sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Olemmeko maailman epäromanttisin pari, autotallin siivous ja kaatiskeikka hääpäivänä!
Karl Lagerfeldt limited edition Ocean View tuoksut, matalampi pullo naisten tuoksu ja korkeampi miesten. Pullot kielivät minulle rakkaudesta mereen. Pulloissa on kaunista sinisyyttä, kuin kaunein sininen taivas joka heijastuu meren pintaan. 

Naisten Eau de Parfum tuoksu on ensituoksultaan hyvinkin raikas, kuin kesätuuli joka tuo mukanaan kukkakedon ja mehevien hedelmien tuoksut. Ensituoksussa voit aistia litsin, persikan ja ananaksen ja mieli siintääkin Suomen maisemista etelän lämpöön. Sydäntuoksussa huumaa, perinteisempi ruusu, mutta magnolia ja jasmiini taikovat tuoksusta eksoottisemman. Tuoksun täyteläistää ja muut tuoksut sulkee syliinsä lopputuoksun vanilja, santelipuu ja myski. 

Miesten Eau de Toilette tuoksun alkutuoksussa viettelee, orvokki, bergamot ja mandariini, alun kirpeyden syleilee sisäänsä sydäntuoksun piparminttu, omena ja marjat, lopputuoksu taikoo tuoksusta miehekkään seksikkään ja lopputuoksussa viettelee cashmera, vetivera ja meripihka. 

Mieheni tuoksupullo on jo puolillaan, niin kovasti on mieheni pitänyt Karl Lagerfeldtin Ocean View tuoksusta ja hih minä myös. Sillä kyllä  naisella on aina pieni sananen miltä mies tuoksuu ja myös päinvastoin. :) Omaa tuoksuani olen käyttänyt harkitummin ja säästeliäämmin, onhan kyseessä limited edition tuoksu. "Olemmeko maailman epäromanttisin pari", tuota kysymystä jäin pohtimaan, kun kuvasin Lagerfeldtin tuoksuja rannassa tällä viikolla ja muuten samaan aikaan pörräili nuori uroskarhu samaisilla poluilla. Kysymyksen mielessäni laukaisi laiturin puupenkkiin kaiverretut nimikirjaimet. Kukaan ei ole koskaan kaivertanut nimikirjaimini mihinkään, enkä minä liioin myöskään kenenkään, en edes ukkelin. Epäromanttisiin ajatuksiin sain lisäpontta huomatessani, että olimme sopineet autotallin siivouksen ja kaatopaikkakeikan hääpäivälle. Kumpikaan ei siis muistanut, että tuolloin on hääpäivä, tulisiko olla huolissaan ja vielä kaatiskeikka, ehdottomasti epäromanttisuuden huipentuma!

Puhelimessa naurahdinkin miehelleni, että meinataan sitten viettää hääpäivä autotallia siivoten ja mies vielä yritti pitää autotallin siivouksesta kiinni, josko ensin aamulla siivous ja sitten jonnekin hyvin syömään, koska kaatopaikka on kiinni sunnuntaisin ja hääpäivämme osuu ensi lauantaille, siinä mentiin ehdottomasti järki edellä.

En ole koskaan pitänyt kovin romanttisista elkeistä ja silloin kun ukkeli yritti vielä hurmata ja lähetti toi kukkia työpaikalle, suorastaan häkellyin. Rehellisesti on vakuuttavampaa ukkelin pieteetillä tekemä pesu autolleni, rakkaus on tekoja eikä sanahelinää ja niitä tekoja on ukkelin taholta tullut mahdottomaksi laskutoimituksesi kerääntynyt määrä. On hyvä, että on olkapää ja kallio johon luottaa, joka ei taivu tuulessa, joka omaa sarkastisen huumorintajun ja jonka kanssa voimme veistellä naureskella mm. siitä, että autotallin siivous saattaapi olla tärkeämpi kuin kynttilänvalossa toistemme silmiin tuijottelu hääpäivänä. 

Toki välillä ajattelen, jos ei juhlisteta, niin kaikki on yhtä pötköä, pelkkää samaa arkea, mutta eihän asiat loppupeleissä niin mene. Juhlan tuntua voi olla arjessakin, kun mies kuorii omenapiirakkaan omenat, koska olen allerginen omenille tai huolehtii puutarhasta ja pihan siisteydestä, koska heinillekin allergisena, homma on liian aivastuttava minulle. Kyllä joskus juhlistammekin, mutta juhlistamisissa on yksi ongelma, niihin latautuu paljon paineita, siksi arjen yllättävät romanttiset hetket ovat täyteläisempiä onnen hetkiä, ne hetket tulevat salaa ja huomaamatta, eivät tilauksesta. 

No kyllähän mekin elokuvissa välillä olemme käsi kädessä, ei tosin koko leffaa, koska tulee hiki. Muistamme sanoa aina heipat aamulla ja suukotella, soitamme toisillemme kaikki asiat ja puhumme ja nauramme paljon aamu-ja iltalenkillä päivittäin ja onhan meillä samis tuoksutkin, se jos mikä on yltiöromanttista ja ehkä meillä on samanlaiset hupparitkin, hui, mutta ei kuitenkaan samis tuulipukuja. Löytyy meistä romantiikkaakin ja romantiikkahan on omakohtainen kokemus, mille tasolle asettaa toiveensa tai jopa haaveensa. Romanttisimpia hetkiä voi olla yhtäkkinen katse toisen silmiin, silmiin jotka viestivät takaisin "rakastan", ne silmät joiden tarkkaan katseeseen joskus rakastuin, nämä hetket ovat romanttisempia ja tihkuvampia, kuin pöytäliina ja kynttilät suunnitelmallisesti organisoituina. 

Mitä sinä olet mieltä, onko romantiikka illuusio, omien toiveiden mielikuva, alkurakkauden huumaa vai pieniä ja isoja tekoja arjessa, vankkumaton olkapää, jonka kanssa voitte nauraa vaikkapa sille miten epäromanttisia olettekaan.  

Mitä sinulle merkitsee romantiikka, oletteko hyvin romanttisia, onko teillä samis tuoksuja tai vaatteita ja onko Karl Lagerfeldtin tuoksut tuttuja?

*Tuoksut saatu blogiin testiin, mutta ukkeli hankittu ihan itse ;)

58 kommenttia:

 1. Minusta romantiikasta kannattaa pitää pitkässä parisuhteessa kiinni!! Toiselle se voi olla suuria tekoja ja toiselle pieniä juttuja. Pääasia on, että jutut ovat sellaisia, että toinen ne havaitsee. Parasta minusta on yhdessä vietetty aika, jolloin tehdään jotain molemmille mieluista. Koska en pidä kotihommista, niin en laske mitään sellaisia tähän kategoriaan paitsi jonkun satunnaisen vähän paremman ruuan laittamisen.

  Ei meidän romantiikka ole mitään elokuvaromantiikkaa. Se on sellaista käydään yhdessä teatterissa, pizzalla, leffassa, merenrannalla kävelemässä tai illallinen pidemmän kaavan mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, liikaa ei saa suhde arkipäiväistyä ja muuttua liikaa kavereiksi. Meidän romantiikka on hyvin samanlaista kuin teidän. Ihan parhaita on kahdenkeskiset matkat, meillä on aina hauskaa yhdessä. <3

   Romanttista sunnuntaita Rva Kepponen <3

   Poista
 2. Hih näitä epäromanttisia juttuja riittäisi kyllä meillä. Eii samanlaisia vaatteita..onko sekin romantiikkaa jos on samanlaiset? Kääk.:D Eikä tuoksuta samalta, paitsi silloin kun lainaan salaa miehen dödöä, kun oma on loppunut. Lainaakohan sekin salaa mun..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kai kaikki voi olla romantiikka, jos parista niin tuntuu. Kait minulle sellainen oikea romantiikan kliimaksi on samassa tuulipuvussa käsi kädessä kulkeva pariskunta. He ovat jotenkin niin yhtä ja näyttävät sen. <3

   Mahtava tuo dödöhomma, kyllä sitä dödöä ehdottomasti täytyy lainata, jos oma on loppu, aika romanttista tuokin. <3 Kaiken voi kertoa romanttisesti tai epäromanttisesti niin halutessaan. <3

   Ihanaa päivää Outi <3

   Poista
 3. Kyllä sitä romantiikkaa varamasti löytyy teiltäkin... arjen romantiikkaa... saat niin ihania viestejä sun ukkelilta, että ihan kateeksi käy :) Meillä se romantiikka on vähän toisenlaista. Jääkaapista voi löyty gluteeniton herkku yllättäen tms. Pääasia, että sen jotenkin suhteessa näkisi. Varsinkin naisen on tärkeä tietää, että olet tärkeä sille toiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin löytyy ja ne viestit, ne on meidän juttu. <3 Luotsaavat kyllä romantiikkaa ja yhteyden tunnetta, kun viestit kulkee. <3 Sinun miehesi kuljetta, odottaa, tuo mansikoita työpaikalle, se on rakkautta se ja kaikilla on vissiinkin hieman oma tyyli. <3 Näin se on, naisia pitää kohdella kuin kukkaa kämmenellä. <3

   Poista
 4. Sun mies on todella rakastunut tuohon tuoksuun! Sen verran alkaa oleen pian pullo tyhjillään, tarvii kohta lisää, apua!

  Meillä mies on ehdottomasti se romanttisempi osapuoli, nauraa sitä itsekin, kun mä olen todella epäromanttinen, pidän aika paljon tunteet itselläni. Mutta kyllä meillä joka päivä kerrotaan, että rakastetaan ja pussailaan. Käsi kädessä kävelläänkin ulkona, kunnes tosiaan iskee se hiki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta ja ei siitä ole montaa viikkoa kun tuoksu kotiin rantautui. On käyttänyt sitä eniten. :)


   Ihan kuin meillä, jetsulleen samalla lailla mekin osoitamme romantiikkaa ja minä taidan kanssa olla sellainen tunteet enemmän sisällä pitävä.

   Ihanaa päivää Jonna <3

   Poista
 5. Arjen romantiikka se parasta onkin. Minusta tuntuu, että kovin tehty romantiikka ei sitä todellista olekaan. Voin vakuuttaa sinulle 45 (maanantaina 46) hääpäivää kokeneena, että paremmin se kestää, kun se on arkista. Pappa muuten toi minulle ensimmäisenä hääpäivänä 30 ruusua, kolmeksikymmeneksi seuraavaksi vuodeksi, ettei joka vuosi tarvitse miettiä lahjoja. No sen 30 jälkeen ei paljon muuta ole tullutkaan kuin arkisia hyviä tekoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihana pappa, viisas mies. Minäkin olen saanut seitsemäntenä nimipäivänä Burberryn ponchon ja nyt odotellaan jo seuraavaa vastaavaa, koska ponchosta on vierähtänyt jo 10-vuotta. :)

   Näin se on, arjen rakkauden teot ja se tunne, että toinen välittää. <3

   Poista
 6. Me ollaan kyllä yleensä niin epäromanttisia. Mies just nauro,että kuinka romanttista se on,että työreissusta tullessaan tuo säkillisen pyykkiä ja olettaa kotitontun(mun) pesevän ne ennen lähtöä seuraavan kerran työreissuun.. Viikot menee nopeesti, kun toinen on reissussa ja yhteyttä voi pitää vain puhelimella. Toisaalta yhteistä aikaa on vaan viikonloput, joista oon yleensä puoliks töissä on kultaakin kalliimpaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eih, mutta minkäs teette, jos mies reissaa työnsä puolesta. Onhan se romanttista, että on joku jolle tuoda pyydkit. <3 Sitten teillä varmaan puheluissa ja jälleennäkemisissä riittää romantiikkaa sitäkin enemmän. <3

   Poista
 7. Me ollaan epäromanttisia. Mutta sitä arkirakkautta riittää. Halauksia keittiössä ruuanlaiton lomassa, katse nauraviin silmiin huumorin kukkiessa tai suukko töihin lähtiessä. Pieni kipinä pitää suhteen voimissaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan juuri samanlaista täällä, enkä sitä pientä intiimiä läheisyyttä vaihtaisi pois, se vaan on se tunne, juuri se pieni kipinä. <3

   Poista
 8. Kyllä suurta rakkautta on se, että yhdessä tehdään kotihommat!
  Mutta rommantiikkaakin kannattaa vaalia. Kukin tavallaan. Minusta sekin on jo hyvin romanttista, jos toinen pyytää sohvalle viereen ja haluaa jakaa jäätelölitran. Pari kertaa vuodessa sitten niitä kynttiläillallisia tms.
  Ihanat nuo hajuvesipullot. Olen aivan huumassa sinisistä sävyistä juuri nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, juuri noin meillä, välillä on sitten niin ihanaa käydä kaksin syömässä ja olla kainalokkain leffassa, siinä on romantiikkaa jo kerrakseen. :) Nuo tuoksupullot ovat kuin siniset jalokivet, todella yksinkertaisen kauniit ja ihanan raikkaat tuoksut myöskin. <3 Sininen on omakin lempiväri. <3

   Poista
 9. Minä ja mieheni ollaan yksi hyvä esimerkki epäromanttisuudesta :) meillä mies tuskin edes hääpäiväänsä muistaa .... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että sellaista se on, mutta tärkeintä onkin, että arjessa löytyy sitä kipinää. <3

   Poista
 10. Täällä ollaan myös arkiromantiikan ja toisen huomioimisen kannalla. Minulla on puolitittu, jonka puoliso näyttää palvovan vaimoaan. Minä kokisin moisen kiusallisena. Noh, heille se sopii ja " elokuvamainen" romanttisuuden ylistys pitää liittoa hienosti vireänä. Kukin siis tyylillään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palvonta ei toimi minulla, mutta kaikilla on toki omat tarpeet ja myös roolit, mitkä sopii juurikin siihen parisuhteeseen. Palvomisessa kokisin varmana olevani jotenkin niskan päällä ja se ole hottentottia se. Mutta siis vain omakohtainen juttu tämä, kuten sanottu, kukin parisuhde on erilainen ja tuossakin tapauksessa mies haluaa palvoa ja nais olla palvottavana, niin napakymppi heille. <3

   Poista
 11. Rakkaus on tekoja, niinhän se on :) Onnea teille hääpäiväläisille ♥ Joskus sitä toivoo, että saisi takaisin edes hetkeksi sen valtavan rakastumisen tunteen, mutta jos miettii vaihtaisiko turvallisen suhteen siihen huumaavaan hetkeen, en miettisi hetkeäkään vastausta. Nykyinen elo on hyvää näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja se huumaava tunne, siihen liittyy niin paljon epävarmuutta ja myös kaikkea epämukavuutta, haiseeko henki, valuuko kuola nukkuessa jne, en kestäisi enää sitä samaa uudelleen.<3

   Poista
 12. Emme ole miehen kana kumpikaan romanttisia. Työkaveri ihmetteli kun kerroin, että synttärinä ja jouluna ostan itse itelleni lahjan. Samoin tekee mies. :D Kyllä juuri se, että voi luottaa toiseen ja tehdään asioita yhteisen hyvän eteen on se kaikkein hienoin juttu suhteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei me toisillemme lahjoja osteta. Mies haluaa vain jotain perhokalastusjuttuja, mistä en mitään ymmärrä. No kyllä kirjaostoksilla hemmottelen miestä ajoittain. :) Niin kauniisti kirjoitettu, samalla mielellä täälläkin. <3

   Poista
 13. Romantiikka on kaikki yhdessätekeminen <3 No, kyllä mä tykkään kukistakin ja siitä, että pusutellaan mennen tullen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ohimennen annetut suukot ovat kyllä arjen parhautta. <3

   Poista
 14. Minullakin on ukkeli itse hankittu ja tuoksuissa tykätään kummatkin CK:n tuoksuista. Romantiikkaa on yhdessä olo ja toisen auttaminen ja välillä yllättäminen. Me ei olla kovinkaan romanttisia, minä kuitenkin romanttisempi kuin ukko. Suoraan jos sanon, toivoisin sellaisia imeliä romanttisia yllätyksiä pari kertaa vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, kyllä ne harvat "imelät" yllärit vievät jalat alta. <3

   Poista
 15. Emme asu samalla paikkakunnalla ja näemme harvoin, mutta kai se on romanttista, kun toinen toivottaa tekstarilla hyvää yötä ja käyttää hymiötä, jonka tarkan merkityksen vain me kaksi tiedämme. Ja kai sekin, että toinen on ostanut varastoon joululahjaksi ostamani tuoksusarjan dödöä, kun tykkää siitä niin kovasti, ettei mitään muuta enää halua käyttääkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se romanttista, kovinkin. Etärakkaudessa varmasti pysyylin ns.romantiikan huuma pidempään yllä. <3 Suloinen tuo dödötarinakin. <3

   Poista
 16. Meillä on paljon arkiromantiikkaa, niitä pieniä sanoja ja tekoja, joskus isompiakin ♥ Hyvin samanlaista meillä kuin teilläkin kertomasi perusteella :)

  VastaaPoista
 17. Uskallanko laittaa nyt tänne, että minä olen siinä mielessä erilainen, että kaipaan niitä romanttisia juttuja ja hempeyttä, ei nyt sentään imelää, mutta elokuvajuttuja kuitenkin. Mies kiusoittelee ja huumori lentää ja hääpäivinä aamulla herättää kukkakimpulla, tuo myös naistenpävinä meille kaikille tytöille kukkapuketit. Nyt oli varannut hotellin hääpäiväksi, mistä suuresti yllätyin. Ei meillä turhia leperrellä, "eikä jakseta lässyttää", kuten mies sen ilmaisee, mutta tosipaikan tullen kuitenkin rakkautta toisiamme kohtaan tunnustetaan. Mies pyytää yleensä viereensä sohvalle, kun jalkapallomatsi alkaa. Mä kun en niin siitä jalkapallosta välittäis....mutta menen joskus kuitenkin, kai sekin luetaan romantiikaksi?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskallat ja olette ihania! Noin sitä pitääkin ja kyllä mekin, mutta niin on hintsusti lapsilla hoitajia, että.parisuhde on vähän noh kaatopaikkaistunut. ;)

   Ihana tuo naistenpäivä, kohtelee kaikkia perheen naisia herrasmiesmäisesti. Hieno isän malli. <3

   Juu ei täälläkään sanoja säästellä vaikka ei joka pv muhista. Hih luuleeko miehesi, että tykkäät jalkapallosta? <3

   Poista
 18. Mun mielestä ehdottomasti se "arjen romantiikka" eli ne pienet teot ja sanat arkipäivässä ovat paljon tärkeämpiä kuin suuret manööverit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ilman niitä suuret manööverit vaikuttavat teatterilta. <3

   Poista
 19. Kuule Tiia, eiköhän tärkeintä ole olla yhdessä ja touhuta yhdessä vaikka siivoten sitä autotallia. Mieti kuinka helppoa siinä on jutella asiat, ilman että joku ulkopuolinen on kuunetelemassa korvat hörllä viereiseesä pöydässä! Ja kun saatte yhdessä miettiä kaikki tavarat ja niiden historian ja tulevan kohtalon, pois vai säästöön. Saatte olla ihan omat itsenne eikä tarvitse tönöttää hienossa ravintolassa teenäisesti :) Sen voi tehdä toisena päivänä sillä verukkeella, että ette nyt ehtineet ;)
  Ja kaatiskeikalta tullessa käykää vaikka snagarilla! Se jos mikä on romanttista! Oikeaa elämää <3
  Ihanaa hääpäivää-vietitte sen miten sitten vietittekään!
  Ei ne isot eleet, vaan just ne pienet jutut...meidän suhteen vesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana vastaus. <3 Hih snagarille siis, sieltä saa hyviä herkkuja. :)

   Ihanaa viikkoa ja kiitos Satu <3

   Poista
 20. Tästähän meillä jo olikin juttua ;) ja silloin totesinkin, että olen ihka aidosti kateellinen siitä, ettei itse keksitty ajoittaa autotallin siivousta juurikin hääpäivälle (koska ei muistettu, että sellainen on :D). Se olis ollut just niin parasta arkiromantiikkaa ja kaikinpuolin hyödyllistä. Arvostan miljoona kertaa enemmän kuin jotain väkipakolla ostettua lahjaa tai järjestettyä ohjelmaa. Spontaanius on elämässä parasta.

  Mutta toi Ocean View toi erinäisiäkin muistoja pintaan. Ei sillä, että tuoksu olis tuttu, vaan sillä, että nimi on sattumoisin sama kuin yhdellä Thaimaan Pattayan hotellilla, joka kuului työnantajani valikoimiin 90-luvun alussa, kun olin matkaoppaana ko. kaupungissa. Nimni vaan oli turhan vaikea lausuttava Suomi-pojille, joten se tunnettiin tuttavallisemmin nimellä Oke Väy :D. Siitä riittäis juttua enemmänkin, mutta tää ei ehkä ole se paikka, johon on soveliasta kirjoittaa..

  Hyvää hääpäivää ja erityisesti kaatiskeikkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih en kestä ihana Annukka, tämä kommentti pakko näyttää ukkelille. <3 Voihan kaatis sentään. ;)

   Voihan Oke Väy sentäs, en kestä tuotakaan, mutta hei mitä mahtimuistoja.

   <3

   Kiitos ja juu odotan innolla erityisesti tuota jälkimmäistä. ;)

   Poista
 21. Romantiikka arjen keskellä on mielestäni parasta. Mieheni lähetti työreissultaan selfien. Ihanaa!
  Meillä rempattiin esikoisen huonetta hääpäivänä, lapset hoidossa. Oltiin yhdessä ja juteltiin rauhassa rempan lomassa.
  Ei kaatopaikkakeikka huono ole! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tuo selfie <3 Ja yhteinen tekeminen yhdistää paremmin kuin mikään, mielestäni teidän hääpv kuulostaa kovinkin romanttiselta. <3

   Hih voihan kaatis sentään. ;)

   Poista
 22. Mä olen kans arjen romantikko :) Menen kukista ja sen sellaisista hämilleni ^_^ Paras oli, kun eräs kerta oltiin sovittu ruokakauppaan ostostreffit töiden jälkeen ja näin mieheni aulassa istumassa kukkapaketin kanssa. Ja mun eka ajatus oli; " no mies on saanut töistä kukkia". Häkellyin, kun ne olikin mulle xD Ja vielä enemmän hämmennyin, kun mies sanoi, että nyt mennään vuosipäivän kunniaksi syömään ravintolaan..joo, olinpa sitten unohtanut sen :D Onneksi mies ymmärtää meikäläisen höpsöyksiä :) Mutta arjen romantiikkaa, ehdottomasti! Tänään oli ihanaa, kun mies kokosi mulle salaatin töideni jälkeen. Ne arjen pienet teot <3 Ja joskus on kiva sitten romantisoida käydä syömässä ja vaan viettää yhdessä aikaa <3 Mutta olipahan kiva postaus ja ihanaa alkavaa viikkoa, Tiia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostat kyllä niin minulta. ;)Juurin jos toinen tekee yllärileivän, täällä ukkeli välillä latten, ei itse juo kahvia. Hartioiden hieronta tai tuo kaupasta lempiherkkuja yllärinä. Niistä tulee olo, että on ajatellut juuri minua, eikä väkipakolla ajatellut.

   Kiitos kovasti Salka ja aurinkoista viikkoa sateesta huolimatta. <3

   Poista
 23. Arjen romantiikassa on paljon rakkautta.
  En ole minäkään tottunut timanttiyllätyksiin, kukkapuskiin yms., mutta esim. mieheni joka aamuinen tapa puhdistaa minunkin silmälasini samalla, kun hän puhdistaa omansa, on mielestäni romantiikkaa sekin :D
  Autotallin siivous, kaatopaikkakeikka - ihan hieno tapa viettää hääpäivää!

  Raikkaan oloiset tuoksut ja todellakin, värillään muistuttavat merestä.
  Hyvää viikkoa Tiia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo silmälasien puhdistus, secon rakkautta. <3

   Hihi mies on autotallinsa kanssa niin tyytyväinen näistä kommenteista. :)

   Nuo tuoksut ovat kyllä kuin raikas tuulahdus mereltä. <3   Aurinkoa viikkoon <3

   Poista
 24. Hmm.. that perfume makes me think of holiday, beach, ocean.. how else?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Same here <3 I wish I could be somewhere warm now looking to the sea.

   Have a lovely day Mila <3

   Poista
 25. Arjen romantiikkaa on yhteinen tekeminen, niin että molemmat siitä nauttivat. Arkea on hyvä katkaista joskus jollain yhteisellä tekemisellä ilman lapsia, eikä sen tarvitse olla juuri hääpäivänä. Eikös jokainen yhdessä vietetty päivä ole kuitenkin juhlan arvoinen?

  Minä olen meillä se romanttisempi osapuoli, mutta jos mies "yrittää" jotain romanttista, koen oloni liian vaivautuneeksi, koska se ei oikein ole meille sitten kuitenkaan se oikea tapa. Toki kukat ja pienet lahjat ilahduttavat aina sitä turhamaista puoltani :)

  Meillä on myös viestit kovassa käytössä miehen epäsäännöllisen työajan takia. Moni ei varmasti meidän viestejä ymmärtäisi, mutta meille se on oma tapa viestitellä ja sanoa, että toinen on tärkeä ja ajatuksissa ihan arjessa. Toki sanomme sen ihan kasvotustenkin, mutta aina se ei vai ole mahdollista.

  Ihanaa uutta kesäviikkoa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin viestit lentelee ja soitellaan paljon. Kaikki ilot ja surut täytyy toiselle viivana raportoida. <3 Romantiikka muotoutuu jokaisella juuri omanlaiseksi. <3

   Ihanaa viikkoa Tuija. <3

   Poista
 26. Meillä ainakin se ois täydellistä romantiikkaa jos autotallia siivottais yhdessä, ainakin mieheni mielestä! <3 Tosin kaikki yhteinen tekeminen on sitä romantiikkaa arjessa ja saahan siitä yhteisestä tekemisestä hyvänmielen, silloin voi vaikka pienen pusun moiskauttaa! :D
  Itse kyllä rakastaisin kaikkea yltiöromanttista, mutta en oo sitä saanut kokea. Meillä tuo romantiikkaa on sitä yhdessä oloa, kosketusta ja kuulumisien vaihtelua ku ei olla toistemme vierellä!
  Ihanaa alkanuta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mutta juurikin kukin tavallaan ja jokainen kokee asiat myös eri tavoin. Some ja leffatkin tuovat sekä paineita ja odotuksia. Rakkaus on tärkeintä. :) ihanaa viikkoa <3

   Poista
 27. Hahahh! No ei todelkaa voi pitää käsistä kiinni koko leffaa!! Hiki siinä tosiaan tulee :))

  VastaaPoista
 28. En pidä itseäni epäromanttisena tyyppinä (jos rakkauselokuvan aikana vollottaa silmät punaisiksi, ei voi kai mitenkään olla sitä ;)...), mutta romantiikka-sanasta en pidä. Se sisältää ihan liikaa arvolatauksia; velvollisuuksia; pakkoa johonkin.

  En muista oikein edes enää aikaa, jolloin olisimme juhlineet hääpäivämme (no, emme juhli edes merkkipäiviämme). Siitä on kauan. Juhliminen tuntuisi kovin teennäiseltä. Meille sopii hyvin, että siivoamme autotallin juuri hääpäivänä ja teemme samaa kyytiä myös kaatopaikkakeikan. Päivän voi sitten vaikka lopettaa viinilasilliseen siistissä autotallissa. Romanttista kuin mikä, oikeasti <3!

  Uskon hyvään, onnelliseen arkeen; pieniin, kauniisiin huomionosoituksiin kesken tavallisten päivien.

  Kun ikää tulee tarpeeksi, arkiset teot, sanat ja eleet ovat elämän eliksiiri; kuin yksittäisiä minihääpäiviä ja -humua arjen keskellä. Siinä on ihan kaikki. En kaipaa mitään muuta.

  Onneksi se sopii enemmän kuin hyvin myös toiselle puoliskolle <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavasti asetetut sanat. Juurikin pakko, odotukset, velvollisuus, voita tehdä läheisestäkin parista jäykän.

   Arjen ilot ja rakkauden teot, minihääpäiviä hyvinkin. <3

   Poista
 29. Ette te minusta ole missään tapauksessa epäromanttinen pariskunta - päinvastoin! Yhdessähän sitä elämää eletään joten arjen pienistä asioista löytyy myös yllättävän paljon sitä "romantiikkaa tai yhdessä tekemisen välittämistä". Komppaan Rouva Sanaa siinä, että romantiikka on sanana ehkä jotenkin vanhahtava tai liikaa vaativa. Ei ole yhtä oikeaa tapaa tai kaavaa osoittaa toiselle rakkauttaa ja välittämistään vaan sen voi juurikin tehdä siellä autotallissa siivouksenkin puitteissa. Romantiikka on usein sellaista "päälleliimattua ja vähän teennäistä" mutta totta kai on joskus kiva saada ruusuja ja kilistää kuohuvaa korkeajalkaisista laseista jossain ihanassa paikassa vuosipäivän/hääpäivän/merkkipäivän kunniaksi.

  Hyvää hääpäivää teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjo niin hyvin todettu, juurikin päälleliimattua. Jos yritämme olla oppikirjan mukaisesti romanttisia, siitä tulee juuri sellaista. Romantiikkaa voi olla vaikka kuinka paljon vaikka se ei olisikaan, kuin elokuvissa. ;)

   Kiitos ihana Marjo <3

   Poista