tiistai 13. lokakuuta 2015

Yotuel, hampaiden valkaisu kotikonstein!

Nyt ollaan taasen minulle todella tärkeän asian tiimoilla. Pitkään blogia seuranneet tietävät varmasti, että hampaat ovat minulle kauneudenhoidossa kaikki kaikessa, voisi jopa vitsikkäästi kutsua "hammsneurootikoksi". Hampaista intoilu on varmasti hammaslääkäri ja hammashoitaja tätieni perimää, jo pienenä hampaistani huolehdittiin todella hyvin ja asia on hienoa kyllä jäänyt päälle. 

Hampaissa ei paikkoja ole kuin yksi, tosin nuorempana maitohampaissa reikiä oli senkin edestä, koska silloin tuli tädeistä huolimatta hutiloitua hampaiden kanssa. Aftoista olen kärsinyt läpi elämän siihen asti, kun katsoo kristallipallolla aikaa taaksepäin, niin olisiko aikaan 16-17-vuotta sitten? Siihen loppui aftojen tuleminen, eikä nuo kivuliaat aftat ole ilmestyneet edes flunssaisina päivinä tai vaikkapa syödessäni hapokkaita irtokarkkeja kasakaupalla. 

Alunperin ostin Yotuelia esteettisistä syistä ajattelematta tahnaa sen syvemmin, halusin yksinkertaisesti pitää hampaat niin valkoisina kuin suinkin mahdollista. Kuitenkin kauhea tapani ryystää colaa yöt ja päivät läpeensä, kellastutti hampaita ja vuonna 2007 hampaat valkaistiin. Colan jokapäiväisen juomisen jätin ja kahvin juonnin jälkeen pesen hampaat heti ja kappas valkoisina ovat hampaat pysyneet ja siitä on täysin kiittäminen Yotuelia. Yotuelia käyttäessä kahvin juonnin jälkeen sylkyvesi on ruskeaa, Yotuel toimii täydellisesti. 

Hampaiden valkaisu kestää sen pari vuotta parhaimmillaan, mutta omalla kohdalla valkaisun jälkihoito Yotuelilla on johtanut siihen, että hampaat ovat valkoiset vielä 8-vuoden jälkeen. Siinäpä yksi syy lisää jatkaa Yotuelin suitsuttamista, ei ole maailmassa parempaa hammastahnaa/hammastahnoja.

Lisäbonuksena tyttäreni sai avun hampaiden vihlontaan, kun vaihdoimme vuosi sitten koko perheen hammastahnat Yotueliin. Ensialkuun oli perheelle opettelemista, sillä Yotuel on matalavaahtoinen, ei oikeastaan edes vaahtoa, mutta esim.perheen pienimmälle jolle hampaiden harjaus aiheutti usein oksennusrefleksin, tahnan matalavaahtoisuus on auttanut tähän ikävään ongelmaan.

Yotuel ei myöskään vahingoita hammaskiillettä, vaan on hellävarainen ja poistaa kahvinjäämät ym.vahingoittamatta hampaan pintaa. Yotuel vahvistaa hammaskiillettä ja voisin todeta ettei Yotuel ole vain 2 in 1 tuote vaan multitoimiva omaten lukemattomia loistavia ominaisuuksia. Hammaskiveä minulla ei ole lainkaan, Yotuel vähentää myös hammaskiven muodostumista. 

Pieni varoituksen sana kaupan valkaisevista tahnoista, niissä monissa on hampaiden kiillettä kuluttavia aineita ja olen itse saanut vuosia sitten ennen Yotuelia allergisen reaktion hankaamalla hampaita kaupan perus valkaisevalla tahnalla, en suosittele. Olemme Yotuel perhe

Lempi Yotuel Classic Mint piparminttu joka sisältää Xylitolia,
maku miellyttää  minua ja on kivan raikas ja minttuinen.

*Valkaiseva hammastahna, joka poistaa tummentumia
hampaiden pinnalta.

Yotuel Classic Mint ei hankaa hammaskiillettä, vaan sen
valkaisuteho perustuu luonnollisten entsyymien vaikutukseen.

Se poistaa tummentumat myös erilaisten paikkamateriaalien pinnoilta.
Auttaa vähentämään plakkia ja hammaskiveä.

Sisältää aktiivista fluoridia ja ksylitolia, joiden on todistettu
ehkäisevän hampaiden reikiintymistä.

Alhainen hankausarvo RDA40
Toinen suosikkini, kivan Minttulakritsin makuinen

PHARMA VITAMIN -B5

*Eroaa Classic Mint tahnasta maulla ja
alhainen hankausarvo RDA 36

Tyttären suosikki, Yotuel two in one Snowmint,
 jolla tytär on saanut avun ikenien vihlontaan.

*Tehokkaasti valkaiseva hammastahna,
joka valkaisee hammasluun sävyä
 hellävaraisesti ilman hankausta
patentoidun koostumuksen ansiosta.

Yotuel all-in-one sisältää
karbamidiperoksidia, fluoria, kalsiumia,
fosfaatteja, jotka valkaisevat hammaskiillettä
ja ehkäisevät kariesta.

Hankausarvo RDA 82

Yotuel all in one Wintergreen

*vaahtoamaton koostumus, sopii aftaherkilleYotuelilta löytyy myös valkaiseva kynä, jonka testauksen aloitan tänään. Sen verran on kuitenkin tästä sanottu, että tällä ei hampaani ilmeisesti enää kovasti valkene, koska ovat jo riittävän valkoiset, mutta valkoisuuden ylläpitäjänä varmasti toimii. Tästä lisää raporttia parin viikon sisällä, jolloin järjestän blogissa myös Yotuel arvonnan, jossa kaksi tulee voittaa n.50e arvoiset Yotuel paketit itselleen, pysykäähän kuulolla ja mahtavaa päästä jakamaan Yotuelin ilosanomaa teille myös. 


Ohessa vielä Yotuel hymy, sillä Yotuelia on kiittäminen kaikista näistä vuosista jolloin on pitänyt hampaistani hellää ja hyvää huolta ja poistanut colan/kahvin/lakritsin jäämät ja ylläpitänyt valkaisua vuodelta 2007. Mahtavuutta sanon minä! Piti vielä muistuttaa että olen saanut aiempien postausten perusteella niiltä, jotka ovat ostaneet postausten innoittamana Yotuelia, vuolaita suitsutuksia Yotuelista. 

Kaikki jotka menette I Love me messuille, löydätte messuilta Yotuel pisteen 6 h 138 ja taatusti loistavia messutarjouksia, ainakin ystäväni ja minä shoppailimme hyviä messutarjouksia vuosi takaperin Yotuel pisteellä, siellä kannattaa ehdottomasti käydä. 

Onko Yotuel sinulle tuttu hammastahnamerkki ja voisitko ajatella vaihtavasi kaupan tahnat Yotueliin, jos et ole aiemmin Yotuelia testannut?

Yotuel, hampaiden valkaisu kotikonstein

Yotuelia myydään apteekeissa

*Toteutettu yhteistyössä Algol Pharman/Yotuelin kanssa,
osa teksistä lainattu Yotuelilta

49 kommenttia:

 1. Hei,

  Täysin uutta ja ihmeellistä !
  Mennään myös alueella, joka erityisesti minua kiinnostaa hampaat !
  Koen omistavani kauniit hampaat, ja haluan ylläpitää niiden ns. kauneutta. :)
  Näihin taatusti messuilla tutustun .

  Kysymys vielä: Käy siis koko perheelle? Minkä ikäisestä alkaen? :)

  t: Mami

  ps: Sun hampaat ovat kyllä ihanan valkoiset ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tutustua toiseen hammashöperöön!

   Loistava kysymys ja tässä vastaus, niin hurjana suosittelen Yotuelia, mietin miten mitään muuta enää voi käyttääkään, ja enpä ole voinutkaan kun nämä olen aloittanut. :)

   Messuilla nähdään, vedetään toisiamme hihasta. .)

   Classic: Sopii kaikenikäisille, jotka voivat käyttää fluorihammastahnaa.
   Pharma:Sopii kaikenikäisille, jotka voivat käyttää fluorihammastahnaa.
   Lakritsin makuisena lasten ja nuorten suosikki.
   All-In-One: Sopii, mutta vain yli 14-vuotiaille.

   Poista
 2. On tuttu jo viidentoista vuoden takaa. Hyvä, toimiva tuote.

  VastaaPoista
 3. En ole testsnnut tuota vaikka olen pari kertaa miettinyt jotakin turvallista hampaanvalkaisutahnaa :) Ihana arvonta tulossa ❤️

  VastaaPoista
 4. Noi sun hampaat on kyllä tosi valkoiset. En oo vieläkään saanut aikaiseksi ostettua tuota tahnaa!
  Josko voitto sit arvonnassa toisi tahnaa. :D

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä niin mahtavan valkeat hampulit, että on helppo uskoa Yotuelin tehoon!
  Aioin jo viimeksi hankkia, kun blgistasi luin suosituksesi, mutta unohin. Nyt pitää kyllä muistaa :)
  Ihanaa tiistai- iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muistaa, Yotuel poistaa päivän aikana kertyneen tummentuman ja lian, jotka pidemmällä aikavälillä tummentavat myös hammasluuta eli toimii. .)

   Ihania unia <3

   Poista
 6. Kirjoittelin juuri omaa blogiini valkaisevista hammastahnoista...

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2015/10/burleskia-ja-hiukan-hampaitten.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin jutun ja olipa mielenkiintoinen :)

   Poista
  2. Btw, olen nyt mainoksen uhri! Toisinsanoen, ostin ILM-messuilta tuon Snowmintin, jonka esittelijä väitti menevän kiillettä pidemmälle valkaisevassa ominaisuudessaan :) Jos tuon blogijuttuni olet lukenut, niin sen mukaan kyseenalaistin valkaisun etenkin hampaitten altistusajan pituuden puolesta, jolloin ko. esitttelijä kertoi, että sitä ei saakaan huuhdella pois suusta, vaan geeli saa vaikuttaa yli yön...

   No, parasta olisi olla jotakin tehoa, kymppi hammastahnasta on aika suolainen hinta! :D

   Poista
 7. Sinulla on niin kauniit ja valkoiset hampaat ;) Ihanuus.

  VastaaPoista
 8. Mistä tuota tahnaa voi ostaa, tavallisista ruokakaupoistako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apteekeissa myydään. :) Vastaan sinulle tähän heti, kun jäi tuo epähuomiossa laittamatta. Hyvä Kristiina tärkeä ja hyvä kysymys ja messuilta saa myös. .) Nyt koiralenkillä. <3

   Ihanaa iltaa. <3

   Poista
 9. Olen kuullut kyllä tuotteesta, mutta ei olla päästy kokeilemaan. Pitääpä tutustua tähän paremmin vaikka siellä messuilla.
  Mukavaa tiistai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi suosittelen ihan hurjana, ei ole paluuta mihinkään muuhun. :)

   Ihania unia <3

   Poista
 10. Sinä olet oikea mallien malli hammasmainoksiin niin ihanine valkoisine hampainesi <3 Tuttu merkki on jo vuosien takaa ja hyväksi todettu. Markettien tahnoja en olekaan enää vuosiin käyttänyt.Miksiköhän tää ei ollut päivittynyt mulle, näin tämän uusimman postauksen muita polkuja pitkin, outoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh mitä ihmettä, juu minullekaan ei ole tullut sinun viestit nyt samaan paikkaan, olen meinaan tilannut postauksesi. Aina muuttuu tuo homma, menee välillä tarjousosioon mikä harmittaa kun en sieltä muista aina katsoa. Kiitos ihanista sanoista, hampulit ovat minulle tosi tärkeät. <3

   Poista
 11. Täällä yksi kolan suurkäyttäjä. Haaveilen myös hampaiden valkaisusta, josko sillä keinolla pääsis eroon tuosta pahasta tavasta :)

  Yotuelia olen käyttänyt vain kuuriluonteisesti vihlontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin colaa välillä nautin, pizzan kanssa esim. mutta ennen en muuta tehnyt ja yöpöydälläkin oli yöjanoon colaa, ai hurja. Niin se tilanne piti nollata valkaisulla ja siitä lähtien olen huolta pitänyt asiasta. .) joten suosittelen kaikkia vaihtoehtoja ja Yotuel tosiaan auttaa vihlontaan. .)

   Poista
 12. Yotuelia löytyy kotoa, myös suuvetenä ja purkkana :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan loistavaa ja sitä purkkaa on hyvä pitää käsilaukussa, kun päivällä juo jossain kahvia tai colaa. :)

   Poista
 13. En oo käyttänyt tuota kyseistä merkkiä. Mielenkiinnolla odotan, että miltä valkaiseva tahna vaikutti hampaisiisi. Ihania kuvia kaunokainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ja juu tahnoja olen käyttänyt jo 17v eli tulokset näkyykin kuvissa, mutta nyt testaan tuota kynää. .)

   Poista
 14. Mä oon kyllä Elmex-tyttö henkeen ja vereen mutta ihan mielenkiinnostahan voisin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin lapsesta asti, mutta nyt on toisin. :) Suosittelen :)

   Poista
 15. Kyllä ja aamen, olen siirtynyt Yotuel -lahkoon:)

  VastaaPoista
 16. Tiia, minäkin olen täysin Yotuel-koukussa ja tähän jäin! Kunpa huomaisin arvontasi....

  Sydän....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes mahtavaa, olen Leena siitä niin iloinen. :) Kuule vinkkaan sulle sitten arvonnasta. .)

   <3

   Poista
 17. Wautsi! Siis oikeasti? Auttaako?? Ihan oikeasti? Mä olen kokeillut vaikka mitä valkaisevia h.tahnoja eikä vaan auta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttaa, mutta huom. ei puhdista hammasluuta eli jos se on jo keltainen tai pinttynyt niin saat pidettyä sitä olotilaa, sen muuttumatta. Mutta jos on valkaistu kuten minulla 2007 niin eipä ole tarvinut valkaista sen jälkeen. Näkee jo sylkyvedessä se on aamukahvini juotua ruskeaa eli Yotuel poistaa kaiken kahvin tummuuden, joka jäisi hampaisiin hiljakseen tekemään tummentumaa. Eli toimii näin ja suosittelen ja sullahan on kauniit valkoiset hampaat, muistan sun kauniin hymyn Indiedays gaalasta. <3

   Poista
 18. Onpa sinulla todella kauniit ja valkoiset hampaat. (Taitaa olla kyse myös hammaslaadusta, vai..:)
  Mutta voisin kokeilla tätä tahnaa, jospa se jotain tekisi minunkin hampaille, vaikkei niistä koskaan tuollaisia tule kuin sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hammasluuni tosiaan ole keltaisimmasta päästä, mutta tosiaan kyllä nekin hieman oli kellastuneet tuolloin vuonna 2007 jolloin ne valkaisin. Ei ne muiden mieleen olleet silloinkaan keltaiset tai tummat, mutta koska olen hammasneurootikko omien hampaiden suhteen, niin minuun makuun ne oli keltaiset. .)

   Suosittelen jo monen syyn takia, on hellävarainen, ei vihlontaa ei aftoja. <3

   Poista
 19. Sinulla on kyllä tosi kauniit hampaat .) Mikä noista tahnoista olisi semmoinen mahdollisimman miedon makuinen,kun en tykkää jos kovin vahvan makuisia? Pitääköhän tässä poiketa myös kylän apteekkiin,jos sieltä löytyisi...minkä hintaisia ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin 10e on Classicit ja nuo all in one tahant 15e mutta niissä on enemmän Tytär tykkää all in one valkoisesta että on mieto ja minun mielestä lakritsi eli tuo kultainen on mieto. Suosittelen, näistä on valmis maksamaankin hieman enemmän kuin kaupan tahnoista, sillä koko suu voi niin hyvin .)

   Poista
 20. Koetan pitää mielessä tuon Yotuel two in one Snowmint'in, kun seuraavan kerran apteekissa käyn. Minulla hamppaat vihlovat toisinaan talvisin, kun tulen koirien kanssa lenkiltä kotiin. Jokin lämmön vaihtelu -juttu varmaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, sillä tyttärellä vihloi aina hampaat, aina kivuliaasti teki sellaista viheltävää ääntä ja sai helpotuksen. jei. :) Juu kylmyys aiheuttaa vihlontaa.

   Poista
 21. Itsellänikin on Yotuel käytössä ja omalla kohdallani voin sanoa, että toimivat. Lakritsi on ihanan makuista namihurjimukselle. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja ihanaa että tykkäät. .) Lakritsi on hyvää vaikka minttu onkin lemppari. :)

   Poista
 22. Ai miten hyvä postaus! Kiitos Tiia =) Täytyy käydä apteekissa ja testata tätä merkkiä.

  VastaaPoista
 23. Yotuel odottelee täällä vielä testausta, itse olen Sensodyne-tyttö.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jännää kuulla sitten mielipiteitäsi :) Muuttuuko mieli.

   Poista
 24. Kiinnostava artikkeli! Voin vielä lisätä oman suosituksen joka on kookosöljyn purskuttelu hampaiden vailkaisua varten. Artikkelin voi lukea täältä: http://kookosoljy.com/kookosoljyn-kaytto/kookosoljy-ja-hampaat/

  VastaaPoista