tiistai 8. marraskuuta 2016

Anna-Mari West ja Lidl arvonnan voittajat


Tuhannet kiitokset sankoista osallistujamääristä molempiin arvontoihin. :) Kannattaa pysyä kuitenkin kuulolla, pian on tulossa parikin arvontaa, joista toinen on mm. punaisen jouluinen arvonta ja sisältää punaisia kosmetiikkatuotteita :)

Voittajiin eli Anna-Mari West molemmat kalenterit itselleen voitti:

Oijoi, miten ihania kalentereita ja kun juuri mietin, että pitäisi kehitellä seuraavalle vuodelle kalenteri, niin nyt kyllä osallistun. Minua miellytti nuo ihanat muistikirjat kukkaikuvineen. Muistikirjaa tarvitsee aina. Mitelause "keski-iässä rohkeimmillaan- osui, kun tässä iässä blogia alkoi pitämään ja tunki ittensä esille, kaipa sitä on aika rohkea!:)

Lidl meikkipaketin itselleen taasen voitti:


Käyn silloin tällöin ruokaostoksilla Lidlissä ja oon ostanut yhdet urheiluvaattaatteetkin sieltä! Oon myös miettinyt Lidlin meikkien testaamista, tää arvonta olisi mainio tilaisuus. :)
Emmi, emmih96@hotmail.com
Hurjasti onnea voittajille ja olen teihin tuota pikaa yhteydessä sähköpostitse. Ihanaa päivää kaikille, lunta tulla tupruttaa oikein urakalla.

14 kommenttia:

 1. Just katselin Lidlissä Cienin tuotteita ja ajattelin että ihan pakko alkaa testailemaan niitä koska olen kuullut niistä niin paljon kehuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä paljon kehuttu. Vanulaput ovat parhaita mitä markkinoilta löytyy. Kynsilakanpoistoaine edullinen ja tosi yes. Huulipunat ja kiillot tosi kivoja. :) Toki kaiken maailman erilaisia käsipesuaineita ym. ostellaan myös paljon. :)

   Ihanaa päivää Nanni <3

   Poista
 2. Nuo Lidlin tuotteet ovat yllättäneet kyllä niin positiivisesti! :)<3

  VastaaPoista