torstai 1. lokakuuta 2015

Arvontojen voittajia ja uutta arvontaa pukkaa!

Facebookin puolella alkoi 700 tykkääjän arvonta. Tykkääjä määrä on mennyt jo hieman ylikin, jotta rohkenee laittaa arvonnan menemään mahdollisten tykkäysten peruuttajienkin kannalta. :) Käykää ihmeessä osallistumassa, yllä oleva kosmetiikkapaketti voi olla juuri sinun.


Näissä löysissä tunnelmissa päätin luopua haikein mielin arvontahatusta. Arvontoihin meni niin paljon aikaa, että huomasin että kiireiden keskellä aloin siirtämään arvontojen voittajien eli tuon aikaa vievän askartelun toimittamista. Random Org on jotenkin kylmä ja kova, niin nykyaikaa, mutta tähän on nyt tultu. Esimerkiksi John Frieda arvonta oli niin suosittu että kommentteja tuli peräti 153. Tuplakommentit poistin ja kaksi kommenttia samoilta henkilöiltä miinustin arpojen määrissä, mutta nyt niihin voittajiin.

Pågen vauvabodyn ja pienen kosmetiikkayllätyksen  voittaja on miimii

Miimii18. syyskuuta 2015 klo 9.25
Koululiikuntaa saisi ehdottomasti olla enemmän!
Yhdellä arvalla mukana.
wonderwhy@netti.fi Onneksi olkoon Miimii laitan sinulle sähköpostia pikapuoliin.
John Frieda runsaan hiustuotekassin voittaja on hiutale

Yhdellä arvalla mukana: hiutale@hotmail.com
VastaaPoista

Sydämelliset onnittelut molemmille voittajille ja tällä kertaa voitot menivät kummatkin yhdellä arvalla osallistuville anonyymeille. Eli yhdelläkin arvalla voi voittaa, riittää että osallistuu. :)

Pian on taas luvassa arvontaa, pysykäähän kuulolla. Mukavaa torstaita kaikille!

14 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle. Sullahan on kivasti näitä arvontoja. Itselläkin olisi arvonta odottamassa ku sais julkaistua sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tykkään arpoa, on sellaista iloista ilosanomaa. :) Kivaa jakaa hyvää mieltä ja aina jotkut voittaa. :) Kivaa viikonloppua Nanni <3

   Poista
 2. Haha! Jotain hyvää siinä että blogi on pikkuinen. Arvontahattu on käytössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kyllä sitä arvontahattua olen käyttänyt mutta tunteja on vierähtänyt. Päädyin tuohon random orgiin, koska huomasin että aloin työmäärän vuoksi siirtänyt voittajien ilmoituksia. Mutta ei tiedä jos siihen vaikka pirteänä päivänä palaan. Kyllä random orgissakin on oma vaivansa, kun laskin kommentteja tuhanteen kertaan, että tulevat oikein. Lady of the mess kuulemma kirjoittaa excellille ja arpoo, mutta olisiko se sitten miltei yhtä työlästä. Arvonnat vaan ovat niin kivoja.

   Mukavaa päivää <3

   Poista
 3. Ihanan rento tunnelma... oikeita kissanpäiviä siellä vietetään :)
  - Onnittelut voittajille!

  VastaaPoista