sunnuntai 9. elokuuta 2015

Rakas tänään 49-vuotta ja lahjana Jean Paul Gaultier Ultra Male

Oma ukkeli täyttää tänään 49-vuotta ja ei ole kotosalla laisinkaan. Taisi viime vuonnakin samaan aikaan olla perhokalastusreissulla. Iloitsen siitä, että meidän parisuhteessa synttäreillä ei hössätä puolin ja toisin. Toinen on vapaa viettämään päivänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Luulenpa, että vihdoin upeat säät ja purjehdusreissu on miehelle aivan parasta syntymäpäiväviihdettä. Lasten syntymäpäiviä juhlitaan toki asianmukaisin menoin ja varmasti miehenkin vuoden päästä tulevia pyöreitä yhdessä perheen kanssa. 

Rakkaassa yksi upeimpia puolia onkin se, minkä vapauden minulle suo omiin hömpötyksiin ja minä yhtälailla hänelle. Molempien sydän on kuitenkin aina kotona. Jos Jousimiehen horoskooppiakin uskoo (meikäläinen) niin Jousimiehelle täytyy antaa täysi vapaus ja tila hengittää. Meillä tälläinen synttärimeno toimii ja yhdessä vietetään laatuaikaa aina kun siltä tuntuu.Välillä annamme mieheni kanssa toisillemme lahjoja, välillä emme. Riippuu oikeastaan ihan siitä, löytyykö jotain sopivaa. Usein lahja onkin sellainen kaksinoloilta vaikkapa leffassa ja syömässä. 

Miehelleni syntymäpäivälahjaksi valikoitui Jean Paul Gaultier Ultra Male tuoksu, jonka saapuminen jännitti jonkin verran. Mieheni kanssa olemme todella harvoin päässeet yksimielisyyteen nimenomaan miesten tuoksujen suhteen. Kuulostaa hieman itsekkäältä, mutta mieheni ei oikeastaan puutu miltä minä tuoksun, mutta joskus minä toivoisin että hän käyttäyisi tuoksuja joista minä tykkään, olenhan mieheni sanojen mukaan "hajuneurootikko". ;) 

Kovin usein miehelle suosittelemani tuoksut ovat olleet mieheni nenuun "poikien tuoksuja", liian keveitä ja raikkaita. Mieheni pitää hieman tummemmista ja syvistä tuoksuista, onhan hän itsekin tuollainen tummaverikkö ja 192cm pitkä. Tuumin että Gaultier voi olla iso riski, jos mies ei tykkääkään ja minä tykkään tai päinvastoin.

Gaultier uutuustuoksu joka on juuri rantautunut kauppoihin 1.8, on huumaavan hyvä tuoksu meidän molempien mielestä. Ensin jännän raikas, jonka jälkeen hetken vaniljainen ja ensituoksujen jälkeen, jos sopii sanoa, erittäin seksikäs ja miehekäs tuoksu. Tuoksu viipyy pitkään, ei haihdu, pieni määrä riittää kyseistä tuoksua.  Uskomatonta oikeasti, että nyt osui kohdilleen, sillä anivarhassa on tuoksut, joista me molemmat pidämme ja tämä koskee kyllä sekä naisten että miesten tuoksuja. Heh ja purkkihöperö iloitsee vielä tuosta kivasta purkista, jossa tuoksu tuli. Paniikissa kysyinkin ensimmäisenä mieheltäni, kun hän avasi tuoksun niin etten ollut paikalla, ethän vaan heittänyt hienoa purkkia roskiin! ;) "Le Male Ultrassa vain on jotain, mikä saa ihon kananlihalle, tällaisella helteelläkin (siis hyvällä tavalla!"

*Ultraraikas, ultravahva, ultraherkullinen. Viettelevyys potenssiin kaksi! Uusi intensiivinen pahojen poikien tuoksuversio nyt aistillisesta Le Male -klassikkotuoksusta. Suihkauta tuoksua kevyesti esim. pulssipisteisiin. Tuoksu sopii käytettäväksi Jean Paul Gaultier Le Male -vartalotuotteiden kanssa.

Pääasialliset tuoksuraaka-aineet: sitruuna, päärynä, tumma laventeli, ambra ja vanilja.

Kiitos Norex Cosmeticille syntymäpäivälahjasta ja miehelle mukavaa syntymäpäivää merelle. 

Onko teillä suosikkituoksuja miesten tuoksujen suhteen ja onko Gaultierin tuoksut tuttuja?

*sponsored
53 kommenttia:

 1. Voi noinhan sen pitää mennäkin. Annetaan vapautta toiselle. Ei voi pitää kiinni. Minäkin päästin juuri mieheni yksinäänn yönyli prätkäreissulle mökille. Sain omaa aika itsekin samalla. Eikä meilläkään enää synttäreitä kauheasti vietetä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jetsulleen meillä Maiju samoin näin, ei toista voi omistaa, hih ei edes synttäreinä. Upeaa alkanutta viikkoa Maiju <3

   Poista
 2. Onnea miehellesi ja Onnea molemmille uudesta tuoksusta :)
  Itse tooosi nuorena kun Gaultier rantautui tietoisuuteen avasin tölkin tölkinavaajalla,
  kun en oikein ollut ymmärtänyt että sen saa toisellakin tapaa auki :D

  Elämä on hauskaa, ja itselleen voi nauraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Scarlet ymmärrän niin hyvin, minulla meni kyllä hetki tuossa älykkyystestissä purkin avaamisen suhteen. Lopulta googlasin ja katsoin ihan Youtube videon ja aukenihan se purkki ja helposti aukesikin, siihen todella on vain oma niksi. .)

   Juuri kaikille tälläisille jutuille sitä jälkikäteen tulee naurettua!

   Hauskaa maanantaita Scarlet <3

   Poista
 3. Onnea komealle miehellesi :)
  Niin se on, ei parisuhde saa olla vankila eikä toista ihmistä voi omistaa.
  Minä olen ihminen joka suhteessa ollessaankin asun mieluiten yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli jokainen nauttii elämästä ja myös parisuhteesta tavallaan. Silloin kun ei ole pieniä lapsia, ei ole välttämättä syytä asua yhdessä. Hieno ratkaisu, varmasti moni haluaisi, mutta ei uskalla.

   Aurinkoista maanantaita Heli <3

   Poista
 4. Onnea sun rakkaalle! Vapautta ja rakkautta, niin sen pitääkin olla ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se juuri on <3 Ihanaa alkanutta viikkoa Outi <3

   Poista
 5. Onnea miehellesi:) Varmasti ihana tuoksu. Hyvässä ja toimivassa suhteessa on myös vapautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän tuoksuttelemassa tuota tuoksua, se on uskomaton ja se miten muuttuu alkutuoksun jälkeen. Näin se on kummankin täytyy saada toteuttaa omia juttuja myös. :)

   Iloista maanantaita <3

   Poista
 6. Onnittelut miehellesi! Grrrrr, mikä kuvaus tuoksusta ;) Olen samoilla linjoilla - vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, ketään ei voi kahlita tai pakottaa, muuten siinä on kyse jostain muusta kuin rakkaudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö Marika tuoksun kuvaus pitää täydellisesti paikkaansa, mikä on todella jännä juttu ja en heti voinut sitä uskoa. Niin on rakkaus antaa toisen myös lentää. <3

   Aivan ihanaa maanantaita <3

   Poista
 7. Onnittelut miehellesi. Meilläkin vietetään noita juhlapäiviä niin kuin parhaaksi milloinkin katsotaan. Ja muutenkin juhlapäivät siirtyvät tarpeen mukaan. :) Niin se vain toimii, tuo vapautta ja joustavuutta.

  Mahtavaa sekin, että löysitte molempia miellyttävän tuoksun.

  Kiva, kun kävit kylässä Luomulaaksossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on että juhlapäivätkin voivat siirtyä tilanteen mukaan, parisuhteessa joustetaan puolin ja toisin, jotta molemmilla on hyvä. <3

   Oli kyllä upea juttu että löytyi tuo tuoksu, toki mies saa tuoksua miltä haluaa, mutta jotkut ovat olleet vahvoja minun makuuni. Mies ei taast tykkää mistään ehdottomistani tuoksuista, jotka ovat niin keveitä ja sitruunaisia. Tuoksulle kyllä pitää antaa aikaa, tuoksu miehellä on eri kuin tuoksu pullossa.

   Ilman muuta kävin ja tulen ilomielin jatkossakin, kiitos myös sinulle käynnistä täällä. <3

   Iloista maanantaita <3

   Poista
 8. Onnea komealle nuorelle miehelle. )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riva ihana, kiitos ja hieno tuo "nuori". :) Sanasi lämmittää sankaria. Kivaa maanantaita <3

   Poista
 9. Onnea synttärisankarille!
  Meillä aikuisten synttäreitä juhlitaan yleensä pienimuotoisesti kahden tai koko perheen kesken, jonain sopivana päivänä toivottavasti varsinaisen merkkipäivän läheisyydessä ;) Läheisyyttä mitataan viikoissa :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rva Kepponen hih ihana sinä, miten kuulostaa joka sana niin tutulle. :) Hauskaa alkanutta viikkoa <3

   Poista
 10. Oikein paljon onnea sun komealle miehelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marru kiitos kaunis, täytyy antaa miehen lukea kaikki nämähienot onnittelukommentit. <3 Iloista päivää Marru <3

   Poista
 11. KIva, kun ette stressaa synttäreistä! Tuota tuoksua pitää haistella, kun pääsee hajuvesikauppaan. Kivaa synttäripäivää miehellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei stressata, ehkä sitten pientä stressiä vuoden päästä. :) Kannattaa käydä tuoksuttelemassa on oikeasti miehekkään huumavaa. Meillä kummallakaan ei ollut aiempaa kokemusta Gaultierin tuoksuista, oli hieno ylläri.

   Kivaa alkanutta viikkoa Jassuntassu <3

   Poista
 12. Joskus siipalle on tosi haastavaa hommata lahjaa, olipa kyse syndeistä tai isänpäivästä. Siippani on tarkka eikä halua mitään krääsää, tuskin sitä nyt kukaan haluaa. Sit se taas aiheuttaa itselle stressiä ku haluan aina onnistua lahjan ostossa täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan sama juttu ja oikeasti ainoa mitä hankin, on kirjoja, kirjoja kirjoja tai sitten pomminvarma tuoksu. Tämä tuoksu oli nyt epävarma tekijä, mutta osoittautui oikeaksi voittajaksi. <3

   Naisille on helpompaa ostaa lahjoja, maailma on pullollaan kaikkea ihanaa. Mutta onkohan se miehille silti yhtä vaikeaa ostaa meille asioita, kuin minun miehelleni vaikkapa perhovieheitä, siimaa, tai vaikka golfpalloja. Hih.

   Iloista maanantaita Nanni <3

   Poista
 13. Kivaa synttäriä sinne! Tuoksu on kyllä hyvä lahja miehelle siinä missä naisellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on kyllä mieleinen lahja, eritoten jos itse tuoksu osuu kohdilleen. Jee nyt kävi niin, mikä onnenpotku. :)

   Mukavaa alkanutta viikkoa Aikku <3

   Poista
 14. Onnea mIehelle! Meillä on ihan sama meininki! Ultra Malen pullo on kyllä makee, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä meinki <3 Ultra Male oli todellinen yllättäjä ja ensimmäinen Gaultier tässä perheessä. Iloista maanantaita Jonna <3

   Poista
 15. Onnea miehellesi ja onnea myös Sinulle, kun olet löytänyt noin komian miehen ~♥~
  Meilläkin toimii tuo toistemme vapauden kunnioittaminen ☺
  Ihanaa alakavaa viikkoa Sinulle ♥ Tiia ♥~♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ma-te täytyy antaa ukkelin lukea nämä teidän kommentit, kyllähän nyt kehut aina lämmittää. <3 Vapauden kunniottaminen se oli kauniisti ja täydellisesti sanottu. <3

   Aurinkoista uutta viikkoa ma-te <3

   Poista
 16. Oijoi mikä mies:) Ole varovainen kun levität näitä kuvia, hah, hah. Ja hienot olivat kuvat muutenkin. Onnea! Muistelen käyneeni samoja tuoksu juttuja joskus läpi, mies osteli lahjoja etenkin jouluna ja äitienpäivänä ja joskus myös hääpäivänä jos sattui muistamaan. Hävettää kyllä myöntää että siihen aikaan taisin olla tabac- ja armani linjalla, mutta siitähän on jo aikaa. Tuo Jean Paul Gaultier Ultra Male on aina varma valinta ja sitten yksi edullisempi, jota en millään muista, pitää onkia se nimi ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee Mustit, nythän mua voi kutsua mustikseksi, no ei vaiskaan, kiitos kaunis. <3 Miehen annoin eilen lukea jo kommentteja, kyllähän kehut aina lämmittää-. Täytyy antaa ehdottomasti lukea tämä sinun ihana kommentti.

   HIh ihana tarina, voi että Tabac muistan hyvin ja mitä kaikkea niitä olikaan. Gaultier on kyllä aivan huikean miehekäs tuoksu ja mielestäni ei kalleimmasta päästä lainkaan. Taitaa olla miesten tuoksut hieman edullisempia kuin naisten.

   Laita ihmeessä ylös ja vinkkaa se toinen tuoksu jahka muistat.

   Iloista maanantaita Mustis <3

   Poista
 17. Onnea päivänsankarille jälkikäteen ❤️ Tuo toiselle oman ajan antaminen on tärkeää siinä on yksi hyvän parisuhteen merkki ettei tarvitse kahlia kotiin sillä kuten sanoit sydän kuitenkin on aina kotona ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ja olet niin oikeassa joka sanassa. <3 Sepä siinä on, jokaisella meillä on se oma minä joka haluaa toteuttaa juttuja ihan itsekseenkin. <3

   Ihanaa päivää happystarhome <3

   Poista
 18. Onnea miehelle, ens vuonna sittennisot kinkerit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten on ja sitten juhlitaan kyllä isosti, perhe ja moni muu. :) Aurinkoa viikkoon Katja <3

   Poista
 19. Onnea miehellesi! Olette upea pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta Sinikka, voi mahoton sinun kanssa, kaunis kiitos ja aivan ihanaa viikkoa <3

   Poista
 20. Myöhäiset onnittelut miehellesi :)

  Toi tuoksu on vaan niin uuuuuuuuuuuu hih ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Marina ja tuo tuoksu on kyllä super täydellinen ja niin miehekäs. <3 Upeaa viikkoa Marina <3

   Poista
 21. Onnea päivänsankarille.

  Meillä on mieheni kansa parin päivän välein synttärit, niitä vietetään yleensä lähimpänä viikonloppuna brunssilla ystävämme kanssa, jolla on synttäri meidän välissämme. Hääpäivä on parin viikon päästä synttäreistä, silloin usein käymme syömässä kaksistaan jossain kivassa paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumo kiitos kaunis. <3 Teillä onkin hauska sattuma kun on juhlat lähekkäin, niin saatte vietettyä tuplajuhlat. Hääpäivä onkin sitten enemmän sellainen kaksinolojuttu, kun taas tosiaan synttäreitä voi viettää milloin milläkin porukalla fiiliksen mukaan.

   Kivaa alkanutta viikkoa Lumo <3

   Poista
 22. Se on just noin Tiia. Ei tarvita mitään "aikaa parisuhteelle" tai muuta väkinäistä, vaan tehdään tai ollaan joko yhdessä tai erikseen sen mukaan, miltä milloinkin sattuu tuntumaan. Ihan samoin se on meillä. Jos jompikumpi on lähdössä lenkille / uimaan / golfkentälle tai mihin nyt vaan, niin aina tulee kysyttyä, että "tuutko mukaan ?" ja toinen sitten vastaa joko " juu" tai "ei". Ja toiselle käy kumpi vaan. Viihdytään sekä yhdessä että erikseen, eikä toisen omasta ajasta voi olla mustasukkainen. (Päinvastoin ihanaa saada olla välillä ihan erakkona ;)).

  Vielä tätäkin kautta oikein paljon onnea komistukselle, joka on sattumoisin vielä niin nuorikin :).

  Jaa niin. Hajulla tosiaan on väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niin kait ollaan nuoria, välillä ajatellaan niin, välillä ajatellaan voi turkanen kun ollaan vanhoja. ;)

   Teidän elämä kuulostaa jetsulleen samanmoiselta kuin täällä. Silloin kun lapset oli tästä pienempiä, oli hieman eri meininki, mutta nyt kyllä ilmoitellaan kalentereihin toisillemme omat menot ja se on siinä. :) Vapauttavaa molemmin puolin ja tuo tyytyväisyyyttä parisuhteeseen. Osaat Annukka aina valita oikeat sanat, kuulostaa juuri taas niin osuvalta ja niin kivasti aina asettelet sanat. <3

   Ihanaa alkanutta viikkoa Annukka <3

   Poista
 23. Tuttu tuoksumerkki ja hyvä sellainen ja komea on kipparikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aivan mahtava tuoksu ja enpä sitä tiennyt aiemmin. :) Mahtavaa oli löytää Gaultier. <3

   Ihanaa keskiviikkoa Anne <3

   Poista
 24. Ei meilläkään vietetä aikuissynttäreitä, muksujen synttärit riittävät. Ja muutenkin sama systeemi, molemmilla omat juttunsa, mutta tietysti välillä vietetään myös yhteistä aikaa. Johan siinä kyllästyisi toisen naamaan jos jatkuvasti joutuisi katselemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on muksujen synttäreissä on jo juhlaa kerrakseen ja niitähän riittää. Mutta välillä on kivaa juhlistaa yhdessä, mutta on mukavaa kun minkäänlaisia pakkoja ei ole.

   Kivaa keskiviikkoa PauMau <3

   Poista
 25. Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin! Tottakai parisuhteessa pitääkin olla molemmilla omaa tilaa ja omia juttuja ja sitten niitä yhteisiä juttuja. Niin pysyy balanssissa :) Meilläkin lahjoja ostetaan "muuten vain" jos siltä tuntuu ja se onkin mukavinta yllättää toinen joskus lahjalla tai saada itse joskus yllättäen jotain kivaa :). Hieno peltitölkki tossa tuoksussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin parasta juuri noin, ostetaan kun löydetään sopiva juttu, mutta ei pakolla. Tehdään fiiliksen mukaan vapauden tunteilla, se on ihan parasta! Peltitölkki on tosi magee. :)

   Iloista keskiviikkoa! <3

   Poista
 26. OIh, ihana kuva, tuo eka etenkin <3 Olen aina rakastanut purjehtimista, mutta meillä oli vain moottorivene, joka oli iso kuin laiva. Sitten myimme se pois. Haaveita pitää olla ja vieläkin haaveilen purjeveneestä...

  Me emme anna toisillemme lahjoja kuin tosi, tosi harvoin. Emme edes jouluna. Tänä vuonna anna itsellemme hääpäivälahjaksi monen viikon alppimatkan ja siinä se sitten on kaikki ihanuus. Lapsia ja äitiä muistamme jouluna ja myös minä muutamia ystäviäni. No, 25 -vuotishääpäivänä yllätin R:n Jukka Rintalan Onnen oksa -sormuksella, mutta se oli poikkeus;)

  Teillä on sitten vuoden päästä isot juhlat tai lähdette jollekin ihanalle matkalle! R. halusi, että vietämme kaksi vuorokautta eräässä Keski-Euroopan kylpyläkaupungissa, jossa hän täytti 40 vee. Seuraavat pyöreät hän haulaa täytää Irlannissa...Tehkää jotain ikiunohtumatonta, toteuttakaa jotain, mistä olette aina haaveilleet♥

  Muistaa kertoa miehellesi myöhästneet synttärionnittelut muodossa: "Leena Lumi haluaa onnitella komistuspurjehtijaa! Siis se Leena Lumi,jonka mielestä kaikki muu on turhaa paitsi veneily, lukeminen ja puutarhailu."

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että olet ihana, täältä virtuaalinen halaus! <3 Veneily on minullekin todella tärkeää, se vapaudentunne. Tänä kesänä emme ole käyneet kertaakaan, tai siis mies on, en minä. Meillähän on vene, mutta eipä sitä ole tullut täällä paljoa esiteltyä.

   Alppimatka se kuulostaa niin mahtavalta. Haluaisin töröttää joulun jossain alppimajassa. Oksa sormus kuulostaa upealta ja se oli ajatuksella annettu lahja, välillä sellaisia mutta noin muutoin lämpöä ylipäänsä.

   Ihana onnitteluviestisi on luettu miehelle, kiitos kaunis, mies kiittää ja kumartaa. <3

   Upeaa loppuviikkoa Leena <3

   Poista