sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Täydellistä!
Vaikka viikonloppuun on mahtunut vähäunisia öitä, suursiivousta, perheen pienimmän kova flunssa, en valita, eikä Samukaan! Täydellinen talvi, täydellinen sää, lunta tuprutellut (lumityöthän ovat hyötyliikuntaa parhaimmillaan), mikä parasta ei kovia pakkasia!

Tänään on ollut täydellinen talvipäivä! Mitä te olette tänään touhunneet, voin kertoa, että Samu ainakin on tehnyt lumienkeleitä.

Leppoisaa talvi-iltaa! <3


37 kommenttia:

 1. Maalailua ja askartelua on sisältänyt tämä sunnuntai ☆☆☆

  VastaaPoista
 2. Futissunnuntai, puoli päivää vietetty Nikkilän kuplahallissa. Voi ihana Samu <3

  VastaaPoista
 3. Ööö... Täytyy tunnustaa, että raahasin perjantaina työkoneen kotiin ja paukuttelin tänäänkin töitä ja kotona. Ei hyvää päivää. Kyllä ihminen on välillä hullu. Kissan kanssa sentään kävin aamulla kymmenen minuutin ulkoilut.

  VastaaPoista
 4. Pienellä kävelylenkillä käyty, muuten ihan tässä kotona päivä mennyt.

  VastaaPoista
 5. Ulkoilua ja "lämpimistä" keleistä nautiskelua on kuulunut viikonloppuun.

  VastaaPoista
 6. voi suloinen Samu! <3 täydellinen ulkoilupäivä tosiaan, ja koko viikonloppu ollut ihana ulkoilusää. koirakin nauttii kun taas tarkenee lenkkeillä.

  VastaaPoista
 7. Hih <3 Aivan ihana Samu <3
  Leppoisampaa ensiviikkoa, toivottavasti tyhmä tauti hellittää nyt!

  VastaaPoista
 8. Täälläkin on nautittu ihanasta talvisäästä ulkoillen ja varsinkin tuolle karvakamulle on ollut ilon päivät pakkasten jälkeen!
  Leppoisaa sunnuntai-iltaa<3

  VastaaPoista
 9. Ihanat ilmat tosiaan on olleet! Meillä tosin tämä viikonloppu on mennyt aikas lailla sisätiloissa, harmillisesti. Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Täydellistä, tosiaan ! Viikonloppu on laiskoteltu ja huomenna on vuorossa lastenvahtihommia, ihan kivaa sekin.

  VastaaPoista
 11. Ruuantekoa, pesukoneiden täyttöä ja -tyhjennystä, sukan neulomista, ulkoilua ja sain pitkästä aikaa tehtyä yhden mixed media aukeammankin, ekan tänä vuonna. Eli laiskottelua aamusta iltaan, mistä löytäisi tekonapin ja painajan, että saisi jotain aikaiseksin.
  Ihanaa illan jatkoa ihanaiselle!

  VastaaPoista
 12. Samalta näyttää meidänkin päivä ( ilman sitä 'sairastelua'), siis ihanalta! Lumitöitä, lumessa leikkimistä ja metsälenkkiä (josta postaan huomenna) ja yhdessäoloa, kun kerrankin taas koko perhe yhdessä ja kaikki lapset kotona <3

  VastaaPoista
 13. Käyhän katsomassa, mitä 16- vuotiaani oli minulle väsännyt aamun yllätykseksi. Olen niin onnellinen äitee:)

  VastaaPoista
 14. Kävin kierrätykeskuksessa ja kaupassa =)
  Huomenna nicon kanssa neuvolaan

  VastaaPoista
 15. Kivat sulle, näyttää ihanalta! Mä olen vaan kiukutellut ja tehnyt koulutöitä, siivonnut ja kiukutellut.... Ei täältäpäin maailmaa sitten muuta :(

  VastaaPoista
 16. Oon käynyt kaupassa, tehnyt vähän lumitöitä, ommellut, tehnyt ruokaa..:) Siinähän se sunnuntai on vierähtänyt :D Ja hihhii, mielummin mä ottaisin ne pakkaset kuin tällaisen märän lumen..^_^

  VastaaPoista
 17. Ihanat kuvat! Me oltiin tänään luistelemassa :)

  VastaaPoista
 18. Kuulostaa ihanan täydelliseltä:) <3 Ihanata uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 19. Täällä ollaan oltu hieman alavireessä, kun pelkään, että flunssa painaa päälle! Toivottavasti teidän pieni on jo paremmassa kunnossa:)

  VastaaPoista
 20. Ihanaa kotona olemista ja kuntosalilla käymistä yms...perheen kanssa oleilua. Kivalta kuulostaa teidän päivä :) Ihanaa alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 21. Ihania kuvia ja niiiin ihana koiruli <3
  Täällä länsirannikolla on tehty lumitöitä, harmiteltu vähän kun melkein satoi jo räntää ja sitten se kaikista ikävin: tilattu muistokukkalaite tädille.
  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 22. Täällä kans ulkoiltu ja nautittu vähän talvisesta säästä. Valitettavasti lupailevat vesisadetta lähipäivinä, joten mahtaakohan nämä kauniit talvikelit olla mennyttä.? Oikein mukavaa viikon alkua sinulle! <3

  VastaaPoista
 23. Käynyt ottamassa kuvia ulkona blogia varten. Sitten tehnyt pienen kävelylenkin, jonka jälkeen menin saunaan. Ah, sauna = rauhoittumisen mekka. <3

  VastaaPoista
 24. Ihana talvi <3 Tänään pääsin eka kertaa testaamaan uusia retkiluistimia, vau ne on mahtavat! Tosin ne lupaili tännekkin vesisateita joten se tietää sitä että luistelubaanat menee pilalle :( Keväinen sisustusitikka pisti jo joten siinähän sitä myös feng shuitiin ;)

  VastaaPoista
 25. Minä pakkasin aamulla sukset autoon ja lähdin talven ekalle hiihtoreissulle. Hitsi kun se taas olikin raskasta.

  VastaaPoista
 26. Olisipa aina 2 astetta pakkasta ja juuri sopivasti lunta. Tai siis ei ihan aina, mutta talvella aina :).
  Kävin pitkällä kävelylenkillä ja seuraamassa pallohallissa keskimmäisen jalkapallo-ottelua. Poika teki maalin. Hyvä päivä :)

  VastaaPoista
 27. Ulkoilua koiruuden kera ja kyläilyä. Hyvien ystävien tapaamista <3

  VastaaPoista
 28. Ulkoilua koiruuden kera ja kyläilyä. Hyvien ystävien tapaamista <3

  VastaaPoista
 29. Mä oon tehnyt töitä, juhlinut ja elänyt hetkessä :)

  VastaaPoista
 30. Olisin halunnut nähdä kuinka Tiia olisi tehnyt niitä enkeleitä myös ;) Messuillahan sitä ollaan oltu ;)

  VastaaPoista
 31. Suurviivousta oli täälläkin mutta hampaat irvissä :D Tänään silti oltiin Milon kanssa mettällä ja poika sai juosta ihan onnensa kukkuloilla. Ihana kuva Samusta <3

  VastaaPoista
 32. Aivan ihana viikonloppu. Mukavaa, että sielläkin on nautittu kunnolla :) Nyt kohti uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 33. Äläpä muuta sano, minä tärisin 39 asteen kuumeessa muiden ollessa pulkkamäessä. Äh. Ja huomenna tulee vesisade, eiiii! Toiv.siellä ollaan parempaan päin!

  VastaaPoista
 34. Täydellistä talvea on meille tajottu koko tammikuun..:)

  VastaaPoista
 35. Meillä oli koko viikonlopun kestävä turnaus ja sisällä meni koko weekendos! Mut ei välii, sillä oli hauskaa! Tänään sovittiin, että mennää pulkkamäkeen minin kaa <3

  VastaaPoista
 36. On kyllä kiva kun pakkaset vähän lauhtui. Eilen kateltiin miehen kanssa Fargo :-) Eikä sitten muuta ihmeellistä oikein tullut tehtyä.

  VastaaPoista