torstai 27. lokakuuta 2016

Syksyisiä kahvi- ja teehetkiä ja Dr.Hauschka ruususetin voittaja nyt blogissa

Hiljakseen alkaa talvi hiipimään ja joinakin aamuina on ollut lämpömittari jo pakkasen puolella. Talvirenkaat on vaihdettu ja villasukilla kotonakin kuljetaan.  Pimeys tuo talviväsymystä ja nyt on otettava kaikki hemmottelukonstit käyttöön. Paljon kuumaa kahvia ja teetä. Huomannut senkin, että jo nyt unentarve lisääntynyt. Tänä aamuna mies totesikin, että "vaimo se alkaa taas koteloitumaan ja herää sitten talviunilta helmikuussa". Mitä sitä vastaan pyristelemäänkään, varmaan monen vuoden jälkeen jo tuntee vaimonsa. ;) 

No mutta, Ruusuisella Bath Essencellä voi hemmotella itseään kuumalla kylvyllä tai jalkakylvyllä ja viimeistellä ruusuisen hetken Dr. Hauschkan vartalovoiteella, eikö kuulostakin ihanalta. :)

Taannoin järjestin arvonnan kyseisestä setistä ja nyt on aika ilmoittaa onnellisen voittajan tiedot. Ruusuisen setin itselleen voitti: Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi12. lokakuuta 2016 klo 16.07
Dr. Hauschkan tuotteet ovat ihania, tykkään esim. puhdistusvoiteesta, joten olen mukana arvonnassa :)
kivipuuteri(a)gmail.ocm

Kaikille muille oikein tunnelmallista torstaita ja koitetaan jaksaa, vaikka pimeys ja kylmyys hiljakseen alkaa ainakin meikäläistä koteloittaa mökkihöperömmäksi. Millä te saatte pimeinä aikoina voimaa ja energiaa?

20 kommenttia:

 1. Alan hiljalleen tuntea tarvetta vetäytyä talviunille, mutta ei auta... Koetan nukkua tarpeeksi -usein epäonnistuen kun herään yöllä-, ulkoilla ja nauttia hämäränhyssystä niin paljon kun voin. Olen kuitenkin valon lapsi ja katse on jo keväässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin kurjaa heräillä aamuyöstä ja kovin tuttua. Täällä joulukuun lapsi ja silti pimeys käy koville.

   <3

   Poista
 2. Mökkihöperyys uhkaa täälläkin ja päivittäiset kävelylenkit uhkaavat harveta olemattomiin, kun on niin helppo syyttää sadetta tai vastaavaa. Mutta nautin kuitenkin syksyn pimeydestä ja nautin kotona vaikkapa kohta alkavasta glögikaudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, alkanut pikalenkit puistossa.. Miten tässä taas käy näin.

   Syksy on kaunis ja ihana, mutta pimeyttä en kestä.

   <3

   Poista
 3. Ihanaa torstaita sinnekin sateesta huolimatta <3

  VastaaPoista
 4. Puutarhakalusteet viety varastoon ja päikkärikausi alkanut, villasukat myös jalassa. Oi tätä pimeyttä, ei meinaa kestää. Kahvia koneeseen ja jos siten jaksais urheaa jumppaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeys imee kaiken energian.. :( pvunet tekee niin hyvää. <3

   Toivottavasti jaksoit jumppaan.

   <3

   Poista
 5. Mä vaan ajattelen, että kohta on jo kevät. Yritän touhuta kaikkea, etten jäisi ajattelemaan tuota ulkona olevaa synkkyyttä.
  Ihanaa torstai-iltaa Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh katse kohti kevääseen, jos vaan pimeältä näkee.

   Ihanaa iltaa Outi <3

   Poista
 6. Pimeyden ja sateen "ansiosta" sitä jää hyvällä omalla tunnolla sohvan nurkaan käsitöiden pariin... Pieni lataus taitaa onnistua seuraavaksi silloin, kun se aurinko suostuu taas näyttäytymään :)
  Yritetään nauttia villasukista ja kynttilöiden valosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa odotellessa,sitten taas ladataan. Se sun hiiri <3

   Poista
 7. Hrr, talviunille voisi minäkin mennä, tai koteloitua jonkun lämpimän makuupussin sisälle. Täällä kerrostalossa kun ei ole vielä patterit päällä, joka vuosi sama juttu, pari viikkoa saa palella ennen kuin taloteknikot päättävät laittaa lämmöt päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meillä, maalämpö ei ymmärrä muutamien asteiden lämpöjä suuntaan tai toiseen. Hrrr..

   Zemppiä <3

   Poista
 8. Kiitos arvontavoitosta! Olen ollut kipeänä koko viikon, joten pieni hemmottelu kelpaa kyllä :)

  VastaaPoista
 9. Tuo Sinun ensimmäinen kuva on niin hieno, kuten muutkin kuvat. Pakkasen tuntua hennolla kuuralla maasto kuorutettu ♫
  Täälä peukutan talviunille hipsimistä, pitäisköhän meidän kömpiä yhdessä johonkin sammalmättään alle ja huhtikuussa heräillä oikomaan jäseniä ☺☺☺
  No, sitä on vain kestettävä taas tämä syksyn harmaus, kun jotenkin tämä ankeus syö kaikki "mehut" ja sitten kantaa vielä murheita ystävistään ☺

  Onnea ruususetin voittajalle ☺

  Sinulle Tiia ihanaa syksyistä viikon jatkoa ♫~♥

  VastaaPoista
 10. Mie rakastan tätä syksyn pimeyttä ja harmautta, ja ihan huippua pian kohta on marraskuu! :) Meille tänne satoi lumen eilen, joka sekin kyllä on ihanaa. <3

  Paksua ja lämpöistä vaatetta vaan päälle, jopa monta paitaa päällekkäin, villasukkaa jalkaan, enemmän unta, enemmän takkatulta ja enemmän kynttilöitä. Raikasta ulkoilmaa, suklaata ja rauhallisia venytyksiä. :) ...Voi kun saisi jotenkin tartutettua tätä syysrakkautta kaikkialle... :)

  Jaksamista <3

  VastaaPoista
 11. Onhan tämä pimeys ja harmaus aika ankeaa, mutta ihanaa kun kausivaloja alkaa olla jo aika monella ja kotona voi tunnelmoida kynttilöiden valossa. Ja kohta on joulu! Nautitaan näistä pienistä ilonasioista. Ihanaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 12. Minä voisin mennä horrostamaan talvisin. Piti ottaa jo kirkasvalolamppu käyttöön :D

  VastaaPoista