tiistai 27. syyskuuta 2016

Shiseido Ever Bloom

Olen blogissa useampaan kertaan sivunnut, miten tuoksut ovat minulle erittäin tärkeitä ja rakkaita. Miten tuoksujen kautta luon muistoja, eri tilanteista, onnen hetkistä, matkoista ja miten tuoksut voivat toimia jopa aikakoneen tavoin. Miten mieheni välillä lempeästi naurahtelee ja kutsuu jopa "tuoksuneurootikoksi", koska olen niin tarkka tuoksujen suhteen. 

Nyt on tarkoitus aikamatkailla omaan viime kesään, jolloin paljon käytin Shiseidon Ever Bloom tuoksuja ja erityisesti lokakuussa kauppoihin rantautuvaa oikealla olevaa huurteista pulloa Shiseido Ever Bloom Eau de Toilettea. 

Shiseidolta ilmestyi lokakuussa 2015 Ever Bloom Eau de Parfum. Ever Bloom edustaa universaalia naiskauneutta yhdistäen lännen ja idän. Tuoksu on kevyen kukkaisan ilmaisa, mutta samalla voimakas ja vahvankin naisen tuoksu. Tuoksua voisi kuvailla hyvin naiselliseksi kukkaistuoksuksi, joka kääntää päät. 

Alkutuoksussa voi aistia ryöpsähdyksen raikkautta ja nuotteina onkin lootuksenkukkaa, jasminea ja bulgarialaista ruusuöljyä.

Sydäntuoksussa kukkaistuoksu syvenee ja nuoteista löytyy appelsiininkukkaa ja gardeniaa. 

Tuoksun viimeistelee myski ja puu. 

Ever Bloom Eau de Parfum tuo kukkaloistoa talvenkin keskelle, olematta liian makea tai liian pirskahteleva, mutta ei myöskään puuterinen. Kuin loistokas kukkakimppu, joka jaksaa voimallisesti tuoksua myöhäiseen iltaan asti. Ever Bloom Eau de Parfum soveltuisi myös houkuttelevaksi iltatuoksuksi. Mitä enemmän olen tuoksua tuoksutellut, sen enemmän olen oppinut rakastamaan Ever Bloomia. Nyt se tuo jatkossa mieleen kesän 2016. 

Lokakuussa kauppoihin rantautuva ja laivojen kosmetiikkahyllyillä jo oleva,  Shiseido Ever Bloom Eau de Toilette tuo markkinoille kevyemmän Ever Bloom version. Ever Bloom Eau de Toiletteen olen suorastaan aivan koukussa ja mieskin totesi "että tuoksutpa vaimo hyvälle". :)

Ever Bloom Eau de Toilette on pirskahtelevampi ja energisempi, suorastaan pulppuavampi tuoksu, verrattuna Eau de Parfum versioon. Jos Eau de parfum oli voimakas kukkaistuoksu, Eau de Toilette on iloisen pirteä, mutta ei tälläkään kertaa liian makea, vaan kaunis kukkainen elegantin naisen tuoksu, jota myös pyyhkäisee raikkaan puhdas tuulen tuoksu. 

Ensituoksussa kukkaisaa tuoksua tuo ihastuttava orvokki ja pioni.

Sydäntuoksu jatkaa kukkaisuuttaan hiukan pehmentyen ja sydämessä kukkiikin gardenia ja appelsiininkukka. 

Tuoksun viimeistelee myski, joka taikoo kukkaisen puhtaasta tuoksusta syvemmän ja mielenkiintoisen. 

Shiseidon Ever Bloom tuoksut tuovat talven keskelle ihania viime kesän muistoja ja kesäistä kukkailoittelua. Siltikään en koe tuoksuja kesätuoksuiksi, sillä eivät ole makeita, karamellisia tuoksuja, vaan hyvin puhtaita kukkaistuoksuja, että tuovat mieleen jopa muitakin elementtejä: taivaan, tuulen ja jopa lumen. 

Shiseido Eau de Parfum voisi sopia äidille ja Eau de Toilette tyttärelle ja erityisesti Eau de Parfum, sopii loistokkaasti sekä päivä-ja iltatuoksuksi. 

Kaikesta huolimatta oma suosikkini näistä on tuo huurteinen pullo Ever Bloom Eau de Toilette ja sen sisälle laitettu raikas kukkaisunelma, tuoksussa on jotain todella koukuttavaa.

Onko Shiseidon tuoksut tai kosmetiikka tuttuja tai kyseiset tuoksut. Mitä olet mieltä Shiseido tuoksuista ja kauniista Shiseidon pulloista?

Tuoksuvaa tiistai-iltaa kaikille. <3

*Tuoksut ovat lehdistönäytteitä

34 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniit kuvat ja ihanalta kuulostaa kumpikin tuoksu!
  Tuo huurteinen pullo on muuten jotenkin ihana älyttömän kaunis<3

  Nämä täytyykin käydä tuoksuttelemassa, niin mielenkiintoinen kuvaus näissä oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos <3 Huurteinen pullo on niin jotenkin hienostunut, oikea kaunotar. Kumpikin ihania, mutta kait olen puolueellinen, kun tuo huurteinen pullo on suosikkini. <3

   Kannattaa käydä, mitä sun tuoksumakua tiedän jo, niin pidät varmasti. <3

   Poista
 2. Aivan upeat kuvat ja kuvailemasi tuoksu on älyttömän ihanan kuuloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon, että kuvat tekevät oikeutta ihanille tuoksuille. Ovat kyllä hienostuneen naiselliset tuoksut. <3

   Poista
 3. Shiseidon tuoksut eivät ole itselle tuttuja. Ihanasti kuvailit tuoksut ja kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tuoksutella. ;) Kiitos kovasti Marina kauniista sanoista <3

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja nuo pullot kyllä näyttävät hempeän herkullisilta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu ja olen aivan samaa mieltä pulloista <3

   Poista
 5. Ihanat kuvat ja pullot ovat korumaisen kauniita! Vaikka itse juuri suitsutin mausteista, niin toki kukkaistuoksutkin käy, joten pakko käydä nuuhkimassa tätä kaksikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät ole mausteisia ja etenkin tuota EDP:tä on jopa haastavaa kuvailla, koska ei ole perinteinen kukkaistuoksu, vaan naisellisen voimakas. <3 Uniikki. Kiitos kovasti M ja samaa mieltä, pullot kuin koruja <3

   Poista
 6. Kuulostaa ja näyttää ihanalta.

  VastaaPoista
 7. Katse sulaa noihin hajuvesipulloihin, ja noihin sinun k u v i i s i <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi eih Soili kiitos niin paljon ja upeaa, jos kuvat tekevät oikeutta upeille pulloille <3

   Poista
 8. Jälleen kerran NIIN upeat kuvat ♡ minä kyllä tipahdan jo kyydistä näissä tuoksuissa... mutta uskon, että ovat ihania ihan kaikki :D

  Tuoksuvaa iltaa sinullekin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon Marru ja kun sinä otat niin upeita kuvia, niin arvostan <3 Hih tuoksuhöperöys on kova. <3 Ihanaa iltaa sinulle <3

   Poista
 9. Niin kauniit kuvat <3_<3 Mulla on toi Ever Bloom ja se on ihana. Rakastan sitä! Mulle se on talvituoksu, ja aionkin nyt jossain vaiheessa kertoa siitä blogissakin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Salka <3 Nämä ehdottomasti toimii myös talvella. Sain nämä kesällä, joten sitä kautta tuli kesällä nautiskeltua näistä. <3 Mutta etenkin tuo EDP on sellainen talvinen tuoksu jotenkin. Kuin siinä olisi mukana pakkasta tai lunta. <3 Ihanaa, tulen innolla lukemaan. <3

   Poista
 10. Ah kuulostaa upealta tuoksulta. Itse olen aika herkkä tuoksuille, se vähän rajoittaa niiden käyttöä. Valitsen mielellään jonkun keveyen tuoksun itselleni.


  Kivaa viikon jatkoa Tiia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä sopisivat eleganttiin tyyliisi kyllä, mutta näistä ehkä oikea valinta olisi tuo Eau de Toilette, koska Parfyymi on kuitenkin voimakkaampi. <3

   Ihanaa viikkoa Sara <3

   Poista
 11. Siis tuo pullo on niin ihanan näköinen että tää mun suosikki kommentti et jo pelkästään ton pullon takia voisi tuon tuoksun ostaa,puhumattakaan siitä miten ihana tuo tuoksukin varmasti on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä ja totta nuo pullot ovat kuin vesipisaroita tai jotain niin kaunista ja hienostunutta, että tuoksupulloja on jopa rauhoittavaa katsoa. <3

   Poista
 12. Tykkään tuosta EdP:sta paljon, EdT:ta vielä makustelen. :)

  VastaaPoista
 13. Houkuttelevalta tuoksut vaikuttaa, harmi kun en tajunnut viime viikolla laivalla käydä tuoksuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eih, mutta ensi kerralla sitten tai tavaratalon tuoksuosastolla <3

   Poista
 14. Mulle myös tuoksut merkitsevät paljon. Nimenomaan tuovat muistoja monesti. Täytyy tuoksutella parin viikon päästä laivalla. Voisit olla muuten mainonnansuunnittelija näiden ihanien kuviesi kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksumuisti on todella vahva ja tuoksut on ihan lempikosmetiikkaa, jos pitäisi yksi kosmetiikan lempiosasto valita. Oi kiitos niin paljon kauniista sanoista, kyllä lämmittää. Silloin kun on jossain sydän mukana, niin on kiva kuulla, jos kuvat tekevät oikeutta kauniille tuoksuille. <3

   Ihanaa risteilyä sinulle ja tuoksuvia syyspäiviä <3

   Poista
 15. Kauniit pullot ja kuvat. Pitänee käydä tuoksuttelemassa josko olisi kevyt tuoksu. Voimakkaat ei mulle käy.
  Ps. Huom. mun "uusvanhan" blogin uusi osoite ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon. Tuo EDP on varmaan liian voimakas, mutta EDT voisi sopiakin sinulle. <3 Kiitos osoitteesta <3

   Poista
 16. Jo kuvat ovat hemaisevan kauniit. Voin vain kuvitella tuoksuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkuli kiitos niin paljon ja tuoksut ovat ihanat. <3

   Poista
 17. Mäkin rakastuin tuohon huurteisessa pullossa olevaan Eau de Toiletteen, joka ilmestyi tänä syksynä <3 Se on tosi ihana! EdP oli ihan ok, mutta tuo Eau de Toilette kolahti kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu, se on aivan ihana tuoksu ja hei mieskin tykkää. Tuo parfyymi on yes, mutta ehkä hieman liian voimakas, kun taas Edt on täydellisyyttä<3

   Poista