tiistai 9. elokuuta 2016

Saako toisen ulkonäköön puuttua ja missä menee kiusaamisen raja?

Olen viimeisten viikkojen aikana saanut muutamia kommenttejani ulkonäköni suhteen, jotka kirvoittivat tädit tubettamaan asiasta. Mielestäni on erittäin asiallista, että blogiini tulee eriäviä mielipiteitä, vilkastakin keskustelua puolesta ja vastaan eri asioista. Kun ihmiset ovat eri mieltä asioista, eri puolien kohtaaminen avartaa ja saa jopa omat jumittuneet pölyttyneet ajatukset virkoamaan. 

Eli kaikenlainen palaute ja keskustelu on aina toivottavaa, mutta asiallinen käytös sitäkin toivottavampaa. Silloin kun poiketaan asian vierestä ja moititaan ihmisen ulkonäköä, silloin astutaan pimeän puolella, niin blogissa, kuin kommentoijan sielunelämässäkin.

En nyt ala lainkaan arvostelijoiden sielunelämää analysoimaan, tästä postauksesta tulisi pitkä, kuin nälkävuosi. Kerron vain oman mielipiteeni, että toisen ulkonäön haukkuminen ei ole koskaan sopivaa, vaan se on puhtaasti kiusaamista. Asiassa ei ole harmaan monia sävyjä vaan tämä asia on yksinkertaisen musta.

Mitä jos kärsisin masennuksesta tai olisin vielä kovin nuori ja identiteettini koko olemukseni vielä hakusessa? Ilkeät kommentit ulkonäköön voisivat murtaa sielunelämäni ja jättää ikuiset arvet.

Onneksi olen vahva aikuinen nainen, joka on selvinnyt niin monesta tulesta, ettei ulkonäkö elämässäni ole edes keskeisempiä arvoja. Onneksi olen täysin sinut, kurrehampaideni, vanhenevan naamatauluni, ylikilojeni, parran, hassujen varpaiden ym.lukemattomien ulokkeiden kanssa, jotta voin vain nauraa kommenteille. Naurettu on koko perheen voimin. Hihi omaan komeat kurret ja olen ylpeä niistä. :)

Alleviivaisin kuitenkin sitä, että toisen ulkonäön arvostelu rumalla tavalla, kertoo aina enemmän arvostelijan sielunelämästä, kuin meikäläisen naamataulusta. Kauneus ja säteily tulee viimekädessä sydämestä ja ihminen joka näkee vain kaikissa rumimman puolen, hänen sydämensä täytyy olla kovin synkkä.

Mielestäni meidän naisten tulisi pitää toistemme puolta, eikä kohdella kuin vihollisia, siitä syntyy niin paljon hyvää, hahah kuten vaikka Tädit tubettaa. :) 

Iloa päivään kaikille ja eihän puututa toistemme ulkonäköön, paitsi jos hampaan välissä on salaatinlehti tai muuta mukavaa. :)

Iloa päivään ja hymyillään hampulit ojossa, oli ne minkälaiset tahansa. ;)
Maiju lähetti asian tiimoilta tämän,
 Maijulla on kaunis sydän. <3


Onko sinua kiusattu ja miten olet selvinnyt kiusaamisesta?
Kommetteja joihin viittaan löytyy mm. täältä klik130 kommenttia:

 1. No oon mä ihan varma, että tykkään susta. Ihan just tuollaisena kuin oot 💕 Ihana kun kirjoitit. Tärkeä aihe, josta on välillä hyvä puhua ääneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä susta ja olet juuri paras versio omasta itsestäsi <3

   Poista
 2. Törkeää ja ala-arvoista. Onneksi oot niin hyvännäköinen ettei tarvitse välittää tuollaisesta paskan jauhamisesta. Oot ihan törkeen hyvännäköinen ja sen tietää kaikki.t. Anki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anki, no en kyllä ole, ehkä nuorena vähän paremman, mutta en nyt kuitenkaan mikään rumiluskaan ole. Eikä se ole tässä edes se seikka ja kauneushan on katsojan silmäss, ehkä olen tuon kiusaajan mielestä todella ruma. Mutta se, että hän moittii ulkonäköäni, se on yksiselitteisesti kiusaamista.

   Poista
 3. <3 Se että arvostelee toisen ulkonäköä anonyymina on kyllä todella alhaista. Kertoo enemmän oksentajan omasta henkisestä hyvinvoinnista kuin mistään muusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitäpä se hyvinkin kertoo ja miksi nähdä edes vaivaa? Miksi ei tee jotain muuta. No päätin etten kiusaajan sielunelämää ala analysoimaan, en käytä moiseen aikaa.

   Poista
 4. Olet tyylikäs aikuinen nainen ja kaunis hymysi kertoo sinusta paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon, no ainakin ihan normaalin näköinen. ;) <3

   Poista
 5. Mäkin tykkään sun ulkonäöstä ja onkin aika hurjaa lähteä arvostelemaan toisen ulkoista olemusta. Emme juurikaan voi sille mitään miltä näytämme ja hyvä niin, muuten oltaisiin kaikki yhtä ja samaa! Onneksi olet vahva persoona ja osaat suodattaa ilkeydet pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin erilaisuus on rikkaus ja vaikka kauneus on katsojan silmässä ja vaikka toinen ei täyttäysi kauneusihanteita, niin ei ole sopivaa eikä täyspäistä asiasta huomautella. Koomista jotenkin oli, että verrattiin viiskymppistä ja kyllä tälläistä tavista misseihin? Noh, turha jäädä edes sitäkään miettimään, oliko väittämissä älyn hiventäkään. Hyvät tavat kunniaan.

   Kiitos Katja <3

   Poista
 6. Hyvä, että kirjoitit aiheesta. Ilkeä kommentti kertoo enemmän kirjoittajasta kuin kiusatusta. Minusta on käsittämätöntä, ettei aikuiset ole oppineet sitä sääntöä: "jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, älä sano mitään."
  Kivaa tiistaita ihqu Tiiuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä sääntö ja tuota noudatan. Viis edes pärstästä, hymyilevä ja hyvät tavat omaava ihminen on kauniimpi, kuin täydelliset kasvot, jotka ovat sisältä tyhjät. Kauneus on aina kokonaisuus, eikä vaan viivoittimella kaavoitettu täydellisyys.

   Ihanaa päivää Outi <3

   Poista
 7. Tykkään susta Tiia kovin paljon.
  Pätevä neuvo on aina edelleenkin että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin passaa pysyä hiljaa.
  Ja se on raukka joka ei uskalla omalla nimellään "kritiikkiä" antaa vaan ampuu anonyymiyden (onko tuo edes oikea sana) takaa.
  Ihanaa viikon jatkoa ja jatka samaan malliin :)
  Kiusaamisesta on omakohtaista kokemusta, sekä kouluajoilta että somesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli ja minä sinusta, kaikista sydämellisistä, lämpimistä ja viisaista kommenteista mitä olet jo blogin alkuajoista tänne laittanut. <3

   Sama täällä lapsena on kiusattu ja se vaikutti kyllä vuosiksi itsetuntooni, kunpa tämän päivän minä olisi osannut taputtaa lapsuuden päätäni ja sanoa, usko pois se helpottaa ajan kanssa ja kiusaajan sanat eivät ole totta, älä kirjoita niitä kiveen, vaan hiekkaan ja puhalla pois.

   Kiitos Heli <3

   Poista
 8. Näin blogin välityksellä olen saanut kuvan, että sinä olet niin sisäisesti kuin ulkoisestikin kaunis ihminen. Kyllä minä ainakin tykkään sinusta ♥
  Aikoinaan ravintolatyössä sain jatkuvasti kuulla kommentteja ulkonäöstäni humalaisilta miehiltä. Se oli rankkaa ujolle ihmiselle, mutta pikku hiljaa niistä lakkasi välittämästä. Nykyään nauran vaan arvostelijoille. On minulla hauska muistokin asiasta. Vuosia sitten eräs turkkilainen miestuttava selitti tytölleni: "Ennen sinun äiti oli kuin mannerkiini, miten hän nyt on tuommoinen läski". Vieläkin naureskellaan olevamme mannerkiinejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä sinusta Sude, olisitpa tässä, niin halata rutistaisin, sillä voi tämä sinun kommentti. Ihan parasta lääkettä on nauraa näille ja kyllä aivan mahottomasti itseänikin on naurattanut. Niinhän sitä oli nuorena ihan toisen näköinen, mutta on oikeasti todella mukavaa vanhetakin, sillä ulkonäön rooli pienenee elämässä. Nuorena pyöri paljon sen ympärillä ja aina oli epävarma olo Nyt on mikä on ja joskus voi jopa olla hyvä naama tai hiuspäivä.

   Kiitos Sude <3

   Poista
 9. Mua niin ällöttää ruudun takaa aukominen. Joku on sulle kade ja vielä kipeäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin jotenkin ärsytän toista tai monia kovasti ja mistä se johtuu, sen miettimiseen en käytä aikaa.

   <3

   Poista
 10. Oikeesti, näiden kommentoijien täytyy olla jotain trolleja, jotka koittaa vaan ärsyttää. Eihän tuossa ole mitään järkeä kirjoitella tuommosia kommentteja. Lähes sanattomaksi vetää ihmisten törppöys. Onneksi Tiiuska on vahva ja kaunis nainen, jonka ei tarvitse tuollaisille huonovointisille negatiivisuuden levittäjille korvaansa lotkauttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkin sekin on mahdollista, mutta silti se on yksiselitteisesti kiusaamista. Näin on ja jotenkin tästä postauksesta ja sen julkaisusta faceen, tulikin isompi juttu kuin osasin ajatella. Päätin vaan mainostaa meidän tekemää tubevideota aiheesta, koska kiusaaminen on hyvä ottaa ylipäänsä ajoittain esille.

   Kiitos kovasti ihana Ninski, sydämesi on kultaa, tiedäthän sen. <3

   Poista
 11. Olen aina ollut ylipainoinen tai ainakin isokokoinen ja siitä minua ala-asteella kiusattiinkin. Tilanne ei muuttunut nuorena aikuisenakaan,vaan henkinen väkivalta ja haukkuminen jatkui, mutta vain silloisen kumppanin toimesta. Voin kertoa, että nuo sanat ovat jättäneet minuun niin syvät arvet, jotka eivät ehkä koskaan täysin parane. Toisen ulkonäköön puuttuminen ja siitä kommentoiminen on todella raakaa peliä, johon kenenkään ei pitäisi sortua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiusaaminen, haukkuminen, parisuhteessa sanoilla alistaminen on jo henkistä väkivaltaa ja ne muokkaavat jo persoonaa. On mahdotonta selvitä täysin eheänä, jos mieltä runnellaan koko ajan fyysisestä olemuksesta. Mielestäni olet kaunis ja mielestäni todellakaan kauneusihanne ei kata vain laiheliineja, se on jopa erittäin tylsää.

   On jopa ihan hullua katsella naistenlehtiä, jotka on minun ikäiselle suunnattu ja laiha teini mainostaa minulle vaatteita. Arvaa menenkö vaatekauppaan lehtijuttujen perusteella, no en todellakaan. Koska eihän ne vaatteet istu minun päällä, kuten teinillä. Jos vaatteita esittelisi muodokas nainen ja asu näyttäisi kokonaisuudeltaan kivalta, arvaa heräisikö heti mielenkiinto. Maailma on ihan hullu!

   Olen niin pahoillani sydämellinen Krisse, että eteesi on tullut sydämeltään rumia törppöjä, joiden omat ongelmat ovat rampauttaneet sinua. Sillä kiusaaminen on aina ja ikuisesti kiusaajan oma ongelma. Tyhmä se on joka kiusaa, paljastuu sillä vielä ongelmaiseksi, mutta taitaa olla liian yksinkertainen edes sitä ymmärtääkseen.

   Halirutistus täältä ja pää pystyyn, olet upea nainen <3

   Poista
 12. Moiset "puskista huutelijat" ovat halveksittavia raukkoja! Ellei omalla nimellään kehtaa kommentoida, niin sitten olisi syytä jättää kommentoimatta.
  Olet Tiia todella ihana ja kaunis, niin ulkoisesti kuin sisältäkin ♥
  PS. Minäkin aion hymyillä edelleenkin usein ja leveästi, vaikka etualahampaat ovat suussani sikinsokin kuten huolimattoman halot liiterissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkureita ja vielä katkeria sydämeltään ja aina rumempia, kuin yksikään ihminen. Koska kun sydän on ruma, ei se kaunista kauneimpiakaan kasvoja.

   Voi sinun huolimattomia halkoja. Olen hammasneurootikko eli haluan puleerata hampaiden välejä ja pitää hyvää huolta hampaista, mutta hammasneuroosi ei todellakaan tarkoita kaunista täydellistä jenkkihymyä, joka on pelottavan persoonaton, kloonisuu sanoisin.

   Mielestäni hieman vinot hampaat ovat erityispiirteitä ja ne tekevät ihmisestä persoonallisen. Kun sitten ihminen suoristaa hampaat, se on ihan ok ja toki purennan takia terveydellisestikin joskus ehdotonta. Mutta sitten kun siihen laitetaan jenkkikuoret, kaikilla samanlaiset hampaat ja valkoistakin valkoisemmat, ihmisen persoona muuttuu, hymy muuttuu ja ei ole enää ihan sama ihminen. Mutta en sano myöskään, että jenkkihymy olisi ruma tai huono, hienojahan nekin. Mutta itse koen, että hieman vaikka vinot hampaat ja siihen hymy, niin se on vaan persoonallisen kaunista. Minä tykkään. Mielestäni jopa kauneimpia ihmisiä ovat jollain lailla persoonallisen näköiset ihmiset, eivät kloonit.

   Ihanaa päivää ja kiitos <3

   Poista
 13. Ihana Tiia:-)Tuo video sai kyllä naurut aikaan,mutta tosiaankin, on todella epätasiallista arvostella toisen ulkonäköä, ja vielä anonyyminä. Hyvä postaus taas Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa jos nauratti, sillä kyllä nämä anonyymin kommentit ovat naurattaneet jo isosti väkeä, perheen kesken on naurettu ja ystävien, hih. Eli videota tehdessäkin naurettiin. Itselleenkin voi nauraa ja se onkin sitä parasta naurua. Mutta sanoma on kuitenkin se, kiusaamisen suhteen nollatoleranssi!

   Toisen ulkonäön moittiminen, noh ihminen joka sitä tekee, ei voi olla onnellinen.

   Ihanaa päivää Jael ihanainen <3

   Poista
 14. Hyvä ja tarpeellinen postaus :) Jotain tässä kulttuurissa mättää, kun meininki on välillä niin kovin ulkonäkökeskeistä ja raakaa. Ja jostain syystä tuntuu olevan ihan normi, että naisen ulkonäköä muka voi kuka tahansa kommentoida. Tätä en tajua. En ole koskaan kuullut, että yleisesti arvosteltaisiin vaikkapa yksittäisten miesten kaljakössiä, kaljuuntuvaa päälakea tai karvaista pärstää. Mutta naisten makkaroihin, ryppyihin ja ties mihin kyllä puututaan. Voi luoja, että kiukuttaa sellainen! Painukoon seurustelemaan muovipalojen ja silikonipalleroisten kanssa sellaiset arvostelijat!

  Satuin huomaamaan ne pari ikävää kommenttia sun selfie-postauksessa ja kyllä ne kommentit tosiaan kertovat enemmän niiden tyyppien sielunelämän alhaisuudesta ja pahasta olosta. Ei normaali hyväkäytöksinen aikuinen mene arvostelemaan toisen ulkonäköä (tai mitään muutakaan). Se vaan on kaikkien hyvien tapojen ja hienotunteisuuden alapuolella.

  Mun mielestä sä olet kaunis, valovoimainen, fiksu ja erittäin sensuelli nainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ikä tuo ainakin itselle armoa, ettei se ulkonäkö ole kyllä päivän polttavin aihe.

   Niin harvemmin tuolla kadulla huudellaan, mutta sitten anonyyminä netissä. Mielestäni tässä ilmiössä on pelottavinta se, että anonyymi voi olla joku tuttu, eräälläkin joka selvitti kiusaajan osoitteen, se oli naapuri! Eli monesti sitä saattaakin ärsyttää jotain tuttua jopa enemmän, kuin vierasta. Kauhea ajatus, että naapurikin iloisesti heippailee ja on sitten haukkunut netissä. Sillä kukaanhan ei ole anonyymi netissä vaan ip-osoite on halutessa mahdollisuus selvittää.

   Niin sen enempää kiusaajan sielunelämää analysoimatta, ei maksa nähdä vaivaa, niin onnellinen ihminen hän ei ainakaan voi olla.

   Tuula kaunotar, kiitos kauniista sanoista ja on niin jännää miten muut ihmiset näkee, koska itse näen itseni aina aamurönttönaaman kautta. Kuten siinä selfiepostauksessa. :)

   Ihanaa päivää sielukas kaunotar <3

   Poista
 15. Kyllä mäkin tykkään susta paljon Tiia. Törkeetä arvostella ketään ihmistä ulkonäön vuoksi. Sun hampaissa ei ole mitään vikaa, olet upea nainen. Olis kiva nähdä arvostelijat, kuinka täydellisiä he ovat? Sanotaan että kauneus on katsojan silmissä, minusta positiivinen ja iloinen ihminen on aina viehättävä ja kaunis. Sinä kuulut heihin Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuta ihanuus, kiitos kauniista sanoista. Kauneus on aina kokonaisuus, eikä pelkkä kuori, missin kauniit kasvot. Se on niin paljon muuta, kuin nassu. Vaikka minkälainen ihminen voi olla kaunis, jos on sinut itsensä kanssa, hymyilevä ja kantaa itsensä. Karisma on sellainen asia, että sitä ei aina täydellisillä kasvoillakaan varustetusta löydä. En nyt lainkaan vihjaileva olevani karismaattinen, vaan puhun yleisellä tasolla siitä, että kauneus on moniulotteinen käsite.

   Samaa mieltä, hampaat puree hyvin ja hei vain yksi paikka, wuhuu se on aikamoinen elämänsaavutus, ei ikinä hammaskiveä ja suoratkin ovat ja kohtuu valkoiset eli hyvin puree.

   Kiitos sinulle ihana ja kaunis ja sielukas Tuta <3

   Poista
 16. Huh huh! Aivan uskomatonta käytöstä oletettavasti aikuisilta ihmisiltä. Vaikka olisit mustahampainen kyklooppi (mitä et tietenkään ole :D vaan raikas, kaunis nainen!) kertoo moinen kommentti kyllä karua kieltään kirjoittajasta. Paitsi huonokäytöksinen myös monia muita sensuroituja adjektiivejä nousee mieleen.
  Veikkaan kyllä kateutta yhdistettynä veemäiseen luonteenlaatuun tuollaisen käytöksen liikkeellepanevaksi voimaksi.
  <3 Mitä parhainta päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin etten ala veikkailemaan, ei päässyt nyt niin ihon alle. Kun aloitin blogin, olisin taatusti menettänyt yöunet, nyt tämä on blogin negatiivinen lieveilmiö, joka kait kuuluu asiaan?

   Mutta kiusaaminen nolla ja normaali ihminen ei kiusaa, normaalilla ihmisellä on elämä ja muuta tekemistä. Näin on näreet.

   Kivaa päivää ihana Anna <3

   Poista
 17. Jokaisen ihmisen käytöstapoihin kuuluisi osata olla sanomatta toisen ulkonäköön kohdistuvia ikäviä asioita. Mutta joillakin on vain niin huono olo tai luulevat/pitävät itseään täydellisenä, että katsovat asiakseen kommentoida ikävästi/loukkaavasti.
  Minulle huudahti kerran eräs tuttuni että näytät ihan luurangolta!! Mitäs siihen vastaisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellistä ihmistä ei olekaan, kenelläkään ei ole varaa sanoa. Jos nyt sitten juuri nyt on niin täydellinen, että olisikin muka varaa sanoa, niin jokainen vanhenee ja rypistyy, mites suu pannaan sitten.

   Laihojen kiusaaminen on muuten ihan oma lukunsa, josta olisi joskus hyvä puhua enemmänkin. Tuntuu, että laihoille voi sanoa mitä vaan, koska ns. kauneusihanne on hoikkuus. Mutta eivät kaikki esim. voi sille mitään ja kaikki eivät liho ja luuranko ei ole sinusta kauniista ja hoikasta ihmisestä lainkaan kaunis sana. Miten ajattelemattomia ja TYHMIÄ ihmiset ovatkaan, sapettaa puolestasi.

   Minä aina katselen ihaillen kuvia sinusta ja tuumien, voi olisinpa minäkin, mutta ne hoikat ajat taitavat kohdallani olla ohi, tykkään niin kovin purra leipää ja herkkuja.

   Ihanaa päivää ja ei välitetä. <3

   Poista
 18. Itse en ymmärrä minkä ihmeen takia pitää ihmisen haukkua toista. Hyvä, että kirjoitit asiasta.

  Ihanaa tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin en lähde miettimään miksi, muuta kuin, että tuomitsen yksiviivaisesti ja totean, ei hyväksyttävää käytöstä.

   Ihanaa päivää sinulle <3

   Poista
 19. Tuolla anonyymilla kiusaamisella haetaan todennäköisesti vain reaktiota vastapuolesta. Joistakin tuntuu kivalta, kun voi ärsyttää toista tai peräti satuttaa. Minä olen täysin "älä ruoki trollia"-linjalla ja kaikki vittuilu-komentit poistan. Joillain on ilmeisesti ollut liian vähän kesälomaa tai tekemisestä puutetta, kun trolleja tuntuu olevan tavallista enemmän liikkeellä.

  Minä tykkään susta!

  Se on ihan parasta, että välillä on kuvia ilman meikkiä ja sitten kuvia meikillä. Sehän on inspiroivaa nähdä, kuinka osaat korostaa parhaita puoliasi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä, ehkä pitää ottaa sama linja, sillä en halua, että ns. positiivinen blogi muuttuu myöskään taistelutantereeksi tai joksikin negatiivisuuden alttariksi. Toisaalta en halua sensuroida, mutta pähkäilen asiaa vielä.

   Niin minäkin tykkään sinusta valtavasti, olet aito, fiksu, viisas ja niin huumorintajuinen, että olet loistotyyppi! <3

   Juu en oikein löytänyt punaista lankaa, miksi asia käännettiin niin, että olisi ikäkriisi, kun julkaisen meikittömiä kuvia. Mielestäni enemmän voisi syyttää ikäkriisistä, jos julkaisisin vain kuvia, joissa yrittäisin näyttää mahdollisimman hyvässä valossa. Eikä sekään ole ikäkriisin mittari vaan blogin henki. Oman blogin henki on ollut alusta asti julkaista niitä kaameimpia kuvia, koska en ole halua oman blogini olevan siloiteltu tai vain tietty osa minuutta.

   Kaikkea täälläkään ei voi toki kertoa, mutta pärstääni ainakaan en ala siloittelmaan.

   Kivaa päivää ja kiitos <3

   Poista
  2. Oi kiitos Tiia kauniista sanoistasi!

   Poista
 20. Niin täydellistä ihmistä ei tässä maailmasa olekaan, jlla olisi vara arostella toista. Olen ollut koulukiusattu ja nähnyt myös toisen kohdalla sitä, myös hyvin raadollisen puolen, tiedän mitä se voi tehdä, enkä hyväksy sitä millään muotoa ikinä.

  Olenkin todennut, että tälläisillä anonyymeillä on taatusti paha olla jostain syystä ja he purkavat sitä pahaa oloaan näin, vaikka niin ei saisi olla.
  Ja hei olet ihana juuri sellaisena kuin olet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin todettu, kukaan ei ole täydellinen, ei niin kukaan. Niin ehkä anonyymiä kiusaajaa on itse kiusattu ja ns. "paha" kiertää. Mutta pahan ketju pitäisi katkaista, olla viisaampi, eikä haluta aiheuttaa toiselle mielipahaa, mitä on itse saanut osakseen. Mutta mene ja tiedä.

   Sinä olet niin mahtava tyyppi ja hyvännäköinen <3

   Poista
 21. Jotenkin tuntuu, että nykyaikana puuttuu elämästä normaali kohteliaisuus toista kohtaan. Sinä olet kaunis nainen ja voin tunnustaa; taidan olla hiukan kade sulle, positiivisesti.
  Olen epäkelpo monessa suhteessa ja siksi en halua itsestäni kuvia. Asioihin on syynsä. Anheus enenkaikkia, mutta myös sairaudet ja osittainen liikkumisrajoitteisuus. Paljon olen kuullut arvostelua ja laiskaksikin haukutaan, no sitähän olenkin. Joskus laihduin sairauden takia, kun ruokahalu vaan poistui. Lääkäriä myöten sain kehuja, vaikka olin vaan tosi sairas ja väsynyt. Läheiset puuttuivat asiaan ja sain normaalin ruokarytmin takaisin. No eipä se muille kelvannut ja arvostelut alkoi uudestaan. Eipähän rypyt näe heti, kun läskiin uppoavat, hih.
  Itse löydän jokaisesta jotain hyvää, jopa niistä, jotka aina muistaa arvostella mun olomuotoani. Voin pysyä kotona ja etsiä kameralla kaikkea kaunista ja kulkea peilin ohi silmät kiinni ;)
  Olkaamme omia itseämme! Kiitos Tiia kauniista kuvista! Sun kuvia on aina ilo katsella, jopa niitä aamuisia. Olet kaunis sisältä ja ulkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen luin jo tämän ja oikein sydämestä otti. Mielestäni olet niin aito, rehti ja sydämellinen, että olet kaunis ihminen Marketta. Sinua rehdimpää ihmistä saa hakea ja aina kun kirjoitat jotain, on se niin painavaa sanaa ja itseironialla höystettyä, että sydän täällä oikein sulaa.

   Olet varmasti myös kiltti, koska läheiset kokevat voivansa kävellä sinun yli ja puuttua sinun ulkonäköön, joka on sinun henk.koht asia ja itsepä ne kilosikin kannat!

   Sinulla on kaunis sielu ja on jokaisen ihmisen valinta, näkeekö maailman positiivisin silmin vai negatiivisin. Heikot sortuu elontiellä ja katkeroituu, positiiviset, nousevat pää pystyssä ja jatkavat hymyilemistä. Se jos mikä on kaunista. <3

   Kiitos Marketta ja minä näen sinun sydämeen, usko pois. <3

   Poista
 22. Olet varmasti Suomen kauneimpia keski-ikäisiä, ehkä jonkun on vaan vaikea sitä sulattaa : ) Ja tosiaan on kai se enemmän meriitti tulla tunnetuksi nerokkaasta kynän käytöstä ja ajatuksen juoksusta kuin katoavaisesta kauneudesta. Heh, kyllä ne missitkin rupsahtaa! Arvaas mistä täällä ollaan erityisen kadeja teikäläiselle, no noista upeista hampaista ja niiden säkenöivästä valkeudesta. Heitäpä joskus vinkkiä miten ne ovatkaan niin puhtaan valkoiset! Loistavaa elokuuta kaunokainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli jäin oikein tuijottamaan tätä tekstiä, tätä en jostain syystä eilisissä miehen synttärikiireissä lukenut. Siis mitä silmäni näkevätkään, olen sanaton! Kiitos ja sanaton ja sydän kuplii. Minäkö, siis minä pallero, eihh. Jotenkin nyt ihanasti nolottaa tämä kommentti.

   Niinpä missitkin rupsahtaa ja onhan se ihan absuria verrata kohta viiskymppistä parikymppisiin tai jopa alle misseihin. Heh kyllä meikäläinenkin nuorempana oli aamuisin vielä suht ruusunen, mutta ikä tekee tehtävänsä ja nyt sitä meikkiä tarvitaan ja tosiaan sekään ei huonoina päivinä auta. ;)

   Siis Heli sullahan on aivan ihana hymy, mitä sinä nyt siellä?

   Ööh oliko se vuonna 2009, kun valkaisin hampaat, koska en ymmärtänyt aiemmin pitää ns. huolta ja join colaa todella paljon. Noin yleisissä mittareissa ei ne silloinkaan olleet keltaiset, mutta omaan makuun olivat. Sen jälkeen olen jättänyt colan ja aina kahvin tai lakun jälkeen pesen hampaat. Nyt olen vuoden syönyt lakukypäriä ja humps vaan, hampaat eivät ole enää niin valkoiset kuin toivoisin, joten valkaisu on nyt edessä.

   Hampaista päällilian poistaa Yotuel ja kun kahvin jälkeen peset Yotuelilla, niin eipä hampaat värjäydy, kunhan muistat pestä.

   Aivan ihanaa elokuuta, upea kaunis, sydämllinen, viisas ja aina niin säteilevä Heli <3

   Poista
 23. Tuollaisten kommenttien takana ei voi olla muuta kuin erittäin katkeroitunut ja kateellinen ihminen. Mitäköhän tyydytystä ihminen saa tuollaisesta ulkonäköarvostelusta?!

  Kyllä olen varma että tykkään sinusta ja aika paljonkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin sinusta Kristiina ja PALJON <3 Juu päätin etten ala analysoimaan hetkeäkään anon sielunelämää, mutta näin sen arvelen juuri olevan.

   Kaunista päivää sinulle ja kiitos <3

   Poista
 24. En tiedä onko tuollaiset kommentit enemmän säälittäviä vai naurettavia vai mitä. Moiset urpot voi jättää omaan arvoonsa, olet kaunis! Palasi myös mieleen joskus näkemäni Sara Maria Forsbergin youtube video, jossa hän kertoo saaneensa palautetta siitä hänen sieraimensa olivat jonkun mielestä väärän näköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en tiedä minäkään, mutta ainakin jotain sinne suuntaan. Niin miten voi joku haukkua upeaa Saraa! Maailma on hyvin mielenvikainen ja toisinaan musta.

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 25. Se on tämä some ja some-elämän nurjat puolet. Anonyymina on helppo huudella. Surullistahan se on. Ihanaa, kun tiedät itsekin mitä olet ja sähän et ole vain kaunis vaan ihana koko paketti <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista ja ihminen on kyllä koko paketti, eikä suurennuslasilla tutkittava mikroeläin.

   Sinä olet superkaunis, mielenkiintoinen ranskatar, jotenkin niin upea, että kuten anonyymi kirjoitti selfie postaukseen sinusta, sinun kuviasi voisi vaan katsella. Omaat niin mielenkiintoisen kauniit kasvot eli sitä kauneutta parhaimmillaan. <3

   Poista
 26. Tärkeä aihe Tiia. Somekäyttäytymiskoulu tulisi monelle tarpeeseen. Vaan samat säännöt täällä pätee kuin live-elämässä. Ollaan arvostavia ja kohteliaita toisillemme. Nämä asiat opitaan jo kotona. Jollei opi... sitten sen kuulee ja näkee valitettavasti joka puolella ja varsinkin somessa.

  Nimettömyyden turvin on niin helppo huudella. Mutta asialliset käyttäytymiskoodit omaava ei edes nimettömänä lähde tölvimään. Se kun ei kuulu ihmisten väliseen kommunikointiin.

  Ei se että pitää blogia, kertoo valikoituja paloja elämästään, julkaisee itsestään kuvia anna kenellekään lupaa herjoihin ja ikäviin kommentteihin. Sellaiseen on turha vedota huutelijoiden.

  Kuten sanot asiallinen keskustelu, mielipiteiden vaihto ja jopa perusteltu kritiikki ovat ok. Mutta ne tehdäänkin useimmiten nimellä tai vähintäänkin nimimerkillä eikä niiden tarkoituksena ole loukata vaan nostattaa esiin uusia näkökulmia. Herjaamisen ja kritiikin ero on yhtä pitkällä toisistaan kuin itä on lännestä.

  Ihana Tiia <3 Tuot niin paljon iloa ja ihania ajatuksia meille blogisi seuraajille. Samaan malliin vaan jatkoakin. Olet mielestäni kaunis ja annat ihastuttavan kuvan itsestäsi.

  Ihanaa elokuun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu käyhän tähän sanonta, ei voi kauhalla ammentaa, jos on lusikalla annettu eli jos ei ole saanut kotikasvatusta, niin tälläisiin asioihin voi johtaa. Toki myös rakkaudettomuus ym. mutta olen visusti päättänyt, etten analysoi toisen sielunelämää, tälle en henk.kohta muuta, kuin naura. Mutta kiusaaminen on hyvä nostaa esille blogeissakin, jos se vaikka tukkisi edes jonkun suun ja joku toinen näin välttyisi haavoilta.

   Kiitos kaunis sinulle ja jokaikinen sana takaisin, sinä sielukas, sydämellinen, viisas, kaunis nainen ja hei vielä kissojen ystävä. <3

   Ihanaa elokuun jatkoa sinulle <3

   Poista
 27. Mutta sinähän olet nätti! Mä olen vähän ulkona näistä blogikeskusteluista sun muusta mutta olen huomannut että ihmiset arvostelevat ulkonäköä ja tyyliä melko paljon ja sitten on niitä arvostelijoita jotka tölväisevät vähän niinkuin salaa verhoten hyvää tarkoittaviin neuvoihin. Neuvot on toki ok jos niitä kohde itse pyytää mutta silloinkin voi olla tölväisemättä juuri siihen kohtaan jonka tietää olevan ystävän kipupiste.

  Mukavaa elokuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuu, että niistä salaa verhoten jutuista tykkään vielä vähemmän, niissä on sellaista ilkeyttä, jolla ilkeilijä yrittää verhota ilkeilyn, ettei hän olisi ilkeilijä lainkaan. Että kohde on huumorintajuinen jos ei naura. Ilkeilyn lisäksi vielä kiero, se on muoto, joka on rumimmista rumaa. Olen myöskin sitä mieltä, että itselleen saa nauraa, mutta muiden kustannuksella ei koskaan! Piste.


   Neuvotkin voi antaa niin monella tavalla <3

   Kiitos kaunis Susanna ja ihanaa loppukesää sinulle <3

   Poista
 28. Ulkonäön kommentointi on niin jännä asia. Jos kävelee kadulla, niin ei takuulla tuu ainuttakaan ruman näköistä ihmistä vastaan. Jokaisessa on jotain kaunista. Mun kokemuksen mukaan jumalaisen kauniista ihmisestä tulee järkyttävän ruma, jos hän on sisimmältään ruma ihminen. Sisäinen rumuus pilaa kauniinki ulkokuoren. Toimii myös toisinki päin. Ei niin viehättävä ihminen näyttää entistäkin kauniimmalta, jos on sisimmältään mahtava tyyppi. Mun mielestä kellään ei oo mitään asiaa kommentoida ulkonäön puutteita. Kyllä ne yleensä jokainen itse tietää varsin hyvin. Varsinki ylipaino tuntuu olevan semmonen asia, jota saa ihan kuka tahansa random-tyyppi kommentoida jostain ihmeen syystä. Kommentoijat eivät ymmärrä sitä, että kommentointi ei auta yhtään, ainakaan positiiviseen suuntaan, yleensä vain pahentaa tilannetta, ellei oo hyvä ja terve itsetunto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä niin, ei ihminen ole vaan kuvajainen vaan kokonaisuus. Ihan niin, jumalaisen kaunis ihminen voi olla niin ruma sielultaan, että kaunis ulkonäkö muuttuu jopa ällöttäväksi. Ja ihan niin toimii toistekin päin, tavis voi olla aivan jumalaisen kaunis, kun hymy ja persoona kantaa, se on sitä karismaa, jota kaikkein kauneimmillakaan kuvallisesti, ei välttämättä ole.

   Juu jos muhkuroitani ääneen moitittaisiin, niin saattaisin syödä kahta kauheammin suklaata. Se ei todellakaan auta, enkä koskaan kommentoisi toisen painoa tai mitään muutakaan toisen ulkonäköön liittyvää, muuta kuin positiivisessa mielessä. Haluan nähdä ihmiset positiivisen kautta ja ne hyvät puolet.

   Kiitos viisaasta kommentista Katarooma, olet viisas ja sielukas ihminen. <3

   Poista
 29. Joskus ihmettelen, voiko kyseessä todella aikuiset ihmiset, jotka arvostelevat toisten ulkonäköä ja vieläpä julkisesti. Todellista kauneutta on sisäinen kauneus ja se näiltä omaa egoaan kohottavilta parjaajilta puuttuu. Onko kyse siitä, että nimimerkin taakse piiloutuvalla kiusaajalla on auttamattoman huono itsetunto vai johtuuko se kateudesta? Ovatko ne ilkeästi kommentoivat yhtä ikäviä ihmisiä myös todellisessa elämässä, vai käytetäänkö somea oman pahan olon purkamiseen, kun naamatusten ei kehtaa. Itse olen saanut osani näistä päin naamaa arvostelijoista työelämässä, mutta en välitä. Olen huomannut, että täysi huomiotta jättäminen on usein paras puolustautumiskeino.
  Jos bloggaajan ulkonäkö ei jotain miellytä ja se on hänen mielestään pääasia blogissa, miksi hän ylipäänsä vaivautuu blogiasi lukemaan.

  Kiitos että jaksat herjaajista huolimatta jakaa ajatuksiasi blogissa. Mielestäni sinä olet nätti ja ikäerostamme huolimatta juttujasi on kiva lukea! Aurinkoista loppukesää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllähän tuo enemmänkin joltain ala-asteen ikäiseltä kuulostaa. Oikeasti aikuiset, joiden olisi jo pitänyt elämästä oppia muutama asia ja jotka ovat varmaan jo ehtineet saada omaksikin osakseen varmasti jonkin asteista kiusaa. Silti uumoilen, että kyseessä on jopa ehkä minuakin iäkkäämpi ihminen, sillä naftaliinista kaivetut missit Ester Toivonen ja ihana Armi Kuusela, joka onkin minun äidin puolen suvun perheystävä. Minulla on ihania kuvia Armista ja huippukauniista äidistäni, joka aikoinaan oli mallinakin jenkeissä. Hah harmi etten ole perinyt äitini kauneutta. ;)

   Niin taitaa tämä kommentoija olla "inhokoukussa", kun käy vähän väliä kommentoimassa ja sanoi jo tovi sitten, ettei lue minun blogia, koska ei pidä siitä. Noh ehkä tässä liemessä on mahdollisesti useampikin keittäjä

   Kiitos niin paljon kauniista sanoista ja tiedätkö mitä, jos sanoo kohta viiskymppistä nätiksi, niin voiko suurempaa kohteliaisuutta ollakaan. Kiitos niin paljon ja ihanaa kesää sinulle. <3

   Poista
 30. Kyllä haukkujat on varmaan huippukauniita ja virheettömiä...
  - Kateellisten panettelua sanon mä!

  Mua on haukuttu hampaista kaikki kouluajat. Ns. trauma on juantanu kulkuaan hamaan tähän päivään. Mitään asialle en ole voinu. On noita hampaita koitettu oikoo, mutta kun leukaluu on liian ahdas, ni mitäs teet.
  Meillä suurimmalla osalla ihmisiä on toi itsekrittiiki niin korkee, että ne selffiet jää monasti ottamatta ja tunne yleensä valokuvista on karmiva. Me ollaan kuiteski just sen näkösiä ku ollaan ja iän myätä sitä alkaa antaan ite itelleen ja omalle kuvalleen anteeks. Hajotetaan sitä itsekritiikkiä ja ollaan omia ittejämme.
  Sä olet rohkeesti tullu julkisuuteen omana ihanana ittenäs, peukkua sulle ja sun ulkonäölles, puhumattakaan hampaistas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi sehän on päivänselvää, ettei joku täydellinen kaunotar edes vaivautuisi kommentoimaan. Eli kyllähän sen nyt hölmömpikin oivaltaa, että anonyymilla on pahoja itsetunto-ongelmia.

   Juu ja näillä nassuilla jahampailla me päivät pääksytysten taaplataan joka paikassa, kaduilla ym. Mutta eipä ole siellä ketkään ruvenneet aukomaan eli kyllähän ne hyvät tavat olla pitää ja tulee ymmärtää sanojensa vastuu. Jotain ihmistä voi satuttaa ja pahasti, murksata toisen. En nyt tästä asiasta enempää täällä, mutta anon kommentit tulivat samaan aikaan, kun mummini joutui sairaalaan keuhkokuumeen takia ja siellä vieläkin on.. Mummi on 95v ja ihminen joka on minut äitinä kasvattanut 1-vuotiaasta. Joten kyllä nuo anon kommentit menivät toisesta korvasta ulos samointein, tässä ollaan niin paljon suurempien asioiden äärellä tällä hetkellä. Mutta koska kiusaamista en siedä, siksi halusin asian ottaa puheeksi.

   Ihanaa päivää Anne ja hymyillään sitten niillä "oudoilla" hampaillamme oikein leveästi kun tavataan. <3 Olet superihana <3

   Poista
 31. Hyvä postaus. En ymmärrä, miksi pitää haukkua toisten ulkonäköä. Olet kaunis aikuinen nainen. Kiusaaja kertoo aina kiusatessaan jotain itsestään ja omista ongelmistaan. Hienoa, että kirjoitit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aihe täytyy välillä nostaa esille, vaikka pelkään, että ihminen on niin raadollinen, ettei mikään auta. Ettei kiusaaja edes ymmärrä, että vastaanottaja on oikea elävä ihminen, jonka sydän sykkii, siinä missä kiusaajankin.

   Kiitos ihana Tiina, olet niin mieletön tyyppi <3 Ja hei kauniskin vielä <3

   Poista
 32. Osuit taas kerran niin asian ytimeen ja aiheeseen, josta itse meinasin avautua viime viikonloppuna. Mielestäni sinä olet juuri mahtavan ihana tuollaisena kuin olet, eikä sinun ulkonäössäsi ole moitteen sanaa. Uskomatonta, kuinka ihmisillä on pokkaa kirjoittaa anonyymeina mitä vain.

  Itselleni kävi viime viikolla klassinen koulukiusaaja iski. Olin tulossa töistä, niin nuori poika yritti ajaa pyörällä päälleni. Tajusin tilanteen etukäteen, joten päätin olla väistämättä. Poika jarrutti viime tipassa ja alkoi solvata minua, miksen väistynyt. Olin saattanut hänet käytökselläni naurettavaan tilanteeseen yhden kaverin nähdessä koko episodin. Minunhan olisi pitänyt tietysti loikata pois pyörän tieltä, jotta poika olisi saanut nauraa. Olin sen verran kiukkuisella tuulella, että sanainen arkkuni aukesi. Pojan huomatessa, että jää verbaalisessa keskustelussa viimeiseksi, otti hän käyttöön koulukiusaajan klassikot. Sain kuulla olevani lyllertävä lihapulla läski jne. Kotiin päästyäni sanoin, että lihapulla vyöryy. Tästä on tullut nyt heitto minun ja mieheni välillä. Onneksi on jo ikää sen verran, että osaa nauraa tuollaisille, mutta tunnen tuskaa siitä, että kohta alkaa koulu ja tämä poika on taatusti ensimmäisenä jonossa kiusaamassa heikompiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaudu vaan, tämä on aihe, josta ei voi kirjoittaa liian vähän.

   Ajattele mikä tilanne, nolasit toisen, ettei toinen päässyt nolaamaan sinua. Jos tuo poika ihmiseksikin kasvaa, niin mahtaa hävetä käytöstään, että luulee kiusaamisen olevan cool juttu. Hyvä, että kasvatit toista!

   Hih ja minä olen kurre tai pussirotta hampaineni ja möhömaha mahoineni ja partajeesus partoineni, heh. Nauru on paras lääke kaikkeen ja omalla kustannuksella saa aina nauraa, mutta ei toisten!

   Ihanaa päivää Mannilainen <3

   Poista
 33. Hyvä postaus ja täyttä asiaa. Ihmiset päästävät nykyisin suustaan vaikka mitä sananvapauteen vedoten. Unohdetaan, että sananvapauteen liittyy aina myös vastuu. Vastuu sanoistaan. Joka tapauksessa yleiseen hyvään käytökseen kuuluu, ettei toisen ulkonäköä arvostella negatiiviseen sävyyn. Kuten sanoit, se on kiusaamista. Sä olet täydellinen pakkaus. Muutenkin olen sitä mieltä, että erilaisuus ja pienet rosoisuudet tekevät ihmisistä kauniita. Niitä rosoisuuksia löytyy meiltä kaikilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sananvapaus ei kata kaikkea ja siihen todellakin liittyy vastuu! Ulkonäön arvosteleminen kertoo aina, ainakin huonoista tavoista ja yleensä vielä huonosta itsetunnosta, kun pitää muita ihmisiä mitätöidä.

   Voi Jani kiitos kovasti kauniista sanoista ja kuin myös, sydän kultaa on sulla. <3

   Pienet rosot tekevät meistä sen, keitä olemme. Jos vaikka leikkaamme naamamme täydelliseksi jonkun standardikauneusihanteen mukaan, persoona hyvin pian katoaa.

   Ihanaa päivää ja kiitos <3

   Poista
 34. Tärkeään asiaan taasen tartuit. Hyvät tavat pitää muistaa, eikä ketään saa kiusata ulkonäön tai minkään muunkaan vuoksi. Ja tuossa olet myös oikeassa että tässä iässä menee jo kiusaamisetkin vähän kuin hanhen selästä, mutta joku voi olla tosi herkkä. Oman osani olen saanut jo nuorena. Kun pituus huitelee miltei 180: ssä sentissä niin on siitä saanut kuulla. Ja kiloista myös. Koulussa pojat huusivat aina "Hirvivaara" kun näkivät. Taisin olla silloin vielä pelkkää kättä ja jalkaa... Mutta, mikä ei tapa, vahvistaa. Kiusaaminen millään tavalla on silti ihan ehdoton ei mun kirjoissa. Mukavaa tiistaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta nuorena olisin masentunut raskaasti ja onhan minua nuorena kiusattukin ja silloin otti koville. Niin pitkä on mielestäni upea asia, mutta kiusaajat kiusaavat halutessaan ihan mistä vaan, joten ei siinä auta vaikka olisi täydellinenkin kaikin tavoin, niin jos joku haluaa kiusata, niin kiusaa.

   Ihanaa tiistaita ihana Sari <3

   Poista
 35. moi :)
  mehän kaikki tiedetään tämä ihmistyyppi; hän arveli saavansa sinut noloksi ja pahastumaan ja huonolle tuulelle ja masentumaan jajaja.. siitäkös hän olisi ilahtunut.

  MUTTA, hänpä epäonnistui, sillä sinä senkun porskutat vaan menemään ja vielä leveämmällä hymyllä kuin aikaisemmin.


  terkuin T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on kurrehampaat leveästi ojossa jatketaan menoa. Mutta kuitenkin myös hyvää keskustelua vastaankin on alkanut tulemaan. Kiitos T ja ihanaa päivää <3

   Poista
 36. Mielestäni jokainen voi pitää mielipiteensä toisen ulkonäöstä ihan itsellään tai keskustella vain lähimmän kanssa. Aika sydämetöntä huudella ympäriinsä, mutta nykyään turvaudutaankin anonyymi-verhon suojiin, kun oma pärstä ei totuutta kestä.

  Sinä olet yksi mun lemppareista...oikea ihminen kaikkine kuhmuineen, karvoineen ja kurvineen <3 Jatkat vain samaan tyylin ja lisää vain höyryä :)
  T. Yks punapäinen rillipöllö, pilkkutautinen(pisamat) lauta ;b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih että oot ihana, laitoit itsesi peliin. Oot rakas, muiskuja ihana Satu <3

   Poista
 37. Onkohan täälä nyt jokin "anoyymi" sekoittelemas, kun jo kolmannen kerran kommenttini katoaa ennenkö kerkiän painaa julkaise☺

  Tästä kiusaamisen aiheesta voisi kirjoittaa vaikka kuinka monta tarinaa ja hyvä että otat asian puheeksi ☺ Ne jotka päästelevät sammakoita suustaan, olisi hyvä kurkistaa peiliin ja keskustella sen namaan kans, mikä sieltä peilistä näkyy. Kateuttahan on niin monenlaista ja yksi on toisen loukkaaminen ja mollaaminen.

  Mutta Sinulta Tiia löytyy kauneutta, niin ulkoista kuin sisäistäkin, ihan vaikka muille jakaa ♥~♥
  Ihana tuo teidän tupetusvideo ~♥~♥~

  Kivaa tiistaiehtoota Sinulle Tiia IHANUUS ♫♥♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun katsoit sen. :) Sinulla on suuren suuri sydän ja kauneutta muille jakaa. Olen onnekas, että olet täällä. <3 Kiitos ma-te ihanuus <3

   Poista
 38. Minua ei ole kiusattu - onneksi. Täysin ala-arvoista ja huonoa käytöstä se onkin - toisen ulkonäköön puuttuminen. Sinä olet kyllä niin ihana ja rohkea, että uskon sen johtuvan reippaasti kateudesta ;)
  Iloa tähän viikkoon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä kateutta, joten en tiedä siitä. Ehkä pahaa oloa tai jollekin silkkaa hupia. Mutta olisiko rohkeutta kasvotusten tulla sanomaan, siinä vasta ihminen punnitaankin.

   Halit ihanuus <3

   Poista
 39. Minusta on moukkamaista käytöstä arvostella toisen ulkonäköä. Lapset on eri asia, mutta että aikuiset ihmiset...Vaikka ei pitäisikään toisen ulkonäöstä, sitä ei tarvi sanoa ääneen.
  Tsemppiä sinulle Tiia♡ äläkä välitä kaikenmaailman kotkottajista, jotka ei uskalla sanoa asioita omalla nimellään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin motiivit ovat piilossa, syyt on monet. Mutta aina toki hetken kirpaisee, ihminen kun olen. Jotenkin kommentit tällä kertaa olleet niin absurdeja, ettei ole voinut kuin nauraa. Viiskymppistä verrataan misseiksi ja sitä kautta haukutaan ei kauniiksi. Hampaita moititaan ja pitäisi kuvitella epätasaisille loput. Ihan jo koomista settiä tällä kertaa.

   Ihanaa päivää ja kiitos tuesta <3

   Poista
 40. Miten sinun ulkonäöstä voi kukaan mitään pahaa sanoa? Noin kaunis nainen? Nyt en kyllä ymmärrä. On meitä todella moneksi. Olet niin oikeassa, että toisen ulkonäön mollaaminen on todella väärin eikä sitä saa tehdä. On asioita, joihin ihminen ei voi edes itse vaikutaa, edes kauneusleikkauksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ala arvuuttelemaan edes miksi. Toki ymmärrän, ettei nassuni/blogini ole kaikkien mieleen. Mutta ulkonäön haukkuminen on kiusaamista ja jos pärstäni on ruma, niin kiusaajan sydän vielä rumempi tai vähintään yhtä ruma. Jos jotain, en haluaisi olla hän.

   Kiitos ihana Katinka ja auei


   Aurinkoisia päiviä sinulle <3

   Poista
 41. En tiedä mitä kommentoisin, kiukuksi laittaa nuo nimettömänä kommentoijat. Mutta, ei välitetä heistä vaan jatketaan eteenpäin! Halein, Kurre ystäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana Kurre ystäväin! Juu jatketaan me vaan elämän jyrsimistä nököhampailla eteenpäin. <3

   Ihanaa iltaa ja muiskis niin, että kurretkin kalisee ;)

   Poista
  2. Kiitos!
   Muistan kuinka ala-asteella minua pilkattiin/haukuttiin hampaideni vuoksi. Opettelin puhumaan niin että hampaani eivät näy, ts vetäydyin entisestään, hiljainen ja arka kun olin jo valmiiksi. Vasta mieheni löydettyä, itsetuntoni on kohentunut ja nykyään jopa joskus hymyilen niin, että kurret oikein loistaa!
   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 42. Kuule kaunis nainen, olet niin upean näköinen ettei sun tartte välittää ulkonäköön kohdistuvista mollauksista. Kateelliset siellä aukoo päätään.
  >Leena

  VastaaPoista
 43. Kuule kaunis nainen, olet niin upean näköinen ettei sun tartte välittää ulkonäköön kohdistuvista mollauksista. Kateelliset siellä aukoo päätään.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena ja koenkin, että kohta viiskymppiseksi olen ihan yes. :) Ihanaa päivää sinulle <3

   Poista
 44. "Toisen ulkonäön haukkuminen ei ole koskaan sopivaa, vaan se on puhtaasti kiusaamista. Asiassa ei ole harmaan monia sävyjä vaan tämä asia on yksinkertaisen musta." Asia on juurikin näin. Kiitos Tiia tästä postauksesta!

  Olkaamme kauniita ja upeita ihan jokainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, en hyväksy, en harjoita. :) Ihanaa päivää ja niinpä, jokainen on omalla tavallaan kaunis, etenkin jos on kaunis sydän <3

   Poista
 45. On tää ihan kummallista kun meitä ihmisiä on täällä miljoonia ja päivittäin näemme lukemattomia ihmisiä niin silti jotkut eivät siedä toisten ulkonäköä ja jaksavat arvostella. Siinähän se elämä meneekin kun ottaa asiakseen arvostella jokaisen ulkonäköä, on heilläkin sitten siinä elämäntarkoitusta kerrakseen! Miten pikkusieluisia he ovatkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kaikkeen ihmiset käyttää aikaansa, tosin huom. kun täälläkin nyt kirjaimellisesti jo meikäläisen tekstejä luetaan, niin en arvota sitä mihin ihmiset käyttävät aikaansa. Negatiivisuus vaan aina kääntyy itseen, siksi se on maailman huonoin voimavara ja sitä ei kannattaisi harjoittaa.

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 46. Sä oot just täydellinen ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinä kaunis ja uskomaton persoona, yksinkertaisesti aivan IHANA ja on ilo tuntea sinut <3 Muiskuja <3

   Poista
  2. Ihan kuin minun ajatukset sinusta! Muiskuja ❤

   Poista
 47. Kuten jo kymmeniä kertoja olen avautunut, niin itselläni on tapa (vai onko se tapa kun syynä on sairaus??) esittää asiat ns. Spock-maiseen tapaan eli suoraan ja sensuroimatta ja usein se loukkaa ihmisiä vaikka se on viimeinen asia, jota haluan. Eli patologinen rehellisyys on ominaispiirteitäni, mutta siitä huolimatta en ikinä kommentoisi, edes kysyttäessä, toisen ulkonäköä. Ja jos jopa kaltaiseni "vulkanuslainen" epäsosiaalinen fyysikko ymmärtää tämän, niin en hetkeäkään epäile, etteikö tuollaiset kommentit ole tarkoitettu loukkaamaan.

  Se taas miksi toinen haluaa loukata toista tieten tahtoen taas kertoo enemmän loukkaajasta itsestään kuin loukkauksen kohteesta. Sääli, että nämä loukkaajat ovat niin yksinkertaisia, etteivät edes itse ymmärrä sitä. Jos ymmärtäisivät, niin pitäisivät varmaan mölyt mahassa, koska niin kauan kun on hiljaa niin kukaan ei huomaa miten tyhmä on, mutta heti kun avaa sanaisen arkkunsa niin kaikki näkevät sen.

  Minna

  PS.Minullakin on orava- tai oikeastaan majavahampaat ja olen ihan jumalattoman ylpeä niistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, ihana Minna <3

   Olet niin aito ja rehti ja älykäs, rakastan kommenttejasi, koska naulitset aina asian suoraan halki poikki ja pinoon.

   No niinpä juuri ja hei mahtavaa, että vertaat Vulkanuslaisiin, kertoo taas sinun mahtavasta huumorista <3

   Kyllä toisten ulkonäön haukkuminen on kiusaamista piste ja on hyvin surullista, jos tälläistä pidetään normaalina menona, työpaikoilla ja joka paikassa. Jos asia painetaan villaisella ja kukaan ei koskaan tee asialle mitään, vaikka tiedänkin huutavani tuuleen, niin kyllähän sekin asiaa pahentaa.

   Juuri noin, on hyvin sääli, että loukkaajat eivät näe metsää puilta vaan nimenomaan paljastavat itsensä. Tosin jotenkin luulevat ettei anonyymitetiin takaa edes paljastu. Stat Counterin kautta saadaan tietää ip-osoitteet, joten valitettavasti yksikään kiusaaja ei ole loppujn lopuksi somessa anonyymi.

   Ihan juuri noin, viisas vaikenee. <3

   Ihana Minna ja kurrekamuni, hymyillään kurret ja majavat ojossa, sillä on ne komeet ja niillä hihi puree hyvin.

   Muiskuja päivään <3

   Poista
 48. Olet ehkä huomannut, tai oletko, että elämme maassa joka on täysin vapautettu ns. entisajan normeista? Koulussa kiusataan ja arvostellaan, työpaikoilla kiusataan ja arvostellaan, kaduilla arvostellaan, joka paikassa arvostellaan ihmisten ulkonäköä, vaatevalintoja, kotia, perhettä ja kaikkea mitä arvostelija kykenee näkemään, joten olen siinä suhteessa hiukan (aika paljonkin) hämmentynyt, että bloginpitäjät ovat näin herkkänahkaisia ja nousevat välittömästi takajaloilleen. Kertokaa bloginpitäjät - MITÄ TEEMME, ETTÄ KETÄÄN EI KIUSATA! Oletteko itse puhtaita tämän suhteen, eli ette koskaan ole arvostelleet kenenkään ulkonäköä - käsi sydämellä!
  Rouva Etelä-Suomesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmpphh, miten niin herkkänahkaisia, hmppphh videossakin olemme asiallisia vaikka ulkonäköön kohdistuvat kommentit rehellisesti sanottuna naurattivat. On ikävää jos ajatellaan, että kiusaaminen on tavallista ja sille ei tulisi tehdä mitään, asiaa ei tulisi nostaa esille ja jos nostat, olet herkkänahkainen. Kuten videossa sanoin, ei minua asia niin haittaa, totta haukku aina kirpaisee hetken, olenhan ihminen, mutta en muserru sen alle ja osaan nauraakin sille. Mutta ajattele kun kiusataan heikompiosaisia, lapsia, nuoria, ihmisiä joilla on masennus. Ei voi koskaan tietää mihin syöksykierteeseen kiusattu voi joutua. Jos näistä ei voi puhua koska se on herkkänahkaisuutta, niin lyödäänkö kädet tiskiin ja hyväksytään, että kiusaaminen on vaan ok, tämä ei ole maailman meno.

   En itse elä kiusaamisen maailmassa, en ole kokenyt työpaikkakiusaamista, mutta lapsena yksi koulukaveri kiusasi, löi mustan silmän, repi piirustuksiani, tuuppi koulumatkalla, vähätteli ja naureskeli ja se sattui kovasti ja määritteli pitkäksi aikaa minun itsetunnon, joka oli nuorena huonoakin huonompi.

   Käsi sydämellä, en ole koskaan koskaan ikinä kiusannut ketään ihmistä ja meitä on paljon, jotka eivät ole kiusanneet. Ei tuo kiusaaminen ole normaali maailmanmeno, ei minun maailmassa, eikä tule olemaankaan.

   Sanoin kerran omalle tyttärelle, jota kiusattiin, että sano takaisin, tyttäreni vastasi, en halua satuttaa toista, kuten hän satutti minua. Kyllä näin suurella sydämellä varustettuja ihmisiäkin on olemassa ja he tekevät tästä maailmasta paremman paikan ja luovat balanssia kaaokseen.

   En aio kyynistyä ja toivottavasti et sinäkään. <3

   Paljon hyviä ajatksia päiviisi <3

   Poista
 49. "Onneksi olen täysin sinut, kurrehampaideni, vanhenevan naamatauluni, ylikilojeni, parran, hassujen varpaiden ym.lukemattomien ulokkeiden kanssa, jotta voin vain nauraa kommenteille". Otsikko ei tue kirjoitustasi siitä, että olet asian kanssa vielä aivan täysin sinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiusaaminen ei ole koskaan hyväksyttävää ja kiusaamisen kanssa aiheena en koskaan tule olemaan sinut eikä kenenkään tule kiusaamista hyväksyä. Otsikko kertoo siitä, että tässä postauksessa keskutellaan aiheesta kiusaus ja onko se hyväksyttävää ja kuten tekstissä kirjoitan, se on silkkaa mustaa ja sitä ei tarvitse ymmärtää, miksi tai miten joku kiusaa. Nollatoleranssi piste.

   Se olenko sinut ongelmieni kanssa, sitä on aivan turha vakuuttaa muille, se mitä itse ajattelen itsestäni on pääasia. :) Eikö vaan. Sanotaanko jos 13-vuotiaasta astikin joutuu seurustelemaan oman möhömahansa kanssa, niin kyllähän sitä väkisin oppii jo olemaan sen kanssa sinut. ;)

   Aurinkoa päivään ja kurjaa jos tuli tunne, että otsikko oli virheellinen tai valheellisesti johdattava. Onkin mielenkiintoista, miten eri ihmiset ymmärtää ja lukee asiat eri tavoin. :) Näinhän se vaan on, me ihmiset koemme ja tunnemme asiat eri tavoin. :)

   Mukavaa syksyn jatkoa. <3

   Poista
 50. Hei!
  Kävin lukemassa kommentit, joissa viittaat kiusaamiseen. Kommentteja oli yhteensä 104 kappaletta miinus omat vastakommenttisi. Laskujeni mukaan kommentteihin mahtui 2 negatiivis-sävytteistä kommenttia, joten aika vähän, ja nyt olen kyllä sitä mieltä, että bloginpitäjän sielunelämä on aika herkkänahkaista, tämän verran kuraa tulee töissä joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tässä postauksessa ei käsitellä tähän postaukseen ns. tulleita kommentteja tai se ei ole otsikko eikä aihe. Vaan niitä useita ulkonäkööni tulleita kommentteja aiempiin postauksiin. Lisäksi tämä postaus ei ole itkua tai katkeraa tilistystä vaan nostatus asialle nimeltä kiusaaminen. Jos ennätit katsoa videon, niin huomasit varmaan, että minun ulkonäköön kohdistuneet kommentit vain naurattivat minua.

   En muuten koskaan ole kokenut työpaikkakiusaamista, ja muutenkin kiusaamista viimeksi ala-asteella, joten ehkä sitten elän hieman sellaisessa nollatoleranssikiusaamiskuplassa, koska halusin ottaa kiusaamisen aiheena esille, ethän kiusaa.

   Kiitos kommentista, joka oli asiaa ja erittäin asiallinen, mutta kuten sanottu, tämä postaus perustui aiempien postausten kommentteihin, eikä tämän.

   Aurinkoa päivääsi ja toivon, että kiusaaminen työpaikallasi tyrehtyisi. <3

   Poista
 51. Morjentes! Lainaus tekstistäsi: "tässä postauksessa ei käsitellä tähän postaukseen ns. tulleita kommentteja tai se ei ole otsikko eikä aihe". En pysy mukana, koska, lainaus tekstistäsi: Kommetteja joihin viittaan löytyy mm. täältä klik.

  Kävin lukemassa, ja siellä oli nämä 2 eriävää kommenttia, joita en suoranaisesti yhdistäisi kiusaamiseen, kiusaaminen on paljon vakavampaa kuin pari ilkeäsävytteistä kommenttia blogin boksissa. Niin ja muuten, TOIVOMINEN ei lopeta työpaikkakiusaamisia suomessa. Tiesitkö, olemme Euroopan mittareilla mitattuna kärkipäässä, mitä kiusaamisiin tulee, joten pelkkä toivominen ei taida riittää?

  Tiedätkö mitä itse teen, jos joku aukoo leipäläpiään minulle ja minun asioihin puuttuu, saatan vetää lättyyn, kyllä, ja kannan myös tekoni seuraukset, ylpeänä. Joten nou hätä sen suhteen!

  VastaaPoista
 52. Niitä on enemmänkin aiemmissa postauksissa, mutta viitteellisesti linkkasin tuon yhden postauksen. Toisekseen aihe on kiusaus, eikä edes ne kommentit. Ne kommentit kirvoittivat tubevideoon, joka lopulta kimmoitti tämän postauksen.


  Toivominen ei todellakaan lopeta, yhtään mitään ja tarvitaan tekoja, mutta jos ei kukaan asioista edes puhu, painetaan villaisella, niin pahuus vain kasvaa. Toki ymmärrän, että tämä postaus on vain rikka rokassa, mutta se on oma subjektiivinen rikkani

  Upeaa, olet rohkea ja vahva nainen, minä en ole niin rohkea, siinä mielessä lapsuuden kiusaaminen on kenties jättänyt jäljet eli on tullut joissain asioissa kenties aremmaksi tai ehkä jopa pelkuriksi. Tein tämän postauksen, koska asian tiimoilta juuri nyt en muuta osannut. Onko postaaminen asiasta negatiivinen asia, se on tietenkin jokaisen omakohtainen kokemus. Itse koin hyväksi näin, mutta voi olla, että tässä yhteiskunnassa tulisi vaan vaieta ja hoitaa omat asiansa, pääsisi kenties helpommalla.

  Kiitos kommentista, arvostan sitä ja tälläisiä erilaisia näkemyksiä tai ns. herättelyä itsekin ajattelemaan eri tavalla. :)

  VastaaPoista
 53. Ole hyvä. Kannattaa tosiaan kokeilla radikaalimpaa linjaa mitä kiusaamiseen tai huomautteluihin tulee. Itse vedin aika smoothie linjaa, tippa linsseissä, mutta se ei auttanut, joten päätin, että kuokkaan tulee ja vedän tekokynnet irti, mikäli turpa ei ala pysyä kiinni, ja arvaas mitä, kuokkavieraat katosivat ja ääntely loppui.

  Kuulostaa kovalta metodilta, mutta se on nykyisin osa identiteettiäni. Jos joku viskoo hiekkaa mun silmille, tai louskuttaa mun hammasrivistöstä, saa hän siitä myöskin vastata. Näin eukko täälläpäin. Moikka!

  VastaaPoista
 54. Kiitos ja olet niin oikeassa siinä, että jos ei itse pidä omia puoliaan, niin kuka sitten. Moni voi yrittää kävellä ylikin. Oli kyllä todella hyvä kommentti, ei kannata vikistä vaan toimia, saavatpahan tuta ja oppivat ettei ryppyillä. :)

  Kiitos kovasti ja moikka sinnekin <3

  VastaaPoista
 55. Ah, nuo ihanat anot. Blogi eikä bloggaaja miellytä, mutta kommenttien sisällöstä voi päätellä että blogia on silti tutkittu tarkkaan... Vastaan yleensä jotain viileän napakkaa ja yleensä ano (jonka epäilen olevan sama) hiljenee puoleksi vuodeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on varsin ristiriitaista, ei tykätä blogista/bloggaajasta, mutta silti luetaan ahkeraan ja vinoillaan ahkeraan. Inhokoukussa kait sitten. ;)

   Kivaa päivää Lumo <3

   Poista
 56. Kateellisten kalkatusta - näin olen ajatellut näistä anokommentoijista, joilla on mielestään oikeus sanoa mitä tahansa! Katkeruus on sairaus ja näillä anoilla on lääkitys totaalisen pielessä.
  Viime aikoina, kun olen nähnyt, miten joillekin, etenkin nuorille bloggaajille, on kommentoitu, olen alkanut miettimään sitäkin vaihtoehtoa, että voi kauhistus, jospa eivätkään ole kaikki ilkeasti kommentoijat sairaita? Koska se toinen vaihtoehto on se, että he ovat pahoja. Oikeasti pahoja - haluavat satuttaa ja saada aikaan niin paljon vahinkoa kuin mahdollista. Se, että tällaista pahuutta on, on kauhistus - sillä pahuus ruokkii pahuutta. Se leviää jollei sitä pysäytetä.
  Hyvä, että kirjoitit tästä - onhan tästä aiemminkin kirjoitettu, mm. se taannoinen kampanjamme. Pahinta olisi, jos tästä vain vaiettaisiin ja nieltäisiin kaikki shitti.
  Ei vaieta, ei niellä - vaan ei heitetä takaisin - ei tarvitse, sillä niinkuin pahuuskin vetää puoleensa pahuutta, vetää shittikin sitä. Kun emme suostu sitä vastaanottamaan, jää sekin heittäjänsä nieltäväksi.
  Tiia upeus - tiedät kyllä mitä mieltä olen sinun ulkonäöstäsi - kaunis olet ulkoa ja sisältä. Sitä eivät ilkeilijät pysty kommenteillaan poistamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, sydän kultaa ja suorasukainen Lady <3 Samaa minäkin pyörittelen, sairautta vai silkkaa pahuutta. Sairaa on hieman edesvastuuton, mutta huvikseen ilkeilijä on paha katkera, surullinen hahmo, joka kylvää eikä pääse enää irti edes omista kylvöksistään.

   Kyllähän tässä jo tiesi, että kun tästä aiheesta kirjoittaa, voi joutua suurennuslasin alle, mutta en pelon takia halua vaietakaan. Voihan olla ettei tästä ole mitään hyötyä, mutta jos saa edes yhden kiusaajan tuntemaan empatiaa ja asettumaan kohteensa asemaan. Jos ei tee mitään, niin on sekin omanlainen valinta.

   Ihanaa päivää suurella sydämellä varustettu Lady <3

   Poista
 57. Muistan aina, kun eräs ex-kollegani sanoi toisesta ex-kollegastani:" Se on niin helvetin ruma ja näyttää ihan vammaiselta." Järkytyin. Taidan olla edelleen järkyttynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairasta ja pimeää, ajattelikp henkilö joka sanoi yhtään sitä, miten rumana hän vasta siinä tilanteessa näyttäytyikään. Jotkut eivät välitä ja joiltain uupuu täysin itsetuntemus siitä, miltä he itse näyttävät ulospäin. Järkyttävä tapaus!

   <3

   Poista
 58. Kaikki blogit tai bloginpitäjien kasvot eivät kaikkia miellytä ja hyvä niin. Toisilla on huono iho, huonot hampaat, keltaiset hampaat tai jotain muuta, aina pitää kuitenkin olla valmis lukemaan myös tällaisia kommentteja, minun mielestä ne vain piristävät blogia eivätkä suoranaisesti ole kiusaamista, ne ovat vain mielipiteitä.
  Iloista elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja ihan täysin ymmärrettävää, ettei voi kaikkia miellyttää. En omaa blogia pidä kasvot edellä vaan enemmänkin jorinat edellä. En ole siis naamataulublogi. Mutta olin tai en, oma mielipiteeni tulikin jo postauksessa ilmi, toisen ulkonäön moittiminen missään tilanteessa ei ole sopivaa saatikka sitten piristävää. Jos joku lukija siitä piristyy tai nauttii, niin en ymmärrä piristyksen lähdettä. Olen lukenut blogeja vuosia, en pitänyt blogia kuin pari vuotta, mutta en ole koskaan käynyt kenenkään ulkomuotoa moittimassa enkä käy. Ihmisen se blogin pitäjäkin on. Mutta totta on sitä lapsena päin näköäkin ulkonäkokommentteja tullut saatua ja kuten monen kommenteista voi lukea, he ovat saaneet aikuisenakin. Se vaan taitaa olla maailman menoa, että toisen ihmisen ulkonäköön liittyvät kommentit ovat yleistä menoa, jopa hupia.

   Iloista elokuuta sinnekin. :)

   Poista
 59. Hyvä, että otitte tämän kiusaamisasian puheeksi (Y) Aikuisetkin ikävä kyllä kiusaavat. Toisen ulkonäön arvosteleminen ei ole aikuismaista, eikä asiallista. Jokainen meistä syntyy sen näköisenä kuin syntyy ja jos se ei jollekulle "passaa", niin aina voi kääntää pään pois päin :D :D Luulen, että nämä arvostelijatkaan eivät ole täydellisiä; eihän täydellistä ihmistä ole olemassakaan. Onneksi :D
  Minun mielestäni olet kaunis nainen ja luulen, että kateudesta haukkuvat.....

  Hyvää ja iloista elokuun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiusaa tapahtuu iästä riippumatta, se on surullista. Niin täydellisiä ihmisiä ei olekaan, tai ehkä on, mutta ehkä heistäkin sitten löytyy jokin epätäydellinen luonteenpiirre.

   Noh päätin etten mieti syitä, mutta oli syy mikä tahansa, kenenkään ulkonäön moittiminen missään instanssissa tai kasvotusten ei ole hyvää käytöstä

   Kiitos kauniista sanoista ja aivan ihanaa kesän loppua <3

   Poista
 60. Sä oot täyttä kultaa niin sisältä kuin ulkoa ❤️ Nauti elämästä just sellaisena kuin olet ja miten haluat ❤️ Mukavaa loppuviikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä myös! Tää on tätä, mutta onneksi on aidosti sydämellisiä ihmisiä lähellä.

   Aurinkoa viikonloppuun ����

   Poista
 61. Nää on taas vaan näitä ja näihin ei kannata energiaa tuhlata! Harmillista ja surullistakin, ettei ihmiset osaa olla kohteliaita ja suvaitsevaisia toisiaan kohtaan. Se lyö, jota on lyöty, eli olisiko se näin, jotta sen pahan olon saa purettua, kun muutenkin ottaa päähän ja mullekin on joskus sanottu, niin annanpa tuollekin, ettei pääse itestään mitään luulemaan! Eli, nämä kannattaa vaan unohtaa, koska ne eivät ole sen arvoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pelkkää provoa ja ip-osoitteesta päätellen vielä miltei kaikissa yksi ja sama ihminen. Harmi kun eivät ymmärrä ettei kukaan ole ano somessa, osoitteet saa selville. Helpotuin ettei naapuri ole, eikä ihan lähelläkään asu. ;)

   Niin joko pahan olon purkamista tai ihan jollekin hupia. Ei kaunista. Poistin poikkeuksellisesti muutaman kommentin, jottei blogista tule vauvapalsta. ;)

   Ihana ystäväni siellä ja järjen ääni. Muiskuja viikonloppuun. <3

   Poista
 62. Oh my!!! Tiia, mä en ees tiedä mitä sanoa!! Mut sä tiedät, YOU ROCK <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiedän ja samat sanat. Vene ehkä keinui, mutta ei huojunut. Oikeastaan opetti sen, että vielä vähemmän mietin miten muut näkee postaukset, negatiivisen vai positiivisen kautta. Eikös sitä niin sanota, että kun blogilla on oma anokiusaaja, niin blogi on jo iso. Täytyy maistella sitä. ;)

   Ihanaa viikkistä supermimmi <3

   Poista