vapaaksi, että saan toteuttaa itseäni tai vaikka matkustaa jne, ilman syyllistämistä.

4, Olen kuitenkin hyvä syyllistämään itseäni ihan kaikesta ja siksi usein tunnen ahdistusta, koska on aina huono omatunto joka paikkaan ja riittämätön olo.

5, Olen erityisesti kissaihminen, enkä voi hengittää ilman kissoja. Kissojen luonne sopii minulle, eivät ole iholla ja en voi kissoja määrätä. Kissan kehräys saa minut nukahtamaan ja en tiedä montaa rauhoittavampaa asiaa, paitsi meren aaltojen ääni tai kirjojen lukeminen.
6, Mietin nuorempana sydänsuruissa, että jossain on minulle se oikea ja mietin jopa joskus, mitähän se oikea parasta aikaa tekee. Kun tapasin mieheni, tiesin heti että hän on se, jota olin odottanut ja samaa mieltä olen tänäkin päivänä. Rakkaus ja uskollisuus miestäni kohtaa on ollut vankkumaton.

7, Olen allerginen, siitepölylle, kiwille, huonepölylle, sanomalehdille, maalille, heinille, pähkinöille, koirille, niin Samu, älkää edes kysykö ja peffani on allerginen jalopenoille ja aina kuitenkin syön kyseisiä asioita, odotellen optimistisesti, että allergia olisi mennyt ohi.
8, Aloitin kahvinjuomisen esikoisen yösyödessä aina klo 23, klo 03:00 ja herätessä kello 05:00 ja kahvi oli minusta aluksi pahaa, mutta en pysynyt hereillä ilman kahvia. Nykyään en tiedä parempaa juomaa, kuin kahvi.9, Olen muuttanut elämäni aikana 16 kertaa ja kun mummini sanoi, että sellainen sinä olet, niin oikein laittoi miettimään, että tuo ikuinen vapaudenkaipuu on vissiin laittanut muuttamaankin moneen kertaa. Nykyisessä kodissa olemme kohta asuneet 10-vuotta ja tämä on ensimmäinen aito koti sitten lapsuudenkodin. Nyt ymmärrän mikä arvo on kodilla ja kaikki "home is where the heart is" kliseet. 
10, Olen aina ennen ollut impulsiivinen ja tehnyt uhkarohkeitakin päätöksiä hetken mielijohteesta. Toisin on nykyään, elämä on opettanut ja mietin seuraamuksia liiankin kanssa ja aina pahimman kautta.

11, Olen todella pitkäpinnainen ja sallin muilta ihmisiltä paljon, mutta lopulta kun mitta täyttyy, maku menee ja en ole enää valmis tekemään yhtään mitään asian tai ystävyyden eteen. Epäreilua toiselle hyvinkin, joka ei ehkä koskaan oppinut tietämään mikä tuli. Yleensä välirikko on johtunut ystävyyden yksisuuntaisuudesta ja olen todella allerginen ihmisille, joilla on tapa vähätellä toisia. Nykyään jos kohtaan vastaavia ihmisiä, hyvin pian otan etäisyyttä.

12, Ystävyyteen sisältyy mielestäni tietyt eettiset arvot. Toista kohdellaan niin kuin haluaisi itseään kohdeltavan. Ei ole mitään väliä myöskään mitä poliittista puoluetta, uskontoa tai elämäntapaa ystävä edustaa, kunhan ei minulle tuputa. Kaikki tuputtaminen ahdistaa. 

13, Olen luonteeltani erakko ja vaadin paljon omaa aikaa. Hektinen elämä, meteli ja jatkuvat ihmiskohtaamiset verottavat voimiani ja niiden jälkeen on aina himmattava. Joskus erakkoluonteeni voi pahoittaa sosiaalisempaa ystävääni, vaikka ei tarkoita etten haluaisi toista nähdä, mutta en vaan niin kovin tiiviisti. Onneksi nykyään kun ikää on tullut, olen huomannut saman tapahtuvan kaikille, kaikki himmaavat ja haluavat rauhoittua enemmän kotona ja perheensä kanssa.

14, En suutu helposti, suorastaan en millään, mutta hermoni on huonot ja turhaudun hyvin helposti ja stressaannun ja silloin kiroilen ja paljon. 

15, Olen matemaattisesti täysin lahjaton, muutenkin varsin keskinkertainen, mutta lahjakkain olen ollut piirtämisessä, englannin kielessä, nuorena surffaamisessa ja soutamisessa/huopaamisessa, siis ihan veneellä, sen ne yksinäiset kesät Sipoossa teki.

16, Parasta herkkua on tällä hetkellä sushi ja vuosi sitten en edes pitänyt sushista. Muita on kahveista parhain Pumpkin spice latte ja Svinhufvudin kakku, jota maistoin ensimmäisen kerran, kun Ethel täti toi sitä kesämökille Sipooseen. Ethel oli ihana, senkin muistan. Pumpkin Spice lattea maistoin San Fransiscossa ja uskonkin, että positiiviset tapahtumat, tukee ja rikastuttaa makumuistoja. Milloin rakastuin sushiin, en muista, mikä hämmentää.
17, Olen asunut 5-vuotta ulkomailla, mikä vastasi täydellisesti vapaudenkaipuuseeni ja koin lähtiessä stadin eli Helsingin keskustan aivan tuppukyläksi. Nyt asun Porvoossa ja koen Helsingin keskustan henkireiäksi eli kaikki on suhteellista. "Piti lähteä pois, jotta näki lähelle" klassikko sopii tähän loistavasti. 

18, Tiesin aina haluavani olla äiti ja jo pienestä pitäen. Olen halunnut olla palavasti äiti ja se, että sain rakastettavaksi kaksi mieheni lasta ja kaksi omaa, saa minut ajattemaan, että olen täyttänyt tarkoitukseni ja koen, että elämäntehtäväni on olla äiti ja edes jonkinlainen, sillä täydellistä äitiä ei ole olemassakaan, on vain ihmisiä.

19, Olen keräillyt Prinsessa Diana tavaraa, mukeja: Muumi ja Disney, peltipurkkeja, vintage sellaisia, käsilaukkuja ja nyt rakastan kosmetiikkaa. Ystäväni totesi, että "sinulla on jokin aukko, jota täytät noilla roinilla". Haluaisin olla askeettinen ja riippumaton materiasta, mutta saan iloa kauniista asioista, joita tällä hetkellä kosmetiikka tuo. 
20, Vielä noin 43-vuotiaana omistin, yhden ripsarin, Joe Blascon valonapin, värivoiteen ja kaksi huulipunaa, klassisen punaisen ja roosan, huulivoiteen, aurinkopuuterin ja valkoisen luomivärin. Uskon, että nimenomaan kosmetiikkahurahdus on signaali ikäkriisistä. Ai niin ja omistin tuolloin n. 3 tuoksua. Escada, Burberry ja Issey Miyake. 21, Jos en ole lapsieni kanssa, koen aina ikävää ja koen etten hengitä aivan täysillä palkeilla. Lasten kanssa yhdessä olo tuo happea. Pelkään jo päivää, kun viimeisinkin lapsi muuttaa kotoa. Kuolenko pystyyn vai alkaako sitten mieheni kanssa yhteinen aika ja saamme matkustaa ja tehdä kaikkia niitä asioita enemmän, joita lapsiarjessa olemme kaivanneet.

22, Vihaan liikuntaa

23, Koen epäreiluksi, että noin 42-vuotiaaksi pystyin syömään mitä vaan ja kädetkin oli hoikat spagetit ja yhtäkkiä plumpsahti allit. Palleromaha on aina ollut, mutta nuorena paras puoli oli sääreni. Koen hirmu vaikeaksi, etten enää voi syödä, kuten elämäni ensimmäiset 42-vuotta eli laiskana ajattelematta mitä suuhun laittaa, kursailemattomasti nauttien. Nyt pitäisi miettiä joka suupalaa ja käydä taistelua, vartalo ja pahantuulinen akka vai pallero ja itseinho. Koen, että naisen elämä on hemmettiä tämän asian vuoksi ja olen tyytymätön.

24, Aikoinaan pidin parhaimpina puolinani isoja silmiäni, kunnes nekin on nyt rypistyneet ja lippaluomet aamuisin painaa, enkä voi enää käyttää pelkkää sinistä Niveaa nassuuni, paksuja hiuksiani, jotka ovat jo aavistuksen ohentuneet ja jotka olen pilannut blondaamalla, pitkiä kapeita sääriäni, jotka ovat nyt persjalkaiset tukit ja hampaitani, jotka olivat valkoiset ja suorat, kunnes niitä kommentoitiin niin monelta taholta, että nyt näen ne aavistuksen rumina ja epätäydellisinä.
25, Vaikka 24 kohtaa saattaa tuntua jopa kyynisesti kirjoitetuilta, johtunee Onnin menehtymisen aiheuttamasta apaattisesta mielentilasta, nyt ei kupli meinaan ei. Koen, että olen tasapainoisen onnellinen ja saavuttanut elämässäni haluamani asiat. Ainoa suuri toiveeni on elää niin kauan, että nuorimmat ovat muuttaneet kotoa ja kaikki muu sen jälkeen on seikkailua ja ylimääräistä bonusta. Nykyään en tunne kaukokaipuuta tai haaveile enää isoista asioista, vaan arjen onnistumiset ja pienet arjen asiat tekevät onnelliseksi. Vaikka keho rapistuu, rakastan tätä rauhaa ja seesteisyyttä, jota mielen vanheneminen teettää. On kuin aivoni olisivat tulleet kotiin. 

En tiedä jaksoiko kukaan lukea kaikkea, mutta tuliko jokin yllätyksenä ja koitko samaistumista. Toivottavasti tämän haasteen toteuttaa moni, on ollut näitä mahtavaa muilla lukea ja oppia tuntemaan ihmisiä paremmin. 
Ukkeli on Vierumäellä kuntoilemassa ja me tytöt vietetään tyttöjen päivää ja se tarkoittaa roskaruokaa eli laajentumasta ei lakata tänäänkään ja Kaunotar ja Hirviö elokuvaa. :) Ihanaa viikonloppua!


78 kommenttia:

 1. Ihania faktoja sinusta ❤️😘 Aurinkoista viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihana oli lukea ja monta samaa kohtaa, ainakin 1-6 ja muutama muukin 👍❤ Ihanaa viikonloppua Tiia ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa ja jännää kuulla <3 aurinkoista sunnuntaita Jaana <3

   Poista
 3. Yhtäläisyyksiähän löytyy vaikken olekaan jousimies ;) Paitsi ettei mua saisi Helsinkiin asumaan edes aseella pakottaen :D Mikä muuten on säännöllisten palleroiden kammo? Luin sen ainakin viisi kertaa mutten ymmärtänyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Helsinki on katsos koti, 1-vuotiaasta 33-vuotiaaksi, niin veri vetää kotikulmille. <3

   Heh olen kirjoittanut muuten tuosta palleroasiasta aiemminkin http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2016/03/pahimmat-fobiat-lukeminen-omalla.html ja kun googlasin instasta sanalla oliko se trypofobia, kurkkaapa insta ja myös netti, niin huhhahei, ne kuvat herättää kyllä miltei kaikissa vilunväreitä. Tämä kammo on muuten myös isälläni. :)

   Kivaa sunnuntaita <3

   Poista
 4. Ihania juttuja:) Erakkoluonne ja liikunnan vihaaminen, tuntuivat mukavalta kuulla;) Allekirjoitan omalla kohdalla mm. nuo kaksi. Omissa oloissaan oleminen yksikseen on valtavan tärkeää. Nautin erityisesti siitä, että saan olla aivan yksin kotona, mutta aika harvoin niin käy. Joskus kuitenkin, muuten olisin entistä sekopäisempi;) Liikunnassa inhoan erityisesti välineurheilua. Mulle sopii vain sellaiset jutut missä ei tarvi ottaa käsiinsä mitään, eikä laittaa jalkoihinsa mitään tai mennä johonkin laitteeseen, sen takia esim. salilla käyminen ei todellakaan ole mun juttu. Kierrän kaukaa sellaiset paikat:)

  Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllähän liikunnasta tulee hyvä olo ja on aikoja, että olen ollut koukussa, mutta joka kerta se on mennyt sellaiseksi suorittamiseksi ja pakkomielteiseksi puurtamiseksi lopulta, joten en tykkää. Koiralenkit on toki asia erikseen. ;)

   Ihanaa sunnuntaita Sari <3

   Poista
 5. Näitä oli kiva lukea :) Ihanaa tyttöjen päivää teille <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä jaksoin lukea loppuun asti! Meillä on kyllä tosi paljon yhteisiä piirteitä, kuten itsekin huomasit tuolla minun blogini puolella. Kahvi, itsensä syyllistäminen monista asioista, ahdistuminen painostuksen alla, ystävyyden eettiset arvot, keskinkertaisuus monessa asiassa, ikäkriisin tuoma meikkipussin päivityksen tarve (mulla vasta 48 vuotiaana) ja äitinä olemisen halu. Lisäksi minustakin naisen elämä on yhtä hemmettiä ulkonäkö paineiden alla. Kivaa tyttöjen päivää sinne Porvooseen ♥ Ps. Kaunotar ja Hirviö on kuulemani mukaan hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon että jaksoit <3 Huomasin, että meillä on todella paljon, oikein kuules ilolla luin :)

   Kaunotar ja Hirviö oli aivan I H A N A <3 suosittelen, haluaisin mennä uudelleen <3

   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 7. Tää oli just niin aitoa ihanaa sua ja luin joka lauseen.

  Ihanaa viikkistä ihanuus!

  ps. Mäkin muuten keräsin Prinsessa Diana kamaa ja olen paljasjalkalainen töölöläinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu vai mahoton, apua ollaan varmaan käyty samoja koulujakin. Oletkohan mua paljon nuorempi, ihana yhteneväisyys ja ilmankos tunnen suhun niin vahvaa yhteyttä <3 Prinsessa Diana <3

   Muiskuja muru <3

   Poista
 8. Tämä oli tosi kiva lukea ja samaistuttavaa löytyi. :) Erityisesti 11-13 kolahtivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla ja kyllä sinun kommenteista niin paljon samoja ajatuksia löytyy <3 Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 9. Kiva postaus!
  Minullakin on surkeat matikan taidot, mutta enkussa ja muissa kielissä olen ollut todella hyvä.
  Ja tuo 23, olen huomannut saman, ei voi enää mättää mitä tahansa suuhunsa, vaan se näkyy heti vyötäröllä ja niissä hiton alleissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hauskaa juuri kuulla, mitä samoja löytyy ja juu vanhuus ei tule valitettavasti yksinään. :)

   Kivaa sunnuntaita <3

   Poista
 10. Täällä toinen erakko ja matemaattisesti lahjaton! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello sielunsisko ja oikein leppoisaa lauantaita <3

   Poista
 11. Mielenkiinnolla luin ja ihan joka vastauksen. Tuollaisen Tiian olen blogissa oppinutkin näkemään. Jossain blogimaailmasi alkumetreillä jo ajattelinkin, että olet sellainen, jonka kanssa voisin ja haluaisinkin olla ystäviä, jotka arvostavat toinen toistaan ja jos toinen kertoo avoimesti elämästään, toinenkin kertoo samaten. Avoimuus, tasavertaisuus jne. En jaksa ihmisiä, jotka yksistään omaa pahaa oloaan puivat, eikä toisen elämä ole lainkaan yhtään mitään.
  Mukavaa tyttöjen iltaa teille ja Samulle rapsuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Viltsu, kuule lämmitti niin sydäntä <3 Onneksi meidän ei tarvitse jaksaa ja ikääntymisessä on jetsulleen juuri se hyvä, että on rohkeutta sanoa ei ja lopettaa liian kuluvat ihmissuhteet. <3

   Ihanaa iltaa ja kisuille rapsuja myös ja kiitos Viltsu <3

   Poista
 12. Luin loppuun <3 Me jousimiehet tarvitaan omaa aikaa ja viihdytään omissa oloissa! Mä tunnistan ton itsessäsi!
  Lol, vihaat liikuntaa! Hahaa. Ihana sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi joo no aina liikunnan kanssa mennyt pakkomielteiseksi suorittamiseksi, niin juu vihaan sitä. Aina sen kanssa ollut joko tai meininki. Ihanaa iltaa <3

   Poista
 13. Oli kiva lukea tätä!
  Olen myös kissa ihminen!
  4 ja 6 samat!
  Keräilet ihania tavaroita. Nuo disney mukit on niin ihania!
  Hyvää illan jatkoa sinne!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja aina ilahduttaa, jos joku tykkää meikäläisen mukeista. :)

   Ihanaa iltaa Sari <3

   Poista
 14. Paljon samoja ajatuksia, oli kiva lukea ja näiden kautta sitä oppii ihmisestä myös uutta❤️ Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla Katja ja oikein ihanaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 15. 1 ja 4 jäi etenkin mieleeni, toki moni muukin kohta. 4.ssa tuo huono itsetunto ja itsensä syyllistäminen, jep jep täällä toinen.
  Isovanhempien kasvattama?? Mitä vanhemmillesi tapahtui??
  Halauksia muru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhemmat olivat niin nuoria, kun erosivat ja äiti sairastui ja isän vanhemmat sitten ottivat minut. Isä on esim. maailman paras vaari omille tytöille ja ollut aina elämässä. Äitikin myös kyllä, mutta asuu Oulussa. ;) <3

   Halit <3

   Poista
 16. Kivaa luettavaa. Samanlainen muuttohaukka taidat olla kuin minäkin. Mulla on muutama muutto enemmän, mutta ikääkin muutama kymmenen vuotta enemmän, joten vielä ehdit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui onko vieläkin enemmän, mutta oletko nyt asettunut? Hauskaa kuulla, joillain on sellainen levoton muuttajasielu <3 Nyt en enää jaksaisi ihan hevillä muutella, olen tullut kotiin, ainakin siihen kun lapset muuttaa kotoa. <3

   Kivaa iltaa <3

   Poista
 17. Hei ! Blogisi saa myrtsistäkin päivästä paremman. Tuntuu helpottavalta ajatella että samat ahdistukset vaivaavat useimpia meistä, kiroileminenkin on niin inhimillistä. Hymysi on tosi kaunis ( täällä kateellinen ) Hyvä asia elämässä on erilaisuus, ystävyydestä olen täysin samaa mieltä. Ihanaa kun niin aidosti vihaat liikuntaa, itse rakastan, silti meillä on oikeus olla juuri sellainen mikä itsestä on hyvä. Mukavaa kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon ja parasta on, jos voi ilahduttaa tai saada hymyn huulille. :)

   Juu no omat liikunnat on aina mennyt pakkomielteiseksi eli joko tai ihminen. Mutta koiralenkit on kivoja. :)

   Ihanaa kevättä sinulle ja kiitos kauniista sanoista <3

   Poista
 18. Ihana listaus. Hienosti postauksen jaksaa loppuun asti lukea. Ja kohdassa 22. repesin. Vihaan liikuntaa. Sama täällä tai uimahallilla tykkäisin käydä, mutta se on nyt peruskorjattavana/uudelleen rakennettavana/tai mitä vaan ainakin pari vuotta. Jatkan siis samaan malliin liikkumattomana, josta saan varmasti kohta sapiskaa työterveyslääkäriltä tai työterveydenhoitajalta. :D
  Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe juu aina mennyt liikunta älyttömäksi suorittamiseksi. Koiralenkit on ihan yes. :)

   Pahinta, että on niin hyvät arvot, ettei nekään estä syömästä, hih. ;)

   Ihanaa iltaa 💛💛💛

   Poista
 19. Kiva postaus. Jaksoin luke loppuun ;) Melkein oli, kuin olisin itse kirjoittanut. Ollaan siis aika saman henkisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja hauskaa kuulla, että saman henkisyyttä löytyy <3 Ihanaa iltaa sinne <3

   Poista
 20. Luin ihan koko postauksen ja oli taas mukava oppia uusia asioita sinusta. Ja samaistumista löytyy; erakkoluonnetta, itsensä syyllistäminen, kohdat 11 ja 12... Saatan loukkaantua syvästi sen koskaan toiselle osapuolella paljastumatta ja helpompihan se olisi, kun avaisi suunsa ja kertoisi mikä on. :D
  Ja kahvi: pakko juoda jos haluan sinnitellä hereillä koko päivän. Pidin tässä hiljattain pari kahvitonta päivää ja ne päivät meni kuin sumussa. :D Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin helpompi olisi avata suu, mutta kyllä ne ystävät jotka taakse ovat jääneet, ovat sellaisia aina oikeassa tapauskia, joille ei oikeasti voi sanoa mitään tai loukkaantuu. Harmi kyllä. Kyllähän sitten taas lähimmäisten kanssa on sanottu suoraan ja riideltykin tai ehkäpä kinasteltu. Mutta ehkä olisi silti hyvä sanoa suoraan, koska ystävyyden menettäminen on aina surutyö ja siksi toisen olisi oikeus tietää, suuttuu tai ei ja kenties ajan kanssa tieto voisi jopa hyödyttää. Samalla antaa mahdollisuuden hänen sanoa sanottavansa, siitäkin voisi oppia paljon.

   KAHVI! <3

   Ihanaa iltaa Niina <3

   Poista
 21. Ihanan avoimesti kirjoitat, monta ihanaa kohtaa ja paljon uutta sinusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja kiitos niin paljon ja sinulle lempeää iltaa <3

   Poista
 22. Ihana. Monta samaa juttua. Tiedätkö, sun videosi innoittamana ostin viime viikolla Joe Blascon valonapin ja on hyvä. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostitko ja todella hienoa kuulla, että tykkäät, itse en vaan tiedä parempaa ja kohta 30-vuotta, eikä ole päihittänyttä löytynyt. :) Kivaa että otit vinkistä vaarin ja ihanaa iltaa Satu <3

   Poista
 23. Ihanan aito Sinä ♥
  Kivaa tyttöjen päivää ja alkanutta kesäaikaa ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ihanuuspakkaus ja leppoisaa iltaa <3

   Poista
 24. Luin -loppuun asti :) Ja koin paljon samaa, lähinnä luonteenpuolesta ja tunnetasolla (siis kuinka koen asioita smalla tavalla), johtuneeko siitä että itsekin olen jousimies.Mutta osan olisin tosiaan voinut kirjoittaa ihan itse, hassua :D Teenkin tämän joku päivä! Hyvää viikonloppua ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin voi johtua, itsestä tuntuu, että olen aika klassinen jousimies. :) Tee ihmeessä olisi kivaa lukea ja samaistua ;) Mukavaa iltaa sinne ihanuus <3

   Poista
 25. Pystyin samaistumaan useampaankin kohtaan :)
  Näitä on aina niin mukava lukea.

  VastaaPoista
 26. Monta samaa asiaa löysin itsestäni. Sama horoskooppi... vaikken yleisesti sellaisiin juttuihin uskokkaan!

  Tämä oli kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, mutta kumman hyvin ne luonteenpiirteet osuu horoskooppimerkin kanssa yhteen. :)

   Kiitos kovasti Marketta ja leppoisaa iltaa sinulle <3

   Poista
 27. Ihan mahtava postausidea ja ihanasti olet kirjoittanut omasta itsestäsi ja tärkeistä faktoista :) Kuulostaa niin moni juttu tutulta...; ) Mä voisin kirjoittaa vastaavan ruokabloggaajan näkökulmasta...Ihanan hyggeilevän hupsuttelevaa ja harmonista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOh kirjoita, olisi todella kivaa lukea. Kiitos Heli ja oikein ihanaa illan jatkoa <3

   Poista
 28. Kyllä - loppuun saakka luin;) Ja tämä postausaihe on omissa luonnoksissakin odottamassa inspiraatiota.
  Samaistumisia - useampikin: kahvi- ja kissarakkaus<3
  Ja tuo himmailu - kyllä, välillä minua ei kotoa saa minnekään vaikka olisi miten mielenkiintoista menoa!
  Kivaa viikonloppua, Tiia ihaNainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa päästä sitten lukemaan <3 Ei ole kissojen eikä kahvin voittanutta <3

   Lempeää iltaa sinulle ihanainen Lady <3

   Poista
 29. 💚 Alusta loppuun luin ja tunnen sinut nyt paremmin. Pitäisiköhän itsekin tehdä tällainen. 🤔 Aurinkoista tuulipäivää! 💕 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuija tee ihmeessä, olisi kivaa lukea se sinun ajatuksia <3 Ihanaa iltaa sinne <3

   Poista
 30. Kivoja faktoja sinusta: monta tuttua asiaa blogikirjoitustesi kautta, mutta paljon uutta tietoa. Aika monen jutun olsisin voinut itsekin listata. Ihanaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 31. Olipas hauska lukea ja jaksoin lukea kaikki <3
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon että jaksoit ja aurinkoista viikkoa Satu <3

   Poista
 32. Hyvin jaksoi lukea. Kivasti tekstistä näkyi se kasvu mitä olet elämäsi aikana tehnyt ja kokenut. 12 ja 13 olivat kuin minun kynästäni.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Tiia <3

  VastaaPoista
 33. Kiva oli lukea! Olet niin usein esim. ystävän kanssa leffassa tai menet tapahtumissa, etten osaisi kuvitella sinua erakoksi. :) Hyvää uutta viikkoa Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran viikossa tai kaksi ei ole paljoa, seinät ne kaatuu erakollakin. ;) Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 34. Olipa mukava tietää sinusta taas muutama uusi asia. Vähän samantapainen "paljastuspostaus" on roikkunut luonnoksissani jo tovin, pitäisi kirjoittaa se loppuun ja julkaista. Ei siinä mitään kovin raflaavaa tosin paljasteta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään innolla odottamaan Tuuli <3 Ei sen tarvitse ollakaan raflaavaa, ihan sinua ja se riittää. <3

   Poista
 35. Tätä oli kiva lukea ja kaikki kohdat ahmin innolla :) Oli monta samanlaista juttuakin kuin itselläni (esim. tuo että stressaantuneena ja hermot palaneena sitä kiroilee ja paljon - meillä mies silloin kauhistelee, että olen kuin mikäkin merimies :D ).
  Ihanaa alkanutta viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOh jaksoit lukea, kiitos Tuula <3 Hih tämä merimies toivottaa kollegalle ihanaa viikkoa <3

   Poista
 36. Alusta loppuun luin! Tätä oli kiva lukea! Olet niin hienosti kirjoittanut omasta itsestäsi ja faktoistasi.
  Tunnistan itsessäni tuon sosiaalisen erakon niin hyvin. Ja tuon suvaitsevaisuuden.
  Kiitos ihana aito Tiia tästä kirjoituksesta.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kun jaksoit Tuula <3 Juu vaikka sosiaalinen erakkokin lähtee kotoa ulos pari kertaa viikossa, hih, niin erakko silti <3 Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 37. Ihana kirjoitus, ja monta tuttua juttua löytyi. Ja samalla tajusin, että en ole omaan blogiin koskenut tänä vuonna kertaakaan! Hui kauhistus...
  Mukavaa tätä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, mutta koske siihen sitten, kun into tulee takaisin. <3 Ihanaa viikkoa ja kiitos paljon Meemu <3

   Poista
 38. hmmm mä samaistuin taas niin moneen kohtaan... :D Täysi-ikäistymisen jälkeen olen asunut max 2 vuotta samassa asunnossa sillä aina on pitänyt hakea vaihtelua ja kokea erilaisia kämppiä. Nykyisessä ja kaikista parhaimmassa sellaisessa olen asunut pian kaksi vuotta ja ainakaan vielä ei ole hinkua muuttaa pois *kop kop puuta*.

  Veden on pakko olla lähellä, tai veen kuten synnyinseudullani puhutaan :D Siellä Saimaa oli aina kivenheiton päässä ja en voisi ikinä muuttaa sisämaahan. Turussa toki olisi se aurajoki mutta... eihän sellainen liru riitä alkuunkaan :D Meri tuntuu hyvältä täällä Helsingissä ja kyllä ahdistaa ja ottaa sydämestä jos en pääsisi pyöräilemään vesistön rannalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän levottomuus meitä vaivaa :)no vihdoin olen muuttamisen suhteen rauhoittunut eli sekin on mahdollista.

   Meri tuo sielulle avaruutta ja happea, ilman merta tulee ahtaanpaikankammo.

   Ihanaa viikonloppua Panda 💛💛

   Poista
 39. Kohdat 22 ja 23 saivat minut hymyilemään... ihan ystävällisesti. ja samaistun hyvin kohtaan 23.
  Meri ja Hesa on minullekin tärkeät, tosin nykyisin Espoon meri.. En voisi kuvitella asuvani jossain maalla.
  Mutta hienosti kirjoitit ja kuvailit itsestäsi hyvät ja huonot puolet, olet taitava "kynän" käyttäjä.

  VastaaPoista