perjantai 19. helmikuuta 2016

Omat vanhojentanssit, autokoulu Latviassa ja kuva joka aiheutti shokin!

Tuumin, että olisi hauska idea kirjoittaa omista vanhojentansseista 80-luvulla, mutta löysin vain yhden kulahtaneen kuvan. Hyvin on kuitenkin mekko nähtävissä ja meikäläisen maantienharmaat hiukset. Kuvien kätköistä löytyi vaikka mitä ja ehkä niistä voisi joku päivä toteuttaa taasen nuoruuden tyylikatsaus postauksenkin uudelleen, se oli aika hauska postaushaaste mikä kiersi noin vuosi sitten blogeissa.

Kuvien kätköistä löytyi myös Latvian ajan autokoulun opesta Aigarsista kuva. Voi maar oli hauskaa aikaa käydä autokoulua Latviassa ja Riian liikennehän oli vallan mahdoton, ei siellä kukaan mitään tietä antanut. Kummasti siellä kuitenkin opin ajamaan ja vielä kun en ollut lapsia synnytellyt, ei ollut pelkojakaan ja niinpä Aigars ensimmäisen ajotunnin jälkeen antoi lempinimekseni "Schumacher". 

Löytyipä arkiston kätköistä näitä kuvia ennen lapsiakin ja tästä kuvasta äityi aika paha mieli. Ymmärsin, että lasten syntymän jälkeen olen päästänyt kroppani valtoimenaan rönsyämään ja tiedän myös, ettei koskaan ole paluuta enää noin hoikkiin aikoihin. Pieni pömppömaha näkyy kyllä tuossakin kuvassa, keskivartaloinen olen ollut aina. Mutta kyllä se kirpaisee katsella vanhoja kuvia ja myös pohtia sitä, miten epävarma sitä tuolloin oli ja minäkin keskityin vain tuohon pömppömahaani ja pidin itseäni tuolloinkin lihavana. 

Laitoin tänään muutaman kuvan ystävästäni ja minusta ystävällenikin Whats Up:lla menemään ja hän vastaili "kunpa kaikki nuoret ymmärtäisivät, kuinka kauniita ovat". Vastasin ystävälleni, niin mekin varmaan ajattelemme 20-vuoden päästä tästä päivästä. Eli eletään hetkessä ja yritetään olla välittämättä ainakin noin viidestä kaulasta ja mahamakkarasta jotka tällä hetkellä vallitsee ja ehkä 20-vuoden päästä niitä on jo huimat 30kpl eli nautitaan nyt niistä vähistä viidestä! Sitä paitsi jos yhden kerran saisin aikakoneella matkata jonnekin, palaisin aikaan kun lapset olivat vauvoja ja silloinhan oli jo se plötsähtänyt massukin. Parhaat muistot ovat aivan muualla, itse elämässä, kuin ajoissa jolloin olin hoikempi, enkä edes raukka ymmärtänyt olevani.  

Hetkeksi masennuin, kun tuumin olenpa rupsahtanut, mutta sitten mietin, tämä ikä on aika kiva ja kaikkea sitä on tullut koettuakin, mm.autokoulu Latviassa ja enkä myöskään enää haluaisi olla tuo ujo tyttönen tuossa vanhojentanssikuvassa. :)

Iloista perjantaita kaikille ja nytpä sitten laitan ihan haasteen menemään, olisi kivaa nähdä teidän muiden vanhojentanssikuvia blogeissa eli jakoon vaan. 

126 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Nuoruus on ihana ja kamala aika :) Kaunis olet ennen ja nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihanaa ja kamalaa ja tämä aika on jotenkin kyllä parempaa, tai puolensa kaikella, sillä kauneudellakin. <3

   Ihanaa viikonloppua Marre <3

   Poista
 2. No kaunis olet edelleen, kyllähän ikäkin hidastaa aineenvaihduntaa ja "tekee tehtävänsä", sen huomaavat kaikki. Minulle mies on todennut, etten ole ikinä itseeni tyytyväinen, ihan sama mikä väri on päässä ja pömpötys mahassa. :P Ole ylpeä itsestäsi, et todellakaan ole mikään isokokoinen vaan kaunis ja nuorekas! Ihanaa viikonloppua Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitat viisaita Katja, näin se on, näytä nainen joka on täydellisen sinut itsensä kanssa, juu ei ihan hevillä löydy.

   Kiitos niin paljon kauniista sanoista, ne lämmitti jotenkin aivan erityisesti.

   Ihanaa viikonloppua Katja <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No höpsis mutta kiitos <3

   Kivaa viikonloppua Mira <3

   Poista
 4. Mulla on samanlaisia mietteitä vanhoista nuoruudenkuvistani. Olin ihan hirveän epävarma ja pidin itseäni tosi rumana, suorastaan jotenkin vastenmielisenä tyyppinä. Ja nyt kun katson sen aikaisia kuvia, niin näen ihanan ja kauniin nuoren naisen. Voi miksi en nähnyt sitä silloin??

  Siinäpä hyvä syy meille kaikille katsoa tänään peiliin ja vakuuttaa itsensä siitä, että minä OLEN kaunis, ihana ja juuri sopiva kaikin puolin.

  Halaus <3

  PS. Ja olit, ja olet todellakin edelleen hemaisevan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nuorena sitä vasta osasikin itseään vihata ja virhe on siinäkin, että katselee itseään paloina, kun tulisi katsoa kokonaisuutta. Niin nyt jos joskus pitäisi oivaltaa, että ollaan hyviä nyt, kuten tämän ajan viisas silmä ymmärtää, että oltiin sitä nuorenakin. ;)

   No en kyllä ole, mutta kiitos kaunis ja oikein sydämellistä viikonloppua Tuula <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hahaa no ehkä joskus, mutta se oli kauan kauan sitten, enkä silloin asian päälle mitään ymmärtänyt. Iloa viikonloppuun <3

   Poista
 6. Näytät tuossa alimmassa kuvassa näyttelijä Christina Applegatelta, vautsi! Huikean kaunis kyllä olet edelleenkin! Onhan se totta että vaikea olisi enää ihan nuoruuden mittoihin päästä ja toisaalta tuohan ikä ihan uudenlaista särmää ja mielenkiintoista 'säröä'...+ karismaakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, mutta se Christina on kyllä kuvaharhaa, eli vain tuossa kuvassa, muutoin en kylläkään, mutta wau mikä kehu. <3

   No ja höpsis ja sinä olet ja se sinun säteily Heli, sitä on aniharvalla ja se kantaa kauas sitä sinun sisäistä ja ulkoista kauneutta. <3

   Karisma on hieno asia, en ole koskaan ajatellut olevani karismaattinen, olen siihen ehkä liian ujo, voi hööh, olisi hienoa olla karismaattinen.

   Iloista viikonloppua <3

   Poista
 7. Voi miten nuori ja suloinen prinsessa Diana tossa ekassa kuvassa <3.

  Meillä oli täällä sellainen perinne, että vanhojen tanssit oli todellakin v a n h o j e n tanssit ja mullakin oli musta körttityylinen hame ja musta pitsihuivi :D. Voi kääk, mitä nuoruuden riemua hehhee. Eikä mahtanu olla kameroitakaan vielä sillon keksitty, joten ei (onneksi) ole kuviakaan :D

  PS. Ihan huikeat sääret sulla tossa minihamekuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ja voi mikä Diana fani olinkaan nuorena. :)

   Miten siellä sellainen perinne oli, ihanko siis ihan koulukohtinen ilmiö vai miten?

   No kiittis säärikehuista, ne oli aikoja ne ja nyt toimittaa tukit säärien virkaa. ;)

   Ihanaa viikonloppua Annukka <3

   Poista
 8. Mahtavia kuvia, itse en koskaan tansinut kun en lukiota käynyt mutta sitä suuremmaksi muodoistui oman tytön tanssit, olivat kyllä upea kokemus! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että ajattele, niin mieletöntä kokea tyttären kautta tämä hetki. Täälläkin kahdet tanssit takana ja toivottavasti kahdet edessä.

   <3

   Mukavaa viikonloppua Katja <3

   Poista
 9. Oi mitä ihania kuvia <3

  Huomaa kyllä hyvin että ollaan samaa ikäluokkaa, on sen verran tutun näköisiä asuja, hiuksia ja meikkejä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi voi sitä muotia silloin ja niitä rusetteja ja pörrökampauksia!

   Ihanaa viikonloppua Mape <3

   Poista
 10. Ihania kuvia. Kaunis nainen ennen ja nyt. Ikä on vaan lisännyt kauneuttasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon, en nyt ala inttämään vastaan vaikka mieli tekisi. ;) Kiitän kauniisti ja toivotan aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 11. Kivoja kuvia kauniista nuoresta naisesta, komeat on sääret ja muutenkin. Ystäväsi viittaus nuoriin on kyllä niin totta. Terveys ennen kaikkea, se on myös yksi asia mistä pitäisi muistaa iloita. Itse olen terve (ylipainoinen), niin on pitkälti oma vanha äitinikin. Toivon, että olen saanut samat geenit.
  Sulle todella sopii vaaleat hiukset. Mukavaa perjantaita sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta tuo terveys, sitä ei monesti osaa arvostaa, ennen kuin sen menettää. Kaikki nuoret ovat kauniita kyllä niin totta ja se on vaan harmi, että harva nuori sitä oivaltaa.

   Kiitos paljon Kässäritu ja oikein sydämellistä viikonloppua <3

   Poista
 12. Hauska kuvakatsaus. Jos pitäisi valita haluaisinko nuoruuden kauneuden vai vanhemman iän kokemuksen ja elämänviisauden, niin valitsisin jälkimmäisen. Aika kultaa muistot, mutta ei nuoruuskaan ollut aina helppoa aikaa. Vaarallinen yhdistelmä taaas saattaisi olla nykyinen elämänkokemus ja nuoruuden viaton olemus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on, en missää nimessä haluaisi palata menneeseen, vaan juuri nyt tässä on hyvä. Sitä vaan tapahtui tänään pieni herätysjärkytys, että noinko hoikka olenkin ollut, se oli jo päässyt unohtumaan. ;)

   Nuoruus ei ole kyllä helppoa laisinkaan, oman itsensä hakua ja kipuilua, paljon epävarmuutta ja tunteet yhtä vuoristorataa.

   Sellainen nainen tai mies jolla olisi tämä elämänkokemus ja nuoruuden ulkonäkö voisi kyllä olla viekkain kaikista.

   Ihanaa viikonloppua Cheri <3

   Poista
 13. Niin, nuorena on hehkeä ja nätti, mutta en kyllä jaksaisi sitä epävarmuutta enää. Nyt on paljon mukavampi olla oman itsensä kanssa. Kunpa vaan osaisi välittää sen ajatuksen, että voi olla armollinen itseä kohtaan, omille tyttärille. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se epävarmuus oli raastavaa ja en haluaisi juuri, että omat tyttäret olisi sellaisia. Ainakaan isoin tytär ei ole ja tuntuupa, ettei nuo pienemmätkään ole ja toivotaan, että asiat sillä mallilla pysyykin. Täytyy myös muistaa, että olemme roolimalleja eli makkaroista en lasteni edessä valita.

   Oikein mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 14. Ihania kuvia ja olet yhä vieläkin seksikäs kaunotar <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe miten ei ole yhtään olo, että seksikäs ja ei ole muuten ikinä ollut vaan tavis olo. Aivan ihanaa kuulla, kiitos tästä ja oikein mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 15. Olet hehkeä leidi juuri nytkin, ja nuorekas kuin mikä (sillai hyvällä tavalla!) Ja oi tuota vanhojen tanssi -kuvaa ja kasarimuotia. Miten ihmiset onkaan näyttäneet ikäistään vanhemmilta. Just fiilistelin vanhoja yo-kuvia tuolta ajalta, nuoret ihmiset ovat näyttäneet keski-ikäisiltä tanttaroilta olkatoppauksineen ja tärkättyine kiharoineen. Oi aikoja...:D

  Ihan samoja asioita olen pohdiskellut. Olen pitänyt itseäni nuorempana aivan hirveänä läskinä ja maailman vastenmielisimpänä. Nyt olen jopa surumielinen hukkaan menneistä vuosista. Katselin yo-kuviani ja muutamia otoksia ihan viime vuosilta. En ole edes ollut mikään mammutti, toki aina pyöreä ja pehmeä. Mutta läski ja vastenmielinen? Voi sentään. :( Voisi ottaa oppia nykyhetkeen. Vaikken juuri nyt olekaan tyytyväinen painooni, varmasti tulevaisuudessa sitä voisi muistella positiivisia asioita itsestään, ennemmin kuin alleja. Ja kiva haaste. Voisinkin kaivella blogiin parit vanhat otokset.:)

  Iloista viikonloppua!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi voi kasariajat ja ne kaameat permikset. Mutta nyt on muotia harmaat hiukset nuorilla ja sehän taas ei mene lainkaan tämän ikäihmisen kaaliin. Tosin ne näyttää nuorilla kauniilta, mutta ajattele jos minä laittaisin.. Luulen, että se on muoti-ilmiö jolle myöhemmin nauretaan. Tanssipuku oli aikansa peili, mutta hääpäivänä pidin huolta siitä, että mekko kestää aikaa ja sitä kehtaa katsella vuodesta toiseen.

   Eikö olekin surullista, kun nuoruuden pitäisi olla huoletonta ja elämän tavallaan onnellisinta aikaa, niin sen hukkaa itseinhoon. Miten kaunis on ihminen joka on sinut itsensä kanssa ja säteilee hyvää energiaa kaikille. Ruma on kauneinkin ihminen, jos sisin on tyhjä.

   Harva nainen on itseensä tyytyväinen, en tiedä mikä ammoisina aikoina annettu kirous tämä meille naisille on.

   Olisi kivaa nähdä kuvia, juu jee laita.

   Sydämellistä viikonloppua Fanni <3

   Poista
 16. Olet Tiia vieläkin erittäin kaunis nainen!
  Ihana kyllä katsella vanhoja kuvia. :)
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos niin paljon ja oikein ihanaa viikonloppua Kata Maria <3

   Poista
 17. Kaunis olit nuorena, kaunis olet nyt ja kaunis olet 20 vuoden päästäkin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että sanattomaksi vetää ja miten minä olen niin, niin, niin eri mieltä. ;) Sydämellistä viikonloppua Irmastiina <3

   Poista
 18. Kuule,joka muhku ja makkara on ansaittu. Niitä täytyy ylpeenä kantaa. Niinhän se on,nuoruus on lahja,vanheneminen taidetta. Katse tulevaan,nuoruus on menny. Hyvin olet säilyny.
  Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavia viisauksia joka ikinen ja näistä on hyvä ottaa onkeen myös joka ikisen. Kiitos kovasti ja oikein aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 19. Pitääpä kattoa, jos jostain kaivasin omat vanhojentanssi- ja penkkarikuvat. :D

  On muuten järkyttävää, miten sitä on pitäny itteään semmoset 40kg laihempana aivan karseana läskinä! Ite pidin itteäni niin läskinä esim. vanhojen tansseissa. Ja mikä nätti tyttö oonkaan ollu silloin. En tosiaankaan lihava. Tässä maailmassa on jotain niin kieroa, ku laihanakin pitää itseään lihavana. Oon sanaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä olisi kivaa nähdä!

   Sano muuta voi miksi, voi miksi sitä on ollut itselleen niin armoton! Veit sanat suustani, on kyllä niin kieroa, kun minäkuvaa ei vaan näe oikein, kuin vasta jälkikäteen. Paineet on kovat, etenkin nuorena.

   Ihanaa viikonloppua Katarooma <3

   Poista
 20. Olen ihan samaa mieltä muiden kanssa. Olet todella kaunis edelleenkin ♥︎
  Ja iän tuoma itsevarmuus lisää kauneutta :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ni eli höpsis ja paraskin puhuja. ;) <3

   Totta se on, hieman aikuisempi nainen on mielenkiintoinen, elämää ja syvyyttä näkyy kasvoilla, mutta tässä iässä eli kohta 50v alkaan näkymään jo hieman liian kanssa. ;)

   Oikein mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 21. Mun sen ajan kuvat taitaa olla mun siskon hoivissa hyvin kaukana. Hän sai äidin jäämistöä jakaessa kaikki albumit. Muistan että minulla oli valkoinen mekki aniliininpunaisella vyöllä ja samanväriset avokkaat. Tulla tietty jollain ihme tötteröllä.
  penkkarikuvia mulla on pari itsellä, muistan nähneeni kun ystäväkirja postausta tein.
  Sinä olet kaunis Tiia, aina ollut ja sinun iloisuus ja valovoimaisuus kaunistaa entisestään. Mieti kuinka monta kilometriä tähänkin ikään ja näköön on tarvittu!!!!!
  Ei onnistuis nuoremmilta <3
  Vauhdikasta viikonloppua ihanainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, saisitko itsellesi niitä kuvia jotenkin? Olisi kuitenkin tärkeitä muistoja. Mutta ymmärrän, jos ovat albumissa, niin miten niitä sieltä poimimaan poiskaan?

   Niin monta kilometriä ja paljon iloa ja surua, se tekee kyllä ihmisestä mielenkiintoisen. Totta töriset ihanuus ja oikein mukavaa viikonloppua <3

   Poista
  2. hitsin vitsi miten paljon minulla taas kirjoitusvirheitä, kun muka kiireessä kirjoittaa....mekki=mekkO Tulla= tuKKa ;)
   Saan varmaan kuvat, jos pyydän, mutta tiedän että ovat hyvässä tallessa <3

   Poista
  3. Älä nyt niitä vaan mieti, täälläkin on ja ei kommenttikentän pulinoissa mietitä lapsuksia vaan iloitaan kommenteista. <3

   Hieno juttu, hyvässä tallessa tietoisuus riittää. <3

   Mukavaa lauantaita.

   Poista
 22. Meillä vanhojen päiviin liittyi tuolloin aina joku teema eli silloin ei vielä pukeuduttu "vanhoiksi". Meillä teemana oli kauhu (Thriller-biisin innoitamana). Nykyään kaikissa kouluissa nämä ovat todella juhlallisia juttuja, joihin satsataan oikein kunnolla. Eilen penkkariajelijoita katsellessani, tuli hetkeksi haikea olo. Silloin ei murehtinut oikein mistään, paisti ulkonäöstä ;), elämä oli todellakin vasta edessä ja olo oli NIIN aikuinen...huh, huh.
  Ikääntymisestä ja sen tuomista muutoksia tulee aina hetkittäin mietittyä. Minulla ei kiloja ole paljoakaan tullut, mutta rypyt, harmaantuvat hiukset yms. ottavat välillä päähän. Silti olen erittäin tyytyväinen elämääni just tällä hetkellä, juuri tällaisena kuin olen. Kyllä elämänkokemus ja ne eletyt kilometrit tuovat paljon hyvääkin tullessaaan...Ei muuta kuin rinta rottingilla eteenpäin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä oli teema, oliko se teidän koulun oma perinne vai miten? Pari päivää sitten katselin juuri hienoja valokuvia vanhojentansseista vuosikymmenien takaa ja miten mekot ovat muuttuneet. Nykyään mekot ovat kuin prinsessoilla tai panostetaan kuin hääpukuun. Se tuntuu hassulta, ei nämä niin tärkeitä juhlia silloin kuitenkaan olleet, nykyään tuntuu hieman kilpavarustelulta.

   Penkkareissa kyllä tuntui, että nyt on elämä edessä, eikä huolta huomisesta. Tuntui vaan, että kyllä kaikki vaan loksahtaa.

   Niin totta rinta ronttingilla eteenpäin! <3

   Ihanaa viikonloppua Satu <3

   Poista
 23. Ihana Wanha-Tiia <3 Ihan tulee fiilis, että pitää kaivella omat Wanhat-kuvat esiin tuolta muuttokamojen uumenista :) Ja aivan ihanat Latvia-ajan kuvat, niistä tulee mieleen hauska reissuni sinne Juras Ielalle ;) sieltäkin mulla olisi aika kivoja kuvia, täytyy kaivella joskus ja laittaa tulemaan <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi tuo kuva muuten ei ole Latviasta vaikka sama asu oli muuten päällä meillä niissä bilekuvissa. Tuo on ystävän 40v juhlista täältä Suomesta samana kesänä. :)

   Tänään kuule kattelin niitäkin kuvia, voi että meillä oli hauskaa. <3

   Ihanaa viikonloppua Ninski <3

   Poista
 24. Hei ihana tyttö! (pätee edelleen) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ihanasti sanottu tyttöä myöten <3 Sydämellistä viikonloppua Riikka <3

   Poista
 25. Ystäväsi lausui kovin viisaita sanoja. Todellakin, kun nuorena aina jokainen ymmärtäisi, miten kaunis sitä on. Aika kuluu ihan turhaan stressaamiseen.

  Ja hei Tiia, tämä ikä on paras ikä mitä on olemassa, sanoo tämä rouva. Kuopus ilmoitti muutama päivä sitten: "äiti sulla on tullut ryppyjä silmiin" ja syöksähdin vessaan katsomaan, että MITÄ! Sitten hymyilin ja tuumasin, että aivan sama. On tämä elämä silti aika mahtavaa näinkin <3.

  Ihanaa viikonloppua Tiia <3!

  PS. Jos olo alkaa tuntua kovin vanhalle, kerron sinulle yhden salaisen reseptin: avaa Loop-radiokanava, laula ja tuuleta hetki. Niin eräs rouvakin tekee. Ei tunnu vanhalta enää yhtään, vaikka olisi minkälainen kasa ryppyjä ;)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä nauravat milloin rypyille, milloin juurikin pömppömahalle jne, mutta aika harvoin kuitenkin. Näin se on ja 20-30-vuotta eteenpäin ja tuumitaan tästä päivästä, voi kuinka olimme nuoria silloin. Kun tämän vaan oivaltaisi!

   Totta tuokin ja autossa aina avaankin ja silloin ei ikä tunnu missään.

   Sydämellistä viikonloppua Rouva Sana <3

   Poista
 26. Vau mitä kuvia. Ihan selkee yhdennäköisyys christina Applegateen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanattomaksi vetää, kiitos kovasti ja upeaa viikonloppua Satu <3

   Poista
 27. Kaunis olet näissä kuvissa ja kaunis olet edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu ihana kiitos ja oikein sydämellistä viikonloppua <3

   Poista
 28. Tosi kiva nostalgia-postaus, kaunis olit silloin ja kaunis olet nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos niin paljon ja oikein ihanaa viikonloppua Johanna <3

   Poista
 29. Wau mitä kuvia ja muistoja. Onneksi nuo ajat on jo koettu :)
  Ihanaa perjantaita ja viikonloppua Tiiuli ♡♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, onneksi ne on koettu. :) Ihanaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 30. Ihania kuvia ja muistoja!
  Kaunis sinä olet tänääkin - no worries <3

  Tunne on kyllä tuttu, sillä löysin Suomessa käydessäni vanhoja kuvia ja ihmettelin omaa nuoruuttani, hoikkuuttani, kauneuttani ja olemustani kuvassa, joka on otettu Kreikassa vuonna -90. Silloin en ollut tyytyväinen itseeni, senkin muistan.
  Elämä on vähän hassua, eikö?

  Kuten sanottu, olet yhä kaunis ja nyt ihanilla muistoilla varustettu!

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se juuri, että ei todellakaan ollut tyytyväinen ja en ole nytkään eli kirous vaan jatkuu. Aina jälkikäteen tulee ymmärtää, hei olin ihan ok, miten ärsyttävä turhauttavaa ja turhaa.

   Elämä on hassua. <3

   Kauniisti kirjoitettu ja kuin myös joka sana Marianna ja oikein aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 31. Huikean näköinen olet kyllä tuossa minari-kuvassa, hyvin tunnistaa <3

  Itselläni ei ole vanhojenpäivistä kuvia itsestäni, kun kamera olikin tehnyt tenän, eikä filmi ollut pyörinyt. Ja kaikkien muiden kameroita välttelin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko että tunnistaa, no kroppaa ei ainakaan, hih. :)

   No voi hööh, mutta sellaista on elämä. Ties mihin kaikki kuvat katoaan nytkin, kun ovat bittiavaruudessa.

   Ihanaa viikonloppua Tuija <3

   Poista
 32. Kiva postaus ja ite oon käyny ammattikoulun nii ei vanhojentanssikuvia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti eekku ja ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 33. Ihana vanhojentanssi kuva! Itse en ole lukiota käynyt.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon ja oikein mukavaa viikonloppua Sari <3

   Poista
 34. Sama iloinen hymy oli joka kuvassa :) ei merkkiäkään rupsahtamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voi maar kiitos paljon <3 Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 35. Ihania kuvia ja olet edelleenkin aivan samannäköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja oi kunpa olisinkin. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 36. Tiia, tunnen toisinaan samoja tunteita, kun katson niitä 'eräitä kuvia'. Olen kuitenkin päättänyt ja suosittelen sinullekin, että eletään jokainen päivä kuin se olisi viimeinen ja tunnetaan, että nyt olemme parhaimmillamme kaikin tavoin, myös ulkoisesti. Sitä voi kantaa vuotensa sekä upeasti että toisin. Valitaan se Todella upeeta ja nautitaan!<3

  Luulin, että se 'upeat daamit' video sai sinut tajuamaan, että meidän parasta ennen päivämäärä on jossain tuhennen vuoden päässä:)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se tunne, kun katsoo niitä ja se tunne, kun tiedostaa voi miksi silloin en oivaltanut. Mutta se tunne, kun en myöskään ikinä opi mitään, ei minusta tule Leena Carmenia...

   Hih mutta kyllä ne videot auttoi Leena. <3

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 37. Musta on hauskaa katsella vanhoja kuvia, sitä menee niihin hetkiin ja muistoihin. Onneksi valokuvat ovat olemassa. Mä oon joskus julkaissut mun vanhojentanssi kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että mistähän se löytyy? Totta tuli hyvä mieli ja nostalginen olo kun katselin kuvia, tuli katseltua paljon muitakin kuvia kuin nämä. Perheestä, lapsista. <3

   Ihanaa viikonloppua Satu <3

   Poista
 38. Ihana mummu tuolla autokoulukuvan taustalla. <3
  Voi kuule, tämä päivä on parasta! Jos aina olisimme yhtä hoikkia ja nuorennäköisiä, ei arvokasta vanhenemista olisi olemassakaan. Haluan olla joskus vanha mummu itsekin. Ja sissus sentään, ilman masumakkaraa ei olisi poikaanikaan. (raskaus jätti jälkensä). elämää se vaan on. :)
  Kivaa viikonloppua rinsessalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, tuollaisia mummeleita Riika oli pullollaan. Erittäin hienosti kirjoitettu, arvokas vanheneminen, nimenomaan ja siitä on kyse. On myös autuutta, että ulkonäölliset seikat kadottavat merkityksensä jossain vaiheessa.

   Juu elämä jätti jälkensä ja meikäläisellä pömppömasu muuttui roikkumasuksi.

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 39. Kauneus lähtee sisältä päin ja sinä olet kaunis muista se. Ikä tuo meille kaikille oman lisänsä ja mausteensa, sitä kutsutaan eletyksi elämäksi. Olkaamme siitä ja itsestämme ylpeitä!
  Hyvää viikonloppua Tiia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniisti kirjoitettu tuo mausteeksi, se on se mikä tekeem meistä mielenkiintoisempia, syvempiä. <3

   Ihanaa viikonloppua Hovatar <3

   Poista
 40. Kauniita kuvia, ihania muistoja... mutta yritetään myös nauttia tästä hetkestä :)
  Ihanaista viikonloppua Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin se tärkein oppi, tämä hetki. Ihanaa tätä hetkeä Marru <3

   Poista
 41. Kiva kun jaoit noi kuvat, olet edelleen kaunis etkä mikään rupsahtanut! :-) Ei kukaan joka on noin mukava ja aurinkoinen voi edes olla rupsahtanut kun se sisäinen valo paistaa uloskin asti. Hauska toi autokoulujuttu, voin vaan kuvitella millaista se liikenne on ollut :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten kauniisti kirjoitettu, sisäinen valo onkin se parhain. <3

   Oli se jännää ylipäänsä käydä autokoulua, saatikka sitten Latviassa, mutta Latvia oli silloin koti, joten ei se outoa ollut.

   Sydämellistä viikonloppua Emmi <3

   Poista
 42. Hei nopsaan tääl piipahdan, kun ollaan menos kylille.
  Tulin vain sanomaan, että oot niin söötin näköönen. Esimmäänen kuva kuin prinsessa ♥ Ja oot kyllä vieläkin kuin prinsessa ~♥~♫~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos ihanuus ja oikein mukavaa kyläilyä ja sydämellistä viikonloppua <3

   Poista
 43. Me ollaan Katin kanssa naurettu sitä, että muistetaan kuinka 20 kiloa sitten tunsi itsensä lihavaksi. Sillä silmä katsottuna ollaan nyt jo varmaan elefentteja. Nykyään olen itselleni armollisempi. Voi näitä kuvia. Ihania. Säkin oot ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just se on niin absurdia, että mitähän sitä on silloin 20kiloa sitten oikein miettinyt, ei nyt enää oikein aukene. Juu tämän painoinen oli silloin fantti, mutta eipä olekaan, eli kyllä sitä on ollut hassu!

   Iiks niin sinäkin. <3 Ihanaa viikonloppua Maiju <3

   Poista
 44. Sulla on kuule ihan mielettömät sääret, äkkiä esiin ne housujen alta!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh mutta ei ne enää siellä oo, siellä on säärien tilalla tukit!

   Ihanaa viikonloppua Jonna <3

   Poista
  2. Samaan kiinnitin huomiota kuin Jonna, eli WAUUU, mitkä sääret! <3

   Huomaan kyllä saman mistä kirjoitat. Mitä enemmän aikaa kuluu ja katselee vanhoja kuvia, niin sitä enemmän miettii, että mikä ihme siinä oli, ettei voinut "hyväksyä" itseään silloin vaan kiinnitti huomiota kaikkeen turhanpäiväiseen... Mullakin vieläkin hyväksymisprojekti meneillään, mutta kohti parempaan mennään.

   Haleja Tiiuska! <3 Oot upea!!!

   Poista
  3. Ja sä olet Miss Universum, mutta ei se auta, vaikka muut sanoisi, jos ei itse usko. Mutta jälkikäteen kun ajattelee, niin harmittaa, että voi miksi häpeilin itseäni niin paljon, pidin rumana ja lihavana! Niin turhaa kaikki ja surullista, kunpa löytyisi jokin kultainen keskitie oman itsensä hyväksymisen tiimoilta. Mia tiedän, että ymmärrät ja minä ymmärrän sinua. <3

   Muiskuja senkin blogimaailman suurin kaunotar. <3

   Poista
 45. Ihania kuvia olit silloinkin niin kaunis niinkuin nytkin olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irma olet ihana, kiitos kaunis ja sydämesi on kultaa. Oikein aurinkoista viikonloppua sinulle. <3

   Poista
 46. Kuvien mukaan kaunis olet ollut nuorena neitona, mutta kaunis olet edelleen. Tuollaiset vanhat kuvat ovat aina niin ihanan nostalgisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tuli tänään haikea olo, kun katselin paljon kuvia. Erityisesti lasten kuvat, voi että miten aika kiiriikään niin nopeaan ja tahti vaan kiihtyy.

   Sydämellistä viikonloppua Mannilainen <3

   Poista
 47. Vastaukset
  1. <3 Kiitos Napamassu ja oikein mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 48. Wau mikä kaunotar! Ja edelleen:) Makkaroista viis, eletään hetkessä siis:) Viikonloppua ja mukavaa sellaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis ja sinä se olet niin timmissä kunnossa ettei meikäläinen koskaan. <3

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 49. Kuulepas tyttöseni! Nuorena olit kaunotar ja nyt olet erittäin kaunis aikuinen nainen ja piste.
  Olkaamme itseemme tyytyväisiä, koska me olemme parhaita meitä.
  Jopa minä olen tyyytyväinen itseeni heti, kun löydän oman itseni näiden läskien alta ;) Siellä se kaunokainen jossain on, ainakin muistelen niin. Hih.
  Joka makkara on itse ansaittu, jokainen ryppy on tullut ilosta tai huolesta. Mutta kaikkea en ole kai tehnyt turhaan. Poika ennätti olla 15 minuuttia työtön ennen uutta ja parempi palkkaista työtarjousta. Olen ihan puulla päähän lyöty.
  Nautitaan itsestämme ja vietetään mukava viikonloppu! Vai mitä kaunokainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee aivan mahtavia uutisia pojalla, nyt juhlat pystyyn ja kakkusia. Kakkusten tuomat makkarat lämmittääkin niin suloisesti. Olipa kivoja uutisia ja yhtä hyvää viikonloppua. <3

   Poista
 50. Täällä yksi joka värjäsi piiloon harmaat hiukset toissapäivänä, että erottuisi harmaasta maisemasta, manasi kenkäkaupassa kuulantyöntäjän pohkeitaan, jotka eivät mahtuneet yksiinkään kauniisiin saapikkaisiin, nyyh, ja joka on tänään panikoinut, että puolijoukkuetelttaanko huomisille venemessuille pukeudun kun kaikki vaatteet kiristävät jostain kohtaa!?!?
  Aina välillä sitä tuntee itsensä tosi väsyneeksi, vanhaksi ja rupsahtaneeksi, mutta onneksi järjen äänikin välillä huutelee väliin ja muistuttaa mikä elämässä on oikeasti tärkeää ja kauniitahan me ollaan, kaikkine makkaroinemme, ryppyinemme ja harmaine hiuksinemme, ainakin kun 10 vuoden kuluttua katsomme tänä vuonna otettuja kuvia meistä ;) No ei vaaaaan! Kyllä me ollaan ihania ja kauniita just tällasina! Mukavaa viikonloppua topakka ja tyrmäävä Tiiuska ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti kirjoitat ja aivan samalta tuntuu täällä, mutta huom.ei sentään koko ajan vaikka tilastollisesti niitä huonoja nassu-ja kroppapäiviä on suurin osa, mutta niin oli nuorenakin. Tämän iän etu on se, ettei nykyään ota pukamia enää samalla tavalla.

   Ihanaa viikonloppua Ansku ihanuus <3

   Poista
 51. Oi, mitkä kuvat :)
  Minä en omasta mielestäni näytä yhtään keski-ikäiseltä enkä pullealta. Jotenkin oudosti vaan kaikki muut näyttävät niin hirveän nuorilta ja kauhean laihoilta. Olen oikein miettinyt, että mikä niitä vaivaa? ;)

  Sinä olet just hyvä sellaisena kuin olet. Ihana ja sydämellinen ihminen! Lisäksi vielä tyylikäs ja upeasti hymyilevä daami.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten kauniisti kirjoitat ja miten voin samaistua. Miten kaikki onkaan niin nuoria, telsu, lehdet, kaikki. Mutta ei mietitä niitä ja Viltsu hienosti kirjoitti arvokkaasta vanhenemisesta, eikä siihen kuvaan kuulu kyllä nuoren ulkonäkö.

   Sydämellistä viikonloppua <3

   Poista
 52. Ihania kuvia ❤️ Siskoni poika oli vanhojentansseissa näyttämässä "moovsejaan" kyllä nuo on mukavaa katseltavaa ja voi miten kauniita juhlamekkoja olikaan näkyvissä :)
  Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo että olette päässeet tänä vuonna aitiopaikalle. Voi ihana, mutta myös kamala nuoruus.

   Aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 53. Oi wau mitä kuvia ja mikä kaunotar niissä onkaan. Olet edelleen ihan saman näköinen kuin noissa vanhoissa kuvissakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpsis kyllä ikä on tehnyt tepposensa, mutta kiitos ihana Nanni.

   Upeaa viikonloppua <3

   Poista
 54. Siis superihania kuvia ja sanon samaa kuin aikaisemmissakin kommenteissa, olet todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ja yritän olla inttämättä. ;)

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 55. Ihania kuvia, nostalgiaa! Olet ollut kaunis jo nuorena <3 Joskus on kiva kaivaa vanhoja kuvia ja fiilistellä, etenkin lapset ovat välillä ihmeissään - kinka vanhemmat ovatkaan muuttuneet ja millaista on llut joskus ennen. Eläköön paperiset valokuvat :)

  Maiccu, myös keski-ikäinen :D
  http://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lapset oikein kyselevät, oletko oikeasti tuossa äiti ja mitä oliko isällä sixpäkki. Hih. Hauskaa tunnelmoida vanhoja kuvia katsellen.

   Ihanaa viikonloppua Maiccu, toinen keski-ikäinen. :)

   Poista
 56. Etkä ole kuules tippaakaan rupsahtanut, ihan kuin missi olet! Aina parempi olla hiukan pyöreä kuin liian laiha. Mukavaa kun laitoit vanhoja kuvia, ihana tuo autokouluajan kuvakin, en voisi kuvitella että uskaltaisin ajaa tuolla Riiassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh en kyllä ole, mutta sydämelliset kiitokset. <3 Kai se aina asuu siellä se epävarma tyttö ja se siivittää kaikkia elinkaaria.

   Hih kyllä sitä uskalsi, kun oli nuori ja päätön. :) Ei ollut vielä pelkoja silloin ja kun oli pakko, siis ajaa siellä Riiassa. ;)

   Ihanaa viikonloppua Anne <3

   Poista
 57. Todella kauniita nuoruuden valokuvia. Mietin itsekin tässä eräänä päivänä miten sitä ei ymmärtänyt nuorena miten kaunis ja hoikka oli. Nyt aika on tehnyt tehtävänsä ja keho on eri mallinen ja silti sitä katselee paljon lempeämmin kuin nuorena naisena.

  Älä murehdi nykyistä ulkonäköäsi. Olet kaunotar! Jos nyt opit nauttimaan kauneudestasi, niin olet sitä vielä varmasti vanhempanakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi on niin tarkoitettu, ettei sitä ymmärrä vai onko se jokin nuoruuteen tarkoitettu asia tai meidän aikakauteen liitännäinen juttu. Kiltin tytön syndrooma... Höh, mutta helpommalla olisi päässyt, jos olisi edes vähän itseensä uskonut.

   Niin täytyy sanoa, että aina sitä sitten vertaa johonkin, kun tulisi katsoa, hei olen ihan ok, olen kohta 50vee mutta näytän siltä tältä. :) Kiitos lämmittävistä sanoista ja joka sana takaisin kuin myös.

   Ihanaa viikonloppua Birgitta <3

   Poista
 58. Ihania nuoruudenkuvia! Ethän sinä ole muuttunut kasvoiltasi lainkaan, sama iloisuus ja positiivisuus sinusta edelleen heijastuu :) Älä makkaroitasi murehdi, niitä on nuoremmillakin kuin sinun ikäisilläsi. (Täältä löytyy ainakin ja ikää on reilu 30 vuotta) Synnyttänyt nainen on harvemmin missin mitoissa enää koskaan sen jälkeen kun kroppa on käynyt läpi raskauden tuomat muutokset. Olet kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no kyllä nassu on pullea ja taikinamainen ja kurjinta kun piirteet valuvat alaspäin ja jos ei hymyile näyttää joko surulliselta tai kärtyltä, puhumattakaan sitten niistä kaksoisleuoista. ;)

   Oikein ihmettelen miten joidenkin vartalo palautuu synnytyksestä plomps vaan vanhoihin muotoihin, heh onkohan heillä jotenkin sellainen sisäänpäin kääntynyt massu, jonka nahka venyy ja palautuu.

   Kiitos kauniista sanoista Kaaru ja sydämellistä viikonloppua <3

   Poista
 59. Ihania kuvia ja oot edelleen yhtä nätti kuin kuvissa! Nuo vanhojenpäiväkuvat sai muta taas herkistymään, nyyh... Eilinen oli niin ihana, mutta haikea päivä... Taas mun rakas poika karkaa yhtä kauemmas mua <3 Kyynel silmässä taas. Siis huhhuijaa, kun pitää olla näin herkkis... Ihanaa iltaa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän niin tunteet, mutta tulee ne takaisin. Esim.huomenna tytär tulee meille avopuolisonsa kanssa. On jotenkin ihan parasta, kun muuttavat omilleen ja haluavat tulla ja viettää kiireiltään aikaa myös meidän kanssa. <3 Mutta tiedän kun täällä on tuo yksi esiteini ja ei saa halia edes ja just oli vauva, en kestä. <3

   Zemppiä meille <3

   Poista
 60. Voi mitä kuvia. Itsellä ei taida olla yhtään vanhojentanssikuvaa, mutta vanhemmilta kyllä löytyy. Ja tuo on tosiaan jännä, että mitenkä epävarma sitä 20 vuotta sitten oli ja vikoja löytyi vaikka mitä silloin, mutta kun nyt katsoo itsestään vanhoja kuvia, niin upealtahan sitä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta, kyllä nuoret on kauniita ja ehkä se on sitten niin tarkoitettu ettei sitä kuulu ymmärtää. Ehkä liika itsevarmuus ja nuoruus eivät kulje käsi kädessä, mene ja tiedä, hassua se kuitenkin on.

   Ihanaa alkanutta viikkoa Kirsi <3

   Poista
 61. Ihania kuvia! Ollaan kauniita ja kukoistavia juuri sellaisena kuin kussakin iässä ja elämänvaiheessa ollaan, eikös? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja ainakin yritetään! <3 Mahtavaa alkanutta viikkoa Taina <3

   Poista