tiistai 10. tammikuuta 2017

Tri Tolosen Karpalo +C-vitamiinista löytyi apu virtsavaivoihin


Kaupallinen yhteistyö Tri Tolonen/Minäkö keski-ikäinen?

Kuka tunnustaa kärsivänsä virtsavaivoista, no minä tunnustan ja olen aika monta kertaa täällä blogissani tuota viheliäistä vaivaa sadatellut. 

Kaikki alkoi tosiaan joko mittaamattomasta stressistä tai ikään liittyvästä "heikkoudesta", sillä krooniset virtsavaivat alkoivat, kun täytin 40-vuotta. Samaan syssyyn elimme hometalopainajaista, asuen 13kk evakossa, maksaen vuokraa ja asuntolainaa ja oikeutta kävimme 2,5v eli stressi oli valtaisa. Siltikin voi olla myös ikään liittyvä ongelma, heikkous joka laukesi saavuttaessani tietyn iällisen virstapylvään. 

Virtsavaivojani kutsunkin "Akilleen kantapääksi", sillä virtsavaivat ovat tietynlainen heikkous, joka on jo noin 8-vuoden ajan alentanut elämänlaatua ja myös osittain määrittäen sitä. Määrityksellä tarkoitan sitä, että joudun aina kantamaan virtsavaivoihin tarkoitettuja antibiootteja mukanani ja miettien missä on vessa. Joskus pitkä bussimatka, konsertti tai pitkä elokuva voi olla suoranaista painajaista, sillä pitkällinen pidättäminen aiheuttaa heti virtsarakon tulehduksen ja pitkä pidättäminen aiheuttaa myöskin kipua ja ikävää paineen tunnetta alavatsaan.

Nyt vielä saavuttaessani hiljakseen mummoiän ja ainakin mummoilun esioireita on jo tullut ja kaikkihan sen tietää, että mummoiässä limakalvot alkavat kuivumaan. Tilanne on siten vielä otollisempi virtsarakontulehduksille. Luonnollisesti lopulta käy niin, että virtsarakkovaivat ovat jo hakattuina kiveen omaan mieleen ja sydämeen, koska niin moni asia pyörii kyseisen vaivan ympärillä.

Olen myös syönyt 8-vuotta tulehdukseen säännöllisen epäsäännöllisesti antibiootteja ja en aidosti tiedä edes, mitä tuo jatkuva antibioottien syöminen on tehnyt immuunipuolustusjärjestelmälleni. 

Joulukuun alussa sain kuitenkin testiin Tri Tolosen Karpalo +C-vitamiinikapseleita/ravintolisiä ja suhtauduin niihin vähintäänkin skeptisesti. Virtsavaivojen alettua vuosia sitten, kokeilin apteekin karpalopillerit ja kaupan jytyimmät karpalomehut saamatta niistä niin minkäänlaista apua. 

Voitte siten kuvitella tunteeni, että taas yksi oljenkorsi lisää, joka kuitenkin pettää ja virtsavaivoja tulee kuitenkin. Toisin kuitenkin kävi, enkä voi oikein uskoa asiaa itsekään. Aloin syömään kapseleita joulukuun alussa eli olen syönyt karpalopillereitä jo nyt niin monta viikkoa, että voisi jo puhua vakuuttavista testituloksista.

Olen nyt noin neljän-viiden viikon aikana kärsinyt vain yhdestä alkavasta virtsarakontulehduksesta, johon jouduin ottamaan antibioottia. Muutos on omalla kohdalla valtava, sillä aiemmin olen joutunut viikoittain popsimaan tulehdukseen antibiootteja, joskus jopa päivittäin.  

Merkille pantavaa myöskin on, että en ole ravannut vessassa?! Miten se on mahdollista ihmiselle, joka on 8-vuotta joutunut turvaamaan selustansa, "missä on vessa teemalla". Olen hämmentynyt ja mietin, onko karpalopillereiden vaikutus korvieni välissä ja voiko tämä olla tottakaan, voinko elää normaalia vessa-ja intiimielämää? Lisäksi nyt on vielä talvi ja silloin kylmettyessä vielä herkemmin tupsahtelee virtsarakontulehduksia.

Nyt tulee sitten se kaikkein ihmeellisin juttu, nimittäin suositeltu vuorokausiannos on 2-4 pilleriä, mutta olen napsinut vain 1-2 pilleriä näin aluksi. Ajattelin peloissani niin, että jos kroppani tottuu karpalopillereihin ja jos aloitan isolla annoksella ja joudun nostamaan annosta jatkossa, koska tulehdukset palaavat. Siksi aloitin ensin lievemmällä annoksella, koska halusin turvata selustani ja pitää mahdollisuuden nostaa annosta vielä jatkossa.

Olen muuten kärsinyt kolmen viikon kestävän influenssan testijakson aikana ja normaalisti flunssa tai kaikki kuntoa laskeva, vatsatauti, huonot yöunet jne. ovat aiheuttaneet virtsarakontulehduksia. Mutta ei edes tuo ehkä elämäni yksiä pahimpia flunssia vienyt kroppaa niin huonoon kuntoon, että virtsavaivat olisivat palanneet. Todellakin vain yksi alkava tulehdus, mikä on uskomaton ennätys keholleni, siitä kun täytin 40-vuotta ja virtsarakontulehdukset tulivat elämääni.

Voin täten koko sydämestäni suositella Tri Tolosen Karpalo +C-vitamiini ravintolisiä ja vannoa, että minulla nämä ovat toimineet. Eläköön, voisiko "missä on vessaelämä", olla vihdoin taakse jäänyttä elämää? 

Mietin muuten vielä myös miksi juuri nämä karpalopillerit toimivat? Ei se tosiaan riitä, että paketissa lukee Karpalopilleri, vaan sisältö ratkaisee eli sitä karpaloa tulee olla riittävästi yhdessä pillerissä. 


*Tri Tolosen Karpalo sisältää standardoitua karpalouutetta, joka sisältää 6% proantosyanidiineja (PAC). Yksi kapseli vastaa 5g tuoreita karpaloita. Suomessa, suomalaisten tarpeisiin kehitetty.
Standardoitu vaikuttavan aineen mukaan

Erinomaiset käyttäjäpalautteet
Helppo tapa huolehtia virtsateiden hyvinvoinnista
Sopii myös raskaana oleville ja imettäville naisille
Ainesosat:
Karpalouute, auringonkukkaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), kookosöljy, L-askorbiinihappo, stabilointiaine (mehiläisvaha), emulgointiaine (lesitiini), väri (rautaoksidi).


Aion ehdottomasti omakustanteisesti jatkaa karpalopillereiden syömistä, en edes uskaltaisi ajatella muuta. Mikä parasta muuten, sopii myös raskaana oleville ja imettäville naisille ja on aidosti suomalainen tuote. 

Lisää Karpalopillereistä voit lukea täältä

Miten teillä, onko virtsavaivoja tai onko siellä joku joka on kärsinyt kroonisista virtsavaivoista kuten minä. Onko joku huomannut, että mummovuodet ovat lisänneet virtsavaivoja ja oletteko saanut apua virtsavaivoihin ja jos olette niin mistä? Onko Tri Tolosen tuotteet teillekin tuttuja tai karpalopillerit?

51 kommenttia:

 1. Mulle ihan uusi tuote- kiitos vinkistä.

  OLen kyllä ostanut luotaistuotekaupasta karpalomehua virtsatietulehduksen hoitoon (ja toki välillä joutunut turvautumaan antibiootteihinkin), mutta nyt on siis pillereitäkin! Loistavaa!

  Mahtavaa päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pillereitä ja ollut pitkään. Nämä Tri.Tolosen ovat uudistuneita vielä eli vieläkin parempi teho. :)

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 2. Lapsena palellutin itseni kylmällä kalliolla istuessa ja paljon uidessa ja kärsin parista hankalasta virtsatulehduksesta. Karpalomehua nauttimalla selätin muutaman alkaneen vaivan sitten parikymppisenä, enkä ole juurikaan tarvinnut enää antibiootteja. Uskon siis noihin pillereihin, varmasti ihan samat tehoaineet kuin itse marjoissa tai mehussa! Toivottavasti ei tulekaan enää, sillä ihan hirveän kivulias juttu : (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveää, että lapsena on virtsis, sillä se on, kuin neuloja pissaisi... :(

   Ihan loistavaa, että olet saanut Karpalomehulla oireet kuriin ja et ole tarvinut antibiootteja. <3

   Toivon todella, ettei kukaan meistä saa enää yhden yhtäkään virtsistä. Ainakin on hyvät apukeinot apuna.

   Kivaa päivää Heli <3

   Poista
 3. Tämä tuote on pakko testata. Minä kärsin nimenomaan virtsarakontulehduksista ja se on niin inhottava vaiva.
  Varsinkin jäähallikautena, eli suurimman osan vuodesta, olen altiina tälle vaivalle. Viimeisen antibioottikuurin lopetin noin viikko siiten!
  Itse olen myös käyttänyt karpalojuomia, mutta ei niistä ole ainankaan mainittavaa apua ollut.

  Eli kiitos tästä vinkistä tuli täydelliseen aikaan <3
  suunnistan ostoksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin inha vaiva ja voi kurjuus, sinullakin! Sama en ole aiemmin saanut mistään karpalovalmisteista apua, joten olin varsin skeptinen nytkin. :) Mutta vieläkään ei virtsiksiä näy eli jihuu ja koputan puuta samalla.

   Ole hyvä ihanuus ja toivottavasti saat apua <3

   Poista
 4. Miten olis ihan suomalainen puolukka? Kourallinen joka päivä :) Näin minä teen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistavaa, minulla ei ole suomalaista puolukkaa hallussa ja en käy metsällä poimimassa. Taitaisi tulla kovin hintavaksi sitten ostaa niitä kaupasta, joten karpalopilleri. Sitten vielä, en yhtään tykkää puolukasta. ;)

   Kiitos loistavasta vinkistä ja mukavaa viikkoa <3

   Poista
 5. Olen kyllä miettinyt useasti olisiko noista apua. Itselläni on myös antibiootit aina mukana, koska jos virtsatietulehduksen oireita tuntuu on lääkettä saatava heti, muuten olo menee aivan kauheksi ja istut vaan vessassa kauheissa kivuissa. Ehkä harkitsen nyt vakavasti Tri Tolosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama ollut aina ja nyt ei vielä koputan puuta virtsiksiä näy ja heti kun on tullut vähääkään kirvelevää tunnetta, olen heti ottanut karpalopillerin ja se on auttanut eli vielä lisänä 1-2 lisäksi. Suosittelen kovasti.

   Kivaa viikkoa ja toivottavasti saat apua vaivoihin <3

   Poista
 6. Kiitos vinkistä!

  En nuorempana kärsinyt kertaakaan virtsavaivoista, mutta joitain vuosia sitten niitä oli pidempään. Aina välillä vaivaa sai kuriin mehulla ja joillain kapseleilla, mutta vaiva palasi aina uudestaan. Muistan kuinka ärsyttävää oli etsiä vessaa ja varsinkin pitkiä matkoja ajaessa saatoin kehittää valtavan vessahädän tietenkin juuri sellaisilla pätkillä joissa ei ollut yhtään taukopaikkaa kymmeniin kilometreihin. Lopulta kävi ilmi, että minulla oli joku yleinen bakteeritulehdus, joka onneksi saatiin yhdellä lyhyellä antibioottikuurilla kuriin eikä vaiva ole sen koommin palannut.

  Viime viikon kylmillä pakkailla kyykistelin maanrajassa kuvailemassa useaan otteeseen. Vähän pelkäsin kylmettyneeni, joten nappailin muutamia karpalokapseleita ihan varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikä riesa ja niinhän noihin virtsavaivoihin kuuluu juuri nuo viheliäät vessan metsästämiset ja se on ajoittain kaamea paikka! Huh onneksi syy selvisi ja se saatiin peitottua.

   On tosi hyvä, että karpalopillereitä on omasta takaa, juuri myös tuollaisiin äkkinäisiin hätätilanteisiin. :) Itse tuumin popsivani näitä nyt säännöllisesti, sillä jotain hapokasta se keho tuntuu olevan vailla. :)

   Kivaa iltaa Lumo <3

   Poista
 7. On ollut virtsavaivoja, muttei kovin pahoja onneksi. Läheisillä on enemmän, joten suuret kiitokset tästä vinkistä, kerron eteenpäin. Mukavaa tiistaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei sinulla, mutta kannattaa kyllä hyvää sanomaa jakaa eteenpäin, jos muutkin saisivat apua, kuten minä. :)

   Oikein ihanaa iltaa Johanna <3

   Poista
 8. Näitä kehui juuri ystäväni, joka kärsii kroonisesta virtsarakontulehduksesta. Hyvä tuote!
  Mukavaa tiistaita Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa kuulla, kiitos Outi ja ihanaa iltaa <3

   Poista
 9. Mulla ei onneksi sitten lapsuuden lumihangissa istumisen jälkeen ole ollut yhtään tulehdusta. *koputtaa puuta* Mummollani sen sijaan oli krooninen monta kymmentä vuotta ja hänellä juuri esim. karpalomehun juominen ehkäisi vaivaa. :) Joten uskon kyllä karpalon voimaan tässä asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummo jo tiesi, mitä tarvitaan hätiin, jotta vaiva helpottuu. Sama niin minäkin uskon ja onneksi et ole perinyt mummolta kyseistä vaivaa.

   Ihanaa iltaa Jonna <3

   Poista
 10. Itse en (ainakaan vielä) kärsi noista vaivoista, mutta hyvä tietää että tuollaisia valmisteita on olemassa. Pikku Myy-kannu sai mut lukemaan postauksen, jonka muuten olisin todennäköisesti skipannut, koska aihe ei kosketa henkilökohtaisesti. Hyvä että luin postauksen. Aion nimittäin suositella kapseleita, eräälle henkilölle joka kärsii virtsavaivoista ja luulen, ettei hän tiedä noiden kapseleiden olemassaolosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Pikku-Myy oli sitten johdatusta, kun sai tänne ja jos joskus virtsis iskee, mitä ei tietenkään toivota, niin tiedät mistä saa vikkelään helpotusta. Mukavaa olisi, jos läheisesikin saisi näistä apua.

   Kivaa iltaa Sanna <3

   Poista
 11. Bom dia, excelente sugestão que é sempre útil, certamente que alguns dos visitantes vão beneficiar com a sua dica.
  AG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Happy New Year and thank you for your kind words. :)

   Poista
 12. Tuota voisikin kokeilla, olen karpalomehua käyttänyt aina "kun tuntuu siltä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on hyvä, jos toimii. :) Näitä suosittelen kyllä. Leppoisaa iltaa Mummo <3

   Poista
 13. Minä en ole kärsinyt virtsateiden tulehduksista, mutta olen muuten melkoinen "pissaliisa". Voin vain haaveilla seurapiirirakosta, ja ravaan veskissä varsinkin aamuisin ja aamupäivisin ihan alvariinsa. Suunnilleen ajatuskin veden juomisesta saa aikaiseksi veskihädän :D Painajaismaisimpia hetkiä elämässäni ovatkin olleet ne hetket, kun pissahätä on järkyttävä ja rakko täynnä, eikä vessaa missään (ei edes puskapissamahdollisuutta)!! Aaargh. Plussapuoli lienee se, että ainakin nesteet kiertää kropassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan meikäläisen elämältä. Kuulostaa niin tutulta. Riittää, kun ajan Porvoosta Itikseen, niin pitää käydä siinä kaameassa metron vessassa! Heh niin hyvin kiertää, mutta miksi en itse laihdu, höh.

   Kivaa iltaa ja voi meitä! <3

   Poista
 14. Aikas kauhealta kuulostaa sinun tulehduskierteesi. Minulla on ollut useita tulehduksia -ehkä kymmenkunta -muttei mitään noin hurjaa! Toivottavasti nuo pillerit tosiaan auttavat jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kyllä ajoittain tosi raskasta ja masentavaa. Toivon todella, ettei kroppani jotenkin tylsty kyseisille pillereillä ja ettei ne jossain kohden toimi. Nyt peukut pystyyn, että tämä uuden tuntuinen normaali elämä jatku.

   Kiitos kovasti Matkatar ja kivaa viikkoa <3

   Poista
 15. Täältä ilmoittautuu myös yksi kärsijä, jolla on aina ja kaikkialla oltava saatavilla kylmäpuristettua, makeuttamatonta karpalomehua muuten hukka perii (tai siis antibioottikuuri). Olen kokeillut karpalotabuja mutta kokenut tehon heikoksi mehuun verrattuna. Täytyypä kokeilla Tri Tolosen tabuja, kaikki vinkit tämän kurjan elämänlaadun heikentäjän nitistämiseksi ovat tervetulleita, kiitos! Ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänniä juttuja ja voisiko nämä tehot olla vallan yksilöllisiä. Aiemmat pilsut ja mehut eivät ole tehonneet ja nämä nyt tehosivat, ainakin toistaiseksi, ihmeellistä.

   Toivottavasti sinäkin saisit näistä apua. :)

   Kivaa viikkoa sinulle ja vaivatonta sellaista <3

   Poista
 16. Mulla ei oo ollut tulehduksia, mutta oon kyllä muuten aikamoinen vessan metsästäjä. En tiedä miks, mutta panikoin aina,että missä on vessa.. Oon aika hyvä jo bongaileen ilmaset vessat ja kauppareissutkin oon nykyään järjestänyt sillai,että pääsee tarvettaessa vessaan.. Juon aamusin yleensä kahvin/teen +puoli litraa vettä, joten sen nyt sitten tietää montako kertaa pitää ravata vessassa.. Lisäks töissä juon yleensä työpäivän aikana litran kannun, joten loppupäivän juoksemiset on taattu..

  Toivottavasti noi auttaa jatkossakin tossa ikävässä vaivassa! Ihanaa viikkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo vessahommeli on myös henkistä, tulee hädäntunne, jos ei ole vessaa lähellä. Juu ja kahvi, se on niin ihanaa ja pahin vessattaja, voi meitä.

   Niin minäkin toivon, ettei tämä ollut joku ensi-ihastus, vaan että sain aidosti pysyvän avun. Hyvältä vaikuttaa alku. :)

   Ihanaa viikkoa Terhi <3

   Poista
 17. Olen onneksi noilta välttynyt mutta vessassa ravaaja olen silti :) Hyvä että olet saanut noista apua, tuo on ikävä vaiva :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi meitä vessaramppaajia. Kiitos niin paljon ja ihanaa iltaa <3

   Poista
 18. Itse en ole kyseisestä vaivasta kärsinyt, mutta lähipiirissä on ollut muutamia ja tuo karpalomehu on ollut ainoa, mitä on suositeltu taudin alussa. Sinä on kumma voima, sillä se on tehonnut, joten uskon kyllä, että nuo pillerit tehoaa! Hieno homma, jos vessa ei ole enää aina mielessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on merkillinen, ilmeisesti jotenkin saa kehon hapokkaammaksi. Juu ei ole koko ajan ollut, mutta toisaalta on ollut vessa koko ajan lähellä. Ei no, hyvin mielin lähden huomenna Karpalopilsut mukana Pärnuun. :) Kiitos M ja kivaa viikkoa <3

   Poista
 19. Ikävä että sinulla on tuollainen tulehduskierre, Hyvä että karpalo siihen auttaa
  Minulla ei ole sellaista ollut. Ihanaa viikkoa sinulle ihana Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, ettei ole ollut. Kiitos niin paljon Irma ihanuus ja mukavaa viikkoa sinulle <3

   Poista
 20. Onpa ikävän kuuloinen vaiva :( Onneksi karpalokapselit ovat auttaneet sinua ja muutama tuttuni on niitä kokeillut ja hyväksi havainnut myös. Vaikea edes kuvitella miltä vaiva voi tuntua kun itselläni ei ole koskaan ollut virtsarakontulehdusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo ihanuus tuesta ja onneksi sinulla ei ollut, viheliäinen vaiva, jota en kenellekään toivo <3

   Poista
 21. yhden kerran ollu tulehdus ekin oireeton selvis näytteestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh olipa kuitenkin hyvä, että oli oireeton. <3

   Poista
 22. Muistan joskus lapsena mulla olleen virtsatietulehduksen, ei ollut kivaa. Ei ollut muuten kivaa tuossa loppusyksystäkään, kun aivan yhtäkkiä kesken työpäivän iskivät niin voimakkaat oireet, että vallan lääkäriin oli päästävä. Ajan sain vasta parin tunnin jälkeen ja onneksi pahimmat oireet ehtivät jo hieman helpottaa, kun ostin heti karpalotabuja (vertailin useampia, mutta näyttävätpä olevan juuri noita Tolosia!), join melkein litran karpalomehua ja otin särkylääkettä. Lääkäristä antibioottikuurin saatuani kotona mietin, että kylläpä äkkiä olo helpotti, olisin melkein voinut töihinkin palata. Ihan vastaisen varalle aion jatkossa pitää kotona noita kapseleita, kun tahtoo kuulemma joskus herkästi uusia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahat oireet on niin kauheita, että ihan linkussa tuskissaan joutuu olemaan ja pissattaa taukoamatta ja se on, kuin neuloja pistelisi. Eli ihan kauheaa kyllä. Juu kannattaa aina olla Karpalopillereitä kotona ja laukussa. :) Hyvä vinkki kaikille meille naisille. Kivaa iltaa <3

   Poista
 23. Tiia, hyvä tuote, jota meillä käyttävät sekä äiti että tytär<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa ja huomasin itsekin, että ihan paras tuote. <3 Halit Leena <3

   Poista
 24. Juu ... mulle on hyvinkin tuttu tämä tohtori tolosen karpaloMulla oli myös joskus aikanaan lähes kroonisena sama tauti ... hyvin kauan sitte eli 90-luvulla! En muista oliko jo 2000-luku kun Ystäväni kanssa ajattelimme kokeilla tuota tuotetta että auttaisiko,taisin popsia yli vuoden noita yhtäjaksoisesti ja sen jälkeen(kop kop puuta) ei ole ollut luultavasti kuin pari tulehdusta! Eli tuo todellakin toimii! Nyt joskus kun on alkanut tuntua tulehduksen oireita olen heti ottanut 2 kapselia ehkä kolmen päivän ajan aamuin illoin ja oireet ovat poistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, ja tosi kuitenkin mielenkiintoista kuulla, että siitä sait avun. Nyt vissiin vielä tehokkaampia nämä uudistuneet. Itse en ole Tolosia aiemmin kokeillut, vaan halvinta tietä kokeilin varmaan jotain surkeaa versiota ja meni luotto koko karpaloihin. Nämä sitten kuitenkin toimii ja puolesta puhuu täällä vaikka kuinka moni. Mieluiten karpaloa todellakin, kuin antibioottej!

   Ihanaa iltaa kultakimpale <3

   Poista
 25. Todella upea juttu, että olet löytänyt avun! Minä oon siitä onnellinen, että vielä tähän ikään mennessä ei ole yhtään tulehdusta ollut. Mitä olen yhtä ystävää kuunnellut, niin on kyllä inhottava vaiva, kun kroonistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ettei ole ollut, en kenellekään moista vaivaa toivo. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 26. Kiva kun olet löytänyt avun<3 Täytyy haalia noita äidillekin, 9-kymppisellä kun on viimeistään tuota samanlaista vaivaa. Äitiä auttoi kun pakotin joku aika sitten syömään tupla-annoksen ihan C-vitamiinia. Nuo voisivat auttaa vielä paremmin. Eipä ole pahaksi kenellekään tässä iässä, minä taidan syödä C-vitamiinia sen verran paljon että se on pitänyt oireet loitolla. Toistaiseksi...

  VastaaPoista