sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Miten Remington ProLuxe hiuskuivain tuo lisää aikaa vuodessa yli 40-tunnin verran!

Jestas sentään, epämatemaattinen ihminen on tehnyt laskuyhtälöitä saatuun I Love me bloggaajana itselleen uuden Remingtonin ProLuxe föönin. Laskin paljon säästän rahaa ja aikaa uudella föönillä hiuksia kuivatessa. Taustaa, omistin jo aiemmin salonkikelpoisen ja tehokkaan föönin, jolla kuivatessa hiuksia, aikaa valui sormien läpi 30-min kerta. Hirveää ajanhukkaa ja edes euroja en aiemmin ajatellut. Kyllä ihminen voi olla ajoittain henkisesti laiska. Aika tässä toki varhaisvanhuksella onkin painavampi nimittäjä ja kuinka arvokas onkaan jokainen tunti alati kiihtyvässä elämänpyörässä.


Aikaa nimittäin vanhalla föönillä meni vuodessa föönaamiseen 62,4 tuntia, tottahan olen turhasta ajankäytöstä erittäin järkyttynyt, suorastaan syvästi! Rahanmenetys ei ollut ihan niin järisyttävä, uudella föönillä säästän rahaa 20,60e vuodessa, mutta yhdessä nämä kaksi jäin puntaroimaan jo "kaatunutta" maitoa. Paljon oikein rahaa ja eritoten aikaa olen muutaman vuoden aikana menettänyt! Nimittäin uudella föönillä hiusten kuivaus sujui tasan 10-minuutissa, aikaisempaan 30-minuuttiin verrattuna, joten nyt saan 2/3 enemmän tiimalasiin aikaa ja säästän myös jöröjä.


Aika mieletön juttu, jos näitä oikein alkaa miettimään. Todella kiitollinen Remington ProLuxelle, eikä edes ne hiukset, vaan tärkeintä on, että saan elää vuodessa monta tuntia enemmän tosielämää, eikä jotain hiuskuivaus hikituskaa. Sillä nimittäin aiemmalla föönillä 30-minuutin sauhuttelu vastasi jo 30-minuutin saunottelua ja ehti aina dödökin jo pettää kuivatteluissa ja kyllä ihan aikuisten oikeasti.

Hetken olin aivan innoissani muuten näistä uusista matemaattisista kyvyistäni ja ajattelin, että lasken kaikki kodin vehkeet samalla tässä vielä piakkoin, sillä minä olen meillä se, joka hoitaa sähköyhtiöiden kilpailutuksen. Nyt kun pari päivää on vierähtänyt, en enää edes muista miten tuon laskuyhtiön suoritin, puhumattakaan, että alkaisin laskea muita kodin vempeleitä. Mutta kyllä tuo matemaattinen setti oli varsin avaava kokemus, että fööniä vaihtaessa voi säästää toki rahaa, mutta miten mittavasti säästän nyt aikaa.
Annan uudelle vapautuvalle ajankäytölle valtavan arvon, ajelkaa nyt, tuolla 41,6 tunnilla ehtii mennä, vaikkapa jo Tukholman risteilylle, kun aiemmin käytin tuon ylimääräisen ajan vuodessa föönaamiseen. Ihan mieletön juttu ja kyllä 100% suosittelen Remington ProLuxe fööniä kaikille, on kiireisen naisen unelmalaite! Lisäksi laitteessa on vielä 3-metrinen johto, joka mahdollistaa föönauksen vaikka soffalla tai omassa lempipaikassa, eikä tarvitse enää kituutella lyhyen johdon kanssa, pää suurin piirtein kiinni seinässä.

I Love me messuilta Remington löytyy 6e111 pisteestä. Kannattaa mennä tutustumaan uusiin ProLuxe hiuslaitteisiin ja Outi Brouxin taidonnäytteisiin laitteilla. Sitä ennen ProLuxe uutuuksiin voi tutustua alla olevista videoista. Lisäksi oli muuten vielä kiharrin, vastaava kuten alemmassa videossa, mutta ilman hiuksia kiinnittävää klipsiä.Hyvää hiuspäivää kaikille ja kuinka vanha fööni sinulla on käytössä ja oletko miettinyt ajan-ja energiankäyttöä kodinlaitteiden suhteen?


*Remington ProLuxe saatu I Love me
Vip-bloggaaja testaukseen.

24 kommenttia:

 1. Nolona myönnän, että mun fööni on varmaan 10 vuotta vanha. Minähän tosin en kauheasti föönaile, tukka on niin ohut, että kuivuu muutamassa tunnissa itsekseen. Kiharrin on sentäs vähän uudempaa mallia :)
  Aikamoinen ero kyllä ajoissa, uus siis parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi on hurrrrjan paljon parempi. Ihqua iltaa <3

   Poista
 2. :D Tämä laskelma on kyllä mestarillinen peruste uudelle hiuslaitteelle! Mä olen vannoutunut Remingtonien käyttäjä, kihartimiakin löytyy kaikille käkkärrämalleille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih en tiedä mistä into tuli laskea asia auki. Mutta Outi Broux väläytteli, että föönillä säästää sähköäkin, niin minäpä laskin sitten. Remington on kyllä. <3

   Kivaa iltaa <3

   Poista
 3. Tuollaisen perustelun jälkeen lupa myönnetty. Eikun osta pois vaan! :D Mulla on sellainen fööni, missä on mukana diffuusori suutin. Saa lisää kuohkeutta halutessaan. Tykästyin siihen ja toistaiseksi se saa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu suutin löytyy ja kuohkeuttahan meistä jokainen haluaa. :)

   Ihanaa iltaa <3

   Poista
 4. Tähän joudun nyt sit nolona kauneusbloggaajan toteamaan, etten omista fööniä. Käytän sitä niin harvoin, etten ole kokenut tarpeelliseksi ostaa omaa - käytänkin poikakaverin muutaman vuoden vanhaa hiustenkuivaajaa... Nyt tosin kun aamut on pitkiä voisi hyvillä mielin laittaakin hiukset kunnolla, mutta tosiaan ei sillä pienellä rupukuivaimella monesti viikossa jaksa föönata :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ja parastahan se on hiuksille, ettet föönaa. <3 Mutta on se ajoittain niin tarpeellinen. Mukavaa iltaa. <3

   Poista
 5. Minulla on suhteellisen uusi fööni, mutta mitään säästöjä rahassa tai ajassa se ei ole tuonut mukanaan. Minä kun käyn aamuisin 5:30 pihasuihkussa on olen n. kahden tunnin päässä töissä, niin hiukset ovat kuivaneet ihan ilman fööniä. Joku uusi kiharrin voisi sen sijaan olla ihan tarpeellinen hankinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh ihana, tiedätkö sitä. <3 Oli muuten megahyviä kihartimia Remingtonilla, kurkkaa video. <3 Eikä ole pahan hintaisiakaan. Kivaa iltaa. <3

   Poista
 6. Todellakin olen, mulla on Remingtonin fööni ja se kuivaa kyllä hetkessä. En jaksa käyttä hiusten kuivaamiseen kovin paljon aikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään enää. :)

   Ihanaa iltaa <3

   Poista
 7. Wau, mulla ei ole paljon tukkaa joten säästö on ehkä 30 min per vuosi mutta ONHAN sekin säästöä ...;D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa ketä naurattaa sun itseironia. <3

   Aurinkoista iltaa <3

   Poista
 8. Pitäiskö laittaa listalle, jos joulupukki toisi. Aamuisin menee ihan luvattoman kauan kun hiuksia kuivailee.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa, kyseinen fööni on ihan huippu. Kivaa iltaa <3

   Poista
 9. Itse en ole vielä ehtinyt testaamaan omaa Remingtonin kiharrinvalintaani, mutta malttamattomana jo odottelen sopivaa hetkeä siihen. Oli muuten tosi kiva ilta ja Outi on niin mahtavan ihana persoona :)

  Haliterkuin <3
  Cride
  www.kristallinhohtoa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se kiharrinkin ihan uskomaton! Mutta kyllä tarvisit kyseisen föönin myöskin.

   Haleja Cride<3

   Poista
 10. No nytpä tuli postaus oikeaan osoitteeseen - juuri äsken kuivasin hiuksiani vanhalla föönilläni, josta olen tykännyt tosi paljon - nyt se pahus vaan vetelee viimeisiään, sillä sen suutin ei pysy enää kiinni siinä tötsässä! Messuilla aion tämän Remingtonin kyllä katsastaa - jos vain siihen saakka selviän tuolla rottelollani;)
  Kiitos vinkistä ja hyvää uutta viikkoa, Tiia ihaNainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa katsastaa, en koskaan ollut ajatellut asiaa aiemmin edes näiltä kanteilta. Föönasin vaan tuntitolkulla menemään. Ihanaa iltaa Lady <3

   Poista
 11. Minulla on kyllä tosi vanha fööni, mutta herttileijaa, en ole ajatellut tuota tehokkuutta ikinä. Joskus tietty tympii, kun fööni ei ole tarpeeksi tehokas ja aikaa menee turhaan, jos on vaikka kiire! Mutta kyllä sitä aikaa saattaa kulua huuhaillessa muutenkin, joten en nyt oikein allekirjoita tuota. Uusi fööni olis kyllä aina kiva juttu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole minäkään ajatellut ja kerrankin syttyi lamppu. Juu naisilla pukkaa aina olemaan kiirus, jos aikaa on, sitten vaihdetaan vaikka asua 10x.

   Uusi fööni on mun uusi rakas <3

   Kivaa iltaa <3

   Poista
 12. Itse käytän fööniä oikeastaan vain silloin, kun on kiirus. Muuten annan hiusten kuivua itsestään. Ovat kyllä aamulla myös sen näköiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih arvaa vaan miltä täällä kuontalo näyttäis, jos en föönaisi. ;)

   Kivaa iltaa <3

   Poista