torstai 25. elokuuta 2016

Sairaita painajaisia ja Onni kissan velmuiluja

Täällä ollut pienoisia ongelmia tuon unimaailman kanssa. Meidän sokeritautinen Onni kissa haahuilee ponnekkaasti kotiin aina aamuyön pikkutunteina, suden hetkenä. Raapien vaativasti makuuhuoneemme ikkunaa joka ikinen aamuyö noin kello neljän aikaan. Onnille ei pelkkä sisäänpääsy riitä, vaan pitää saada märkäruokaa, pyh ja pah kuivamuonalle.


Onnin nautittua aamupalan, joudumme puntaroimaan olisiko insuliinin annon aika, sillä poika saattaa aamulla herättyämme olla jo omilla retkillään ja aamuinen insuliini voi jäädä väliin. Niin turhahan se on kuvitella mennä nukkumaan ennen, kuin kaikki rituaalit on tehty, koska Onnihan raapii sitten kovaan ääneen makuuhuoneemma ovea halutessaan ulos. Vain Samun isohko vartalo voi meidät tuolta raavinnalta pelastaa, jos Samppa sattuu nukkumaan makuuhuoneen oven edessä.
Enpä arvannutkaan pikkulapsiajan jäädessä taakse ja vuosia herättyä aamuviideltä, että meillä alkaakin uusi kissavanhusaika ja olemme täällä yhtä lailla unihiekat silmissä ja ihan töttöröö joka ikinen aamu.
Jos joskus satun nukahtamaan aamuisten Onnikissa rituaalien jälkeen, en tiedä onko ajankohdallisesti tuo suden hetki omiaan tuomaan pahimmat möröt unien keskelle. Joka ikinen aamu Onni show:n jälkeen olen nähnyt painajaisia ja tänä aamuyönä niin hirveitä, että vieläkin tutisuttaa ja voin kuulla korvissani käärmeiden sihinän ja uumenissa kuristajakäärmeen tiukan otteen.

Tämän aamun suden hetkenä kotimme oli käärmeitä pullollaan ja käärmeet olivat luonnollisesti viidakon myrkyllisimpiä petoja, eikä mitään lässyjä suomikäärmeitä. Myrkylliset käärmeet toki olivat myös kuristajakäärmeitä, sillä meidän kisu Osku poika pomppi käärmeiden keskellä käärmeiden yrittäessä kuristaa Oskua hengiltä.

Huusin unessa Oskua, mutta kurkusta ei tullut ääntä. Lopulta kitenkin jollain ilveellä Osku pomppi tyytyväisenä ja hengissä jo kodin toisessa päässä ja käärmeetkin liukenivat piiloon minne lie kirjahyllyjen uumeniin.

Seuraavassa hetkessä koitti kuitenkin unessa jotain vielä pahempaa. Mieheni istuessa lasten kanssa sohvalla, valtaisa sininen käärme hyökkäsi hampaat ojossa kohti tyttäreni naamaa. Mieheni sai kuitenkin kopattua käärmeen keskivartalosta kiinni, käärmeen luikerrellessa S-kirjaimena yhä kohti kauhistunutta tytärtäni. Huusin miehelleni, että "ota niskaote, minä tuon sakset".

Mies sai otettua niskaotteen käärmeen sähistessä ja minä hain hätääntyneenä keittiöstä Fiskarsin Muumipappa sakset, joilla mieheni leikkasi sinisen käärmeen pään poikki. Pään poikkaisua en hennonnut kuitenkaan katsoa, vaan käänsin selän kauhealle tilanteelle. Sen pituinen se tai eipä ollutkaan. Valitin meinaan käärmeistä taloyhtiölle, tässä kohden ihmettelen kovasti mille taloyhtiölle, sillä asumme omakotitalossa. No mutta taloyhtiön rouva tuumi, pöh, "opetelkaa nyt hyvät ihmiset elämään käärmeiden kanssa rinta rinnan". Että sellainen uni se.

Joten Onni kissan aamuiset herätykset ovat kyllä aika himputin pahoja ja aiheuttavat jopa mielenterveydellisiä ongelmia.

Parempaa päivää kaikille, toivottaa kaikkea muuta, kuin käärmekuiskaaja ja eläköön Fiskarsin Muumisakset, ne taipuu moneksi.Miten teillä siellä, kummallisia aamuyön heräämisiä, painajaisia, riesaa eläimistä, miten käärmeiden kanssa sujuu elo?

60 kommenttia:

 1. Ai kauheeta mikä uni. Jos mä näkisin tuollaisia niin en kyllä enää uskaltaisi nukkua noiden meidän käärmeiden kanssa samassa talossa :D

  Ihanaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh onneksi et nää, sulle käärmeet on kavereita. :)

   Kiva perjantaita Marina <3

   Poista
 2. Heräilen harva se yö kolmen neljän aikaan, eikä uni tule ainakaan tuntiin. Nyt en ole niin ahdistunut yöllä herätessäni, kun aamu alkaa hiljalleen valjeta, mutta talven pimeinä yön tunteina olen myös ahdistunut. Pienetkin murheet saavat yöllä valtavat mittasuhteet... Aamulla kyllä nukuttaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lumo, näen sieluni silmin siellä valveilla murehtimassa ja tuo on niin tuttua. Aamulla sitten on nukkuneen rukous. Parempia unia <3

   Poista
 3. Painajaisia en useinkaan näe, onneksi, enkä ainakaan noin kauheita kuin sinä. Huh! Nukun muutenkin nykyisin aika hyvin. Sen jälkeen kun lopetin töissä käynnin ovat uneni tulleet paljon paremmiksi, eikä aamuöisiä valvomisia enää tapahtu kovin usein. Työnteko ei näemmä sopinut minulle :)
  Reipasta päivää sinulle kauheasta yöstä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin aikansa kutakin ja kyllä se ikäkin tekee tehtävänsä, että väsyy helpommin ja tulee sitten stressiä siitä.

   Kiitos kovasti Kristiina <3

   Poista
 4. Kaikesta kaameudesta huolimatta oli pakko hihittää muumisaksille ja "taloyhtiön" tomeralle tädille :D Itsekin tuppaan joskus näkemään painajaisia, onneksi harvemmin kuitenkin. Yleensä jos näen, niin niissä on jotain, joka yrittää tukahduttaa minut. Tai sitten uppoan syvyyksiin tai putoan jostain korkealta, ensin jonkin hirviön takaa-ajettua minua... Painajaisten jälkeen on kyllä ihan töttöröö-olo!

  Hyvää torstaita painajaisista huolimatta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä muakin naurattaa nyt noi Muumisakset, vaikka voit olla varma, etten katso enää niitä samoin silmin. Tuo putoan korkealta on tuttu tai joku aina yrittää puukottaa, kukaan ei koskaan ammu. Painajaiset vetää koko päivän piloille.

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 5. Ai kauhea mitä unia sulla siellä on :/ ei kiva! Mutta sen sijaan ihailin tuota kuvaa teidän olkkarista, musta on niin ihana tuo teidän kirjahylly ja se tosi asia, että jollain muullakin kuin meillä on kirjoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tuo on muuten meidä leffa/kirjastohuone, sinne on ollut kiva laittaa meidän kaikki kirjat, kun niitä on niin tuhottomasti.

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 6. Ihana koiruli,minulla myös samaa rotua ja väritkin kohdillaan. Kissa tosin vasta 15 viikkoa ja raidallinen. Unesi on mielenkiintoinen, käärmeet ovat moniselitteisiä sekä hyvää että kataluutta kertoavia..oispa kiva uniasi tulkita.Ja ah miten paljon kirjoja!! Vauh.!sanoo kirjafani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teilläkin kultsu ja kisu, ihanaa kuulla. <3 Täällä jo kissat vanhoja herroja. :) Juu mitähän uhkaa nuo käärmeet selittivätkään...

   Kirjat on mielestäni kodin sydän ja kaunein sisustuselementti. <3

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 7. Sinä osaat Onni käskyttää palvelijoita aivan oikein! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni, juu ne on mun palvelijoita noi tyhmät ihmiset. ;) Valittaa ja silti palvelevat, en minä vaan viittis. ;)

   Poista
 8. Huii mikä uni! Painajaisia aina silloin tällöin itsekin tulee nähtyä, mutta onneksi nekin aika nopeasti heräämisen jälkeen häviävät mielestä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä taisin käärmeitä nähdä siellä sun täällä. ;) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 9. Hyvää tekoa noi Fiskarsit, kun käärmeen pääkin katkeaa. :D Mut hui ja yök, käärmeet on munkin pahin painajainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikö ookin ja aika kauheetakin. Käärmeet on jotain niin pelottavaa ja selko on vaan selittämätön. ;)

   <3 Kivaa viikonloppua Jonna <3

   Poista
 10. Vai taipuu ne Muumipappa sakset tuollaiseenkin :D Vaikka ei yhtään kiva, kun tuollaisia painajaisia näet :( Itse näen paljon unia, mutta onneksi aika harvoin painajaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih juu taipuu ne. ;) Juu painajaiset eivät ole tervetullut vieras. <3

   Poista
 11. :D, olipa melkoinen yöseikkailu. Yhden kissan taloudessa voi seikkailijalle jättää aamupalan valmiiksi ja kissanluukku mahdollstaa kulkemisen piikaa herättämättä. Huolettavampaa olisi noiden insuliinien kanssa, en varmaan saisi nukuttua ollenkaan. Minäkin heräsin yhtenä yönä omaan huutooni painajaisen keskeltä. Käärmeet eivät kuitenkaan uhanneet, vaan vieraat ihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi sellainen kissanluukku olisi niin loistava! Juu niiden kanssa on kyllä tarkkaa puuhaa ja jos mies herää aikaisemmin, niin meidän täytyy aina konstultoida, onko antanut vai ei, kun se Onni ei aina tule aamulla kotiin, mutta välillä taas tulee. Tai sitten tulee jo kovin aikaisin nimenomaan ja on jo mennyt menojaan, kun minä lasten kanssa herään.

   Huh ei sekään kivaa ole, painajaiset ovat inhoja.

   Kivaa viikonloppua Cheri <3

   Poista
 12. Nyt pitää vaan toivoa, että ne käärmeet olisi ensiyönä minun unissani...iiikkk!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, eihän ollut vaan unissasi viime yönä. <3

   Poista
 13. Voi teidän Onnia, kun ei anna teidän nukkua suden hetken yli.
  Ei kovin kivaa kattella käärmepainajaasia, johan täs ihan ittiäki puistattaa ja ihoa vetää "kananlihalle"
  Kivaa ehtoopäivää Sinulle Tiia ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama täällä aina, kun muistelen, hyi olkoon.

   Ihanaa iltaa ma-te <3

   Poista
 14. Huh mikä uni! Eläimet ei oo herättäneet, paitsi jos naapurit lasketaan eläimiksi!

  VastaaPoista
 15. Järkyttävä uni. Huh huh! Inhoan käärmeitä ehkä eniten eläinmaailman ihmeistä. Taatusti johtuu siitä, että Onni herättää aamuyöstä. Meillä alkaa nykyisin ennen viittä tai heti viiden jälkeen maukumiskonsertti, kun kissa haluaa ulos. Koska kissa ei kulje vapaana, tarkoittaisi se sitä, että olisi noustava ylös ja laitettava kissa terassille fleksiin. Sitten pitäisi itse vain pysytellä hereillä, koska ei sitä kissaa voi valvomatta jättää fleksin päähän. Etenkin kun keksii välillä kiipeillä terassin parruille jne. Jos mies jostain syystä nousee kissan seuraksi ja itse saan jatkaa unia, on unet yleensä tosi sekavia siinä vaiheessa. Voi tietysti johtua siitäkin, että luen parhaillaan iltaisin yhtä jännittävää kirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sentään, ihan sama täällä, niin raskasta! Juu kyllä moisista herätyksistä sekounia tulee, se on vaan saletti se.

   Zemppiä meilla aamun kukkujille <3

   Poista
 16. Huh huh. Itse näin myös viime yönä kamalaa painajaista. Olin raskaana (olen 47 v) ja olin menossa naimisiin mieheni, jonka kanssa olemme oikeastikin naimisissa, mutta hän olikin unessa nuori. No painajaismaiseen tapaan häävieraiden saapuessa meidän häävaatteet olivat ryppyiset ja nuhjuiset ja hääpaikan wc:t olivat siivottamat ja minulta "meni fiilis" mennä naimisiin ja mietin vain, mitä pappi ja vieraat sanovat, kun perutan häät...Oli siis helpotus herätä todellisuuteen ;). Olen blogisi melko tuore lukija, mutta nyt jo "koukussa". Olemme ilmeisesti melko samanikäisiä, niin on helppo samaistua juttuihisi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikä uni, tuota on ihan mahdoton analysoida, mikä oli unen tarkoitus ja miksi kaikki oli rempallaan, vessat ja vaatteet. Voi että mikä uni! Tavallaan olette kyllä miehenne kanssa saaneet taatusti makeat naurut.

   Olemme aivan saman ikäisiä tai tänä vuonna täytän 48-vuotta. Oi kiitos niin paljon, ihan huippua kuulla, tuli hymy huulille ja hyvä mieli, niin ehkei ensi yönä painajaisia sitten tulekaan.

   Kivaa viikonloppua sinulle. <3

   Poista
  2. Viime yön nukuin hyvin, kun edellinen yö oli niin raskas ;) Kivaa viikonloppua myös sinulle !

   Poista
  3. Hei ja kiitos vielä, että olet niin aktiivinen vastaaja, vaikka sinulle tuleekin paljon kommentteja. Tai ehkäpä juuri siksi!

   Poista
  4. Ihan mahtavaa, hyvät yöunet ovat kaiken perusta. Ole hyvä ja yritän parhaani, vaikka joskus vastaamisessa voikin kestää. :) Kivaa viikonloppua ja hyviä unia <3

   Poista
 17. No ei todellakaan noin huikeita, vaikka tässä viikolla yksi yö tuli valvottua nuoremman tyttären 40 asteen kuumeilua! Mutta nyt jo tuolla ihan on ennallaan ja vinkuu päästä yökyläsynttäreilleen viikonloppuna:)
  Mä olen siis vaan muuten ihan zombina, en näe painajaisia, siis valvotun yön jälkeen! Mutta voi hitsi, miten kissat osaa! Muistan joskus nuoruudessa kotona asuessani kissa yöllä hyppäsi aina ikkunalaudalleni rämisyttämään ja talvella oli kiva maanitella sitä yöpuvussa sitten sisälle. Se söi ja meni nukuumaan noin viideksi minuutiksi ja hyppäsi mankumaan taas ulos. Silloin otti kyllä päähän! Mutta joo, jaksamisia noiden valvomisien kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on ollut ihan kamala stressi! Ihan mahtavaa, että vinkuu, kuulostaa juuri niin hyvältä. <3

   Just tuollaista edes takaisin touhua ja meitä pomputellaan mennen tullen, mutta minkäs teet, kun ei ne lopeta sitä rämpyttämistä.

   Kivaa viikonloppua M <3

   Poista
 18. Siis voi hurja tuota sinun untasi. En lainkaan ihmettele jos tutisuttaa vielä viikonkin jälkeen ! Mutta Onni on ihana kaikesta huolimatta; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on ihana ja heh vieläkin tutisuttaa ajatuskin. ;)

   Kivaa viikkistä <3

   Poista
 19. Hui mikä uni tai siis painajainen :( Mä oon viime aikoina ollut niin väsynyt ja kaatunut sänkyyn että on unet jäänyt vähemmälle tai sitten olen nukkunut niin sikeästi etten aamulla enää ole muistanut yhtään mitään unista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet nukkunut kuin tukki ja se on varmaan ihan sitä parasta unta, joka tulee kaikesta fyysisestä rasituksesta, ulkoilmasta jne. Toivottavasti virkistyt pian ja hei Ubiqinon auttaa oikeasti. <3

   Poista
 20. Kääk mikä uni sulla! Mulle tuli viime yön uniin kuluneen päivän tapahtumat ja se uni oli niin friikki että jaan sen täällä. Olin isäni kanssa pellolla kävelyllä ja pelto muuttui metsäksi. Tajusimme reitin muuttuvan sellaiseksi, missä emme ole käyneet, mutta päätimme kuitenkin jatkaa matkaa eteenpäin. Maasto oli harjumaista, kuljimme korkealla ja vieressä oli rotko. Koko ajan mietimme, koska joku tyyppi tulee ja kieltää meidän metsässä samoilun. Se oli edessä nopeasti kun saavuimme metsäaukiolle. Huomasimme naisen rynnäkkökiväärin kanssa ja maastouduimme. Tuo nainen kuitenkin huomasi meidät ja tuli meidän luo, osoittaen aseella. Saimme armoa, jos tekisimme hänelle korun käyttäen luonnon antimia, ja esim. korvakorun koukku olisi pitänyt tehdä kissankynnestä ja koristeeksi kasvovanupallon vanua. Tuosta sitten suveriinisti siirryinkin johonkin pyöräkilpailuihin, poljin siis maantieajoa ja piipahdin edellä ajaneen kilpailijan kanssa kauppaan. Kaupasta haalin urheilujuomaa ja proteiinipatukoita sun muita. Kun tuli maksun aika, en kassalla löytänyt mun maksukortteja. Lisäksi huomasin laukussani tupakan filtteripussin ja olin ihan kääk, en mä ainakaan tarkoittanut varastaa näitä! Kai jotain muutakin outoa vielä tapahtui, mutta tuo metsäkohtaus oli aika friikki..olin siis nähnyt korunäyttelyn, jossa koruihin oli käytetty hyvin epätavanomaisia aineita. Isääni olen tosin nähnyt viimeksi n. kuukausi sitten, en tiedä mistä juuri hän tuli uneeni mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Salka, kääk tota sun unta, metsäkohtaus on ihan paras ja kaikki nuo yksityiskohdat. Jännä miten sitä välillä muistaa unen, kuin elokuvan, jota juuri on katsonut. Ihan paras uni, voihan kasvovanupallo sentään! ;)

   Aurinkoista viikonloppua Salka <3

   Poista
 21. Mulla tekee migreenin estolääkkeet pienellä annoksella ihan järkyttävät painajaiset ja unihalvauskohtaukset. Nyt onneksi annos isompi ja vain silloin tällöin jotain sekoilua, mutta on kyllä melkoinen vuosi ollut tämä. Mikään ei ole niin karsea tunne kun se ettei illalla uskalla mennä nukkumaan ja päivät itku kurkussa mietit mitä oikeasti tapahtui ja pelkäät iltaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eihhh... Tuo unihalvauskohtaus kuulostaa aivan kamalalta, mutta minkäs tee, migreeni on jotain niin hirveää myöskin. Tuosta tulee jo kierre, uni ei maistu, koska pelottaa jo valmiiksi minkälainen yö on tulossa. Olet varmaan ihan loppu, voi sua. Uni on niin tärkeää ja kun se on pielessä, niin silloin on kaikki pielessä ja ne migreenitkin lisääntyy.

   Voimahali Tiia <3

   Poista
 22. Ai kauheeta mikä uni! Käärmeiden ilmestymisen uniin sanotaan olevan merkki jostain muutoksesta elämässäsi jota et halua vastaanottaa vaan pitää vanhasta kiinni mutta itseasiassa siis se uusi käänne toisi elämääsi terveyttä ja onnea ja vanhasta kiinni pitäminen epäonnea. Siis nimenomaan agressiivisten käärmeiden näkeminen tarkoittaisi tätä.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna oi kiitos ja hitsi miten jännää. Nyt täytyy oikein pohtia tätä syvemmin. Juu ja nuohan olivat todella aggressiivia tuossa unessa. Huhhuh.

   Oikein kivaa viikonloppua Susanna ja kiitos kovasti <3

   Poista
 23. Voin vaan tsempata valtavasti ja toivoa kauniita unia viikonlopuksi! Minullakin käärmeet olivat viikottaisia vieraita aiemmin, mutta nyt en edes muista milloin luikerot olisiat kodin vallanneet. Oma painajaisuni loppui aina siihen huutoni, kun käärme iski kinttuun kiinni! Kuule meilläkin mourusi tuo kissavanhus Simo klo 6 lähtien ja herätti vauvan...Luin muuten jostakin että kissoillakin voi olla alzheimer ja voi marmattaa siksikin yöaikaan. Onhan tässä pesueessa huolehtimista : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli ihan hirveetä, että näit jatkuvasti käärmepainajaisia, ne on yksiä pahimpia. Pahimpia on vaan ne unet, että rakkaille sattuisi jotain. Ai kamala! No niin, ihan varma Alzheimer Oskulla, kun ei koskaan muita onko syönyt vai ei. Juu pesueessa on aikamoinen homma.

   kivaa viikonloppua <3

   Poista
 24. Hui sanon minä joka pelkään kuollakseni käärmeitä. Hyvä kun pystyin lukemaan tämän unikertomuksesi.. Toivottavasti tästä ei seuraa mitään käärmeisiin liittyviä painajaisia ja toivottavasti sinäkin saat nukkua yösi rauhassa, ainakin panajaisten osalta.

  Mukavaa viikonloppua Tiia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauheeta, toivottavasti tämä ei aiheuta lisää painajaisia! Nyt peukut pystyyn, että nähdään kevyitä unia.

   Ihanaa viikonloppua Marie <3

   Poista
 25. Hui! MÄ inhoan painajaisia. Ja pelkään käärmeitä niin maan prkleesti. Mä kanssa eilen näin painajaisia edesmenneestä äidistäni :( Ei ollut edes mikään kiva uni vaan ikäviä muistoja toi mieleen :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käärmeunet on hirrrrveitä, mutta niin on ihmissuhdekiemuraunetkin. <3

   Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 26. Voi mitä unia sinulla! Onneksi minä näen painajaisia suhteellisen harvoin, mutta silloin kun näen niin saatan herätä omaan huutoon tai itkuun, niin kauheita ne ovat. Muuten meillä nukutaan aika hyvin mutta kyllä tuo Sirivauva herättelee toisinaan kun se pyörii sängyssä. Ja nyt on Luis-chihu hoidossa niin silläkin on eri rytmi kun meillä niin vähän nukutaan levottomasti. Onneksi on viikonloppu, hyviä unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painajaiset ovat kyllä vavisuttavia ja en ole tosiaan tainnut unissani ikinä itkeä tai huutaa, mutta herään kyllä usein moninen eri tunnekirjojen siivittämänä ja voi mennä puoleen päivään ennen, kuin moisesta tokenee. Hih juu, me jouduimme jossain kohden rauhoittamaan makuuhuoneen, kun tuo Osku kissa häärii ja pyörii, nuolee naamaa ja yrittää juoda vesilasista ja on kaatanut niitä. Nukumme nyt paremmin, mutta sitten tuo Onni vanhus, on se aika epeli.

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
  2. Painajaiset ovat kyllä vavisuttavia ja en ole tosiaan tainnut unissani ikinä itkeä tai huutaa, mutta herään kyllä usein moninen eri tunnekirjojen siivittämänä ja voi mennä puoleen päivään ennen, kuin moisesta tokenee. Hih juu, me jouduimme jossain kohden rauhoittamaan makuuhuoneen, kun tuo Osku kissa häärii ja pyörii, nuolee naamaa ja yrittää juoda vesilasista ja on kaatanut niitä. Nukumme nyt paremmin, mutta sitten tuo Onni vanhus, on se aika epeli.

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 27. Hei, eikös sitä sanota, että käärmeet ovat unissa seksuaalisuuden symboleita tai kuvastajia. - Kysypä joltakin asiantuntijalta.

  Joskus käärmeitä unessa nähnyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, täytyypä vaikka ensin googlailla, mitä ne käärmeet oikein yrittävät kertoa minulle. Kiitos vinkistä ja mukavaa viikonloppua. :)

   Poista
 28. Huh huh...olipa sinulla uni!!! Näen kyllä paljon unia mutta painajaisia ehkä vain silloin kun olen mennyt nukkumaan illalla liian täysinäisellä vatsalla tai olen tulossa kipeäksi. Muutenhan minä nukun kuin tukki siitä kun pääni tyynylle lasken siihen kun herätys pirahtaa päälle. Aurinkoa päivääsi Tiia!

  VastaaPoista
 29. Hyi mikä uni...onneksi en ihan kamalan usein näe painajaisia.

  VastaaPoista