maanantai 31. lokakuuta 2016

Matti ja Teppo sydämeni veitte!Maiju se kertoi jossain kohden, että on ostanut meille liput Matin ja Tepon konserttiin ja on sellainen etukäteisylläripyllärilahja minulle eli tulevien joulukuisten synttäreitteni etkot! No meinasin pyllylleni pyllähtää, koska oma musiikkimakuni menee Jarren, Mike Oldfieldin ja vaikka nostalgisen Abbankin puolelle ja heavymusiikkikin uppoa, tosin ei raivoheavy. No ajattelin kyllä moneen kertaan, että minne oikein joudunkaan.

Maijun seurassa on vaan aina niin hauskaa, että automatkalla oli jo tunnelma katossa ja itse konserttikin oli positiivinen yllätys. Ainoa kokemuspohja tosin on, kun nuoruudenkamuni kanssa tanssittiin nuorina Matin ja Tepon " Mä tanssin hullun lailla" kipaletta huumoripohjalla ja ns. ennen baariin menoa. Oli kamuni ja minun juttu ja nyt siitä on tullut myös Maijun ja minunkin juttu. Matti ja Teppo saa kuin saakin, vieläkin jalan notkeaksi. 

Matille ja Tepolle hatunnosto pitkästä ja upeasta urasta, heittäytymisestä, vaatimattomattomuudesta ja mahtavasta huumorintajusta, olen otettu. Kiitokset Maijulle, että järjesti synttäreitteni etkot, hih tuo etkot kuulostaa niin hassulta ja meillä oli kyllä tuhottoman hauska ilta. 

Eli kannattaa tulla ulos ennakkoluulojen laatikosta, elämä todellakin voi yllättää. Taas sai huomata, kun vaan laitoin vastaanottavaiset antennit päähän, niin elämä antoi mitä hauskimman illan. :)

Onko Matti ja Teppo teidän suosikki tai jotain konserttikokemuksia heidän uraltaan tai oletko käynyt konsertissa, joka on positiivisesti yllättänyt? 

Kivaa syksyistä iltaa. <328 kommenttia:

 1. Mun on enää tässä vaiheessa turha kiistää mitään :) myönnän diggaan. Oli hauskaa loppuun saakka 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me mitään kielletä, kiitos tuhannesti konsertista ja mahtiseurasta <3

   Poista
 2. Ei matin ja Tepon musiikki suosikkilistan yläpäässä ole, mutta ovathan he sellainen ikoninen hyväntuulen kaksikko, joista ei ihmisinä taida oikein kellään olla pahaa sanottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin naulitsit, ikoninen hyväntuulen kaksikko, ihan samaa mieltä ja se on iso taito se. Kivaa päivää Lumo <3

   Poista
 3. Wautsiiii!!! :) Matti ja Teppo on suosikkejani, aaaaah <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!!! Multakin löytyy jostain albumista kuva minusta ja... ööö Matista ja/tai Teposta :D Mahtavia muistoja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu löytyykö, ihan mahtavaa. <3 Kivaa päivää Marru <3

   Poista
 5. Te ootte kyllä sellainen parivaljakko :))

  VastaaPoista
 6. Ruohosen veljekset on vielä näkemättä livenä, mutta pakko on varmaan koittaa järkätä joku ilta itsensä keikalle. Erään ystäväni kanssa kuunneltiin Mattia ja Teppoa kuutosluokkalaisina ihan koko ajan, se oli hauskinta ikinä. Vieläkin lähtee monet biisit kuin laakista. "Vauhti kiihtyy" on vieläkin meidän biisi. Eli todella liittyyy paljon hyviä muistoja, vaikka se musiikki nyt ei ihan just mun juttu olekaan. Jotenkin heistä tulee turvallinen olo, en tiedä miksi. Oikeita hyvän tuulen lähettiläitähän he ovat!

  Hyvää synttärien etkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih teillä oli hieman sama, kuin omalla nuoruuden ystävällä ja minulla. Tuli niin hyvälle tuulelle. Kyllä sun on konserttiin päästävä, ei epäilystäkään. <3 Heistä tulee todella turvallinen olo, niin hyvin kiteytetty. Tuntuu, että Matti ja Teppo on aina olleet ja ei mitään draamaa tai kuohuntaa, vain iloa ja hyvää mieltä. Hyvin ovat pitäneet julkisuuskuvansa yllä. <3

   Hih oli aika aikaiset etkot, mutta kyllä nauratti Maijun repäisemä teema. Ihanaa päivää <3

   Poista
 7. Hauskoja kuvia☺Ei kuulu mun suosikkeihin mutta mun äiti kuunteli nuorempana ja siks mullekin monet kappaleet tuttuja💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no mutta muistoihin kuitenkin, kivaa päivää <3

   Poista
 8. Joo, ei uppoa. Ei sitten yhtään. Sillanpää yllätti positiivisesti joskus 15 vuotta sitten, vaikkei mun suuriin lemppareihin nykyisin kuulukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä livemusiikki on aina oma lukunsa, vaikka ei olisi edes suosikkilaulaja. <3 Ihanaa päivää <3

   Poista
 9. Pave Maijanen on onnistunut yllättämään minut. Matti ja Teppo on legendoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä legendoja, ihan totta turiset. Kivaa päivää Outi <3

   Poista
 10. Matilla ja Tepolla on kyllä joitain hyviä biisejä. Ei tuu kuunneltua ku lähinnä jos radiosta sattuu tulemaan. Enempi oon ite heviin päin kallellaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha klassinen heavy uppoaa täälläkin ja juu en Mattia ja Teppoa ns. kuuntele, mutta konsertti oli elämys. Ovat he kyllä sellaisia ikoneja.

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 11. Matti ja Teppo on huipputyyppejä ja timantinkovia ammattilaisia. Iskelmämusa sinänsä ei välttämättä kolahda mulle (paitsi Siltsu :D ). He ilmeisesti hoitavat itse keikkamyynnit ja kaiken! Ja se positiivisuus ja huumori, mikä kuultaa läpi - vau! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa niin, positiivisuus, valoisuus, huumori ja ammattitaito ja osaavat laulaa ihan mahtava veljeskaksikko. Kivaa päivää Tuula <3

   Poista
 12. Mä vein isäni pari vuotta sitten Matin ja Tepon keikalle ja voi jestas sentään millainen meno siellä oli! ♥_♥ Olen niiin kateellinen tuosta teidän kaverikuvasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veitkö, voi vitsi vieköön miten mahtavaa! <3 Hih nyt vaan hommaamaan oma kaverikuva eli liput keikalle ;)

   Ihanaa iltaa Noora <3

   Poista
 13. Ei uppoa - ei yhtään. Varmaan ois ollut vähän päänsärkyä, jos ois pitänyt lähteä kuuntelemaan...;) mutta se on hatunnoston arvoista näille miehille, että kyllä he ovat oman paikkansa varmasti ansainneet omassa genreessään..!!! ja mikä sitä on itse arvostelemaan - kun ei osaa laulaa ..eikä soittaa :)

  VastaaPoista
 14. Juu meno oli kova ja yleisö innoissaan. <3 mutta enhän minä vapaalla kuuntele, mutta live-esitys on aina live ja hatunnosto upeasta urasta.

  Hih no en osaa laulaa enkä soittaa minäkin eli ei välitetä.

  Kivaa viikkoa Anne <3

  VastaaPoista
 15. Minulla on vähän samoja kokemuksia viime viikolta. Olin anoppini seuralaisena samaisessa konsertissa Lahdessa.
  Meinasin itsekseni kuolla nauruun jo alkuun naapuripenkissä istuvista innokkaista mummoista. Mutta konsertin kuluessa ennakkokäsitykseni murtuivat. Matti ja Teppo ovat todellisia ammattilaisia. Ihailin heidän saumatonta yhteistyötään ja lavakarismaansa musiikin lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin omat ajatukset. Eikä kiva, että yllätyttiin toisten positiivisuudesta. :)

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista