maanantai 31. lokakuuta 2016

Hugo Boss tuoksut miehen ja minun makuunHauskaa, sillä nyt miehelläni ja minulla on yksi yhteinen merkki, joka on  molempien syyssuosikkeja tuoksujen saralla. Miehellä Hugo Boss Intense Eau de Parfum ja minulla Hugo Boss The Scent for Her. Miehen lempituoksu merkkejä on aina ollut Bossin tuoksut ja minulla taasen on kyseessä vasta elämäni toinen Boss ihastus.

Vaikka The Scent for Her on ihan syksyn suosikkejani, todellisen fanin näkee tuosta mieheni pullosta. Olemme aloittaneet tuoksujen käytön samaan aikaan, mutta mieheni ei ole tainnut tänä syksynä paljoakaan muita tuoksuja käyttää. Minä taas tykkään jopa säästellä lempituoksuja, jotteivat ne heti kulu loppuun ja saatan käyttää kyseisiä tuoksuja päivinä jolloin tiedän, että on tulossa kiva päivä. 

Jos satutte miehelle etsimään isänpäivätuoksua, kannattaa tuoksutella Hugo Boss Intense Eau de Parfumia ja samalla suihkautella itselle The Scent for Her tuoksua, sillä olen kuullut paljon ylistyksen sanoja tuon naisten tuoksun suhteen monien naisten suusta. 

Hugo Boss The Scent for Her tuoksussa on mausteisuudessaan jotain tuttua ja tuoksumuistin onkaloista muistuu mieleen Burberry Perfume by Burberry tuoksu, joka oli noin 10-vuotta sitten ahkerassa käytössä. Mutta missä Burberryn tuoksuun kyllästyin, oli sen tummuus, kun taas The Scent for Her on ihanan raikas tuoksu, jossa on kiva ripaus mausteisuutta. Tuoksu on mausteisen persikkainen. 

Alkutuoksussa tulvahtaakin ilmoille hurmaava persikka ja freesia, tuoksun sydämessä valloittaa Osmanthuksen kukka ja aprikoosi ja tuoksua syventää paahdettu kaakoa. 

Miesten Hugo Boss Intense Eau de Parfum, on sekä maskuliinisen tumma, että samalla raikas tuoksu. Ensituoksussa voi aistia omenaa ja appelsiininkukkaa, sydäntuoksun kautta tuoksu syvenee ja sieltä löytyy miehekästä mausteisuutta, joita tuoksuun tuo kanelia ja Kurjenpolvea, joka on kukka. Tuoksun viimeistelee, santelipuu, setripuu, vetiver ja vanilja.

Tässäpä teille kiva isänpäivävinkki isälle ja samalla hemmottelutuoksu itselle. Onko Bossin tuoksut tuttuja miehellä tai naisella ja jos on, mikä on suosikkisi? Silmienne iloksi vielä Gerard Butler, Hugo Boss Intense tuoksun keulakuva. :)

Tuoksuvaa maanantaita kaikille. 

*Tuoksut ovat lehdistönäytteitä

24 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä ja erityisesti tuosta miesten tuoksusta. Mieheni juuri sanoi että olisi uutta tuoksua vaille. Joten, käynkin tuoksuttamassa myös tämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ainakin oman mieheni suosikki, vaikka makuasioitahan toki nämä. <3 Kivaa päivää <3

   Poista
 2. No tehän ootte nyt niin boss molemmat:) Meillä mies tykkää kyllä Boss-merkistä, ihan kyllästymiseen asti, meinaan minä. Mikään muu ei tahdo kelvata tai oli sillä joku toinen, mutta Boss on ollut suosikki tuoksumerkkinä ikuisuuden, joten miksi sitä vaihtas, kuulemma!? Tämä oli hyvä vinkki!Vois hyvin kelvata isänpäiväksi:) Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh nyt ollaan niin Bosseja molemmat, että oksat pois. <3 Juu oma mies käyttää useita, mutta Boss on ihan selvä suosikki, huh miten paljon tuota onkaan kulunut. <3 Kivaa päivää M ja juu varmaan miehesi tykkäisi tästäkin. <3

   Poista
 3. Meillä molemmilla käytössä pääosin vain Bossia. Ukkokullalle voiskin joululahjaksi tuoksutella uuden tuoksun. Ja Gerard Butler & Boss ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi varmasti mieluisa lahja ja juu aika hot tuo Gerard ja sillä lailla, että miehetkin tykkää. <3

   Poista
 4. Ah, mä rakastan hyväntuoksuisia miehiä ;). Nuuhkin aina, kun joku osuu paikalle ;D!

  VastaaPoista
 5. Nuo Hugon tuoksut on ihania <3 Meillä myös miehen suosikki merkki! Itse en ole vielä ensimmäistäkään hankkinut, tosin tuoksutellut olen ja tuo Hugon tuoksuhan on ihan taivaallisen ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tätä tuoksutelkiin yhdessä, siis tuota naisten ja huokailtiin ihastuksesta. On se vaan hyvä tuoksu. <3

   Poista
 6. The Scent nousi heti lemppareiden kärkeen, aamusella juuri taas suihkauttelin ennen töihin lähtöä.

  VastaaPoista
 7. Mieheni lempparituoksuja nämä.

  VastaaPoista
 8. Onpa mies ollut ripeänä tuon BOSS:in kanssa taitaa oikeasti pitää, kun sitä on kulunut noin paljon!?!? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihan oikesti pitää ja sanoikin, että mahtavaa, Boss tuoksu, tuttuutta niisä kaikissa kuulemma. On oman miehen juttu. <3

   Poista
 9. Myös minun mieheni tykkää kovasti Bossin tuoksuista, juuri käytti yhden pullon loppuun.
  Ihanaa alkanutta viikkoa Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa Boss olla aika monen miehen suosikkituoksuja. <3 Ihanaa tiistaita Outi <3

   Poista
 10. Hyväntuoksuinen ihminen on eduksi. Boss ei kuulu suosikkeihini, mutta saattaisinpa hankkia lahjaksi jollekin. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta turiet, hyväntuoksuinen ihminen on vaan noh ihanan tuoksuinen. <3 Juu ei kaikki voi olla kaikkien suosikkeja. <3 Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 11. Mun miehellä ja mullakin on ollut bossin hajuvesiä. Tuota scentiä olen käynyt haistelemassa jo, mutta vielä en ole ostanut. Mies kyllä tarvisi uuden ja jouluksi aattelin uuden tuoksun hälle ostaa. Ihanaa viikkoa Tiia 😘💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bossin tuoksut ovat kyllä todella kivoja ja miehelle ihan ykkösiä. <3 Jouluksi hyvä vinkki sinunkin miehelle. <3 Ihanaa viikkoa Jassuntassu <3

   Poista