torstai 7. toukokuuta 2015

Banneri olisi mahdollista vaihtaa ja Tiiamainen sillisalaatti postaus,

Vanhimmalla tyttärelle on klik blogi ja hän suvereenisti vaihtaa bannereita mennen tullen ja ovat vielä todella kauniita. Hänen bloginsa on visuaalisesti kaunis, jotenkin löytyy vanhaa tunnelmaa ja nykyajan hauskoja juttuja. Hän on auliisti tarjoutunut tekemään useita bannereita valittavaksi ja minä emmin. Toiselle täytyisi antaa auttamisen ilo, mutta pelkään jos alan vääntämään blogiani liikaa yksinkertaisemmaksi ja visuaalisesti hienommaksi, myyn palan sielua.

Blogini juju kun on vaan ikuinen säätäminen ja "sillisalaattimainen" visuaalinen ote. Sehän olen minä, jos vaihtaisin kauniin ja tyylitellyn bannerin, edustaisiko se enää minua, kertoisiko se blogini ytimestä. Heh mikä se muuten on, no ei hajuakaan. ;)

Toki tytär ehdotti, että on siihen mahdollista laittaa edelleenkin vaikka tuo vasemmalla oleva aamunaama ja vaikka kivoja Disney kahvikuppeja ja kaikkea hömppää mitä kerään tahi touhuan.

Luulen, että ajatuksen jyvä on jo muutoksen tiellä, mutta aivan vielä en ole valmis. Miksi vanhemmiten muuten muutokset alkavat pelottamaan? Muuttuuko sitä jumiksi, kehityksen jarruksi?

No en nyt ala rönsyämään taasen tapani mukaisesti, tämän päivän kuvat kertokoon päivän sillisalaattiporinat.

Mutta ihana aikuinen tytär, mieheni lapsi, mutta kuin oma ja niin rakas. <3


Instakuvat kertokoon keräilyhulluudesta ja hohtogolfaamassa,
olimme juurikin kyseisen tyttären ja hänen avopuolisonsa kanssa. ;=)
Nauroivat tyylilleni keilata, viskoin keilapalloa
 (tosin hyvin tuloksin) sellaisella voimalla ja raivolla, että painava pallo välillä pomppi kuin kumipallo radalla.Sofia 8veen tekemä Tiipii, aika hauska. 

45 kommenttia:

 1. Kokeilet uutta banneria ja jos ei ala tuntua omalta, niin palaat takaisin vanhaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä mietin... apua jännittää.. ;) Kivaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Sulla on sillisalaatti ja mulla on sekametelisoppa:)
  Aurinkoista torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih eikö hauskaa, miksi meidän blogien nimet eivät ole muuten nuo? ;O

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Sun banneri on niin Tiia, etten osaa muuta kuvitella :). Jotkut asiat vaan on niin parhaita just sellaisena kuin ne on. Mutta kadehdin kyllä noita nuorempien suvereeneja taitoja ja ennakkoluulotonta otetta. Itsellä iskee vuosisadan ahdistus jo pelkästä bannerin vaihdon ajattelemisesta, jonka opettelun joutuu aina aloittamaan nollasta, kun ei koskaan muista, millaisella säkäliikkeellä se milloinkin asettuu paikalleen.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Hih ihana <3 Upeaa viikonloppua Villa Kardemumma <3

   Poista
 5. Sulla on kuitenkin kivan "ajaton" banneri, omassa alkaa tuo toppatakki ja lumihanki vähän tökkimään, mutta jotenkin sen vaihtaminen... Äh, se vaikuttaa koko siihen fiilikseen, kun tulet blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se sun banneri on niin ihana, iloinen ja pirteä. Kenties kesäheinikossa tai nurmikossa kukkamekolla samainen kuva ;)

   Niin se on, se vaikuttaa koko fiilikseen, en tiedä oikeasti mitä teen.

   Kivaa viikonloppua Katja <3

   Poista
 6. Vaihdat kuvia sitten, kun siltä tuntuu... blogin pitää olla omanlainen ja itselle oikea :) ja tämähän on hyvä just näin!
  Oikein ihanaa päivän jatkoa sinulle Tiia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, sillä juuri tuolta minusta tuntuu, että ihan ok näin... ja jos ei sitten tunnista enää minun blogiksi, kun menen muuttelemaan...

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. <3 ihana, kiitos kaunis ja oikein kivaa viikonloppua! <3

   Poista
 8. Kokeilet ja vaihdat takas jos ei tunnu omalta. Sun banneri on kyllä niin sua, mut moni muukin juttu voisi olla niin kuin vaikka kahvikupit :) Mä olen nyt innostunut vaihtelemaan banneria muutaman kuukauden välein. Kun on kerran saanut leveyden oikeaksi niin seuraavan voi aina tehdä edellisen pohjan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin apua en tiedä miten tehdä ja toimia, ehkä pitäisi kuitenkin tuntua siltä, ennen kuin toimin. Ooh enkä yhtään ymmärrä mitä kirjoitat... minkä leveyden päälle, jeiks...

   Kivaa viikonloppua Marika <3

   Poista
 9. Mä olen muutaman kerran vaihtanut banneria ja suurin pelko on aina, että onnistun jotenkin sekoittamaan koko blogin asetukset. Kaikenlaisia on ollut, sitten kyllästyin kertaheitolla katsomaan omiin silmiini sekavaa banneria ja otin kaikki pois ja nimi jäi vaan jäljelle :) Pyydä tytärtä tekemään useampi vaihtoehto ja vaihtele niitä kunnes omannäköinen löytyy. Tai pyydä meitä arvovaltaiseksi raadiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu kiva idea, että te äänestäisitte banneria, näin tehdään jos toteutan tämän muutoksen. ;) Minuakin juuri jännittää että kaikki menee sekaisin. Olen kerran sekoittanut koko blogin asetukset ja kaikki oli aivan mullin mallin, apua...

   Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 10. Nyt kuules Tatjaana eiku Tiia huivista kii ja uutta banneria, jos noin hyvä tarjous on annettu! Eipä sillä, että mitään vikaa olis mutta kuiteski. Vaihtelu virkistää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihana Pirkko, siinä olet niin oikeassa että tarjous on upea! <3 Mietintämyssy täällä hurjana raksuttaa. Upeaa viikonloppua! <3

   Poista
 11. Reippaasti uutta päin Tiia! Yhdyn edellisiin. Kokeile, jos ei ole hyvä, niin palaa vanhaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu hyvä idea M, silti jänskättää, musta on tullut niin vanha. Hee.

   Kivaa viikonloppua! <3

   Poista
 12. Annat reilusti vaan tehdä vaikka kolme erilaista versiota mahdollisesta uudesta bannerista, uskon, että ne pysyvät edelleen Tiiamaisina, vaikka olisivat tyylikkäämpiä. Annat vaikka sitten meidän lukijoiden päättää, mikä niistä uusista vaihtoehdoista olisi paras ja sitten vaan reilusti uutta päin!

  Ps. Oli ihana nähdä taas. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on Jonna mielettömän hyvä idea! Äänestys on kyllä aivan paras idea ja sitä täällä jo muutkin ehdotelleet. Jännittää silti.

   Oli niin ihana nähdä <3 Pian uudelleen <3

   Poista
 13. Sulla on oma ihastuttava sillisalaattityyli! Jos muutosta tiedossa, säilytä ennen kaikkea se, mutta lisättynä sitten vaikka jollain uudella tvistillä, jonka "nuori ulkopuolinen" tuo. Mun mielestä nykyinenkin on ihan sun näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Belladonna niin viisaat sanat, juuri se oman jujun haluan säilyttää, ettei kenellekään tule olo, että ovat tulleet väärän blogiin. :) Niin tämä nykyinen, heh eritoten aamunaama on kyllä aivan mua. :)

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 14. Onkos sulla kynsillä flowerista? Se samainen on meinaan täälläkin :) Mä ottasin vastaan tarjouksen, koska omalle bannerille tarvis tehä TAAS jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaas mitä, luulin että on flowerista, olin jo sillä lakannut varpaankynnet ja luulin pari päivää. No kunnes tajusin että lakassa lukee bahama mama, näinhän sen tekstin jo lakatessa, mutta ei vaan auennut että ovat eri lakat. Kylläpä on samanlaiset sävyt näissä.

   No kyllähän mulla on vuoden ollut jo sama banneri joka aivan ihanan blogiystävän Maikin tekemä, mutta ajattelin jos blogiin uutukaista ilmettä. :) Oma naama ärsyttää...

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 15. Oma blogini muuttui täysin bannerin myötä. Nyt on kolme vakkaribanneria, jota vaihtelen, mutta tyyliltään ovat melko samanlaiset. ajatus, ettei liikaa muuttuisi kuitenkaan tästä, sillä alkuaikoina vaihtelin fonttia, taustoja, bannereita, ihan oikeastaan kaikenlaista ja moni sitä ihmettelikin, onko sama blogi edes kyseessä. Välillä minusta kiva fontti olikin sitten toisten makuun liian pieni tai sekava. Kannattaa siis tarkoin miettiä, mitä oikeasti haluaa ulkoasulta ja ettei ihan hirveästi muuttelisi tyyliä. Tai sitten kertarymmäytyksellä ja se oli sitten siinä. Kokeile vaikka jotain ihan pikkusen vaan eriä ja just, että on oma kuva yhä mukana?
  Auttoiko? sainko vaan sekavemmaksi ajatuksesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltsu ymmärsin erittäin viisaat ajatuksesi, vaihda, mutta säilytä blogin henki. Ja juuri se, ettei kenellekään tule olo, että ei tulekaan enää minun blogiin, jos banneri on erittäin erilainen blogin hengestä. :)

   Aivan mahtavat neuvot <3 Viisas sinä. Kivaa viikonloppua! <3

   Poista
 16. Edellä mainittu tytär tekee mielellään useita vaihtoehtoja vaikka joka kuukaudelle ja ihan taivas on rajana! Tahtoo designata päänsä irti, ilmeisesti. <3 Kiitos kauniista sanoista, olet rakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh oot super ja niin rakas <3 Taivas rajana ja tiedän sen, blogissasi on niin kaunista! <3 Upeaa viikonloppua upea tytär <3

   Poista
 17. Tiedän tunteen! Aluksi se itselläkin epäilytti, varsinkin kun koki bannerin jo niin osaksi blogia. Mitta vaihtelu kyllä virkistää, bannerin vaihto on vähän kuin kevätsiivous blogissa ;) pian se jo tuntuu omalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maikki olet niin visuaalinen ja blogisi kaunis. Olen niin kiitollinen sinun tekemästä bannerista, ilman sinua olisin taaplannut ilman banneria tähän päivään. Mutta välillä mietin tulisiko blogia hieman selventää ja sitten ärsyttää tuo omaa naama... Mutta toisaalta blogin henki ei saa muuttua, vaikeaa on. Kevätsiivous on tosi hyvä ja fiksu tapa ilmentää asia. Kiitos Maikki ja aivan ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 18. Kannattaa vaihtaa , piristää mieltä ❤️ Ja sinulla on ihana oma ATK tukihenkilö tyttärestäsi joten ei muuta kuin uusia tuulia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kun toinen osaa tehdä todella kauniita bannereita ja muutenkin hänen blogi on kaunis ja yksinkertainen oman sillisalaatin sijaan. Kevätsiivous ja mielen piristys tulisivat kyllä tarpeeseen. :)

   Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 19. Nythän vaihto sopisi hyvin, kun tulee kesä! :) Uusi kesäinen banneri! Vaihtelu virkistää ja vanhaan voi palata myöhemmin, jos siltä tuntuu. :) Minäkin innostuin nyt miettimään uutta banneria... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäaiheinen olisi niin ihana, mansikoita, merta, kesähattua, heinää, oijoi tässähän jo sekoaa. :) Kivaa jos sinäkin innostuit ja kuten tytär tuolla ylhäällä kirjoittaa "vain taivas on rajana". Kivaa viikonloppua! <3

   Poista
 20. Minä vaihtelen tosi usein bannerikuvia. Haluaisin kyllä jonkun tyylikkään, mutta mä olen vähän kiinni näissä kollaaseissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollaasi se minullekin tulisi. Heh uskon että osaan olla tyylikäs tarvittaessa, mutta mun persoonaa, kärsimätöntä sellaista ei vaan tyylikäs kuvaa niin hyvin. :)

   Poista
 21. Mulla ollut koko ajan sama. En oo uskaltanut mennä muuttelemaan, jos sotken vaikka kaiken ihan sekaisin.

  Mukavaa äitienpäiväviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa minäkin pelkään. Vaikka tytär tuunaisi upean bannerin, niin minunhan se tänne blogiin pitää ujuttaa asetella. hui....

   Oikein ihanaa äitienpäivää! <3

   Poista
 22. Sun bannerin kun näkee, niin siitä tulee aina hyvälle tuulelle =)
  Emmalla näyttää olevan ihana blogi. Upeaa tekstiä!

  Suloista ja kaunista viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks kiitos Birgitta, mahtavaa jos tuo hassutus banneri saa hyvälle tuulelle.

   Juu Emma on todella lahjakas kirjoittamaan ja piirtämään ja monessa muussa. :)

   Sinulle Birgitta upeaa viikonloppua <3

   Poista
 23. Sulla on niin kiva banneri! Mutta voithan aina vaihtaa ja sitten jos et tykkääkään, niin vaihat takasin!
  Itse en edes osaa. Joskus yrittäny, mutta hermo siinä hommassa vaan meni:)
  Ihananolonen blogi on tyttärelläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään osaa ja tuon tämän hetkisen bannerin teki ihana Maikki. :) Hänellä blogi myös. Eniten ahdistaisi se kuvan asettelu ja koko ja..... Asia on harkinnassa ja ehkä pitkään...'


   Ihanaa viikonloppua Anne <3

   Poista