torstai 11. helmikuuta 2016

Goldwell Kerasilk hiushoito ja Kerasilk luxustuotteet vievät hiustenhoidon uudelle tasolleVOLUME SHAMPOO
KERASILK REPOWER
 • Sisältää keratiinia ja elastiinia
 • Hennoille, elottomille hiuksille
 • Puhdistaa hellävaraisesti veltostamatta
 • Valmistelee hiukset täydellisellä tavalla runsauteen ja volyymiin
CONDITIONER
KERASILK RECONSTRUCT
 • Sisältää keratiinia ja hyaloveilia(
 • Rasittuneille ja vaurioituneille hiuksille
 • Pehentää ja hoitaa raviten
INTENSIVE LUSTER MASK
KERASILK COLOR
 • Sisältää keratiinia ja tamanu-öljyä
 • Värjätyille hiuksille
 • Kosteuttaa ja syvähoitaa hiukset, niin että ne näyttävät tervereiltä
 • Antaa pitkäkestoista syvyyttä ja kiiltoa väriin

RICH PROTECTIVE OIL
KERASILK CONTROL

 • Sisältää keratiinia ja liquid-silkkiä
 • Vaikeasti hallittaville, kurittomille pörröhiuksille
 • Kesyttää hiukset välittömästä ja antaa intensiivistä kiiltoa
 • Antaa hiuksiin kosteus-ja lämpösuojan


Eilen kirjoitin kasvohoidosta ja tänään ajattelin kirjoittaa hiushoidosta, sillä ystävänpäivä on erittäin lähellä ja jos siellä jotkut haluavat hemmotella rakkaitaan, niin hemmotteluhoito on aina loistava lahjaidea. 

Omaan karhean pörheät ja suorastaan rapsakan kovat hiukset, jotka on vielä vaalennettu extravaaleiksi. Hiustenhoito on erityisen tärkeää, mutta kotikonstein ei helposti saa aikaiseksi täydellisen toivottua tulosta. Goldwell on lanseerannut viime syystalvella Kerasilk  Hair Treatment käsittelyn, jonka voi tehdä kampaamokäynnin yhteydessä. 
Omasta hoidosta on nyt muutama viikko ja edelleen hiukset ovat pehmeämmät ja mikä parhainta täysin takuttomat ja helposti kammattavat. Hoitoja on viittä erilaista ja hoidot räätälöidään kunkin hiustarpeiden mukaan. 

Kerasilk Keratin Treatment käsittelyllä saat pitkäkestoisia muutoksia hiusten hallitsevuuteen, hiusten muuttuessa silkkisiksi ja joustaviksi, hoidon kesto on peräti 3-5kk. 

Kerasilk Reconstruct-palvelu ravitsee hiuksia pitkäkestoisesti, hiuksista tulee elinvoimaiset ja terveet tuntuiset jopa 10 pesukerran ajaksi. 

Kerasilk Repower Volume-palvelu on suunniteltu hennoille hiuksille tehden hiuksista runsaammat ja vahvemmat myöskin 10:n pesukerran ajaksi. 

Kerasilk Repower Anti-Hairloss palvelu oheneville ja hauraille hiuksille ja käsittelyn jälkeen hiukset tuntuvat runsaammilta, paksuimmilta ja vahvemmilta.

Kerasilk Color Beautifying palvelu saa värin hehkumaan loistokkaammin, tuo kiiltoa värihiuksiin ja antaa tukee väriä kestämään jopa 6-viikon ajan hehkuvana.


Hoidot sisältävät korkealaatuisia ainesosia ja ainutlaatuista teknologiaa ja kotihoidon tueksi on mahdollista hankkia juuri omille hiuksille räätälöidyt luxushoitotuotteet ja tämän kokonaisuuden avulla saavutetaan erittäin pitkäaikaisia tuloksia. 

Omien hiusten kohdalla räätälöitiin sarjan tuotteista kombinaatio, jossa kaikki hiustuotesarjat ovat yhdellä tuotteella esillä. Sampoolta kaipasin volyymia ja tyveä kohottavia ominaisuuksia, hiustenhoitoaineen en halunnut olevan voimakkaimmasta päästä jottei volyymi latistu, mutta kuivankorppuihin latvoihin kaipasin taasen erittäin voimakasta hoitoa. Lisäksi olen erittäin ihastunut erinäisiin hiusöljyihin, joten kammattavuuden ja värin säilyttämiseksi valittiin sarjasta hiusöljy joka antaa hiuksille kosteus-ja lämpösuojan ja ihanaa kiiltoa hiuksille. 

Kyseessä on ainutlaatuinen luxusluokan hiustenhoitosarja, enkä ole koskaan esimerkiksi omistanut aiemmin hiustuotetta, jossa hiusnaamiota on mahdollista hygieenisesti levittää mukana tulevalla spaattelilla. Hiusnaamio on erittäin riittoisa, ei lätistävä vaan tekee hiukset silkkisen pehmeiksi. 

Kampaamon jälkeen menin vielä erääseen tilaisuuteen, jossa hiukseni saivat kovasti kehuja ja muutama ihminen halatessa kysyi mitä hajuvettä olen laittanut. Oli hauskaa vastata en mitään vaan tuoksuin ihastuttaville Kerasilk hiustenhoitotuotteilla, näissä on aivan fantastinen tuoksu, esimerkiksi tuon volyymisampoon tuoksua voisin ostaa hajuvetenä. Toinen jännä tarina tapahtui myöskin eilen. Olin pessyt hiukset näillä tuotteilla ja tytär Sofia sanoi "äiti sun hiukset". Kyselin Sofialta mitä tarkoittaa, niin tuumi että "ovat ihanan kiiltävät ja pehmeät". Aika huippujuttu, että lapsikin huomaa muutoksen minkä Kerasilk pesulla saa aikaiseksi. 

Olen erittäin tyytyväinen hoidon tuloksiin ja miten pehmensi korppuisia hiuksiani ja vielä muutaman viikon jälkeen hiukset ovat edelleen yhtä joustavat ja silkkiset. 

Täältä voit lukea lisää kampaamossa suoritettavasta hoidosta ja hiustuotteista Kerasilk. Minun hiuksille hoidon toteutti iloinen ja sydämellinen Ina Marie Hiushuone Decor kampaamosta, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Kampissa ja Malminrinteellä. Oman hoidon voit halutessasi Ina Marielle varata täältä. Voit halutessasi varata pelkän  hoidon tai ottaa Kerasilk hoidon käsittelyn yhteydessä.


Mitäs tuumitte Kerasilk pullojen upesta ulkonäöstä ja onko jollain kokemusta jo Kerasilk hiushoidosta? Olisiko kampaamolahjakortti mieluinen lahja vaikkapa ystävänpäiväksi tai laadukkaat hiustuotteet?


*Yhteistyössä GOLDWELL


11 kommenttia:

 1. Hih, olinko se minä joka kysyi että mitä hajuvettä sinulla on? Taivaallinen tuoksu ja mikä lopputulos hiuksissasi, vautsi! Nuo tuotteet tahtoo ja Keratin Treatment -hoitoon. Varmasti olisi nannaa munkin raidoitetuille hiuksille : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli se olit sinä ja sitten vielä joku muukin. <3 Tekisi kuule niin nannaa. Mielestäni on ällistyttävää, että lapsikin huomaa eron, toki mies ei tietenkään, mutta lapsi. <3 Suosittelen <3

   Poista
 2. Siis niin on kyllä kauniit nuo hiukset kuvassa. Hiuksien hoitoon kannattaakin panostaa, nehän ovat kuin kirkkain kruunu hyvin hoidettuna ☆☆☆
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta tuo, että hyväkuntoiset hiukset ovat naisen kirkkain kruunu. <3

   Ihanaa torstaita Outi <3

   Poista
 3. Lättäpää kateellisena kattelee sun kutreja. Luksus on aina ihanaa ja sä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lättäpääkö, sinäkö, höpsis senkin ihana. <3 Luksus on aina niin ihanaa ja sä <3

   Poista
 4. Upeat putelit! Kelpaisi omaan kylppäriin :) Ja todella ihastuttavasti sun hiukset on tuossa kuvassa! Kaunis oot <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin upeat, olen aivan myyty ja hei spaatteli hiusnaamiossa, suorastaan jumalaista. <3 Mitkä tuoksut näissä ja koostumukset. <3

   Hiukset laittoi niin nätisti, mutta naama kyllä on mitä on. ;)

   Ihanaa iltaa <3

   Poista
 5. Onpa kauniit hiukset!Itse sain jouluna Redkenin tuotteita ja olen tykännyt.Pysyy hiukset kuosissa ja mukavan tuntuisina.Blogissani arvonta!Käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit hiukset!Itse sain jouluna Redkenin tuotteita ja olen tykännyt.Pysyy hiukset kuosissa ja mukavan tuntuisina.Blogissani arvonta!Käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämelliset kiitokset Aikku <3 Redkenin tuotteet ovat myös erinomaisia. Minähän tulen kiitolaukkaa blogiisi kurkkimaan. Ihanaa viikonloppua <3

   Poista