maanantai 6. kesäkuuta 2016

Nivea klassikko ja arvonta, jossa kaksi voittaa Nivean tuotteita!

Nivea on brändinä klassikko jonka muistan jo lapsuudestani. Meillä oli vain yhtä aurinkovoidetta ja se oli Niveaa. Rantapallokin oli Nivealta ja palloa palloteltiin Sipoon hiekkarannalla kesäisin. Ei ole mikään ihme, että sen minkä lapsuudessa oppii, se myös mukana pysyy. Vuosien ajan rannalle on ostettu ulkomaanreissuja myöten Nivean aurinkorasvaa, joihin on syntynyt vakaa luottamus. Oikealla oleva After Sun Moisture on muuten kiva tuote ja suosittelen sen laittamista jääkaappiin, jos iho palaa, niin jääkaappikylmää after sunia on extrakiva suihkutella iholle. 

Meillä asuu Niveamies, nimi jolla kutsun miestäni, sillä hänen mielestä maailman parhaat dödöt tulevat Nivealta. Nivea dödöjä on käyttänyt niin kauan kuin muistan ja uusin suosikki ei muuten olekaan tässä kuvassa ja se on Dry Impact suihke, se on mieheni sanojen mukaan aivan mielettömän hyvä dödö, joka pitää  kainalot kuivina ja myös hien hajun poissa. Mieheni on siitä jännä ettei koskaan tuoksu hielle, ilmankaan dödöä, mutta ei pidä siitä jos kainaloihin tulee märät läikät hikoillessa ja sen estää Dry Impact joko roll on tai suihke, suihke on nykyisin lemppari.

Esiteiniä  yritän opettaa ihonpuhdistuasioissa ja hänellä on ollut käytössä yllä olevat tuotteet vaihtelevin menestyksin. Mutta hei ne kelpasi ja se on paljon se, sillä kuulemma kaikki tuoksut normaalisti ärsyttää, mutta Nivea tuoksuu "ihan yes". :) Johtuneeko siitä, että olen hänetkin lapsuudesta asti kyllästänyt Nivean aurinkovoiteilla. :) Nivean Micellar on muuten kiva tuote, tykkään itsekin, koska siinä on aivan mieto puhtaan Nivean tuoksu ja Nivean tuoksu on kyllä hyvä. Nuo kasvotuotteet ovat olleet kivan kosteuttavia, sillä tytär kärsii kuivasta ihosta. 


Mahtavaa, että Nivealta on tullut kasvojen puhdistusliinoja, aivan parhaita kaikilla reissuilla, jonne en jaksa raijata miljuunaa puhdistustuotepulloa mukanani. Nivea miehelle kelpaa myöskin erinomaisesti Nivean Shower Cream ja totesipa jopa, että on kosteuttava. Iltaisin mies saattaa jaloille laittaa mitäs muuta kuin Nivean kosteusvoidetta. Aiemmin oli Nivea Creme yöpöydällä ja nyt on tuo Refreshingly Soft Moisturizing Cream oikealla, jossa on hyvää se, että kuivuu ja leviää nopeammin, kuin Nivea Cream. 

Eli kyllähän me aikamoinen Nivea perhe olemme ja aina on jokin Nivea tuote meillä käytössä ja yleensä kyllä useampi. Minähän hurahdin noihin Nivea huulivoiteisiin, kun ne muistaakseni pari vuotta sitten ilmestyivät ja tuhat peukkua peltipurkkihullu antaa siitä, että huulivoiteet ovat vielä noin kivoissa rasioissa. Yllä Latviassa asuessa ostettu vanha antiikinen Nivea rasia. :)

Sitten vielä Nivea Creme peltirasia kokoelma, rasiat joita olen keräillyt kaikilla Citymarket reissuilla ja tietenkin purkkihöperö toivoo, että näitä tehtäisiin vielä lisääkin uusilla kuvilla. Eikö olekin söpöjä!

Enpä usko, että olemme ainoa perhe joka käyttää paljon Niveaa, niin sainpa mahdollisuuden arpoa kahdelle teistä kivat Nivea palkinnot. Arvonnan palkinnot pitävät sisällään, joko Nivea uutuus dödöjä naisille eli Nivea Protect&Care deodorantit roll on ja suihke ja toinen palkinto pitää sisällään Nivea Creme Care sarjan hoitavia puhdistustuotteita, emulsio, voide sekä puhdistusliinat.

Koska arvonnan sponsoroi ja postittaa Nivea, niin tasapuolisesti kaikille yksi arpa. :) Toivoisin kuitenkin, että kertoisit kommenttilaatikossasi joko oman Nivea suosikin, muistoja Niveasta tai mikä uusista tuotteista kiinnostaa sinua. Arvonta päättyy jo 12.6, koska pian kaikki lähtevät kesälaitumille, jonne olisi kivaa varmasti pakata mukaan uusia Nivea tuotteita. :)

*Arvonnan sponsoroi Nivea ja kuvien uutuustuotteet saatu blogiin arvontaa varten testiin, kaikki Nivea Cream peltirasiat ja huulivoide ostettu itse. 


106 kommenttia:

 1. Meidän perheen Nivea suosikki on tuo peltipurkki Nivea <3 Aurinkoista viikkoa Tiia <3

  VastaaPoista
 2. Oma Nivea -suosikkini näin kesäaikaan on protect & reffresh aurinkospray. Kylppärinkaapissa tosin on juuri nyt miselliveden kokoinen aukko, joten se on kauppalistalla.

  maarit3103@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Nivean dödöt ovat minunkin suosikkeja. Ja tykkään todella paljon Nivean tuotteiden tuoksusta. Mutta ne kropparasvat ovat melkoista jankkia. Ehdottomasti tahtoisin kokeilla Nivean tuotteita laidasta laitaan. Paitsi miesten tuotteita :)

  VastaaPoista
 4. Tuo perinteinen Nivea peltipurkkeineen löytyi mummolasta ja tuoksu yhdistyykin näihin ihaniin lapsuusajan muistoihin <3

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa! Nivean tuotteita on useinkin käytössä, vaikkapa tuo Q10anti-wrinkle päivävoide.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tuo perinteinen Nivea-purkki on kyllä monikäyttöinen ja meillä suosikkeja ovat nuo aurinkorasvat, ovat hyviä ja kestäviä ja luotetettavia. Ja tuo Nivean tuoksu, se vaan tuo lapsuuden mieleen :)

  VastaaPoista
 7. Itse tykkään kyllä Nivean tuotteista, mutta niiden aurinkorasva tuoksuu aivan kammottavalle! :(
  Paras muisto Niveasta tulee se ku metallisesta rasiassa olevaa Nivean rasvaa sai iholle aina mummulassa ollessaan, ku oli saunottu! Ihana muisto! <3

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa! :) Suosikkeja ovat nivean aurinkorasvat.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 9. Kyllähän se Nivean peltipurkki -tuoksu kuuluu lapsuuden talviin, ja mikä ettei kesiinkin. Äiti sitä ahkerasti levitteli lapsikatraan poskiin. <3
  Päivi

  VastaaPoista
 10. Nivean peltipurkki, eihän siitä pääse mihinkään että se on paras rasva ikinä!! Tykkään kyllä noista huulivoiteistakin :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Nivean peltipurkki on oma lempparini. Klassikko. :)

  VastaaPoista
 12. Juuri täytin kotivarastoja Nivealta, tykkään ja meitähän on viisi jotka tuotteita ahkerasti käyttävät :) Varsinkin tuo micellavesi on ihan paras!

  VastaaPoista
 13. Mukana :) Mulla on tälläkin hetkellä nivean vartalovoide. Ja lapsena oli tietenkin ne Nivean peltiset rasvapurkit.

  En muuten tiennytkään, että noita peltipurkkeja on noin monenlaisia. Söpöjä <3

  VastaaPoista
 14. Me kun ollaan samaa vuosikertaa, niin samat tuoksumuistot tulee jo sieltä lapsuudesta 😊. Ja nuoruudessa, kun piti alkaa huolehtimaan ihosta, kavereiden kanssa läträttiin Nivea rasvoja. Nykyään eniten käytössä on aurinkorasvat.

  VastaaPoista
 15. Nivean dödöt ihan ehdottomia ykkösiä! 😊
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Minullakin tulee Nivean tuoksusta lapsuus mieleen, en muista että meillä muita rasvoja olisi ollutkaan.
  mannanposti(at)luukku.com

  VastaaPoista
 17. Niveaahan meilläkin käytetään. Luotettava merkki ja helposti saatavilla näistä pienenkin kylän kaupoista. Dödöä ja aurinkotuotteita tulee ostettua ehkä eniten.

  VastaaPoista
 18. Peltipurkki-Nivea on ihan paras. Ja kyllä on Nivea-merkkinen dödökin käytössä. Ei oo Nivean voittanutta :)
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 19. Niveaa käytän dödönä, koska olen herkkäihoinen ja muut "kutittavat".
  Arvonnassa mukana. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Nivean after sun, on ihan ehdoton ja firming vartalovoide, huulirasva, puhdistuspyyhkeet, uusi huippu ihana tuote. Siis mukana arvonnassa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 21. Nivean peltipurkki on suosikki. Arvonnassa mukana. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Oon käyttänyt Nivean dödöä jonkun 16 vuotta, eli siitä en enää luovu. Välillä oon koittanut muita, mutta sitten kainalot kirjaimellisesti ruvella palannut takaisin Niveaan :)

  puikoltapudonnut@outlook.com

  VastaaPoista
 23. Pitkin aikaa olen käyttänyt paljon Nivean tuotteita, mutta mitään ylitse muiden suosikkia ei ole :)

  VastaaPoista
 24. Nivean peltipurkki on nytkin kaapissani.
  Olen huulivoiteiden suurkuluttaja, joten siihen haluaisin tutustua.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Hauska juttu tuo muisto lapsuudesta, se tuoksu ja nimi on tuttu varmasti HYVIN monella. Heti tuli kesämuistot mieleen lapsuudesta :)
  Mukana arvonnassa ilman muuta. Lemppari Nivea itselläni tällä hetkellä huulirasva. Aivan ihana <3
  Hyvää kesää Tiia!

  VastaaPoista
 26. Aurinkorasvoista tulee aina matkafiilis. Se tuoksu...:). Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 27. Aurinkorasvoja olen paljon käyttänyt, hyviä ovat :)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Sinisessä peltipurkissa oleva nivean voide on tuttu jo lapsuudesta ja oli ns. joka paikan rasva.
  Huulirasvasta myös tykkään paljon.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Tämän hetken Nivea-suosikki on ehdottomasti nuo Lip Butter -huulirasvat peltipurkissa. Joka ilta kuorrutan yöksi huulet kookos- tai kaakaoihanuudella. Aivan parasta! Oma ukkelini vannoo miesten peltipurkkisen yleisrasvan nimeen. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Voi mukana! Ihana arvonta. Meiltä on juuri loppumassa tuo creme! Se on ollut tosi hyvä minille, kun on niin kuiva iho!

  VastaaPoista
 31. Ihana arvonta! Mun lemppari on nivean Micellar Water. :) Myös aurinkorasvat oon todennut hyviksi!
  emmih96(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Nivealla hoidettin tytön allergista ihottumaa, kun hän oli pieni. Monet apteekin rasvat kokeiltiin. Kun mikään ei toiminut, voitelin Nivealla ja kas kummaa, aamulla iho oli hyvä. Vain punainen jälki ihottumakohdalla muistutti edellisillan visvasesta ihottumasta.
  liimatainen.leena@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Upea toi antiikkinen Nivea-purkki! <3 Skippaan tällä kertaa arvonnan, kun Nivea ei tuoksunsa vuoksi lukeudu omiin suosikkeihin, jos muuttaisivat tuotteidensa tuoksua, voisin innostua. Joskus aikoinaan käytin Nivean meikkejä ja niistä tykkäsin, varsinkin yksi ripsari oli todella huippu. Harmi, että meikkejä ei enää myydä Suomessa. :(

  VastaaPoista
 34. Kyllä tuo Nivean misellisvesi kiinnostais kokeilla. Kokemusta on pääasiassa Nivean klassikosta pyöreästä voiderasiasta. Tuoksu tuo kyllä lapsuuden mieleen. :) Eli mukana arvonnassa! yrtteilyja@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Mukana arvonnassa!
  Meillä on käytössä nivean aurinkorasvoja! Ollut jo monia vuosia!

  VastaaPoista
 36. Nivean Creme (litteä rasia) on ollut aikoinaan ahkerassa käytössä: pidin rasiaa opiskeluaikoina laukussa ja sitä tuli sipaistua usein huuliin. Vinkin sain opiskelukaverilta.
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 37. Niistä Nivean kirkkaista suihkugeeleistä tykkäsin, niitä tais olla joku kukkaversio ja limeversio ainakin. Niissä oli sellasii pieniä helmiä seassa. Molempien arvontapakettien palkinnot kiinnostaisivat. Dödöjen kanssa olen viime aikoina tuskastellut erityisen paljon ja jotain puhdistusvoidetta olen kanssa halunnut jo pitkään testata. :) neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 38. Suosikkini on se klassikko creme sinisessä peltipurkissa. Sitä löytyy aina kaapista ja muistan sen jo lapsuudesta. :)
  Myös Nivean roll-on dödöjä ostan usein. paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukana arvonnassa Nivea peltipurkki jatkuvasti käytössä:)

  VastaaPoista
 40. Saksassa asuessa Niveaa tuli käytettyä niin, ettei enään tartte. Tosin nyt käytössä Nivean anti-Age yövoide. Ollut varmaan jossain tarjouksessa, kun hommannut ;)
  Ja kyllä vastaantulijoista haistaa ketkä Niveaa käyttää...No mieluumin sen tuoksu kuin homeen ;)
  Silti mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 41. Nivea on kyllä kosmetiikan klassikko! Rasvat sopivat hyvin herkälle pohjoismaailaiselle iholle, ja itselle ainakin nuo aurinko rasvat ja after sunit on kesän must have.

  VastaaPoista
 42. Nivea on kyllä kunnon kulttisarja. Tajusin postaustasi lukiessani, että itsekin käytän aina Nivean dödöjä. Jos jostain syystä olen ostanut tai saanut jotain muuta dödömerkkiä, niin en ole tykännyt. Vastaan siis Nivea deodorantit naisille, vaikka tykkään myös Nivean aurinkotuotteistakin.

  VastaaPoista
 43. Mukana arvonnassa <3 nivean deodoranttia olen käyttänyt jo pitkään !

  VastaaPoista
 44. Mummo ei juuri kosmetiikkaa käyttäny, mutta Nivea-voide löytyi kaapista, Ja sitä piti sitten salaa käydä sipaisemassa itsekin. Kyllä Nivea nauttii tuotemerkkinä luottamusta, olen mukana arvonnassa.
  hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 45. Nivean kosteusvoiteita (sininen ja violetti purkki) olen käyttänyt kauan ja pidän niiden tuoksusta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 46. Noita dödöjä kiinnostaisi erityisesti kokeilla. Nivea Creme on kyllä klassikkotuote!
  saya
  sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 47. Nivean tuotteita käytän paljon. Yksi suosikeistani on In-Shower Body Milk, jonka avulla vartalon kosteutus onnistuu näppärästi suihkussa. Puhdistusliinoja en ole vielä päässyt kokeilemaan, joten ne herättivät erityisesti kiinnostukseni.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 48. Nivea Cremeä olen käyttänyt jo pitkään, tälläkin hetkellä löytyy yksi peltipurkki.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 49. Elämänmittainen Nivea-fani täälläkin! Mun suosikki on Nivea Soft, etenkin matkoilla, koska sitä saa kätevän pienessä tuubissa ja yhdellä rasvalla pärjää naamasta varpaisiin :D

  katarimaria@iki.fi

  VastaaPoista
 50. Voiteita on käytetty "aina" niin kauan kuin muistan ja nyt deoranttia myös.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Vuonna "kauhean kauan sitten" olin Rodoksella ja silloin Nivealla oli kiva tuote aurinkoon ilman suojakerrointa. Siis aurinkorasva. Suureksi harmikseni sitä ei sen jälkeen ole enää näkynyt. Tykkäsin siitä tuoksustakin. Kph:n kaapissa on iso peltipurkki, hyvää meikin poistoon ja kosteusvoiteestakin kävi muutaman vuoden.
  Nuo meikinpoistoon tarkoitetut liinat oli muuten jees, mut ripsari ei niillä inahtanutkaan.

  VastaaPoista
 52. Nivean misellivesi on toimiva tuote, ja nuo purkkihuulirasvat ovat myös ihania :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 53. On tässä vuosien varrella Nivea tullut tutuksi. Dödöistä tykkään ja myös vartalovoiteista, ja ne huulirasvat ovat tosi hyviä! :)

  VastaaPoista
 54. Ihan ehdoton ♡ olen käyttänyt aina ja tulen käyttämään. Jo yli 25v..Siksi todellakin koitan onneani tässä arvonnassa..

  VastaaPoista
 55. tuossa ei tainnut olla itseruskettavaa - sellaista olen nyt etsimässä. Nivea on toki tuttu jo lapsuudesta ja dödö on käytössä minullakin.

  VastaaPoista
 56. Deodorantit on minunkin lemppareitani :) Paljon Niveaa löytyy täältäkin kaapeista!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Tykkään Nivean voiteista, sillä ne ovat ihanan kosteuttavia. Pidän myös niiden tuoksusta. Perinteinen sininen peltipurkkivoide muistuttaa minua mummustani. <3
  Puhdistusliinat kiinnostavat - en olekaan vielä testannut.

  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Sininen peltirasia-Nivea on pelastanut monelta nirhaumalta ja ihan paras kyynärpäille ja kantapäille :) 😊😊☀️

  VastaaPoista
 59. Sininen peltipurkki Nivealta ehdoton ja ajaton suosikki aina! (:
  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Ehdottomasti peltipurkki Nivealta ! Sopii laukkuun kun laukkuun :) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Pieni sininen peltipurkki kulkee aina käsilaukussa mukana. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 62. Meilläkin on aina ollut Nivean voiteita, siitä saakka kun olen ollut lapsi. Edelleen käytämme Niveaa, heidän perustuubivoide on ainoa mikä pitää minun ihon kunnossa talvella 😊

  TheLforLOVE@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Nivean litteä peltipurkkinen rasva on tuttu lapsuudesta asti. :)

  VastaaPoista
 64. Nivean deodorantti käytössä ja perinteinen peltipurkkirasva kiinnostaa kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 65. Toi Micellar-vesi on tuttu tuote ja puhdistaa hyvin meikitkin, samoin Nivean mustikkahuulivoide peltirasiassa on ihan suosikkituote.

  VastaaPoista
 66. moi, käytin nivea kosteusvoidetta koko nuoruuteni. kunnes sitten se tapahtui,en muista vuosilukua, olisko ollut 80-luvun loppua vai 90-luvun alkua kun kyseisen voiteen tuoksu vaihdettiin.
  se oli se ainoa oikea kosteusvoide-nivea-tuoksu,sen tunnisti jo kaukaa. ihmettelen miksi sen tuoksu piti muuttaa!! muistaako kukaan muu tuoksun vaihtumista??

  no olen senkin jälkeen nivea kosteusvoidetta käyttänyt satunnaisesti ja puhdistusemulsio ja kasvovesi on jatkuvassa käytössä.

  muistan lukeneeni että peltipurkkinivea olisi sokkotestissä peitonnut tehossa monet kalliit ryppyvoiteet!

  TiinaL

  VastaaPoista
 67. Ostan joka vuosi Thaimaasta pari isoa pulloa Nivean body milkiä, ainakin toinen tulee aina avaamattomana Suomeen ja jatkan käyttöä täällä. Ehkä vain maailman paras tuote. Myös aurinkorasvoista on ehtinyt kaksi huonoa kokemusta tulla muilla merkeillä, joten enää en edes kokeile, sai miten halvalla hyvänsä.
  Ehdoton laatumerkki.
  Arvonnassa mukana =)

  VastaaPoista
 68. Nivea Men Creme on suosikkini, vaikka eipä noilta huonoa tuotetta löydy :) Mukana :)

  VastaaPoista
 69. Mukana arvonnassa. Puhdistus tuotteet olis kivat.

  VastaaPoista
 70. Nivea on tuttu vuosien takaa! Arvonnassa mukana ja kumpainenkin palkinto kelpaisi mulle :)

  VastaaPoista
 71. Minullakin on sininen peltipurkki. Molemmat tuotteet ovat kivoja

  VastaaPoista
 72. Peltirasia-Nivea on oma suosikkini =)! Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Peltirasia-Nivea on oma suosikkini =)! Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Nivean dödöt ovat parhaita omalle herkälle iholle. Muiden merkkien kokeilun jälkeen palaan Nivean käyttäjäksi.
  kirsi.luominen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 75. Olen aina tykännyt Nivean tuoksusta ja molemmissa raskauksissani olisin voinut viettää päiväni pelkästään nuuhkien sitä :D Olen Nivealta koklannut useitakin tuotteita eikä mikään niistä ole tuottanut pettymystä. Perus vartalovoiteet on kuitenkin ykkösenä! :)
  nonnalarissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Nivea tuotteet on tosi hyviä ja se ihana nivean tuoksu. Suosikkini on kyllä vanha perinteinen peltirasia nivea. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Nivean After Sun on ihan mahtava tuote! Aurinkoista kesää kaikille!

  - Merja

  VastaaPoista
 78. Voi se ihana pieni metallirasia äidin pöydällä lapsuudessa tulee heti mieleen.
  Vartalovoiteet ja aurinkovoiteet ovat suosikki tuotteita.
  sirkku.eskolin@elisanet.fi

  VastaaPoista
 79. Nivean tuotteita en ole pitkään aikaan käyttänytkään, mutta uutuuksista tuo Protect&Care roll on-deodorantti kyllä kiinnostaa :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Olen käyttänyt Nivean kasvovettä ja silmameikinpuhdistusainetta ikuisuuden. Ja aurinkorasva ja after sun ovat aina Niveaa.

  VastaaPoista
 81. Deodorantti on mun suosikki

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 82. Niveapurnukka tuo mieleeni mummolan, mummilla oli aina nivean tuotteita kun vielä oli hyvässä kunnossa. Hinta- ja laatusuhde erinomainen :)

  jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 83. Nivealta suosikkejani ovat dödöt ja aurinkovoiteet. Mun tulee aina tosta pyöreästä peltitoosasta äiti mieleen :)

  VastaaPoista
 84. Voi ei, sulla on kaikki nuo ihanat kuvitetut rasiat! <3 :D Niveaa on käytetty meillä niin kauan kuin muistan, lapsuudenkodista asti. Paljon on tullut eri tuotteita testattua. Omia suosikkejani ovat soft cream ja in shower lotion. Nivean tuoksu on ihana ja perinteinen, tuo muistoja!

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 85. Nivea, vanha tuttu vuosien takaa. Suosikkeja vartalo- ja aurinkovoiteet peltirasiavoidetta unohtamatta :)
  Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 86. Nivea, vanha tuttu vuosien takaa. Suosikkeja vartalo- ja aurinkovoiteet peltirasiavoidetta unohtamatta :)
  Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 87. Mukana kivassa arvonnassa :) Minulla on tällä hetkellä käytössä Nivean misellivesi, ja pidän siitä kovasti. Nivea-tuotteet kiinnostavat aina :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Se Nivean tuoksu vaan on niin tuttu ja turvallinen kaukaa vuosien takaa. Huulivoiteet on minulta menneet ihan ohi. Tiina P osallistuu arvontaan! tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista
 89. Eräs ystäväni on käyttänyt vuosien ajan Nivean peltisestä pilleripurkissa olevaa voidetta. Hänen huulensa ovat aina vaaleanpunaiset voiteen vuoksi, ja Niven tuttu tuoksu yhdistyy ystävääni. Hän sanoo olevansa rasvasta riippuvainen. :D

  VastaaPoista
 90. Itse käytän Nivea dödöä ja Nivea aurinkorasvaa sekä meille että lapsille. Kokeilin ensimmäistä kertaa viime vuonna aurinkorasvaa spraymuotona ja voin sanoa että mä rakastuin siihen ihan totaalisesti. Oli helppo laittaa päälle. Joten on kyl pakko sanoa että se Nivean aurinkorasva spraymuotona on mun ehdoton suosikki, ja heti sen perään tulee nivean dödöt, olen kokeillut monta eri mutta tykkään yhtä paljon kaikista.

  VastaaPoista
 91. Suosikkini on Nivean suihkuvoide. Iho on ihanan kostea suihkun jälkeen. Muistan myös Nivea -rasvan lapsuudestani sitä sinistä purkkia, jota käytettiin vaivan kuin vaivaan. Nivean aurinkovoiteita käytän myös kesäisin-
  klaara49@luukku.com.

  VastaaPoista
 92. Suosikkejani on Nivean aurinkorasvat ja dödö on ollut käytössä myös!
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 93. Omat lempparituotteet ovat Nivean puhdistusliinat ja dödöt. sonjaemiliia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 94. Mukana arvonnassa, kiitos! Lapsuudesta jo muistan Nivean. Taidettiin jopa hiihtoretkille mennessä sipaista poskeen. Aurinkovoiteita löytyy nykyään.

  VastaaPoista
 95. Lemppari Nivealta on miesten after shave balm, jota käytän primerina meikin alla. roosa.koskelainen@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Puhdistusliinoja on kätevä käyttää jopa kotona.

  VastaaPoista
 97. Nivea ollut meilläkin jo vuosia käytössä :) Muunmuassa nuo puhdistusliinat olisi kiva testata.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Nivea ollut meilläkin jo vuosia käytössä :) Muunmuassa nuo puhdistusliinat olisi kiva testata.
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Nivea soft voide on ollut suosikkini, niitäkin kun on saanut erilaisissa (muovi)purkeissa :) cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 100. Onhan nuita Nivea tuotteita nytkin usempi käytössä: dödö,suihkugeeli, kasvorasva,silmänympärysvoide ja huulirasva. Eli todella hyviä tuotteita.

  VastaaPoista
 101. Nivean sinisessä metallipurkissa oleva voide käy kyllä ihan kaikkeen! Toinen suosikkini Nivealta ovat aurinkorasvat, tykkään tuoksusta tosi paljon :)

  h_lo (ät) netti.fi

  VastaaPoista
 102. Nivean deodorantit ovat olleet suosikkejani niin kauan kuin muistan. Olen tykännyt myös vartalovoiteista.

  tahrataide@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Suosikkini on nivean aurinkorasvat.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Aurinkorasvoissa ei ole Nivean voittanutta!
  classyxl.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Tällä hetkellä käytössä Nivean tuotteita Peltipurkki-Nivea ja 15 ja 30 suojakertoimeilla varustetut päivävoiteet.
  sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista