torstai 11. helmikuuta 2016

Tänään on itkettänyt ja kiroiluttanut, helmikuun kirous jatkuu...

Heräsin jo aamulla ketuttavalla jalalla, sillä olin nähnyt painajaista, että ukkelille ja minulle tuli avioero ja nimetön huusi tyhjyyttään. Nukuttu yö monesti siivittää päivää, kuten myös tälläkin kertaa. Sain juuri aamukahvit huulilleni ja tuumin, että josko tämä tästä, kahvin ensisiemauksella nyt vain on sellainen vaikutus. Kunnes heti ensihörpyn huulituntumalla mieheltäni pärähti Finlandia-talolta seminaarien tuoksinnoista viesti, "vaimo rakas, passi jäi kotiin, voisitko tuoda passin Finlandia-talolle". Seminaarit mitkä lie jatkuu vielä risteilyn merkeissä Viron vesistöillä. Vaikka laivasta ei ulostaudutakaan, passi tai henkilöllisyystodistus tulee olla, jotta voi tarvittaessa todistaa kuka ukkeli on. Tämä on varmaankin jokin Viron lakisääteinen hommeli, sillä Tukholman vesistöillä kelpaa ajella pelkällä ajokortilla. 

Asiaa tarkemmin mietittyäni muistelin näin nyt sivuhuomautuksena Latvian aikaa, että ajokortin siellä myöntää sama laitos, jossa ajat inssin, joten ehkäpä Virossa sama juttu, eikä ajokortti ole täten virallisen poliisin myöntämä. 

Joka tapauksessa Finlandia-talolle ajo ahdisti, sillä en aja Helsingin ytimessä, vaikka olen ajanut Latviassa Riian keskustassa ja vaikka olen Helsingin ytimessä asunut koko lapsuuden 33-ikävuoteen asti, niin silti en uskalla ajaa siellä, vaikka tunnenkin joka kadun ja syvennyksen läpikotaisin. Minulle on vaan tullut erinäisiä omituisia pelkotiloja saatuani muksut, enkä ole enää samanlainen huimapää kuin ennen. Eli se ei ollut mikään vaihtoehto ja toisaalta kotonakin piti olla parkissa, sillä lapsi lähti luontokouluun ilman avainta. 

Vein täten passin Matkahuoltoon ja hintaa lähetykselle tuli noin 23e. Voi niitä epävirallisempia aikoja, kun bussikuskin kainaloon saattoi antaa vaikka matkalaukun kuljetettavaksi, ennen vanhaan kaikki vaan oli niin paljon paremmin, nykyään kaikki on byrokratian kyllästämää hössötystä.

No sumppien jälkeenhän tulee aina kova vessahätä, eritoten lapsia synnyttäneellä naisella, joten passin lähettämisen jälkee hilpaisin äkkiä vessaan. Vessasta autolle ja mitä silmäni näkevätkään, Suomen tehokkain parkkipirkko on antamassa autolleni sakkoja, joka on aivan oikein parkkeerattu Matkahuollon asiakkaille. Hän ei kuulemma nähnyt minua sisällä Matkahuollossa, joten sakkoa ei vaan voinut enää perua. Ei siltikään, että näytin kuitin Matkahuollon mukana lähteneestä paketista, jonka maksoin 10:49 ja tarinoin siihen vielä pari minuuttia päälle Matkahuollon tyypin kanssa purkaakseni passitilannetta. Sakkolapussa kellonaika oli 10:55. Eli 6-minuuttia oli tämä pakettivessaepisodin kesto! Aluksi vetosin sääliin, passiin, pahaan päivään, yölliseen avioeropainajaiseen kyyneleiden tihrustaessa silmiin, mutta jäätä tuli takaisin, varsinainen icelady tämä pirkko. Lopulta jo kiroilin ja saatoin äyskäistä p:llä ja h:lla alkavat voimasanat. 

Lähdin nasta laudassa mikä lie Porvoon Kompassiin oikaisuvaatimusta täyttämään ja lautakunta kokoontuu päättämään asiasta ensi viikolla ja vastauksen saan kirjeitse. Oikeasti, en voi uskoa tätä! Lautamiesten palkkio, päätöksen kirjaaminen ja postikulut maksavat varmaan kaikki enemmän, kuin koko himputin sakko, missä on parkkipirkon järkikultakallis!

Kyseisestä pirkosta voin kertoa seuraavaa, että Lidlin eteen oli parkkeerannut auto parkkikiekkopaikalle ja kaksi vanhusta näin menevän kauppaan selkä kyyryssä ja parkkikiekko oli unohtunut. Samainen pirkko tuli paikalle ja oli antamassa vanhuksille sakkoa ja yritin vedota häneen, että anna minun mennä Lidliin ja kertomaan vanhuksille, että sakko on tulossa, tulkaa laittamaan parkkikiekko. Vastaus oli tällöinkin cool "ei",  joten ainakin voi päätellä, että pirkko ei katsele pätkääkään pärstäkerrointa, kun ei katsele suurempaakaan kokonaisuutta, että älyvapaudella annetut sakot tulevat kunnalle kalliimmaksi, kuin sakkolapun hintalappu!


Ai niin luottokorttiepisodi, rahat on palautettu onnellisesti kortille ja poliisi on katsonut, petoksen selvityksen päättyneeksi. Voi maar kyllä meikäinen on taas yhteiskunnan työtunteja ja rahoja kuluttanut!

Miten siellä, onko teidän helmikuu yhtä peppuliinista vai meneekö putkeen? Saa tuuletella, en ole kateuteen taipuvainen ihminen. ;)Päivän pelasti ystävänpäiväyllätys L'orealilta. Olen niin lapsekkaan pienenä tällä hetkellä, että aion nuuhkia ja tuoksutella näitä Babylipsin poskipuna/huulivoide uutuuksia ja kevään uusia Babylips huulivoiteita. Ehkä jopa nukun nämä kainalossa, koska tänään nämä lohdutti vietävästi. Eilen näitä vielä hypeltelin Tokmannilla ja nuo uutuushuulivoiteetkin oli 2kpl 5e ja lisäksi vinkkinä Blushed Nudes luomiväripaletti oli 12e ja haen sen kaikkeen kipuun ja särkyyn huomenna Tokmannilta vielä. Nuo söpöt poskipuna-ja huulivoide yhdistelmät tuoksuu ihanille ja söpö on rasiakin, jos näitä ei olisi tänään ollut postilaatikossa, niin kyllä minä olisin maani ja mantuni myynyt. Kiitos L'oreal. <3


116 kommenttia:

 1. Eikä, Tiia!! HUH! Kyllä sulle nyt sattuu ja tapahtuu. Mulle vaan sattuu: huomenna jäykkäkouristusrokote, muistaakseni se piston lisäksi myös kirveltää kivasti. :P Aagh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui apua, se vähän kirpaisee, zemppiä ja toivottasti ei tule isoa mustelmaa! <3

   Poista
 2. No on sulla melkoinen päivä ollut, huhheijaa! Ei muuta voi kun todeta, että huomenna on onneksi uusi päivä ja toivottavasti huomattavasti parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tänään tulee oikein mukava päivä. Ainakin näen lasten kanssa ystäviä illalla. <3

   <3 Mukavaa päivää <3

   Poista
 3. Johan sulla ollut päivä! Ihan hengästyin lukiessani. Toivottavasti tuleva viikonloppu on rentouttava ja ihana!
  Toivoo Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih sitä odotellessa ja juu taisi olla eilen pulssi aika korkealla. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Johan oli päivä ja kiva ylläripaketti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jetsulleen oli. :) Kivaa perjantaita <3

   Poista
 5. No onpa ollut tiukkapipo parkkipirkkom ja aikamoinen päivä sinulla. HUHHUH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko on ottanut selkeän linjan ettei jousta. Haluan kyllä tietää, saako provikkapalkkaa. Ei siinä mitään hienosti työtään tekee ja arvosta kovasti, mutta joku järki ehkä tulisi olla.

   Uuh. <3

   Poista
 6. Voi sua... onneksi paketti piristi päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ilman sitä olisi ollut vain kakkuset, hih. <3

   Poista
 7. Voi mikä epäonnisten sattumusten päivä sulla ollut! Kuulostaa melkein epätodelliselta. Sanotaanko, että inhimillisyys on ollut parkkipirkon toiminnassa niin kaukana kuin maa on taivaasta. Huh, minkälaista toimintaa! Parempaa huomista toivon <3

  VastaaPoista
 8. Kyllä sitä pahaa karmaa on kertynyt itse kullekkin. Vuodenvaihde oli niin kauhistus, että olen sen väkisin yrittänyt unohtaa. Tänään meidän päivän saldoa. Mulla seitsemäs päivä kuumeessa. isäntä lähti aamulla kuvauskeikalle ja huomasi paikanpäällä unohtaneensa kameran akun kotiin. Paluumatkalla ajoi peltipoliisin kuvattavaksi ja kaiken kukkuraksi jostain lensi tuulilasiin kivi. Ai niin tyttären autosta lakkasi yks kaks pitkät toimimasta. Tällästä tänään :)

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Voi vitsi eikö olekin ja juuri näitä hypeltelin tällä viikolla Tokmannilla.

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 10. Parkkipirkot osaavat olla aika kapeakatsantoisia tyyppejä. Itselläkin kokemusta, tosin aikaa kulunut jo vuosia.
  Harmillinen helmikuu ollut sinulla, kaikenmoista harmia.
  Muuten muistin kertomasi Instasta - kun olit laittanut sinne kuvasi, niin seuraajia lähti. Näin kävi tällekin tädille 😄 tänään.
  Toivon sinulle hyvää viikkoa ja parempaa loppukuuta, Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tekee hyvin työnsä tuo pirkko ja arvostan ahkeruutta, ammattia ja kaikkea, mutta ehkä hän on valinnut linjan ettei jousta MISSÄÄN, mutta joskus inhimillisyys on suurinta viisautta, kuten ne mummotapauksessa ja kyllä tuossa eilisessäkin.

   Eikö jännä, jos laittaa oman kuvan niin seuraajia lähtee, se on kyllä ajatuksen tasolla niin outo juttu. Minusta ainakin on kiva nähdä kasvot kuvien takaa.

   Ihanaa viikonloppua Tuula <3

   Poista
 11. ei voi muuta sanoa kuin että aikamoinen päivä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heh kyllä oli aikamoinen päivä <3

   Poista
 12. Jos olisi ollut Parkki-Lassi, olisikohan ollut yhtään lempeämpi asenne? Välillä sattuu ja tapahtuu.. joskus liikaakin. Jaksuja hani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih en muuten ole ikinä törmännyt parkkilassiin, en tiedä on varmaan persoonasta kiinni, tämä pirkko on ottanut linjan ettei jousta. Niin totta, tämä on elämää ja ainakin tuntuu, että olen elossa, heh.

   Muiskis <3

   Poista
 13. Onpas sulla ollut tänään vauhtia ja vaarallisia tilanteita tännä oleva päivä. Tuollainen Parkki-Pirkko on kyllä ikävä kun osuus kohdalle. Itselleni tuli sakko viime kesänä Hämeenlinnassa kun kannoin tavaroita autosta rappukäytävään enkä ollut laittanut vielä autoon parkkikiekkoa. Olin autolta poissa korkeintaan 4 minuuttia niin jo heilui lappu iloisesti tuulessa. Jouduin maksamaan koska "olin kuulemma ollut poissa 10min." mikä oli ihan sula mahdottomuus ellen olisi kontannut rappukäytävään ja takaisin.

  Tsemppiä loppuiltaasi. Ja onneksi sulla on Babylispsit seuranasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattele tuota sinun juttua, ehkä pahinta on jos pirkko rupeaa liioittelemaan tai jopa venyttelemään aikaa, kuten sinun tapauksessa. Eilinen pirkko pysyi kyllä jämäkästi tarinassa, joka oli päätön!

   Hih Babylipsit auttaa. <3 Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 14. Olipa oikein kenkkuuden hupentama päivä. Megakenkutus! Toivottavasti huomenna on jo parempi päivä ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli, mutta taas uuteen nousuun! <3 Ihqua perjantaita Outi <3

   Poista
 15. No kylläpä nyt vastustaa, mutta onneksi luottokortti episodi kääntyi parhain päin. Parempaa jatkoa helmikuulle toivoen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin yksi murhe takana ja toinen käsittelyssä ja eipä ole mitään vakavaa, vain kenkutusta aiheuttavaa. ;)

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 16. No voi harmien harmi. Kyllä on joustamatonta toimintaa nykypäivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään järjen käyttöä ei! <

   Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 17. No voi helvetes, mikä päivä! Huomenna paremmin sit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ja olen aika varma, että sinä tiedät tämän pirkon. ;) Kivaa viikkistä <3

   Poista
 18. Voi sua! "hali"
  Täällä menee kaikki ihan napakymppiin. Eka oli pakkanen ja mun vaatteilla ei vaan tarennut olla ulkona. Nyt sitten viikkojen kestävä liukkaus eli en edes muista koska olen kunnolla ollut ulkona.
  Miehelle myyntiin teeveehen katselupaketti ja tärkeimmät kanavat ei kuuluneet pakettiin. Minäkin kuulin, kun hän niitä nimenomaan tiedusteli. Poika ajoi kaupungista asentamaan ja ylläri kanavat puuttui. Lopputulos maksu oliskin ollut melkein nelinkertainen eli boksi palautukseen. Joko nyyjä ei osannut tai vanhoja yritettiin taas jymäyttää.
  Kuten jo kerroin kaikki menee ylihyvin,...kele.
  Positiivista ei ole lumitöitä eikä hyttysiä ;)
  Parempaa kuun jatkoa sulle ihanainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo televisiojuttu on niin tylsä ja ihan sama juttu on käynyt appivanhemmillekin eli kyllä nuorten intopiukeamyyjien tulisi ymmärtää miten työnsä hoitaa.. Jymäyttämisen makuahan tuossa on.

   Hih päivän positiiviset ei hyttysiä ei lumitöitä, mahtavaa. <3

   Sinulle myös vähemmän höhliä myyjiä. <3

   Poista
 19. Luulin, että meidän lähtikaupungin parkkipirkot ovat maailman tehokkaimpia, mutta teiltäpäinhän löytyi vasinainen tapaus :-D. Onkohan hänellä provikkapalkka? Olen taistellut monta vuotta sitten bussinkuljettajan kanssa Helsingissä, kun tämä oli siepannut Somaliasta kotoisin olevalta mieheltä bussikortin väittäen, ettei se ole tämän oma. Kehtasi myös sanoa, että "kaikkihan ne näyttävät samalta". Kuukauskortti saatiin takaisin, kun kysyin hänen esimiehensä nimeä. Kuski ei suostuut kertomaan, mutta antoi tosiaan kortin takaisin. ...tuli vaan mieleeni, että seuraavan kerran, kun ao. pirkko kyykyttää ihmisiä tms. kannattaa varmaan kysyä hänen esimiehensä nimeä :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mietin tuosta provikasta... Se väkisinkin tulee mielen tai jokin bonus.

   Tuo bussikuljettajan tapaus on törkeä ja surullinen ja tarinan todellinen ruma pahalainen on kuski. Miten jollain ihmisillä ei ole lainkaan omaatuntoa!

   Elämä pitäisi elää hyvin muita kunnioittaen, jotta kehtaisi vanhuksena katsoa itseään peiliin.

   Kyykyttäminen, ilkeälle ihmiselle se taatusti tulee vielä omaan nilkkaan..

   En ymmärtänyt kysyä muuten esimiehen nimeä ja ensi kertaahan ei tule, mutta syöksyin kyllä tekemään oikaisuvaatimuksen, pirkko kovasti yritti, että tekisin netissä, mutta en tehnyt en.

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 20. Voi ei mikä päivä ja mikä parkkipirkko! Luulisi edes hieman inhimillisyyttä löytyvän, mutta ei nähtävästi siltä leidiltä. Odotas vaan Pirkko kyllä se Karma vielä kolahtaa ;)
  Mutta hei ihanat lohdutukset sait ja juuri oikeana päivänä! Ei pysty näyttää niitä meidän Minille, tai joudun ostoksille :D Toivotaan että loppuviikko olsi hieman suotuisampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen uskon, että karma kolahtaa! Olen varma.

   Hih meidänkin tytöt meni aivan sekaisin ja kädet kävivät Babylipseissä, mutta vielä en kyllä heilla antanut yhtäkään. ;)

   Ihanaa päivää <3

   Poista
 21. Olipa virkaintoinen parkkipässi :(

  Jospa ne Babylipsit yön kainalossa oltuaan tuovat sinulle huomiseksi paremman päivän. Ja onhan huomenna sentään perjantai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälle päivälle paljon hyviä ajatuksia <3 Kiitos Tuija <3 Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 22. Voi kamala mikä painajaispäivä! Voisit vaikka laulaa J. Karjalaisen sanoin ja hieman muunnellen, että olen nainen jolle ei koskaan tapahdu mitään. Mutta siis oikeasti joustamaton Pirkko. Kyllä olisin minäkin ärräpäitä päästellyt. Ihana kuitenkin, että söpöt Babylipsit pelastivat päiväsi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe niin kyllä voisin laulaa luikauttaa. ;) Babylipsit pelastivat kyllä päivän. <3 Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 23. Tiia, what a day! Varo ettet syö noita huulijuttuja nyt lohduksi:) Tullaisia päiviä on ollut, tullut ja mennyt, mutta niitä yhdistää aina se outo asia, että ne asiat ovat niin Murphyn lain mukaisia, että se kasaantumisteoria on nähtävissä, niin että tuntuu, sattuu.

  Naurattaa kun kun R:n koriskaveri on amerikkalianen, jonka nimi on Murphy:)

  Nyt sinä tarvitsisit sellaista suklaata, jota myydään ainakin harjukaupunigin Sokoksella: Se on käsintehtyä, järkyttävän hyvää tummaa suklaata, jossa on kuin käsintehty vanhanajan käärepäällä ja siinä lukee aina joku lohtulause. Kun syön viisi palaa sitä olen jo aika tyyni ja 10 saa mut ihan kuin olisin levitoitunut itseni jollekin uudelle tähdelle. Olen ihan koukussa siihen! Osta huomenna jotain sikaherkulista tummaa suklaata!

  Parempaa loppuviikkoa toivotellen Tiia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on piisannut ja paljon pahempia, mutta Murphy on aina ollut seurana. ;)

   Voi tuo sinun suklaa vaikuttaa täydelliseltä, tiedä vaikka sitä joskus bongaisin jostain.

   Onneksi on leivoksia, hih hain eilen kipuun ja särkyyn. ;)

   Ihanaa viikonloppua Leena <3

   Poista
 24. Olipas pikkusieluunen pirkko ☺
  Tiedän tuon, kun sakkolappu lyödään käteen, niin se ketuttaa enemmäm kun osaa ajatella ☺
  Muutama vuosi sitten, ihan täs omalla kototiellä poliisit piti ratsiaa. alueella on 40 km h. ja mulla mittari näytti 60km h., kuulemma ☺ Poliisi oli vähän öönä, kun minä mummo sanoin ensi sanoiksi "voi ny p.....e, mutta ei antanut siitä lisäsakkoja hih hih ☺

  Kivaa torstaiehtoota Sinulle Tiia ♥~♥~♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä, olisin halunnut nähdä poliisin ilmeen kun mainitsit tuon p:llä alkavan. ;)

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 25. Oohnoo! Mä en kestä!! Halit sinne ja hei, kyl tää kuukausi paranee viel ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään! Kait tää tästä, ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 26. Voi rakas Tiiuska♡ Kyllä sulla sattuu sitten! Tsemppihalit sulle ja hyvää yötä sekä kauniita unia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh on ollut aikamoinen kuukausi.. Ihanaa perjantaita Jassuntassu <3

   Poista
 27. Oi kamala mikä päivä. Tiedäks, mieki oon joskus (siis aika useasti) nähny unta että mies jättää tai pettää. Se on kamala uni josta herätessään ei ole varma kuuluisiko nauraa vai vetää miestä kuonoon.
  Halauksia ihanuus. Onneksi huomenna on jo pe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hirveitä painajaisia ja jotain omia pelkoja ja aamulla tietenkin vihaisena miehelle. ;)

   Ihanaa perjantaita halien kera <3

   Poista
 28. No onpas kaikenlaista mahtunut päivääsi, mutta eikös se kuitenkin mukavanlaisesti pelastunut kun sait postista ihanaisen paketin :)
  Minä olin koko tammikuun flunssassa - ikinä en ole niin kauan sairastellut - ja nyt oli viikko väliä ja taas se alkaa. Varmaan johtuu siitä kun olen ollut töissä kaiken aikaa mutta elkää kertoko kellekään.
  Niin ja ihmetyttää tuon liian innokkaan parkkipirkon touhut - ei näköjään voi joustaa yhtään eikä käyttää maalaisjärkeä. Hyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kerrota, mutta toivottavasti ei tule mitään jälkitauteja, nyt kyllä hoidat itsesi kuntoon <3 Eikö vaan ja lepäät koko viikonlopun.

   Juu viisas ihminen käyttää järkeään, eritoten kun lakia ei tässä rikottu. Höh.

   Paranemisia Tuulikki <3

   Poista
 29. Onneksi sait ainakin ihanan paketin. :) Ja kyllä, helmikuu yllätti täällä tosissaan mistä juuri kirjoitinkin, pelko on hirveä. Parempaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Katja hirmuisesti halauksia ja voimia täältä. Postauksestasi tuli sellainen olo, että nyt tarvisit lohdutusta ja paljon haleja. <3 Parempaa odotellessa Katja <3

   Poista
 30. Parkkipirkot ei anna periksi jos ovat jo ottaneet kynän ja lipukkeen esille, vaikka olis vain muutama min yli sallitun. Kokemusta on.
  Kyllä sulle aina vaan tapahtuu. Ja jos ei sulle niin miehelles ja saat olla siten senkin sattumukseessa osallisena, ja osaat kertoa kaiken niin elävästi.
  Mukavampaa huomista päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha taidetaan olla sellainen kovan onnen tai sattuu ja tapahtuu perhe. ;)

   Kiitos niin paljon Orvokki ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 31. Ei löydy taas sanoja. *murinaa* Mut onneksi tuli paketti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen ihan sanaton, mutta onneksi on Babylips <3

   Poista
 32. Voi pa..., minusta ei olisi parkkipirkoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi kyllä minustakaan! Raskas työ, jolla kyllä arvo jne, mutta inhimillisyys kunniaan. <3

   Poista
 33. No jopas oli pirkko! Huh!
  Meidän miehet taitavat seilata ja seminaroida paraikaa samalla botskilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih miten hassu sattuma, ties vaikka tuntevat toisensa? Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 34. Mikä tätä helmikuuta vaivaa? No, onneksi tämä kuukausi on lyhyin kaikista :) Ylläri oli <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylläri oli <3 Kohta on maaliskuu, ihan kohta. <3

   Poista
 35. EI kiva, ei yhtää kiva ! Hiiteen tommoset parkkipirkot !

  Mutta paketti oli ihana <3


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta, mutta Babylipsit <3

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 36. Minkähänlaiset pääsykokeet on parkkipirkoilla? Ja mitähän niille opetetaan? Ja onko ne edes ihmisiä?
  Myö täälläpäin on yli-innokkaita parkkityyppejä, jotka kyttää kauppojen eteisissä, jos joku vaikka unohtaa laittaa kiekon tai viipyy liian kauan hakemassa parkkilippua automaatista, jää siis suustaan kiinni tuttavan kanssa .....

  Mulla ihan normia 'tasaista eloa' tämäkin talvikuukausi...katuja ei aurata/hiekoiteta, vettä sataa eikä aurinkoa ole näkynyt vuosiin!

  Itse en ole vielä noita baby-lipsejä kokeillut, ihaillut vain.
  Voima-hali <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä ja arvostan kovaa ammattia jne, mutta vielä enemmän arvostan maalaisjärjen käyttöä ja inhimillisyyttä. Ajattele ovat oikein kytiksellä, hieman niin kuin nautinnolla, sellainen väkisin tulee mieleen. Toisaalta nostan hattua, että työtä tehdään innolla, siis ihan ilman vinoilua nostan hattua. Mutta kyllä ihminen on silloin kokonainen, kun on myös inhimillinen, tuo pirkko nooh kapea katse oli kyllä.

   Ihanaa että on tasaista, tasainen on rauhoittavaa ja kaikille riittää niitä töyssyjä.

   Babylipsit oi, että miten somia, ihanin ystävänpäivälahja ikinä.

   Halauksia sinne myös. <3

   Poista
 37. Jäätävä pirkko! Mua ei nyt juuri huolet paina, vaikka keli ulkona on ihan pepusta.. Maailman mahtavin tanssikurssi takana, maestron itsensä esitys lauantaina ja sit lisäksi maailmassa on vielä yksi ihminen, jonka pelkkä ajatteleminen yksistään saa mut niiiiiiiin hyvälle tuulelle että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa ettei paina ja voi että kukaha tuo salaperäinen ihminen onkaan. <3 Ihanaa viikonloppua ja mahtavaa esitystä. <3

   Poista
 38. Ei mitään järkeä tuossa saamassasi parkkisakossa. Todella tympeää.

  Minä meinasin saada sairaalan parkkikselta pysäköintisakon, mutta valvoja ei ollut vielä ehtinyt kirjoittaa mitään ja kun surkeana könkkäsin keppien kanssa paikalle, pysäköinninvalvoja totesi, että menköön nyt sitten tämän kerran.

  Uuteen nousuun Tiia! Nyt se huonon onnen putki katkeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi sääli kuule ja niin pitääkin, jokin järki pitää olla. Ymmärrän kyllä, että jostain vedetään raja, mutta jos on kuitti näyttä tai sinulla kepit, niin armoa!

   Tänään taas uuteen nousuun ja uskon, että tulee hyvä kevät. <3

   Poista
 39. Onneksi tuli paketti pelastamaan päivän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä ja vielä ystävänpäiväylläri <3

   Poista
 40. Voi ei mikä päivä!
  Sen verran "näsättelen", että kyllä Ruotsiinkin tarvitsee passin tai henkilökortin, ajokortti ei ole matkustusasiakirja tai henkilötodistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih oli kyllä aikamoinen päivä ja nyt olen ihan poikki puhki. :) Kissa ei vielä tullut yöksi kotiin ja pitkin yötä kävi huolissani kyttäämässä.

   Heh jos mulle alkaa näsättelemään on pakko näsätellä takaisin. ;) <3 Ohessa Raja.fi sivustolta ohjeet matkustusasiakirjoista, jotka kaikki siis selvitin eilen, ennen tätä postaamista. ;) Vaikka ajokortti ei ole matkustusasiakortti eikö henkkari, niin Pohjoismaissa, kuten Tukholmaan matkaessa onkin eri säännöt.

   Passivapaus Pohjoismaissa

   Pohjoismaiden kansalaiset voivat liikkua Pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa, mutta henkilöllisyys on tarvittaessa voitava todistaa. Tähän tarkoitukseen sopii esimerkiksi ajokortti.

   http://www.raja.fi/ohjeita/matkustusasiakirjat samat ohjeet myös löytyy Silja Tallinkin sivuilta, josta näitä ohjeita eilen metsästin. ;)

   Ihanaa viikonloppua

   Poista
  2. No ei päivää, ettei jotain uutta oppisi. Kiitos Tiia selvityksestä.
   Toivottavasti sinulla ja perheellä on tämän päivän vastapainoksi oikein rauhallinen ja rentouttava viikonloppu (ja kissakin kotiutuu pian) !

   Poista
  3. Juu ja olin eilen vuorenvarma, että 24h risteilylle voi mennä ilman passia, kun ei mene maihin, väärässä olin. Höh eli taas sai oppia jotain uutta. Kissa on kotiutunut ja nukkuu väsymystään tuolla, misä lie noin kurjalla säällä on vaeltanut, kun ei enää vanhuuttaan oikein käy edes retkillä, kyllä huoletti, mutta ihanaa, että on kotona.

   Oikein ihanaa viikonloppua johnu sinulle myös ja teidän perheelle. <3

   Poista
 41. Oletpa saanut kylmää kyytiä parkkipirkolta. Huh! Mutta kyllä täytyy taas sanoa, että näitä tekstejäsi on ihana lueskella. Osaat kirjoittaa niin mukaansatempaavasti. Parempaa loppuviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aikamoista jääpuikkomeininkiä! Mutta tästähän tulee hyvä päivä, kun noin kauniisti kirjoitit, kiitos niin paljon, nyt lämmittää.

   <3

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 42. Käsittämätöntä miksi sua sakotti!Ei ihan mennyt oikein mun mielestä.Vanhusparat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä, vanhusparat myös! Kai pitää auktoriteestiaan kiinni, ettei mene maine, mene ja tiedä, menee yli hilseen...

   Kivaa viikkistä Aikku <3

   Poista
 43. Voi Tiia ihana; meikeläinen se surraa yhden illan amazingracena pääkaupungissa, suuttuu ja kiukustuu, mutta sinulla on sattumia ja tapahtumia tuon tuosta. Hengessä ollaan ystäväinen. Onneksi on Babylipsit ja tänään on perjantai <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh juu täällä böndelläkin tapahtuu, hih. ;)

   Onneksi on Babylipsit ja perjantai <3

   Poista
 44. No ihan käsittämätön parkkipirkko...! Voi kiesus. Väärässä ammatissa selkeesti.

  Täällä helmikuu on ollut loputonta väsymystä, väsyahdistusta ja itkuntuherrusta. Eilen alkoi poskionteloita särkeä ja kaiketi siellä muhii tulehdus. Odotan kevättä, aurinkoa ja energisempää oloa. Onneksi on sentään perjantai! :)

  Valoa ja lämpöä sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jokaisessa ammatissa tulee olla inhimillisyyttä tai muuten sokeutuu ja alkaa tekemään vääriä päätöksiä kuten tämä pirkko.

   Voi ei ja poskiontelontulehdus vetää niin vetämättömäksi, sattuu ja on puolivillainen olo.

   Hirmuisesti parantavia halauksia täältä <3

   Poista
 45. Kauhian sydämetön parkkipirkko siellä! Ei mulla tosin ole kokemusta siitä, millasia jäätäviä tyyppejä ovat, kun en ole koskaan sattunut paikalle sakkoa kirjotettaessa. Kamalan huono-onniselta kuulostaa tää sn helmikuun alkupuoli. Mutta älä huoli, kyllä asioilla on tapana järjestyä! Täälläkin epäonni jatkuu, ja alakuloinen mieliala.Oon miettinyt miksi yhdelle ihmiselle annetaan näin paljon vaikeuksia ja kärsimystä, yksinäisyyttä ja oonpa autossa huutanut täyttä kurkkua kun kukaan ei kuule että MIKSI?!

  Mutta jokin tarkoitus näillä jutuilla on, pakko olla. Eilen ajattelin (ajattelen aina ihan liikaa) että ehkä sen vuoksi, että kovia kokeneena pystyy ymmärtämään muita paremmin, empatiakyky kasvaa ja osaa tukea toisia ihmisiä.

  Hienoa että sait luottokortilta hävinneet rahat takaisin! Ihanaa perjantaita Tiia, toivottavasti siellä kaikki alkaa nyt sujumaan paremmin, eikä tulis enää näitä epäonnisia sattumuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vain tälläisiä maallisia juttuja tällä kertaa, eli kaikki muuten ok. Päivähän siinä menee piloille ei muuta. :)

   Asioiden tarkoituksen huomaa yleensä vasta jälkikäteen, kun tietty murhe on takanapäin, osaa kääntää asian edukseen ja tuumia mikä opetus jutussa oli. Voi sinua täältä aivan hirmuisesti halauksia, tulin jotenkin surulliseksi, koska olet niin ihana ihminen ja toivon sinulle kaikkea hyvää. <3

   Totta myös tuo, kun kokee kovia, sydän laajenee ajattelemaan suuremmin. Toki jotkut käpertyvät kärsimyksistä ja katkeroituvat. Mutta ei me. <3

   Paljon halauksia täältä Anne <3

   Poista
 46. Sulla on ollut kyllä epäonnen päivä. Parkkipirkkojen touhu välillä ihmetyttää. Tuntuu, että maalaisjärjen käyttö unohtunut. Olipa ihanaa, että ilahdutit miestäsi korentoheijastimella. Lämmin ajatus yllätyksessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu järkeä voi kyllä käyttää! Juu miehellä on nyt oma heijastin, toivottavasti muistaa käyttää. ;)

   Ihanaa viikonloppua teille <3

   Poista
 47. Olipas törkeä pirkko. Toivottelen mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja anteeksi, koska nimesi on pirkko. <3 toivottavasti et pahastunut <3 Aivan ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 48. Mikä näitä parkki pirkkoja vaivaa että inhimillisyys on jätetty kotiin. Haleja ja hyvää viikonloppua!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja en oikeastaan edes puhu inhimillisyydestäkään vaan jo ihan tässä ja vanhustenkin tapauksessa järjen käytöstä. Höh. Oikein ihanaa viikonloppua ja haleja sinne myös. <3

   Poista
 49. Ai mikä kamala akka tuo parkkipirkko! Noita elämäänsä kyllästyneitä ilkimyksiä valitettavasti riittää. Mutta sitten kun tapaakin vaikka kaupan kassalla jonkun hyymyilevän ja iloisen ihmisen niin tulee itsekkin niin hyvälle tuulelle :-) Mun kanta-apteekissa on yksi ihana tyttö töissä mikä on aina niin iloinen ja aurinkoinen että mielellään käy siellä asioimassa. Mulla on onneks ollu tosi kiva helmikuu ja toivottavasti sullakin tästä edespäin!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kaikessa aina asenne ratkaisee! Luulen, että tuo on niin kova ammatti ja nimenomaan saavat niin kenkkua kohtelua osakseen, että tulee hieman itseään suojellakseen kovasti. Sakot ovat ihan ok, jos ne on omaa tyhmyyttään saatu, mutta nyt kyllä iski epäreiluus. Oli tiukka sanotaanko taipumaton nainen ja en tiedä miten hän tilanteen kokee, meneekö esim.hänen päivä pilalle? Ihmisiä hekin, mutta järjenkäyttö on kyllä sallittua ja varmaan ihan suotavaa. Valituksen prosessointiinkin menee aikaa ja yhteiskunnan rahoja.

   Toivottavasti tämä tästä helpottuu ja vaikka vaan ihan normimeiniksi muuttuu. :)

   Mukavaa viikonloppua emmi <3

   Poista
 50. Vai kamala akka,sanoo tuoemmi. Eiköhän ne pirkot ole koulutettu tehtäväänsä. Jos kaikki sepustukset sakonsaaneilta menis läpi.eipä pirkkoja tarvittas. Törkeetä nimittelyä tuo akottelu. En nyt sano et Tiian kohalla ei ois voinu perua kun oli näyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimittely ei ole koskaan suotavaa ja ehkä tuo omakaan pirkko ei ole nyt se sopivin tässä yhteydessä, mutta olin eilen aika harmituksessa. emmi on niin suloinen tyttö ja lähinnä tässä kokee empatiaa ja myötäelää. Kutsun omaa miestä ukkeliksi ja oma vaarini oli ukko, joten ei tuo akka niin paha nimike ole mielestäni. :)

   Arvostan kyllä kovaa ammattia, sillä saavat varmasti ihan kamalasti törkyä niskaansa ja painavat säällä kuin säällä ja tämä kyseinen tapaus on todella tehopakkaus. Mutta tosiaan kun on näyttöä, niin ehkä siinä tapauksessa ei tarvisi olla niin kova, mutta ehkä tuo on hänen linjaus ja sitten kokeen, että voinhan minä asiasta valittaa eteenpäin. Mutta hommaa on siinäkin ja myös yhteiskunnan rahoja menee asian käsittelyyn, että ehkei nyt ihan loppuunasti ajatellut juuri tätä sakkolappua eikä myöskään niiden vanhusraukkojen.

   Oikein mukavaa viikonloppua!

   <3

   Poista
 51. Asiayhteys nimittelyssä ratkaiseva. Ei ukoksi tai miksi kukin nimittää miestään,tunnu yhtään huonolta. No,se siit. Älä Tiia sääli meitä vanhuksia,muutamat sakot kyllä on opiksi. Minunkin ukkeli on niin jäärä joidenkin asioiden suhteen,ei sitä niin heti tartte pyyhkimiä laittaa vaikka kuin satais. Paljon muutakin. Jospa siinäkin papparainen on todennu ettei sen kiekon väliä,ei oo ennenkään sakottaneet.
  Mukavaa viikonloppua,kyllä se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vaan mummelit ja papat ovat sydäntä lähellä, isovanhempien kasvattama kun vielä olen ja eipä aikakaan kun itsekin on mummeli. <3 Niin ne vuodet vieriin.

   Juu monet ovat jääräpäisiä, mutta tuumin josko se oli sitten siellä Lidlin pihalla puhdas unohdus ja tuli paha mieli, jos vaikka pienestä eläkkeestäkin joutuvat maksamaan. Kyllähän se sakko aina päivän pilaa. Hih voi se olla niinkin, että papparainen on todennut juuri noin.

   Kiitos paljon ja oikein mukavaa viikonloppua ja kyllä se siitä. <3

   Poista
 52. Johan on erikoisia parkkipirkkoja! :D Mistä ne koskaan siis voi tietää että onko matkahuollon asiakas vai ei! Ilmeisesti kaikki saavat sakot oli asiakas tai ei!? :/
  Hyvää Ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyvät tarkastamassa sisällä ja jos eivät näe, se on sakko! Hyvää ystävänpäivää Kata Maria <3

   Poista
 53. No kyllä on osannut vastustaa yhdelle päivälle !
  Itse sain tuossa paikalliselta City Marketilta viestin jossa kiittivät kun olin asioinut ja halusivat arviota kuinka käyntini sujui..... No läppäsin numeron, niin heti tuli vastaus, että taisi jäädä jotain hampaankoloon ja voisinko kertoa mitä. No kerroin, saas nähdä kuin kauppias setä minuun nyt suhtautuu kun menen viikonloppuostoksiani hakemaan. Pärstä on varmasti muistissa ;) kun pyysin tilaamaan sellaista mitä ei varmasti kovin monesti oli lähipäivinä kysytty. Ja tuli samalla mainittua edellinenkin pyyntöni kun toteuttivat ko maustesarjan tilauksen mutta jättivät pois juuri sen minkä erikseen mainitsen, että on hyvää ja sitä haluaisin ostaa sieltä ettei tarvi aina mennä sen takia toiseen kauppaan.
  Mutta kumpainenkin on asiasta sanonut ja niin pitää pystyä myös tekemään.
  Ja parkkipirkkokin olisi voinut vähän päätä käyttää.

  -Kaija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kaija hööh ja kyllä se kuules on niin, että asiakas saa toivoa, pyytää ja hieman vaatiakin. Kyllä olet varmasti ystävällisesti toiveesi esittänyt, joten ei varmasti sinusta mitään ajattele. Meidän suomalaistan kun on niin vaikeaa edes oikein toivoa tai esittää erityisiä toiveita, hieman vaatia itsellemekin jotain.

   Toivottavasti sait kaiken piti pitikin ja loppu hyvin kaikki hyvin. <3

   Ihanaa viikonloppua ja ystävänpäivää <3

   Poista
 54. On siinä koettelemusta kerrakseen yhdelle. Toivotaan, että nyt alkaa iloa tulvia tupaan joka puolelta. Lorealilta ihana lahja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotellessa ja elo on kyllä kaikilla yhtä vuoristorataa, niinhän se on. Ne pienet hetket ja ilot, niitä paljon ystävänpäivänä Sinulle Viltsu <3

   Poista
 55. Kuulostaa kyllä täysin kohtuuttomattomalta ja perusteettomalta sakolta, kun kerta parkki matkahuollon asiakkaille varattu ja olit ihan oikea asiakas. :O Ihme Parkki-Pirkko.
  Ikävistä sattumuksista huolimatta, mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, hassu pirkko, mutta tehokas, siitä pisteet, hih. ;)

   Ihnaa viikonloppua <3

   Poista
 56. AUTS ;( Kaikkea sitä sitten sinulle tapahtuukin :( Voi kun asuisin sinua lähempänä olisin voinut antaa kunnon rutistus jaksuhalituksen mutta tulee näin virtuaalimuodossa nyt <3 Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta halaus tuntuu täällä asti ja lämpö myös. Sinulle ihan samanmoinen halaus ja erityinen halaus huomisen ystävänpäivän kunniaksi. <3

   Poista
 57. Uskomaton jännityskertomus, sydän sykkyrällä seurattu! Toivottavasti käänne parempaan jo tapahtunut, ainakin ihania blinien kuvia olit jo postannut! Ihanaa viikonloppua koko perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blinit ja ystävät pelasti paljon. Tälläistähän se elo välillä on. Oikein ihanaa ystävänpäivää Heli <3

   Poista
 58. Onpas täällä blogissa vauhdikasta! Taidan jäädä seuraileen.
  Olipas nipo parkkipirkko. On niitä täälläkin. Olin jäämässä mieheni auton kyydistä ja otin takapenkiltä jotakin kassia, jolloin pirkko oli jo kirjottamassa lappua auton nokan edessä! Mies nousi autosta, että ootko ny ihan tosissas, auto on käynnissä ja hän jättää mua kyydistä. Mies otti kameran käteen ja sanoi ikuistavansa näin tehokkaan työntekijän! Pirkko repesi ihhan täysin ja jäi naama punasena huutamaan, kun minä kävelin ja mies kaasutti pois paikalta... Kaikenlaisia sitä on töissä tuossakin ammatissa.

  VastaaPoista
 59. Hih kiitos kovasti. <3

  Sanonpa, että tuo teidän tapaus on vielä oikeasti järkympi kuin tämä oma. Pirkko sentään ei nähnyt minua, apua vessassa ei saa käydä siis, mutta tuo teidän tapaus hakee pirkolta kyllä vertaistaan.

  HUHHUH JA KAIKENLAISTA!

  Ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista