perjantai 2. joulukuuta 2016

Helein Anti-Aging kauneusravintolisä tuo avun kosteusköyhälle iholle ja arvonta, jossa kaksi voittaa!

Kaupallinen yhteistyö 40+ blogit/Verman

Onko teillä sama fiilis, että pakkanen oikeasti puree, iho on rutikuiva ja olette koko ajan rasvaamassa ihoa? Suojaatte kyllä ihon voiteilla ja lämpöisillä vaatekerrastoilla, mutta entäs sisäinen apu, voiko sellaisesta olla hyötyä? Kirjoitin jo aiemmin Helein Anti-Aging Premium kauneusravintolisistä ja mistä niissä on kyse, mutta nyt on aika tarkastella ja kuulostella miltä parin kuukauden testijakso on tuntunut ja näkyykö tuloksia?

Olen aivan hirvittävän huono vertailemaan kasvojeni ihon kuntoa, koska samat kasvot tuntuu katsovan peilistä päivittäin. Siltikin kiinnitin huomiota, että Helein kauneusravintolisä testijakson alussa, ihoni oli niin rutikuiva, että lähituntumalta näin ihollani poikittaisia viiruja. Uskokaa pois, nyt niitä viiruja ei enää näy, vaan iho on kyllä sen valossa kosteutetumpi.

Jos ajattelen kokonaisuutta, niin testijakson alussa hiukseni olivat ritisevän ratisevan kuivat, jos niitä puristeli sormien välissä, mutta eipäs ole enää, vaan huomattavasti pehmeämmät. Kynteni olivat aivan hirmuisen kuivat ja katkeilevat ja kynsissäkin on tapahtunut selvä muutos ja nyt kynnet ovat kaikkinensa taasen aivan normaalissa kunnossa. 

Merkittävin asia on kuitenkin, että jokaisen vaihdevuosien kanssa kamppailevan naisen, tai niiden tiimoilla seikkailevan, tulisi käyttää säännöllisesti limakalvojen hyvinvointiin Helein Anti-Aging Premium kauneusravintolisiä. Oikeastaan ikäni valossa, juuri tämä seikka on omakohtaisen testijaksorupeaman ensiarvoisin seikka. 

Kenenkään naisen ei tulisi joutua miettimään liikoja limakalvojen kuivuuteen liittyviä asioita, vaan meidän naisten tulisi näiden asioiden suhteen saada olla vaan ja hengittää. Helein kauneuskapselit tuovat kosteutta iholle kokonaisvaltaisesti ja kauttaaltaan ja sitä kautta myös mielelle hyvää oloa, positiivisuutta ja huolettomuutta. 

Testijakson alussa koin selvää kosteusvajausta, mutta nyt olo on kaikkinensa hyvinvoiva. Sanoisinko, että aika hyvä tulos, jos muistelee lähtöruudun tilannetta. 

Lyhyesti vielä vanhan kertausta: 

Kyseessä on uusi vain apteekeista saatava ravintolisä, joka sisältää mm. vitamiineja, ceramideja ja antioksidantteja. Lisäksi tuotteessa on Q10:tä ja Hyaluronihappoa, jotka tunnetusti kosteuttavat ja taikovat ihosta joustavamman.

Kapselit ovat laktoosittomia ja maidottomia ja yhdessä purkissa on 60kapselia. Hintaa kahden kuukauden Helein Anti Aging-Premium kuurilla on noin 40e ja saatavilla vain apteekeista. 

Kahdella teistä siellä ruudun takana on mahdollisuus arvonnan kautta testailla samanlainen testirupeama, kuin täälläkin alkaa olla hiljakseen takana. Nimittäin Helein arpoo kahdelle teistä 2 x Helein Anti-Aging Premium -pakkausta. Eli yhteensä tuo satsi riittää 4 kuukaudeksi. Yhden pakkauksen kapselit riittävät 2 kuukautta.

Arvonnassa kaikille tasapuolisesti yksi arpa, koska Helein postittaa ja sponsoroi tuotteet. Arvonta päättyy 6.12. Kommenttikentässä olisi mukavaa kuulla, uskotko ravintolisiin ja mitä haet ravintolisiltä tai ihan mitä vaan ravintolisiin liittyen. Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan ja ihanaa perjantaita ja muistetaan pitää huolta hyvästä ja olosta ja kauneudesta myös sisäisesti. <376 kommenttia:

 1. Kuulun juuri tähän ryhmään jonka iho kuivuu viileällä säällä korpuksi.Ostan silloin tällöin Ladyvita-kuurin mutta muita en ole testannut joten tämä on ihan uusi tuttavuus minulle. Mukavaa viikonloppua :) sundvkata@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä ja kyllä varmasti noista lisistä on oikeasti hyötyä, joten olen mukana arvonnassa :)
  - Oikein ihanaa viikonloppua Tiia <3

  VastaaPoista
 3. En tällä kertaa osallistu arvontaan, mutta tulin kuitenkin toivottamaan sinulle hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Olisipa kiva kokeilla. Ihoni on hyvin kuiva. En ole ennen testannut ravintolisiä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa tutulta: poskipäät on rapsakan kuivat aina talvisin, eikä jokapäiväinen ulkoilu ainakaan ahavoitumista vähennä. Näillä siis mukaan arvontaan! =)

  Ajattelin juuri eilen sinua ja sitä, että tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Mietin myös, että jos me istuttaisiin nyt satunnaiseen kahvipöytään, juttua varmasti riittäisi, vaikkei olla vielä koskaan naamakkain ehditty nähdä. On se hassua. =)
  Pirteän raikasta viikonloppua ja jouluniloa jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vivi ihana kommentti, tuhannesti kiitoksia ja anteeksi miten myöhässä. <3 Ihanaa loppuvuotta ja jos jossain törmätään, niin muistathan vetää hihasta. <3

   Poista
 6. Iho on todella kuiva näillä ilmoilla, tuntuu että mikään ei tepsi. Mukavaa olisikin siis kokeilla arvonnassa olevaa tuotetta.
  Ann A

  VastaaPoista
 7. Syön ravintolisiä, D, C, sinkkiä ja maitohappobakteereita suurimmaksi osaksi siksi ettei joka flunssa tulisi.

  VastaaPoista
 8. Kyllä ravintolisät ovat kuuluneet päivittäiseen 'ruokavaliooni' jo vuosia....eli uskon niiden voimaan <3
  Varsinkin käteni ovat talvella kovalla koetuksella...nyttenkin parista kohtaa iho lähes rikki :(
  Ihanaa talvista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 9. Uskon ravintolisiin käytössa kollageeni&biotiini kapselit,mutta Helein tuotteet kuulostaa hyviltä.Terveisin Marja-Leena

  VastaaPoista
 10. Olen noista sisäisistä kauneuslisistä kiinnostunut, mutta en vielä ole ostanut. Liittyisin mielelläni arvontaan :)

  VastaaPoista
 11. Ihoni on kuiva ja käytän erilaisia öljyjä ja voiteita ahkerasti, mutta ravintolisiä en ole käyttänyt.
  Tämä olisi mainio tuote 60+ - ikäisen kokeilla. Olisipa onnetar suosiollinen.
  Ihanaa viikonloppua, Tiia!

  VastaaPoista
 12. Mukana! Uskon ravintolisiin ja erilaisia kokeilenkin säännöllisen epäsäännöllisesti.
  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Minä syön useatakin ravintolisää ja uskon, että niistä todellakin on apua. Ainakin sinkki näyttää iholla kyllä tehonsa :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ravintolisät ovat nimensäkin mukaisesti lisä terveellisiin elintapoihin, mutta tietyissä tilanteissa melkeinpä välttämättömiä - uskon siis ravintolisiin ja mielelläni niitä testailenkin. :)

  VastaaPoista
 15. oih ja voi, tulisipa tarpeeseen! tällä iällä nimenomaan tämän tyyppistä apua tarvitsee..
  joka päivä jotain ravintolisää tulee napattua :)
  TiinaL

  VastaaPoista
 16. Tää korppuihoinen osallistuu innolla arvontaan. Kaikenlaiseen heleytykseen olis tilausta :)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 17. Kyllä ravintolisät auttavat ja niitä tulee säännöllisesti käytettyä. Helein tuotteet vaikuttavat lupaavilta.jaana.miettinen@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Katselin hyvin merkitsevästi näitä tuotteita just apteekissa, mutta en vielä tehnyt ostopäätöstä:) Kiva olisi päästä kokeilemaan elikä innolla mukana arvonnassa. Eikös nämä kapselit tehdä niinkin eksoottisessa paikassa kuin Kerava? Näin olen antanut itseni ymmärtää:)

  blooomxo at gmail.com

  Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 19. Uskon ravintolisiin, mutta ennenkaikkea monipuoliseen ruokavalioon. Olisi kiva testata jotain täsmäravintolisää. En ole itse raskinut ostaa mitään vaan panostan jääkaapin sisältöön ja liikuntaharrastuksiin mieluummin.

  VastaaPoista
 20. Uskon ja en usko, riippuu vähän tuotteesta ja osaan suhtaudun hyvinkin skeptisesti. Tämä kuitenkin kiinnostaa koska ihoni on niin pintakuiva :/ niinablogi (at) gmail.com

  VastaaPoista
 21. Uskon tiettyjen ravintolisien voimaan. Yleensä en ravintolisiä käytä, mutta yleensä marras-joulukuussa nautin jonkin supervitamiinikuurin, jotta jaksan paremmin. Olen myös käyttänyt aikoinaan pari kuukautta hiuksia ja kynsiä vahvistavia tuotteita, jotka todella tehosivat. Eli tässä arvonnassa on oltava mukana. :)

  VastaaPoista
 22. käytän lisäravinteita ihon hoitoon. tuotteita vaihdellen mutta ainakin kollageenia ja erilaisia rasvahappotabletteja tulee nappailtua.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Uskon kyllä ravintolisiin, nimenomaan lisänä. Eli tärkein on se perushyvä ruokavalio.
  Itsellä on kuitenkin käytössä magnesium, kalkki ja perusvitamiinit
  maikinposti8@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Käytän D vitamiiniä ja sinkki, mutta mulla huono puoli se kun en muista niitä joka päivä ottaa.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Ensimmäisten pakkasten tullessa ihoni kuivuu rapsakaksi poskipäistä ja otsasta - en ole löytänyt tähän mitään kunnollista apua, eikä oikein rasvauskaan tunnu auttavan. Näitä Helein-kapseleita olisi todella kiva päästä kokeilemaan ja tsekkaamaan tuloksia. :-)

  VastaaPoista
 26. Syön kyllä kaikenlaisia lisiä mutta olisipa kiva kokeilla tätäkin..tässä iässä kaikki on tervetullutta joka vähänkin voisi auttaa..:D

  VastaaPoista
 27. Tiia, olen ravintolisäspecialisti, joka on tainnut erehtyä ehkä vain kerran...Käytän joka päivä: monivitamiini, D:tä 50 mikrogrammaa, kalkkia, kapselia, jossa on kurkumaa ja inkivääriä (nivelille), C:tä 500 mg, kuureina vahvaa B-vitamiinia, kureina kromia sekä nyt on menossa vahva Upiqinon Q10. Käytin tosi kauan tyrninsiemenöljyäkapseleita sisäiseen kosteuttamiseen, mutta olen saanut kuulla, että omega 6 ei ole aina hyvästä...Erehdykseni oli nauttia monena suvena ns. aurinkokapseleita, ettei ihoni palaisi auringossa, vaikka en aurinkoa ole veneilyvuosien jälkeen ottanutkaan, mutta minulla oli ensimmäinen melanooma 30 vuotiaana ja nyt taas. Bloigssani on luettu Syötkö riskiruokaa? kirjaa yli 20 000 kertaa ja järkytyin, kun huomasin, että olin sinne laittanut ennustuksen, että aurinkokapselit saattoivat olla erehdys...Ja kuten tiedät, tänä vuonna sairastuin sitten vakavasti. Tuo aurinkokapselijuttu liittyy beetakaroteniin ja siihen mitä se voi aiheuttaa. Suomessahan tehtiin aikanaan testi tupakoitsijoilla tuon kanssa ja ystäväni, joka on sairaanhoitaja oli siinä toteutuksessa mukana. Ryhmässä, joka sai suuren määrän beetakaroteenia, keuhkoysyöpä lisääntyi niin, että koe jouduttiin keskeyttämään. Tavallaan minä tein saman osaamatta soveltaa tuota tietoani omaan kohtaani. Pitäisi aina keskittyä ja etenkin näiden luontaistuotteiden äärellä. Ne ovat erinomaisia palvelijoita, mutta huonoja isäntiä.

  Olen tietysti arvonnassa mukana, sillä uskon tähän sisäiseen kosteutukseen. Nyt kohta mitään rasva ei riitä ja käytän suihkussakin apteekin yhtä perusvoidetta, johon sain ystävältä vinkin.

  <3

  VastaaPoista
 28. Uskon ravintolisiin, syön itse monivitamiini kivennäisainevalmistetta jossa on monia hyviä ja tarpeellisia vitamiineja :) T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Olispa kiva kokeilla nöiden vaikutusta. Kyllä mä uskon, että ravintolisistä on hyötyä, monipuolista ravintoahan ne ei korvaa, mutta lisänä, nimensä mukaisesti😊. Kyllä täällä iho kuivuu, kynnet rapisee ja hiukset kuivuu, eli tarpeeseen tulis...

  VastaaPoista
 30. Kaikkeen uskon ja erilaisia ravintolisiä on tullut käytettyä, kuulostaa kiinnostavalta. Blogisi on ihanan positiivinen , terveisin lukijasi. E.H

  VastaaPoista
 31. Kyllä vaan kaikki apu olisi tähän ilmastoon tällä ikää tervetullutta.
  Uskon että ravintolisät auttavat vähintäänkin siinä kuin voiteet.
  T. Marja

  VastaaPoista
 32. Uskon että auttaa ihon,kynsien ja hiusten hyvinvointiin,tarve ois suuri nyt
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 33. Mukana! Hiuspohja kuivuu näin pakkasilla ja olisi kiva kokeilla onko tällä vaikutusta.
  T. Tinde

  VastaaPoista
 34. Atooppinen iho, kuiva huoneilma, kylmä ulkoilma ja tuuli , auts! Eli kyllä rasvaan itseäni, myös korvia ja nenää, kroonisen nuhan takia nenän limakalvot kuivuu, ja atooppisen ihon takia korvakäytävätkin. Rasvaan, suihkuttelen, tiputtelen, sivelen, tuputtelen, hieron ja mitä vielä keksin sanoja kuivan minun hoitamiseen :0
  Mukana.
  Päivi

  VastaaPoista
 35. Uskon ravintolisiin ja käytän niitä silloin tällöin. Nytkin olisi tarpeen,iho on kuin pergamenttia, kiristää, kutisee... Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 36. Sinnikkäästi roikun mukana kaikissa arvonnoissa, jotka vain tuntuvat sopivilta ja tämä kyllä kuulostaa tosi sopivalta =) Eipä ole vuosiin tullut syötyä mitään ravintolisiä, vaikka syytä kyllä olisi.

  VastaaPoista
 37. Kyllä uskon ravintolisiin, syön eri vitamiineja ja hivenaineita purkista, sillä luulen etten saa kaikkea ruoastani. Mukana ihanassa arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Uskon ravintolisiin ja käytän vitamiineja, maitohappobakteereita ja glukosamiinia. Näistä on apua hyvinvointiin, mutta kärsin edelleen kuivasta atooppisesta ihosta etenkin käsissä ja kasvoilla, joten varmasti olisi minulle apua.

  VastaaPoista
 39. Uskon vakaasti ravintolisiin. Käytän säännöllisesti vahvoja monivitamiinipillereitä, D 50 mikrogr.C 500mg, glugosamiinia nivelrikkoon ja kuurina B:tä.
  Mukana arvonnassa:)

  VastaaPoista
 40. Kaikenlaiset vitamiinit ja muut uppoaa kyllä mulle, haluisin ainakin uskoa et niitä ottamalla voi olla vähän terveempi. Hius on kuitenkin kuollutta materiaalia ja kasvaa kahdessa kuukaudessa ehkä sentin, joten niihin tuo lisä ei ole voinut vaikuttaa. Kaikki muu on ihan mahdollista ja kiva et oot todennut toimivaksi. Limakalvovaikutus on plussaa :D Mukavaa viikonloppua Tiia! :)

  VastaaPoista
 41. Tälläistä olisi kiva kokeilla kun ihoni on kuin kuiva korppu talvisin ja ei kai vielä johdu kuitenkaan iästäni 😂😀 Tavis rasvalla itseäni sivelen aamuin illoin 😊

  VastaaPoista
 42. En ole kokeillut koskaan mitään "pillereitä" purkista. Mutta nyt iän puolesta olen alkanut miettiä jotain kuivaan ihoon avuksi. Normi rasvat kun ei auta varsinkaan näin talvella.
  sanna_yy@suomi24.fi

  VastaaPoista
 43. Mukana arvonnassa. Käytän maitohappobakteereita, D-vitamiinia. Tätä uutta apteekin Helein sarjaa olen apteekissa joskus sivusilmällä vilkuillut.
  liimatainen.leena@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Vitamiineja kyllä ja kalaöljykapseleita, koska en syö muuten kalaa. Tuo voisi olla kivaakin kokeilla.

  VastaaPoista
 45. Syön erilaisia ravintolisiä säännöllisesti, tätä Heleiniä en ole vielä kokeillut.
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 46. Olen joskus syönyt ravinnelisää hiusten hyvinvointiin, sattuneesta syystä kun olin kaljupää reilut puoli vuotta.Hiukset kasvoivat takaisin, olisivat varmaan kasvaneet muutenkin =). NYt 50+ kasvojen iho kuivuu näin talvella tosi pahasti, posket ovat kuin kalastajaeemelillä, yhtä rohtuneet. Tuntuu että voiteet eivät auta yhtään, kokeiltu on rasvaiset ja kosteuttavat. Tänä Helein voisi olla apu, olisi kiva kokeilla.
  Päivi (paikki@suomi24.fi)

  VastaaPoista
 47. Tämä olisi kyllä tarpeen, jos jelppisi hieman muun muassa ihoa. Haluan uskoa ravintolisiin, mutta joskus, jos mitään vaikutusta ei huomaa, niin onhan se hankalaa. Käytän kuitenkin joitain hyväksi havaittuja lisiä. :)

  VastaaPoista
 48. En ole koskaan testannut ravintolisiä, joten ihan mielenkiinnosta olisi mukava kokeilla :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 49. En oikeastaan oikein usko, mutta olen silti mielelläni kokeilemassa eri tuotteita! :)

  cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 50. Ainakin tässä iässä tarvitsee jo kyllä vähän lisuketta :) Näitä en ole kokeillut.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Olisi kiva kokeilla, syön tällä hetkellä sinkki C-vitamiinia jotta flunssa pysyisi kaukana....erja.makila@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 52. Käytän ravintolisiä ja tänään juuri mietin, että pitäisi varmaan kokeilla tätä Heleiniä kuivaan nassuliin. Tämä Helein on jäänyt positiivisesti mieleen siun blogista ennenkin. :)

  VastaaPoista
 53. En ole koskaan kokeillut kauneusravintolisiä. Ei sillä etten uskoisi niihin, ei vaan ole tullut kokeiltua.

  Työssäni olen kylmässä ja joudun pitämään työvaatteiden alla kerrastoa kesät talvet. Meillä on urheilukerrastot ja nehän siirtää kaiken kosteuden iholta, jopa ihon luontaisen kosteuden, sillä mehän ei juuri työssämme hiota. Kesällä, kun iho on muutenkin kosteampi, kuivumista ei huomaa. Mutta näin talven tullen... voi tsiisus! Kalsarit kun vetää jalasta työpäivän jälkeen, pölinä vaan käy! Ja käsistä varsinkin kyynärpäät on ihan verillä!
  Joten tuollaiselle tuotteelle olisi kyllä käyttöä ja arvontaan osallistun takapuoli hilseillen! Ja jos en voita, voisin kyllä ihan muutenkin kokeilla tuotetta. Josko siitä olisi oikeasti apua. Joten kiitti vinkistä!

  rakkauttajamaanantimia@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Pakkanen on tosiaan viheliäinen iholle ja omani on ollut ihan rutikuiva myös. Just saunan jälkeen rasvasin oikein paksulla yövoiteella siinä toivossa että pahin kiristys helpottaisi :)Mä oon kättänyt joskus ravintolisiä ja tämä kyllä kiinnostaa. Hienoa että sulla vaikuttanut noin positiivisesti! Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 55. Osallistun ehdottomasti arvontaan. Kasvojen iho tosi kuiva pakkasella. Voi jospa arpaonni potkisi nyt!

  sarisus.kokko@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Nyt todella olisi sisäiselle kosteurukselle tarvetta. Kasvojen iho vielä ihan ok, mutta sääret niin rutikuivat, että näin niistä untakin eikä muunkaan kropan kanssa ole hurraamista

  VastaaPoista
 57. Monivitamiiniä syön. Mukana arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Juuri sain ripitystä kosmetologiltani,että on vähän kosteutus ja öljyäminen ollut vähissä.Juu ,kyllä on.
  Omaisen saattohoito,kuolinpesän selvitys,siskon hankala avioero ja ystävän vakava sairaus-jäi vähän omat jutut kesannolle.
  Nyt on aika katsoa eteenpäin kaikella tavalla ja hoitaa itseään välillä,niin sisäisesti kuin ulkoisesti.
  Talvi ja pakkaskelit on ihania ulkoilun kannalta,mutta ihoa kyllä koetellaan.
  Aurinkoista pakkaspyhää kaikille.

  jausar62@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Itse en osallistu arvontaan, mutta täytyy sanoa, että loistava ravintolisä tämä Helein :D

  VastaaPoista
 60. En syö ravnnelisiä,vitamiineja otan joskus

  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 61. Just loppui satsi jotain kauneuskapseleita, lisää tarttis.
  Ja uskon ravintolisiin, kaikkea menee, vitamiinit, hivenaineet, proteiinijauheet, ja nyt on tullut syötyä myös jotain aqua-tasapainottajia, niissä on jotain papaya-koivunlehti-uutteita.
  :)

  VastaaPoista
 62. Kiinnostava tuote, ja haluankin osallistua arvontaan :)
  Käytän ravintolisiä, luontaistuotteita ja apteekin tuotteita

  VastaaPoista
 63. Se oma luottotuote on vielä hakusessa, olisikohan se tämä?

  Iho on kuiva ja kosteutusta tarvitsisi, päänahka varsinkin. Kädet, sääret.. Kuivat korput ellei rasvaisi.

  Toivotaan että olisi onni myötä ♡

  VastaaPoista
 64. Kiva ja ajankohtainen arvontapalkinto näin talvella. Itse syön biotiinitabletteja sekä tietysti D-vitamiinia suositusten mukaisesti.
  anvarp88@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Itse syön tätä samaa ja tulen jatkamaan testijakson jälkeenkin :)
  Arvontaan en tällä kertaa osallistu :)

  Ihanaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 66. Hieno arvonta! Uskon lisäravinteiden voimaan ja haluan antaa lisäravintoa keholleni.

  -Kati
  katih669@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Joskus olen jotakin kokeillut, mutta en ole oikein huomannut eroa... Mutta nyt olisin innokas kokeilemaan. Tätä kun on niin paljon mainostettu. T.Mari

  VastaaPoista
 68. Munkin iho on talvella korppu. Oikea raastinrauta, joten pitäähän sitä lähteä tavoittelemaan tätä palkintoa :)

  VastaaPoista
 69. Jos vaan näkisit sen määrän, mitä mulla pn ravintolisä- ja luontaistuotepurkkeja pöydällä ja minkä verran otan niitä päivässä. :D Eli todellakin uskon niiden tehoon ja että niillä voi parantaa lähes mitä vaan. Mulla on nyt käytössä se Helein sininen purkki parantamaan kynsien ja hiusten kuntoa. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 70. Iho on kuiva, varsinkin näin talvella pakkasaikaan. Olisi mahtavaa kokeilla onko näillä vaikutusta iho-ongelmiin!
  kirsi.luominen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 71. Ehdottomasti mukana arvonnassa,minä 50v ja vaihdevuodetkin jo alkaneet,iho on kuivahko ja näin talven tullen erittäin herkkä kylmälle,hetken on ulkona niin koko naama pläjähtää punaiseksi ja kuumottaa,mikähän siinäkin on,oisko couperosaa tms,mutta tuota oisi kiva testaa jos vaikka luonnonkihara karkea hiuslaatu ja hauraat kynnetkin saisi elvytystä. Käytän päivittäin D vitamiinia,muuta juuri en käytä,joskus testasin Q10 kun oikein väsytti ja se auttoi. Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 72. Mukana arvonnassa uskon ja olis kiva päästä noita testailemaan :)
  hakkinen.mirva{a]gmail.com

  VastaaPoista
 73. mukana arvonnassa, olen käyttänyt lisäravinteita jo vuosia, mm.vitamiineja ja ubikinonia, ja kyllä niistä on apua ollut :), helein on kuitenkin uusi merkki minulle...hyvää itsenäisyyspäivää!
  sartzu ät kymp.net

  VastaaPoista
 74. Painoin mieleeni tuon heleinin jo kun esittelit sen silloin aikaisemmin ja suunnittelin hankkivani tuotteen.Nyt arvonnassa mukana,mulla on cuperosaa ja näin vaihdevuosien jo ollessa hyvässä "vauhdissa" olis varmasti hyvä tuote mullekin! t kiisu.maki@gmail.com

  VastaaPoista
 75. bookmarked!!, I love your blog!

  VastaaPoista