lauantai 29. elokuuta 2015

Me Naiset "Täti tubettajat tulevat! Tubetuksen ongelmana kaksimielisyys?


Tubekanavamme "Tädit tubettaa" yhdessä Pinkit korkokengät Maijun kanssa on ollut auki sellaiset kolme viikkoa ja heti ensimmäisen viikon jälkeen sain sähköpostiini pienen haastattelun eräältä paikalliselta lehdeltä. Aika hyvin tuumin, onko tubetus sellainen genre että sen löytävät kaikki. Omalla kohdallani on vielä aika vaiheessa tämä tubetus, mutta Maijun kanssa painamme kyllä sata lasissa ajatellen, että blogi, facebook, instagram, youtube jne. ovat kaikki yhtä kokonaisuutta, tukien toinen toisiaan.

Jostain kumman syystä "yksinkertainen" mieleni jännittää sen verran paljon vielä tuota tubettamista, että mieleni on aina hieman kaksimielinen, siis aivan vahingossa. Tai en tiedä onko se edes kaksimielinen, eikös se ole vastaanottajan heh asia, ottaako asian yksimielisenä vai kaksimielisenä. Joka tapauksessa aika jännää jos ohitetaan nyt nuo monimielisyydet, niin tämän viikon Me Naisissa on juttu "Täti tubettajat tulevat", sattumaako vai ei? Hirmuisen mielelläni ajattelisin, että asialla ei ole niin mitään tekemistä sattuman kanssa.

Onko teistä ok, että täällä bloginkin puolella on välillä tubelisäyksiä ja olisiko teillä heittää meille aihetoiveita, saatetaan vaikka toteuttaakin? :) Iloista lauantaita kaikille, tädit lähtevät tästä tubettamaan nyt pariksi päiväksi Tampereelle, siitä lisää myöhemmin. :)
42 kommenttia:

 1. Teidän onkin kiva Tubetella yhdessä! Olen ajatellut jo jonkin aikaa tekeväni kukkajuttuja videoiden, mutta jalka on nyt vienyt kaikki energiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että se sinun jalka... Mutta ehdottomasti kun jalka paranee, niin aloitat kukkatubetuksen, sillä niin kyllä saa hurjasti kerrottua kukista ja kuvattuakin eri kulmista. :)

   Mukavaa viikkoa Satu jalasta huolimatta. <3

   Poista
 2. Mä just sanoin torstaina Lumo lifestylen Lumolle Stockan tilaisuudessa, että tulitte mieleen Me naisten jutusta. :) Tervetuloa Tampereelle, olisiko aikaa teehetkelle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvailujen varaan jää, onko meidät löydetty vai ei, hauska sattuma joka tapauksessa. :) Kiitos kaunis kutsusta, nyt oli niin tiukka aikataulu ja kiirus vielä sunnuntaina kotiinkin. Mutta kyllä me vielä tullaan, kun poikakin eilen muutti Tampereelle. :)

   Kivaa alkanutta viikkoa Katja <3

   Poista
 3. Nää teidän tubevideot on ihan mahtavia. Paria videota tässä jo innolla odotankin.
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih toinen taisi jo tulla ja toinen on tulossa! Ihanaa viikkoa Outi <3

   Poista
 4. Kyllä huumori on meidän juttu. Sitä sopivassa suhteessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on meidän juttu ja tehdään tätä aitoudella eli tulee mitä tulee. :)

   Poista
 5. Videoita jatkossakin postauksiin mukaan, ilolla teitä katselee ja juttuja kuuntelee <3
  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa jos tykkäät ja voihan ne skipata jos siltä tuntuu. :) Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 6. Nää on ihania nämä videot eli ehdottomasti jatkossakin mukaan postauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos tykkäät ja eihän niitä ole pakko katsoa. :) Ihanaista viikkoa Kirsi <3

   Poista
 7. Ootte kyllä niin täydellinen tubetuspari! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks ihana Mia, kiitos kaunis ja aurinkoa viikkoon <3

   Poista
 8. Olette niin ihania! Mainio pari tubettamaan. Ja blogiin ja instaan vain tubetarinoita. Minuakin Instan kautta om pyydetty koekäyttäjäksi yhdelle videoappsille, joka lanseerataan syksyllä. Katsotaan, mitä tulemaan pitää. Iloista viikonloppua ja tubetusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onko pyydetty, aivan mahtavaa kuulla Tuulia ja sinulla on aivan uskomattomia kuvia, etten ihmettele vaikka pyydettäisiin vaikka mihin. <3

   Upeaa viikkoa <3

   Poista
 9. Mahtavaa, että olette alkaneet tubettamaan, koska se maailma yleensä mielletään noin parikymppisten ja nuorempien jutuksi! Varmasti tulevaisuudessa on isompi ikähaarukka tubetuksenkin suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö mielletäkin, aika murtaa ennakkoluuloja. Jos mennään vuoden päästä Tubeconiin ollaan taatusti joukon vanhimmat, hih. ;)

   Kivaa viikkoa <3

   Poista
 10. Onpas aikaa kun olen kunnolla näitä sun sivuja katsellut. Täällähän on vaikka mitä! :) Ihana juttu tuo youtube-kanava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kivaa Ansku että tulit piipahtamaan, näin sitä tädit on laittaneet tuulemaan. :) Kivaa viikkoa <3

   Poista
 11. Antakaa palaa vaan ja lisää näitä hauskoja tubetuksia tänne vaan :) Sovitte jotenkin hyvin yhteen tuohon hommaan! Oikein rentoa ja mukavaa sunnuntai päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa jos tuntuu että tätien kemiat ovat kohillaan ja aivan ihana viikkoa <3

   Poista
 12. Iloisen mukavat tubetukset iloisiltä tädeiltä. ~♫~♫~
  Iloista viikonloppua Sinulle Tiia ~♫~♥~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii ihana sinä, oikein aurinkoista viikkoa ma-.te <3

   Poista
 13. Mietin just teitä, kun luin MeNaisista tuon jutun :)

  Lapsena leikin keittiössä, että minua kuvataan ja selitin mitä aineksia laitan leivonnaisiin ja ruokiin.
  Huh, en tiedä osaisinko olla luontevasti videolla. Te olette hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaisit olla koska olet vaan niin ihana <3 Upeaa viikkoa! <3

   Poista
 14. Minäkin luin MeNaisten jutun ja odotin, että teidät olisi mainittu!! :D
  Mahtavan peloton meininki :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hieman siinä tuli mieleen, että olikohan meidän nimike bongattu jossain google maailmassa. :) Hyvin sanottu tuo "peloton" aluksi pelotti vimmatusti, nyt painetaan vaan surutta menemään. :)

   Kivaa alkanutta viikkoa <3

   Poista
 15. Minusta nämä teidän tubetukset ovat ihania! Ajatus siitä, että tubetus ei ole vain nuorien etuoikeus (älkää käsittäkö väärin, nuoriahan tekin olete =D), vaan myös varttuneemmalla väellä on oikeus tubettaa. Jatkakaa vain samaan iloiseen tyyliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katinka ihanuus, ei suinkaan käsitetä väärin! Koomistahan siitä tulee jos mennään ensi vuonna Tubeconiin yhdessä teinien kanssa, mutta ehkä siellä on muitakin meidän ikäisiä. HIh. :)

   Kiitos kannustuksesta ja jatketaan, heh vaikka ei kukaan katsoisikaan. ;)

   Kivaa viikkoa <3

   Poista
 16. Noi on niin hauskoja noi teidän tubetukset! Olette melkein kuin kaksi marjaa<3 Antaa palaa vaan, ei se tubetus ole pelkästään nuorten juttu, tädit perässä sitä mitä nuoret edellä....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIh niin ollaan, ihan kaksi marjaa. On ollut upeaa löytää Maiju sielunsisko. Tädit todellakin perässä mitä nuoret edellä ;)

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 17. Kyllä tubeskeneen mahtuu pari tätiäkin juttuineen, jos maailman suosituin tubettaja on ruotsalainen, joka kiljuu videopeleille. Some-maailma muuttuu, blogit olivat aluksi nuorten juttu, nyt meidän yli nelikymppistenkin. Sama tapahtuu muillekin somekanaville. Itse en ole ajatellut tubettaa, vaikka mulla olisi ammattikuvaaja omasta takaa. Toisaalta, never say never...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on uskomaton se ruotsalainen, sitä ei ihan täti ymmärrä, koska täti ei pelaa videopelejä. ;)

   Näin se on ja ehkä kohta kaikki tubetamme ympäri vuorokauden ellemme paina napista katkaisinta. :) Tiedä häntä, ihmeellinen on maailma.

   Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä sun kokkailevan,. joten never say never on asiaa. :)

   Ihanaa viikkoa Lumo <3

   Poista
 18. Tänne vaan,hauskoja ootte <3 Kaunis rannekoru <3

  VastaaPoista
 19. Voi teitä <3 Aloin tosiaan teidän tubetusten tilaajaksi ja saan nyt ilmoituksen, kun ootte tehnyt uuden tubetuksen :) Ootte te kauniita :) Joe Blasco on kyllä kestävä meikki, vaikka arkena mulle liian raskas. Ihanaa sunnuntaita taas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ihana Jassuntassu, kiitos kaunis kun tilasit. <3 Joe Blascolla on niin paljon eli tosiaan paljon muutakin kuin se todella peittävä meikkivoide. En pärjäisi kyllä ilman. Pian niistä postausta. :)

   Kivaa viikkoa Jassuntassu <3

   Poista
 20. Teidän videot on kyllä varsinaisia ilon tuottajia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiitos kovasti, aivan mahtavaa jos tykkäät <3

   Poista
 21. Hei, ihan mahtavaa! Nyt mä löysin tubettajia, siis aikuisia sellaisia ja vielä yli nelkyt :)! Terveisin, nimim. just tekaisin ensimmäisen videon. Täytyy ottaa teistä vähän mallia! Plussia ja peukkuja ja kaikkea sellaista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee mahtavaa ja arvaa kuka kävi heti tilaamassa sun kanavan ;) Kiitos että tilasit meidän ja sydämelliset kiitokset vielä että kirjauduit lukijaksi. Nämäkös vasta aina lämmittää. :) Onnea tubetuksiin ja pidetään me aikuiset naiset yhtä, tai noh naiset ylipäänsä. :) Ei tässä ikärasismia harjoiteta suuntaan eikä toiseen. :)

   Meilläkin on vasta 4 viikkoa nuori tubekanava. :)

   Upeaa viikkoa ja kuullaan <3

   Poista