sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Outoja asioita meikäläisestä vai ovatko ne edes outoja?

Näytin tänä aamuna ukkelille Pinkit korkokengät Maijun tekemän esittelyvideon Tädit tubettaa kanavalle. Siinä kohden kun lauloimme Maijun kanssa videolla Matti ja Tepon kappaleita, mies tokaisi minusta, "friikki" hyväntahtoisesti nauraen.Kävimme siinä sitten aamupalalla keskustelua miehen kanssa sisäisestä friikkeydestämme ja kumpi meistä on friikimpi. Mies tuumi, että hän on aika perus ja lopulta, että minäkin olen aika tavis. 

Lähdimme sitten näiden ajatusten kanssa koiralenkille ja mieleni alkoi askartelemaan outojen piirteitteni parissa, mikä on tavallaan jopa haastavaa, sillä ihminen on itselleen sokea. 

Tuli sitten mieleen tämän viikkoinen tapaus kun, mies huuteli pedatessaan sänkyä, "en nyt tiedä kumpi tyyny on sun, joten tule haistamaan sitten tyynys". Haistelu on ihan normimeininkiä tälläiselle hajuneurootikolle, mutta noin ääneen huudettuna se kuulosti aika friikiltä. 

Eli haistelen aina pedatessa tyynyt, kumpi on minun ja kumpi on miehen. Kirpparilla haistan kaikki tuotteet ja jos tuoksuvat pahalle tai hometalolle, jää ostamatta. Myös uusi kirpparilta ostettu pöytä kävi hajusession läpi ja saattoihan se ulkopuolisilta näyttää oudolta, kun nuuskin pöydän läpi. 

Mielestäni ehkä kaikkein nolointa on, että katsoin juuri kaikki Twilight leffat jo kolmanteen kertaan. En ikinä katso mitään uudelleen, paitsi Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulon, jossa Colin Firth Darcyna, Pikku Naisia tai Star Warseja. Mutta Twilight, sehän on kaiketi epäkultturellein leffasarja mitä on ikinä tehty vai mikä on kulttuuria sitten? 

Twilight, Star Wars ym. teinileffojen kautta voin taantua teiniksi ja voisiko sitä ajatella pikemminkin lahjaksi, kuin vaikkapa hölmöydeksi?Mitäs sitten muuta, ostin elämäni enimmäiset rintaliivit 23-vuotiaana ja älyluurin 2-vuotta sitten eli olen hyvin hyvin jälkijättöinen kaikessa, enkä kulje muodin aallonharjalla tai matki muiden touhuja. Jänkhänä vedän omaa linjaa ja jos joku paheksuu vaikka kuminauhavyötäröllisiä pöksyjäni, niin sitä varmemmin pidän niitä. Kuka oikeasti haluaa kulkea suolet solmussa, varsinkin tälläinen mahakas kuten minä.

Minua ei kiinnosta pätkääkään alusvaatteet, pitsihörhelöt ym. vaan puuvillaiset mummokalsongit on parhaita, mukavuus ennen kaikkea. Saatan joskus näyttää naiselliselta, mutta mielestäni olen kaikkea muuta ja tunnen aina oloni röntäksi.


Toivetilani kuitenkin olisi, että kaikki vaatteet olisivat aina suoraan kaupan rekistä, koska ovat niin sileitä ja puhtaita, mutta poikkeuksena ne kalsongit, ne voivat olla vaikka kuinka vanhat.

Peltipurkkini pitävät olla millilleen ojossa ja minulla on kodissa aivan oma järjestys,  joka ei aukene muille, värikooditus ym. Vaatekaappini sisus voi taas olla aivan  hyrskyn myrskyn, enkä löydä sieltä mitään. 

Jos hävitän jotain, en etsi, sillä uskon, että kyseinen tavara ilmestyy ja löytyy kyllä. Lempikorviksieni olen odottanut ilmestyvän jo 6-vuotta ja sanonko aika himputin ärsyttävää, että piilottelevat aina vaan. 

Tykkään palaneesta leivästä ja aina perheenjäsenet moittii, miksi meillä löyhkää palaneelta, hajuneuroosit eivät koske palaneen hajua, paitsi jos muut polttavat jotain. Syön kerran vuodessa yhden makkaran ja lihapiirakan johonkin salaiseen himoon ja sen jälkeen ällöän niitä seuraavan vuoden. Tänä vuonna en ole syönyt yhtään makkaraa, koska viime kesänä söin kaksi. 

Kärsin muutamista kammoista, ahtaanpaikankammo, säännöllisten palleroiden kammo, olen hammasneurootikko eli puleeraan koko ajan hampaitteni kanssa ja putsaan hammasvälejäni, mutta esim. karvat koivissa voivat kesäkuumalla olla kilometrin pituiset (täällä maalla). En kestä myöskään vihellyksen ääntä tai, että joku mäiskyttää oikein kovaa purkkaa tai syö kovaäänisesti kovia karkkeja. Siksi oikein hävettää, että tuolla Tädit tubettaa esittelyvideolla, syön jopa kahdessa osiossa purkkaa, aijai!

Olen myös hajuneurootikko, eli hajujen kautta aistin monet asiat. Yksi asia mikä ärsyttää kaikkein eniten on maiskutus ja suu auki syöminen, siitä menee niin hermo ja lapset aina tahalleen oikein ärsyttävät, kun tietävät sen olevan koetinkiveni.

Purin kynsiäni 19-vuotiaaksi, eikä mikään Kynneli vai mikä lie myrkky jota kynsien puremisen estoksi kynsiin laitettiin saanut lopettamaan kynsien puremista, ennen kuin hoksasin, että muut näkevät kynsistäni ujouden ja epävarmuuden. Siihen loppui kynsien pureskelu ja löysin tahdonvoiman.


Nyt kun oikein aloin listaamaan outoja asioita minusta, voisin jatkaa tätä loputtomiin, mutta tästä tulisi siten aika pitkä eli joten kaiketi olen sitten aika friikki tai sitten minä olen vaan minä?

Mitä outoja kotkotuksia teillä on tai kammoja, olisipahan taas vertaistuellisesti mahtavaa kuulla, sillä silloin voisin ajatella, että kaikki me olemme vain omia persoonia, emmekä lainkaan outoja. 

Outouspostauksen voisi tehdä muutkin eli otatteko haasteen vastaan, mitkä piirteet sinussa ovat outoja?

Kivaa sunnuntaita kaikille, me lähdemme katsomaan Lasten sunnuntain tiimoilta ja leffalähettiläänä "Lemmikkien salattu elämä", salaisuudet ne on karvateillakin. ;)

54 kommenttia:

 1. Mä haistelen kaupassa pyykinpesuaineet, jos olen aikonut vaihtaa merkkiä. Korkki pois ja nenä pulloon. Kirpparilla jo ovella haisee tunkkaselta. Siköhän en koskaan löydä mitään.
  Jos lehti jää huonosti viikattua, pitää se avata ja sivut ojennukseen.
  Kun katan kahvipöydän, ärsyttää jos joku työntää kuppinsa edemmäksi, tai siirtelee muita astioita.
  Työpöydällä lojuvat ylimääräiset tavarat ovat myös ärsytyskynnyksen ylittäviä.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu, haistelen aina pyykinpesuaineet, pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet ovat ihania! Juu ja shaalit pitää olla jetsulleen viikattuna, ei saa röpsöttää mistään.

   Työ sujuu joutuisammin, kun tavarat ovat paikallaan. Hyvin samoja asioita, kivaa uutta viikkoa Leena <3

   Poista
 2. Mä haistelen kaupassa pyykinpesuaineet, jos olen aikonut vaihtaa merkkiä. Korkki pois ja nenä pulloon. Kirpparilla jo ovella haisee tunkkaselta. Siköhän en koskaan löydä mitään.
  Jos lehti jää huonosti viikattua, pitää se avata ja sivut ojennukseen.
  Kun katan kahvipöydän, ärsyttää jos joku työntää kuppinsa edemmäksi, tai siirtelee muita astioita.
  Työpöydällä lojuvat ylimääräiset tavarat ovat myös ärsytyskynnyksen ylittäviä.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi anteeksi Leena, taas sitä on pienellä luurilla vastattu kommenteihin ja tähän oli jäänyt vastaamatta. Ei todellakaan tarkoituksella <3

   Ei hitsi nyt kun luen kommenttiasi muistan, että olen vastannut, mutta missä vastaus?

   No uudelleen. :)

   Pyykinpesuaineet on aina nuuhkittava, jos tulee jotain uutta tai vanha menee vaihtoon. Lehti tai shaali, sen on oltava just eikä melkein viikattuna.

   Juu tuo kattaminen on haastavaa hommaa, sillä aina on joku jotain siirtelemässä.

   Työpöydän pitää olla siisti!

   Ihanaa päivä Leena <3

   Poista
 3. Mä voisin ottaa haasteen vastaan, koska luulen, että tämä kommenttikenttä ei riitä mun outouksille :D
  Yhden outouden voin kertoa, mä haistelen mun miehen paitoja :D
  Ihanaa sunnuntaita Tiia-höpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos otat ja höpöjä, olet kaikkea muuta kuin outo. <3 Muiskuja maanantaille <3

   Poista
 4. Maiskuttaminen, ryystäminen ja ruoka suussa puhuminen ylipäätään ja erityisesti, jos suusta lentää roiskeet ympäriinsä, ovat ehdottomasti EI :( Ennen niitä jotenkin pystyi sietämään, mutta ei enää.
  Ylpeys ja ennakkoluulo -sarjan (Colin Firth Mr.Darcyna) olen nähnyt kymmeniä kertoja ja aina vaan menee kylmät väreet...Minulle se on ainoa oikea versío.
  Kivaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suu pitää olla kiinni!!! Firth on ainoa oikea Mr.Darcy ja siitä on paha laittaa enää paremmaksi. ;)

   Ihanaa maanantaita <3

   Poista
 5. Siis jos tarkoitat Twilight Sagaa, niin nehän voisi katsoa sataan kertaan. Aivan mielettömiä leffoja! Enkä kyllä näe noissa muissakaan asioissa mitään kauhean friikkiä. Jossain kohtaa asiat saa olla hurlum hei ja aamulla tarvittavat pitää olla järjestyksessä. Kohtauksen saan kun hovikuvaaja jättää räikeän värisiä vaatteita keskelle olohuonetta, sattuu silmiin... heheh. Outoja juttuja täälläkin ihan samalla tavalla. Minä esim usein haistelen onko ruoka kypsää... ja juu kaupassa pitää haistella pesu- ja huuhteluaineet, tottakai! Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu ihanaa toinen Twilight fani, se tunnelma, vuoret, hämyisyys ja tietenkin romanttinen tarina, aina vaan uudelleen. <3

   Täällä miehellä on aina vaatteet enemmän ojossa kuin minulla ja muutenkin petaa sängynkin kuin armeijassa, mutta outo tapa on laittaa likaiset astiat lavuaariin?!

   Hih niin pitää haistella, tottakai <3 Kivaa uutta viikkoa Sari <3

   Poista
 6. Minusta olet mun paras tätikaverini.. Ihan normisettiä kaikkine friikkeynesi ;) Jos olisimme normaaleja, niin ketä kiinnostaisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä vai olemmeko normaaleja ja kaikki muutkin ovat vai päinvastoin, hihi. Ihanaa maanantaita paras täti yhveli <3

   Poista
 7. Kiitos taas kerran hauskasta postauksesta!! Ihanaa, että joku muukin nuuskuttaa mahdollisia ostettavia kirppiskamoja. Nimim. itsekin neuroottinen sen suhteen, ettei vaan mitään homeen hajua kulkeudu meille.
  Myös kämpän sisäinen järjestys (tai "järjestys") kuuluu asiaan. Saan kilarit kun joku jättää eteisen lipastolle jotain kamaa, koska siinä kuluu olla vain ne esineet, mitä olen itse siihen sijoittanut. (Ja auta armias kun joku veivaa niitä eri järjestykseen....)
  Perheparka!! Omani siis. =)

  Se, missä haluaisin olla viitseliäs liittyy pyykinpesuun. Haluaisin haluta silittää tai mankeloida kaiken. Silittäminen tuoksuu hyvälle, mutta inhoan sitä kotityönä loppuun saakka. Sen typerämpää hommaa ei olekaan. =)

  Rattoisaa uutta alkavaa viikkoa! Ollaan vaan neuroottisia. Olen varma, että se tekee meistä enemmän persoonallisia kuin jotkut muut, jotka kulkevat vain porukan mukana matkien kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi juu taidan minä nuuskuttaa kaiken. ;)Juu kodin sisäinen järjestys ja myös värikooditus on tärkeä palapeli, joka ajoittain avautuu vain itsellen, ;)

   Juu ja jos peltirasioita on räpelletty ja ne on vinossa, soijaa pukkaa!

   Minä en silitä ja 93-vuotias mummini aina vaan jaksaa silittää, sileät lakanat ovat ihania ja tuntuvat jopa viileämmiltä iholla, mutta en silitä, paitsi jos joku paituli on ihan pakko.

   Juu neuroosit ovat kenties vaan osa persoonaa ja kaikilla on omansa. ;)

   Ihanaa uutta viikkoa Vivi <3

   Poista
 8. Voi ihana Tiia sinä ❤️ Olet kyllä mainio. Tiedätkös kun nuo sinun outoudet noin hauskasti kerrottuna eivät oikeastaan outouksilta edes tunnu. Mulla on outoja piirteitä se verran, etten täällä vie kaikkea palstatilaa niitä listaamalla. Otan haasteen mukaani ja kerron omistani joku kerta blogissani.

  Blogissa alkoi juuri ihka ensimmäinen arvonta. Palkintona klassikko Kastehelmeä.
  Tervetuloa osallistumaan!

  Ihanaa elokuun alkua Tiia 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa, jos otat haasteen vastaan ja tulen sitten kurkkimaan, mitä hih "outouksia" sinusta löytyy eli mieluiten sanon, persoonallisia piirteitä. <3

   Nyt hyökkään ihanaan arvontaasi ja toivotan tässä aurinkoa uuteen viikkoon <3

   Poista
 9. Tyynyjen haistelu on mulle kans perussettiä. Omahan ei miltään haise, mutta Husbendin tyyny kyllä ;) Vaatteiden ja kenkien pitää olla ensisijaisesti mukavia, mutta värirajoittuneisuuteni mukaan mustaa, ehkä höystettynä harmaalla, punaisella tai valkoisella. Mutta maksimissaan yhtä väri tuon mustana lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin just, ukkelin haisee ihan eriltä, ;)

   Ymmärrän tuon värikoodituksen, vaikka taidan tykätä hieman laajemmalla kirjolla väreistä. ;)

   Kivaa uutta viikkoa <3

   Poista
 10. Heh, sä oot niin normityyppi neurooseineen kaikkineen! Harva vaan uskaltaa niitä ääneen sanoa, kuten minä... Okei, yksi mitä en pysty kuuntelemaan, on vyönsoljen ääni, jokainen voi sitten miettiä itsekseen että miksi... Sä oot niin ihana Tiia, kiitos että pidät tätä blogia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa olla normi, kait se on juuri normaalia, että on neurooseja. ;)

   Vyösoljen ääni, voi Marja. <3

   Voi ei kiitos Marja niin paljon, olet huipputyyppi <3

   Poista
 11. Oi Tiia, ei mitään niin outoa ollenkaan:) Minä olen perheen vihikoira, joka haistelen kaiken ja haistan kaiken. Mun tyyny on mun pyhä juttu, eli se on sellainen jää/viilä -ihanuus, joita sai ostaa Kodin ykkösistä, mistä Kodin Ykkösten sulkeuduttua! Miehellä on yhtä hieno, mutta koska hän taittelee, vaikka käyttää kahta tyynyä monipuolisesti kuten minäkin, minäkin HAISTAN omna tyynni!!!

  Illalla oli ihanaa HAISTAA, että puutarhakettumme oli käynyt visiitillä ja joskus haistan hyvin voimakaasti jonkun vaikka kassajonossa, niin voimakkaasti, että että on pakko epruuttaa. Haistan edelleen myös jos takanani seisoo 16 vee nuorukainen risaisissa farkuissa, tuoksuu savukkeilta ja auringolta ja....memories!

  Minä aloitin rintsikoidenkäytön joskus 20+, mutta edelleenkään en käytä kotona niitä ollenkaan. Inhoan riintiskoita ja olenkin onneksi löytänyt upean mustan 'alusasun', joka on korsetti vaikka ei olekaan ja siinä liiviosa on mukava, MUKAVA. Ostin heti kaksi.

  Mun fiesta on olla ilman pikkareita ja niin olen nyt ollut sairaalasta tultua koko ajan, vaikka ylläni on koko ajan kiva pikkumusta, mutta ei liivejä tietenkään.

  Ahtaanpaikankammoni on niin kova, että hoitotahdossani on nyt tuhkaus ja myös se, että minua ei edes nukutettuna saa laittaa magneettikuvausputkeen. Sain kerran paniikkikohtauksen Euroopan psimmissä tunnelissa, kun R. ei vielä tajunnut, miten paha mun juttu on. Se oli ensimmäinen yhteinen reissumme Eurooppaan.

  Turhamaisuuttani sain kynsien puremisen loppumaan ennen 15 ikävuotta. Sisareni vain jatkaa ja se ongelma ei ole ihan pieni hänellä.

  Paljon samista, vain leffamakumme taitaa olla ihan eri:) En ole kuullutkaan noista mitä mainitsit. Nyt katsomme, koska olen toipilaana, tallenteelta Dicteä, mutta katsoimme myös leffan Poikani Kevin, joka oli just yhtä ahdistava kuin elokuvan pohjana ollut samanniminen kirja.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena ihanuus ihan samanlainen tuoksuttelija kuin minäkin. :) Rintsikat samaa ja kirjoitin muuten taannoin blogissa, että viipotan usein pitkissä mekoissa ilman kalsongeja, se on vaan hyvä tunne, mikään ei kiristä, ei purista. :)

   Magneettikuvaus on jotain mitä pelkään aivan hirveästi ja täällä on muuten myös kutituskammo. Kynsien pureskelukin löytyy sinulta.

   Olen leffojen suhteen kaikkiruokainen eli kaikki mitä sinäkin olet blogissasi fanittanut, niin katsottu ja tykätty. :) Poikani Kevin on vain minulle liikaa, liian ahdistava, ihan kauhea, vaikka on varmasti loistava.

   Hih ja olet varmasti kuullut Ylpeys ja Ennakkoluulosta ja Pikku Naisista kuitenkin. ;)

   Zemppiä ja paljon halauksia Leena <3

   Poista
 12. Mäkin ostin älypuhelimen pari vuotta sitten, koska koin pitkään, että mitä minä netillä teen :D. Ja aika lailla oikeassa olin. Mutta onhan se kätevä, että on aina netti ulottuvilla, jos tulee tarve. Mutta koko ajan känny kädessä kävelee addiktia minusta ei tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pysy kovana, sillä täällä tulee liikaakin oltua luurilla. Tosin reissu jotenkin auttoi, ettei sen jälkeenkään ole tullut oltua, vapauttavaa. :)

   Kivaa maanantaita Maija <3

   Poista
 13. Hahah! tää oli hauska! Pitäis varmaan itse kans listaa outouksia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti listaamaan olisi kiva kuulla! Upeaa maanantaita <3

   Poista
 14. Kaikilla varmaan riittää noita outoja juttuja ja kummallisia tapoja. Kiva näitä on lukea :D Mukavaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne tekee meistä varmasti omia persoonia, niin hyvässä kuin pahassa. :)

   Aurinkoa päivään Anne <3

   Poista
 15. Hauska postaus! Taas sai nauraa ja huomata itsestään samoja piirteitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kait meillä kaikilla on omat kujeemme ja piirteemme. <3 Ihanaa päivää <3

   Poista
 16. Täällä myös yksi nuuskija.Nuuskin kirpputoreilla mutta myös muissa kaupoissa.Jos joku tavara näyttä mielenkiintoiselta saatan haistella sitä ennenkuin edes ehdin ajatella asiaa. Tarkasta nokasta on kyllä sekä hyötyä että haittaa, tilanteesta riippuen.. Olen myös jo lapsena asti antanut hajuille nimiä jotka ovat käytössäni edelleen. Kovin moni kanssaihminen ei tiedä millainen haju on esimerkiksi ruhtinas tai verneri hernesniemi.Ihan pikkuisen friikkiä, kenties :D ?
  Inhoan myös mäiskytystä ja mässytystä eikä mikään muu kuin mummokalsarit tule kyseeseen!
  Jäi kiinnostamaan tuo "säännöllisten palleroiden kammo". Valaisehan vähän, minkä sortin palleroista on kysymys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä olen kirjoittanut tuosta säännöllinen pallo kammosta ja sille on oikein nimikin ja en ole yksin. Selasin kerran instatiliä johon on kerätty näitä kammokuvia ja kirjaimellisesti nousi ihokarvat pystyyn. Niitä on hieman pakko tuijotella ja samalla ällöttää. Latviassa näin naisen nyt reissulla, jonka iho oli aivan täynnä säännöllisiä paiseita/kasvaimia, se järkytti ja suretti.

   Hajujutut ei friikkejä ja mieskin täällä sanoo, että olen hajukyttä tai hajuneurootikko, rakastan tuoksuja hyvässä ja kammoan pahassa, vahvasti elän tuoksujen kautta.

   Mummokalsongit, aah, en sitten tiedä mitä mies niistä pitää, mutta eipä ole menoa haitannut. Haha.

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 17. Mä en tyynyjä nuuski, mutta muuten kyllä outoja piirteitä löytyy vaikka kuinka. Moni nauraa, kun syön aina jäätelötuutit alhaalta ylöspäin. Perustelen sitä sillä, että mulle tulee tuutin pohjassa olevasta suklaaklöntistä aina kauhea jano. Haluan, että jäätelö on viimeinen maku joka jää maistumaan suuhun tuutin syömisen jälkeen, ei se suklaaklöntti. Toinen outo tapa on se, että telkkuohjelmien mainoskatkotunnuksen kohdalla mun on aina lausuttava sana Jatkuu toisinpäin. Eli uuktaj. Olen tehnyt sitä lapsesta asti ja sama uuktaj:n hokeminen jatkuu edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavia persoonallisuuksia joihin en ole aiemmin törmännyt ja eihän tuota "jatkuu" hommaa voi lopettaa, kun on päälle jäänyt. Kiitos kun kerroit näistä, nää oli kivat.

   Mukavaa päivää <3

   Poista
 18. Onko se sitten kummaa, kun mun mielestä nuo ei ole outouksia vaan ihan ne on tavallisia. Taitaa monilla olla samoja juttuja.
  Hassu oot :). Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niin mene ja tiedä. ;) Ihana oot, kivaa maanantaita <3

   Poista
 19. Täällä myös yksi vainukoira ilmoittautuu :) Nuuhkin juurikin kaikki pesuaineet kaupassa, jääkaapissa majailevJat ainekset (siis onko käyttökelpoisia..), vaatteen jota olen ostamassa (kaupasta tai kirpparilta) jne. Osaan myös hyvin paikallistaa kotona hajun lähteen, oli se hyvä tai huono ;) Inhoan sitä ääntä kun toinen pesee hampaita, arrrrghhh! Se tuntuu niinkuin omia hampaita pestäisiin kuivalla teräsharjalla o.O Ja juuri katsoin kaikki TSH:t putkeen ja Carl Barksin Akuja ja Harry Pottereita voin lukea milloin vaan ja ja ja... Onhan näitä omituisuuksia, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ruoka pitää vainuta tietenkin ja pesuaineet, jotta ovat omaan makuun!

   Juu ja täällä samanlainen vihikoira, jos kotoa tulee jostain outo haju, niin sehän paikallistetaan!

   Juu THS leffat voin kyllä katsoa useampaan kertaan ja Potterit myös. Taidetaan me kaikki olla omia persoonia. <3

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 20. Täällä yksi friikki sitten myös kun osan noista sinun listauksista minäkin teen :) Jokaisella on varmaan omanlaisiaan juttuja joita tekee arjessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tekee meistä keitä olemme. <3 Ihanaa päivää <3

   Poista
 21. No ei susta saisi friikkiä nimeksikään, aika maltillisia noi sun outoudet! Omiani on varmaan niin paljon, ettei edes kommenttiboksiin mahtuisi. Ehkä mua eniten hiritsevät karvat, niin muiden kuin omanikin. Runsaskarvainen keho (muualla kuin hiuksissa) on vaan omasta mielestäni epämiellyttävän näköinen, enkä siksi oikein mielellään käy yleisissä uimahalleissa...Jollekin luonnollinen juttu, mutta mulle vain karvaton keho on kaunis... Kiitos hauskasta viikon aloituksesta, sehän on elokuu ja näin syksyn lapselle mitä mainiointa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihanaa ja huojentavaa kuulla! <3

   Juu karvat sama täällä ja siksi ketuttaa, että miksi täytyy olla niin karvainen, saisi koko ajan olla joka paikkaa höyläämässä, aina en vaan jaksa ja silloin koen olevani konkassa. ;)

   Ihanaa uutta viikkoa syksyn lapselle <3

   Poista
 22. Tämä on taas sellainen haaste mihin itesekkin voisin ehkä ottaa osaa :D

  Mitäs me haistelijat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa jos otat! Mitäs muuta tuoksufanit voisivatkaan olla, kuin myös hieman tuoksuneurootikkojakin. ;) Kivaa maanantaita Dioriina <3

   Poista
 23. Lemmikkien salattu elämä pitää minunkin päästä katsomaan :) Kyllä mullakin noita outouksia löytyy. Järjestys olla pitää, kaikkien kulmien on oltava suorassa. Sen sijaan villakoirat saavat rauhassa jäädä sängyn alle.

  Hajuista olen myös tarkka. Pahanhajuiset ihmiset ovat epämiellyttävää seuraa, jääkaapin voimakkaat hajut ällöttävät ja pyynnöstä nuuhkin usein myös poikaystävän paidan, että onko tarpeeksi freesi ;) Hometta en kyllä osaa erottaa, siitä ei ole onneksi kokemusta.

  Ruoka suussa puhuminen on ihan sietämättömän inhottavaa, samoin kovaääninen syöminen ja "mässyttäminen" ja sen puoleen myös raskaasti hengittävät ihmiset ovat ärsyttäviä.

  Luulen kyllä, että iso osa "yliherkkyyksistä" liittyy myös persoonan herkkyyteen ja siihen introverttiyteen, jossa monet normaalit jutut koetaan rasittavina. Esimerkiksi kovat äänet stressaavat minua selkeästi enemmän kuin muita. Kolahdukset ja lapsen itku ym. Sama juttu noiden hajujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin samoilta kuulostaa täälläkin ja äänet aiheuttavat jopa migreeniä, kovat äänet ja häly. Raskaasti hengittäminenkin kun sitä alkaa kuuntelemaan voi kuulostaa melulta.

   Lapsen itku muuten saa omassa kropassa aina aikaan hälytystilan, toki niinhän se asia meille naisille on luotukin, mutta heti iskee sellainen stressitila.

   Ihanaa viikkoa Nella <3

   Poista
 24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihan paras tuo "nenänpää hilseellä", no niinhän se just on, koska kaikki pitää tuoksutella. :) Oikeita vihikoiria tai ehkä jäänne kivikautisista ajoista, kun piti tuoksutella ettei ole myrkyllistä tai pilaantunutta ruokaa. ;)

   Kivaa viikkoa Hänskätär <3

   Poista
 25. Hihi, tää on ihan huippupostaus :) Voisin itsekin joskut toteuttaa tällaisen, kunhan pääsen vauhtiin blogin suhteen (vielä laiskottaa, enkä oikein osaa tarttua mihinkään aiheeseen). Muiden outouksia ja hassuja juttuja on kiva lukea :D

  Minäkin olen muuten nuuskuttelija! Lapsena nuuskuttelin aina kaikkien pyyhkeet läpi, kun muut eivät muistaneet mikä oli kenenkin. Minä tunnistin ne hajusta :D Ja sitten joskus höpisen itsekseni ja käyn mielessäni läpi kuvitteellisia keskusteluja ihmisten kanssa. Se on hieman - krhm - omituista ja teen sitä vain ollessani yksin. Jos siitä jää kiinni, vaikuttaa se kieltämättä todella kummalta :D

  Kivaa viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa kivaa jos toteuttaisit. <3

   Hauska tuo pyyhenuuhkinta, pyyhkeet nuuhkin joka kerta hih ja tietenkin sen oman, koska aina ei viikon välikään riitä vaihtoon, kun pyyhkeen pitää olla sellainen kova koppura ja hyvältä tuoksuva eli puhdas.

   Hei sinulla on hyvät keskustelut meneillään ja ihan joskus olen herännyt itsekin tuohon tilanteeseen, että huuleet ovat mumisseet jotain, kun aivot ovat tehneet ajatustyötä.

   Ihania juttuja!

   Kivaa viikkoa Tuula <3

   Poista
 26. Hajuista ole minäkin tarkka, kirppikseltä lähtee tavara mukaan vain läpäistyään hajutestin. Samoin uudet pesu- ja huuhteluaineet on aina haisteltava. En myöskään voi ostaa kosmetiikkatuotteita ilman ennakkoon tehtyjä tuoksutteluja; en ollenkaan tykkää käyttää liian voimakkaalta tuoksuvia kosteusvoiteita, käsivoiteita tms. Pyyhkeet ja lakanat on viikattava kaappiin aina samalla tavalla ja niiden on oltava värisävyittäin hyllyissä. Ruuan maiskutus tai suun auki syöminen on tosi inhottavaa ja kynsien pureskelun sijaan mulla on ollut tosi vankka hinku pureskella kynsinauhoja. Onneksi olen siitä päässyt lähes kokonaan, mutta edelleen napsaisen hampailla palkeenkielet, joita kynsien kupeeseen ilmaantuu. Eli kyllä mullakin näitä omituisuuksia piisaa, tässä niistä vain osa mainitttu. Ehkäpä ne ovatkin meillä jokaisella persoonallisia ominaisuuksia, eivät omituisuuksia. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kuulostaa niin tutulta ja vaikka kosmetuote olisi kuinka upea tahansa, jos tuoksu ei miellytä, niin meistä ei tule kavereita.

   Tuo värikoodista kaapissa on mainio juttu, silloin löytyy sävyt fiiliksen mukaan, tuohon haluaisin pyrkiä!

   Niin ehkäpä ovat persoonaa, sillä muutoinhan meistä jokainen olisi omituinen tai hih sitten me kaikki ollaan vaan vähän omituisia.

   Ihanaa viikkoa Belladonna <3

   Poista
 27. Mää kualen...niin hyvä postaus...pitäsköhän munkin esitellä omia outouksiani?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Satu ehdottomasti annat palaa, jään innolla odottamaan. :) <3

   Poista