sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Hurmaava Elie Saab Rose CoutureElie Saab Rose Couture, tuoksu joka luo ilmoille ja mielikuviin puuterin henkäyksiä, varhaisaamun aamukasteen kuulauden, kukkakedon, puhtaan ruusun, pehmeän isoäidin sylin. 

Ensi tuoksutuksella hurmaa vieno puuterinen syleily, josta tulee mieleen oman rakkaimman isoäitini ihastuttava tuoksu. Rose Couture puhkeaa kuitenkin kauniiseen kukkaan ja puuterinen henkäys jää ympäröimään raikasta kukkaistuoksua. Tuosta kukkakimpusta kauniin hennosti erottuu tuoksun nimeäkin kantava ikiklassikko ruusu.

Tuoksu on pehmeä ja raikas yhtäaikaa, erilainen ja sukupolvia ylittävä. Tuoksun viehko moninaisuus selittyy alkutuoksun pionilla ja ruusulla, tuoksussa hurmaa ja tuo raikkautta appelsiinikukka kirkastettuna hunajaruusulla, sydäntuoksussa viehättää ruusun nektari, jasmiini ja hyppynen vaniljaa ja pohjatuoksun sinetöi patsuli ja santelipuu. 

Upeat Elie Saabin juhlapuvut ja kukkakuosit ovat toimineet inspiroinnin lähteenä ja näin syntyi Elie Saab Rose Couture.

Rose Couture tuoksu on saatavilla Stockmann, Sokos ja Kicks myymälöistä. Tässä on tuoksu jonka laittaisin korvan taakse ja muistaisin Rose Couturella vaikka äitejä, isoäitejä tai vaimoa tällä kukkakimpun veroisella hurmaavalla tuoksulla. Pullo on kuin kaunein jalokivi ja tämä tuoksu kaikessa viehättävyydessään olisi varmasti tervetullut sydäntä lämmittävä lahja. Äitienpäivään eipä aikakaan. :)

Miltä Elie Saabin tuoksu kuulostaa ja pidätkö vienosta ruusun tuoksusta? Suloista ja tuoksuvaa sunnuntaita kaikille täältä kahvin ja Rose Couture tuoksujen lomasta. 
*Tuoksu lehdistönäyte

32 kommenttia:

 1. Ihana Saab hurmaa puuterisuudellaan ja on minulle kyllä lempituoksuksi tullut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuterisista tuoksuista tämä on ehdoton nro1. Kivaa pientä kirpeyttä löytyy ja syntyy hurmaava ruusukimppu. <3

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 2. Kuulostaa todella hyvältä ja kauniilta. Olen aina ihaillut Elie Saabin pukuja ja tämä tuoksu on ainakin ulkomuodoltaan täydellinen luomus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin kaunein jalokivi, herkkä ja kaunis. <3 Loistokas viehättävällä tavalla. <3 Ihana tuoksu, suosittelen tuoksuttelemaan. <3

   Aurinkoista sunnuntaita Souliina <3

   Poista
 3. Kyllä kelpaisi minullekin tuollainen tuoksu kuvauksesi perusteella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin herkän puuterisen kukkaisen ruusuisen täydellinen pullosta puhumattakaan. <3 Tunnelmallista sunnuntaita <3

   Poista
 4. Kuulostaa ihanan kepeältä tuoksulta <3
  Kaunista sunnuntaita Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juuri sitä kuin raikas puutarhasta tullut tuulen henkäys.

   Ihanaa sunnuntaita Outi <3

   Poista
 5. Itse rakastan ruusun tuoksua todenteolla. Yksi lemppariparfyymini Paul Smith Rose tuoksuu nimensäkin mukaisesti ihanasti ruusulta... mutta sitä ei saa suomesta enää jostain syystä niin pitäisi tilata vissiin ulkomailta :-( Supersuloisia nuo kuppi+alunen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusuiset tuoksut eivät omaan nenään saa tuoksua liian ruusulta, mutta silloinkin ruusu on näin kauniin hienovaraisesti sisällytetty kuin tämä Rose Couture, niin pidän kovasti ruusun tuoksusta. Suosittelen vaikkapa Sokoksella tuoksuttelemaan, josko löytäisit vaikka uutukaisen tuoksusuosikin. <3

   Leppoisaa sunnuntaita Emmi <3

   Poista
 6. Kaunis! Osaatko sanoa muistuttaako tämä uusi miten paljon sitä Elie Saabin ensimmäistä tuoksua? Se oli aika tujakka tuoksu, tykkäsin kyllä! Tänään oli Jo Malone -päivä ; ) Ihanan pirtsakkaa iltaa!

  VastaaPoista
 7. On kyllä kuin koru tai jalokivi tämä pullo. En ole ensimmäistä tuoksua tuoksutellut, mutta kysyin neuvoa Keyword Loven Jonnalta ja vastasi, että ei muistuta lainkaan, että tämä Rose on paljon kevyempi ja tästä puuttuu se ensimmäisen tuoksun makeus.

  Jo Malone lähti tyttärelle, rakastui siihen tulisesti. Ei ollut minun juuri se tuoksu mikä oli, meillä taisi olla erit.

  Ihanaa iltaa Heli <3

  VastaaPoista
 8. Tää on ihastuttava ruusutuoksu. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin viehättävä <3 Kivaa iltaa Jonna <3

   Poista
 9. Näyttää aika hyvältä. Mä valitsen usein tuoksupullon ensiksi sillä perusteella, että jos se näyttää multa. Sitten vasta tutustun tuoksuun )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muutoin tuo, että laivalla tai kaupassa valitsen ensin lempipulloja ja niistä sitten lempituoksuja. Eli kyllä kokonaisuus ratkaisee ja tässä tuoksussa kokonaisuus on hyvin onnistunut.

   Ihanaa iltaa Maiju <3

   Poista
 10. Hyvältä kuullostaa, ja ihanat kuvat! <3
  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ja ei muuta kuin tuoksuttelemaan. <3 Upeaa uutta viikkoa <3

   Poista
 11. Suloinen pullo, tekisi mieli hankkia tuoksu vain pullon ja hempeän värin vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä sellainen hurmaavan kaunis, jota ei edes tuoksun loputtua raaskisi hävittää. Mukavaa uutta viikkoa Belladonna <3

   Poista
 12. Tämän kevään sana on ruusu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kyllä on ja vaaleanpunaiset värit. <3 Ihanaa maanantaita Marina <3

   Poista
 13. Ruusu ei kukkana viehätä mutta tuoksuna kyllä. Ja puuterintuoksu, se vetoo aina. Voisi siis hyvinkin olla tuoksu minun makuun. Vai hajuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikka tämä kuulostaa aivan täydellisesti sinun tuoksulta, kannattaa mennä tuoksuttelemaan. Herkkä, pehmoinen ihastuttava tuoksu.

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 14. Tuo Sinun kerrontasi saa melkein tuoksun tuntumaan, nuuh, nuuh ☺ ~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos tuoksuu sinne asti, tuoksuvaa viikkoa ma-te <3

   Poista
 15. Sulla Tiia on kyllä kynässä taito kuvailla kaikki kokeilemasi. Minä en ole aivan varma ruusujen tuoksusta pullossa, puutarhassa kylläkin 😊. Kuvailusi perusteella olen taipuvainen käymään nuuskuttelemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tuoksuttelemaan, sillä ruusu on vieno, eikä tuoksu yksinään vaan sekoittuu puuteriseen kukkaispilveen, ooh ihanaa. <3

   Aurinkoista viikkoa Heli <3

   Poista
 16. Hi Tiia !! que rico perfume-espero que tenga un bendecido comienzo de semana
  cariños

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Angelica, I had to use spanish-finnish translator so I cour read you message. Thank you so much and have a lovely week. <3

   Poista
 17. Saabilla on kyllä kauniit, elegantit pullot <3 Joku Saabin tuoksuista on kyllä hommattava, ehkä tänä keväänä? :)

  VastaaPoista
 18. On kyllä kuin koruja! Olisiko se tänä keväänä, tämä kevän uutuus ainakin hurmaa <3

  VastaaPoista