maanantai 9. toukokuuta 2016

Miten on elämäntaparemppa sujunut ja XL-S Medical


*Yhteistyössä Indiedays ja XL-S Medical


Täytyy kyllä todeta, että säät ovat olleet erittäin myötämielisiä elämäntaparemontin aloittamiseen ja myös sen ylläpitämiseen. Valoisuus ja puhumattakaan upeat lämpimät auringon sävyttämät aamut ja illat ovat tuoneet niin paljon lisäenergiaa, että olemme miehen kanssa aamulla jo 6-6:30 aikaan lähteneet tunnin teholenkille ja illalla sama juttu. Liikunnan lisäämisen suhteen elämäntaparemontti on lähtenyt mainiosti käyntiin ja taakse on tällä hetkellä ainakin jäänyt talven hitaan vetelät löntystelyt lähipuistossa. 

Ruuan suhteen en ole ollut niin tiukka kuin vuosi sitten aloitettuani elämäntaparemontin. Olen huomannut, että ehdottomuus ei istu minulle eli jos olen liian ehdoton, jossain kohden seuraa romahdus ja totaalinen repsahdus. Taiteilu mielitekojen kanssa on haastavaa taasen, jos sallii itselleen kylässä herkkuja ja seuraavana päivänä tulisi saattaa itsensä ruotuun. Näin olen kuitenkin nyt onnistunut tekemään eli nauttimaan Kämpin aamiaisesta hyvässä seurassa, ystävien luona kylässä, vapusta ja äitienpäivästä. Muutoin arkena suurimpia sallimuksia on sitten ollut sushi ja sushin annosmäärääkin olen yrittänyt pienentää eli en enää syö sushipaikan kaikkia lohisusheja kerralla. ;)

Kolmas hyöty on aivan varmasti tullut XL-S Medical kuituvalmisteiden käytöstä, sillä olen kolmessa viikossa onnistunut herkkuhetkistä huolimatta tiputtamaan painoa 3,5kg. Viime kesän valkoiset farkut mahtuu taas jalkaan ja vaikka vyötäröstä vielä kiristää ja vielä matkaa tyytyväiseen olotilaan on  noin -7kg, niin alku on hörähtänyt toivoa antavasti käyntiin. Juttelimmekin aamulenkillä mieheni kanssa, että lenkille lähdetään sitten aamulla aikaisin säällä kuin säällä. 

XL-S Medical  jo aiemman elämäntaparemontin yhteydessä toimi  niin, että aloitettuani kuituvalmisteen käytön ja päästyäni omasta mielestäni laihdutuksen suhteen hyvään tulokseen, en siis metsästä teinivartaloa, niin pystyin syömään lihomatta herkkuja XL-S Medicalin avulla. Kun XL-S Medicalit viime syksynä loppui ja jouduin muutenkin piittaamattomaan talviturtumukseen lihoin kaikki vuosi sitten keväällä tiputetut kilot takaisin. Joten kyllä uskon XL-S Medicalin tehoon ja myös sukulaiseni on alkanut käyttämään tyytyväisenä valmistetta. Aion myös jatkaa XL-S Medicalin käyttöä, koska kuituvalmisteen käytöllä saan tukea ja myöskin sitä kautta enemmän intoa jatkaa elämäntaparemonttia. Vielä on pitkä matka, mutta kyllä se tästä, kun tahtoa riittää. Kertauksen vuoksi vielä toistoa aiemmasta postauksesta alla:

XL-S Medical laihdutusboosteri lupailee kolme kertaa parempia tuloksia, kuin pelkällä vähäkalorisella ruokavaliolla. Sitoo jopa 28% ruuan rasvasta, hillitsee ruokahalua ja tasapainottaa vatsan toimintaa. Erityisesti olen kaivannut tukea ruokahalun hillitsemiseen ja vatsaan parempaa oloa. 

Vaikka vaaleaa leipää vältän arjessa, niin eilen äitienpäivänä tuli nautittua pizzaa ja jäätelöannos. Pienentämällä annoskokoja, vähentämällä vehnää, lisäämällä liikuntaa ja saaden kokonaisuuteen tukea XL-S Medicalin avulla olen nyt taas kerran oikealla tiellä ja toivotaan todella, että tällä kertaa uusista elämäntavoista tulisi elämäntapa eikä niin, että päivien taas pimentyessä syksyllä palaan vanhoihin huonoihin tapoihini. Kuten sanottu pudotettavaa olisi paljon, mutta tähtään pääasiallisesti hyvään oloon ja en edes tavoittele nuoruuden hoikkaa vartaloa vaan sitä olotilaa, että voisin olla sinut itseni kanssa, ettei vatsa tule tielle esimerkiksi sitoessa kengännauhoja. Peukut sis pystyyn! Miten siellä, onko XL-S Medical tuttu ja tuliko herkuteltua äitienpäivänä? Aurinkoista uutta viikkoa ja zemppiä kaikille!


58 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja täältä tulee peukut reippaille lenkeille. Ne on vaan kertakaikkiaan mielelle ja kropalle niin <3.

  Olen koittanut miettiä, että mikä vois olla kivempi nimi tolle elämäntaparemontille. Se kun on vähän sellainen, että saa homman kuulostamaan turhan raskaalta ja työläältä (vaikka itse kyllä tykkään remonttihommista :)). Että olisko se sit "oma parempi elämä" tai "hyvänolon elämä" tai joku sellanen, joka kertois kuvaavammin siitä, että oikeasti kyse on siitä, että kohtelee itseään paremmin ja arvostavammin.
  Heti kun keksin jonkun osuvamman ja kannustavamman nimen, lupaan lanseerata sen isosti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta tuo, että remppa sana on niin ruma ja myös kaiken kattava. En tähtää totaaliseen remonttiin tai nuoruuden kroppaan vaan hyvään oloon. Kerro sitten kun löydät hyvän nimen, sen jälkeen viljelen Annukkaa lainatakseni. <3

   Poista
 2. Herkillsia kuvia ja onnea Sinulle! Minullakin alkaa kesäkuntoon-projekti ja kurinalaisuudella sekä treenillä saa hyvin tuloksia :)

  VastaaPoista
 3. Pyöräilykauden olen saanut aloitettua, syömisissä on tullut lipsuttua vähän turhan kanssa - eikä tämän viikon reissu sinne etelä-Suomeen mahtane tilannetta ainakaan parantaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta pyöräily on aivan mahtavaa liikuntaa ja hei hauskaa reissua Mira <3

   Poista
 4. Nää ihanat ilmat houkuttelee kyllä ulos eikä sisälle jääkaapin kahvaan :)
  Aurinkoista uutta viikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin totta turiset. <3 Ihanaa viikkoa sinnekin <3

   Poista
 5. Ihan mahtavaa, että olet saavuttanut tuloksia. Uskon, että pelkällä ruokailutottumuksia muuttamalla tulokset eivät olisi noin hyviä. Liikunta ja säännöllinen ruokarytmi (ja mitä suuhunsa laitaa!!) taitaa olla se juttu, millä kilot pysyvät kurissa. Ja vaikka kilot eivät putoisikaan paljoa, liikunnan lisääminen on aina hyväksi terveydelle. Itse olen vannoutunut kävelylenkkien puolesta puhuja! Ja nyt ei voi näitä kelejäkään moittia!
  Edelleen myötätuulta projektillesi!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mutta vielä on niin pitkä matka... Uni on kyllä tärkeää, kun unettaa kaikki menee vikaan.

   Kyllä vaan kävelylenkit ovat aivan parasta hyötyliikuntaa ja samalla saa happeakin. Kiitos hurjasti Satu <3

   Poista
 6. Mie tein nyt superoivalluksen, just sen että miksi haluan hoikan vartalon takaisin... se on just tuo "maharöllykkä on kaikkialla tiellä" -tunne!! Olen ollut nuorena tosi hoikka ja aika pitkälle aikuisikäänkin. Sitä tiukkaa ja timmiä vartaloa on IKÄVÄ!! Nyt tsempataan yhdessä toisiamme. :) Mutta nälkää ei saa tulla meille migreenipäille.

  Tässä vielä minun yksi drinkkivinkkini jakoon: ohranorasjauhetta 1/2 tl, maca-jauhetta 1/2 tl, jotain marjajauhetta esim karpalojauhetta 1tl, 2d kauramaitoa (tai maitoa) sekoita ja lipittele :) Tällaisen sekoittelen päivittäin ja on terveellinen, ravinnerikas "herkku". Aurinkoista päivää ihana Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu, ennen lapsia hoikka ja kappas nyt on maha tiellä kun istuu, sitoo kengännauhoja ja on vaan huono olo, kun se röllöttää siinä. Nälkää ei saa tulla, koska migreeni jetsulleen niin.

   Kiitos mahtavasta drinkkivinkistä, ihanaa. <3Täyttää ja tuo energiaa, sitä juuri tarvitaan. Aivan ihanaa päivää sinulle Soili ihanuus ja kiitos <3

   Poista
 7. Oih, mitä herkkuja! Itselläni kans sama juttu, että totaali kieltäytymine onnistuu jonkin aikaa ja sitten se tosiaan räjähtää täysin käsistä ja ei loppua näy! Eli parempi on rajoitus, kun täyskielto.
  Ihanaa, ku saiskin ittensä aamuisin lenkille!
  Tsempit sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu rajoitus on aina parempi vaikka sen kanssa saattaa myöskin lipsua ja totaalikiellolla musta tulee onneton ihminen.

   Kiitos niin paljon Kata Maria <3

   Poista
 8. Ihania kuvia ennakkokesästämme. :) Ja huikeita herkkukuvia. Onnittelut painonpudotuksesta. Hiljaa hyvä tulee.. Minä heitin tänään sokerit ja hiilarit pois kuukaudeksi. Kun on stressiä, kortisoli pitää huolen, etten ainakaan laihdu. Ja jotenkin meillä on aina tarjolla suolaisia tai makeita leivonnaisia, joku kotitonttu kantaa jääkaappiin niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui sinä teit oikein radikaalin ratkaisun eli aivan hurjana zemppiä sinulle Tiina <3

   Poista
 9. Hienoa Tiia, hyvin on remppa lähtenyt käyntiin.

  VastaaPoista
 10. Hienosti lähtenyt käyntiin. Pitäisi ehkä itsekin kokeilla.
  Koska en ole fb:ssä, en saa noita linkkejä auki. Kerrotko tässä miten tuo XL-S siis toimi? Lisätäänkö jotain "jauhetta" syötäviin ruokiin vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme kertaa päivässä aterioiden jälkeen nautitaan joko tablettina tai suoraan annospussista suuhun. Onpa niin hyvän hedelmäisen makuista eli annospussi on oma suosikkini ehdottomasti, kuin hedelmäherkkua söisi. Suosittelen. :)

   Poista
 11. Hienosti olet saanut käyttöön uudet tavat. Mun tarttis kanssa tehdä jotain, pitäisköhän kokeilla noita XL-S juttuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä kenellekin sopii. Itse koen nuo XL-S jutut nimenomaan aivan loistaviksi tietyn painon pitämiseen, kun en lihonut viime syksynä ennen kuin lopetin ne. :)

   Poista
 12. Aurinkoista päivää ! Uusin oman liikuntaharrastukseni tänä keväänä. Oikea ranne murtui hiihtoladulla talvella ja pitkän kipsijakson jälkeen ei voinut heti painoja nostelemaan joten päätin lumien sulettua aloittaa juoksuharrastuksen. Ei napannut, ei sitten niin millään. No, sitten hoksasin Kangasalan kirkonkylältä Pilates Pajan. Olen käynyt nyt kaksi kertaa ja koukutuin heti HotPilatekseen. Yhdeksän jumppaajaa lämmitetyssä, 30 c, huoneessa ja ohjaaja ehtii käydä meitä kaikkia korjailemassa oikeisiin asentoihin. Suosittelen lämpimästi ainakin kokeilemaan ! Terveisin Päivi Kangasalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpahan sattunut ja tapahtunut, voi rannetta! Uih tuntuu, että pyörtyä pöksähtäisin heti tuolla HotPilateksessa ihan vaan koska on niin alhainen verenpaine, että kuumuus heikottaa. Aivan mahtavaa, että olet löytänyt oman jutun. Niin se on, ei se urheilu sinällään vaan juurikin se oma laji, se on tärkeää.

   Kiitos kovasti Päivi ja mahtavia jumppahetkiä sinulle. <3

   Poista
 13. Nams, mitä herkkuja :) Elämäntaparemontti kuulostaa aina hyvälle, ja sulla on lähtenyt mahtavasti käyntiin :)

  VastaaPoista
 14. Kuulostaa todella hyvältä! Minusta tuossa on parasta, että ei tarvitse kaikesta herkuista luopua. Ei sellainen toimisi ainakaan minun kohdallani. Mutta mahtavaa , että elämäntapa remppaa toimii.ihanat kuvat taas <3 Aurinkoista viikkoa sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toimisi ei ja elämä muuttuisi synkäksi. Kiitos kovasti Souliina ja ihanaa viikkoa <3

   Poista
 15. Ihana aurinko <3 Mä olen sellainen auringonpalvoja, että hohhoijakkaa! Koko viikonloppu tuli vietettyä ulkona!

  Hyvä sinä. 3,5kg on tosi hyvä alku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsakin niin hyvä alku, koska olisi niin paljon pudotettavaa, huokaus. Rakastan aurinkoa, mutta pukkaa migreeniä jos olen liikaa auringossa. pööh, vanhuus tulee kaiken tielle.

   <3

   Poista
 16. Hieno homma, ainut kokemus tuosta XL-S-tuotteesta on tv-mainos. Tosin multa saa varmasti ommella suun kiinni ennen kuin jättäisin syömättä lähes kaikkea mitä käsiini saan. Miten se välillä sujuu kuin tansii ja välillä tökkii ihan olan takaa???

  VastaaPoista
 17. Mun mielestä kesällä tulee helposti syötyä kevyemmin, koska lämmin ilma vähentää ruokahalua, valoa riittää 24 h ja kasviksia on runsaasti tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta valoisuus auttaa ja kasviksia tulee lisättyä. :)

   Poista
 18. Ihan mahtavasti lähtenyt homma liikkeelle!

  VastaaPoista
 19. Hyvä sä! Mä läskeilen edelleen. Joulusta asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh voi meitä ja läski on kyllä tiukassa ja koko ajan enemmän ja enemmän...

   Poista
 20. Loistavaa! Itse olen nyt pari kertaa mennyt pyörällä töihin ja koitan saada siitä sellaisen tavan. Ihan mahtavaa kun miehen kanssa yhdessä lähdette kukonlaulun aikaan lenkille <3 Tuosta on Tiia hyvä jatkaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee ja pyöräily on todella loistavaa hyötyliikuntaa. Hyvä sinä ja zemppiä meille. <3

   Poista
 21. Hieno aloitus elämäntaparemonttiin ja hienot ovat kesäiset kuvatkin!

  VastaaPoista
 22. Hyvä Tiia! Nuo aamulenkit ovat varmaan tehokkaita! Mä en pystys aamutreeniin...Tsemppiä Tiia <3 , täälläkin sama projekti menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla olen tehokkaimmillani ja hyydyn päivän mittaan eli täytyy ottaa ilo irti.

   Ihanaa päivää kaunotar <3

   Poista
 23. Vau, kiva kun saat miehesi mukaan! Mun mies lähtee joskus kyllä mukaan mutta ei mielellään hikilenkille. Ei ole tuo laihdutusjuttu tuttu, vois tutustua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mies tykkää ja on aamuvirkku, ennemmin mies lähtee kuin minä. ;)

   Poista
 24. Peukkuja ja onnea!

  Minun elämänremppa on ollut hieman retuperällä pari kk, mutta pienin askelin takaisin ruotuun <3 : )


  Ihanaa aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 25. Tiia, mä tajusin yhtäkkiä länsirannikolla, että mitä hittoa: On niin helppo hoikistua, kun puolittaa kaikki herkut! Muuten syön normisti ja tunteja tulee puutarhassa paljon. Helteellä uimme matkaa.

  Mukavaa elämäntaparemppaa!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena nyt oli maailman paras vinkki kuules, herkuttelee vähentäen ja johan laihtuu, ihanaa. <3 Eli kyllä se tästä nyt sitten. Puutarhahommat taatusti auttaa ja eihän siellä kiihkoissaan edes muista syödä!

   Kiitos ihana Leena ja ihania puutarhahetkiä. <3

   Poista
 26. Ihanat lenkkimaastokuvat ja tietysti nuo ihanat herkkukuvat nam ♫
  Mun takajalaat ei tahdo kestää lenkkeelyä, mutta polkupyörällä oon polkenu jo/vasta reilut 100km tänä keväänä ☺
  Ja se elämäntaparemppa on mennyt tuon poikaystävän kans niin, että vartioomma toistemma painoja hih hih ☺☺

  Ihanaa viikon jatkoa Sinulle Tiia ~♥~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta polkeminen on ihan parasta hommaa ja sillä pääsee pitkälle ja samalla kunto nousee ja lantio kapenee. Hyvä te ja ihana kun vartioitte, mekin yritämme täällä masujemme kera vartioida. <3

   Ihanaa viikon jatkoa ihanuus <3

   Poista
 27. Ihanat lenkkeilymaastot. Olet kaunis nainen, eikä varmaan tarvitse kauheasti kipuilla kilojenkaan kanssa, mutta jokainen itse tietää milloin on itsensä kanssa sinut. Terveellinen ruoka, riittävät yöunet ja liikunta - sopivassa suhteessa. . . jätä pois nuo höpöhöpötuotteet - niillä vain hämätään ja pitkässä juoksussa ei ole varmastikaan hyväksi. Sehän on varmaa, että ne myy koska kaikki tahtovat laihtua helpolla ja nämä sitä vähän kuin salaa kauppaavat - ainoa keino pysyä kunnossa on kuitenkin ihan muualla kuin oikotiet. Oikein ihanaa kevättä ja iloa tulevaan kesään sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se juuri on, että tärkeintä että on sinut itsensä kanssa ja ihan nyt en ole. Kivaa olisi että ne omat vaatteet istuisivat paremmin eivätkä kiristäisi.Mutta toki en ole hurjasti ylipainoinen, mutta pyöreä kylläkin. Totta on kyllä tuo kaikki, mutta nyt vaan tuntuu kun aineenvaihduntakin tässä iässä niin hidastunut, että tarvii kaikki apukeinot käyttöön.

   Kiitos kovasti kannustuksesta ja kehuista ja aivan ihanaa kevään jatkoa sinulle. <3

   Poista
 28. Hienoa ! Ihania kuvia!
  Mulla 5,4 kg kolmessa viikossa ja ihan sillä Jutan neuvoilla, miuuten ei juuri poikkea miten muutenkin syön, paitsi nyt viisi viikkoa tiukkana, ilman herkkupäivää.
  Tsemppiä!
  -Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi oot super ja kiitos Päivi, ei tainnut eilinen Starbucks suklaavaahtorkarkki frabbe tukea oikein tätä asiaa, nooh joskushan sitä. <3

   Poista