maanantai 18. huhtikuuta 2016

Elämäntaparemppa alkaa taas, XL-S Medical ja konsultaatioarvonta!*Yhteistyössä Indiedays ja XL-S Medical

Rehellisesti sanottuna miltei itkettää, miten syömähimo on ahminut ja vallannut voimaintahtoni ja olen taas samassa jamassa, kuin vuosi sitten helmikuussa, jolloin aloitin ihan hyvällä menestyksellä elämäntaparemppailun. Jätin vuosi sitten suklaan ja vehnän pois ja taisin laihtua n.12-13kg kolmessa kuukaudessa. Kesä meni loistavissa merkeissä ja välttelin vehnää ja herkkuja aurinkoenergian voimalla, mutta sitten saapui synkkä syksy ja sitäkin synkempi ja pimeämpi talvi ja ajauduin vanhoihin huonoihin tapoihini. Ainoa pieni plussa, että suklaan syöminen jäi ja mikä on sinänsä merkittävä asia ihmiseltä, joka koko elämänsä ajan söi noin levyllisen suklaata päivässä. Hienoa siten päästä yhdestä isosta riippuvaisuudesta, mutta huonoa, että korvasin suklaariippuvaisuuden niin monella muulla herkulla. Kuten lakritsimakeisilla ja sushilla. 

Viime syksynä näytin vielä tältä...
Tänä viikonloppuna reidet näytti tältä tai näyttää!
Viikonlopun Baltic Princess Tubetourilla
tuli ahmittua laivalla taas herkkuja...


Tänä talvena olen syönyt nolon monta Svinhufvudin kakkupalaa...Pikkuhiljaa ruokahalu kasvoi ja tuntui, ettei nälkä pysynyt poissa vaan keho tarvitsi yön pimeässä talvessa hiilareita. Nyt olen taas lähtökuopissa ja kaikki vaatteet kiristää, vatsa on tiellä ja en todellakaan näe vatsan alta edes omia varpaitani. Olen siltikin päättänyt olla masentumatta ja olla tuntematta toivottomuutta vaan tarttua härkää sarvista ja koota itselleni ruokavalion, jossa vatsani ja kehoni voi hyvin. Vehnä ei sovi vatsalle ja aiheuttaa runsaita vatsanväänteitä ja turvotusta, joten vehnä jää nyt aivan ensimmäisenä pois. Vehnän poisjääminen tulee alkumetreillä aiheuttamaan masennusta, väsymystä ja nälkää, mutta jo entuudestaan tiedän, että noin viikon päästä vatsakivut ja turvotus ovat poissa ja olo alkaa olla energisempi. 

Lisäksi talvella jätin täysin aktiivisemman lenkkeilyn koiran kanssa ja löntystin lähipuistossa laiskanpullein askelin ja tähän tulee nyt ehdoton muutos. Samukoiran kanssa lähdetään metsään pitkille ja ripeille lenkeille ja musiikkia korviin ja kyllä lähtee. 


Samu rakastaa metsälenkkejä,
niin tulisi tämän emännänkin.

Elämäntaparempan yritin aloittaa jo helmikuussa, mutta silloin kuten eräs bloggari minulle kommentoi, tähtien asennot eivät tainneet olla vielä oikeat. Nyt alkaa olla mukavasti kevättä rinnassa ja kuin aivan toinen energisempi Tiia olisi vallannut kehon ja mielen. Lisäksi sain Indiedays ja XL-S Medical Tehdään Se Nyt yhteistyökampanjan kautta laihdutusboosteria avittamaan ja tukemaan elämäntaparemonttia. Tässä myöskin on aspektina henkinen arvo eli julkinen häpeä, jos en nyt onnistu. :)

XL-S Medicalia kuitulisää nautin kolme kertaa päivässä aterioiden jälkeen ja jauheena. Laihdutusboosteria on mahdollista ottaa myös tabletteina, mutta valitsin jauheen, koska olen sitä jo aiemmin maistanut ja maku on erittäin hyvä ja hedelmäinen, joten tässä elämäntaparemppailun alkukurimuksessa voisin todeta jauheen olevan jopa herkullista. 
XL-S Medical laihdutusboosteri lupailee kolme kertaa parempia tuloksia, kuin pelkällä vähäkalorisella ruokavaliolla. Sitoo jopa 28% ruuan rasvasta, hillitsee ruokahalua ja tasapainottaa vatsan toimintaa. Erityisesti kaipaan tukea ruokahalun hillitsemiseen ja vatsaan parempaa oloa. Olen erittäin toiveikas, että tästä tämä lähtee, kun tukena on XL-S Medical kuitulisä ja näin julkisesti ilmoitan elämäntaparemontin alkaneen tänään tässä ja nyt. Muutaman viikon päästä kerron lisää miten remppa on lähtenyt käyntiin. 

Tehdään se nyt Facebooksivuilla on teidän kuten minunkin mahdollisuus saada vertaistukea elämäntaparemonttiin ja keskustella Personal Trainer Piia Korisevan ja psykologi Mikael Saarisen kanssa. Lisäksi teillä lukijoilla on mahdollisuus liittyä minun elämäntaparemonttitiimiin ja antaa vinkkejä elämäntaparemppailuun kommenttikentässä ja yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa huikeat 20-minuutin puhelinkonsultaatiot sekä Personal Trainer Piia Korisevan kanssa, että psykologi Mikael Saarisen kanssa. Puhelinkonsultaatio arvonnan voittajan arvon 25.4. Nyt kaikki mukaan, sillä elämäntaparemppailuun kaikki vinkit ovat toivottuja, mitkä ovat juuri sinun niksisi peitota makeanhimo ja saada jalka liikkumaan toivotulla tavalla ja lisäksi tuo arvontapalkinto on jotain ennenkokematonta omassa blogihistoriassa. :)


*Yhteistyössä Indiedays ja XL-S Medicalin kanssa


103 kommenttia:

 1. Täällä kuules sama homma tuon rempankanssa. Aina ensin oot no nyt ja sitten taas pikkuhiljaa kaikki lipsuu ja lopsuu entisilleen. Pyysinkin Antilta synttärilahjaksi PT:N syksyllä mutta nyt koitan tässä taas liikuntaa lisäämällä saada itseäni ruotuun. Kyllä me Tiia vielä onnistumme <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunta on tärkeää niin monella tavalla, mutta kun se ei riitä vaan täytyy miettiä mitä laittaa suuhun. Rankkaa, mutta kyllä me tästä. :)

   Kivaa päivää <3

   Poista
 2. Elämäntaparemppaaminen on kovaa hommaa. Yhtään ei ole paino pudonnut, mutta voin paremmin, kai siihen pitää olla tyytyväinen. Nyt on ravintovalmentaja otettu avuksi, katsotaan mitä siitä tulee. Sellaisia konsteja tässä haetaan, minkä kanssa voi elää loppuikänsä, ei siis mitään kitukuureja. Tsemppiä Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu jos energiatasokin nousisi, niin olisi aivan mahtava juttu. Koko talvi meni sellaisella puoliteholla ja siinä sitten tuli hiilareilla haettua mukamas virkeyttä. :) Kiitos Marika ja ihanaa päivää <3

   Poista
 3. Näinpä se omakin elämäntaparemppa jäi toteutumatta, se on jännä miten vähän itsekuria itseltä aina välillä tuntuu löytyvän :/ Säännöllinen ruokarytmi ja napostelujen minimointi olisi ne tärkeimmät ja itselläni aivan ehdottomasti liikunnan lisääminen - nollatasosta tosin sen luulisi helppoa olevan :D Onneksi saimme uusiin työtiloihin sähköpöydät ja olenkin nyt aina tilaisuuden tullen työpäivien mittaan seisonut jatkuvan istumisen sijasta.. Tsempparia tarvittaisiin täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tuo seisominen, sillä istumatyössä yhtäkkiä massu pullahti niin, että oikein sattuu kun on tiellä muhkuroimassa. Itsekuri luulisi sen olevan helppoa, mutta se on maailman vaikeinta. Kivaa päivää ja zemppiä <3

   Poista
 4. Rempan vaikutusta pitää mielstäni seurata emepi itse koropan voinnissa kuin puntarin lukemissa. Kun voit hyvin se myös näkyy ulospäin. Puntarin lukemat voi jopa nousta, mutta vaatteet sujahtaakin helpommin päälle!
  Tsemppiä Tiiaseni <3, voi kun asuittais hieman lähempänä, niin tuppautuisin koirien kanssa lenkille mukaan...sais kaikki liikuntaa, emännät ei edes huomaa matkan taittumista höpötäessä ja koirat jousuttavat toisiaan ;)
  Aurinkoa remppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin on, mutta nyt on lukemat tapissa ja kaikki vaatteet kiristää ja maha on tiellä kun istun. Vaa'alla en ole käynyt, ei edes tarvi. Niin meillä kyllä juttua riittäisi se olisi varma se, onneksi mies tykkää lenkkeillä koiran kanssa, joten puheseuraa onneksi on.

   Ihanaa päivää ja kiitos Satu <3

   Poista
 5. Kerro sitten rehellisesti, millaista tuon aineen käyttö on :D Yksi kaveri kokeili jokin aika sitten laihdutuslääkettä, olen autuaasti unohtanut nimen, mutta en ikinä unohda sitä vessapaperimäärää, mikä hänellä kului "kuurin" aikana ja päätin, etten ikinä koskisi moisiin tuotteisiin ;) Tsemppiä, odotan innolla kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa jo nyt, sillä olen käyttänyt sitä viime syksynä, hyvää, helppokäyttöistä, ei todellakaan laita vatsaa sekaisin, mutta kyllä mielestäni vatsa toimii enemmän, mikä on tämän ikäiselle vaan hyvä juttu. Viimeksi en ottanut alussa jo kuitulisiä mukaan vaan vasta pitkälle matkan varrella ja niinhän lihoa pullahdin, kun valmisteet loppui. Joten uskon vakaasti, että liikunnan lisäämisellä, vehnän jättämisellä ja XL-S valmisteilla hyvä tulee. Hih eli täällä ei todellakaan kulu rullatolkulla vessapaperia.

   Kiitos kovasti ja hei laitan tähän linkin aiemmista kokemuksista ja se aiempi kirjoitushan ei ollut Indiedays yhteistyö. ;)

   http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/11/olen-taas-lihonut-tunnustan-kun.html

   Poista
 6. Hurjasti tsemppiä! Itse olen yrittänyt lisätä liikuntaa lisää kalenteriin. Ja nyt alkaakin olemaan kelit toden totta kohdillaan kun valoa riittää ja lumet ja liukkaat alkavat olemaan menneen talven juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt aurinko antaa taas energiaa, että jaksaa ja pystyy tekemään päätöksen, sillä päätöksen aloittaminen on ollut uskomattoman vaikeaa ja pelottaa jo ensi syksy.

   kivaa päivää <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Terhi kiitos paljon ja ihanaa päivä <3

   Poista
 8. Tsemppiä täältäkin! Mä laitoin nyt sellaisen säännön itselleni, että "mättöä" kerran kuussa ja "mässyä" kerran viikossa. Ei se hoikkuus, mutta se sydänterveys, se on mulla tavoitteena. Liikkuakin pitäisi, mutta se on jotenkin vaikeaa ollut mulle aina. Kivaa viikonalkua Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on loistava sääntö, sillä ehdottomuus ei kyllä tännekään sovi vaan välillä pitää saada nauttia. Joku tolkku vaan täytyy siihen nauttimiseen saada. Liikkumistakin voi juuri harrastaa löntystelemällä tai oikeasta askelta nostaen ja se löntystely on hyvin ominaista minulle. ;)

   Ihanaa ja aurinkoista viikkoa <3

   Poista
 9. Tiia, jo viikkoja on askelmittariin tullut 16 000 askelta mikä oli mulle normi,kun oli iso koira talossa. Nyt sen tekee puutarhailu.

  Minä yleensä lihon talvella, laihdun suvella eli sellaienn 5 kilon jojo. Kerran ostin hyvin tärkeisiin juhliin kaksi numeroa liina pienen juhlamekon, koska hullaannuin siihen mustan pitsin unelmaan ja siitä oli isommat koot jo myyty loppuun. Olin totaalisesti ilman sokeria 3 kuukautta ja kun juhlat tulivat, mekko solahti päälleni kuin voilla vedeltynä. Näköjään iso motivaatio auttaa:) Olen jahnkannut ja jahkannyt nyt uutta aloitusta, mutta jo pelkkä 4 päivää äidillä toukokuun alussa, vie minulta voimat: Äiti ei voi ymmrtää, että kahvilla ja teellä ei ole tarjolla kolmea sorttia: pikkuleipä, pulla ja kakku....Lisäksi menemme unelmaravintolaani, joka on melkein meren päällä, mutta siellä syön vain kalaa. Tosin yhtenä päivän on Porin tori ja sen jälkeen herkullisin kahvila ikinä eli ala tässä sitten sokerilakkoon. Rasva ei ole mun juttu, vaan just makeat herkut.

  Toivotan sinulle vauhdikasta ja hyvin sujuvaa elämäntamuutosta<3 Jyväskylän Sokokslla muuten myydään käsintehtyä tummaa suklaata, jota saa myös sokerittomana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Olet muuten järisyttävän hoikka tuossa yläkuvassa, mutta siltikin uskallan sanoa, että näytät muutenkin hyvältä ihan nytkin<3

   Poista
  2. Leena wau 16 000 askelta, täällä ei koskaan, ihan superia. Kyllä tuolla pysyt terveenä ja turhat kilotkin lähtee. Eli puutarhahommista on todellakin hyötyä ja koirasta. ;)

   Täällä on valitettavasti näköjään sellainen 10kg jojo eli aika rankkaa jo kropalle, mutta ne viimeiset 5kg on vaikeaa laihduttaa taasen. Sokeri on pahasta ja olen täysin riippuvainen eli muutun aneemiseksi ilman. Jos irti pääsisin, niin varmaan muuttuisin todella pirteäksi ja ajattele tuo mekkojuttu, että solahti vaan päälle. Kunpa pystyisin ja miksi tuoreet leivonnaiset ovat niiiin hyviä. Hui nyt ei sovi ajatella niitä. Juu ja en oikeasti ole niin hoikka tuossa ylemmässäkään kuvassa, vaan Ivanan mekoissa on aikuisten oikeasti suominaiselle aivan mahtava leikkaus. Mutta ehdottomasti hoikempi kuin nyt. :) Ihanaa päivää ja kiitos superleena <3

   Poista
 10. Arvontaan en lähde. Tällä hetkellä "jalan saaminen liikkumaan toivotulla tavalla" on se isoin haaste - kaksi viikkoa keppien kanssa on varmaan tuonot lisäpainoa :( Oma ruokahaasteeni on tänä keväänä 1. leipoa makeat kalorittomasta steviasta, 2. syödä vain tummaa suklaata (ei pysty syömään koko levyä kerralla ) ja ostaa karkit joko sokerittomina tai aivan pienenä askina/minipussina mahd. harvoin - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kuulostaa hyvältä, noista lähden hakemaan minäkin helpotusta sitten pahimpaan makean nälkään, tosin ei leipomuksia tänne, koska maha kasvaa ja turpoaa, jos syön vehnää. Koitan taas olla ilman, saan siitä niin hyvän olon. :)

   Hyvä emäntä, kyllä se tästä. :) Terkkuja kisuille <3

   Poista
 11. Tsemppiä!
  En osallsitu kisaan, mutta samoin ajatuksin täällä. Vuoden alussa annoin itselle luvan syödä vähän erilailla, mutta ei onneksi ole paino noussut mitä nyt pari kiloa ja ne on lihasta. MUTTA kun syö hiilareita saa hiilarilöllön tuohon tissien alle ja se EI hyvä. Eli nyt tiukasti taas ruotuun ja katsoman mitä suuhun laittaa. Liikunta on pysynyt ennallaan eli sitä en voi lisätä edes.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei ole noussut ja kuvista päätellen, näytät toooodella hyvältä. :) Tehomimmi olet. <3

   Juuri se hiilarilöllö ja olen aina rakastanut valkoista leipää ja nykyään maalaisleipä on suuri pahe. Kyllä se tästä. Ihanaa viikkoa Päivi <3

   Poista
 12. Tsemppiä hurjasti <3 Ei ole mikään helppo homma! Jätin itse 1,5v sitten gluteenin ja maidon poissa ruokavaliosta, itsestään lähti sellaiset 13kg...nykyään vaikeampi pitää painoa ko saada sitä lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho aikamoinen lähtö, maitoa en pysty jättämään, se rakas kahvi. ;) Mutta vehnä, siihen nyt tähdätään ja yllättävä eilinen päivä meni kivuttomasta, kun päätös oli kerran tehty. Kolme ensimmäistä päivää on pahimpia ja sitten pari ensimmäistä viikkoa ja siitä se kirkastuu. Kiitos kovasti ja aurinkoista viikkoa <3

   Poista
 13. Wau minkä määrän olet saanut edelliskerralla pudotettua pois. En tiedä mitä teen ärin mutta tuntuu etten saa edes viittä kiloa pois. Tsemppiä kevääseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin höpö, lähtötilanteesta kaikki on kiinni, jos joskus edes muuttuisin niin hoikaksi kuin sinä, mutta tuskin pääsen siihen koskaan. Sinulla ei ole pudotettavaa minun näkövinkkelistä, mutta toki sinun omasta, niin kun on vähän pudotettavaa, joutuu olemaan todella kurinalainen. Läskistähän on helppoa vähentää, kun sitä on ja on, kuten täällä.

   Ihanaa päivää kaunotar <3

   Poista
 14. Hurjasti tsemppiä elämäntaparemppaan! Kyllä sä onnistut, kun jätät herkuttelut vähemmälle ja keskityt syömään terveellistä ruokaa. Tämä resepti toimi ainakin mulla. Olen alkuvuodesta saanut karistettua kuutisen kiloa ihan vaan liikuntaa lisäämällä ja olemalla tiukkis ruokailujen suhteen. Viikonloppuisin olen hieman lepsuillut, aina välillä pitää hemmotella itseä ettei elämä mene liian vakavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi wau ja kuvissa oletkin näyttänyt megahyvältä, kuten kyllä aina. <3 No jos vaan viikonloppuisin. ;) Ei voi olla aivan ehdoton, se ei sovi minulle myöskään. :) Ihanaa viikkoa Teija <3

   Poista
 15. Vai on taas keksitty laihduttajalle hömppä tuote,hohhoijaa. Vieläkö joku uskoo,minä en. Syö vähemmän kun kulutat,kuituja saa halvemmallakin ja itsekuria pitäs olla. Painoa on ollut aina liikaa eikä ne ole poppakonsteilla lähtenyt. Kaikkea voi syödä mutta vähemmän. Enkä usko pika dietteihin,tuplaten tulee takas jos höllää tavotteeseen päästyään.
  Eikä nuo sinun reidet ole paksut. Onnea ruokaremonttiin T,mustas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lähtisi ikinä laihduttamaan jauheilla tai laihdutusvalmisteilla, tässähän ei ole siitä kyse, vaan kuitulisästä. ;) Olen tästä tuottesta kirjoittanut aiemminkin viime syksyllä ja uskottava se oli, vaikka en itse meinannut uskoa. http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/11/olen-taas-lihonut-tunnustan-kun.html

   Pikadieetit ei sovi tännekään vaan nyt puhunkin elämäntaparemontista eli edelleen haluan hemmotella ajoittain itseäni, haluan vain ripeyttää tahtia koiralenkillä ja jättää turhan valkoisen vehnän pois. Kaikki pikadieetit tai tosiaan laihdutusvalmisteet koettu ja heti ovat kaatuneet omaan mahdottomuuteen. :) On nuo reidet paksut, siitä mitä ne oli.

   Kiitos kovasti Mustasilmä ja aurinkoista viikkoa sinulle. :)

   Poista
  2. Jauheilla ja laihdutusvalmisteilla tarkoitan niitä joilla korvataan ateria tai jopa koko päivän ateriat, sellainen ei sovi minulle. ;)

   Poista
  3. Joo, tajuan kyllä et nuo pistää vatsan toimimaan. Mutta sekin on keinotekoista rahastusta,minusta. Pari kiiviä kyllä pitää vatsan toimivana ja kolmella toimii reippaasti. Aiemmasta postauksestasi noista käsitin et otat siihen täyteen oloon ruuan jälkeen. Mutta jos se niin railakkaasti lisää aineenvaihduntaa nälkäkin tulee yhtä nopsaan. Kierre on valmis. Voin olla väärässä mutta en ilmankaan rupeis tuollasia käyttämään.

   Poista
  4. Hih olen kiiville allerginen ja luumuista menee massu plörölle. Juu se aiempi oli ennen elämäntaparemppaa eli kun olin elämäntaparempan jälkeen sortunut ja söin silti näitä, niin en lihonut, mutta kappas kummasti aloin lihoman heti kun lopetin. Laittaa miettimään kyllä. Ei kyllä railakkaasti lisää aineenvaihduntaa, mutta selvästi lisää, mutta ei mitenkään niin, että tuntuisi hui kun koko ajan pitää rampata vessassa.

   Kivaa viikonloppua! <3

   Poista
 16. Tsemppiä remppaan! Omani remppani toteutuin viitisen vuotta sitten, ja sille tielle jäin. Ihan kaikki muuttui elämässä, parempaan suuntaan. Paitsi että reidet ovat vieläkin paksut, mutta vähitellen...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sinä ja oma massuni ei lähde mihinkään, siinä se roikkuu ja on pömpöttänyt jo lukiossa 47kiloisena. ;) Mutta parempi olo, energiaa ja se ettei omat rakkaat vaatteet kiristä. En edes pyri teinivartaloon. :) Kiitos Tiina, tämä loi uskoa, että kyllä täälläkin onnistutaan. :)

   Mukavaa viikkoa <3

   Poista
 17. Tsemppiä! Täälläkin on mennyt elämäntaparemontti vähän mönkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin vaikeaa! <3 Zemppiä sinnekin <3

   Poista
 18. Kun kerran aiemminkin olet saanut painoa pois, niin kyllä se nytkin lähtee. Onhan se suklaahimokin jo taitettu tieltä pois =). Aikaa kesään ja kevyempiin vaatteisiin on vielä reilusti.

  Sitäpaitsi olen samaa mieltä varmasti monen muunkin kanssa, olet hyvännäköinen näinkin. Mutta ymmärrän sen, että omissa nahoissa ylimääräinen paino tuntuu raskaimmalta.

  Tsemppiä siis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaanhimo olikin muuten se kaikkein suurin peitottava. ;) Juu en viihdy omissa nahoissani, enkä tähtää teinivartaloon vaan sellaiseen hyvään oloon. Kiitos kovasti Birgitta <3

   Poista
 19. Eihän laivareissu oo mistään kotoosin, jos sielä pitää alkaa pinnaamahan syömingiistä ☺☺ Ja eihän Sulla oo mitään liikaa mihinää, en ainakaa minä näe ♫♥
  Minä alootin viikko sitten kyseisen rempan ja sorruun viikonloppuna. No eihän voi, kun vierata kutsuu, niin alkaa itte nirsoilemaan syömisen kans ☺ eihän vieraat uskalla syödä mitää jos ei emäntäkää syö ☺
  Oon sellaanen laipä- ja pullahiiri, nyt yritän olla ihan ilman pullaa, mutta leipää syön niinkun "lintu", heh,heh ☺☺
  Kivaa maanantaiehtoopäivää Sinulle Tiia ♫~♥~♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joka sana oli taas niin ihanan hauska ja kiva, että nautinnolla luin. Kuulostaa kovin tutulta. Ihanaa viikkoa ihanuus <3

   Poista
 20. Hurjasti tsemppiä elämäntaparemonttiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irina ihana, kiitos niin paljon ja mukavaa viikkoa <3

   Poista
 21. Mulla taas tää kevät on vienyt ihan kaikki mehut ja vähänkään terveelliset elämäntavat ovat vaakalaudalla väsymyksen takia. :( Tuntuu kamalalta, kun housut ei mahdu jalkaan ja vedenjuomisrytmin menettämisen myötä on tullut muita ongelmia esim. kova näläntunne ja sokerin syömisen tarve. Ja mieli tekee melkeinpä vaan roskaruokaa...

  Mutta ehkä tämä tästä, yleensä keväät ovat minulle raskasta aikaa. Tiedän siis hyvin tunteen, vaikka minulla tämä iskee muutaman kuukauden myöhemmin (okei, ei se talvikaan mikään sika helppo ole, mutta ehkä helpompi).

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joillakin on kevätväsymys, joillakin talvi. Silloin alkaa tankata, nämä ovat varmaan niitä neljän vuodenajan huonoja puolia... Roskaruokaa, rasvaa ja sokeria, pullaa, munkkeja, kakkusia. Ooh. En saa ajatella niitä nyt. Nyt olen kovana!

   Hurjana zemppiä Mulan ja onneksi kesä tulee pian. <3

   Poista
 22. Upealta näytät edelleen! Minä haluaisin remonttia saadakseni jostain vähän pirteyttä, jotenkin on työpäivien jälkeen niin nuutunut olo ettei hyvä tosikaan, mitään en meinaa illalla saada aikaiseksi, odotan vaan nukkumaan menon hetkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan sama juttu, veto veks, ei kivaa olla väsynyt. Hirmuisesti zemppiä Anu <3

   Poista
 23. Tuo kuulostaa kovin tutulta, samassa kierteessä ollaan. Mutta mitäs siitä, ollaan sellaisia kuin ollaan ja herkutellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Mummu, haluan mahtua vaatteisiini, joten jos nyt vähän pykistän ja jätän tuon valkoisen höttöleivän pois ja lisään askelten tahtia. Pienin muutoksin. :) Mutta toivottavasti tulos on iso. hih. :)

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 24. Tsemppiä remppaan!
  Itselläni on kanssa vähän patoutunutta remppatarvetta. Tänä keväänä aloitan, tai oikeastaan olen jo aloittanut liikunnan suhteen, mutta ruokavalio kaipaa muutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei hyvä, liikunta on jo alkanut, siitä sitten hiljakseen. Kertarysäyttällä luovutuksen kynnys mataloituu. Hurjana zemppiä! <3

   Poista
 25. Ainahan tuota remppaa saa olla aloittamassa, kun ei ole vielä löytynyt sitä todellista tahtoa tehdä painon suhteen jotain. Ei ne kuurit meikäläistä auta, pitäisi löytää sellainen kokonaisvaltainen uusi suunta. Ja siihen tarvitsisin todellakin jonkun pt:n piiskaamaan :)

  Tsemppiä Tiia remppaan, näytät kyllä aivan upealta juuri nytkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisen elämä on kyllä yhtä tasapainottelua. Juu sitä täällä yritän oman pään sisäisen pt:n avulla. :) Kiitos niin paljon Tuija ja en kyllä näytä, voi hööh, snif, haluan mahtua omiin vaatteisiin taas. :) Ihanaa viikkoa ja kiitos <3

   Poista
 26. Paljon tsemppiä remppaan! Itelle sipsit on se suurin herkku, sekä suuri turmio :-D Muutoin pitäis varmaan olla kiitollinen melkeen siitä että jos johkuun lähtee mitään ei voi syödä kun maha on kipeä, universumi selvästi yrittää auttaa painonhallinnassa kun lähetti IBS:n riesaksi hahah. Kivaa alkanutta viikkoa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sipsitkin löysin suklaan sijaan, vaikka aiemmin en piitannut niistä. Kummallinen on ihmismieli. Niin kun sitä juuri nauttii kaikkea väärää vatsankin kustannuksella. Ihminen on heikko. Hurjana zemppiä sipsien välttämiseen ja oikein mukavaa viikkoa <3

   Poista
 27. Tsemppiä elämäntaparemppaan! Itselle tuhoisin herkku on kaikki makea. Niitä ei saisi olla tarjolla ollenkaan, niin hienosti menisi. Tänäänkin poikkesin heti aamulla kaupaan ostamaan työpöydälle banaaneja. Samalla tuli ostettua suklaalevy. Söinkö banaanit vai suklaan? Oikein. Suklaalevy tuli tuhottua lähes kokonaan ja banaanit jäivät syömättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makea niin piristää ja saa mielen kattoon ja ilman makeaa elämästä katoaa valo, niin tuttua! <3 Hih suklaa tietenkin, täysin ymmärrettävää. Voi meitä. <3 Kiitos kovasti ja zemppiä sinne myös <3

   Poista
 28. Vinkkinä elämäntaparemppaan facebookin ryhmä Jenny ja läskimyytinmurtajat. Sieltä oon ite saanu henkistä tukea. Suosittelen lämpimästi. Ite etenen tipuaskelin, jotta saisin pysyviä muutoksia aikaseksi. Tsemppiä lujasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipuaskeleet kuulostaa oikein hyvältä. Kiitos vinkeistä ja zempeistä ja sinne sitä samaa. <3

   Poista
 29. tätä tarvin, vuorotyö tekee ruokailut haasteellisiksi....
  sari.weckstrom@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorotyöt saavat kropan sekaisin ja varmasti eivät tee hyvää, kun ei säännöllistä ruokarytmiä. Mitä enemmän ikää tulee, varmasti sen hankalampaa.

   Onnea arvontaan <3

   Poista
 30. Tseppiä ! Tiedän että on vaikeeta muutttaa tapoja. Mutt miun kohdalla pienin askelin se onnistuu... Nyt on takana 2 "tosi" väsyttävää vuotta takana . Ja syykin siihen löytyi( tasi anakin luulen niin). Jospa se tästä väsymys katkeeaa ja pääsis itsekin taas kunnolla muuttelemaan elämantapoja. Sitä olis n 35 kg puotettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti ei mitään vakavaa? Kilpirauhasongelmia olisiko? Kun on väsymys ja se johtuu vielä jostain ei itse hallittavasta, niin silloin ei jaksa laihduttaa vaan yrittää vaan selviytyä. Hurjasti zemppiä matkaan <3

   Poista
 31. Tsemppiä Tiia <3 Täällä remppa jatkuu, kun Hesan reissu on tehty :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä voi pitää taukoa, jos juuri pystyy palaamaan samoilla raiteille. Zemppiä sinnekin <3

   Poista
 32. Mä niiiiiiiin tiedän mistä puhut!!!!!!!! Mäkin voisin itkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, voihan epätoivo! <3 Zemppiä!

   Poista
 33. Tsemppiä munki pitäs saada noi raskaudesta jääneet kilot pois =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zemppiä ja tiedän ettei se ole helppoa. Täällä ei ole koskaan lähtenyt. ;)

   Poista
 34. Fyysikkona tiedän, että "ihmisruumis on oikeastaan vain tuotantolaitos ja laihduttaminen edellyttää muutoksia prosesseissa" -kuten eräs (mies)kollega asian esitti, mutta asiahan ei ole ollenkaan niin helppoa kuten jokainen laihduttanut tietää.

  Ilmeisesti miehille tällaisen asian järkeistäminen käytännön toiminnaksi on helpompaa, mutta ainakin itselleni kuvioissa on jatkuvasti mukana hormonaalista, väsymykseen, kiukkuun, suruun, iloon tai oikeastaan mihin tahansa liittyvää tarvetta syödä ja sen taklaaminen onkin sitten ihan eri asia kuin oikean nälän. Siksi kaikki laihdutusjauheet/juomat yms. jutut, jotka varmaan ihan puhtaasti näin tieteen näkökulmasta ovat höpöhöpöä, toimivat koska ne nimenomaan vaikuttavat tämän "muun nälän" hallitsemiseen. Ne toimivat psyykkeen tukena, jos ei muuta, ja juuri sinnehän sen tuen pitääkin kohdistua.

  Tsemppia urakkaan, vaikka ulkonäöllisesti et kyllä todellakaan mitään laihduttamista tarvitsekaan :)
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna loistavasti kirjoitettu ja ei voi mies järkeistää naisen tunnepitoista syömistä. Näin se juuri on. Syöminen myös liittyy niin moniin mukaviin sosialiisiin tilanteisiin, mikä tämä kuirailusta vielä vaikeampaa.

   Höpö ihanuus ja kiitos, oli loistava kommentti. <3

   Poista
 35. Meikäläisen pitäisi jälleen aloittaa juoksuharrastus, puolen vuoden hiljaiselon jälkeen ja kyllä on aloittaminen vaikeata. Minulla on tähtien asento ollut ilmeisesti pidempäänkin väärässä...;) Sokerin (sen valkoisen) olen jättänyt pois jonkin aikaa sitten ja karkkia syön enää silloin tällöin. Kaikkeen näköjään tottuu, mutta tiedän, että repsahduksiakin tulee. Tämän kevään ykkösprioriteetti olisi tuo juoksu... kaikki muu on vähän ekstraa. Tsemppiä sulle omaan urakkaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinulla on hyvä startti jo herkkujen poisjäämisen suhteen ja blogistasi bongasinkin tänään, että sinä reipas olet lenkillekin päässyt. Hyvä sinä ja zemppiä lenkkeilyyn.<3

   Poista
 36. Kas,kevät on tosiaan saanut yhden jos toisenkin liikkeelle samoin ajatuksin. Sitä se lisääntyvä valo ja rantasäät teettää ja hyvä niin! Tsemppiä meille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko saa ihmeitä aikaan mikä on ihanaa! Zemppiä meille. <3

   Poista
 37. No nyt peukut pystyyn, että tähdet pysyvät kohdillaan :) Ja minulle kanssa. Aloin taas lipsua kaikkeen pullamössöleipään ja sitten se Espanja, tiedät kyllä :) Mutta taas aloitettiin, aika samoilla linjoilla kun sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olit juurikin sinä joka puhuit tähtien asennoista ja sain silloin valtavasti lohtua ajatuksesta. Ei lomalla voi kuirailla, näin on näreet! <3

   Poista
 38. Tsemppiä Ihanainen Tiia. Sä pystyt kun luotat itseesi <3

  VastaaPoista
 39. Samassa veneessä ollaan... olen todella repsahtanut tämän talven aikana. Oma vinkkini on silti, että itseään tulee rakastaa sellaisena kuin on, eli hyväksyä nykytilanne ja ajatella, että menen tästä kohti parempaa oloa. Koen siis, että oman peilikuvan sättiminen ei auta yhtään mitään. Ei se meidän arvo kuitenkaan ole kiinni siitä vaa'an lukemasta. =) Tsemppiä Tiia! <3

  Olen tutustunut noihin tuotteisiin, ja tekis mieli koittaa, mutta aika hinnakkaita ovat. :/ Kaikki apu olis tervetullutta tännekin! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitat niin kauniisti ja asiaa, juuri näin se on. En edes metsästä teinivartaloa vaan parempaa oloa ja sitä että vaatteet mahtuu. <3

   Kerron sitten miten näiden tuotteiden kanssa on mennyt.

   Kiitos Sunday <3

   Poista
 40. Hurjasti tsemppiä remppaan! Sitä kaivataan täälläkin päässä, ruokavalio repsahti jossain vaiheessa ja nyt on tosi vaikea sada sitä kuosiin varsinkin kun mökkikausi pääsi alkuun. Jostain ihme syystä landella on vielä vaikeampaa vastustaa niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja. Sinä onnistut varmasti, niin hienosti hoidit sen viimeksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Landella herkuttelu on mökkeilyn kohokohtia. Kävin tänään sinun blogissa ja näytät upealta. <3

   Poista
 41. Tsemppiä muutosprosessiin. Vaikka ei sun reitesi nyt niin pahalta näytä..
  Mutta että sait vuosi sitten 12-13 kg kolmessa kuukaudessa. Olen ihan varma että onnistut nytkin, vaikka miksi ihmeessä päästit ne kilot takaisin.
  Itsellä ei ole vastaavaa tahdonlujuutta, vaikka pitäisikin aloittaa samanlainen kuuri. Espanjassa laihduin 2-3 kg, ja olo oli mahtava, mutta pelkään että se tulee pian takaisin (oireita on).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne pahimmasta päästä ole, mutta housut kiristää ja sitä en halua. Kyllä vuosi sitten meni kaikkiaan 12-13kg ja muistan aloittaneeni helmikuun puolessa välissä ja olleeni laihtunut noh ainakin toukokuuhun mennessä. Niin sitä mietinkin, että miksi se toinen sivupersoona aina talvisin masentuu ja alkaa mättämään hiilareita, ensin hiljalleen ja lopulta jo ns.menetettynä tilanteena. Välinpitämättömänä jopa. Sitten maaliskuussa herää eloon aurinkoinen Tiia jollakin onkin energiaa ja enemmän tahdonlujuutta. Ärsyttävää olla näin kaksjakoinen persoona ja pelkään jo seuraavaa talvea...

   Niin pienikin kevennys kummasti auttaa oloa ja miten kauan kestää niiden lähteä pois, mutta miten vikkelään ne tulevatkaan takaisin.

   Kivaa viikonloppua Orvokki <3

   Poista
 42. Hei - en halua viisastella, mutta sinulla taisi lähteä painoa liikaa ja liian nopeaa - silloin se tulee korkojen kera takaisin. Ihan paras painonlasku on 500 g viikossa - silloin rasva palaa oikealla tavalla. Ravinnon korjausliike ja liikunnan lisääminen auttaa sata kertaa paremmin kuin mitkään kuitujauheet - ei niitä ole tarkoitettu lopuksi ikään syötäväksi kuitenkaan...tai jos on ..niin on hyvä kikka valmistajalle. luja luonne ja määrätietoinen asenne vain ratkaisee ja sekin on tärkeää muistaa, että vettä paljon - ja välillä pitää ihan reilun herkuttelupäivän - kunhan sille on viikkoja välissä - ainakin alussa...kun paino saatu tavoitteeseen niin voi herkutella kerran viikkoon -eli ei siinä kauheasti tarvitse mistään luopua. Oppii vain sen, että ei tarvi joka päivä puputtaa mitä sattuu - eihän elämän suurin nautinto voi syöminen olla ;) Sitäpaitsi sinä olet niin kaunis nainen, että yksi liika kilo sinne tain tänne ei haittaa mitään - ja haittaako se nyt muutenkaan --- me naiset vain ihan itse olemme itsellemme niin kovasti ankaria. Nämä markkinoilla olevat tuotteet vain ovat niin turhakkeita :) ja ihmiset ovat mainoksen uhreja - ihan kaikki. Minäkin.

  VastaaPoista