torstai 2. kesäkuuta 2016

Tunnen itseni Superwomaniksi, Ubikinoni mullisti sohvapalleron elämän!


Kaupallinen yhteistyö 40+blogit/Pharma Nord
Ehkä osa teistä on saattanutkin bongata Instagram tililtäni anivarhaisen aamun luontokuviani ja myöskin iltalenkkikuvat. Maailmani mullistui muutama viikko sitten, kun yhtenä aamuna heräsin 6:lta pirteänä kuin peipponen ja kehossa riemuitsi virta ja elämänilo. Herätessäni sanoin miehelleni, että lähdenpä tästä hieman pidemmälle aamulenkille koiran kanssa, lähdetkö mukaan? Mies lähti ja meillä on ollut muutaman viikon kivaa yhteistä tekemistä aamukuudelta. Yhteiset lenkit ovat erinomainen startti aamuun ja luovat läheisyydentunnetta. Lenkit aamulla ovat myöskin jotain hyvin omituista minulta, joka olen huono heräämään, joka tarvitsee normaalisti pari kuppia kahvia käynnistyäkseen, jonka olo on aina aamuisin pöhnäisen vetämätön, olen jopa sanonut miehelleni, että unimaailma jää kiinni minuun ja monesti herätessä olo on "humalainen". 

Ei ole mitään sattumaa, että tuon merkillisen aamuheräämisen taustalla oli kahden viikon Pharma Nordicin Ubikinonin syönti. Nyt toivon ettei kukaan siellä juuri minun tyylisesti epäuskoile vaan lukee  hartaudella mitä minulla on kerrottavana. Sillä vetelän löysäpalleron maailma on mullistunut ja vallan aikuisten oikeasti. Minua on aina kutsunut enemmän sohva ja sänky, kuin lenkkipolut. Kaikki ennen aamuseitsemää tapahtuva on minulle kauhistus ja jos olen joutunut heräämään ennen seitsemää, olen ollut peppuun ammuttu karhu puoleen päivään. 

No mutta toista se on nyt ja juu tämä ei liity kevääseen ja valon tuomaan energiaan. Kevät on ollut minulle lapsesta asti pahinta väsymyksen aikaa siitepölylääkkeiden vuoksi, joten nyt on kyllä minun maailmankirjat menneet positiivisesti sekaisin tai oikeastaan ovat vihdoin oikealla tolalla. 

Sain testiini 40+ ja Pharma Nordin yhteistyön kautta Bio-Quinon Q10 Gold 100mg ubikinonia ja jos mietitte mikä ubikinon, niin samaa mietin minä tuossa taannoin itsekin. 

Ubikinoni on rasvaliukoinen molekyyli jota esiintyy ihmisen elimistön kaikissa soluissa. Ubikinonin määrä on suurimmillaan 20-vuoden iässä jonka jälkeen ubikinonin määrä elimistössä vähenee. 

Myös tupakanpoltto (jota en ole ikinä harjoittanut)ja monet sairaudet laskevat ubikinonin määrää. Ubikinonia voi saada pienehköjä määriä ravinnosta, mm. liha, kala, maapähkinät, soijaöljy, sardiini, makrilli ja erityisesti sisäelimet sisältävät ubikinonia, mutta ei niin paljon, jotta ubikinonin määrä elimistössä olisi riittävä. 

Jos olo on vetämätön, väsynyt, kärsit unettomuudesta, väsymyksestä, sinulla on luultavasti ubikinonivajaus. Koska olen henkilökohtaisesti kärsinyt kaikista mainituista ja koska olo muuttui totaalisesti kahden viikon ubikinonin syönnin jälkeen, olen vuorenvarma, että olen kärsinyt ubikinoni vajeesta. 

Ubikinonin kerrotaan auttavan myös sydämen vajaatoimintaan ja migreeniin. Omalla kohdalla tämän miltei kahden kuukauden testijakson aikana olen kärsinyt kahdesta migreenistä ensimmäisellä testiviikolla. Normaalisti kärsin migreeneistä viikoittain, niin että migreeni kun tulee, se voi jatkua monta päivää. Nytkin olen tuntenut migreenin kolkutusta, sellaista hentoa koputusta pari kertaa testijakson aikana, mutta migreeni ei olekaan vyörynyt päälle. Olen selvinnyt ilman migreenilääkitystä, mikä on omalla kohdalla todella mieletön juttu, etenkin kun migreenilääkityskin väsyttää ja saa olon hieman sekavaksi. 

Mitään turhaa sananhelinää ei ubikinonin vaikutus migreenin estoon ole, sillä asiaa on tutkittu jo vuosien ajan ja hoitosuosituksissa Q10 todetaan olevan tehokkaimpia migreenin estäjiä, kunhan annostus saadaan kohdilleen. Minä olen testijakson aikana käyttänyt aamuin illoin annosta 100mg, kun migreenin hoitoon voidaan käyttää jopa 150-300milligramman päiväannoksia. Kuitenkin on hyvä muistaa, että migreeni on monikerroksinen juttu ja syyt migreeniin on monet, joten 100% taetta migreenittömyyteen ei Q10 lupaa, mutta tutkitusti kuitenkin vähentää migreenejä. Omalla kohdalla olen saanut jopa elää migreenitöntä aikaa viimeiset kuusi viikkoa ja jos päänsärkyä onkin tullut, se on tosiaan ollut vain pientä jomotusta, josta olen selvinnyt särkylääkkeen voimin. Särkylääkkeitäkin on mennyt vain kaksi kappaletta, koko testijakson aikana, mikä on mullistavaa ihmiselle, joka on särkylääkkeitä päänsärkyyn joutunut popsimaan ajoittain kuin näkkileipää.

Koska ubikinonin kerrotaan vielä tuovan treeneihin lisäenergiaa, niin siitäköhän johtuu etten aamuvarhaisilla lenkeilläkään ole miltei pyörtyä pöksähtänyt ison mäen kohdalla, kuten ennen vanhaan, vaan jalka on noussut vallan koreasti. :)

Nyt sitten vielä yksi eräs tärkeä seikka liittyen Pharma Nordin Q10 ubikinoniin. Eli sillä on merkitystä minkä merkin ja millä pitoisuuksilla ubikinonia syötte. Voi olla vaikka mitä pillereitä ubikinonin nimellä, joiden pitoisuudet ovat aivan riittämättömät. Joten jos päätätte inspiroitua ja hakea apua ubikinonista,  niin muistakaa Pharma Nord, jonka Bio-Quinon Q10 on markkinoiden parhaiten tutkittu ja tuotteesta on yli 100 lääketieteellistä tutkimusta. Olen myös itse elävä esimerkki siitä, että ubikinonin syönti todellakin tuo energiaa ja potkua ja nostetta elämään ja oma elämäni on tyystin mullistunut ja kukapa olisi ikinä uskonut!
Bio-Quinon Q10 testijakson aikana olen kahden viikon testailujen jälkeen aamu-ja iltalenkkeillyt tunnin ajan, ollut aamuvirkku, enkä enää illantorkku. En ole päivän mittaan tuntenut uupumusta ja vetämättömyyttä, en ole kärsinyt migreeneistä ja päänsäryistä. Olen saanut kaksi isoa suursiivouskohtausta, tehnyt varastoon jopa neljäkin blogipostausta yhden päivän aikana, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut. En pelkää enää tulevaa talvea, joka menneen talven varjossa oli vielä vähän aikaa sitten synkkä ja pelottava. En aio myöskään luopua ubikinonin syömisestä, sillä tämä uusi Tiia on paljon mukavampi, iloisempi ja touhukkaampi, joka tuntee itsensä entiseen verrattuna suorastaan Superwomaniksi ja uskallanko huokaista ääneen, ettei vaan salama iske, tunnen oloni onnelliseksi. <3

Kiitos 40+ ja Pharma Nord, että pääsin mukaan tähän yhteistyöhön, sillä muutoin olisi aika moni juttu jäänyt tekemättä ja eipä olisi ukkelinkaan kanssa noita kivoja aamulenkillä tapahtuvia läheisyyttä tuovia keskusteluhetkiä syntynyt tapahtuvaksi eli on monta syytä olla kiitollinen. :)

Miten siellä, onko kevätväsymystä, miltä Bio-Quinon Q10 kuulostaa tai onko jopa tuttu tuote sinulle, kaikki kokemukset ja kommentit otetaan ilolla vastaan. :)


86 kommenttia:

 1. Eli mulle tätä kiitos!! :D
  Itse kärsin monesta noista vaivoista mitä luettelit ja monta kertaa olen harmitellut, kun en saa itseäni aamuisin ulos ja tekemään myös noita ihania lenkkejä Milon kanssa.
  Sinä kyllä oikein hehkut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulenkit ovat kivoimpia, ihana rauha, vielä ei niin kuuma näin kesällä, siellä kyllä mieli herää, mutta jos väsyttää niin ei luonto täälläkään lenkille kutsu.

   No kiitos, mutta hehkusta en ole varma ja höpsö kuin myös. <3

   Poista
 2. Ihan huikeat ! Mulla täytyy sanoa tuon vajaus , koska tuo pieni päänsärky ja sitä suurempi väsymys on hieman liiankin tuttua viime aikoina. Mielettömän hieno juttu, että tuo migreeni on helpottanut sinulla , se kun on vihoviimeinen kiusa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Migreeni on kyllä ollut aina kiusana, mutta nyt se on vain hieman taustalla yrittänyt, mutta ei ole ottanut valtaa. Ihan mieletöntä minunkin mielestä. :)

   Poista
 3. Pitäisiköhän itsekin tuota testata, en unettomuudesta kärsi, mutta esim. nyt kahtena iltana olen jo ennen klo21 ollut nukkumassa kun olen vain niin järjettömän väsynyt! Toki kevät on ollut täynnä haasteita työn puolesta, mutta en tiedä selittääkö se ihan täysin tätä jatkuvaa väsymystä.. Aurinko onneksi on hieman saanut energiaa minuunkin, mutta ei ehkä aivan tarpeeksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No menen 12 nukkumaan ja herään 6:lta mikä on unisiepolla uskomatonta. Kyllä nyt todellakin suosittelen näitä kovasti ja vielä kun meillä muilla testaajilla ihan samat kokemukset.

   Aurinko auttaa, mutta en nyt koskaan ole lähtenyt kuudeltä lenkille, en ikinä! :)

   Poista
 4. No oho, sähän olet kuulostanut ihan multa. Veto on veks ollut ihan koko kevään. Mutta myönnän senkin, etten myöskään nuku ja se näkyy :(.
  Migreenikin on onnena (huomaa sarmasmi ääneessä)... Pitäisköhän tuota kokeilla... Hmm...

  Ihanat superwomansukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on aina veto veks, talvella ihan kuolema, mutta keväällä siitepölylääkkeiden takia ihan pöhnäväsyms eli toista on nyt. Enpä uskoisi, ellen olisi itse kokenyt. :) Pitäisi ehdottomasti kokeilla.

   Kyllä Superwoman asianmukaiset sukatkin tarvitsee. ;)

   Poista
 5. Aamukuudelta olis kiva vaikka lähteä valokuvailemaan kaikessa rauhassa, mutta (murh!) kun pitää mennä töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se ihana rauha, nyt Ubikinonia huuleen ja eipä aikaakaan kun olet jo paljon ennen töitä kuvaamassa, hei aamuyöstä. ;)

   Poista
  2. Niin se ihana rauha, nyt Ubikinonia huuleen ja eipä aikaakaan kun olet jo paljon ennen töitä kuvaamassa, hei aamuyöstä. ;)

   Poista
 6. No tuotahan on pakko kokeilla, kaikki nuo oireet täsmää, paitsi tuo unettomuus, mä nukkuisin vaikka kuinka ja paljon! Huomenna on onneksi kauppareissu, tätä mä kokeilen! Ihana tuo kuva Samusta ja kaverista, ihan kuin molemmat nauraisi elämän ihanuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos vaikka saisit apua juuri siihen, ettei vaan nukuta niin kovin? Eikö olekin sellainen, että molemmat koirulit meinavat ratketa liitoksistaan elämän riemusta. <3

   Poista
 7. Allergialääkkeet todellakin väsyttävät tähän aikaan vuodesta ja aamu kuuden lenkkejä en oo tehnyt - joten noita vois kyllä kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vie tajun kankaalle! Väittävät ettei jotkut merkit väsytä, kaikki väsyttää ihan hirmuisasti ja aina on väsyttänyt. Kevät on siksi ihanaa ja kamalaa aikaa, mutta nyt on eri meno kuules, yes. :)

   Poista
 8. Mulle kanssa niin ihmeaine juuri statiinien käytöstä johtuvien ongelmien poistamiseen. Ihmeaine, johon olen nyt koukussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu, koukussa ja en tätä vireyden tunnetta enää vaihtaisi mihinkään. <3

   Poista
 9. Nyt kyllä kuulostaa niin hyvältä ja monipuolisesti vaikuttavalta,että pakko varmaan kokeilla:D Kivoja nuo teidän aamulenkit...tosiaan mukava startti päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kiva startti ja jaksaa ihan toisella lailla ja mieli kirkastuu. :) Kyllä oma eloni on nyt mullistunut. <3

   Poista
 10. Olen aina ollut vastahakoinen KAIKELLE luontaistuotteelta kuulostavallekin. Ehkä siksi, etten jaksa alkaa opiskella... sain kuitenkin apua kalaöljystä ja voihan se olla, että tuokin öljy olisi hyvä apu. Mutta saakohan niitä syödä yht´aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalaöljyn avulla on kolesterolini 4,7, vaikka suklaatakin mätin joka päivä, tosin en enää. Joten kyllä vaan ja minä syön molempia yhdessä. :) Tuolta vielä googlailin, niin kyllä vaan voi käyttää yhdessä. Minä olen ennakkoluuloisuuden huippu mitä kaikkiin vitamiineihin ym. tulee, mutta olen kuitenkin avoin kokeilemaan ja ravistelemaan pois ennakkoluulot. .)


   https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kala%C3%B6lky%20ja%20ubikinoni%20yhdess%C3%A4

   Poista
 11. No hei superwoman :) Olipa energistä luettavaa, melkein hiki tuli lukiessa ja täytyyhän noita energiapillereitä varmaan hakea! Migreeni on onneks pysynyt poissa jo pidempään hormonalisista syistä mutta energiavajeesta oon välistä kärsinyt ja jäätävästä väsymyksestä. Nytkin vatsataudin kourissa, mutta kunhan tästä tokenen niin kokelen noita. Kiitos tästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih juu hieman on nyt pukannut tuota energiaa tässä. :) Voi ei ja pikaista paranemista. Kyllä kun lukee Ubikinonista, niin onhan se ihan loogistakin, että kun muodustuminen 20veestä lähtien alkaa laskemaan, niin toki sillä on vaikutuksensa. Minähän olen oikea sohvaperuna, joten onpa kivaa ollut olla erilainen ja energinen ja vielä kaikki tämä positiivinen energia luotsaa lisää positiivista energiaa.

   Pikaista paranemista <3

   Poista
 12. Vau, kiva kuulla että on ollut apua vetämättömyyteen! Kieltämättä minulla on samoja oireita ollut jo pidempään, treenit eivät meinaa maistua entiseen tapaan. Tulee huono oma tunto kun laiskottaa ja tekemättömiä hommia riittää. Toisaalta olen iloinen kun saa jotain edes tehtyä. Täytyy tutkia tuota tuotetta, mahtaako sopia epilääkityksen kanssa yhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samalta kuulostaa ja nooh talvet ovat tosi vaikeita, mutta keväät hirvittäviä koska siitepölylääkitys. Olisipa kiva jos saisit tästa apua. <<<3

   Poista
 13. Ihana tuo eka kuva. Ja, oi miten ihania aamuja teillä on ollut miehesi kanssa. Pitäisikö itsekin kokeilla jotain vastaavaa. Olen aina ollut hyvä nukkumaan ja aamuheräämiset on todella vaikeita mulle. :) Kun lapset oli vauvoja ja valvottivat, vähäinen uni riitti, ei enää. :)
  Aurinkoisia aamulenkkejä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nukun koiranunta, mutta aamut ovat kauheutta! Samaa miettinyt, miten sitä venyikin vauva-aikoina ja enää ei halua. Mutta aamulenkille kun lähtee, niin johan on hyvä mieli koko päivän ja ukkelin kanssa tulee vielä höpistyä. Se virkeyden tunne parin viikon Ubikinonin syönnin jälkeen aamukuudelta oli ihmeellinen hetki ja siitä se sitten lähti.

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 14. Huippuaine!! On oikeasti. Ja ihanaa että olet saanut tästä niin paljon apua :). Japanissa ubiqinonia käytetään myös mm. sydänpotilailla, isoilla annoksilla. Se kantsii nauttia aamusta juuri sen virkistävyyden vuoksi. Mulla unohtuu usein aamulla ottaa, vaikka tiedän et loistotuote ois tosiaan. Nyt varmaan pitää rueta kyllä ottamaan sitä jos tosiaan se saa aikaan jopa suursiivouskohtauksen ;) olen nimittäin hukannut siivoustaikasauvani, minnehän se oikein katosi? :D

  Kivaa iltaa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen lukenut ja että Ubikinonista on moneksi ja moneen apua. No nyt juuri on täälläkin suursiivoustaikasauva kateissa, mutta vastahan alle viikko sitten se kohtaus iskikin, jotain armoa sentään, hih. :)

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 15. Mulla oli tää kevät eka kevät yhdeksään vuoteen, että mulla ei ollut kevätväsymystä, epäilen syyksi lääkkeiden lopettamisen puolitoista vuotta sitten, viime kevät tuli liian nopsaan, mutta tänä keväänä ei mitään. Ennen lääkkeitä mä rakastin kevättä, oli kesän lisäksi ehdottomasti parasta aikaa vuodessa. Joten mielialalääkkeillä voi ainakin toisilla olla jotain vaikutusta tohon kevätväsymykseen ja valoherkkyytteen.

  Ubikinonia olen joskus vuosikausia sitten syönyt, en edes muista silloin miksi, ehkä vain ajattelin kokeilla jotain lisäravinnetta tuolloin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkkeet väsyttää, mieshän täällä väsähtää jo Buranasta. Kevät olisi ihaninta aikaa, mutta siitepölyallergia on sen aina pilannut... Siksi kesä on mun juttu ja syksy silloin kun aurinko paistaa, syksy kuulaus on ihanaa. <3

   Oletko syönyt, muistatko mitään vaikutusta, mutta jos on masennusta juurikin ja muita lääkkeitä voi olla vaikeampi kohdentaa mikä auttaa.

   Muiskuja päivään <3

   Poista
 16. Mulla väsymys tulee pimeän aikaan. Keväällä ja kesällä kukoistan kuin ruusunen konsanaan. :D :D (Nauraa vedet silmissä)

  VastaaPoista
 17. Voisitko Tiia uhrautua blogitieteen vuoksi ja pitää 2vkon ubitauonja raportoida eron (mieheni pyyntö, kuulemma kevät vaikuttaa noin...)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihana, mutta hei täällä ollut koko elämän mittainen blogitieteen vuoksi elämätön Ukininonivaje. Eli kuten tuolla ylhäällä kirjoitin, keväät ovat olleet ihan kuolemaksi siitepölyallergian takia, mielessä on ollut vain nukkuminen, päivisinkin olen torkahdellut, toista se on nyt kiitos Ubikinonin. Minulla ei ole ollut koskaan kevättä ns. kunnolla rinnassa, vaikka valoisuus toki on auttanut talvimasennuksen väistymiseen. Kevät on ollut aina ihanaa valoisuuden takia, mutta kamalaa aikaa siitepölylääkityksen takia. Nyt on virtaa, mikä on suorastaan taikaa. :) Hih kivaa, että miehesikin osallistuu, mutta Ubikinonista en enää koskaan luovu, tätä tunnetta en vaihda mihinkään.

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 18. Oi voi, auttaisikohan munkin jatkuvaan väsymykseen? Saan sentään auringon valoa ympäri vuoden valtavasti, mutta silti olo on uupunut.Joskus vuosia sitten söin itsekin noita, mutta sittemmin se on unohtunut. Mikä sulla on ollut päiväannoksena? Ohjeitten mukaan, vai enemmän? Mä nimittäin lähden kaupoille :). Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttaisi varmasti, meitä on testannut Beachhousekitchen Heli, Pinkit Korkokengät Maiju ja Rouva Sana Minna, joiden siis tulokset jo tiedän ja kaikilla ihan sama juttu. Olen niin onnellinen, koska mieskin on sanonut, että ainahan puhut unesta ja väsymyksestä, nyt en ole pätkääkään väsynyt, vaikka on siitepölylääkityskin ja hei ei migreeneitä, wuhuu. Suosittelen koko sydämestäni ja jos aiot testata, kerro miten kävi. :) Täällä on päiväannoksena tuo 100mg aamuin ja illoin ja vähempi ei riittäisi. Näitä kun myydään hyvin erilaisia muilla merkeillä ja annostuksia löytyy Pharma Nordiltakin tuo 30mg, mutta kyllä tuo 100mg on oikea minulle.

   Ihanaa, muista kertoa auttoiko. <3

   Poista
 19. Voisin kyllä kokeilla tätä migreeniin enkä pistäisi pahakseni noista muistakaan vaikutuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ja kannattaa googlailla enemmän infoa Pharma Nord ja Q10, hyvin vakuuttavia tuloksia on saatu. :)

   Poista
 20. Kyllä nyt alan olla vakuuttunut. Tuo on nyt ostoslistalla. Terkuin Tuija Nuhanenä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja voit lukea lisää Pinkit korkokengät Maijun ja Rouva Sanan postauksista, tämä on kyllä nyt niin uskomaton juttu, enkä olisi uskonut jollen olisi itse kokenut. Pirteys tulikin kuin salama kirkkaalta taivaalta. :)

   Poista
 21. Tänä keväänä en minäkään ole tuntenut kevätväsymystä, kiitos lisättyjen vitamiinien. Eikö vaan olekin ihanaa kun koko päivä ei mene ihan pöhnässä ja onhan nuo teidän yhteiset kävelyretket aivan ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin mieletöntä, ihan kuin olisin puhjennut kukkaan, enkä olisi juuri se pihan nuutunein vesivajauksesta kärsivin kukkanen. :) Lenkit on ihania kyllä, juttelu on tärkeää, kun arjessa on aina niin kova kiirus. <3

   Poista
 22. Siis ensinnäkin mä oon niin daiju, etten tiennyt että ubikinoni ja q10 on sama asia!! Ja toisekseen, mulla on varmasti vajetta. Ihanaa viikonloppua tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä toinen daiju, mitään en tiennyt, enkä tajunnut, piti elää 47-vuotiaaksi,jotta sain virtaa vihdoin koneeseen. :) Varmaan on kaikilla vajetta, jotka ei syö. ;)

   Ihanaa viikonloppua Taru <3

   Poista
 23. Kuulostaa aivan mahtavalta! Ginseng-tabletit ovat toimineet minulla, mutta syksyn tullessa täytyy kyllä kokeilla ubikinonia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä suosittelen ihan koko sydämestä näitä, elämä on mullistunut täällä. :)

   Poista
 24. Mä ilmeisesti olen tuota vailla, koska olen aina ihan väsynyt, valju ja energianpuutteeen takia kiukkuinen. Luulin saavani sitä tarpeeksi, kun syön Minisun-vitamiinia (joka on kyllä hyvä ja mainio, ja sain virikkeen sen käyttämiseen sulta). Mutta ehkei siinä ole riittävästi ubikinonia... Harkitsen siis vahvasti, että viimeistään syksyn pimeillä alan käyttää Q10:ä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula sama juttu ja kyllä vaan vitamiineja syönyt ja saanut niistä kovin apua mm. flunssan torjuntaan>Minisun. :) Mutta se energiaboosteri on jäänyt saamatta, se totaalinen potku, että jaksan vaikka lenkkeillä ja en tarvitse niin loputtomasti unta. Joten kyllä suosittelen tätä ja täällä ei ole enää elämää ilman Ubikinonia. :)

   Poista
 25. Kirmailet siis kuin Samu tuossa ihanassa kaverikuvassa. Aurinkoista viikonloppua Super womanille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos Lumo, ainoalla erotuksella, en näytä niin komealta juostessa kuin Samu. ;) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 26. Ihana kuulla :)! Oikein hyvää viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
 27. Voi että kuinka hienoa. Johtuikohan siitä, että sait nuo ilmaiseksi? Minä kun jouduin itse maksamaan, enkä huomannut mitään vaikutusta vaikka popsin niitä laatikkokaupalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut blogiini monenlaisia erilaisia vitamiineja ja tuotteita, mm. kauneussuklaata, mutta näistä en ole blogissa kirjoitellut, koska en ole huomannut mitään vaikutusta. Jo tieteelliset tutkimukset puhuvat Ubikinonin puolesta, kannattaa muuten googlailla. Luultavasti sinulla on voinut olla aivan liian pieni annostus tai vääränlainen tuote. Kaikki on myös yksilöllistä ja aina bloggaajaan mielipiteet ovat omakohtaisia, mutta nyt on kyllä tieteelliset tutkimuksetkin taustatukena. Ubikinonin syömistä jatkan tässä omalla rahalla, joten en nyt vaan näe syy-yhteyttä, mutta ymmärrän harmituksen, jos kohdallasi ei Ubikinonista ole ollut apua.   Aurinkoisia kesäpäiviä ja jaksamisia sinne.

   Poista
 28. Täsmälleen sama tuote oli ja annostus oli ihan maksimi sallittu, 300 mg/vrk. Kokeilu kesti puolen vuoden ajan, mutta rahaa vain paloi. Ei toimi kaikilla ollenkaan, mutta kiva jos sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa kuulla, hyvin yksilöllisiä ovat nämä asiat. Olen näistä jutellut muiden testiryhmäläisten kanssa ja meillä on kaikilla samat tuntemukset, eli on varmaan harvinaisempaa juurikin ettei toimi, mutta teitäkin on. Syön myös melatoniinia joka saa kopsahtamana heti, niin ystävällä ne eivät toimi lainkaan. Näin se vaan on, että jokainen ihminen on erilainen.

   Kivaa viikonloppua.

   Poista
 29. Kiitos paljon vinkistä! Ostin tätä nyt testiin, sillä jos jostain vain on apua mun migreeneihin, niin kokeilen heti! Tänään aloin syömään, jännää nähdä, tehoaako. Niin ja ylimääräinen pirteyskin tekis ihan hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Johanna, niin toivon, että saisit apua ja migreenit vähenisivät. Laitahan viestiä miten mennyt ja onnea matkaan. Pirteyttä lisää aina kaivataan. <3

   Poista
 30. Tiia, minähän käyn välillä sataa ja vähän ylikin ja kaikki kiitos just tuon saman Upiqinonin. Tuosta on apua moneen muuhunkin kuin uupumukseen, mutta sen verran se virkistää, että jos on huono nukahtamaan, kannattaa ottaa aamulla. Vinkki tutulta apteekkarilta. Tänä vuonna, keväällä muuten eka kerran Lumimieskin sitten suostui Upiqinoniin. Se oli vähän kuin sen huhtikuun alppiloman sijasta:)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena mahtavaa kuulla ja meillä kyllä niin samat kujeet. Totta että Ubikinoni saattaa virkistää niinkin kovin, ettei esim.päivällä kannata popsaista. Hienoa että Lumimieskin ottaa, kaikki tarvitsevat lisäenergiaa. <3

   Poista
 31. Kuulostaa ihan mahtavalta, tätä tarvitsen juuri nyt. Olen ollut koko kevään niin vetämätön ja väsynyt. Kokeiluun menee, kiitos Tiia vinkistä! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih täällä ollaan aina vetämättömiä paitsi kesällä, joten kyllä nyt on elämässä kääntynyt uusi lehti. Lämpimästi suosittelen Ubikinonia. <3

   Poista
 32. Tätä on pakko hankkia, koska olen aivan tokkurassa univajeen takia ajoittain ja väsynyt "pöhnä olo seuraa mukanani ain`:)"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tämä on pelastanut tämän siitepölykevään. Sinäkin kun olet niin kova rehkimään, niin tästä vielä lisäpuhtia. <3

   Poista
 33. Kiitos vinkistä. Kaksi viikkoa veto ollut pois ja ehkä
  vähän liikaakin itselle ahminut eri puuhaa. Pitää tutustua näihin paremmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se se on kun ei ehdi levätä. Ubikinonia suosittelen lämpimästi. <3

   Poista
 34. Minä tarvitsisin myös tuollaisen ihmeaineen, joka lisäisi minuun virtaa.

  Olen tullut vähän allergiseksi blogien kaupallisille postauksille. Sinä persoonana herätät luottamusta minussa niin paljon, että luin kuitenkin loppuun ja jopa harkitsen, että mahtaisiko tuo toimia minullakin. Harkitsen, että pitäisikö kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rva Kepponen. Kannattaa lukea Leena Lumin ja Soilin kommentit tueksi ja googlata lisää.

   Aurinkoa päivään. <3

   Poista
  2. Niin ja Klaaran uusin kommentti. <3

   Poista
 35. Hei tää on ihan pakko testata <3 Kirjoitinkin jo nimen ylös että muistan :) Lisäenergia ei olis pahitteeksi nyt kun tuntuu että on monta menoa/puuhaa päällekkäin normi arjen pyörityksen lisäksi :) Tänään lapset aloittavat kesälomansa, ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu nyt loma alkoi ja ehdottomasti suosittelen Ubikinonia. Oma elo on suorastaan mullistunut. <3

   Poista
 36. Kiitos vinkistä<3 Tuo aamuisin pyllyyn ammuttu karhu ja vetämättömyys kuulostaa niin tutulta! Mä oon aina sanonut töissäkin että mä käytännössä ajan unessa töihin ja herään sitten vasta kun saan ekan aamukahvin töissä. (tosin olen töissä usein jo klo 6 jälkeen, tartteeko silloin edes vielä olla hereillä??) Pakko kokeilla, mikäänn vitamiini tähän ei tunnu auttavan. Kiitos Iiia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja migreenien määrää en nykyään edes vaivaudu laskemaan...

   Poista
  2. Juu olen aina aamuisin tosi ärtynyt ja herääminen on tuskaa, huimaakin jopa. Joskus pöhnä on voinut kestää puoleenkin päivään. Eilen muuten yritti puskea migreeni, mutta eipä tullut päälle, kumisi hetken taustalla. Juu vitamiinit ei tuohon riitä, ovat riittäneet kyllä siihen ettei flunssia ole tullut, mutta energian on tuonut Ubikinoni.

   <3

   Poista
 37. Hello Superwoman!
  Arvaapa, mikä laatikko minulla on nyt kädessä? Hyvin arvattu: Bio-Qinon Active Q10 Gold :)
  Kiitos hienosta ja valaisevasta kirjoituksesta. Kokeiluun lähtevät nyt myös täällä.
  Aurinkoista ja energistä viikonloppua Tiialle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu ja toivotaan, että saat apua, kerrothan sitten. Mahtava tuo Klaarankin kommentti tässä alla ja Leena Lumen, miten ovat saaneet apua Ubikinonista ja heillä jo pidempää kokemusta asiasta kuin minulla. Kohta ollaan kaikki vetreinä kuin hih teinitytöt laitumella. <3

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 38. Olen syönyt ubiqinonia aina kuuriluontoisesti jo useita vuosia ja täytyy sanoa, että se lisää valtavasti energiaa. Samoin poikani syö sitä jatkuvasti ja on päässyt migreenistä lähes kokonaan. Suosittelen kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla ja kiitos Klaara kommentista, sillä on mahtava tuki tälle postaukselle, sillä oma postaus on aina omakohtainen. Täällä tullut muidenkin pitkäaikaiskäyttäjien kokemuksia ja jopa harmittaa, miksi en ole löytänyt Ubikinonia aiemmin. Monet väsymykset ja migreenit olisivat kokematta. Niin paras tämä sinun kommentti, kun sinulla ja pojallasi on pitkäaikaiskokemusta. :)

   Ihanaa päivää Klaara. <3

   Poista
 39. Te jotka mietitte vuosi sitten aloittavanne ubikinonin käytön saitteko siitä apua?Hei, luin nyt tämän tekstin hutikuun lopussa 2017 .

  VastaaPoista
 40. Te jotka mietitte vuosi sitten aloittavanne ubikinonin käytön saitteko siitä apua? Hei, luin nyt tämän keskustelun hutikuun lopussa 2017.

  VastaaPoista
 41. Minulla hävisi migreeni ubikinonilla tyystin, samoin väsymys (sairastan kroonista väsymysoireyhtymää). Ensimmäinen iso pakkaus loppui ja pääsi käymään niin etten heti hakenut lisää ja johan iski migreeni muutaman päivän kuluttua javäsymys myös. Eli ilman ubikinonia en enää ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa kuulla ja sama juttu. Nyt on ollut vahingossa taukoa Ubikinonin suhteen ja heti eilen yritti pukata migreeniä. Sitten tuo väsymys, Ubikinoni todellakin auttaa siihen.

   Sama juttu, nyt on pakko heti mennä taas hankkimaan lisäsatsi Ubikinonia, koska se todellakin toimii.

   Upeaa elokuun jatkoa <3

   Poista
 42. Sähköpostiin putkahti tuo edellinen kommentti. Tätä taidan nyt minäkin testata! Potkua pimenevään ajanjaksoon! 🍀 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää, että plumpsahti, mutta todellakin suosittelen ja pakko mennä täydentämään omat varastot.

   Ihanaa viikonloppua Tuija <3

   Poista