tiistai 11. elokuuta 2015

Pieni arvonta, haluatko testata upeata uutuutta jane iredale Play On huulikynää?

Jane Iredale mineraalimeikkisarja on juuri lanseerannut upeat syksyn uutuudet, kauniit huulikynät. Huulikyniä löytyy Seitsemän modernia ja monikäyttöistä sävyä upeasti peittävinä! Pehmeän kermainen huulikynä, joka sisältää huulia hoitavia ja kosteuttavia öljyjä.Yllä kaunis sävy "Charming" joka on juuri täydellinen sävy minun makuun. Antaa huulille pehmeän hoidetun tunteen ja mikä parasta ei karkaa huulirajojen yli ja myöskään hampaisiin. Tavallisten huulipunien kanssa minulla on usein ongelmana, että hampaat ovat huulipunassa ja siksi usein juuri suosin huulikyniä ja huulikiiltoja. Nämä kynät ovat ihania!

Nyt sinullakin olisi mahdollisuus päästä testaamaan jane iredale uutuutta sävyssä "naughty" yllä oleva kuva. Käytän itse kovin hempukoita ja tyttömäisiä punia ja vain harvakseltaan vaikkapa klassista punaista, joten olisi surullista jos tämä värisävy joka voi olla juuri sinulle siellä aivan täydellinen, jäisi minulta taasen käyttämättä.  Arvonta ohjeet tulevat postauksen lopussa. 
Samaan hengenvetoon innostunein sanoin suitsutan kahta ylläolevaa mineraalimeikkiä jane iredalelta. Ovat olleet tämän kesäni luottoihanuudet, niinä päivinä kun olen halunnut meikkaamattoman lookin, mutta olen halunnut ihoni näyttävän täydelliseltä ja lisähehkukin on ollut enemmän kuin tervetulletta. Kauppareissuille,  kävelylenkille, näitä on tullut käytettyä miltei joka päivä. Vasemmalla on "Dream Tint" jolla saa ihon tasoitettua kevyesti ja luonnollisesti. Ei liian peittävä, mutta peittää riittävästi couperosan ja muut ihoni epätasaisuudet.

Oikealla oleva uskomatton hyvälle appelsiinille tuoksuva "Golden Shimmer" on tuonut luonnolliseen meikkilookkiini sitä jotakin, eli auringon hehkua ilman auringon polttavia säteitä. Käy myös vartalolle, olen itse käyttänyt kasvoille ja dekoltee alueelle.  On hauskaa puhua meikittömästä lookista, koska täysin meikittömänä en lähde edes rannalle. Vaan suojaan kasvoni joko aurinkovoiteella tai jane iredale "Dream Tintillä", onhan Dream Tintissä mukana kätevästi aurinkosuoja.  Suorastaan jumalaiset meikkituotteet ja kun lookkiin yhdistää vielä sipaisun huulikynää, niin täydellinen "meikitön" look on valmis. 


Olo on koko kesän ollut kuin Prinsessa Ruususella, kiitos jane iredalelle siitä. Nyt olisi myös yhdellä teistä mahdollisuus voittaa testiin oma Play On jane iredale huulikynä uutuus sävynä tuo "naughty". Säännöt ovat yksinkertaiset, kirjoita kommenttikenttään oma jane iredale suosikkisi, ihanuudet löydät täältä jane iredale. 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Yksi arpa anonyymit ja toinen arpa kirjautuneille julkisille lukijoille, joko bloggerin tai bloglovinin kautta. 

Anonyymit, jätättehän kommenttikenttään selkeän nimimerkin ja sähköpostiosoitteen, jotta saan teidät kiinni, jos onnetar osuu kohdalle. 

Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan!

Arvonta päättyy 23.08.2015


*Jane on aina ajatellut, että meikki on olennainen osa naisen hyvinvointia, ja hän halusi tehdä tästä mahdollisimman helppoa. Tästä syystä mineraalimeikki toimii sekä meikkivoiteena, puuterina, peitevoiteena että aurinkosuojana - nämä kaikki yhdessä tuotteessa, ja lisäksi jokainen yksittäinen tuote on monkiäyttöinen. Hänen perustavoitteensa on koko ajan ollut se, että tuote näyttää kauniilta, tuntuu hyvältä, se on helppo levittää ja samalla se tukee ihon hyvinvointia.

*sponsored

65 kommenttia:

 1. Heippa! Olisin erittäin utelias testaamaan tuota huulikynää! Josku vuosia sitten olen käyttänyt,ja tykkäsin,koska sai samalla rajattua,ei tarvinut erillistä rajauskynää.

  VastaaPoista
 2. Tuo huulikynä voisi olla kyllä minun suosikkini tällä hetkellä, tosin monta muutakin kivaa juttua tuolta löysin, täytyy tutustua vielä paremmin. Mukana arvonnassa. (nymana40@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Huulikynää haluaisin kokeilla.
  Kahdella arvalla mukana.
  Riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Mulla ei ole vielä Janelta omaa suosikkia, sillä en ole testannut yhtäkään heidän tuotettaan. Hitsit, miten tällainen kosmetiikkahöperö on voinut jättää testaamatta? :D Mutta ystävä kehuu heidän pohjat maasta taivaisiin :)
  Itse olisin kovin kiinnostunut noista hohdoista, mutta huulikynät myös :)
  Ja kahdella arvalla koetan onneani :)

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti arvonnassa mukana! Ihana olisi kokeilla ��

  VastaaPoista
 6. Uusi tuotesarja minulle. Lämpimiä värejä suosin. Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Piti käydä tarkemmin tutustumassa ko. merkkiin, sillä en ollut ennen siitä kuullutkaan. Harvemmin on tullut viime aikoina käytettyä mitään huulipunaa, sillä kokeiluun ostamani punat ovat olleet juurikin niitä herkästi leviäviä. Bloggerin kautta blogiasi lukevana kahdella mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 8. Uusi merkki minullekin, vaikka nimen olen nähnyt vilahtelevan lehtien sivuilla. Mineraalimeikkejä kokeilisin mielelläni eli arpa niiden puolesta.

  VastaaPoista
 9. Innokas testaaja olisin ja juuri tuo sävy sopisi minulle hyvin. Kahdella mukana.
  -päivi-

  VastaaPoista
 10. Innokas testaaja olisin ja juuri tuo sävy sopisi minulle hyvin. Kahdella mukana.
  -päivi-

  VastaaPoista
 11. Ihana arvonta, kahdella mukana :)

  VastaaPoista
 12. Heilläpä näyttää olevan vaikka mitä tuotteita laidasta laitaan. Mukaan kahdella arvalla! - emäntä

  VastaaPoista
 13. Kahdella mukana. Voisipa olla juuri sopiva minulle, jolla huulipunat karkaa aina iän tuomiin vakoihin =)

  VastaaPoista
 14. Hei! Mukana arvonnassa kahdella arvalla! :-) Tämä tuote osui heti silmään ja olisi minulle mieluisin: ei huulivoide vaan "Huulihoide" LipDrink, sävy Crush :-) mulla ainakin huulet kuivuu paljon ja olenkin huulirasvojen suurkuluttaja. :-)

  VastaaPoista
 15. Toi naughty kiinnitti huomioni....Innokas testaaja täällä olisi......

  VastaaPoista
 16. Ihana sävy !
  Enni, ennnim@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Nää on ihan uusia minulle, ja haluaisin vaikka kaikki :) Huulikynä olisi mukava päästä testaamaan...työpaikan vaihdoksen myötä iski innostus panostaa omaan naamaan aamuisin ja tuo huulikynä olisi helppo sipaista keskellä työpäivääkin tarpeen tullen ;) Kahdella mukana arvonnassa <3

  VastaaPoista
 18. Mukana 2 arvalla julkinen lukija eekku80 bloggerin kautta
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 19. Mulla on tuo Charming ja se on kyllä ihana. Arvonnan jätän tällä kertaa väliin, että joku sellainen pääsee testaamaan, jolla tuotetta ei vielä ole. :)

  VastaaPoista
 20. Olen jo vannoutunut huulikynien käyttäjä , tuo olisi kyllä mieleeni :) 2 arpaa tietty ;)

  VastaaPoista
 21. Mielellähän sitä näitä kyniä testaisi :) Lukija bloggerin kautta.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana kaikilla maailman arvoilla!
  T. Huuliaineaddikti

  VastaaPoista
 23. Mukana kahdella, mutta omaa suosikkia ei kyllä vielä ole kun en ole päässyt kokeilemaan..

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana kahdella arvalla. Suosikkeja olisi useampia, nuo huulikynät, mineraalipuuterit ja peitekynät.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 25. Huulikynä on mun suosikkini. Huulipuna on jokapäiväisessä käytössä.
  Kahdella mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Uusi sarja minullekin.
  Pinsku
  pinsku-91@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Huulikynät ovat jääneet kokeilematta ja tämä sarja on itselle myös tuntematon. Laitetaan siis yksi arpa vetämään ja toivotaan osumaa :D -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Onpas kiinnostavia huulikyniä! Paljoa en ole merkin tuotteita vielä kokeillut, mutta tähän mennessä Pommisst on ollut suosikki. Seurailen ihania seikkailuitasi bloglovinin kautta, msesmsesmses (a) gmail.com.

  VastaaPoista
 30. Kokeilematon sarja minullekin, mutta luomivärifriikkinä ne kiinnostais totta kai eniten.
  Mukana kahdella.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Osallistun mielelläni kilpailuun. Olisi mahtavaa päästä testaamaan tämä huulipunakynä ja muutenkin Jane Iredalin tuotteet.
  lottakhlotbjo@yahoo.com

  VastaaPoista
 32. Haluaisin testata tätä! Jane Iredalen meikkejä, myös huulituotteita, olen käyttänyt ennenkin ja ollut kovin tyytyväinen :)
  Kahdella arvalla mukana! cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Olisi suorastaan iloa testata tätä huulipunakynää! :)

  Mukana kahdella arvalla!

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 34. Heips,eipä ole kyseinen merkki tuttu.Mutta kauniilta kyllä meikit näyttävät :D itselle kävisi tottakai myös tuo huulikynä mutta bongasin tuolta Kulmageelin-kulmakarvanvärin.
  Mukana kahdella arvalla! :)
  anu.lang@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kahdella mukana, Bloggerin kautta luen. Olisi varmasti ihana sävy syksyksi! :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 36. Peitekynä ja -voide tuntuivat hetimiten kokeilun arvoiselta. Poskillani kun on etenkin näin kesäaikaan pigmenttiläiskiä. Ja tuo ikuinen puberteettikin vaivaa kerran kuussa... :)

  Kahdella arvalla tavoittelen myös kokeilemisen arvoista huulikynää.

  VastaaPoista
 37. Mulla on yksi huulikynä, olisikohan se öööö en nyt muista kenen mutta tykkään siitä tosi paljon ja siksipä ilolla osallistun sinunkin arvontaan jos vaikka pääsisi testailemaan toistakin huulikynää.
  Joko sinulle on kusti polkenut???

  VastaaPoista
 38. 2 arpaa. En tunne entuudestaan kyseistä merkkiä, mutta näyttäisi parhaimmalle tuo SO-BRONZE

  VastaaPoista
 39. Minulla on myös noita ihania kyniä, joten annan nyt muille tilaisuuden päästä niitä kokeilemaan ja jätän arvonnan väliin:)

  VastaaPoista
 40. Mukana ollaan arvonnassa kahdella arvalla! :) Mukavaa tiistai-iltaa Tiia <3
  laura.lakiasuo@outlook.com

  VastaaPoista
 41. Mukaan kahdella :) Ei ole ollenkaan tuttu ennestään, suosikkia hankala sanoa. Mutta mineraalimeikit herättää mielenkiinnon - puuterit ja meikkivoiteet.

  VastaaPoista
 42. oh, ilahduin huomatessani että tämä sarja tarjoaa valikoimissaan puuteripaperia.
  Minä fanitan puuteripapereita <3

  VastaaPoista
 43. Minäkin haluan olla mukana kaharella arvalla. Merkki on kyllä ihan outo, mutta olishan se kiva kokeella, jos onni potkis ~♫~
  Ihanaa tiistaiehtoota Sinulle Tiia ~♥~♥~

  VastaaPoista
 44. HennaH
  Yksi arpa minulle, haluaisin testata sopisiko minulle tämä huulikynä.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Ehdottomasti haluaisin testata, eli mukana ollaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Ehdottomasti haluaisin testata, eli mukana ollaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mukana kahdella arvalla. Kävin sivuilla ja jäi kiinnostaan sellainen kuin Liquid Minerals A Foundation...

  VastaaPoista
 48. Mukana yhdellä arvalla .ihan uusi merki minulle kiva olisi kokeilla. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kahdella arvalla mukana! Kiinnostavin tuote on LipDrink! :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 50. Voisihan vaikka lähteäkin mukaan kahdella arvalla! Minulla on ollut joskus nuorena tuontyylinen huulipunakynä eikä se ollut lainkaan hassumpi!

  VastaaPoista
 51. Olisipa kiva kokeilla. Mukana kahdella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 52. Tuo huulikynä on suosikkini, olisi kiva testata! Kahdella arvalla mukana.
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Olen aiemmin käyttänyt Iredalia mutten koskaan huulikyniä.Mukana yhdellä arvalla.
  marivalkea@gmail.com

  VastaaPoista
 54. *Kirsikka*
  Suosikkini: https://janeiredale.com/fi/fi/mineral-makeup/blush-bronzer/golden-shimmer-face-and-body-lotion.htm

  Mukana yhdellä arvalla a:)
  k_ahonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Mä olen käyttänyt muutaman vuoden janeiredalen aurinkopuuteria sekä muita mineraalipuutereita, enkä kyllä enää vaihtaisi niitä pois. Heidän huulikyniään en ole koskaan kokeillutkaan, mutta katsotaan nyt, miten hyvä arpaonneni nyt onnistuu ;-)

  Kahdella arvalla mukana =)

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukaan! Tämä on uusi tuotemerkkituttavuus, CIRCLE\DELETE® CONCEALER näyttäisi mielenkiintoiselle.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukaan! Tämä on uusi tuotemerkkituttavuus, CIRCLE\DELETE® CONCEALER näyttäisi mielenkiintoiselle.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukana! Jane Iredale on itselleni uusi merkki, toki kuullut siitä olen :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 59. En ihan kauheasti hakeudu kesällä auringon alle vaan mieluusti oleilen varjossa, joten eipä se rusketuskaan sitten kovin kummalliseksi ehdi tulla. Siksi tykkään kaikista kevyesti päivettävistä voiteista ja tuolta Jane Iredalelta löytyi hyvälle kuullostava Golden Shimmer kasvo-ja vartalovoide. Se kiinnostaisi kovasti.
  Lukijan kahdella mukana...

  VastaaPoista
 60. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 61. Nuo kynät kuulostaa aivan ylellisiltä! <3

  VastaaPoista
 62. PurePressed® Eye Shadows on mun suosikit :)

  Kahdella arvalla mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. JUST KISSED® LIP AND CHEEK STAIN vaikuttaa kivalta :) kahdella mukana
  plussaa(a)outlook.com

  VastaaPoista