torstai 16. heinäkuuta 2015

Living Day Spa ja hurmaava Jurlique kasvohoito yhdessä ystävän kanssa!

Helsingin keskustassa Yrjönkatu 28:ssa sijaitsee kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä Living Day Spa. Hurmaavan kaunis paikka jossa on ajateltu jokaista piirtoa myöten asiakkaan hyvinvointia ja myös itse sisustukseen on panostettu tarkalla silmällä. Kaukana "sairaalamaisista" kauneushoitoloista, Living Day Spa:ssa sielu lepää ja vallitsee kiireettömyyden harmoninen tunnelma.


New Haven hoitohuone odotti Pinkit korkokengät Maijua ja minua. Huoneessa järjestetään myös pariskunnille yhteisiä hemmotteluhetkiä. Living Day Spa:ssa on myös höyrysauna jonka kautta on rentouttavaa jatkaa valitsemiinsa hemmotteluhoitoihin. Meitä odotti upea Jurlique hoito. Odotukset olivat korkealla, sillä Jurlique on niin hienostunut luonnonkosmetiikkabrändi, jonka kohdalla voidaan puhua luonnonmukaisesta luxuksesta. Jurliquen tuoksut ovat aitoja ja elegantteja ja Jurliquen tuotteita on nautinnollista kotioloissakin käyttää, saatikka päästä ammattilaisen käsittelyyn.

Pinkit korkokengät Maiju rentoutuneena. Suitsuttelimme hoidon jälkeen parasta kasvohoitoon liitettyä niska/kasvohierontaa mitä olemme kokeneet. Hieronta aidosti tuntui, eikä ollut sellaista kevyttä perhosen siipien sivelyä.

Tulin Jurlique hoitoon pienen orastavan päänsäryn kanssa, mutta päänsärky jäi hoitopöydälle. Kasvo-ja niskahieronta oli taivaallinen kokemus. Osui juuri kipeytyneisiin ja herkimpiin kohtiin.

Yksi kasvohoidon ihastuttavampia puolia oli, että hoidon aikana kasvojen yläpuolelta kasvoillemme suihkittiin useampaan kertaa raikastavia Jurlique mistejä., joita minullakin on käytössä. Kun ensimmäisen Jurlique mist suihkeen hankkii,  ei voi elää ilman. Suihkuttelen aamuin ja illoin mistejä tai kuumana päivänä pitkin päivää. Mistejä olen kokeillut eri tuoksuilla ja ikisuosikkeja ovat Citrus ja Ruusu mistit, joista tänä kesänä ilmestyy Jurliquen 20-vuotisjuhlan kunniaksi upea Bloom mist. 
Hoidon jälkeen astuimme alakerran sohvalle jutustelemaan ja nauttimaan tuorepuristetusta tuoremehusta, hedelmistä ja tummasta suklaasta. Maijun sanoja lainatakseni "paras kasvohoito ikinä, oikeastaan Maiju vielä tähdensi asiaa Facebookin puolella näin "ever, ever, ever". :)
Jurliquen upeita tuotteita on mahdollista ostaa paikan päällä ja saada henkilökohtaista opastusta juuri omalle iholle sopivista tuotteista. Omat poskeni couperosan takia helottivat ennen hoitoa varsin punakkina, mutta hoidon jälkeen sävy oli tasoittunut ja haalentunut. 

Living Day Spa:ssa oli myytävillä myös Dr.Vranjesin upeita huonetuoksuja, joita kotoammekin löytyy. 


Living Day Spa:ssa on mahdollisuus myös syödä hyvinvointilounas klo 10-14:00 välillä. Spa:ssa saisi helposti kulumaan vaikkapa koko päivän. 


Jurlique tämän kesän limited edition Rosewater Balansing Mist Intense, on aivan ihana kasvosuihke, joka tuoksuu aidolle ruusulle, ei keinotekoiselle. Vaikka kyseistä Bloomia saa vain rajoitetun ajan, Ruusu Mistiä perinteisellä pullolla ja tuoksulla saa ympäri vuoden. Omien muistikuvieni mukaan Bloomin tulisi ilmestyä Jurlique jälleenmyyjille elokuun aikana. Rakkaus Jurliqueen kasvoi taas aimo harppauksen ja voin mennä takuuseen, että Maijukin on rakastunut. <3
Huomasin Jurliquen facebook sivuilla HOMEVIALAURA bloggarin käyneen myöskin Living Day Spa.ssa ja hänen blogisivuillaan on aika mojova tarjous liittyen Living Day Spa:n Jurlique hoitoihin ym.varsin loistavan tarjouksen, vink, vink, käykäähän kurkkaamassa. :)

Päivästä teki ainutlaatuisen ihana seura, herttaiset ja asiantuntevat Living Day Spa:n tytöt, kunnon niska-ja kasvohieronta, Jurliquen ainutlaatuisen upeat tuotteet, olimme koko hoidon ajan hurmaavassa tuoksupilvessä, joka ei ole kuitenkaan läpitunkeva vaan hennon kaunis, suorastaan samettinen. 

Yksi hieno mainittava seikka oli vielä se, että kasvohoidon antaneet tytöt oliva hipihiljaa koko hoidon ajan.  Olen ollut kasvohoidossa, jossa hoitaja luetteli koko hoidon ajan kaikkia käyttämiään voiteita, vaikka itse olisin vain halunnut hiljaa rentoutua. Hoidon jälkeen hän vielä vei minut käyttämiensä tuotteiden hyllykölle suoraan sanoen, että tässä näitä tuotteita joita käytettiin hoitoon jos haluat vaikka hankkia itsellesi. Living Day Spa kokemus oli päinvastainen ja kiittelimmekin tyttöjä siitä että saimme olla hiljaisuudessa ja vaan nauttia. He kertoivatkin, että tässä kohdin ovat tuntosarvet koholla, jos asiakas haluaa jutella, se sopii ehdottomasti kyllä, mutta jos asiakas haluaa olla hipihiljaa,, hiljaisuus hänelle ilman muuta suodaan. 

Parasta arjen ylellisyyttä saimme Maijun kanssa kokea pitkään aikaan. Kiitos Living Day Spa ja Jurlique meillä oli kertakaikkiaan ihana hemmottelupäivä.

Ovatko Jurliquen tuotteet sinulle tuttuja, mitä sinä odotat hyvältä hemmotteluhetkeltä? Leppoisaa torstaitai kaikille <3

*Hoidot osa Jurlique vuoden kauneudenlähettiläs palkintoa

36 kommenttia:

 1. Jurliquen tuotteet on tosi ihania. Mäkään en tykkää, jos hoidon aikana puhutaan kovinkaan paljoa. Itse saankin aina jälkeenpäin lapun, jossa hoitaja kertoo mitä on tehnyt ja käyttämänsä tuotteet, joten voin keskittyä vain rentoutumiseen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jurlique on <3

   Kyllä täytyy saada mahdollisuus olla hiljaisuudessa, koska eilen ainakin olin jossain nirvanan välimaastossa, hieronta teki niin hyvää ja Jurliquen ihanan tuoksuiset voiteet. <3

   Kivaa iltaa Jonna <3

   Poista
 2. Aivan ihana hemmottelupäivä teillä on ollut, näytätte kuvissakin siltä. Tuo bloom mist kuulostaa ihanalta <3
  Mukavaa loppuviikkoa Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kuvissakin näkyy rentoutuneet kasvot. <3 En edes tuijottele montako kaksoisleukaa näen omissa kuvissa vaan haikeudella muistelen upeaa elämystä.

   Bloom on aivan ihana, voi jestas taas olisi tuoksunapin paikka. <3

   Aivan ihanaa loppuviikkoa Outi <3

   Poista
 3. Viehkon näköinen paikka, kelpaa siellä muijien köllötellä naamioituina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih naulankantaan ja kyllä vaan oli puitteet täydellisen rentouttavasti kohillaan. :)

   Aurinkoista loppuviikkoa Mörökölli <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ritva kerrassaan aivan ihanaa <3 Oikein leppoisaa viikkoa sinulle Ritva <3

   Poista
 5. Onpa ihana päivä ollut. Itse olen kerran päässyt kasvohoitoon ja se oli ovela kokemus. Se kasvohoitaja hölpötti koko ajan. Kertoi kuinka hänellä on selkä kamalan kipeä ja joutuu syömään nyt viikon verran buranaa. Kertoi, kuinka joutui olemaan päivän jopa pois töistäkin selkäkivun takia! toivoi, etten ikinä joudu kokemaan mitään vastaavaa, mitä hän on joutunut kokemaan! Itse olisin toivonut hiljaisuutta, tai edes asiallisempaa puhumista. Ei asiakas ole terapeutti!
  Muutoin se oli ihanaa.
  Jurlique on vieras minulle. Tosin houkutteleva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltsu voi maar mikä kokemus on ollut. Mutta mitä enemmän täällä pallolla elää, sen enemmän kokee merkillisiä kokemuksia. Minulla on vastaava ja lopulta kyseinen henkilö itki ja halasi ja kiitti minua kaikista sanoista. No en mennyt uudelleen, sillä hain itselleni jotain ja toiminkin terapeuttina, kuten selvästi sinäkin.

   Tälläiset hoidot (hipihiljaiset tosin kantavat hyvää mieltä pitkälle. Mieskin sanoi menehän useammin, kun tulet noin aurinkoisena kotiin. <3

   Jurlique on ainutlaatuinen, ei ole toista samanlaista. <3

   Mukavaa iltaa Viltsu <3

   Poista
 6. ♥oi teitä onnen tyttöjä, mikä päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 siltä juuri tuntui eilen ja vielä tänäänkin <3 Jos olisin miljunääri niin tälläistähän harrastaisi alati. :) Mukavaa iltaa Riitta Sinikka <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Siellä kyllä mieli rauhoittui ja tuli ihanan lämmin fiilis <3

   Mukavaa viikonloppua Jessi :)

   Poista
 8. Tekisi mieli kokeilla kans tuollaista Jurliquen kasvosuihketta, vaikuttaa ylelliseltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ovat ihania ja siihen suihkauttelun tunteeseen ja hurmaavaan koukkuun. <3
   Mukavaa viikonloppua Minna <3

   Poista
 9. Varmasti oli rentouttavaa, se kyllä välittyy kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Harvinaista luksusta, siksipä sitä osaa aivan erityisesti arvostaa.

   Ihanaa viikonloppua Johanna <3

   Poista
 10. Näyttää kyllä ihanan rentouttavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah vieläkin lämmittää sielua tuo upea rentouttava kokemus. <3 Kivaa viikonloppua Laura <3

   Poista
 11. Te ihanat - saitte ansionne mukaan <3

  Upea paikka. On kivaa nauttia, kun hoitoa tehdään hiljaisuuden vallitessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninni ihana kiitos <3

   Paikka oli kyllä täydellinen ja henkilökunta, kaikki oli kohdillaan. Niinpä hiljaisuus, mieli sai levätä ja päänsärkykin jättäytyi pois. :)

   Oikein mukavaa viikonloppua Ninni <3

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Oli juuri sellaista miltä näyttää kuvissa, ihana muisto lämmittää vieläkin. <3

   Leppoisaa viikonloppua Marina <3

   Poista
 13. Ihanalta kuulostaa päivänne olleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä naiset kaiken kiireen keskellä ansaitsevat välillä tälläisen hemmottelupäivän. <3 Oli aivan ihanaa kyllä, voi että vieläkin ilolla muistelen.

   Kivaa viikonloppua Johanna <3

   Poista
 14. Oih, mikä hemmottelupäivä ♫~☺☺
  Minä köpöttelen huomen aamulla puolentoista tunnin jalakahoitohon, toki tekis hyvää tuota naamavärkkiänsäki hoidattaa, vaikkei siitä enää millää niin freesiä saa , kun Sun pirtsakat iloiset kasvot ♫~☺
  Ihanaa viikonloppua Sinulle Tiia ~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ma-te höpsis sinä ihana. Jalkahoito on myös jotain niin taivaallista, kun jalkapohjia hoidetaan ja hierotaan. Rentouttavaa ja leppoisaa jalkahoitoa sinulle, siitä on hyvä aloittaa viikonloppu <3

   Aivan ihanaa viikonloppua Sinullekin ma-te <3

   Poista
 15. Voi kiitos kun sain olla osana törö ihanaa hemmottelua. Paras kasvohoito ever.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos että olit mukana, meillä oli ihanaa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. <3 <3

   Upeaa viikonloppua ihanuus <3

   Poista
 16. Aivan kerrassaan ihana,kaunis,ihanan henkilökunnan omaava paikka, jossa asiakas otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon!Olen käynyt ja aion jatkossakin myös käydä hemmotteluhoidoissa.Lämpimästi suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa kuulla, juuri sellainen olo meillekin tuli että kaikki oli otettu niin kauniilla tavalla huomioon, että päivästä jäi pitkäksi aikaan hyvä olo myös sydämeen. Sitäpaitsi silmäkin lepää noin ihanassa paikassa mikä on osa nautintoa. <3

   Ihanaa että yhdyt suositteluihin, kyseinen paikka ansaitsee kyllä kaiken mahdollisen huomion. <3

   Kivaa viikonloppua sinulle :)

   Poista
 17. Tuolta pitääkin hakea lahjakortti, kun yksi ystävä täyttää pyöreitä ja lahjatoiveena oli henmotteluhoito johonkin day spa paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan hirmuisen hyvä idea! Tuo Jurlique hoito oli muuten aivan ihana, suosittelen ihanaa paikkaa ja tuota hoitoa koko sydämestä.

   Kivaa viikonloppua Jani :)

   Poista
 18. Kuulostaa ja näyttää ihanan rentouttavalta! Arjen luksusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan sitä, ah milloinkohan pääsee taas uudelleen. <3 Harvinaista herkkua. Ihanaa iltaa Misorella <3

   Poista