torstai 29. lokakuuta 2015

Mannerheimin lastensuojeluliitto ja Ilovirta - Sähkö välittää, välitäthän sinäkinKirjoitin taannoin Suomen sympaattisimmasta sähköyhtiöstä Ilovirrasta. Ilovirta ansaitsee mielestäni palstatilaa peräti kahden postauksen verran, sen verran mullistavasta sähköyhtiöstä on kyse. Viimeksi kerroin miten Ilovirran nettisivuilla on erinomaisen helppoa tehdä sähkösopimus, hankkia tietoa ja miten läpinäkyvää Ilovirran toiminta on. Voit lukea aiemman postauksen täältä  Ilovirta, Suomen kiltein sähköyhtiö!

Sivusin Ilovirran ilosanomaa myös sillä saralla, että valitsemalla Ilovirran voit vaikuttaa ja harjoittaa hyväntekeväisyyttä ja voit samalla lahjoittaa 1, 3 tai 5e kuukaudessa valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle, joita ovat Roosa NauhaPunainen RistiUnicef, Suomen Luonnonsuojeluliitto, MLL Mannerheimin lastensuojeluliitto. 

Oma valintani hyväntekeväisyysjärjestöistä olisi vaikeiden valintojen jälkeen MLL Mannerheimin lastensuojeliitto, sillä lapsiperheessä koen, että lapsiperheiden tukeminen on tällä hetkellä lähimpänä elämäntilannettani.

Olemme uusperhe ja olenkin aiemmin kirjoittanut perheemme sydänlapsesta. Tiedän miten lapsen sairastaessa koko perhe on kovilla ja kuinka koko perheen voimavaroja koetellaan.

Mannerheimin lastensuojeluliitto antaa mm.tilapäistä apua lapsiperheille tilanteissa mm.kun lapsi, vanhemmat, vakituinen hoitaja sairastuvat tai vanhemmat ovat työmatkalla. Vanhemmat haluavat hetken hengähtää tai viettää aikaa tai harrastaa yhdessä. Kaikilla ei ole isovanhempia turvaverkostona, kuten meillä oli lasten ollessa pieniä ja saimme välillä aikaa huolehtia myös parisuhteesta. Kun parisuhdekin voi hyvin, jaksaa paremmin pyörittää arkista rumbaa.

Mannerheimin lastensuojeluyhdistyksellä on myös palveleva vanhempainpuhelin, jonne voi soittaa kriisin tullessa, mielen askarrellessa oman jaksamisen tai vaikkapa uhmaikäisen kiukkujen kanssa. Mannerheimin lastensuojeluliitto varmistaa että apua saa ja ettei vanhemmat jää toivottamassa tilanteessa yksin. Puhelut/kirjeet ovat luottamuksellisia.

MLL on myös yli 500 paikallisyhdistystä, jotka järjestävät kerhotoimintaa yhdessä vanhemmille ja lapsille. Perhekahviloihin ovat kaikki vanhemmat tervetulleita ja perhekahviloissa vanhemmat tapaavat muita vanhempia ja lapset saavat ikäistään seuraa.

Ilovirran hyväntekeväisyyskohteet eivät ole sananhelinää vaan aitoja vaikuttavia järjestöjä, joiden olemassaoloa kaikki me tarvitsemme ja joita tukemalla voimme vaikuttaa konkreettisesti.

Lisää järjestöistä voit lukea täältä IlovirtaSähkösopimuksen voit tehdä vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan, samalla kun teet sähkösopimuksen sitoudut lahjoittamaan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle valitsemasi summan 1, 3 tai 5 euroa. Hyvän tekeminen voi olla näin helppoa? Miltä tämä sinusta kuulostaa, mikä hyväntekeväisyysjärjestön sinä valitsisit? Sähköisissä ja hyvää tekevissä merkeissä mukavaa torstaita!Sähkösopimuksen voit tehdä netissä tai soittaa numeroon P. 0200 42400

Aukioloajat
ma-pe 8-20, la 10-16

*Yhteistyössä Ilovirran kanssa

12 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta vaihtoehdolta sähköyhtiöks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni loistava idea ja tehty helpoksi asiakkaille, tehdä samalla hyvää <3 Ihanaa päivää Terhi <3

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa ja kiva, että voi samalla lahjoittaa pienen summan hyvään tarkoitukseen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea idea ja helppoa ja toimivaa myös sähkön tilaajan kannalta. :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Ihan uusi tuttavuus minulle :) Kiitos vinkistä :) Ihanaa torstaita TIIA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja toivottavasti tästä on hyötyä. <3 Upeaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Ennemmin en ole kuulut ilovirrasta, kun täälä blogistasi ☺
  Hieno asia lahjoittaa hyväntekeväisyyteen ☺
  Kymmeniä vuosia meillä on tehty lahjoituksia eri järjestöille ja tehdään edelleenkin. Muutama vuosi sitten laskimme hyväntekeväisyysjärjestöille lahjoittamat summat ja se oli melkoinen, mutta jääköön se nyt kertomatta☺
  Ihanaa torstai ehtoopäivää Sinulle Tiia ~♥~♫~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa kuulla, meilläkin on sydäntä lähellä, sydänlapset ja Lastenklinikka ja toki monta muuta olisi mielessä. Toivottavasti teidän sydämessä on melkoinen lämpö, sillä on se vaan upea asia, että annatte hyvään tarkoitukseen. <3

   Ihanaa viikonloppua ihanainen ma-te <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ihanaa viikonloppua Marina ja huomenna nähdään <3

   Poista