lauantai 12. maaliskuuta 2016

Miehen ja naisen tärkeysjärjestys!

Tämän postausaiheen kirvoitti seikka, joka on miehelle hyvin tärkeä ja minulle ei lainkaan tärkeä tai oikeastaan minulle jopa ärsytykseen asti vähäpätöinen asia. 

Autoni on mieheni tahdosta menossa koko ensi viikoksi pajalle, liekö saan autoani edes perjantaiksi, niin ison vehkeen ison osan korjaamiseen voi mennä mittaamattoman kauan. Juu eli tämä jo aiheuttaa vastustusta ja ärsytystä! Auton ovessa on siis pieni palkeenkieli, joka syntyi pakkasilla Wolswagenin tyyppivian vuoksi eli jää pakkautui auton oven väliin ja avatessa ovea, ovi meni palkeenkielelle. Pikkujuttu minun mielestä, pelkkä kosmeettinen minimaalinen ongelma jota kukaan ei huomaa, ei ainakaan nainen ja jättimäinen juttu mieheni mielestä, jonka sanoja lainatakseni "autojen tulee olla siistissä kunnossa".  Miksi auton tulee olla niin siistissä kunnossa, jopa siistimmässä kunnossa kuin koti tai vaimo? Tätä merkillistä asiaa en nyt oikein ymmärrä ja olen tätä miesten ja naisten eroa pähkinyt ja pähkinyt. 

NOIN PIENI!

NOIN ISO!
(Älkää kiinnittäkö siihen huomiota,
ett mekko on taas mennyt nurinperin päälle)

Onko auton moitteeton kunto miehelle merkki järjestelmällisestä elosta, merkki miltä meidän elämä näyttää muille päin. Juu mieheni ei todellakaan ole yksinään tämän asian kanssa vaan kaikkihan miehet miltei autojansa puleeraa ja niillä kilpavarustelee. Naisilla sitten voi olla kilpailutettavat merkkilaukut vaikka olalla. Juu se merkkilaukku ei muuten nosta omaa itsetuntoani suuntaan eikä toiseen vaan omat itsetunto ja häpeäpisteet ovat aivan muualla eli keskivartalolihavuudessa, kaksoisleuassa ja leuassa asuvassa noitaluomessa. 

Joka tapauksessa tyyppiviasta Wolswagen korvaa 1600e tai näin ainakin merkkikorjaamo Laakkonen sanoo... Meille jää maksettavaa 400e eli aika huimaa, tuo koko pieni palkeenkieli aiheuttaa koko oven vaihdon! Ei moinen mene järkeen, sillä palkeenkieli ei taatusti vaikuta auton myyntiarvoon ja ajettavuuteen. Siksi olen hieman hämääntynyt, sillä en vain pääse mieheni pään sisälle miksi tuo palkeenkieli tulee korjata ja olen viikon ilman autoa, mikä kurimus, kun on autoon tottunut. Ei se auto vaan, kun vapaus viedään! Eli jos joku haluaa ensi viikolla ulkoiluttaa keski-ikäistä kotiäitiä, niin huikatkaa kommenttiboxiin. ;)

No asiasta viidenteen, saman verran maksaisi leukaluomeni poisto ja sanoinkin sitten miehelleni, että kuules mitäs jos poistettaisiin kuitenkin tämä minun leukaluomi, onhan se nyt vähän statuskysymys miltä vaimo näyttää, eikös vaan? Ukkeli vastasi, että mene vaan poistamaan luomi, mutta auton palkeenkieli korjataan piste. Oikeastaan aika kivaa on tässä, että ukkeli rakastaa minua keskivartaloineen noitaluomineen kaikkineen ja haluaa pitää hellää huolta myös autostani. <3 Niin voihan tätä asiaa niinkin katsella. Meikäläisen lasi kummasti plumpsahti taas niin täyteen, niin täyteen, ihana tuo ukkeli kyllä. <3 Luomenpoisto edelleen harkinnassa.... Annoin muuten mieheni lukea tämän tekstin ennen julkaisua ja kysyi miten taas kirjoitat autosta pajalla... No eihän tässä nyt todellakaan ole siitä kyse, miehet!


Tässä Maijun ja meikäläisen kuvassa näkyy miten leuassa on
kasvamassa aito oikea sijaispää, jos alkuperäiselle sattuu kummia.
Onkohan sillä jo omaa aivotoimintaakin?

Miten teillä, autot, käsilaukut, koti, ulkonäkö, minkä pitää olla erityisen siistissä kunnossa vaiko kaikki?

68 kommenttia:

 1. Mä en kestä Tiia sulla on sama vika kuin mulla, mä puen kanssa vaatteita nurinpäin, aamulla ne on pääsääntöisesti 90% nurinpäin ei oikein päin. :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihan mahtavaa, en ihan heti tiedä toista samanlaista. Miten muuten näin meillä, kun muutoin pitää olla purkit ojossa. Hassua, mutta hei mukavampaa, ei pesulappuset kutita. ;)

   Kivaa viikonloppua Jonna <3

   Poista
 2. Voi sua sijaispäätä :)

  Mutta olen kyllä samaa mieltä tuosta auton siistinä pitämisestä miehesi kanssa. Ja tosi onnellinen olen siitä, että minunkin mieheni pitää meidän molempien autot puhtaina ja kiiltävinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, se on vaan hyvä asia, sillä itse en osaisi autoista pitää lainkaan huolta. ;)

   Aurinkoista sunnuntaita <3

   Poista
 3. Mulla oli sama auto ja sama vika. Se ovi alkaa kyllä ruostumaan jos sille ei tee mitään ja näin ollen laskee auton arvoa. Ymmärrän kyllä kanssanaisena prioriteettisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se ukko on sanonut, mutta tyhmä minä on juurikin priorisoinut hieman toisin asiat. ;)

   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 4. Ha haa. Se on oikeasti niin ihmeellistä, että itse näkee monet asiat niin paljon suurempina, mitä muut eu edes huomaa. Mutta tiedän, että pieni asua voi ärsyttää itseään tosi paljon. Kohta nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on pieni luomi väärässä paikassa on valtava. Ihana päivä oli eilen, kiitos vielä niin paljon ja yhtä upeaa sunnuntaita <3

   Poista
 5. Ehkä mulle se on siisti koti. Meillähän ei oo autoa, ulkonäölleni en voi mitään (meikillä pahimmat virheet saa piiloon) eikä mulla ole edes merkkilaukkua. Pitäiskö tästä tehdä päätelmä, että mä elän suht tasapainoista elämää? En mä kyllä pistäis pahitteeksi, jos vaikka jonkin merkkilaukun saisinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules nyt Outi, olet hyvin kaunis ja naisellinen nainen ja vielä niin hauska ja sydämellinen persoona, että olet superkaunis!

   Kyllä taidat elää hyvin onnellista ja tasapainoista elämää, rakkaus sen tekee ja ihana perhe ja tyytyväisyys omaan itseensä. <3

   Poista
 6. Voi Tiia, sä oot kyllä ihana <3

  Koti ja auto pitää olla siistinä. Molemmista huolehditaan enemmän ja vähemmän yhdessä. Siis meillä. Entisenä autokaupan työntekijänä ymmärrän, että tuollainen pikkuvekki ei houkuta uusia ostajia :)

  Mulla poskessa luomi, jonka haluaisin pois, mutta jotenkin tuo hinta on antanut luomelle lisäaikaa :D Maitokauppaan en meikkaile ja talvella pystytukan pelastus on pipo...

  Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3

   Niin se on, järki sen kertoo ja auto viedään ihan kohta pajalle. Ostin tänään sellaisen kasan ruokaa, että kyllähän täällä taas pärjätään ja bussit liikkuu, jos tarve tulee.

   Sama juttu, hinta on antanut täälläkin luomelle lisäaikaa. Siinä se vaan olla möllöttää...

   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Poista
 7. Ei miehen ajatuksenjuoksua voi aina ymmärtää, jos meidän naistenkaan. Minulle auto on melkein vähäpätöisen (mutta välttämätön) asia tämän hetkisessä elämäntilanteessa...mieheni kutsuu sitä pölyimuriksi! Vuosihuollot ja katsastuksen hoidan, mutta auton pesun ja imuroinnin annan mielelläni miehelle.

  Kirjoitit jälleen niin hauskasti, että nauroin täällä ruudun takana oikein ääneen. Itseironiaa on monenlaista, mutta sinä osaat tehdä sitä NIIN ihanalla tavalla. Tsemppiä ensi viikkoon! Jos auton jälkeen olisi vaikka sinun vuorosi...?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi pölynimuri, meinaatko, että imee kaiken pölyn. ;) Täällä se on yhtä suttuinen, no ei nyt ihan enää, kun lapset ovat kasvaneet, mutta miltei kuin käsilaukkuni sisältö. ;)

   Voi, että kiitos niin paljon vielä kauniista sanoista, täällä olen aivan otettu. Ihanaa kuulla, lämmittää.

   Juu kohta menen terveyskeskukseen luomenpoistoon, koska kurjaahan on, että nypin luomesta niitä karvoja ja aina on ruvella... Karmea painajaisluomi, luomi on siis usein kipeä.

   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Poista
 8. Oispa mulla mies, joka pitää mun autosta huolta! :D Vaan ei, ku ite pitää tehä se ja sen kyllä huomaa, haha. :D Mun miehellä ei oo ajokorttia, joten minä oon meillä autovastaava. Huokaus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihanaa, että on toisekin päin nämä asiat, vaikka ehkei sinusta siltä tunnu. <3

   Poista
 9. Osaat jo ehkä arvata, mikä meillä on erityisen siistissä kunnossa. Ei mikään :D :D
  Meillä on sellainen la vie de boheme. Meillä olisi todennäköisesti mennyt ainakin pari kuukautta tuollaisen oven vekin huomaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että tykkään susta! <3 Hyvä meininki <3

   Poista
 10. Tuo on niin ihana kuva teistä Maijun kanssa eikä siinä huomio kiinnity mihinkään sijaispäähän höh! Kauneutta vaan koko kuva täys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Ninski, kiitos niin paljon, juu suurennuslasilla ei pitäisi itseään tuijotella. <3

   Poista
 11. No miellä pestään autoa niin ahkerasti, että pelkään jo maalienkin kuluva...:) Niin ja mekossa on usein saumat päälläpäin...tai sukissa....tai paidoissa...outoa..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niin on täälläkin sukat ja mekot miten päin vaan, ei nyt moiseen jaksa keskittyä, hihi. :) Ihanaa, että muilla sama juttu. <3

   Poista
 12. No ehkä miehesi pohtii myös auton jälleenmyyntiarvoa, sillä hinnastahan saattaisi tippua sievoinen summa kerta pari tonnia maksaa vaihto. Toivottavasti toinen ovi ei mene ensi talvena :D
  Terveisin muutaman Volkkarin oven vaihtanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se mies sitä pohtii ja on sen suoraan sanonutkin, hyvä että täällä taloudessa on yksi järkevä. Toinen ovi on jo vaihdettu aiemman omistajan toimesta ja käsittääkseni muusta syystä, joten ei huolta ainakaan sen suhteen.

   Sinä todella tiedät mistä kirjoitat. <3

   Poista
 13. Tuo luomi ei ole ison iso, mutta se taitaa sinua häiritä ja kannattaa poistattaa sen vuoksi. Autokin kannattaa korjata, koska vaikuttaa varmasti myyntihintaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on toinen poistaa ja toinen vaihtaa, sitten on hyvä. <3

   Poista
 14. Meillä ei ole autoa. Miehelle tietokonejutut on intohimo ja niiden pitää olla viimeisen päälle ;) Itselle se on treenijutut...tosin kyllä arvostan mm. hyvistä materiaaleista olevia vaatteita ja laukkuja...myönnän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee, jokaisella on omat kujeet. ;)

   <3

   Poista
 15. Auto on työväline meille molemmille. En ole lukenut auton takia, vaan työni takia. Maastokautena sen todella näkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih näin se vaan menee ja ei voi kaikki kiinnostaa, vaikka kuten kirjat. <3

   Poista
 16. Tiia, olet ihana <3 Ja kaunis ja sädehtivä, oli luomi leuassa tai ei! Meillä ei onneksi mies ole autojen perään vaan ajelee 18 vuotta vanhalla corollalla :D Naapuritkin vitsailee, että meidän kannattaa laittaa se yöksi lukkoon vain siksi, ettei kukaan heittäisi roskia sisään ;-) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihana mies sinulla, aivan mahtavaa kuulla. <3 Ja huumoriakin kestää naapureilta ja menopeliksihän se on tarkoitettu, eikä statussymboliksi.

   Kiitos kauniista sanoista, kuin myös. <3

   Upeaa uutta viikkoa <3

   Poista
 17. En minäkään noin pientä vekkiä edes huomaisi. Mutta kiinnostuksen kohteet ovat miehillä ja naisilla erit. Hyvä niin, ei tule ainakaan liian tylsää. :)
  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, ei turhaan sanota, että erilaisuus on rikkaus.

   Upeaa uutta viikkoa <3

   Poista
 18. Tiia, minullakin on tuollainen luomi ja kysyin tutulta plastiiikkakirurgilta, mitä sen poisto maksaisi ja se oli 400 euroa eli hui, noita teidän hintoja. Ja tämä mies on myös kuuluisa kauneuskirurgi! Koska minulla on ollut luomesta alakunut melanooma, olen ylen herkkkänä luomieni kanssa. Kirurgini mielestä minulta pitäisi poistaakin luomi nyt reidestä ja hän väittää, että tuo kasvoluomeni on hyvänlaatuinen ja että sitä ei kukaan edes huomaa, ellen siitä mainitse. Sama taitaa olla sinulla. Sinä huomaat sen, eivät mut. Muuten, ole tosi, tosi onnellinen, josluomessasi kasvaa noitakarva, silloin se on takuulla hyvänlaatuinen:)

  En muuuten tajua luomea reidessäni,sillä sitä ei ollut vielä lokakuussa kun olimme reissussa. Missä ihnmeen välissä naiselle voi tulla reiteen luomi tuosta vain ja kuin huomaamatta!

  R. ei perusta mitään autoista eli ilman noita pitkiä alppimatkoja, ajelisimme varmaan vaikka kuinka vanhalla kaaralla. Tai niin hän sanoo, mikä on minusta hiukan ristiriidassa hänen järkyttävän merkkiuskollisuutensa kanssa....

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on kyllä todella hurja, siksi sitä aina vaan arvon, tuota luomenpoistoa.

   Kyllä luomessani kasvaa valehtelematta noin 10 karvaa ja pari oikein mustaa jouhta ja miten nopeaan ne kasvaakaan ja luomi on koko ajan kipeä ja välillä tulee verta, koska poistan ne karvat nyppimllä.

   Niin miten ne luomet välillä tulee niin nopeaa ja nyt Leena poistamaan luomi reidestä, jos kirurgi niin neuvoo. <3

   Oman leukaluomen ongelma, että on paljon kasvanut lyhyessä ajassa ja saattaa kasvaa vielä vaikka kuinka, joten aina tulee isompi arpikin siten.

   Hih miehet voivat olla hyvin ristiriitaisia kuten me naisetkin, nämä ovat niitä nyansseja, joista ei ota hevonhitsiä selkoa. :)

   <3

   Poista
 19. Joo ei kiinnosta meillä miestä autot. Ajaa omallaan kyllä joka päivä mutta häntä kiinnosta niiden puunaaminen ja rassaaminen. Hänelle se on enemmän kulkuneuvo, jolla pääsee töihin, ja jossa kulkee kaikki työssä tarvittavat työkalut ja varaosat. Ja siltä se usein näyttääkin. Minä siivoan autot, jos joku ne siivoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä poikkeukset vahvistaa säännön, ei nämä totta tosiaan aina mene stereotypioiden mukaan. :)

   Poista
 20. Mä ymmärrän jos haluat poistatuttaa luomen, vaikkei sitä edes huomaa. Tee niin kuin sydän sanoo <3

  VastaaPoista
 21. No kyllä vaan, just samoin. Mun autoni jos sattuu olemaan pikkuisen hiekkainen sisältä eikä pölyjäkään ole ihan hetkeen kojelaudalta pyyhitty niin kyllä muistaa mies asiasta jossain vaiheessa huomauttaa. Kotona ei huomaa vaikka keskelle tupaa olisi kipattu lava-autollinen hiekkaa (ja siltä välillä tuntuu lasten ja koirien kanssa).

  Ja se luomi, tiedän kuinka asiasta kasvaa itselle todella suuri asia ettei enää näe päätä luomelta. Mulla oli leukaperässä samanlainen, mutta tumma koholla oleva luomi ja luomen loppuaikoina en pystynyt itseäni peilistä katsomaan kun näin vain sen. Kävin poistamassa sen joskus 12 vuotta sitten ja yhä näkyvästä 3 cm arvesta huolimatta olen tosi tyytyväinen, että vuosia asiaa harmiteltuani tartuin toimeen. Toisaalta muut kuule ei kiinnitä siihen luomeen mitään huomiota, mutta tiedän kuinka iso juttu se on itselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu autot on miesten nalkutuksen kohde, totta tosiaan. ;) Juu ei haittaisi arpikaan niinkään ja pelkään myös, että luomi vaan kasvaa ja kasvaa, sillä onhan se jo vaikka kuinka nopeassa ajassa kasvanut.

   Nimenomaan itselleen sen asian tekeekin. <3 Kiitos PauMau<3

   Poista
 22. Mulla oli kans ennen Volkkari ja meni juurikin tuohon tyyppivikaan hermo, että laitoin auton myyntiin, kun en jaksanut alkaa korjauttamaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuollainen tyyppivika nyt sitten, huhahhei ja kohta viedään pajalle ja toivottaasti ei mene ihan koko ensi viikkoa. :)

   Poista
 23. Voi sinua Tiia ja sinun noitaluomea <3 Minä en edes huomaa sitä mutta ymmärrän, että jos häiritsee sinua paljon käyt poistattamassa sen jonain päivänä. En vaivaa sinua enää.

  Tuosta Volkkarin ovesta sen verran, että vaikka vekki on noin pieni kannattaa kyllä vaihdattaa koska on tyyppivika ja alkaa ruostumaan tuosta kohtaa ellei sille tehdä mitään. Juurikin se auton jälleenmyyntiarvo on se mitä miehesi tässä ajattelee ja myös turvallisuus sinulle ajajana ettet joudu ruosteisella kaaralla kurvailemaan.

  Mitin tässä pääni puhki mikä asia minulla pitää olla ehdottomasti kunnossa? Koiran myötä siivous on lipsunut - karvoja kaikkialla koska joka päivä en viitsi/ehdi/jaksa imuroida. Autoa pesetän säännöllisen epäsäännöllisesti ja sisäosat voisin imuroida useammin. Ehkä minulla on tärkeää, että tavarat ovat suht oikeilla paikoilla niin siivoaminen kotona on helpompaa. Rakastan kyllä kauniita kenkiä, laukkuja, koruja ja kaikkia em. on liikaa :D

  Mukavaa viikonloppua Tiiuska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstissäni typo eli pitäisi lukea "Ei vaivaa sinua enää." :D

   Poista
  2. Näin se on, alkaa ruostumaan.. Kurjaa mutta totta ja ihan kohta viemme sen pajalle jo yötä vasten.

   Sama juttu muuten tuo, että tavarat ovat oikeilla paikoilla, vaikka muuten en ehkä maailman järjestelmällisin ole, esim. vaatekaappi ei ole se siistein. ;)

   Ihanaa viikkoa Marjo <3

   Poista
 24. Voi hassu, mä en tuossa kuvassa nähnyt kuin kaksi kaunista ja onnellista aikuista naista <3 Mutta ymmärrän kyllä, meillä jokaisella kun on omat juttunsa jotka häiritsee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ja kyllähän se niin onkin, että itseään häiritsee niin paljon enemmän kaikki itsessä kuin muita. <3

   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Poista
 25. Täällä on kans ihan neuroottinen mies auton suhteen. Se kuulee olemattomatkin äänet ja kummastelee että mitän voi olla mahdollista etten mie kuule moisia isoja kolinoita. Mutta arvaapa ku mie sanon että tää kottero pitäis imuroida ja pestä. Silloin katoaa koko ukko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ai katoaako, täällä tuo kyllä jynssää kaarat, mutta minä sitten jynssään enemmän kotia. ;)

   <3

   Poista
 26. Ihanat on nämä Sinun juttusi, niin kun Sinä ittekki ♥ Ja tuo Sun luomihan on kuin kauneuspilkku ♥
  Monta päivää oon sanonu meidän ukkelille, että mun auton renkaat, tai sitte jokin muu pitää niin kovaa meteliä ajaessa, etten kuule omia ajatuksiani ☺ Mutta en saa mitää vastakaikua kysymyksilleni, no olkoon, ajan niin kauan kun menopeli vähänkin liikkuu ☺
  ♥ Mukavaa viikonloppua Sinulle Tiia ♫~♥~♫

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih on se kyllä aikamoinen uloke karvoineen kaikkineen.

   Hih ihana meininki teillä eli tekee kun jaksaa. :)

   Ihanaa uutta viikkoa ma-te <3

   Poista
 27. Meillä auto on suurimman osan minun käytössä kun husbandos ajaa rekkaa joten auto on aika siistissä kunnossa, yritän pitää kun on "uusi"auto....Mutta edellinen oli sellainen kaatopaikka, että tulikin usein lähdettyä etsimään autosta jotakin jos oli hukassa ;) Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihana tarina tuo, että lähdit etsimään jos jokin oli hukassa. No uusi auto uudet kujeet ja onnea uudesta autosta. <3

   Poista
 28. Ihana sinä ❤︎
  Minulle autot on vain liikkumista varten paikasta A paikkaan B :D
  Kalliin auton omistaminen toisi minulle hirvittävästi stressiä. Pelkäisin koko ajan, että se naarmuuntuu tai sille tapahtuu jotakin :) Ja huollot sekä osat maksavat maltaita.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu ja samaa mieltä. Auto on menopeli, mutta onhan se tietenkin kivaa, että on kunnosa.

   Aurinkoa tulevaan viikkoon <3

   Poista
 29. Noo joo, miehelleni auto on jumala, jolle uhrataan omaisuus ja aika. Varsinkin hänen autonsa, tietty myös työväline, mutta silti...Painepesuri huutaa heti kun kotiin tulee ja pesuloihin varmaan kausikortit. Mulle aina rutkuttaa, kun mun rotisko on likaineen, siis kurainen...ai on vai, tietääkseni se on vain likaisenharmaa väriltään :) Tosin mun auto on sisältä siistimmässä järjestyksessä kuin hänene autonsa, vaikka kuljetan lapsia ja koiria! ( pieni dilemma?)
  Voin sanoa samaa kuin Pauliina/PauMau; talossa saa olla vaikka millainen sotku ja rekallinen hiekkaa lattialla, kunhan miehellä auto on priima ja kotiteatteri-hässäkkä toimii sekä sohvalla on hyvä olla ;)
  Ja mikä minulle tärkeää...no kodin siisteys ja peiliin on pakko aina välillä katsoa, vaikkei ihmeitä pystykkään tekemään :)
  Mä olen muuten ensiviikon vapaalla ;b
  Aurinkoa sunnuntaihisi Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ja anteeksi naureskelin täällä täyttä häkää mm. tuolle kausikortille pesuloihin, ihan paras! Voi meitä naisia ja miehiä. Juu ja sama juttu tuon peiliin katsomisen kanssa, mutta olen yrittänyt höllätä. ;)

   Ihanaa uutta viikkoa Satu <3

   Poista
 30. Meillä toinen pitää autosta huolta, toiselle koti ja ulkonäkö ovat tärkeämpiä, kuin auto. Itse harmittelen erään korjausleikkauksen kanssa. (kenties olen siitä blogissa maininnutkin)Korjauttaminen maksaisi meren toisella puolella noin 4000€. Siihen sitten matkat päälle. Täältä Keski-Suomesta sekin maksaa pari sataa ainakin. Ei mitään mahdollisuuksia. Ymmärrän toki, että se, mikä toisista on pieni asia, voi itselle olla suuri asia. Jopa terveysriski, tai haitta. Ollappa ihmisen korjaaminen yhtä helppoa kuin auton korjaaminen. Viikko pajalla ja sen koommin ei mitään vikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta ja ihminen on tärkein. <3 Ehdottomasti. <3 Kurjinta on tieto, että tuollainen leikkaus on olemassa ja siihen ei ole varoja.

   Suuri halaus Viltsu <3

   Poista
 31. Mullakin on luomi ja siinä karvoja, yöäk, en kuvaa.
  Mies hoitaa nykyisin auton, kun ajaakin sillä. Meillä on vaan yksi auto, joka aikanaan mulle ostettin työautoksi. Silloin se oli siistimpi ainakin sisältä. Nytkin vikavalo palaa, kun talvella mies ei men korjaamolle tunneiksi notkumaan. Ajakoon sitten.Mukavaa alkavaa viikkoa sinne! Ps pitkä postaus ja kadotin sen, hyvä minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu luomessa on täällä tuhat karvaa ja luomi on aina verta vuotava, koska nypin ne kaameat jouhet ja kipeä.

   Hih rento asenne, sitä ehkä toivoisin hieman omalle miehelle, mutta toisaalta haluaa pitää hyvää huolta autoista ja mm.puutarhasta ja monista muista tylsistä jutuista, kissojen hiekkalootista jne, eli kivaahan se on, että hoitaa. :)

   <3

   Poista
 32. Heh, kuule, nuo autot on sellainen juttu, että saattaa se palkeenkieli jälleenmyyntihintaan vähän vaikuttaakin. Tai mistäs minä tiedän :D.
  Mutta paras on tuo sun luomen aivotoiminta :D. Tikahdun täällä hihitykseeni näin sunnuntai-illan päätteeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa se, voi mälsyys.

   Hihi juu tässä sitä saa ihmetellä, että niinkö olen luomassa uutta kaksipäistä ihmistä tässä. :)

   Kivaa päivää Heli <3

   Poista
 33. Mulla ei ole mikään noista sun luettelemistasi asioista siistissä kunnossa ;) Mutta mun testosteronit kyllä pitäisi auton siistinä jos mulla olisi auto ;) Tykkään että motskarikin on siisti mutta ajajasta ei niin väliä, ääk! Metsästäjän auto on aina niin kurainen kun se ajelee paljon pitkin metsäteitä ja koirat sottaa, mä en kestä mutta sitä on melkein turha puunata kun hetken päästä samanlaisessa kunnossa. Mä en ois varmaan koskaan huomannu sun noitaluomea jos et ois siitä maininnu enkä sun väärinpäin olevaa mekkoakaan. Ymmärrän sun ton luomikiusan ja oman mielenrauhan kannalta se kai on hyvä poistaa joskus. Mulla meinas alkaa joskus 10 vuotta sitten kasvaa silmän alle pieni nyppyluomi ja arvelin että se ajan kanssa suurenee niin tein vanhanaikaiset ja "tukehdutin" (minä = tee se itse nainen) sen langalla eli irrotin mutta se oli todellakin silloin vain millin kokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihana sinä <3

   Kaikilla meillä on omat juttumme ja sinulla ne on sitten auto ja motskari ja minä täällä taas pyyhin jatkuvasti pölyjä peltipurkeista, hih. :)

   Nyt alkaa luomi tosiaan olla niin iso, ettei sitä voi tukehduttaa vaikka onkin jokin ihmeellinen himo saksia se pois, heh. Mutta luomi on kyllä koko ajan kipeä, koska joudun nyppimään siitä jatkuvasti karvoja, jotka kasvavat sellaisella tahdilla, että voisi verrata rairuohoon!

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 34. Tuli ehkä tuosta mikä pitää olla siististi-kysymyksestä mieleen kaksi juttua: koti ja hiukset :-D En pysty rentoutumaan ollenkaan jos kaikki on hyrskyn myrskyn enkä pysty olemaan yhtään normaalisti jos hiukset on ihan miten sattuu. Nopeasti saan ne laitettua jonkinlaiselle kampaukselle kyllä onneksi mutta jos en niin tee niin koko elämä on pilalla :-D En voisi ikinä lähteä siis edes kauppaan niin että tukka on laittamati muuten murehtisin vaan hiuksiani kokoaika. Kyllä on (tämän) naisen elämä haastavaa hahah.

  VastaaPoista