sunnuntai 2. elokuuta 2015

Tädit tubettaa Maiju ja Tiia vai miten se nyt menikään?
Vähän yli vuosi takaperin, blogin alkumetreillä en olisi kuuna päivänä voinut kuvitellakaan, että infoan täällä Pinkit korkokengät Maijun ja meikäläisen juuri avatusta YouTube kanavasta nimeltään "Tädit tubettaa". Olen käynyt valtaisan henkisten pelkojen voittamismatkan jo ylipäänsä blogin kohdalla. Muistan hyvin ajat, kun menin alunperin Facebookiin ja pyörin siellä äänettömänä hipiljaa ja ilman profiilikuvaa muutamat ensimmäiset vuodet ja nyt tyrkkään naamani YouTube kanavalle. Olenko seonnut, mahdollisesti....

Sanottakoon, että koko YouTube kanava on Maijun ansiota/idea ja Maiju on myös keksinyt YouTube kanavalle nimen, laittanyt ylipäänsä koko kanavan pystyyn ja minä en ole tässä kohden tehnyt asian eteen yhtikäs mitään, muuta kuin nyökytellyt pulssit huippulukemilla, että kyllä lähden tubettamaan Maijun matkassa.

Maiju on persoonana sellainen, että saa omasta hieman ujosta persoonasta parhaat puolet esille ja Maijun seurassa minustakin tulee heittäytyjä. Tiedän että yhdessä tubettaessa, ainakin meillä Maijun kanssa tulee hirmuisen hauskaa ja rohkenen toivoa, että tekin siellä viihtyisitte kanavamme parissa. Hui miten jännittävää ylipäänsä kirjoittaa sana "kanava" ilmoille. Maiju on sivuille jo ladannutkin parikin videota, minulla on vielä alun jännittämisen takia käynnistymisvaikeuksia, mutta jos tubettaminen menee yhtään samoilla kaavoilla kuin bloggaaminen, kohta olen tubekanavalla täysin rinnoin mukana. Siis anteeksi, en suinkaan rinnoin vaan naamataulun... Ööhh...  Mielessä olisi ensimmäisenä aiheena partakarvojen vahaus... Nimittäin en tiedä oliko vihje vai mikä, mutta postilaatikkoon ilmestyi ystävältäni paketti, joka sisäsi naamakarvojen vahausvälineet. Nyt on vaan sellainen juttu, että olen nyppinyt partaani lähipäivinä ja valitettavasti tässä on nyt sellainen henkisesti vaikea vaihe välissä, ennen kuin pääsen partaani vahailemaan, eli partakarvojen kasvatus, jotta on sitten mitä vahailla. 

Joten muutama päivä vielä siihen videoon... Eilen ja tänään olen kulkenut meikittömänä kotimekossa ja pohtinut, onko sopivaa laittaa meikitöntä naamaa tubevideoihin vai tulisiko katsojat ottaa huomioon ja olla huoliteltu? Mitä olette mieltä? Meikittömyys voi käydä esteenä tubettamiselle, sillä olen varsin usein meikittä arjessa. Kivaa olisi kuulla teidän mielipiteitä tästä ja muutenkin apua mitä olette mieltä koko kanavasta, jonka löydätte täältä ja saa enemmän kuin mielellään klikata tilaajaksi, jotta pysytte mukana matkassa. Mitä aiheita toivoisitte että käsittelemme kanavallamme, apuanne kaivataan enemmän kuin tiedättekään. <3

Iloista sunnuntaita kaikille, nimimerkillä "nyt jännittää". ;)

34 kommenttia:

 1. Mahtavaa Tiia. Kyllä me susta vielä ujous karsitaan lopullisesti. Odota vaan kun lähdetään oikein tubetuskeikoille. Ha haa.. Sä voit kyllä olla ihan oma itsesi meikittä. Meidän ikäisillä on se hyvä puoli, että me voidaan olla just sillä tavalla kuin halutaan. Meidän ei tarvitse enää kenellekään esittää mitään.
  Mä tein tänään muuten savinaamiovideon, mietin, että pitäiskö mun se ladata tuubiin ;) Siinä vasta on kuule luonnollisuutta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk mitähän sinne tubettaisin vielä vatvon ja kipuilen... Näytän niin karmealta kotihirmulta juuri nyt jo kolmatta päivää Joskus ei vaan jaksa meikata ja tämän ikäisenä ei tuo nassu ole freeseimmillään ihan meikittömänä.

   Savinaamiovideo yes laita, sä oot super <3

   Poista
 2. Kanava tilattu! Ihan mahtavaa heittäytymistä...tuhatyksi peukkua ylöspäin, uusia videoita odotellessa! Ja ei haittaa meikittömyyskään...: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Heli minä täällä vielä Ujopiimänä, että miten tässä nyt lähtisi tubettamaan,hiih. .)

   Poista
 3. Onnittelut uusille filmitähdille! :D

  VastaaPoista
 4. Kiva alkaa seurailemaan teidän kommelluksia ;) Mä olen yleensä todella huono katsomaan mitään videoita, kun tuntuu, ettei sille ole aikaa, mutta te olette kivoja persoonia ja videot on sopivan lyhyen oloisia. Kyllä siis aion tulla kurkkaamaan teidän videot säännöllisin väliajoin! Mahtavaa, että uskallat heittäytyä tällaiseen, Tiia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommellukset on juuri oikea sana, siltä jetsulleen tuntuu ja sellaista tämä elo tuppaa olemaan. :) Sama täällä ei kovin monia tubetuksia ole tullut katsottua, mutta luulenpa että siihen on maailma menossa. .) Tai siis onkin. Juu lyhyinä ne pitää pitää, uskon ettei niitä muuten jaksa. .)

   Ihana sinä, kannustuksesi ja teidän kaikkien merkitsee todella paljon . <3

   Poista
 5. Te ootte kyllä sellanen kaksikko, että oksat pois! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo ainakin yhdessä ja Maiju on muutenkin. .)

   Poista
 6. Hah, hah, tämä oli päivän paras, helppo oli nauraa Teidän kanssa. Kaksi kaunokkia, hienosti onnistuu. Hulvatonta ja kivaa meininkiä toivoen, tilasin jo kanavan, itsellä on vasta tyhmä ja huono ampparivideo jonka kurjalla vehkeellä aikoinaan tein...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! ampparivideo kuulostaa suloiselta, tulenpa sun profiilin ja tilaan kanavan, josko sieltä tupsahtaisi lisääkin videoita. .) Jee kivaa ja kiitos niin paljon kannustuksesta, tässä kohdin tarvitsenkin kunnon potkua pepulle, kun niin jännittää. :)

   Poista
 7. Meikillä tai ilman, ihana olet kuitenkin. Maiju on kyllä sellainen ilopilleri, että hänen kanssaan ei varmasti tule tylsiä videoita tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh näin uskon, mutta ne omat soolovideot, niistä en ole niin varma, täällä vaan jännittelen ja tuumin mistä aloittaa. :)

   Ihanaa viikkoa Outi <3

   Poista
 8. Herranen aika :))) tulee varmasti seurattua .. eihän tuosta voi kuin tulla hyvälle tuulelle :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks eikö hurjaa, vatsasta nipistää, uijui. Ihanaa jos seuraat ja toivotaan että pysytte matkassa. :) Hih.

   Poista
 9. Tilattu on! Kaikki mun lempitubetteja esiintyy kyllä ihan ilman meikkiäkin videoillaan, joten omana itsenä rennosti vaan fiiliksen mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks no jos nyt sitten ihan meikittäkin uskaltaisin ja varmaan uskallan, mutta en ehkä ekaa videota, etten karkoita kaikkia pois. IIks... Kiitos tilauksesta ihanuus <3

   Poista
 10. Mahtavaa, tilattu on. Nyt äkkiä sinäkin sinne lataamaan videoita, että pääsee katsoon! Sä oot niin kaunis, että varmasti voit mennä ilman meikkiä, mä en :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi kiitos ihana kun tilasit, mutta nyt oot ihan höpsö ja aivan mahoton, eikä tuossa ole mitään perää! Mähän olen sitä paitsi vanha, naama näyttää aivan karmealta ilman meikkiä ja muutenkin kuviin täytyy käyttää sumuefektiä.

   Kiitos kaunis, mutta höpsis <3

   Poista
 11. Hyvä te!! Jään odottelemaan hauskoja hetkiä tubekanavaltanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos niin paljon Rva Kepponen, sparraus on tarpeen <3

   Poista
 12. Hauska idea! Täytyy ruveta seuraamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi maar, mitähän tästä tulee, no hyvä tästä tulee, kunhan nyt vaan ensin alan tubettamaan. ;)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Jee kiitos sinä ihana, ex tyttönimeni, oi tuo kuulosti hassulta, mutta kun blogisi nimi on jotain niin mahtavaa. :)

   Poista
 14. Tää on kyllä niin hauska ja huippu juttu! Minusta on ainakin kivakatsella bloggaajien videoita. Jään siis mielenkiinnolla odottamaan teidän videopäivityksiä. Missä on se nappi, mistä ne saa tilattua? :))

  VastaaPoista
 15. Hihii voi maar mitähän tästä tulee, no Maiju sparraa ja vetää mua hihasta, kun olen tälläinen ujompi tapaus. :) Sinne pitää kirjautua omalla sähköpostilla ja sitten mielestäni vasemmalla oli se tilaa kanava. Mutta ei pysty tilaamaan ilman kirjautumista. Ihanaa jos tilaat. <3 Sydäntä lämmitti että liityis lukijaksi, kiitos kovasti Krisse <3

  VastaaPoista
 16. Ihanuus! Hyväntuulinen meininki! :)

  VastaaPoista
 17. Videoita odotellessa :) Teistä tulee hyvät tubettajat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih eilen tubetin ekaa kertaa ja eihän koko videossa ollut päätä eikä häntää.. No jos jatkossa yritän hieman teemoitella. :) Kiitos sparrauksesta sitä tarvitaan, tai ainakin minä. ;) Maiju on niin ässä. :)

   Kivaa tiistaita Jani :)

   Poista