keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kämp aamupala nousi hattuun ja siitä seurasi syvä syyllisyysOlin eilen herkuttelemassa Kämp aamupalalla ja olihan palvelu, ruoka, seura ja tunnelma omaa luokkaansa. Suorastaan jopa niin omaa luokkaansa, että lähtiessäni aamupalalta ja kulkiessani Stockmannin laukkuosaston läpi mukaani tarttui Michael Kors laukku. Toki nyt ei puhuta tonnin laukusta, mutta kuitenkin hetkellisenä päähänpistona Helsinkipäivästä tulikin aika hintava. 

Menin aamupalan ja laukun ostaman euforioinnin jälkeen pariin leffaan, no koska olin Helsingissä. Elokuvissa kuitenkin jouduin oman mieleni synkkään kuiluun. Iski olotila, aiheuttiko Kämp hienostelufiiliksen ja piti saada kallis laukku, vaikka laukkuja on jo kasakaupalla ja punainenkin laukku löytyy jo entuudestaan. Jokin sekava olotila kuitenkin vei kuin pässiä narusta. Lähdin muuten ensin järjen äänellä varustettuna laukun luota, mutta palasin takaisin ja paniikki iski, koska laukku olikin jo vanhemman naisen hyppysissä. Kävin sitten höpöttelemässä myyjän kanssa epätoivoissani ja vanhempi rouva oli siinä vieressä, että onko kyseistä mallia lisää, no ei ollut ei. Mutta himo laukkuun suureni, kun toinen sen varasi. Pian vanhempi rouva tuli ja ojensi laukun ja sanoi, se on sinun, hyvää äitienpäivää ja ostikin itselleen toisen laukun. Noh laukkuhan oli näin kiemuraisen vyyhdin jälkeen ostettava. Mutta leffassa sitten iski morkkis ja mitättömyyden tunne, että olenko ansainnut laukkuni. Ukkeli totesi, että olen aivan sekopäinen hoopo syyllisyyden tunteineni ja suuttuu kohta ja olen laukkuni ansainnut. No miksi laukussa on vieläkin laput kiinni. ;)Näin se voi nautinnollinen ostoshetkikin muuttua karmaisevaksi ostoskankkuseksi. 

Tiedän leffateatterissa juuri oikeat penkit, joiden vieressä on sähkörasia ja saan luurin ladattua. Omistan kolmemetrisen jatkojohdonkin, pituutta riittää. ;)Huntsman mikälie oli ontto ja köyhä, mutta katselihan sitä, leffassa käynti on rentouttavaa. Mother's Day oli ihana hömppäleffa. :)
Osku sanoo, että ruokaa ja taas ajoi Vaskaa takaa. Onni jaksaa jurottaa, sillä ilmeellä saa paljon ruokaa. :)

Sain blogiin ihanan Essie Bridal kokoelman ja yritin aamulla ottaa kynsilakkakuvia, siitä ei vaan tullut mitään. Kun fiilikset eivät ole just jetsulleen, niin kuvatkaan ei onnistu. Kuvat ovat aivan selkeästi sielun peili. 

Kaksarista ja ryppyisestä kaulasta huolimatta en sensuroi kuvaa, vaikka pitäisi olla lailla kielletty kuvata tämän ikäistä makuuasennossa. Tyhmistä murehtimisista ja morkkiksista huolimatta mikä jumalainen päivä taas kerran ja aurinko hellii. Vanhin tytärkin tulee näillä minuuteilla kylään ja on sellainen auringonvalo, että päivä piristyy ja unohtuu koko laukkukipuilut. Kyllä ihminen on hullu, jos ei ole draamaa, sitä pitää kehittää itse ja toimia yleisenä syyttäjänä itselleen, mikä kurimus! Päivän väriteema muuten oli selvästi punainen. 

Mistä ostoksesta sinulle on tullut morkkis, yleensä ostoksista täällä tulee hyvä fiilis, mutta nyt jouduin epäilemään Kämp vaikuttimiani? On muuten Kämp tuttu paikka Kansallis-Osake-Pankin ajoilta, olin useamman vuoden töissä kyseisessä pankissa ja noita käytäviä on koluttu. Aurinkoista keskiviikkoa. <3

77 kommenttia:

 1. Tajuan heti, mitä sulle tapahtui:) Mulle on sen sadasti käynyt sama. Omistan muuten just samanvärisen merkkilaukun, joka onkin ainoa kallis laukkuni.

  Ihanan väristä kynsilakkaa, mutta pakko käytää vain ihan vaaleita, sillä puutarhatyö nihraisee aina jostain eikä joka kerta ole siinä heti puutarhakäsineitä, kun näkee, että johonkin on ryhdyttävä. Olen just lakkaamassa kynsiä kun sain R:n käymään vielä kaupoilla.

  Sen jälkeen pakkaamaan pitkäksi viikonlopuksi eli neljät juhlat!

  Mulle tulee morkkis siitä, että ostan joskus jos löydän jotain oikein kivaa, kahtena. Ostin mm. vaalenapunaiset farkut kahtena ja perustelin itselleni, että kun reissussa toiset likaantuu, on toiset mistä ottaa. Ostin kerran kahdet punaiset kengätkin, mutta siitä tuli niin kauhea olo, että sitä ei enää, ei.

  Mukavaa helatorstaita ja äitienpäiväviikonloppua sinulle Tiia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena sä tajut niin sen arvaan, nämä naiseuden kurjuuden syylistämisen liekit, voi mahoton!

   Huhhuh nyt teillä on kova tahti, toivottavasti sen jälkeen lepoa ja kunnolla. Kahtena pitää ostaa jos löytää jotain oikein mojovaa, kamalaa jos menee rikki tai tulee tahroja. Kun löytyy täydelliset housut ostan kahdet, tai joskus olen ostanut kolmet, toki halpoja olivat eli alesta.

   Samoin sinne Leena <3

   Poista
 2. Ihanan naisellisia ajatuksia 😇Mulla ei ole tainnut koskaan olla yksittäisistä ostoksista morkkista, ehken ole koskaan raaskinut ostaa riittävän kallista😆Mutta tiedän tunteen koska yleensä reilumpi shoppailu aiheuttaa sen👒👡👜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin se menee, voi tehdä vaikka monta pienempää ostosta joista tulee sama summa, kuin laukusta, mutta yhden kalliimman ostoksen tekeminen tekee tiukkaa. ;)

   Poista
 3. Sua ei saisi päästää ihmisten ilmoille, sä oot niin helppo. Helppo lankeamana kiusauksiin. ;) No laukku on kaunis ja aamupalakin näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mä oon niin helppo, ens kerralla pidät kiinni ja lujaa tai solmit kiinni, etten mene ja osta. ;)

   Poista
 4. ON mulla joskus tullut morkkis ostoksesta, mutta nykyään harvemmin!!! Onhan äitienpäivä pian, joten nauti laukustasi <3 <3 Hieno on!

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk yritän ja voi meitä naisia morkkistemme kanssa. <3

   Poista
 5. Sori, mua naurattaa tuo sun morkkis. Ei siis vahingoniloa, mutta jotenkin kirjoitat sen niin kuin olisit tehnyt suurempaakin syntiä :)

  Mä useimmiten kadun enempi ostamatta jättämistä kuin jonkun ostamista. Tänäänkin olen sitten lähdössä ostamaan sellaista, mitä toissapäivänä kaupassa näin ja pitkään harkitsin ostavani, mutta en sitten ostanut.

  Yhdet 150 euron kengät on sellaiset, mitä kadun aina kun kaappini aukaisin. Oli kalleimmat kengät ikinä, mutta en voi selkävian takia käyttää, koska niissä on kanta niin korkea. Ja oli köyhälle aivan liian kalliit. Törkeän kalliit.

  Mutta nykyisin harkitsen todella tarkkaan ostokseni. Paitsi tyttäreni kohdalla. Miten nuo lapset onkin niin heikko kohta toisille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi no mutta kyllä se suurelta synniltä jotenkin tuntui, kun juuri olen tuuminut vähentävän ja hamstraankin lisää. ;)

   Monia juttuja olen jäänyt katumaan, mutta lopulta en enää muista mitä ne olikaan.

   150e on hurja hinta etenkin jos ei mukavat, vastaavia juttuja olen tehnyt. Omistan kyllä tuon hintaisia kenkiä muutamat, mutta aina olen ostanut alesta.

   No lapset, voi meitä äitejä. <3

   Poista
  2. Ajattelin tarkastaa, että minkä hintaisista laukuista puhutaan, kun sun morkkis on tuota luokkaa. No niin... nyt ymmärrän morkkiksen :/ Auts, minkä hintaisia. Varsinkaan jos tarvetta ei ole.

   Poista
 6. Sun makuuasentokuva on hieno! Ja kuten Minnakin tuossa edellä, niin muakin naurattaa toi sun juttusi. Osaat niin mainiosti kuvata ostosmorkkisfiiliksen. Mulla se on viimeksi tullut ihanan värisestä paidasta, jonka kiskaisin rekistä mukaani kokeilematta päälle. Se oli liian iso selvästi mutta kun väri. Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos kovasti. <3

   Juu aina ei jaksa kokeilla ja se voi pahasti kaduttaa, tuttu tunne. ;)

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 7. Minulla morkkis tulee itselle ostetuista vaatteista tai juuri käsilaukusta. Se pilaa vaan sen käytön fiiliksen, vaikka istun juuri morkkispaita päällä. Tuijotus on aika hyvä keino kissan saada tahtonsa läpi - Pepsi harrastaa sitä :D - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahoton onko sulla morkkispaita päällä. Täällä on käytetty morkkislaukkua ja kuulosteltu, ei vaan tunnu ihanalta, vaikka pitäisi.

   Onni jaksaa tuijottaa tunteja, terkkuja Pepsille. :)

   Poista
 8. Noi misset, i-ha-nat!! Hus morkkis pois pois! Ihana on laukku ja ihana on nainen joka on laukkunsa ansainnut! On! Mulle tulee morkkis vähän kaikesta, just siivoilin vaatekaappia että jösses kuinka paljon vaatteita... Nyt niitä vaan täytyy alkaa käyttämään ettei raha loju kaapissa turhaan... On paljon mitä olisin voinut jättää kauppaan, morkkistelen siis edelleen vuosien takaisia ostoksia... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu yölläkin voi morkkistella vaikka mistä, vaikka jostain ihan vanhasta jutusta. Syyllisyys on toki hyvä asia, mutta liika syyllisyys on niin turhaa. Voi meitä. ;)

   Poista
 9. Monta asiaa olisi voinut jättää ostamatta, mutta harvemmkn morkkistelen. Nykyisin koetan vähän tarkemmin miettiä tarvitsenko oikeasti jotain ja mahtaako jo jotain vastaavaa löytyä ennestään.

  Iloitse ostoksestasi tai siis saaliistasi 😉. Pahempi morkkis tulee, jollet köytä laukkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei nyt ihan vastaavaa löydy entuudestaan, mutta laukkuja on ihan liikaa, koska olipa kerran laukkuvaihe. Joten mitään en olisi tarvinut. Jopa yli 1,5v takaiselta jenkkireissulta on pari laukkua, ostoslaput kiinni, hui.

   Hyvä viisaus, käytetty on, mutta vielä en ole tullut onnelliseksi, josko ajan kanssa. ;)

   Poista
 10. Niin tuttuja ajatuksia, Tiiaseni! Minä hankin silmälasit ja aurinkolasit - kahdet yhden hinnalla, vaikka en olisi tarvinnutkaan. No, aurinkolasit on ihan ok, mutta nuo tavalliset lasit eivät sovi minulle. Tuli kalliit aurinkolasit.
  Ja juuri tänään luin, että Julia Roberts sai tuon elokuvan sivuosasta 2,6 miljoonaa euroa. Sillä jo ostaisi muutamat laukut ja sopimattomat rillitkin :)
  Morkkiksista huolimatta, heleää Helatorstaita 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hööh, meinaatko ettei sovi, voiko kotona vaan käyttää? Onko mitään toivoa..

   Voihan Julia, tuo on niin hurjaa nuo miljuunat, ettei tavallinen meikäläinen tuollaisia summia enää edes ymmärrä.

   Kiitos kovasti ja samoin sinne. <3

   Poista
 11. Oijoi, miten tuttua. Mulle riittää suunnilleen morkkikseen se, että kauppareissulla ostan itselleni B&J's jäätelön (siis puoli litraa....) Tuskin pystyisin elämään itseni kanssa, jos käyttäisin satasia. =)
  Niin, onko tää äiti-ongelma vai keski-ikä-ongelma? Joku voisi sitä selvittää.

  Pakko kysyä, onko toi maisemakuva Jernbölentietä? Meinaan vanhana Porvoolaisena pitää aina yrittää tunnistaa paikkoja. Asuin siinä pappilanpellolla lukiovuodet ja vanhemmat vielä vuosia jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten ollutkaan, siellä näkyy lähellä joki ja veneitä. Lienee jostain läheltä Sikosaaren risteystä. =)

   Poista
  2. Juu B&J jädestä tulee monella tapaa morkkis ja tiedät kyllä mistä. ;)

   Tämä on muuten jokin äitiongelma varmaan, eihän sitä ennen näin.

   Ei ole sieltä tuo maisema ei. Ei ole Sikosaarestakaan, vinkkinä anna, meiltä 4,2km Porvoon keskustaan ja 2km Haikon kartanoon. ;) Ihan en osoitettani valitettavasti viitsi blogiin laittaa, en sinun takia vaan ihan joidenkin salaisten muiden. Vaikka toki osoitteet halutessaan jostain saa selvää. :)

   Kivaa iltaa. <3

   Poista
 12. Laukkusi on kyllä nätti. Käytä sitä ja nauti. :) Morkkiset siis pois!!

  VastaaPoista
 13. On tullut morkkiksia, mutta niistä on päästy yli =). Hieno laukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no nyt sitten vaan pääsemään tästä yli. :)

   Poista
 14. Turhaa morkkistelua, käytät laukkua monta kertaa, joten laukun hinta per käyttökerta ei olekaan enää paha :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo on hyvä filosofia, tämän minäkin miellän. :)

   Poista
 15. Tietäisitpä miten usein mä poden morkkista ostoksistani. Mutta sitten saman tien useimmiten(!) päätän, että höpöhöpö, tämä on nyt hankittu ja täts it. Ihania kuvia! Ja hei, rypyt kunniaan. Just ladattuani dermarollausvideon kauhistun itseäni; onko sitä oi-ke-as-ti pakko niin läheltä itseään kuvata enää tässä iässä :'(...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kaukaa pitäisi kuvata ja ylhäältä ja seisoma-asennossa, mutta sinä olet hoikka ja kaunis. <3

   Poista
 16. Musta tuntuu, että kärsin aina morkkiksesta, kun ostan jotain itselleni. Lapsiin tuhlatut rahat eivät tunnu missään, miehellekin voi kalliita lahjoja ostaa. Anna kun sitten menet itsellesi ostamaan vaatetta normaalihintaan (mähän aina ostan aletangolta) niin johan ottaa moraalin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lapsille ostaminen on oikeutettua, mutta itselle ei. Jotain on kyllä pielessä tässä ajattelussa kyllä. ;) Aletangothan on ihan parhautta. <3

   Poista
 17. Ei kannata potea morkkista noin ihanan laukun takia (sanoo hän, joka taatusti tekisi samoin). Tuollaiset morkkikset ovat kyllä tuttuja tilanteita. Tänään mietin apteekkireissun jälkeen, kannattiko ostaa hiivatulehdukseen lääkettä (jota oikeasti tällä hetkellä tarvitsen), koska yksi kapseli maksoi noin 13 euroa. Hullua! Tai sitten se, että yksi päivä töistä lähtiessäni podin huonoa omaatuntoa, koska en ollutkaan tuntia ylimääräistä, vaan livistin jo siinä vaiheessa, kun olin vasta ollut puoli tuntia yli normituntien. Sairastahan tuollainenkin ajattelutapa on. Kukaan ei kutienkaan kiitä siitä, että venytän työpäiviä ja liukumasaldot kasvaa. Toisaalta nyt voin hyvällä omallatunnolla viettää pitkän viikonlopun.

  Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Törkeen kalliita nuo hiivalääkkeet ja täällä mielestäni parinkympin luokkaa. Mutta pakkohan on hommata, kun tilanne vaatii.

   Niinpä miksi se syyllisyys kulkee aina matkassa, kuten sinulla tuossa työkuviossakin.

   Ihania unia <3

   Poista
 18. Aamupalasi on kyllä niin herkun näköinen, että se saa kenet tahansa vaikka ostamaan punaisen laukun. Äläkä Tiia nyt siitä tunne morkkista ♫

  Mun morkkiksen kohde on olkkarin lattialla oleva matto ja vaikka se on jo muutaman vuoden vanha, niin vieläkin karvastelen sen ostoa, se oli kallis ja sitte se on vielä niin paianava ja suuri, etten sitä saa yksin vietyä pihalle tuuleentumahan ☺

  Kivaa keskiviikkoehtoota Sinulle Tiia ♪~♥~♪

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, aamupala oli niin ihana, että laukkupa se. :)

   No voih, mutta taitaa olla hieno matto ja kaiken rahansa arvoinen. <3

   Poista
 19. Sinusta tulisi mainio käsikirjoittaja, tekstiä soljuu ja on hulvattoman hauska lukea, vaikka vakavastakin asiasta kirjoitat <3
  No joo, kyllä mulla ain avälillä tulee ostomorkkiksia, mutta eipä pahempia....mietin joskus, että tarvitsinko todella ja miksi ostin. Enempi harmittaa , kuten Minnakin kommentoi, se etten 'raskiä ostaa jotain vaikka siitä tykkään. Sitten vatvon ja vatvon ja kun lopulta päätän, niin eipäs enään olekkaan.....
  Katselin Korsin laukku, mutta kun ois mennyt pärin päivän palkka veroineen, niin hyllyyn jäi....tosin eipä ollut ketään muuta siinä 'yllyttämässä' ;)
  Kun kerroin miehelle laukusta, niin kysyi miksi en ostanut? Kun kerroin hinnan, veti vain tiukasti ilmaa hampadensa välistä ;) Se lauku oli aivan ihana ja just sellainen josta tykkäisin....
  Hyvin teit kun laukun ostit, tarvitsit sitä sillä hetkellä ja varmasti vielä monet kerrat!!!!
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle hassu-Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vakavaa on kyllä turha morkkis, mutta saahan sille myös nauraa, se helpottaa. :)

   Juu hieman tyyriitä ovat nuo Korsin laukut, niin että jo kyllä nipsaisee, eikä tuosta vaan hankita. Kauppaan jäi vielä toinen ihanuus, jonka mallista olen himoinnut pitkään. Tämä punainen oli sitten monikäyttöisempi, niin nyt tuli se nappaistua matkaan mukaan ja joudun kärsimään henkiset seuraukset. :)

   Ihanaa loppuviikkoa Satu joka aina ymmärrät ja oivallat. <3

   Poista
 20. Kämp on pala ylellisyyttä ja ei kannata tuntea syyllisyyttä ostoksestaan. Laatulaukku, jolle on käyttöä vuosia ja periytyy äidiltä tyttärelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä jos osaan vaan pitää huolta. Edellinen pinkki Kors meni piloille loskasateesta, että silleen. ;)

   Poista
 21. Voi että, kyllä on tuollaiset ostosmorkkikset tuttua täälläkin. Sorruin joku vuosi sitten katselemaan ostarilla niiden tummien poikien myymiä kynsijuttuja (mikähän kuolleen meren sarja se oli) ja mukaan tuli vaikka mitä, loppusumma taisi olla lähemmäs 200. Kyllä jälkeenpäin otti päähän ja tosissaan.
  Laukun kanssa neuvon vielä miettimään palautusta jos et ole varma tarvitko tai haluatko sitä -tulee palauttaessa parempi olo. Toisaalta jos olet ihan hullaantunut siihen, ei silloin hinnalla ole väliä vaan pidä se vaan hyvällä omalla tunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eihh ja ne taitavat olla hieman ylihinnoiteltua, ymmärrän hyvin yskän, 200e on iso raha. Toivottavasti nautit tuotteista kuitenkin. <3

   Vielä pyörittelen, mutta laukku on ihana, mutta en morkkikselta pysty olemaan hullantuneessa tilassa. ;)

   Poista
 22. Ihana tuo laukku! Oot laukkusi ansainnut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, kyllä se morkkis tästä. ;) <3

   Poista
 23. Aina joskus niitä morkkiksiakin tulee, varsinkin silloin kun rahat ovat tiukalla ja tulee pistettyä johonkin turhana pidettyyn. Näin vanhemmiten kuitenkin huomaan harmittelevani harvemmin. Olenko viisastunut ostoksissani vaiko vain parkkiintunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hitsi kumpaahan se olisi. ;) Pääasia, että fiilis on hyvä. <3

   Poista
 24. Kaunis punainen laukku, kyllä se on niin, että olet laukkusi ansainnut.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan, voit saada vielä jotakin muutakin.
  Hyvää kevättä sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja minähän tulen tästä samointein, toivottavasti arvonta on vielä voimassa. ;) Ihanaa kevättä. <3

   Poista
 25. Ihana, höpsö sinä ❤️. Kyllä sinä olet kauniin laukkusi ansainnut ja paljon kaikkea muutakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, kyllä se varmaan tästä. <3

   Poista
 26. Minulla on harvoin ostosmorkkista, kun ei tule juuri kaupoilla pyörittyä. Mutta viimeksi oli kohteena juurikin laukku :) Ihan vaan ohimennessä ostin Marimekolta pikkulaukun, jolle ei ollut mitään tarvetta. Harkitsin myös kauppaan palauttamista, mutta pidin laukun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan sen Marimekon laukun kohtalotoveri, voi meitä. <3

   Poista
 27. Jollain tavalla ymmärrän tota morkkista, mutta toisaalta mä niin samaistun tähän! :D Kun olin viimeks San Fransiscossa, niiin bongasin 3 kivaa Korsia, enkä osannut päättää. Sitten lähdettiin Vegasiin viikoks, ja jännitin koko ajan,että onko ne laukut sielä kaupassa vielä.. Olihan ne. Se fiilis, kun viikon odottamisen jälkeen juoksin niitten kolmen laukun kans kassalle :DD Maksun jälkeen mietin,että käytin sitten 500 dollaria 3 Korsiin :'D 2 niistä on ollut mulla itellä tosi ahkerassa käytössä, enkä niitä enää morkkistele, ja yhden laukun annoin äitille <3

  Ihanan väristä Essiee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi iiks mikä juttu ja voin kuvitella Vegas viikon ja paineen jos unelmalaukkuja ei enää olekaan! No niinpä eli iloa on tuonut, täytyy opetella itsekin iloitsemaan eikä turhaan morkkistelemaan.

   On kyllä soma Essie sävy mrs always right. ;)

   Poista
 28. Voi ei <3 Mullakin kävi ihan samalla tavalla mun Korsin kanssa....En palauttanut, vaikka huono omatunto tuli..sinä olet laukkusi ansainnut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta toivottavasti laukku on tuonut iloa <3 Kiitos Jassuntassu <3

   Poista
 29. Kyllä nainen tarvitsee pari punaista laukkua ;) Ihana Kors <3 Mulla ei ehkä varsinaista morkkista tule ostoksista vaan hetken kyllä saatan ajatella että olikohan tässä mitään järkee! Sitten yleensä päätän että ei ollut järkee mutta ihana se on (mikä se sitten onkin milloinkin);D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi juu ei tarvi olla koko hommassa päätä eikä järkeä, mutta iloita osata pitäisi. ;)

   Juu punaisia laukkuja toisaalta saisi olla useampiakin, lempiväri <3

   Poista
 30. Pakkohan sun oli laukku ostaa tuollaisen episodin jälkeen. Nauti siitä täysin siemauksin, olet sen ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä toisaalta oli ihan pakko. Kiitos Belladonna <

   Poista
 31. Olet kyllä ihana ja naisellisuuden huipentuma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk olenko, hih sehän on oikeastaan aika ihanaa. <3 Kiitos Enkuli <3

   Poista
 32. Sä et Tiia yleensä tollai törsää, joten anna mennä, kun kerran kivan laukun löysit! Niin ja muista vielä nauttia siitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M, näin täytyy tehdä, kyllä sitä voi olla hömelö. <3

   Poista
 33. Tyylikäs laukku! Toivottavasti morkkis on jo haihtunut :). Kämpistä minulla on muisto useamman vuoden takaa, kun vanhan työkaveriporukan kanssa poikkesimme yksille. Olimme pukeutuneet 20-luvun vaatteisiin (olimme menossa juhliin Kulosaaren kasinolle) ja otimme myös ryhmäkuvan Kämpissä. Asumme ja paikka sopivat yksiin :). Hetki ylellisyydessä on joskus piristävää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, hetki ylellisyyttä piristää vaikka hih voi viedä perikatoonkin. ;) Kiva happeninki teillä Ninnu <3

   Poista
 34. Vaikken ole ikinä ostanut yhtään kallista laukkua tms.niin ostomorkkiksen tiedän. Se saattaa tulla vaikka vauvanvaatteesta, jos ei oikeasti tarvitsisi. Kirpparilta ostelu ja siellä myyminen saavatkin puolestaan aikaan ihan eri vibat! :) Mutta silti koko ajan repsahtaa. :D Aurinkoista helatorstaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niinpä koko ajan repsahtaa, shoppailu on aika ihanaa hommaa. ;) Kauniita unia teidän suloiselle perheelle <3

   Poista
 35. Jos mullakin on Dc ja prada, niin miksei sulla saisi olla Korsia?! Anna mennä vaan, laukku olalla keikkuen. :D Kämp kuului olevan hieno paikka, kun poikani siellä viime syksynä yöpyi kuvausryhmän kanssa. soitti niin onnessaan, että olin itsekin pakahtua, vaikken lähimainkaan ollut. :D Se on niitä hetkiä, joita on varmasti kiva muistella vanhana. Ihanaista äitienpäiväviikonloppua ja hus pois morkkistelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se sitä ja tämä on jo kolmas Kors, yhden pilasin loskasateessa ja yhden ihan myin kyllästyttyäni siihen. Mutta kun en todellakaan olisi tarvinut ja nyt vaan iski ihan kauhea morkkis, merkilliset on naisen sielun sopukoiden tiet. :) Ihan mieletön tuo poikasi juttu ja jäi ikuinen hieno muisto. <3

   Samoin sinne ja kiitos Viltsu <3

   Poista
 36. Voi sua Tiia... ♥ no onneksi sulla on ihana mies ja lapset, ne ovat päivän pelastukset :)
  Oikein upeaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta kirjoitat Marru. <3 Samoin sinulle ihanuus <3

   Poista
 37. Nyt nauran täällä ihan vedet silmissä, vaikka ei kai se kovin hauskaa ole, kun tuollainen morkkis on iskenyt..lailla sekin pitäisi kieltää. ;D Voi että miten hauskasti osaat kirjoittaa. Morkkikset nurkkaan ja laukku olalle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ja saa nauraa ja onhan tuo naurettava tapauskin. Miksi pitää tuntea iloisesta asiasta syyllisyyttä, en ymmärrä naisen eli oman mieleni ajatuksia.

   Kiitos kovasti Outi ja näin taidan tehdä. <3

   Poista
 38. Mä ihmettelinkin silloin kun näin Instassa että' Kämpin aamiaisesta tuli morkkis,ja ihmettelin että mitä ihmettä siinä aamiaisessa on;D No nyt tajusin,ja et ole ainoa jolle on tullut tuollainen morkkis;mulle on tullut sellaisia vaikka kuinka monta.Hih,mutta hieno laukku,enjoy muru:)

  VastaaPoista