lauantai 13. elokuuta 2016

Päihittääkö vlogit kohta blogit, tänään Tubeconiin!

Tänään Tubeconiin ja jännää nähdä minkälaista pyöritystä siellä on. Mielenkiintoista myös se, että tässä tapauksessa mitä nuoret edellä, vanhat perässä. ;)
Maailman meno on koko ajan muuttumassa nopeatempoisemmaksi ja väkisinkin juuri Tubeconkin laittaa miettimään, onko blogien aika pian ohi. Onko blogit pian vanha jäänne liian hitaasta informaatiosta. Pitääkö kaikki saada kuvana.

Henkilökohtaisesti kirjojen lukeminen ja kirjoittaminen blogiin on hyvin terapeuttista ja vaikka meillä on Maijun kanssa Youtube kanava ja kun teemme videoita, ei siitä tulee samaa tunnetta, kuin kirjoittaessa tekstiä. Kyeessä on kaksi eri asiaa, mutta se ei tarkoita, että toinen sulkisi pois toisen. 

Nuori sukupolvi kasvaa kuitenkin erilaiseen maailmaan ja ehkei kohta kukaan enää kirjoita, ehkä kaikki ihmiset ovat 24h on-line ja kamerat pyörivät minne ihminen meneekin.Tubea tai videoita kuitenkaan paheksumatta, on mukavaa ja mielenkiintoista olla mukana kehityksessä ja ainakin lasten mielestä näinä hetkinä tämä äiti on aika cool. No ehkei Tädit tubettaa ole omien muksujen mielestä cool, mutta Tubeconiin meneminen tai taannoinen Tuberisteily ovat sitä kyllä.

Raporttia pukkaa myöhemmin Tubeconista, mutta tässäpä alla ihan mielettömän nuoren tubettajan Tuuren video ja Maijuhan jo eilen Tuuren adoptoi ja toivottavasti minäkin pääsen tänään Tuuren treffaamaan. Tuure on aito, rehellinen ja osaa hauskalla tavalla olla kiusaamisen puolestapuhujana ja myös seksuaalisen tasa-arvon. Ihmeellinen nuori mies, jonka vanhemmat saavat olla hänestä kovin ylpeitä.

Iloa päivään kaikille ja tämä keski-ikäinen tai hah kohta varhaisvanhus menee katsomaan mitä kaikkea on Tubecon. 

*Essie syyskokoelma pr-näyte

35 kommenttia:

 1. Mukavaa Tubecon päivää ja viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Tube viikonloppua! Kyllähän Vlogien suosio koko ajan on nousussa ja varmasti kummallekin sekä blogeille että vlogeille riittää seuraajansa :)
  Minä olen hautonut hyvän aikaan ajatusta tuosta oman kanavan perustamisesta, ja varmaan sen kohta täräytä :D

  Nuo Essien lakat on niin ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin uskon minäkin, mutta ehkä sitten seuraava sukupolvi ja pitää vaikkapa avointa vlogia. Huimaa on kehitys joka tapauksessa ja tänään Tubeconissa sai huomata, että nuoret Tubettajat ovat nuorisolle suuria tähtiä. Kaiken lisäksi nuo tubetähdet ovat niin mukavia, eikä ole noussut huppuun. Arvostan kovasti miten osaavat olla lasten kanssa ja hymyillä.

   Nyt kanava pystyy ja meidän aikuistubettajajengiin mukaan. <3

   Essie on vaan nro 1 <3

   Poista
 3. Ihanan kivaa Tubecon päivää, sekä koko tätä viikonloppua ~♥~♥~♥~

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Satu ja hei ensi vuonna sinä mukaan <3

   Poista
 5. Toivottavasti teillä oli kiva päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisinko, että oli aika huhhaheipäivä ;) Soijaa pukkasi. ;) Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 6. Juuri katellaan tyttöjen kanssa Tubeconia subilta. Oli varmasti hienoa olla paikan päällä! Ja hauska kuulla raporttia tapahtumasta! Tuo on hyvä kysymys, että jäävätkö blogit vanhanaikaisiksi vai kehittyvätkö johonkin, suuntaan ja mikä se suunta mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vaikuttavaa, suurta ja hikistä, mutta järjestelyt oli mitä mainiommat. :) Nuoret taitavat jo elää vlogien maailmassa. Ehkei blogien kuolema tapahdu ihan nyt, mutta jännää nähdä tilanne 10-vuoden päästä. Elämme mielenkiintoisia aikoja. ;)

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 7. Mukavampi lukea.. blogeja, kirjaa jne :) Joskus voisi tietysti katsellakin mutta lukeminen yleensäkin on tosi rauhoittavaa, ainakin jos on hyvä kirja, se vie mennessään paremmin. Mutta tubettaminen onkin mulle vielä vieras, vaikka muuten yritänkin pysyä ajan hermoilla ;)
  Pitää varmaan tutustua, kuka tietää jos vaikka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, liikkuva välkkyvä kuva ei ole koskaan rauhoittava. Hih niin kuka tietää jos vaikka ja onhan se ihan yes pysyä ainakin tiedon suhteen ajan hermolla, mistä kyse, vaikka ajoittain nuoria kuunnelessa huomaan, etten ihan matkassa ole tainnut kuitenkaan enää pysyä.

   Kivaa päivää Marre <3

   Poista
 8. Komppaan Marrea. Ajan hermolla olo on innostavaa, mutta tubetus ja vlogit eivät innosta pätkääkään, vaikka yrittämisen puutteesta ei voikkaan syyttää. Mutta mahtavaa, että tubetukselle ja vlogeille suosiota ja seuraajia riittää ilman minuakin :) Kaikki ei vain ole vain kaikille ja hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, ajan hermolla olo on innostavaa, mutta täytyy myöntää, että oman ikäni ja jaksamisen puolesta ihan kaikessa en jaksa enää olla ajan hermolla. Vielä tällä hetkellä blogi on minulle helpompi muoto ilmaista itseäni, kuin youtubevideot, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos se vaikka viekin mennessään enemmän tulevaisuudessa.

   Ihan juuri näin, kaikki ei ole vain kaikille ja kaikilla on vapaa-aikaa rajallinen määrä ja käyttääkö sen lukemiseen tai vaikka videoihin, niin se on jo sellainen arvokysymys ja oma hyvinvointikysymyskin. Mikään ei itseäni ainakaan niin hyvin rauhoita, kuin juurikin kirjat. Kirjojen lukeminen on parasta mitä tiedän ja olen huolissani tulevista sukupolvista, miten heidän käy kirjojen suhteen.

   Oikein mukavaa uutta viikkoa sinulle. <3

   Poista
 9. On hyvä, että jokaiselle löytyy omanlainen kanava ja tyyli. Itse tykkään katsella videoita ja opin parhaiten katselemalla esim. jonkun tutoriaalin videolta, kuin lukisin ohjeen jostakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan nimeomaan niin, kaikille jotain ja me ihmiset olemme yksilöitä ja asiat eivät ole toiselta pois tai toinen toistaan parempi asia tai forumi. Jokaisella on omat mieltymykset ja myös tavat toimia. Itse tykkään molemmista, mutta tällä hetkellä kallistun vielä blogien ja kirjojen suhteen, mutta uskon, että asia on hiljakseen täälläkin muovautumassa. Noin somen kannalta näen kaiken suurena kokonaisuutena. En toisen poissulkevina asioina. :)

   Sinulla on todella hieno tubekanava, <3

   Poista
 10. bloggaaminen ja blogien lukeminen on mun juttuni. Mukavaa sunnuntaita sinulle, Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja todella upeasti osaatkin itseäsi ilmaista ja kirjoittaa. :) Oikein upeaa uutta viikkoa Viltsu <3

   Poista
 11. Mä tykkään enemmän ja enemmän katsella videoita. Voisinkin sanoa, että niiden katselu korvaa ehkä television katselun. Leffat katson kuitenkin maksukanavilta ja uutiset luen. Toivoisin vaan, että katsottavaa olisi enemmänkin.

  Mutta hyvä, että kaikille on jotain eikä meidän kaikkien tarvitsekaan tykätä samoista asioista (blogi vastaan vlogi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että televisiota en avaa enää lainkaan. Toki lapset katselee joskus tai oikeastaan enää perheen pienin ja mies katselee urheilua. Leffoja kyllä vuokrataan, on kivaa katsella yhdessä tai miehen kanssa kaksin. On tällöin jaettu kokemus eikä subjektiivinen. :)

   Ihan niin, ei blogi vastaan vlogi vaan kukin ihan niin kuin itse haluaa ja halajaa. Nuorilla se on ihan taatusti jo enemmän vlogi. :)

   Ihanaa oli nähdä <3

   Poista
 12. Mulle blogit on ehdottomasti se Juttu. Mulle blogien lukeminen on etenkin työpäivien kahvitaukojen piristys (koska meillä ei ole tapana töissä istua yhtä aikaa kahvipöydässä). En voisi töissä mitenkään katsella videoita, eikä ne muutenkaan ole mun juttu.
  Mutta on hyvä, että tarjonta laajenee ja jokaisella (kai) on jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei kahvitauolla voi ääniä laittaa kovalle eli kirjoitettu teksti. Kirjoitettu teksti on myös rauhoittavampaa. Seikkailen itse välimaastossa ja vielä ja iän puolesta kenties enemmän vielä blogiin kallellaan ja muutenkin kirjoitettuun tekstiin. Mutta ei sitä koskaan tiedä, kun maailma muuttuu, miten itse muuttuu mukana. :)

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 13. Oli muuten aika herkullisia sävyjä tuossa essien uudessa kokoelmassa! <3

  VastaaPoista