sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Nelkyt plussalaiset Silja Symphonylla #siljablogtour

Eilen postailinkin täällä kivasta kaksituntisesta uudistetulla Silja Symphonylla. Pikkuserkkuni ja monen blogiystävän lisäksi laivallahan oli 40+ yhteisöstä useampi bloggari mukana.

En olekaan aiemmin täällä blogin puolella kertonut 40+ yhteisöstä. Blogin oikealla puolelle on ilmestynyt 40+ banneri jota klikkaamalla, pääset suoraan meidän 40+ bloggareiden yhteisöön. 

Olimme jo pitkään tuumineet yhdessä parin blogiystävän kanssa, että myös meille aikuisillekin bloggareille tulisi olla oma yhteisö, jossa tulisi meidän hieman aikuisimpien bloggareiden tarpeet ja toiveet kuulluksi. 

En itse ole lainkaan it-velho, joten asia jäi omalta taholtani haaveiluksi. Mutta hip hurraa, Beach House Kitchenin Heli ja Paleokeittiön Johanna ovat saaneet aikaiseksi hienon 40+ blogiyhteisön.

Yhteisöstä löydät monta upeaa blogia ja lisää on tulossa. Sain 
kunnian olla alkumetreillä mukana ja on jännää nähdä miten sivusto kehittyy ja saa jalansijaa Suomen blogimaailmassa. 

Kaikilla on vahva yhteisöllinen henki, kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Hae sinäkin 40+ bloggaajaksi ja kovasti myös miesbloggaajia kaivataan joukkoon iloiseen, huhuu miehet.

Jos haluat pysyä helposti ajan tasalla meidän 40+ postauksista, kannattaa tykkäillä 40+ Facebooksivuista ja Instagram on myös nopea tapa pysyä sykkeessä mukana. :)

Kuvassa olevien kivojen bloggareiden ja monen muun 40+ bloggajaan blogeihin pääset tutustumaan suoraan tästä.

Viihdyn erinomaisesti kaiken ikäisten kanssa, sehän on rikkaus. Mutta on todella mukavaa, että meillä keski-ikäisillä on myös oma yhteisö. 


Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

42 kommenttia:

 1. Hauska tietää uudesta blogiyhteisöstä, minäkin ikäni puolesta voisin olla siellä. Täytyy tutustua asiaan paremmin. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli, no huh loistavaa, että postasin tästä, jos et ole vielä kuullut. Kannattaa hakea mukaan, sinulla on ainutlaatuisen oman näköinen blogi. Jotain taasen uutta ja erilaista mahdollisesti yhteisöön. <3

   Kivaa sunnuntaita <3

   Poista
  2. Katselin sivuja. Ei mun blogin lukijamäärät riitä. Mutta kiva kuitenkin tietää tästä yhteisöstä!

   Poista
  3. Meinaatko, Heli aina kannattaa yrittää. :) Sinulla niin erilainen blogi. <3 Eikö olekin mukavaa, että tälläinen on syntynyt. :)

   Poista
 2. Blogilistan kautta tullaan blogiini hyvin usein "aikuinen"-hakusanan kautta. (Tosin juttuni eivät ehkä ole aina kovin aikuisia, heh.) Mutta siis aikuisten blogeille on tilausta, ne hukkuvat nuorempien naisten lifestyle-blogien joukkoon, sanoisin. Hyvä siksi tuommoinen blogiyhteisökin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih juttusihan ovat aivan ihania <3 Mikä sitten on aikuisuutta, en minä vaan tiedä. ;) Samaa mieltä, nuorilla niin iso massa blogeja, että meitä ei huomata. On hyvä että meidän ikäiset pidetään yhtä. :)

   Poista
 3. Tämä yhteisö on kyllä mahtava ja olen myös todella onnellinen, että saan huippujoukkoon kuulua!

  VastaaPoista
 4. Onpa iloisen näköistä porukkaa.. teillä näyttää olleen tosi hauska reissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih meillä oli sellainen kahden tunnin laivaan tutustuminen suunnistuksen muodossa, mikä oli hauskaa. Meillä oli totisesti oikein mahtava reissu. :)

   Poista
 5. Sinä se olet niin energinen ja reipas, että aina jaksat touhuta kaikkea :) se on hienoa. Tosin kaikki tuossa kuvassa näyttävät juurikin siltä. Minustakin on hienoa, että on tämmöinen aikuisten naisten blogi vaikka viihdyn kyllä vähän siellä sun täällä. Pitääpä vähän kurkkailla :) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sepä tässä kivaa, ettei 40+ sulje pois kaikkea muuta. Siellä vaan meidän oman ikäisten kanssa tuetaan toinen toisiamme ja on paljon saman suuntaisia ajatuksia. Mutta tosiaan kun tyttäresi näin, niin siinä tilanteessa ei taasen ollut ikämuuria. :)

   No oikeastaan olen saanut aika paljon virtaa kaikesta touhuamisesta, kotiäidin virka kun on aika arkista normaalisti. :)

   Kauniita unia Anne <3

   Poista
 6. Kauniin näköistä porukkaa <3 Rentoa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 7. Harmi kun olin matkoilla. Muuten olisin niin ollut messissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin harmi, sua kaivattiin kovasti <3 Mutta on sulla aivan ihanaa, siellä missä olet, oi aurinko ja lämpö ja oma ukkeli. <3

   Poista
 8. Nelikymppisissä on energiaa!!!

  VastaaPoista
 9. Kauniita naisia!
  Olen samaa mieltä, että vaikka tuleekin hyvin toimeen kaikenikäisten kanssa, niin välillä kaipaa "omanikäisten " yhteisöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, kaiken ikäiset ovat rikkaus, mutta oman ikäisten kanssa on toki paljon yhteistä. :)

   Kiitos kaunis ja ihania unia Ellen <3

   Poista
 10. Iloista porukkaa!! Varmasti ollut kiva happening.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella kiva ja reipas pari tuntinen. :) Ihania unia Belladonna <3

   Poista
 11. Mahtavaa, että tälläinen bloggariyhteisö keksitty... 40+ rules!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ira samaa mieltä ja ties mitä tästä vielä kehkeytyy. ;) Mukavaa alkanutta viikkoa <3

   Poista
 12. harmi kun piti olla tuplabuukkauksia muuten olisin kyllä ollut mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla onnistuu, luotetaan siihen tuulaanneli <3 Oikein mukavaa maanantaita <3

   Poista
 13. Hieno juttu, mielestäni on mainiota, että aikuisillekin on omia blogiyhteisöjä eikä kaikki aina pyöri teinien ympärillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salka samaa mieltä, kun meitäkin alkaa kuitenkin olla ihan mukava joukko. Nuoria taas kuitenkin ihan eri mittakaavassa, joten sinnehän me hieman niin kuin hukumme.

   Oikein kivaa maanantaita <3

   Poista
 14. Ihan huippua, että olette tehneet meille "ikä-ihmisille" ihan oman kanavan :) Mukavaa maanantaita sinulle ja kaikille muillekin yli nelikymppisille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin huippua. No Heli ja Johanna ovat tehneet ja olen saanut kunnian liittyä alkumetreillä mukaan. :) Frida hae ihmeessä mukaan, olisi mahtavaa jos blogisi liittyisi joukkoon iloiseen <3

   Aurinkoisia ajatuksia sinun maanantaihin Frida <3

   Poista
 15. On suunnaton ilo, mutta myös kunnia kuulua 40+:n joukkoon, ja huippukiva oli tavata lauantaina Siljalla Tiia :).

  Me yhteisön mukana joukoissa olevat tiedämme, että yhteisö on enemmän kuin napakymppi-juttu, mutta huimaa on, miten idea yhteisön taustasta niittää myönteistä, positiivista, kannustavaa ja innostaaa palautetta halki valtakunnan. Suomessa oehti olla huutava pula meidän kaltaisten energisten ikäihmisten blogiyhteisölle. Onneksi huutoon on nyt vastattu.

  Iloista maanantaita ja toukokuun viikkoa Tiia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan mahtavaa tavata ja heti tuli sellainen hyvä ja lämmin fiilis. Kaikkien teidän kanssa oli helppoa ja mutkatonta, kuin olisimme aina tunteneet. Tästä tulee niin hyvä juttu, tunnen sen luissani. :)

   Upeaa että Heli ja Johanna ovat saaneet aikaiseksi yhteisön, jota me kaikki olemme kaivanneet, mutta itsellä ei todellakaan olisi ollut kykyä perustaa. :)

   Meitähän on oikeasti vielä todella paljon ja seuraan itse huimaa määrää meidän ikäisiä blogeja. Toki seuraan nuorempienkin, ei se ikä vaan se, että meillä on yhteinen oma juttu. :)

   Iloa ja aurinkoa viikkoon Rouva Sana <3

   Poista
 16. Kävin jo kertaalleen kurkkimassa 40+-sivuilla, mutta vielä vetäydyin takaisin omaan pikkupikku blogiini piiloon :). Mutta kuulostaa kyllä kivalta tollaset "oman ikäisten" tapaamiset ja tekemiset, joten voi olla, että joudun vielä uudelleen harkitsemaan josko itsekin rohkaistuisin. ja sitäpaitsi 40+ kuulostaa niin ihanan nuorelta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka, sieltä vaan uudelleen kurkkimaan, niin saat pökköä pesään. Kiirustahan asialla ei ole, voit rauhassa tutkia ja tutustua ja vaikka odotella miten sivut ja blogit muovautuu. Mutta hienoa olisi saada sinut mukaan, joten toivon että haet rohkeasti, vaikka ymmärrän hyvin tuon "kuurupiilo-olon". ;)

   Olen varma, että viihtyisit porukassa <3

   Anna mietintämyssyn muhia!

   Levollista viikkoa Annukka <3

   Poista
 17. Kiva oli taas tavata. Joku nelkytplussalaisten oma tapahtumakin olisi jossain vaiheessa kiva järjestää, kun nyt joukko vähän hajaantui.

  Luen kaikenikäisten blogeja eri kiinnostuksieni mukaan ja lukijanikin ovat eri ikäisiä, mutta on kiva kuulua tällaiseen vähän aikuisemmille suunnattuun yhteisöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin mukavaa tavata, vaikka lyhyeksi jäi. Jäin sitten hieman hitaammalla kaavalla pikkuserkkuni kanssa suunnistamaan, enkä nähnyt muita teitä kuin vasta jälkkäripöydässä.

   Ehdottomasti joku illanvietto ja taatusti heti syksyllä jotain varmasti järjestävät. :) Siitä tulee hauskaa. Nyt on aina sellaista sana sieltä, sana täältä, olisi mukavaa aidosti tutustua. <3

   Sama täällä, minäkin luen kaiken ikäisiä blogeja ja tosiaan Indiedaysistä myös tulee nuoriakin lukijoita välillä blogiin pistäytymään. Eli en halua täysin profiloitua minkään ikäiseksi, vaikka toki blogini nimi viittaa jo ehkä jopa luotaantyöntävästi nuorille. ;)

   Mutta on todella mukavaa, että on yhteisö meidän ikäisille, sillä meillä nyt kuitenkin on tietynlaiset omat jutut. <3

   Mukavaa maanantaita <3

   Poista
 18. Kiva, että meille keski-ikäisillekin on suunnattu oma portaali. Pitääpä vilkaista minkälaista luettavaa sieltä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa. mene ihmeessä kurkkimaan. <3 Hei ja vink, vink kannattaa hakea joukkoon iloiseen, eikö vaan? ;) <3

   Poista
 19. Onpa ollut kiva tapaaminen :) Olisinpa saanut olla mukana... Kauniita naisia rivissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kiva parituntinen. Voi että olisitpa ollut mukana <3 Kiitos kaunis ja oikein mukavaa tiistaita <3

   Poista