torstai 6. elokuuta 2015

Ja parta lähtee näin ja parta lähtee näin!

Vaikka tuntuu hieman lystikkäältä kirjoittaa parrasta ja otsikkoon laulatella miten parta lähtee, niin kyseessä on kuitenkin yksi kiperä haitta lisää, jonka saa tahtomattaan toivottaa tervetulleeksi keski-iän tiimoilla tai viimeistään varhaisvanhuuden kynnyksellä. Ikää kun pukkaa ja piirteet alkavat valua ja jos jonkimaista vaivaa alkaa kroppa teettämään, jostain mystisestä syystä alkaa monella naisella myös kasvamaan parta. Omasta parrasta ei niin kovin suurta numeroa kannata VIELÄ tehdä, sillä oma partani on vielä väritöntä karvaa pullollaan. Kurjaa kutenkin on, että tietyssä auringon valossa noita inhoja leukani loiseläimiä näkyy kymmenittäin, pari on rohjennut kasvaa jopa parin sentin mittaiseksi!

Liekö vihje, avunanto vai mikä, kun postilaatikossa odotti ystävältäni paketti, joka sisälsi Oriflamen parran vahaukseen tarkoitetut liuskat. Tänään päätin rohjeta liuskoja testaamaan hieman pelonsekaisin tuntein, sattuuko se?

Hieno määrä vahaliuskoja, omaan partaani ainakin luulen tarvitsevani vain kaksi liuskaa.. Niinhän se muutenkin on, että karvat ovat siitä ikäviä tyyppejä, että mitä enemmän niitä irroittelet, sen enemmän ne sikiää, joten tuollainen multipakkaus on kyllä aivan loistava. Lupaus 4 viikkoa parrattomana, jee! Jos tämä toimii näin hyvin, nämä tulevat vakiokäyttöön ikuisiksi ajoiksi.Jännitti napsaista nuo vahaliuskat leuasta ja olivatkin varsin jämerää tavaraa eli kyllä noilla parta todellakin lähti ja joka ikinen hitunen. Toimii miltei samalla kasvojen tehonaamiona. Sattuiko sitten, no ei sattunut lainkaan. Toki jos olisi partana sellainen kynnysmattomainen miesmäinen jouhitus, niin toki silloin voisi tehdä kipeää. Koska parta on tuollaista hentoa nukkaa, mutta selvää partaa kuitenkin, niin täytyy kyllä todeta, että nämä Silk Beauty liuskat jäävät käyttöön jatkossakin. Suosittelen ja mennyt partani myös. ;)

Kuvissa muuten vilahtaa myös Oriflamen ihana Tenderly Promise tuoksu eli,  Prinsessa Madden ja Oriflamen yhteistyössä suunniteltu eau de toilette, jonka tuotoista menee per pullo 0,75 centtiä World Childhood-säätiölle. Olen siitä postannutkin aiemmin täällä.  Jos kiinnostuit ystäväni lähettämistä Silk Beauty liuskoista, löydät ne taas täältä. 

En nyt esitä kiusallisia kysymyksiä teille siellä, mahdollisesta parrankasvusta teidän leuoissa vaan toivotan oikein mukavaa torstaita kaikille. :)

41 kommenttia:

 1. En kuules ole ollenkaan huomannut partaasi:) No jos on ollut, ei taida parta kasvaa enää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se siellä, mutta vielä ovat vaaleita, auringon valossa näkyy aivan selvästi. Monet kerran olen saanut itsekin järkyttyä!

   Kivaa perjantaita <3

   Poista
 2. Mä muuten pelästyin kun huomasin kesällä leuassani yksittäisen pitkän karvan :O Sellaisen parin sentin mittaisen. Nypätä en uskalla, koska kasvaa kuitenkin kilometrin mittaisena takaisin :D

  Satuin vahingossa katsomaan erään 5D tms. dokkarin loppua, jossa oli parrakas nainen. Hän kertoi ohjelmassa parrastaan aviomiehelleen, jolta oli salannut asian tyyliin kymmeniin vuosiin, ajelemalla sen aina pois. Täytyy sanoa että poru tuli, kun mies vakuutti rakastavansa vaikka vaimolla kasvaisi millainen parta <3 <3 ^_^ Johonkin karvankasvua hillitseviin hoitoihin nainen meni, sitä en nähnyt toimiko se tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salka ehkä se yksittäinen ei ole partakarva vaan joku yksittäinen random leukaasi eksynyt tapaus....

   Voi ei mikä ohjelma, joskus ovat hieman skandaalinhakuisia, mutta tuo että mies rakastaa parralla tai ilman, se on kaunista. <3 Toivottavasti sai karvankasvun hillintään, auttaisikohan siihen hormonit?

   Kivaa perjantaita Salka <3

   Poista
 3. Mulla on muutama ihan musta karva kaulalla, tosi ällöö.Hyvä, että sä pääsit wroon parrasta parilla nykäisyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kivoja tiedän, mullakin on sellainen tuossa kaulan alla oikealla, en ymmärrä miksi se on siihen eksynyt, pitäisikö sen olla jossain muualla?!

   Ihanaa perjantaita Outi <3

   Poista
 4. Niin .... tosiaan ... mikä parta?? Höpsishipsiäinen Sinä ihanainen Tiia ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö eilen nähnyt niitä tuulessa heiluvia, hehee. :) Ihanaa viikonloppua Happy Hippo <3

   Poista
 5. Odotin niin jännittyneenä jälkeen kuvia liuskoista, että meinasi mahaa alkaa vääntämään. sitten se pettymys, että postaus loppui kesken.. Voih... Missä on kuvat karvaa täynnä olevista liuskoista!? :D
  tämä jouhiturpa lähtee pinsettihommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne olisivat ehkä olleet hieman ällöjä... Tosin nämä mun haituvat ovat vielä vaalea-asteella, joten vaikka kuinka tuijottelin leuasta repimiäni vahaliuskoja, en vaan nähnyt niissä haiventakaan, mutta en nähnyt leuassakaan enää. Mystistä. :)

   Jos vahaisin koipeni, sä pyörtyisit näkyyn! Kynnysmatot.....

   Ihanaa viikonloppua Viltsu <3

   Poista
 6. Muutama tumma täälläkin leuasta puskee ja mikä harmittavinta, niin kun yritän niitä nyppäistä pois, niin yhtäkkiä niitä ei näykään. Vaan kun olen jossain, eikä pinsettejä ole lähimaillakaan, niin jopas ne taas törröttävät terhakoina leuasta. Grrhhh.....!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tiedän tuon tunteen, ovat ovelia pieniä pirulaisia. Niillä on hyvä itsesäilytysvaisto!

   Aurinkoista viikonloppua Kristiina <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Paketin takana saattaa olla sellainen henkilö jonka nimi alkaa M:llä ;) Ihanaa viikonloppua Kikka <3

   Poista
 8. Multa on kyllä jäänyt sun parta näkemättä, mutta noinhan se helpoiten irti lähtee. Ihana! <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna oot nähnyt mua niin pimeissä tiloissa, mutta auringonpaisteessa, niin huhhuh...

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 9. Hih, kohta kait se on täälläkin lähettävä liuskojen ostoon. Vielä ei partaa ole näkynyt mutta jos laitan lasit päähän ja katson tarkemmin niin kuka ties, siellä saattaa olla jo vaikka minkämoinen parran alku ;))
  Ihanaa torstain jatkoa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan laita laseja päälle. ;) Ei vaiskaan eihän niitä kaikille tule ja omatkin ovat aivan vaaleita, mutta silti niitä on jo aika monta, jos vaikka vertaa aikaan jolloin ei ollut laisinkaan... Odotan kauhulla niiden muuttumista mustaksi, koska sittenhän on oikea kunnon parta, sen verran rehevää kasvua jo on. :)

   Ihanaa viikonloppua maarit <3

   Poista
 10. Olen ollut ihan tietämätön, että tuommosiakin lappusia on. Kiitos sivistämisestä! Vois koittaa viiksiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, mutta ystäväpä päätti iloisesti yllättää paketilla. Pinseteillä on aika epätoivoista hommaa, niin noilla lähtee kertarepäisyllä. :) Mutta ei Saija sulla vamasti mitään partakasvua ole edes. Itse olen tälläinen karvatti. :)

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 11. Samat on ongelmat näköjään ;D mulla kasvaa muutama hassu leuan alle, ne nyppäisen pois pinseteillä ;) viiksetkin alkaa ilmaantua ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat on, miksi sitä aikuisen naisen, tälläisen kypsemmän ikäisen pitää vielä saada parta. En ymmärrä anneaulikki miksi meille käy näin. Niin tutulta kuulostaa <3

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 12. juu, patra kasvaa tääläki...
  - tai siis yks sitkee.
  Se tulee kuukausittain tohon leukaan ja nyppään pinseteillä pois.
  Meissä kaikissa kai kasvaa se yks miäshormooni ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne hyvin sanottu, siitä se johtuu, yksi miäshormooni, tosin mulla niitä karvoja on jo aika monta....

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 13. Oi, mistä tuo muumipussukka on peräisin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J.B tilasin Bellapuodista, on siellä n.20e edullisempaa kuin Ivana Helsingillä. Laitan tähän sulle linkin. <3

   https://bellapuoti.com/catalogsearch/result/?q=ivana+helsinki

   Upeaa viikonloppua <3

   Poista
  2. Kiitti tiedosta! :) Tuolla on näköjään kaikkea muutakin ihanaa, apua... :D

   Poista
  3. Eikö olekin! Voi mahoton, siellä voisi sukkuloida koko päivän. <3 Hyviä löytöjä J.B ja aurinkoista maanantaita <3

   Poista
 14. Kuule Tiia, et pääsisi sirkuksen partaiseksi naiseksi, ei kannata murehtia "parrasta".

  Eikös leukakarvat ole kuin kulmakarvat, jos ahkerasti nyppii/vahaa/kiskoo liuskoilla, karvatupet tuhoutuvat, eikä karva kasva enää. Sen sijaan leikellessä karvan pää törröttää aina terävänä ja näkyvämpänä kasvaessaan.

  Leuassa ja ylähuulessa kasvaa kummassakin yksi paksumpi karva, joita kyttäilen aina kulmakarvojen hajakasvua harventaessani. Ja jos ne ovat huomaamattani päässeet kasvamaan ja havaitsen asian kesken päivän, on päivä vähän pilalla, kunnes pääsen pinseteillä leukaani käsiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että mikä kevennyt, juu tilanne ei ole niin paha, että sirkukseen laittaisivat. :) Hih. :)

   Uskon niin, että ovat paitsi parrasta en ole niin varma, voi vaan vahvistua nyppimällä. Luulen että tuo vahaus auttaa tuohon karvatuppien tuhoutumiseen ja aion nyt käyttää kerran kuukaudessa noita vahaliuskoja. Hirmu hyvä keksintö muuten kyllä, eikä sattunut yhtään.

   Ymmärrän niin tuon fiiliksen, juuri noin täälläkin. Kotona ei jossain tietyssä huonossa valossa huomaa sitä ruminta töröttäävä karvaa ja kappas sitten muualla paremmassa valossa siinä se töröttää ruskeana ja pitkänä! Uijui.

   Hyvää viikonloppua Lumo <3

   Poista
 15. Täälläkin viiksiä pukkaa, ei niinkään partaa... Onneks on sen verran vaaleita haivenia, että ei hirveesti haittaa (paitsi että lapset huomauttelee :))

  Karvat ei kyllä voimistu tai kasva enemmän jos niitä nyppii tai poistaa muuten juurineen vahalla/sokerilla tms. Päinvastoin karvan kasvu vähenee ajan myötä, ja karvat kasvavat hentoisempana kuin aiemmin. Koskee kaikkea muuta naamakarvoitusta paitsi poskien ja "pulisonkien" velluskarvaa, jota ei kannata poistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilla niin hyvä näkö, että ne kyllä huomaa joka haivenen eli sama täällä. :)

   Hyvä tieto, olen nyppinyt ja nyppinyt mutta sieltä ne vaan punkeaa, hienoa että lannistuvat ajan kanssa, sillä olen huolissani ajasta jolloin muuttuvat mustiksi. ;)   Hyvä tietää myös tuo pulosonkihomma, ne on kyllä omalla kohdalla mitättömät, tai hih niin ainakin luulen. ,)

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 16. Näitä pitää päästä kokeilemaan...ennen kasvoi vaan päässä tuo karva, nyt alkaa leviämään trendikkäästi kuten apinoiden planeetalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kutsuttiin jo pienenä apinaksi, joten parta ei sillä lailla päässyt yllättämään. Mutta onhan tuo nyt riesa! Nää oli niin hyvät nämä vahaliuskat, ystävä ja Oriflame ovat neroja!

   Kivaa lauantaita Scarlet <3

   Poista
 17. Ihana postaus, noita pitää kokeilla, mulla on luultavasti yli 1 mieshormooni jylläämässä. Luonteen puolesta ehkä vähän enemmänkin, sanoo mies...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihana mies sulla ja ihana sinä. No mullakin on selvästi tuota testosteronia vallan liikaa, kun partaa pukkaa. Onneksi on vahaliuskat ja josko ne siitä kun aikansa riuhtoo pois karkoittuisi!

   Ihanaa viikonloppua Sari <3

   Poista
 18. Tuo olisi kätevää - vaikka onhan tuota jo tottunut partansa nyppimään ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyppiminen on riesa ja aina eri valossa näyttää eriltä ja partaa löytyy. Tämä oli mahtava juttu kertariuhtaisulla lähti kaikki! HIh. :)

   Ihanaa viikonloppua Anne <3

   Poista
 19. Tätä tarvis kokeilla, jos sopis hetkälle iholle kans. Parta kasvaa... täs pieni tyttö sanoikin,et kasvaako sulla mummu parta? Haluaisiks kasvattaa sen pois :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tuppaa meille mummoikäiselle partaa tulemaan. Mielestäni tuo oli todella hellävarainen ja iho ei punoittanut lainkaan, asias jota pelkäsin. Koska kyllähän ne liuskat tiukasti leuassa kiinni oli. Suosittelen kyllä kovasti, huomattavasti helmpompaa kuin nyppiminen ja jopa vähemmän kivuliasta. .)

   Kivaa viikkoa Eija <3

   Poista